Kirjoittaja Aihe: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)  (Luettu 5859537 kertaa)

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10717
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25830 : 04.05.2022, 14:38:01 »
Tuo raiskaaminen ja ryöstäminen on se palkki jolla noi zyssät saadaan tuonne sotimaan. Ei siinä sen kummempaa syytä ole. Taitaa surin osa noista sotilaista olla yhteiskunnan pohjasakkaa, joille armeija on vaihtoehto vankilalle.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 265
 • Liked: 24400
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25831 : 04.05.2022, 14:44:04 »


Mainio Tucker Carlsonin analyysi aiheista

- "miksi demokraatit haluavat USA-Venäjä -sodan?"
- "miksi Pelosi ja Schiff kävivät Kiovassa kertomassa että me voitamme tämän sodan"

https://www.youtube.com/watch?v=wGvO8b-tiaM

- syystä että Venäjä väärensi Trumpin voiton 2016, eikä Amerikan kansalle saatu todistettua sitä. Ja nyt tämä kostetaan Ukrainan avulla Venäjälle.

Ongelma Tuckerin mukaan tässä on, että "tämä tulee kestämään tosi kauan ja ehkä tuhoaa siinä sivussa planeetan. Joka tapauksessa kyseessä on Yhdysvaltain historian vastuuttomin hanke. USA kuluttaa nyt jo 2 x enemmän Ukrainan kuin USA:n rajojen suojeluun."

Disclaimer:

Sitä Tucker ei käsittele, että mitä järkeä Venäjän oli hyökätä Ukrainaan. Ja että kuinka vastuutonta se oli.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 7657
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25832 : 04.05.2022, 14:47:28 »
https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-haviaa-taman-sodan-satoja-hyokkaajan-sotilaita-karkasi-kotiin/#32576881
Lainaus
Venäjän asevoimiin värvätyt kertovat ääninauhalla Etelä-Ossetian presidentille rintaman kauhuista.

– Se mitä niiden 11 päivän aikana tapahtui – en toivoisi sitä edes viholliselleni, eteläossetialainen sotilas lataa Mediazonan hankkimalla ääninauhalla.

Puhuja on eräs noin kolmestasadasta Ukrainan rintamalta kotiin karanneesta Venäjän asevoimiin värvätystä taistelijasta. Äänite on Etelä-Ossetian ”presidentin” Anatoli Bibilovin ja kotiin palanneiden sotilaiden välisestä tapaamisesta.

Siinä sotilaat kertovat kaoottisesta tilanteesta rintamalla ja ennustavat Venäjän häviävän presidentti Vladimir Putinin helmikuun 24. päivänä aloittaman hyökkäyssodan.

Nauhalla presidentti yrittää perustella sotaa ja ojentaa tilanteesta valittavia joukkoja. Sotilaat vääntävät kuitenkin vastaan ja kertovat kaluston ja aseiden huonosta kunnosta ja suoranaisesta varustepulasta. Heidän mukaansa johto ja viestintä eivät myöskään toimineet. Väijytykset olivat jatkuvia.

– Mitään suuntaa ei annettu. Tarkka-ampujat tulittivat. Meille valehdeltiin alusta alkaen. Papereissa oli sijoituspaikka, mutta saavuimme aivan eri kohteeseen. Paikka, johon meidän piti tulla oli 800 kilometrin päässä sieltä, minne meidät tuotiin, eräs sotilas tilittää.

Toinen kertoo nauhalla tykistön ampuneen taistelussa yli kaksi kilometriä ohi maalista, mutta upseereita ei kiinnostanut, eikä sotilaiden valituksia kuunneltu.

– Mitään johtoa ei ollut. Upseerit eivät tienneet mitä tehdä.

Sotilas jatkaa, että 99 prosenttia varusteista ei toiminut...

Jos armeija on tuossa tilassa, Venäjä tuskin kykenee voittoon.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 967
 • Liked: 43595
 • Ego sum Spartacus
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25833 : 04.05.2022, 14:51:32 »
Ei välttämättä kannata katsoa mitä linkissä on.


https://twitter.com/sumlenny/status/1521765064386170881

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 097
 • Liked: 10763
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25834 : 04.05.2022, 14:55:20 »
Occamin partaveitsi kertoo sen olevan totta hyvin yksinkertaisella tavalla: jos _kaikki_ keskittyisivät sotarikosten tekemiseen, niin Venäjä ei olisi päässyt sodan alussa edes Kiovan lähelle, saatika sitten Mykolaivin liepeille. Siellä on se porukka, joka on kurinalaista ja osaa sotia (luultavimmin ne euro-venäläiset) ja sitten tuo syrjäkyliltä kasattu paskasakki muslimeja ja aasialaisia, jotka keskittyvät ryöstämiseen ja raiskaamiseen.
Sotarikoksien tekeminen ja taisteluihin osallistuminen eivät pois sulje toisiaan.
Mistä keksit että ne eurovenäläiset olisivat kurinalaisia? Tämä on kuitenkin helppo debunkata. Näitä raiskaaja on identifioitu ja joukossa on ollut eurovenäläisiä.  Entä miksi eurovenäläinen Putin palkitsee näitä raiskaajia?
Venäjän asevoimien raiskaaminen ei ole uusi ilmiö. Näin Venäjän armeija on aina toiminut.
Oiskohan tässä ihan nyt jonkin sortin venäjämielisyys taustalla, joka ajaa selittelemään, että ei ne venäläiset raiskaa, kyllä ne on vähemmistövenäläisiä. Selitätkö kaikkia muita venäläisten ja Venäjän ongelmia vähemmistövenäläisillä?
Tässä on yksi esimerkki Venäjän asevoimien raiskaajasta. Kuvassa raiskaaja oikealla, nimeltään Roman Bykovski. Vasemmalla vaimonsa. On ihan eurovenäläinen. Moskovan lähistöltä kotoisin. Muitakin identifioituja raiskaajia löytyy.

Heh, miten tässä voi keskustella, kun esitän perustelun ja sitten sinä kysyt, että mikä on perustelu?  :facepalm: Et debunkkaa yhtään mitään sillä, että tuot esille euro-venäläisiä sotarikollisia. Niiden olemassaolo ei poissulje muiden sotarikoksia. Yrität saada minut näyttämään "venäjämieliseltä" omilla aika erikoisilla perusteluilla, joissa käännät ja muunnat minun väitteitäni. Lopeta se.

Tässä ei ole kukaan "valkopesemässä" Venäjää tai venäläisiä, vaan etsimässä syitä sille, että miksi näin tapahtuu. Etninen ja kulttuurillinen heterogeenisyys on minun mielestä merkittävä selittäjä sille, että miksi Venäjän armeija on tuollainen kuin se on. Kukaan ei väitä, etteivätkö ryssien euro-mallit raiskailisi tai rötöstelisi, mutta väitän, että monikulttuurisuus toimii erittäin suurena katalyyttina tässä sille, että sotiminen on mennyt noinkin kaameaksi kuin mitä se nyt on. Koska Ukrainaa pidetään vähä-venäläisinä, niin miksi he sitten eivät raiskaa ja ryöstä samoin kuin monikulttuuriset ryssät rajan toiselta puolelta? Johtuisiko mahdollisesti siitä, että Ukrainan porukka on aika sataprosenttisesti euro-mallia ja euro-kulttuuria, johon ryöstely ja raiskailu -perinteet eivät ole iskostuneet, koska ovat olleet noiden idän paskasakkien raiskattavina ja murhattavina viimeiset tuhat vuotta?

Mitä tulee vähemmistöihin ja siihen, että aiheuttavatko ne ongelmia Venäjällä, niin vastaus on: Kyllä - ne aiheuttavat ongelmia ihan samalla tavalla kuin vähemmistöt joka puolella maailmaa, jotka ovat alisteisessa asemassa.
 
Rasistinen Logiikka Oy, Toimitusjohtaja

Simo Hovari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 041
 • Liked: 1745
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25835 : 04.05.2022, 15:08:32 »
Niin siis teoriasi oli, että noissa raiskailuissa olisi kyse lande-zyssien salajuonesta euro-zyssejä vastaan. Sitä vain ihmettelin, että miksi kaikessa pitää aina olla kyse jostain salajuonesta? Miksi yksinkertaisin selitys ei voi pitää paikkaansa? Eli että zyssät, olivat ne landeja tai euroja, ovat perseestä olevaa kansaa ja tekevät nyt samalla tavalla, kuin ovat aina tehneet. Occamin partaveitsi ja niin edelleen.

Niin siis teoria oli, että jotkut ovat nähneet tilaisuutensa tulleen toteuttaa omaa kulttuuriaan tuolla ja nauraa paskaista naurua, kun täällä kauhistellaan raakuuksia. Olet ensimmäinen, joka toi sanan "salajuoni" tähän keskusteluun ja en sellaista tässä ainakaan itse näe. Monikulttuurinen armeija sotii monikulttuurisella tavalla. Siksi Venäjän jäte-ihmisistä kasattu armeija toimii kuten toimii. Osa voi olla kelvollisia sotilaita, mutta merkittävä osa taas ei ole. Occamin partaveitsi kertoo sen olevan totta hyvin yksinkertaisella tavalla: jos _kaikki_ keskittyisivät sotarikosten tekemiseen, niin Venäjä ei olisi päässyt sodan alussa edes Kiovan lähelle, saatika sitten Mykolaivin liepeille. Siellä on se porukka, joka on kurinalaista ja osaa sotia (luultavimmin ne euro-venäläiset) ja sitten tuo syrjäkyliltä kasattu paskasakki muslimeja ja aasialaisia, jotka keskittyvät ryöstämiseen ja raiskaamiseen. Tsetseenit ja burjaatit ovat tiettävästi käyneet tulitaisteluita siksi, että ryöstösaaliista on tullut riitaa.
Nyt menee taas hiusten halkomiseksi sekä oletteluksi ja sitä kautta OT:ksi ja keskustelun spämmäämiseksi. Mutta sen verran pitää kommentoida, että nyt puhe oli raiskaussattumuksista ja niiden motiiveista, ei venäjän armeijan etenemisen tehokkuudesta. Eli asiat menee sekaisin. Siitä lienemme samaa mieltä, että paskasakkia ovat ja toteuttavat omaa kulttuuriaan siellä. Mutta siihen en usko että lande-zyssä-älykääpiöt ajattelisivatkin viekkaasti omaa kulliaan pidemmälle ja pyrkisivät raiskaamalla mustamaalaamaan euro-venäläisiä säilyttäen oman kansanryhmänsä uhriposition samalla. Luuletko todella, että noita kiinnostaa paskaakaan mitä muualla maailmassa ajatellaan heistä tai heidän edustamansa vähemmistön mahdollisesta uhripositiosta Venäjän vallan alla. Mistä luulet, että he edes pääsisivät tuollaiseen tietoon kiinni, jos kielitaito on luokkaa oman kylän murre + venäjä?
« Viimeksi muokattu: 04.05.2022, 15:12:54 kirjoittanut Simo Hovari »
Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa!
- Alexander Stubb, 2.11.2011 -

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 226
 • Liked: 63661
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25836 : 04.05.2022, 15:51:35 »
Ei välttämättä kannata katsoa mitä linkissä on.


https://twitter.com/sumlenny/status/1521765064386170881

Luin tuon. Se kohta, missä tämä oli kääntänyt tyyliin "jotain tunteellista muminaa" kun äiti oli kertonut olevansa poikansa kaltainen, oli käännetty tähän ketjuun vastanneen Sheogoratin omassa twiittiketjussa. Äitä ja poika vitsailevat, että äiti voisi harjoitella näitä samoja kidutusmenetelmiä isukilla. Kun isukilta katkoisi sormen tämä ei voisi enää osoitella toisia sormellaan - tai kaivaa nenää.

V**u mitä huumoria.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Väestönvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 2480
 • Tolkun ihminen.
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25837 : 04.05.2022, 15:52:17 »
Occamin partaveitsi kertoo sen olevan totta hyvin yksinkertaisella tavalla: jos _kaikki_ keskittyisivät sotarikosten tekemiseen, niin Venäjä ei olisi päässyt sodan alussa edes Kiovan lähelle, saatika sitten Mykolaivin liepeille. Siellä on se porukka, joka on kurinalaista ja osaa sotia (luultavimmin ne euro-venäläiset) ja sitten tuo syrjäkyliltä kasattu paskasakki muslimeja ja aasialaisia, jotka keskittyvät ryöstämiseen ja raiskaamiseen.
Sotarikoksien tekeminen ja taisteluihin osallistuminen eivät pois sulje toisiaan.
Mistä keksit että ne eurovenäläiset olisivat kurinalaisia? Tämä on kuitenkin helppo debunkata. Näitä raiskaaja on identifioitu ja joukossa on ollut eurovenäläisiä.  Entä miksi eurovenäläinen Putin palkitsee näitä raiskaajia?
Venäjän asevoimien raiskaaminen ei ole uusi ilmiö. Näin Venäjän armeija on aina toiminut.
Oiskohan tässä ihan nyt jonkin sortin venäjämielisyys taustalla, joka ajaa selittelemään, että ei ne venäläiset raiskaa, kyllä ne on vähemmistövenäläisiä. Selitätkö kaikkia muita venäläisten ja Venäjän ongelmia vähemmistövenäläisillä?
Tässä on yksi esimerkki Venäjän asevoimien raiskaajasta. Kuvassa raiskaaja oikealla, nimeltään Roman Bykovski. Vasemmalla vaimonsa. On ihan eurovenäläinen. Moskovan lähistöltä kotoisin. Muitakin identifioituja raiskaajia löytyy.

Heh, miten tässä voi keskustella, kun esitän perustelun ja sitten sinä kysyt, että mikä on perustelu?  :facepalm: Et debunkkaa yhtään mitään sillä, että tuot esille euro-venäläisiä sotarikollisia. Niiden olemassaolo ei poissulje muiden sotarikoksia. Yrität saada minut näyttämään "venäjämieliseltä" omilla aika erikoisilla perusteluilla, joissa käännät ja muunnat minun väitteitäni. Lopeta se.

Tässä ei ole kukaan "valkopesemässä" Venäjää tai venäläisiä, vaan etsimässä syitä sille, että miksi näin tapahtuu. Etninen ja kulttuurillinen heterogeenisyys on minun mielestä merkittävä selittäjä sille, että miksi Venäjän armeija on tuollainen kuin se on. Kukaan ei väitä, etteivätkö ryssien euro-mallit raiskailisi tai rötöstelisi, mutta väitän, että monikulttuurisuus toimii erittäin suurena katalyyttina tässä sille, että sotiminen on mennyt noinkin kaameaksi kuin mitä se nyt on. Koska Ukrainaa pidetään vähä-venäläisinä, niin miksi he sitten eivät raiskaa ja ryöstä samoin kuin monikulttuuriset ryssät rajan toiselta puolelta? Johtuisiko mahdollisesti siitä, että Ukrainan porukka on aika sataprosenttisesti euro-mallia ja euro-kulttuuria, johon ryöstely ja raiskailu -perinteet eivät ole iskostuneet, koska ovat olleet noiden idän paskasakkien raiskattavina ja murhattavina viimeiset tuhat vuotta?

Mitä tulee vähemmistöihin ja siihen, että aiheuttavatko ne ongelmia Venäjällä, niin vastaus on: Kyllä - ne aiheuttavat ongelmia ihan samalla tavalla kuin vähemmistöt joka puolella maailmaa, jotka ovat alisteisessa asemassa.
Ukrainalaiset eivät edes voi raiskata tai ryöstää venäläisiä, he kun eivät miehitä Venäjän alueita. Ukrainan asevoimia on kouluttaneet läntiset asevoimat. Lännessä raiskaaminen ei ole samalla tapaa osa sodankäyntiä kuin Venäjällä. Ukrainalaiset eivät myöskään ole dehumanisoineet venäläisiä kuten venäläiset ukrainalaisia.

Venäjän sota Ukrainassa ei ole erityisen kaameaa verrattuna siihen mitä Venäjä on ennen tehnyt. Historioitsija Antony Beevor on pitänyt puna-armeijan Berliinin raiskauksia historian suurimpana joukkoraiskauksena. Puhutaan jopa miljoonista raiskatuista. Venäläiset muuten ryösti, raiskasi ja murhasi tsetsenialaisia siviilejä Tsetsenian sodissa.

Mutta toki Ukrainassa tehdään väkivaltarikoksia omasta takaa. Kun aijemmin puhuit aasialaisten väkivaltaisuudesta, niin mainittakoon, että Japanissa, Koreassa, Singaporessa, Hongkongissa ja Kiinassa tehdään vähemmän henkirikoksia kuin Ukrainassa (tai Suomessa tai Venäjällä). Olen melko varma että edellä mainituissa maissa myös ryöstellään vähemmän kuin Ukrainassa. Vaikka Ukraina nyt ansaitseekin tukemme, on Ukraina silti hyvin korruptoitunut maa, jossa tapahtuu paljon rikoksia.

Pidetään huoli, ettei Suomessa vähemmistöt ole alisteisessa asemassa.

Suomessa muuten venäläiset ja itä-eurooppalaiset (jollaisia ukrainalaiset ovat) ovat väkivaltarikoksissa yliedustettuina. Sen sijaan itä-aasialaiset ovat aliedustettuina, mikä ei ole yllättävää. Olisi mielenkiintoista kuulla, mikä on oma käsityksesi sille miksi näin on. Miksi Suomessa itä-eurooppalaiset tekevät kantaväestöä enemmän väkivaltarikoksia, mutta itä-aasialaiset vähemmän? Ja voin jo etukäteen sanoa, että Suomessa asuvista venäläisistä merkittävä osa on etnisesti ihan venäläisiä eikä mitään burjaatteja. Myös seksuaalirikoksissa venäläiset ovat hieman yliedustettuina Suomessa, sen sijaan esimerkiksi kiinalaiset eivät ole yliedustettuina.

Varmasti esimerkiksi tsetseenit syyllistyvät rötöksiin Ukrainassa, mutta niin syyllistyvät myös eurovenäläiset. Ja miksi he ovat Ukrainassa rötöstelemässä? Koska eurovenäläinen Putin, jota valtaosa eurovenäläisistä kannattaa, on heidät sinne lähettänyt. Venäläiset ovat ylivoimaisesti suurin ryhmä Venäjällä ja valtaosa päättäjistä on etnisesti venäläisiä. He ovat vaikuttaneet eniten siihen, miksi Venäjä on shithole-valtio. Mutta en siis epäile etteikö Venäjän armeijan vähemmistövenäläiset myös raiskaa yms., mutta ei ongelma heihin vain rajoitu.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 316
 • Liked: 42719
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25838 : 04.05.2022, 15:55:44 »
Olen juuri nyt seuraamassa tilannetta. UK sotilaskone Mustallamerellä törmäyskurssilla venäjäläisen sotilaskoneen RSD076 kanssa. Venäjäläinen muutti kurssia.

https://globe.adsbexchange.com/?icao=43c39c
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 097
 • Liked: 10763
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25839 : 04.05.2022, 16:02:52 »
Olen juuri nyt seuraamassa tilannetta. UK sotilaskone Mustallamerellä törmäyskurssilla venäjäläisen sotilaskoneen RSD076 kanssa. Venäjäläinen muutti kurssia.

https://globe.adsbexchange.com/?icao=43c39c

Lentopinnat on jaettu menosuuntien kesken, eli vaikka useampikin kone olisi "törmäyskurssilla", niin todennäköisesti siellä on useampi tuhat jalkaa korkeuseroa niiden välissä ja kohtaamiset sujuvat ok. En silti ylläty, että tuolla voidaan vielä jossain vaiheessa viis veisata lentopinnoista ryssien puolelta ja ottaa erä kanapeliä.
Rasistinen Logiikka Oy, Toimitusjohtaja

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 316
 • Liked: 42719
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25840 : 04.05.2022, 16:17:27 »
Olen juuri nyt seuraamassa tilannetta. UK sotilaskone Mustallamerellä törmäyskurssilla venäjäläisen sotilaskoneen RSD076 kanssa. Venäjäläinen muutti kurssia.

https://globe.adsbexchange.com/?icao=43c39c

Lentopinnat on jaettu menosuuntien kesken, eli vaikka useampikin kone olisi "törmäyskurssilla", niin todennäköisesti siellä on useampi tuhat jalkaa korkeuseroa niiden välissä ja kohtaamiset sujuvat ok. En silti ylläty, että tuolla voidaan vielä jossain vaiheessa viis veisata lentopinnoista ryssien puolelta ja ottaa erä kanapeliä.

Tuo on yleistä tietoa. En tarkoittanut varmasti sitä. Se ei vain halunnut kohdata.

Venäjäläinen kone muutti kurssia ja pimensi transponderinsa. Sinänsä normaali valvontatehtävä kyseessä niin kovin rauhallisella Mustallamerellä.

Tilanne kuumenee nyt Suomen itärajalla, koska Tampereen trolli.

Lainaus
Puolustusministeriö: venäläisen helikopterin epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa – toinen epäilty loukkaus tänä vuonna

Venäläisen valtionilma-aluksen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa itärajalla keskiviikkona aamupäivällä, puolustusministeriö tiedottaa.

Epäilty loukkaus tapahtui Kesälahden ja Parikkalan kohdalla. Rajavartiolaitokselta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että tapaus on siirtynyt rikostutkintaan.

Puolustusministeriön viestintäpäällikkö Kristian Vakkuri kertoo, että alus on ollut Mil Mi-17-kuljetushelikopteri. Epäilty loukkaus tapahtui 4-4,5 kilometrin syvyydessä kello 10.40.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008793388.html

Nuo pilotit tietävät metrin tarkkuudella missä lentelevät.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 097
 • Liked: 10763
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25841 : 04.05.2022, 16:36:43 »
Tuo on yleistä tietoa. En tarkoittanut varmasti sitä. Se ei vain halunnut kohdata.

Venäjäläinen kone muutti kurssia ja pimensi transponderinsa. Sinänsä normaali valvontatehtävä kyseessä niin kovin rauhallisella Mustallamerellä.

Tilanne kuumenee nyt Suomen itärajalla, koska Tampereen trolli.

Lainaus
Puolustusministeriö: venäläisen helikopterin epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa – toinen epäilty loukkaus tänä vuonna

Nuo pilotit tietävät metrin tarkkuudella missä lentelevät.

Oletko varma? Reilu kuukausi takaperin ihmettelimme, että miten SU-34:ssä, joka on tuoretta kalustoa, on Garminin GPS kyydissä. Koska r-sanoilla on nyt ollut ilmavoimissa suurta siirtymää kohti taivaallisia (tai helvetillisiä) ilmavoimia, niin voi olla myös niin, että siellä on nyt ne hieman vähemmän tiimaa kerryttäneet pilotit hoitamassa tehtäviä. Tuo yhdistettynä siihen, että ryssien vehkeet eivät vaan toimi, niin navigointivirheet voivat tapahtua spontaanisti. Tilanne huomioonottaen on silti oltava tarkkana kyllä, koska jos tämä alkaa muodostua ilmiöksi, niin silloin ei ole navigaatiossa tai kokemattomuudessa se ongelma.

Tampereen trollista joku kysyi eilen, että "Mitä se oikein sanoi"? Omasta mielestäni se menee jotenkin näin: "(sitä) rupee oleen ahrasta kohta ittärajalla";D Oletan, että hän viittasi mahdolliseen liikenneruuhkaan itärajalla.

Rasistinen Logiikka Oy, Toimitusjohtaja

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 179
 • Liked: 9194
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25842 : 04.05.2022, 16:49:22 »
Tuo raiskaaminen ja ryöstäminen on se palkki jolla noi zyssät saadaan tuonne sotimaan. Ei siinä sen kummempaa syytä ole. Taitaa surin osa noista sotilaista olla yhteiskunnan pohjasakkaa, joille armeija on vaihtoehto vankilalle.

Monessakin maassa armeija on ainoa vaihtoehto vankilalle. Antavat valinnan: joko menet vankilaan pariksi vuodeksi tai sitten miehistymään armeijaan ja katsotaan sitten tepsikö säännöllinen elämä ja järjestyksen pakko-oppiminen.

Siksipä maailmalla ihmettelevät kovasti kun suomalaiset miehet puhuvat puolustusvoimissa olostaan kuin leivästä. Otaksuvat että entisiä rikollisia koko sakki, kunnes valkenee että PV on Suomessa miehille pakko ja naisille vapaaehtoista.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 226
 • Liked: 63661
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25843 : 04.05.2022, 16:50:03 »
Tampereen trollista joku kysyi eilen, että "Mitä se oikein sanoi"? Omasta mielestäni se menee jotenkin näin: "(sitä) rupee oleen ahrasta kohta ittärajalla";D Oletan, että hän viittasi mahdolliseen liikenneruuhkaan itärajalla.

Kylä nääs vaikuttaa olevan noikee tamperelainennääs kuka eio poikennup pispalaa piremmälle, kunnei nääs itää ja länttä erota toisistaan. Vaan kylä ne jokku tiätää, jotta Tessulla on Länsitori, jotta meinaaj jos Tessulle päin juna ajaa, se ajaa länteem päin. Mutta nykyänhä se Länisitorikin on joku Vesteri, niin eihä siitä tiädä mikä Säkkijärvempolokan soittaja se semmone vesterinenki o.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 971
 • Liked: 5313
 • Aavikolla roskiksessa
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25844 : 04.05.2022, 17:17:45 »
Toinen asia tällä palstalla on, että olette toki aikuisia ja jokainen tekee itse valintoja, mutta ei ole mielestäni yleisesti hyvä idea mielenterveydelle viettää enemmälti aikaa sen parissa kun epäihmisiksi omassa mielessä luettujen ihmisten päät räjähtälee videoilla. Siihen on syynsä, miksi ennen tätä sotaa vastaavia videoita on rajoitettu monessa paikoin. Eli että vartavasten pitää hakeutua videoihin, jos sellaisia on halunnut katsoa.

Vaikutat henkilöltä joka "neuvoo" muita pois tavoista jota itse teet, eli kannattaisiko vetää välillä happea kun on niin kaunis ilmakin (ainakin täällä) ja jättää ne videot väliin vähäksi aikaa ?

En ole kyllä katsonut kuin vahingossa yhden korkeintaan ja senkin puolivahingossa, mutta kiitos vaan.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 087
 • Liked: 39196
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25845 : 04.05.2022, 17:23:16 »
Nuo pilotit tietävät metrin tarkkuudella missä lentelevät.
Minusta tuollaisia tilanteita varten pitäisi olla sellaisia peloteohjuksia jotka lähtevät kuin oikeat ohjukset mutta eivät räjähdä eivätkä osu kohteeseen. Sitten vaan naapurille nootti missä kerrottaisiin että laukaisilat automaattisen ilmatorjunnan mutta ilmavalvonta onnistui ohjaamaan torjuntaohjuksen ohi kohteen. Saattaisi muuten hillitä noita ilmatilan loukkauksia.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 097
 • Liked: 10763
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25846 : 04.05.2022, 17:38:38 »
Nuo pilotit tietävät metrin tarkkuudella missä lentelevät.
Minusta tuollaisia tilanteita varten pitäisi olla sellaisia peloteohjuksia jotka lähtevät kuin oikeat ohjukset mutta eivät räjähdä eivätkä osu kohteeseen. Sitten vaan naapurille nootti missä kerrottaisiin että laukaisilat automaattisen ilmatorjunnan mutta ilmavalvonta onnistui ohjaamaan torjuntaohjuksen ohi kohteen. Saattaisi muuten hillitä noita ilmatilan loukkauksia.

Parannusehdotus: meillä pitäisi olla gallium-kärjillä varustettuja "töhrimis"-ohjuksia. Lentopelit kun ovat alumiinia, niin gallium-spreijauksella riittävän kovalla nopeudella saataisiin sangen mielenkiintoisia episodeja aikaan venäläisten lentokone-korjaamoilla.
Rasistinen Logiikka Oy, Toimitusjohtaja

Bronx Zoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 454
 • Liked: 1487
 • riikka
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25847 : 04.05.2022, 17:45:28 »
Uusi teoriani "venäläisten" raiskausinnosta on seuraava: suuri osa "venäläisistä" raiskaajista on luultavimmin vähemmistökansallisuuksia ja he ovat äkänneet, että nyt heillä on tilaisuus sikailla "venäläisten" piikkiin. Eli kun burjaatti tai tsetseeni, tai joku dagestanilainen alkaa raiskata eurooppalaisia Ukrainassa, niin mielikuva, jonka saamme, on se, että joku euro-venäläinen on asialla. On selvää, että myös euro-venäläiset tekevät samaa, mutta pidän hyvin mahdollisena tuota, että Moskovan/Pietarin euro-venäläisille alisteisessa asemassa olevat tietävät, että nyt on mahdollisuus sikailla "isäntien piikkiin", jolloin paska tarttuu isäntiin, mutta vähemmistöjen oma uhripositio säilyy edelleen.

Tuskin raiskaaja ajattelee kansainvälisiä poliittisia asetelmia tekojansa tehdessään. Eiköhän se ole vain pahis ihmisenä. Ei siinä luultavasti ole geopoliittista ulottuvuutta.
Trust me, I know what I'm doing

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25848 : 04.05.2022, 17:45:48 »
Kylä nääs vaikuttaa olevan noikee tamperelainennääs kuka eio poikennup pispalaa piremmälle, kunnei nääs itää ja länttä erota toisistaan. Vaan kylä ne jokku tiätää, jotta Tessulla on Länsitori, jotta meinaaj jos Tessulle päin juna ajaa, se ajaa länteem päin. Mutta nykyänhä se Länisitorikin on joku Vesteri, niin eihä siitä tiädä mikä Säkkijärvempolokan soittaja se semmone vesterinenki o.

-i-
Kyä nymmeni taas vaikeeks, sivistyneemmät ku puhuu hämeenkarun asemampäästä ja sitte siitä pispalampäästä ja siino kaikki ilimansuunnat mitä tarivitaa. Nääny si meni pispalasuuntaa?
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

marjanpoimija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 897
 • Liked: 3841
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25849 : 04.05.2022, 17:50:48 »
Kuuntelin Areenasta uutispodcastin, kuten läjes päivittäin. Tämän päiväinen aihe koski hommallakin tänään puhuttanutta raiskausrikoksia.

Toimittaja Suvi Turtiainen avaa ja kertoo aiheesta.  Niin brutaalia ja oksettavaa, ettei ole sanoja. Niin järkyttävää ja epäinhimillistä.

Toivottavasti Ukrainalaiset saavat hengiltä joka faking ryssän! 25000 on jo hyvä alku. Kaikki vaan kylmäksi. Ei tuollaisten raakalaisten kuulu elää!

Kuuntele Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-61930004
Uusi laulumme HENKILÖNPÄIVÄKORTTI löytyy täältä: https://youtu.be/qamw44XUPHs

Viimeinen linja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 093
 • Liked: 2463
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25850 : 04.05.2022, 18:05:02 »
Kuuntelin Areenasta uutispodcastin, kuten läjes päivittäin. Tämän päiväinen aihe koski hommallakin tänään puhuttanutta raiskausrikoksia.

Toimittaja Suvi Turtiainen avaa ja kertoo aiheesta.  Niin brutaalia ja oksettavaa, ettei ole sanoja. Niin järkyttävää ja epäinhimillistä.

Toivottavasti Ukrainalaiset saavat hengiltä joka faking ryssän! 25000 on jo hyvä alku. Kaikki vaan kylmäksi. Ei tuollaisten raakalaisten kuulu elää!

Kuuntele Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-61930004

Tekee tämä ainakin sen että kaikki tietävät vieläkin tarkemmin mitä porukkaa ovat, tästä seuraa se että mihin tahansa hyökkäävät kohde vastustaa kaikin mahdollisin voimin. Venäjän maine on mennyt niin pohjamutiin ettei niiden kanssa kannata olla missään tekemisissä. Aika näyttöjä saa tulla että tuon paskastanian maine ikinä palaa.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 7657
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25851 : 04.05.2022, 18:40:48 »
Ymmärrän Toumashon alkuperäistä ajatusta siitä, että tietyt "ryhmät" ovat ongelmallisempia Venäjän joukoissa. Tosin Venäjän armeijan alaisuudessa ovat, siis vastuukysymys on selvä. Se on Kremlillä. Mutta se "vastuu" näyttää nyt kovasti olevan hakusessa. Toimivatko kaikki yksiköt yhtenäisen johdon alaisuudessa? Onko rogue-toimintaa, siis hallitsematonta toimintaa? Uutiset kovasti viittaavat siihen, etteivät Venäjän yksiköt ole täysin johdon hallussa, vaan epäluottamusta esiintyy joukoissa runsaasti, luultavasti myös kaukasuksen joukoissa tms...

En muuten haluaisi nähdä thsetseenijoukkoja omien siviilien lähellä, toki en venäläisiäkään...!

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 907
 • Liked: 39691
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25852 : 04.05.2022, 18:44:59 »
Myös seksuaalirikoksissa venäläiset ovat hieman yliedustettuina Suomessa, sen sijaan esimerkiksi kiinalaiset eivät ole yliedustettuina.

Kiinalaiset ovat huijaavia kauppiaita siinä missä venäläinen on varas.

Mitä raiskauksiin tulee niin kiinalaisillahan näyttäisi olevan merkittäviä potenssiongelmia kun ovat syöneet kaikki Aasian tiikerit eikä edelleenkään seiso, yritä siinä sitten raiskaa veltolla yksituumaisella. Aasialaiset ylipäätään ovat aika pienikasvuisia, joten suomalainen nainen pistää ne aika nopeasti nippuun eikä sen takia edes yritetä.

Lainaus
Varmasti esimerkiksi tsetseenit syyllistyvät rötöksiin Ukrainassa, mutta niin syyllistyvät myös eurovenäläiset. Ja miksi he ovat Ukrainassa rötöstelemässä? Koska eurovenäläinen Putin, jota valtaosa eurovenäläisistä kannattaa, on heidät sinne lähettänyt.

En usko näihin selityksiisi. Se mitä kutsut eurovenäläiseksi ei edes lähde sotimaan minnekään. Huomattavan suuri ns. eurovenäläisistä ovat karanneet ulkomaille juuri sen takia ettei jaa Putinin arvoja. Johan VR:kin ajoi sukkulalla venäläisiä pois Putinin hirmuhallinnon alta sodan alettua ja porukkaa on karannut kaikkien rajojen yli ulkomaille.

Ukrainassa olevat sotilaat on palkattu sotimaan. Kuka moskovalainen keskiluokkainen varhaisaikuinen lähtee muutaman ruplan takia Ukrainaan teurastettavaksi, ei kukaan! Ukrainaan lähtee pääasiassa maaseudun armeijan käynyt rupusakki, joka näkee rahan ja ryöstösaaliin mahdollisuuden naiivissa uskossa, että juuri he tulevat elävänä takaisin.

Kyse on alemman sosioekonomisen luokan porukkaa, jossa on mukana huomattava määrä erinäisiä etnisiä vähemmistöjä kantavenäläisten lisäksi. Ukrainan julistamista kuvista kuolleista ja kiinniotetuista venäläisistä sotilaista ilmenee selvästi, että hyvin moni on jotain muuta kun valkoisia. Tämän puitteissa ei ole vaikea ymmärtää, että heikon humanistisen kasvatuksen saaneet maalaispojat helposti sortuvat ylilyönteihin.

Mitä raiskauksiin tulee niin motiiveja lienee useita. On tietenkin olemassa perverssejä, joille tällainen sopii makuun. Sitten on niitä, jotka menevät mukaan hetken huumassa ajattelematta mitä on tekemässä. Jotkut painostetaan osallistumaan koska kaikki halutaan kanssarikollisiksi. Joidenkin viha on kasvanut propagandan ja tappioiden myötä (kavereita kuollut jne.) ja halutaan kostaa, jne.

Raiskaukset ja kidutukset (joista myös on uutisoitu) on hyvin kompleksinen sosiaalinen vyyhti, jota aina ei voi selitellä rationaalisin argumentein. Taustalla on monesti miesten (joskus naistenkin) eläimellisten halujen ja intohimojen nouseminen pintaan kun ollaan tilanteessa, jossa lait ovat lakanneet olemasta, vihan tunteet ovat pinnalla ja edessä on sopiva uhri johon purkaa raivonsa.

Kurillinen armeija ei silti sorru venäläisten kaltaisiin systemaattisiin ylilyönteihin. Se tosiasia, että ryöstöt, raiskaukset, kidutukset ja murhat ovat niin laajalle levinneet Venäjän sotilaiden vanavedessä, kertoo siitä, että Venäjän armeija on täysin kuriton eikä tosiasiassa ole johdon hallinnassa vaan joukot ovat romahtaneet luolamiehen tasolle ja barbarismi on vallannut alaa. Samalla sopii tietenkin kysyä, mikä on johdon oma arvomaailma kun tällaista katsotaan läpi sormien. Ehkä Venäjän armeija vaan on läpimätä ylhäältä alas.

Oli miten oli. Venäläisten sikailu saa kyllä epäröijätkin kääntymään Putinia vastaan niin ulkomailla kun Venäjällä. Putin on muuttumassa yhä enemmän uudeksi Hitleriksi ja tulisi sellaisena lopettaa mitä pikimmiten, polttaa ruumis ja vetää tuhkat vessasta alas.
« Viimeksi muokattu: 04.05.2022, 18:46:42 kirjoittanut Totti »
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 776
 • Liked: 24883
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25853 : 04.05.2022, 18:45:25 »
^

Shakkilautaa ei voi siirtää sotatantereelle, vaikka molemmista sotilaat löytyykin. Yhteisenä nimittäjänä on tavoite tehdä voiton kannalta oikeita siirtoja ja eikä Putinin tupakka-askimaiset varoittavat esimerkit ole sellaisia, josta suomalaisten nato into on hyvä esimerkki. Putinin ukrainalaisten kurmuutus toimi sekin tupakka-askimaisena varoituksena > tota emme halua itsellemme > liitymme Natoon.

Jälleen yksi esimerkki Putin idiootin epäonnistukeensta strategiasta.

Joka on hyvin samankaltainen kuin Hitlerillä, joka hässi mahdollisuutensa saada Neuvostoväki kääntämään aseensa bolshevikkejä vastaan typerällä rotuopillaan ja saksalaisjoukkojen julmuuksilla siiviilejä kohtaan.

Venäjän temput ovat saaneet sen aikaan, että ukrainalaisten ei kannata antautua, koska palkintona siitä voi olla kidutus ja teloitus.
Ja kun samaa paskaa tarjoillaan myös siviileille, niin vastarinta vain kasvaa, koska antautuminen tarkoittaa mahdollista gulagia, kidutusta ja teloitusta. Omaisuus myös ryöstetään ja tuhotaan.

