HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Monikulttuurisuuden käyttövoima ja kannattajat

<< < (2/12) > >>

Deus Ex:
Tähän ketjuun kaikki yleinen keskustelu monikulttuuri-ideologiasta.


Miksi punavihreään maailmankuvaan kuuluu niin olennaisena osana monikulttuurisuus? Onko kyseessä samanlainen troijalainen hevonen yhteiskuntarauhan järkyttämiseksi kuten vihreänliikkeen syntyminen oli?

Avrelivs:

--- Lainaus käyttäjältä: Deus Ex - 14.12.2008, 20:36:48 ---Miksi punavihreään maailmankuvaan kuuluu niin olennaisena osana monikulttuurisuus?

--- Lainaus päättyy ---

Minusta kyse on siitä, että monikultturismi on kommunismin ja kommunistien perintö ja jälkeläinen. Kommunismi halusi liittää yhteen "maailman työläiset" (eli pretty much kaikki paitsi tilanteen mukaan muuttuvat sikarikkaat pahikset, poislukien sikarikkaat kommunistipuolueen johtohahmot). Monikultturismi haluaa liittää yhteen maailman ihmiset, tai kulttuurit. Kyseessä on käytännössä sama asia, paitsi että painotus on siirretty taloudellisesta näkökulmasta kulttuurin näkökulmaan. Kun kommunismi romahti omaan typeryyteensä, ihmiset joihin se vetosi tarvitsivat jotain uutta ja samansisältöistä. Enter monikultturismi.

Voin tietysti olla väärässä.   

Valitse käyttäjätunnus:
"Tuulipukukansalainen" ja "oikeistokonservatiivi" vastustavat maahanmuuttoa, joten "tiedostavan" tyypin on siis kannatettava sitä. En oikeasti usko että takana olisi  mitään sen erityisempää kuin ne 60-70-luvulla syntyneet jakolinjat.

ekto:
Olen itse saanut sellaisen kuvan, että kommunismin kuoltua moni aktiivisesti mukana ollut siirtyi greenpeaceen ja muihin vastaaviin aktivistiryhmiin. Ja kun miettii mitä kommunistit vastustivat ja mitä nykypäivän piipertäjät vastustaa, niin joissakin asioissa ero on aika pieni...

väärinäänestäjä:
Monikulttuurisuuden tavoittelu perustuu väestötieteeseen ja faktoihin, että Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan väestön kasvu on vajaassa sadassa vuodessa ennustettu olevan yli 200% Samanaikaisesti eurooppalaisten määrä tulee vähenemään, johtuen alhaisesta syntyvyydestä, vajaat 10%. Köyhien alueiden kasvavat ihmismassat lähtevät siirtymään ,elinolojen kurjistuttua synnyinseuduillaan entisestään, väljemmille elinkelpoisille alueille (Eurooppaan). Tämä siirtyminen on jo käynnissä.

Vaimentaakseen uskontojen ja kulttuurien törmäyksestä johtuvia väistämättömiä konflikteja, on eurooppalaisista maista päätetty tehdä merkittävissä määrin islamilaisia-monikulttuureja. Maahanmuuttoa lisäämällä käännetään eurooppalaisten maiden väkilukujen kehitys laskevista nouseviksi. Suomelle sovittua osuutta ei ole saatu täytetyksi ja tästä syystä emme palauta ketään. Lupauksien täyttämiseksi tarvitsemme jokaisen tulijan, rikollisenkin.

Euroopalla on kaksi huonoa vaihtoehtoa suhtautua tulevaisuudessa siintävään uhkaan:

-torjua invaasio ja vahvistaa rajojaan, joka lisäisi vastakkainasettelua, ruokkisi terrorismia ja saattaisi johtaa lopulta sotaan.

-sallia invaasio ja pyrkiä hallitsemaan sitä (MoKu). Epäonnistuminen tässä johtaa Euroopan muuttumiseen arabialaiseksi, kuten paikoin on jo käynyt.

Monikulttuurisuus on punavihreiden suosiossa, koska em. liikkeet perustuvat realiteettien sijasta "yhteishyviin" ideologioihin. MoKu on heidän "pyhä sotansa" rauhan puolesta.
Sen vastustajat raivataan tieltä, mitään keinoa kaihtamatta. Samoin runnotaan väkisin lakeja, jotka edistävät aatetta. Esimerkkinä ulkomaalaislaki, joka tullaan viemään väkisin läpi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta