Kirjoittaja Aihe: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)  (Luettu 6002782 kertaa)

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 825
 • Liked: 5192
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42270 : 22.04.2024, 13:26:48 »
Olihan taas epäammattimainen raportti ameriikasta Mari Karppiselta. Paketin läpimenon syyksi kertoi, että CIAn synkkä raportti oli syynä. No todellinen syy oli Trumpin liikahdus asiassa.
Sitten hän sanoi, että järkyttävästi enemmistö repuista äänesti pakettia vastaan eikä vain kourallinen äärilaitaa. No heh... selitys löytyy alta:
Sitten ihmeteltiin miksi paketti jumitti ja ei mainittu sanallakaan siirtolaisvyöryä, Meksikon rajan yli, jonka ehkäisemiseen reput pyrkivät sitomaan paketin. No demokraatit ja Biden eivät suostuneet joten he jumittivat pakettia. Kun Johnson kantoi vastuun ja päätti että äänestetään, tiedettiin että riittävän moni repu äänestää paketin puolesta, niinpä puolet repuista saattoi näyttää ÄÄNESTÄJILLEEN, että minä olin tiukkana Meksikon rajan suhteen.
Karppinen on niin bias ettei osaa hommaansa.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 652
 • Liked: 12545
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42271 : 22.04.2024, 14:40:56 »
Taidat kuulua noihin "ajattelijoihin" joiden mielestä ainoa tapa olla ei-pahanationalisti, on alistua ryzzzänmaan alaiseksi näennäis-itsenäiseksi-valtioksi. Ellei peräti anoa pääsyä ryzzzän ihanamaan osavaltioksi.
En ottanut kantaa moraalisiin asioihin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kohtaan Hommaforumilla noin vainoharhaista tekstiä. Pyydän moderaattoria puuttumaan sinun kirjoitteluun.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 723
 • Liked: 52393
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42272 : 22.04.2024, 14:55:15 »
^Tuo "Kommuna"-alus on maailman vanhin militäärikäytössä oleva laiva, otettu ajoon vuonna 1915 :)

Khihihi! :D Varmaan silti paremmin tehty kuin Neuvostoliiton tai Putleristanin purkit.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kommuna

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 482
 • Liked: 7466
 • A spherical bastard
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42273 : 22.04.2024, 15:58:56 »
En ottanut kantaa moraalisiin asioihin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kohtaan Hommaforumilla noin vainoharhaista tekstiä. Pyydän moderaattoria puuttumaan sinun kirjoitteluun.

Vähänpä olet Hommaa lukenut jos noin yllätyit.

Täytyy kyllä sanoa, että se mitä itse Holodomorista tiedän ja kävin linkistäsi vilkaisemassa, ei oikein tue väitettäsi. Joten jos Konnetaabeli on mielestäsi väärässä, kannattaisi perustella väitteensä hieman tarkemmin.

Jäsentenväliset voitte sitten hoitaa yksityisviesteillä jos siihen on tarvetta, juupas-eipäsväittelyä ei tässä ketjussa pidä jatkaa.
Turhaan ne politrukit huutaa ja hossuu,
Suomessa ei elä vinkkelitossu.

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 701
 • Liked: 2160
 • Suomi Nousuun^^^!
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42274 : 22.04.2024, 17:03:00 »
Tässä vaiheessa ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin tehdä täysi ydinaseistautuminen. On huolehdittava siitä, että ainakin 60-80 miljoonaa ryssää kuolee puolessa tunnissa, jos he aloittavat uuden sodan meitä vastaan. Ilman tätä pelotetta he aloittavat sen, koska selkeästi tilanne on se, että viidensadantuhannen ukon tappiot eivät heitä näytä sisäisesti heilauttavan mihinkään, joten jokin Suomen tai Baltian valtaukseen uhrattu satatuhatta äijää on nyt ihan "karkkirahaa" ryssille.
Tuossa on vain se virhe, että ajattelet täysjärkisesti.
Kuka täysjärkinen hyökkäisi ukrainaan ja tapattaisi puolimiljoonaa?
Ei kukaan.
Kuka täysjärkinen tapattaisi 60-80 miljoonaa puolessa tunnissa?
Ei kukaan.
Kyllästyttääkö vatnikki-jäsenien jatkuva dada? Mene omaan profiilisi, klikkaa "Kaverit/estolista", klikkaa "Muokkaa estolistaa", Lisää estolistalle haluamasi vatnikit. Ja nauti Hommasta ilman vatnikkejä!

