Kirjoittaja Aihe: 2009-06-18 Die Presse: FPÖ-poliitikolle sakkoja Muhammadin pilkkaamisesta  (Luettu 23206 kertaa)

NK

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 514
 • Liked: 1
Euroopan herrat lapioivat itse itseltään maata altaan. On tämä niin surkeaa luettavaa, oikeasti. Ei tällaisesta saa aikaan kuin kunnon muumituksen ja halun kokeilla vallankumousta. Jälkimmäistä tosin en ala yrittämään, älkää huoliko.

Tää islamin paapominen alkaa olla jo jotain ihan uskomatonta. Keskiajalla oli katolinen kirkko, 1600/1700-luvuilla kunkin maan oma. Nyt se on islam. Missähän vaiheessa uskontotunneilla aletaan saarnaamaan koraania?
"Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa."

-Adolf Ehrnrooth

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 546
 • Liked: 18078
Kyllä hiljaiseksi vetää. Onko meillä todellakin jo nyt tilanne päällä, että yhden uskonnon erikoisasema edellyttää meiltä täyttä arvostelukieltoa? Toivottavasti EK-vaaleissa on tarjolla puolue, joka selvästi lähtee kannattamaan sananvapautta. Vanhat puolueet eivät ilmeisesti herää.

Tilanne on selvästi päällä. Viimeistään sitten kun Seppo Lehdon tuomio uskonrauhan rikkomisesta on saanut lainvoiman, islamin kaikenlainen arvosteleminen on kokonaan kielletty Suomessakin. Tämä asia vahvistetaan tuomitsemalla Halla-aho ja mahdollisesti nostamalla vielä liuta muita syytteitä. Sitten Illman muuttanee nimensä Mohammediksi ja vallankaappaus on suoritettu.

Hiljaisuus ei auta mitään. Natsikortit heilumaan ja hiljaista enemmistöä herättelemään.


Islam on joka tapauksessa uskontojen alinta kastia. Ei siitä mihinkään pääse.

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
En vain tajua mitä järkeä sinun on sitten olla keskustelevinaan täällä, kun et kuitenkaan koskaan edes yritä ymmärtää mitä muut sanovat, etkä vastaa edes suoriin kysymyksiin. Kunhan änkytät sitä mikä kaikille on selvää.

Levität väärää ja valheellista tietoa. No, kultakin kykyjensä mukaan.
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 546
 • Liked: 18078
Missähän vaiheessa uskontotunneilla aletaan saarnaamaan koraania?

Syksyllä?

NK

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 514
 • Liked: 1
"Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa."

-Adolf Ehrnrooth

Lemmy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 986
 • Liked: 1420
 • "je m’en fous"
Lainaus käyttäjältä: Taha Islam [/quote

Levität väärää ja valheellista tietoa. No, kultakin kykyjensä mukaan.

Oppineita on kolmenlaisia. Yksi tuntee Jumalan ja Hänen käskynsä. Toinen tuntee Jumalan mutta ei Hänen käskyjään. Kolmas tuntee Jumalan käskyt mutta ei Häntä itseään
- Emmekä enää euroakaan lähetä näihin etelän hulivilimaihin. Tässä on laki ja profeetat. Timo Soini YLE 01.06.2011

pate ensimmäinen

 • Vieras
Pedofilia-oikeuden lyhyt oppimäärä:

Älä koskaan syytä pedofiiliaan syyllistynyttä pedofiiliksi, jos hänet on asetettu lain yläpuolelle.

Syytä pedofiiliksi vain siihen syyllistynyttä henkilöä, jos hän on lain edessä tasavertainen muiden kanssa.

Poiketessasi säädetystä ohjeesta, sinut tuomitaan rangaistukseen.

Ohje pedofiliasta:

Älä koskaan syyllisty pedofiiliaan, olkoon sinut asetettu lain ylä- tai alapuolelle. Jos tästä ohjeesta kuitenkin poikkeat, katso edellä mainittuja ehtoja.

Castor

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 0
"zu drei Monaten bedingter Haft und 24.000 Euro Geldstrafe verurteilt".

Tuomio on 3 kuukautta ehdollista ja oheissakko 24K. Tämä tarkoittaa Itävallassakin sitä, että jos henkilö koetusaikana syyllistyy rikokseen, voidaan ehdollinen rangaistus panna täytäntöön. Jos henkilö taas uusii rikoksensa, siis syyllistyy samanlaiseen rikokseen, josta seuraa uusi vapausrangaistus, ehdollinenkin rangaistus todennäköisesti panaan täytäntöön samanaikaisesti myöhemmässä oikeudenkäynnissä tuomitun vapausrangaistuksen kanssa.

Näin eurooppalaiset tuomioistuimet soveltavat, niin meillä kuin muuallakin, näitä blanko-säädöksiä. Eipä aikaakaan, niin myös kristillisen opin, opinkappaleiden ja jumalolentojen (tätä uskonrauhalla ilmeisesti tarkoitetaan lainkäytössä, vaikka se kyllä sananakin tarkoittaa jotain aivan muuta, vrt. "kotirauha") loukkaamisesta ruvetaan antamaan tuomioita, noin tasapuolisuuden nimissä.

Sananvapaus on jo mennyt. Suomessa sitä ei ole koskaan kunnioitettu.   

Castor

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 0
En vain tajua mitä järkeä sinun on sitten olla keskustelevinaan täällä, kun et kuitenkaan koskaan edes yritä ymmärtää mitä muut sanovat, etkä vastaa edes suoriin kysymyksiin. Kunhan änkytät sitä mikä kaikille on selvää.

Levität väärää ja valheellista tietoa. No, kultakin kykyjensä mukaan.

Taha Islam,
Oletettavasti elät Suomessa ja osaat suomea. Kun nyt olet sitä mieltä, että antagonistisi tällä palstalla eivät tiedä mitään juridiikasta, niin yritän selittää länsimaisen oikeuden historiaa hyvin lyhyesti, samoin käsitettä ”lapsi”. Minulla voi jopa olla kykyä siihen taustastani johtuen. Toimin 1990-luvulla (valitettavasti) oikeusneuvosmiehenä jonkin aikaa.
Länsimainen yhteiskunta perustuu hyvin pitkälti Valistusajalla eläneen katolisen (!) koulun käyneen filosofin oppiin vallan kolmijaosta. Tämä henkilö oli nimeltään Charles-Louis de Secondat, paroni de La Brède et de Montesquieu (s. 18. tammikuuta 1689, k. 10. helmikuuta 1755). Pääteoksensa, De l'Esprit des Lois (suomeksi se on käännetty nimellä ”Lakien henki”) Montesquieun piti julkaista 1748 salanimellä uskonnollisen ja poliittisen vainon pelossa.
Wikipediasta löytyy varsin erinomainen määritelmä vallan kolmijako-opista: Vallan kolmijako-oppi tarkoittaa Montesquieun mukaan, että vallan väärinkäytön estämiseksi lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettava toisistaan (järjestyksessä toinen lihavointi ja italics kirjoittajan). Suomessa kolmijako-oppia ei ole toteutettu sen puhtaimmassa muodossa mutta silti tuomioistuinten, siis tuomiovallan, tulee olla riippumaton niin politiikasta kuin uskonnostakin. Siitä seikasta, onko todellisuudessa näin, voidaan tietysti keskustella ja pitääkin keskustella juuri viimeaikaisen, erittäin huolestuttavan kehityksen valossa.
Suzanne Winter on saanut tuomion Muhammadin kutsumisesta pedofiiliksi. On syytä pohtia, mihin johtaa se, että kiistämättömän (tulen tähän myöhemmin) tosiasian lausumisesta tuomitaan rangaistukseen. Pohdinnan kohteena ei edes pitäisi olla se, oliko Muhammad pedofiili vai ei, koska tätä ei käy kiistäminen. Jos jatkamme sitä ketjua, että ammoin kuolleen pedofiilin nimittämisestä julkisesti pedofiiliksi saa rangaistuksen, olemme loogisessa umpikujassa: jokaisen pedofiilin teko on oikeutettu siinä tapauksessa, että hän on profeetta Muhammadin seuraaja. Toisin sanoen ”palaamalla” Islamin helmaan henkilön harrastama pedofilia tulee sallituksi uskonnollis-kulttuurisin perustein.
Taha Islamin ”Islamin maailmassa” tämä on edelleen mahdollista, samoin raiskatun naisen kivittäminen raiskatuksi joutumisesta tai vaikkapa käden katkaiseminen varkauden rangaistuksena, mutta meillä (=länsimaisissa demokratioissa) se ei saa olla mahdollista. Myöskään rikosoikeudelliseen seuraukseen tuomitseminen sananvapauden käyttämisestä ei saa olla mahdollista ja tällaista vastaan on taisteltava. Me emme halua palata keskiaikaiseen ajatteluun, jonka vallassa useimmat muslimivaltiot elävät, niin henkisesti kuin teknologiansakin tasolla käytännössä. Elävältä nylkeminen ei oikein sovi nykyaikaan.
Winterin tuomio tuli lisäksi ”kiihotuksesta”, Verhetzung. Rikoksella ei ole ollut varsinaista asianomistajaa, koska kukaan kiihottuneeksi itsensä kokenut ei ole sellaiseksi ilmoittautunut. Tämä on vähän samanlaista pelleilyä kuin viinanpoltosta aikoinaan annetut kohtalaisen kovatkin tuomiot. ”Uhrina” näissä teoissa olivat valtion monopoli ja erityisesti sen fiskaaliosasto, siis monopolin verotulot. Ollaan juridisesti kyseenalaisessa tilanteessa, jos katsotaan rikos tapahtuneeksi, mutta sille ei voi osoittaa selkeää uhria. Tätä voi kukin osaltaan jatkaa eteenpäin aika pitkälle Orwellin viitoittamaa tietä.
Winterin osalta tuo kiihotus-ajatus on kaikin puolin mitään testiä kestämätön. Paras juridinen testi kiihottamisen osalta on edelleen kauan sitten muistaakseni Oliver Wendell Holmesin esittämä: Puhe tai kirjoitus on yllytystä tai osallisuutta rikokseen, jos se aiheuttaa kiistattoman (”clear”) ja välittömän (”imminent danger”) vaaran rikoksen tekemisestä.
Kokemukseni mukaan rikoksiin syyllistyneitä eivät suinkaan ole olleet ne, joita ”vihatekstien” olisi nykyisen oikeudenkäytön valossa tullut kiihottaa johonkin ”rasistiseen” tekoon, vaan ne joita nämä lait ovat nimenomaisesti suojelleet, eli siis muslimit. Kun julkisuuteen tulee sananvapauden piiriin kuuluva puhe, kirjoitus tai vaikkapa pilakuva, muslimit ryntäävät kaduille maailman eri (pää)kaupungeissa ja meno, käytös ja jälki on täysin sietämätöntä. Kun muslimit ovat sitten aikansa riehuneet, polttaneet ja mölynneet, ja kirkuneet kurkku suorana tuhoa Yhdysvalloille, Israelille ja Euroopalle, tuollaisen edellä mainitun, normaaliin demokratiaan ja sananvapauteen kuuluvan puheen, kirjoituksen tai pilakuvan laatijaa/julkaisijaa rangaistaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
”Lapsi” rikosoikeudellisessa mielessä määritellään Suomen rikoslaissa, joka koskee kaikkia Suomessa asuvia ja oleskelevia henkilöitä. Se, millä tavalla ”lapsi” määritellään, ei ole minun, Taha Islamin tai vaikkapa jonkun Suomessa asuvan imaamin vallassa. Rikoslaissa oleva lapsen määritelmä sisältää samalla myös yleiskielessä käytetyn sanan ”pedofiili” keskeisen sisällön: pedofiili on henkilö, joka syyllistyy Suomen rikoslain tunnusmerkistön täyttävään tekoon, jonka rikosnimike on ”lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö”. Mielestäni ei kannata lähteä kiistelemään siitä, oliko Muhammad pedofiili vai ei. Ja tämä vielä suuremmalla syyllä siksi, että Winter nimenomaisesti sanoo ”nykyisen oikeuskäsityksen mukaisesti”, ” im heutigen Rechtsverständnis". Ilman tätä lisäystäkin lause on validi, Muhammad oli pedofiili.
Rikoslaki 20 luku, 6 § (24.7.1998/563)
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö
Joka
1) on sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa,
2) koskettelemalla tai muulla tavoin tekee kuuttatoista vuotta nuoremmalle lapselle seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan hänen kehitystään, tai
3) saa hänet ryhtymään 2 kohdassa tarkoitettuun tekoon,
on tuomittava lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.
Lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ei kuitenkaan pidetä 1 momentissa tarkoitettua tekoa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa.
Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka menettelee 1 momentissa tarkoitetulla tavalla kuusitoista mutta ei kahdeksantoista vuotta täyttäneen lapsen kanssa, jos tekijä on lapsen vanhempi tai vanhempaan rinnastettavassa asemassa lapseen nähden sekä asuu lapsen kanssa samassa taloudessa.
Yritys on rangaistava.
En ota kantaa tuohon henkisen kypsyyden määritelmään ja käytännössä muslimimaailmassa esiintyviin selviin pedofilia-tapauksiin.
Taha Islam ja hänen kaltaisensa joutuvat painimaan pitkään sen tosiasian kanssa, että islamilaiset maat eivät ole kyenneet tarjoamaan mitään kunnollista ja hyvää kansalaisilleen verrattuna siihen, mihin maallistuneet länsimaat ovat kyenneet. Kyllä tuo varmasti kalvaa, kun koko ajan pitää todistella sellaisen ”kulttuurin” ylemmyyttä ja ylivoimaisuutta, jonka yhteiskunnat ovat pysyneet kehityksessä samalla tasolla yli tuhat vuotta, omaa teknologiaa ei ole pystytty luomaan vaan kaikki on joko saatu lahjana länsimailta tai varastettu niiltä, tuotakaan teknologiaa ei osata käyttää kansalaisten hyväksi ja tuon ”kulttuurin” ylätason saavutukset musiikissa, maalaustaiteessa, kuvanveistossa ja kirjallisuudessa kalpenevat Vanuatun hiihtourheilumenestyksen rinnalla.
Ideologioiden vapaa kilpailu on kannatettavaa. Sen tulee voittaa, jota eniten kannatetaan, ei sen, johon pakotetaan. 

