Kirjoittaja Aihe: 2013-07-08 Intia: Buddhalaisten pyhässä temppelissä räjähti pommien sarja  (Luettu 755 kertaa)

kirov

  • Vieras
Paikka on buddhalaisille erityisen pyhä, koska Buddhan kerrotaan saavuttaneen siellä valaistumisen mietiskeltyään kuusi vuotta bodhipuun suojissa. Peräti 2500 vuotta sitten rakennettu temppeli kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteisiin.

- Puhä bodhipuu on turvassa eikä se ole vahingoittunut, tiedotti Intian poliisipäällikkö tuoreeltaan uutisoimisto AFP:n kautta.

Buddhalaiset munkeilla on tapana kokoontua temppelille jo aamuneljältä. Kahdeksan pommin kerrotaan räjähtäneen sarjana aamulla kello 5.50. Räjähdyksissä loukkaantui ainakin kaksi munkkia. Loukkaantuneita kerrotaan olevan yhteensä viisi.Pommeja oli sijoiteltu eri puolille temppeliä ja osa räjähteistä laukesi pyhän bodhipuun lähettyvillä. Mahabodhi-temppeli pysyy toistaiseksi suljettuna, sillä temppelialueelta etsitään vielä mahdollisia uusia pommeja.

Poliisi ei ota vielä kantaa siihen, onko kyseessä terrori-isku. Hyökkäykset Intian buddhalaisalueilla ovat harvinaisia, mutta viime aikoina buddhalaisten ja muslien välillä on ollut havaittavissa jännitteitä.


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013070717235355_ul.shtml

Mehud

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 7 356
  • Liked: 8594
  • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Myös suomalaisten ja muslimien välillä on havaittu jännitteitä. Jänniitteet ovat ilmenneet muslimien suorittamina ryöstöinä, raiskauksina ja pahoinpitelyinä.

Budhalaiset osaavat kyllä tarpeentullen laittaa kovan kovaa vastaan. Suomalaiset taas ei.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

Tagit: