Kirjoittaja Aihe: Junes Lokka, ASYL, elämä ja teot (yhdistetty Junes Lokka -ketju)  (Luettu 1935996 kertaa)

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 563
 • Liked: 2609
Sit vois joku kertoa kuka on tämä henkilö ja miten se on hyödyttänyt suomea? Joku vientitykki- it osaaja?

Tuli alkup. skeneen James Hirvisaaren löytönä ja teki hänen kanssa lyhyesti jotain yhteistyötä, kun ensimmäinen oli kansanedustaja. Sitten matuvyöryn aikana siirtyy enemmän äärioikealle ja kritisoi muslimien Eurooppaan saapumista aika kärkkäästi. Taisi puhua jossain livetilaisuuksissa ja alkoi saamaan nimeä. Jossain mielenosoituksessa tapasi Juneksen ja alkoivat olemaan yhdessä. Sitten tuli tubetusta ja kirjoituksia. Tiina olis sidekick Paul Ramsey nimisen kohtuullisen tunnetun konservatiivi-äärioikeisto-alt-right vaikuttajan showssa ja tekivät yhdessä useita kymmeniä, ellei satoja lähetyksiä. Tiina toi Eurooppalaista näkökulmaa kysymyksiin. Jos puhutaan scenen hahmoista, niin ei ainakaan yksikään suomalainen nainen ole ollut yhtä näkyvä kansainvälisesti. Youtuben purge sitten vei lähes kaikki nämä alt-right kanavat ja homma hajaantui muille alustoille ja vaikeutui.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Väestönvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 2480
 • Tolkun ihminen.
En pidä Wiikin tai Juneksen tyylistä tai näkemyksistä, mutta en myöskään ilakoi kenenkään kuolemalla (ellei puhuta jostain Putinista) joten omaisille voimia surutyöhön.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 511
 • Liked: 10240
 • Sameiden vesien sukeltaja
Junes Lokka nousi Oulun kaupunginvaltuustoon vuonna 2017 Asyl-yhteislistalta, jolla hän oli yhdessä Tiina Wiikin kanssa. Junes keräsi 704 ääntä, Tiina sai 582 ääntä. Yhdessä ne äänet riittivät.
Kaupunginvaltuutettu Junes Lokalla oli keskeinen rooli Oulussa julkitulleen järjestäytyneen lastenraiskailun ja muun pakolaissikailun nostamisessa yleiseen tietoisuuteen. Tapaukset nousivat pääuutisiksi Suomessa juuri eduskuntavaalien alla 2019. Tällä seikalla oli keskeinen rooli myös perussuomalaisten kannatuksen hurjaan nousuun juuri noiden eduskuntavaalien alla.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 625
 • Liked: 12094
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Minunkin puolestani kepeät mullat Tuonelan Joutsenelle!  :'(
Missä Walhallassa sitten lieneykään.. liian aikaisin lähdit..  :(

En oikein jaksanut kuunnella noita "monikulttuureita" mutta joskus sen verran että olihan niissä asiaakin. Muutaman kerran tuli mieleen että jos esiintyminen olisi ollut hieman maltillisempaa ja hän olisi ollut vähemmän kiinni Juneksessa niin poliittinen ura olisi voinut olla aivan toisenlainen. Säätytalonlainen. Älykkyydestä asia ei ainakaan olisi ollut kiinni.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 580
 • Liked: 9691
Junes Lokka nousi Oulun kaupunginvaltuustoon vuonna 2017 Asyl-yhteislistalta, jolla hän oli yhdessä Tiina Wiikin kanssa. Junes keräsi 704 ääntä, Tiina sai 582 ääntä. Yhdessä ne äänet riittivät.
Kaupunginvaltuutettu Junes Lokalla oli keskeinen rooli Oulussa julkitulleen järjestäytyneen lastenraiskailun ja muun pakolaissikailun nostamisessa yleiseen tietoisuuteen. Tapaukset nousivat pääuutisiksi Suomessa juuri eduskuntavaalien alla 2019. Tällä seikalla oli keskeinen rooli myös perussuomalaisten kannatuksen hurjaan nousuun juuri noiden eduskuntavaalien alla.

Tämä on totta. Tiinalla ja Juneksella on kiistämättömät ansionsa. Omassa kirjanpidossani Z-jengiin hyppääminen kuitenkin vie ansioilta pohjan pois. Tänään kun seistään vastakkaisissa leireissä. Sääli sinänsä. 