nevahood

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 481
 • Liked: 1447
 • Ahkera monitaituri
Lainaus
Toisekseen hän meni lapsen kanssa naimisiin ihan islamilaisen historiankin mukaan.

Ei tietenkään mennyt. Sinä vain määrittelet lapsen siten, kun sinulle sopii.
Ja otetaanpa vielä osa aloitusviestistä uusiksi:
Lainaus
Itävallassa Vapauspuolueen (FPÖ) poliitikko Suzanne Winter on saanut 24 000 euron sakon profeetta Muhammadin kutsumisesta pedofiiliksi nykyisen oikeuskäsityksen mukaan
Eikö 9-vuotias olekaan nykyisen oikeuskäsityksen mukaan lapsi?

Käsittämätöntä.
Suurkiihottaja Runeberg

Advancedisto

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 112
 • Liked: 0
Jos meno nykymaailmassa menee liian ahdistavaksi, voihan aina pelata Rome Total Waria. Siellä, kun mamut rupeaa riehumaan jossain hiekkalaatikkomaan lähellä olevassa kaupungissa, annetaan heidän vallata kaupunki. Sitten rooman legioonilla mennään sinne ja vallataan takaisin. Lopulta mamut päätyvät Via Novan varrelle ristiinaulittuina...

ajuha

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 066
 • Liked: 15
 • S.Y.L.B
jep iso plussa ko. pelille.
taha islam jos joku edes sinulle kuulostava uhkailee, täällä tai kadulla niin risti tulee...