Valinta taistella on aika selkeä...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 521
 • Liked: 15755
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25854 : 04.05.2022, 18:45:39 »
Tämähän on jo kuukauden vanha video:

https://www.youtube.com/watch?v=tDw1u1NWc6A

Douglas Macgregor latelee aika monta pointtia, jotka tiedotusvälineissä usein unohdetaan.

Video kestää 41 minuuttia mutta sitä jaksaa katsoa ja kuunnella koska äijä ei puhele pehmoisia. Kannattaa laittaa tekstitys päälle.

Sodassa ensimmäinen uhri on totuus. Sotapropaganda velloo kaikkialla. Sitä tulee kaikista tuuteista. Sitä sitten siemaillaan, ja paljon siitä uskotaan. Mahdolliset soraäänet haukutaan lyttyyn ja niiden esittäjät leimataan. Eikä kyse ole siitäkään että kaiken aikaa kerrottaisiin valheita. Paljon suurempi ongelma on se että jotkut asiat jätetään kertomatta, koska ne eivät kuulu vallitsevaan narratiiviin. Valikoitu ja toispuoleinen uutiskerronta on tavallaan pahempi asia kuin suora valehtelu, koska valehtelusta voi sentään jäädä kiinni. Valhe lentää kunnes se ammutaan alas. Mutta toispuoleisessa kerronnassa ei ole selkeää kohdetta jonka voisi näyttävästi ampua alas.
« Viimeksi muokattu: 04.05.2022, 20:37:31 kirjoittanut Nikolas »

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 249
 • Liked: 3529
 • Dirty old man
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25855 : 04.05.2022, 18:53:16 »
Nyt menee sakeaksi... Kyseessä Ria Novostin verifioitu tili, joten kai tämä on aito:

Invalid Tweet IDDeepL translator:
Lainaus
Ukrainan armeijan päämajassa löytyi merkkejä mustan magian harjoittamisesta

https://twitter.com/rianru/status/1521679788053827584

Ukraina on pärjännyt varsin hyvin, vaikka Russia stronk! joten pakkohan tuon on olla totta. Tuollaisen lapsen piirustuksen taikavoima voi olla mahtava! (ihan aikuisten oikeastikin).
"I'll lead an effective strategy to mobilize trunalimunumaprzure."

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68031
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25856 : 04.05.2022, 19:32:11 »
Miten vaikeaa on tajuta, että tämä ketju käsittelee Ukrainaa eikä mitään kiinalaisraiskareita tai muuta vastaavaa aiheen vierestä menevää hölötystä. Off-topic -keskustelun voi halutessaan siirtää johonkin muuhun ketjuun ihan omatoimisesti.

Takaisin aiheeseen.
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Väestönvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 2480
 • Tolkun ihminen.
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25857 : 04.05.2022, 19:48:16 »
Myös seksuaalirikoksissa venäläiset ovat hieman yliedustettuina Suomessa, sen sijaan esimerkiksi kiinalaiset eivät ole yliedustettuina.
Aasialaiset ylipäätään ovat aika pienikasvuisia, joten suomalainen nainen pistää ne aika nopeasti nippuun eikä sen takia edes yritetä.
Debunkkaan tämän väitteen paremmin aiheeseen sopivassa ketjussa: https://hommaforum.org/index.php?topic=127713.msg3413936#msg3413936


En usko näihin selityksiisi. Se mitä kutsut eurovenäläiseksi ei edes lähde sotimaan minnekään.
Eurovenäläisellä tarkoitan etnisesti venäläistä, en mitään Eurooppaa ihannoivaa venäläistä. Etnisesti venäläisiä sotii, raiskaa, ryöstää ja murhaa Ukrainassa. Putin on myös huomattavan suosittu Venäjällä yhä. Venäjän asevoimien sikailussa ei ole kyse vain vähemmistövenäläisistä, vaan sitä tekee myös etnisesti venäläiset. Esimerkkejä on postattu ketjuun.  Ei kaikki Venäjän joukot Ukrainassa ole mitään vähemmistövenäläisiä.

Viimeinen linja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 093
 • Liked: 2463
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25858 : 04.05.2022, 20:23:57 »
Turha puhua eurovenäläisistä tai jotain vähemmistövenäläisistä, kaikki ne ovat osa samaa rosvojoukkoa ja toimivat venäjän vaatteissa, ohjauksessa ja asiaa ajaen. Samaa jengiä sitä ei voi kukaan kieltää. Tässä alkaa oikeasti toivomaan että ukraina ulottaa iskut venäjän maaperälle, saavat puten fanittajat tuntea sotaa ihan omakohtaisesti.
Vihaksi pistää vaikka kuinka yrittää olla viileä.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 521
 • Liked: 15755
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #25859 : 04.05.2022, 20:26:44 »
Noam Chomsky pohdiskeli että mitenkäs ehkäistään kolmas maailmansota.
Lainaus

There are two options with regard to Ukraine.
 • As we know, one option is a negotiated settlement, which will offer Putin an escape, an ugly settlement. Is it within reach? We don’t know; you can only find out by trying and we’re refusing to try. But that’s one option.

 • The other option is to make it explicit and clear to Putin and the small circle of men around him that you have no escape, you’re going to go to a war crimes trial no matter what you do. Boris Johnson just reiterated this: sanctions will go on no matter what you do. What does that mean? It means go ahead and obliterate Ukraine and go on to lay the basis for a terminal war.
Those are the two options: and we’re picking the second and praising ourselves for heroism and doing it: fighting Russia to the last Ukrainian.

Muokkasin tuota luettelomuotoon luettavuuden hyväksi, mutta tekstiin en koskenut millään tapaa.

Lähde: https://taibbi.substack.com/p/americas-intellectual-no-fly-zone?s=r

Mielestäni ensimmäinen asia olisi pohtia, onko mahdollisesti muita realistisia vaihtoehtoja.

Tagit: puolustussota