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 601
 • Liked: 1591
Tiina oli saanut sivuvaikutuksia koronarokotteista:

https://wiiktiina.blogspot.com/2021/12/tyhmyydesta-sakotetaan-miksi-otin.html

Lainaus
Ensimmäisen piikin haittavaikutuksina en kokenut muuta kuin sen, että rokotettu käsi oli julmetun kipeä useiden päivien ajan. Käden liikuttaminen ja edes maitopurkin nostaminen sattui kovasti, ja kättä oli vaikea nostaa olkapään tason yläpuolelle.

Koska ekan rokotteen haitat jäivät näinkin siedettäviksi, ajattelin, että tuskin se toinen voi mitään kovin paljon pahempaa aiheuttaa varsinkin, kun tiedetään, kuinka nopeasti rokotteet menettävät tehonsa. Tuttavapiirini rokotehaittoja kokeneilla ne olivat väistyneet kuukausissa, joten arvelin, että 4 kk on riittävä väli sille, että elimistö on ehtinyt puhdistaa ekan piikin tuottamia piikkiproteiineja pois kehosta ja voisi ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä.

Kuinka väärässä olinkaan. Minä kun unohdin yhden tärkeän asian: ne tuttavat olivat saaneet Pfizerin rokotetta, jonka tehon tiedetään laskevan nopeasti. Minä olin saanut Modernaa, joka on tehokkaampi. Nykytiedon pohjalta voi karkeasti sanoa kahden Moderna-piikin vastaavan teholtaan kolmea Pfizeria.

10.12. kävin hakemassa rokotteen ruokatunnilla ja palasin töihin. Paluumatkalla alkoi huimata, ja tuli hassu olo, niin kuin olisin juonut pari olutta. Huimaus hellitti kun pääsin istumaan, mutta outo olo ei poistunut mihinkään, ja välillä hikoilin kasvoista ihan vain istuessani. Unohtelin aivan arkisia työasioita ja tein tyhmiä virheitä työssä, joita jouduin koko ajan korjailemaan. Siis asiat, jotka normaalisti osaisin vaikka silmät kiinni, muuttuivat vaikeiksi. Sinnittelin muutaman tunnin, mutta sitten totesin, että en vain ole työkuntoinen, ja lähdin illaksi kotiin lepäämään.

Nukuin joitain tunteja, ja kun heräsin, olo oli parempi - aika lailla normaali. Pistoskohtaa jomotti, mutta ei mitään sen kummempaa. Ajattelin, että no tämä oli tässä, kävipä hyvä tuuri, että menivät levolla ohi nuo oireet. Mutta olinkin turhan toiveikas.
Jo seuraavana aamuna heräsin liian aikaisin vajaiden yöunien jälkeen tunteeseen, kuin sydän olisi lentämässä rinnasta.

Olen teini-iästä saakka kärsinyt lisälyönneistä ja sivuäänestä, ja tällainen ei niiden kantajalle ole mitenkään tavatonta ilman mitään rokotteitakaan. Lisälyönnit kun tuntuvat voimakkaimmin juuri nukkuessa, joten ne voivat aiheuttaa tällaisia sätkyherätyksiä. Mutta se oli outoa, että en pystynyt nukahtamaan uudelleen, koska hakkaava tunne rinnassa ei mennyt ohi. Ja ei vain rinnassa. Se tuntui kurkussa asti - varmaankin kaulavaltimoiden kautta. Yleensä tykyttely menee ohi vain asentoa vaihtamalla, ja ahdistava tunne ei jatku.

Olin väsynyt, mutta lähdin kuitenkin töihin normaalisti. Seuraava aamu oli samanlainen, mutta sitten sydänoireet alkoivat yltyä. Enää en herännytkään vain aamuisin, vaan yöunet lähtivät melkein kokonaan. Kun laitoin nukkumaan, pystyin nukkumaan parisen tuntia, jonka jälkeen tuli ensimmäinen herätys tunteeseen, että sydän on räjähtämässä. Yritin saada uudelleen unen päästä kiinni, mutta onnistuin nukahtamaan vain parhaimmillaankin tunniksi uudelleen, kunnes seuraava herätys tuli.

Samalla kun öiset sydänoireet pahenivat, niiden rinnalle ilmaantui päiväsaikaan ilmeneviä oireita, ja ne vasta outoja olivatkin.

Verenpaineeni on aina ollut erittäin hyvin terveen rajoissa, enkä kärsi verenpaineen heittelyistä. Mutta nyt verenpaine saattoi tehdä äkillisen nousun paikallani istuessani, ja kun nousin ylös, heitehuimaus iski, ja tuntui, että silmissä näkyy vain keltaista eikä pystyssä pysy.

Koska oli viimeinen työviikko ennen joululomaa, yritin sinnitellä töissä parhaani mukaan, vaikka univelka kasvoi, ja huimaus ja verenpaineen heittelyt tekivät kotoa poistumisesta aika pelottavaa. Arvioin oloni joka päivä uudelleen ja päätin sen mukaan, olenko työkuntoinen vai en.

Keskiviikkona tuli raja vastaan. Olin nukkunut hieman yli 2 tuntia, ja ahdistava, hakkaava tunne rinnassa ei vain mennyt ohi, vaikka otin Propralia täydellä annoksella. Siihen saakka olin saanut oireita hieman lievennettyä Propralin ja Buranan yhdistelmällä. Burana siksi, että se on rokotehaittoina ilmenevien sydäntulehdusten tavallisin hoitomuoto, joten otin sitä siltä varalta, että oireilu johtuu tulehduksesta.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 217
 • Liked: 15600
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Aihe kuuluu rokote-keskusteluosastoon, mutta mainitsen lyhyesti, että jonkin analyysin mukaan (lähdettä en muista) sekä Pfizerin että Modernan rokotteesta oli raportoitu sitä enemmän vakavia haittoja per tuhat rokotettua, kuin ihmiset olivat saaneet annoksia, ja haittojen määrä oli suunnilleen suoraan verrannollinen, paitsi annosten määrään eri rokotteilla, niin rokotteiden mRNA-määrien erot huomioiden myös rokotteiden välillä. Eli olisi ehkä kannattanut ottaa Pfizerin eikä Modernan rokote. Pfizer olisi ollut miedompi, ja siksi hellempi.

/ot

Minä en kritisoi Wiikiä siitä, että rokottautui, hänhän oli kai jo ennen koronaa melkein puolikuollut, ja tauti tehosi heikkoihin pahiten. Päinvastoin ihmettelisin, jos ei olisi rokottautunut.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 563
 • Liked: 2609
Minä en kritisoi Wiikiä siitä, että rokottautui, hänhän oli kai jo ennen koronaa melkein puolikuollut, ja tauti tehosi heikkoihin pahiten. Päinvastoin ihmettelisin, jos ei olisi rokottautunut.

Juuri näin. Niiden faktojen valossa, jota silloin lääketieteen asiantuntijat antoivat, niin rokote oli oikea vaihtoehto.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2023, 14:59:08 kirjoittanut starsailor »
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 435
 • Liked: 7379
 • A spherical bastard
Ukraina/Venäjäjutut tiedätte kyllä minne, rokotejutut parantolaan jos haluatte niistä jatkaa.
Turhaan ne politrukit huutaa ja hossuu,
Suomessa ei elä vinkkelitossu.

tahmasyli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 283
Ou­lu­lai­nen Linnéa Lokka on kuollut – tun­net­tiin aiemmin nimellä Tiina Wiik
Lainaus
Oululainen äärioikeistoaktivisti Linnéa Artemis Lokka on kuollut. Hän niitti huomiota erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Lokka tunnettiin aiemmin nimellä Tiina Wiik. Hän toimi edellisellä valtuustokaudella Oulun kaupunginvaltuustossa aidon suomalaisen yhteislistan varavaltuutettuna.

Huhut Linnéa Lokan kuolemasta ovat velloneet keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa päiväkausia. Kaleva on saanut varmistettua useista lähteistä Lokan menehtyneen.

Esimerkiksi digi- ja väestötietoviraston osoitepalvelusta Lokan tietoja ei viraston mukaan voida luovuttaa, sillä henkilö on kuollut.

Oulun käräjäoikeudessa on ollut vireillä Linnéa Lokkaan liittyviä rikostapauksia, joita ei hänen osaltaan käsitellä. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että syynä on se, että henkilö on menehtynyt.

Lokka on tiettävästi menehtynyt kuluneen vuoden aikana.

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 918
 • Liked: 4971
Tiina Wiik on ilmeisesti kuollut 25.5. Junes Lokka on ollut samaan aikaan Virossa ja tehnyt sieltä somea ja videota ihan normaalisti. Se on hieman hämmentävää, vaikka mistäs minä tiedän, miten Lokka on surua käsitellyt. Ehkä hän on ajatellut, ettei maailma voi pysähtyä.

Kevyet mullat. Nämä kaksi ovat tehneet kansalaisjournalismia sellaisista asioista, joita valtamedia törkeästi välttelee, ja se on heidän kiistaton ansionsa.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 044
 • Liked: 19075
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Tämä tuli puskista. Tosin en kyllä tiennyt Wiikin vakavista terveysongelmista ennen tätä päivää, josta oli ilmeisesti kärsinyt koko ikänsä. Osanotot omaisille ja Junekselle.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 361
 • Liked: 14030
Voimia Junekselle! Tuukka on ilmeisesti tiennyt jo pitempään ystävänsä poismenosta.

This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 361
 • Liked: 14030
Twitteriä kun vilkaisin niin siellä ovat monet ulkomaalaiset skenejulkkikset muistaneet Tiinaa, järkyttyneinä uutisesta. Ed Dutton, Millenial Woes, Ramzpaul, RedIce...

Tiina jätti jälkensä lukemattomien ihmisten sydämiin ja taisi olla rakastetumpi ja arvostetumpi ulkomailla kuin täällä Suomessa.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

kenelek

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 781
 • Liked: 814
 • Oululainen dissidentti
En meinannut ensin uskoa kun huhumylly lähti asiasta liikkeelle mutta pitää se nyt sitten uskoa että näin on tapahtunut. :'( Junes tuskin tätä lukee täältä mutta surunvalittelut kuitenkin.
"Pelolle ei saa antaa sijaa" © 2016 Noin joka ikinen mokuttaja Suomessa vastauksena terrori-iskuihin
"Mutta koronavirusta on pelättävä" © 2020 lähtien kaikki valtapuolueet ja mediat

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 827
 • Liked: 7871
Surullista sekin, että monet uskoivat Tiinan kuolleen vasta sitten, kun lukivat siitä valtamediasta.
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 568
 • Liked: 66035
 • 'Hvis lyset tar os'
Erittäin ikävä uutinen koko skenelle- ja eritoten tyrmäävä leskelle. Ei voi kuin toivoa voimia surutyöhön- joka on varmasti raskas soutaa. Tiina jätti pysyvän jäljen kansallismieliseen kenttään. Hänen työnsä skenen eteen tullaan muistamaan ympäri maailmaa.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 999
 • Liked: 50300
Mehän emme tiedä mihin Tiina Wiik kuoli. Käsittäkseni hänen elämäntapansa eivät olleet huonot, jossain blogikirjoituksessaankin hän asiasta mainitsi. Känni silloin tällöin (mikäli sellaista harrasti) ei vielä suomalaisittain ole huono vaan normaali elämäntapa.
Kuolinsyy jäänee suurelle yleisölle mysteeriksi.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 580
 • Liked: 9691
Surullista sekin, että monet uskoivat Tiinan kuolleen vasta sitten, kun lukivat siitä valtamediasta.

Hörhöskene on sen uskottavuusvajeen itse aiheuttanut jatkuvilla valehteluilla, vääristelyllä ja tökeröillä kuvamanipulaatioillaan. Tässä skenessä kun kukaan ei luota kehenkään, ei edes aktiivit toisiinsa.

Econ101

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 817
 • Liked: 2417
 • Rotukapitalisti
Surullista sekin, että monet uskoivat Tiinan kuolleen vasta sitten, kun lukivat siitä valtamediasta.

Hörhöskene on sen uskottavuusvajeen itse aiheuttanut jatkuvilla valehteluilla, vääristelyllä ja tökeröillä kuvamanipulaatioillaan. Tässä skenessä kun kukaan ei luota kehenkään, ei edes aktiivit toisiinsa.

Ainakaa minun ei tarvinnut luottaa kehenkään. Kävin katsomassa Kauppalehden sivuilla ollutta yrityksen kuolinpesäilmoitusta, ja tein siitä johtopäätökset. Tämän ilmoituksen varmasti näki moni muukin ja teki siitä omat johtopäätöksensä. Ilmoitusta tulkittiin tosin aika monella tapaa, vaikka se kyllä oli ihan yksikäsitteinen.

Netissä on niin paljon kuraa, että jonkin pelkän random twiitin perusteella en itse olisi uskonut, että henkilö on kuollut. Hörhöä tai ei, on ihan viisasta suhtautua skeptisesti melkein kaikkeen mitä vaikkapa twitterissä liikkuu. Tärkeät asiat/väitteet on syytä tarkastaa ensikäden lähteestä, jos asia on itselle tärkeä ja on aikaa. Paljon ongelmia aiheutuu siitä, että ihmisillä ei ole kykyä lähdekritiikkiin vaan ottavat sellaisenaan höpinät, joita vastaan tulee.
"It is not what you say, it is what you do that reveals what you want."

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 560
 • Liked: 15473
 • Mostly peaceful
Junes aiheesta juuri hetki sitten:


Lainaus
Ajoin 2.6. Latviasta Vilnaan ja tarkoituksena oli mennä Valko-Venäjän kautta Ukrainaan tekemään skriimejä. Sain ilmoituksen 3.6., joka pakotti perumaan suunnitelmat ja tulin sitten takaisin Suomeen.

Vielä kerran, syvä osanottoni!
Lainaus käyttäjältä: Joutselkä
minun mielestäni suomalaisia ovat kaikki Suomen kansalaiset asuinpaikasta ja äidinkielestä riippumatta.

kenelek

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 781
 • Liked: 814
 • Oululainen dissidentti
Pakko vielä laittaa tänne että tuo Tiinan/Linnean poismeno on vaikuttanut jotenkin syvällisemmin. Tuntuu todella väärältä että itseäni noin vuosikymmenen nuorempi ihminen lähtee pois noin yhtäkkiä. En tavannut Tiinaa kovin monesti tai pitkään, mutta siltikin huomasin että hän oli paljon muutakin kuin se somessa ja videoilla ollut räyhäkkä persoona.  :'(
« Viimeksi muokattu: 22.06.2023, 22:53:05 kirjoittanut kenelek »
"Pelolle ei saa antaa sijaa" © 2016 Noin joka ikinen mokuttaja Suomessa vastauksena terrori-iskuihin
"Mutta koronavirusta on pelättävä" © 2020 lähtien kaikki valtapuolueet ja mediat

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 765
 • Liked: 24822
Mehän emme tiedä mihin Tiina Wiik kuoli. Käsittäkseni hänen elämäntapansa eivät olleet huonot, jossain blogikirjoituksessaankin hän asiasta mainitsi. Känni silloin tällöin (mikäli sellaista harrasti) ei vielä suomalaisittain ole huono vaan normaali elämäntapa.
Kuolinsyy jäänee suurelle yleisölle mysteeriksi.

Jäänee. Mutta itse kirjoitteli terveysongelmista... No nekin ovat kuoleman jälkeen yksityisasioita, eikä paljoa muille kuulu diagnosoitu kuolinsyy.

Ikävä juttu noin nuoren kuolema kesken elämää. :(

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 099
 • Liked: 91311
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Pakko vielä laittaa tänne että tuo Tiinan/Linnean poismeno on vaikuttanut jotenkin syvällisemmin.

Jostain syystä koen tarvetta kirjoittaa. En koskaan jutellut Tiinan kanssa, mutta näin hänet pari kertaa täällä Helsingissä Juneksen kainalossa. Heh. Junes oli pidempi. Tiina kun ei minua tuntenut, ei mitenkään änkenyt puhumaan.

Mutta se mistä Tiina jäi minulle mieleen, ja olin hyvin vihainen, oli 1) hänen holtiton autolla ajelunsa risketysalueella.

Ja se, kun hän 2) laittoi tulen saunaan, ja sitten otti kuvan omasta meikittömän naamastaan, sotkuisena mustasta hiilistä. Sen muistan. Koska siinä hän oli kauneimmillaan.
« Viimeksi muokattu: 22.06.2023, 23:35:08 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

kenelek

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 781
 • Liked: 814
 • Oululainen dissidentti
Pakko vielä laittaa tänne että tuo Tiinan/Linnean poismeno on vaikuttanut jotenkin syvällisemmin.

Jostain syystä koen tarvetta kirjoittaa. En koskaan jutellut Tiinan kanssa, mutta näin hänet pari kertaa täällä Helsingissä Juneksen kainalossa. Heh. Junes oli pidempi. Tiina kun ei minua tuntenut, ei mitenkään änkenyt puhumaan.

Mutta se mistä Tiina jäi minulle mieleen, ja olin hyvin vihainen, oli 1) hänen holtiton autolla ajelunsa risketysalueella.

Ja se, kun hän 2) laittoi tulen saunaan, ja sitten otti kuvan omasta meikittömän naamastaan, sotkuisena mustasta hiilistä. Sen muistan. Koska siinä hän oli kauneimmillaan.

Minä muistan Wiikin energeettisenä maahanmuuton vastustajana. Vastustaako kukaan nykyisistä hallituspersuista oikeasti maahanmuuttoa...?
"Pelolle ei saa antaa sijaa" © 2016 Noin joka ikinen mokuttaja Suomessa vastauksena terrori-iskuihin
"Mutta koronavirusta on pelättävä" © 2020 lähtien kaikki valtapuolueet ja mediat

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 827
 • Liked: 7871
2) laittoi tulen saunaan, ja sitten otti kuvan omasta meikittömän naamastaan, sotkuisena mustasta hiilistä. Sen muistan. Koska siinä hän oli kauneimmillaan.
Kauneudesta puheen ollen, Tiinalla oli yhdet kauniimmista sääristä jotka olen koskaan livenä nähnyt, ja on niitä tullut muutamat bongattua 46-vuotisella elämän taipaleella, joten otanta on aika laaja.
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 217
 • Liked: 15600
 • Manner-Suomen Tasavalta
Junes aiheesta juuri hetki sitten:


Lainaus
Ajoin 2.6. Latviasta Vilnaan ja tarkoituksena oli mennä Valko-Venäjän kautta Ukrainaan tekemään skriimejä. Sain ilmoituksen 3.6., joka pakotti perumaan suunnitelmat ja tulin sitten takaisin Suomeen.

Vielä kerran, syvä osanottoni!

Aika outo matkasuunnitelma? Eikös Ukrainan ja Valko-Venäjän välillä ole vähintään juridinen sotatila? Ja Puolan kautta ajamalla matka olisi vain vähän pidempi. Suomi on juuri liittynyt Natoon, joten päästettäisiinkö suomalaista edes Valko-Venäjälle ollenkaan? Ja jos päästettäisiin, niin päästettäisiinkö pois? Ja entäs tullimiehet Ukrainan rajalla sitten, joku tulee Valko-Venäjältä Suomen passilla. Voisivat epäillä, ja käännyttää takaisin. Voi olla että joutuisi ajamaan takaisin Valko-Venäjän läpi Liettuaan, ja sieltä Puolan kautta Ukrainaan. Ja ainahan voi auto hajotakin, kumman valitsisit, Puolan maaseudun vai Valko-Venäjän maaseudun? Itse ainakaan en uskaltaisi.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 999
 • Liked: 50300
^ Eipä tuota arvaa millä Marokon tai Ranskan passilla Junes maailmanmatkailee, en tiedä onko kaksoiskansalainen.

Muistovideo oli kaunis, Juneksen suru ja ikävä on suuri, ja kuoleman on täytynyt olla ainakin jossain määrin odottamaton, koska eihän Junes muuten olisi ulkomailla striimaillut. Onnettomuuskin lienee mahdollinen.

Harva nainen tai mies on noin suvereeni esiintyjä kuin mitä Tiina oli useammalla kielellä. Joutsen kuvaa Tiinaa hyvin, olemus oli sellainen. Olen Tiinan livenä nähnyt, jonkun sanan vaihtanutkin.

Voimia sinulle Junes, vaikka todennäköisesti et täällä lukemassa käy, ja mielessäni on myöskin Tiinan äiti, itselleni täysin tuntematon henkilö, ja hänen surunsa.


Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 918
 • Liked: 4971
Hyvä että Junes tuli ulos asian kanssa. Suru on varmasti suuri ja kynnys asian julkistamiseen korkea, koska kaikenlaista vahingoniloakin tästä varmasti seuraa, niin käsittämätöntä kuin se onkin. Toivottavasti olen väärässä ja Juneksen surua kunnioitetaan.

Osanotot vielä Junekselle ja muille omaisille.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 560
 • Liked: 15473
 • Mostly peaceful
Lauri Nikula (phyi) rienaa:


Lainaus
lesta haluaa kuolleen käräjille

se haluaa edelleen ne 110 päiväsakkoa Tiinalle, on kuulemma tosi tärkeää

edit. pyynnöstä stilisoitu
« Viimeksi muokattu: 23.06.2023, 22:35:56 kirjoittanut Lasse »
Lainaus käyttäjältä: Joutselkä
minun mielestäni suomalaisia ovat kaikki Suomen kansalaiset asuinpaikasta ja äidinkielestä riippumatta.

Tagit: junes lokka