Taustavaikuttaja

 • Vieras
Ensinnäkin käsitys, että Mahomet olisi ollut epileptikko on ihan yleinen.

Mutta ei totta, ellei sinulla ole esittää lääkärintodistusta.

Ah, totta. Hitleriäkään ei saa kutsua kuolleeksi, ellei ole esittää kuolintodistusta.


Lainaus
Ei tietenkään mennyt. Sinä vain määrittelet lapsen siten, kun sinulle sopii.

Lapsi on ihminen, joka ei ole käynyt läpi murrosikää. Kuusivuotias on lapsi.

Näin sanoo biologia, eikä sitä pyhät tekstit muuta.

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Lapsi on ihminen, joka ei ole käynyt läpi murrosikää. Kuusivuotias on lapsi.

Miehillä puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys saattaa kestää 30-vuotiaaksi. "Sinä vain määrittelet lapsen siten, kun sinulle sopii."
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Esa N.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 152
 • Liked: 6
 • Nuiva savolainen
  • Esan MuutosBlogi
Lapsi on ihminen, joka ei ole käynyt läpi murrosikää. Kuusivuotias on lapsi.

Miehillä puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys saattaa kestää 30-vuotiaaksi. "Sinä vain määrittelet lapsen siten, kun sinulle sopii."

Äkkinäinen voisi tuumata, että paaaaaaskapuhetta. Nyt ei ole kyse mistään ääreisformaatista.

Normaalilla terveellä ihmisellä ei puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys kestä 30-vuotiaaksi. "Sinä vain määrittelet lapsen siten, kun se musulmaamille sopii."
There's too many men, too many people making too many problems..

Jos Suomi nähdään maana, josta saa turvapaikan tai on helppo oleskella, se voidaan nähdä vetovoimatekijänä. - Astrid Thors 25.02.2009

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 976
 • Liked: 742
Onko tyttö kuitenkin aikuinen heti, kun ensimmäiset merkit puberteetista ilmenevät?
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Normaalilla terveellä ihmisellä ei puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys kestä 30-vuotiaaksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Murrosik%C3%A4

"Murrosiän fyysiset muutokset kestävät kummallakin sukupuolella 3–5-vuotta. Pojilla lihakset kasvavat ja karvoitus lisääntyy vielä sen jälkeenkin; miehen lihaksisto tulee täysin valmiiksi vasta noin 30 vuoden iässä."
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Onko tyttö kuitenkin aikuinen heti, kun ensimmäiset merkit puberteetista ilmenevät?

En tiedä, mutta sakko napsahti poliitikolle.
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 976
 • Liked: 742
En tiedä, mutta sakko napsahti poliitikolle.

Tyrmäysvoitto argumentoinnin saralla. *aplodeja*
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 568
 • Liked: 2233
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Äimistyttävää, kenelle se raha menee? Kuka saa 24 000 euroa? Muslimit? Muhammedin perikunta? Itävallan valtio?

On pelottavaa että maa joka on ansainnut ikuisen paikan historiassa säveltäjällään (Mozart) on nyt räkärähmällään musiikin kieltävän uskonnon edessä. Islamhan suhtautuu hyvin negatiivisesti musiikkiin koska se "aiheuttaa kuulijassaan taianomaisen tilan" tjsp soopaa. Ainoa musiikki mitä tuolta "puhtaista" islam-maista tulee on koraanin säkeiden lausuntaa sävelten tahdissa, se ei ole heidän tulkinnan mukaan musiikkia.

Edit: Sori, se meniki niin että Muhammed, tuo pedofiilispedejen kruunattu kuningas, sanoikin näin:

Lainaus
Many Muslim scholars traditionally have held that music is forbidden both by the Qur'an and by the Hadith, as well as by tradition and believe that Muhammad stated that musical instruments are sinful when he said: "There will be among my Ummah people who will regard as permissible adultery, silk, alcohol and musical instruments,"[1]; many of the greatest Islamic scholars of the past, including the four imams, agreed upon this.[2]

Eli soittimet ovat syntisiä. Kiva. Nyt sen tiedän! ROFLMAO!
« Viimeksi muokattu: 22.06.2009, 14:02:11 kirjoittanut toumasho »

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Tyrmäysvoitto argumentoinnin saralla. *aplodeja*

En nähnyt kysymykselläsi yhteyttä ketjun otsikkoon, joten vaihdoin kehää.
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

reino

 • Vieras
Normaalilla terveellä ihmisellä ei puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys kestä 30-vuotiaaksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Murrosik%C3%A4

"Murrosiän fyysiset muutokset kestävät kummallakin sukupuolella 3–5-vuotta. Pojilla lihakset kasvavat ja karvoitus lisääntyy vielä sen jälkeenkin; miehen lihaksisto tulee täysin valmiiksi vasta noin 30 vuoden iässä."

No helpotuksen huokaus. Onneksi sentään edes Muhammed (PAAS) oli täysin kypsynyt ja aikuinen partaukko (n. 50 v.) kun nylkytti Aishaa (6 v.) (ANNAS) jalkojen väliin.

Muhammedin lihaksiston kehityksestä en sitten sen tarkemmin tiedä, mutta bodifoorumeilla liikkuu sitkeää huhua, että käppänä ei ikinä vetänyt edes satasta maasta.

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
Normaalilla terveellä ihmisellä ei puberteettiin liittyvä lihaksien kehitys kestä 30-vuotiaaksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Murrosik%C3%A4

"Murrosiän fyysiset muutokset kestävät kummallakin sukupuolella 3–5-vuotta. Pojilla lihakset kasvavat ja karvoitus lisääntyy vielä sen jälkeenkin; miehen lihaksisto tulee täysin valmiiksi vasta noin 30 vuoden iässä."

Taha Islam, tulkitsetko Wikipediaa(kin) vähän huonosti? Tuossahan sanotaan, että pojilla lihakset kasvavat ja karvoitus lisääntyy vielä murrosiän JÄLKEENKIN. Sitä paitsi profeetan tapauksessa on kyse tytöstä eikä pojasta.

Jos Wikipedia edustaa tässä asiassa konsensusta kestää murrosikä 3-5 vuotta ja on normaalisti ohi 12-20 vuoden iässä.

Ja sitten valitat, että muut levittävät valheellista tietoa.

Odotan innolla, että alat todistella Aishan murrosiän alkaneen 4-6 vuotiaana. Tai aikaisemmin.

87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
...ja on normaalisti ohi 12-20 vuoden iässä.

Onko Suomessa avioitumisen ehtona, että henkilö on saavuttanut sukukypsyyden vai miksi tästä jaksetaan jauhaa?
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Lettunen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 23
Tämän taha ählämin kootut selitykset, paskanjauhannat yms. lapsien panemisen puolustelut ovat juuri sitä itseään, miksi kaikki muslimit tulisi karkoittaa Suomesta.
"Minulle poloiselle pää on tuskin muuta varten tarkoitettu kuin voidakseni niistää nenäni.." -Antti Tykinvalaja  /Mikael Karvajalka

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
...ja on normaalisti ohi 12-20 vuoden iässä.

Onko Suomessa avioitumisen ehtona, että henkilö on saavuttanut sukukypsyyden vai miksi tästä jaksetaan jauhaa?


Ilmaiset tuon niin, että voisi luulla sinun hämmästelevän moista rajoitusta. Mutta vastaus on kyllä, ajatus on varmaan tämä. Jollet satu tietämään, niin alle 18-vuotiaat voivat Suomessa avioitua ainoastaan erikoisluvalla. Ikäraja on varmaankin valittu sitä silmällä pitäen, että 18-vuotiaat ovat jo käytännöllisesti katsoen sataprosenttisesti sukukypsiä ja joka tapauksessa täyskasvuisina itse vastuussa tekemisistänsä. Yhdeksänvuotiaat (saati sitten kuusivuotiaat)ovat äärimmäisen harvoin sukukypsiä, ja olivat yli 1000 vuotta sitten vielä epätodennäköisemmin, koska sukukypsäksi tullaan nykyään aikaisemmin kuin ennen vanhaan. Sekin sanotaan Wikipediassa.

Tässä kai jauhetaan siksi, että osan mielestä yhdyntä 9-vuotiaan kanssa on ihan OK ja osan mielestä ei.
87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 976
 • Liked: 742
Onko kukaan pyytänyt Tahaa määrittelemään sanan "lapsi"?

Saat kaksi arvausta  ;D
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

Castor

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 0
...ja on normaalisti ohi 12-20 vuoden iässä.

Onko Suomessa avioitumisen ehtona, että henkilö on saavuttanut sukukypsyyden vai miksi tästä jaksetaan jauhaa?

Olisikohan Taha Islamin ja muitten foorumille kirjoittavien syytä edes yrittää lukea postaukseni. Siitä käy aika selkeästi ilmi ensinnäkin se, mitä rikoslain tarkoittamassa mielessä pidetään pedofiliana ja samoin siinä määritellään minkä ikäinen on rikoslain tarkoittamassa mielessä lapsi. Eiköhän näistä löydy jotakin johdatusta itse asiaankin, ettei tämä mene karvojen laskemiseen ja lihasten mittaamiseen. Olen lukenut aika älyttömiä posteja tälläkin foorumilla, mutta en kuvitellut väen olevan ihan näin heikkoa.


Jäsen Castorille lohdutuksen sana: Internet on ihmeellinen paikka ja siellä on monenlaista vipeltäjää.

Pari neuvoa:
- älä yleistä Taha Islamia tämän foorumin muuhun väkeen
- ylimielisellä asenteella et pääse netissä kovin pitkälle, et ainakaan tällä foorumilla
« Viimeksi muokattu: 22.06.2009, 16:52:12 kirjoittanut Homma Admin »

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Onko kukaan pyytänyt Tahaa määrittelemään sanan "lapsi"?

Saat kaksi arvausta  ;D

No kertoisitko sitten vielä, että olenko määritellyt?

Olisikohan Taha Islamin ja muitten foorumille kirjoittavien syytä edes yrittää lukea postaukseni. Siitä käy aika selkeästi ilmi ensinnäkin se, mitä rikoslain tarkoittamassa mielessä pidetään pedofiliana...

Rikoslaissa ei ole rikosnimikettä "pedofilia", koska kyseessä on diagnoosi, ei rikos. Rikoslaissa ei edes säädetä mitään alaikärajaa seksin harrastamiselle.
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Taha Islam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 125
 • Liked: 0
Ikäraja on varmaankin valittu sitä silmällä pitäen, että 18-vuotiaat ovat jo käytännöllisesti katsoen sataprosenttisesti sukukypsiä ja joka tapauksessa täyskasvuisina itse vastuussa tekemisistänsä. Yhdeksänvuotiaat (saati sitten kuusivuotiaat)ovat äärimmäisen harvoin sukukypsiä, ja olivat yli 1000 vuotta sitten vielä epätodennäköisemmin, koska sukukypsäksi tullaan nykyään aikaisemmin kuin ennen vanhaan. Sekin sanotaan Wikipediassa.

Sukukypsät 9-vuotiaat ovat sataprosenttisesti sukukypsiä vai mitä? "Täysikasvuisuus" taas on niin epämääräinen käsite, että en ihmettele sen käyttöä.

Mitäs jos kysymyksen asettelisi niin, että miksi sukukypsä henkilö ei saa harrastaa seksiä valitsemansa henkilön kanssa julkisessa suhteessa?
"Maahanmuuttoasiat ovat sellaisia, jotka sammuttavat järjen ihmisten päästä." -Jussi Halla-aho
Keinutuoli: Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin!
Musiikkia korville

Tagit: fpö sakot