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42275 : 22.04.2024, 17:24:25 »
On EUroopan etu, että USA lakkaisi toimimasta maailmanpoliisina.

Vasemmisto on aina kritisoinut tätä "maailmanpoliisia", mutta realiteetti lienee se, että kun USA vetäytyy tästä roolista, kakka tuuppaa lentää tuulettimeen.

Nimenomaan vasemmalle kallellaan olevat diktatuurit ovat alkaneet riehumaan kun USA ottaa passiivisen roolin. Ilmankos siis vasemmisto aina haluaa USA:n pysyvän poissa kaikista konflikteista.

On selvä, että USA maailmanpoliisina ei aina ole onnistunut ja ylilyöntejä on ollut. Mutta samalla lailla Neuvostoliitto, ja nykyään Venäjä ja myös Kiina sekaantuvat muiden maiden asioihin yrittäen levittää omaa aatesuuntaansa ulkomailla. Ylilyöntejä on sillä saralla ihan yhtä paljon ellei enemmän. Diktatuurien vapaan median puuttuessa, vasemmiston murharetkistä ei vain kerrota kellekään.

Asetelma nyt vain on sellainen, että vasemmistoimperialismilla on pyrkimys nielaista kaiken ellei sitä vastusta. Ainoa realistinen vastavoima 1. maailmansodasta lähtien on ollut USA. Ilman Amerikan sekaantumista, maailma näyttäisi hyvin erilaiselta kun se nyt on. Mitään demokratioita tuskin olisi olemassa vaan eläisimme kaikki jonkinlaisessa Moskovan tai Pekingin ylläpitämässä globaalissa gulagissa.

Länsimaista järjestelmää, USA ja EU voi perustellusti kritisoida, mutta juuri se että niitä voi kritisoida on osoitus siitä, että USA;:n maailmanpoliisijärjestelmä on parempi vaihtoehto kun putleristinen imperialismi.

Tosin tällä hetkellä länsimainen tasavaltalaisuus on uhattuna juuri niiden samanlaisten vasemmistolaisten takia, jotka rakensivat mm. Neuvostoliiton. Siis samat tahot, jotka loivat liudan fasistisia vasemmistodiktatuureja, ovat romuttamassa läntistä järjestelmää sisältäpäin kulttuurimarksismillaan.

Putleristit eivät näyttäisi tajunneen tämän ideologisen yhteyden heidän ihannoimansa ryssäimperialismin ja lännen sisäisen mädättäjien välillä, vaan kuvittelevat, että Putlerin imperialismi olisi jonkinlainen vastavoima lännen mädännäisyydelle. Tosiasiassa nämä haluavat ihan samaa asiaa; demokraattisen ja vapaan lännen kaatumisen globaalin gulagin hyväksi. Taistelua käydään lähinnä (ja perivasemmistolaiseen malliin) siitä, kuka istuu tunkion päällä, Putler vain lännen kommunistit.

USA on tällä hetkellä heikko ja sen takia meillä on lukuisia tulipalopesäkkeitä maailmalla. Ukrainan sota alkoi heti kun valepresidentti Biden astui puikkoihin. Iran aktivoitui Israelissa, houtit Jemenissä, Venezuela Guyanassa.

Seuraava ongelmapaikka on Niger, josta uhkaa tuulla uusi Afganistanin vetäytyminen ( https://theconversation.com/the-us-is-losing-access-to-its-bases-in-niger-heres-why-thats-a-big-deal-227632 ). Venäjä on yllättäen sekaantunut tähänkin asiaan.

Lainaus
MTG on aivan oikeassa, EUroopan vanhat NATO-maat hoitakoon etupiiriään koskettavat ongelmat itse.

Se olisikin suotavaa, mutta poliittinen tahto on 2. maailmansodan jälkeen ollut erinomaisen huono. Etenkin Saksan passivointi on johtanut flegmaattisuuteen, mitä tulee Euroopan puolustamiseen ja ongelma on haluttu siirtää USA:lle. Tilanne on nyt muuttumassa kun Trump ilmoitti, että USA ei enää maksa Euroopan puolustuslaskua. MTG vain peesaa jo vuosia vanhoja poliittisia kannanottoja koska haluaa olla esillä.

Trump ehdotti kompromissina Ukrainan tuen antamista lainana ( https://www.foxnews.com/politics/trump-considering-loan-system-future-ukraine-aid ). Trump ei siis ole suoralta kädeltä vastusta Ukrainan tukemista kuten MTG.

Republikaanipuolueen sisällä (ja kannattajissa) on kuitenkin olemassa sekä selviä putleristeja että "Eurooppa hoitakoon ongelmansa itse"-demagogeja, joiden puhemieheksi MTG on asettunut saadakseen näkyvyyttä.

Näillä mielipiteillä ei ole kuitenkaan kovinkaan paljon tekemistä poliittisen järkeilyn ja rationaalisuuden kanssa vaan ovat periaatekysymyksiä, jolla halutaan vastustaa kaikkea mitä demokraatit ehdottavat vetoamalla retorisesti paremmalta kuulostavaan "rahan tuhlaukseen".

USA:n federaalinen budjetti on päälle 6 biljoonaa dollaria. Ukrainan tuki edustaa siis vajaa 1% tästä budjetista. Ukrainan tukipaketti ei siis ole ratkaiseva valtiontaloudelle huomioiden, että merkittävä osa tästä rahasta päätyy USA:n omaan käyttöön asehankintojen kautta.

Ukrainan paketti sisältää seuraavat osat: (noin) 14 mrd Ukrainan uusiin asejärjestelmäostoksiin, 9 mrd rahalainaa, 11 mrd nykyisen puolustuksen tukemiseen, 23 mrd USA:n asevarastojen täydentämiseen.

Lainaus
Suomi voisi uutena NATO-maana keskittyä oman etupiirinsä puhtaana pitämiseen, esimerkiksi lähettämällä laivastonsa estämään Venäjälle matkalla olevien laivojen saapumisen Itämerelle

Kansainvälistä laivaliikennettä ei voi noin vaan alkaa estämään. Siinä helposti pysäytettäisiin myös suomalaista vientiä maailman merillä. Venäjällä kuitenkin vielä on vaikutusvaltaa monessa ulkomaassa ja niiden merialueilla.

Kertaanpa tähän perään oman kantani.

Maailmanpoliiseja ei ole. Pitäisi olla ensi maailmanyhteisö ja maailmantuomari.

Jenkkilän puolelta on deep staten uumenista ääneen lausuttu tietyt pyrkimykset jatkaa kylmän sodan jälkeistä "unipolar momentia". Aurinko paistoi eikä kilpailijoita ollut.

Nyt kuitenkin idän ihmemaat haluavat rakentaa omaa himmeliään. Tilanne muistuttaa 1900-luvun alkua, jolloin nouseva Saksa haastoi Englannin valtakunnan, jossa myös aurinko paistoi aina. Ei pitäisi uusia maailmansotaa, olen tätä mieltä.
 
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 699
 • Liked: 93302
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42276 : 22.04.2024, 18:13:28 »
Maailmanpoliiseja ei ole. Pitäisi olla ensi maailmanyhteisö ja maailmantuomari.

Kaikki yleishyödylliset "World" -alkuiset organisaatiot ovat joko yleishaitallisia, tai niistä tulee sellaisia nopeasti.

Takaisin Ukrainaan.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Velka maailmanhalaukseen = konkurssi
— Ei omaisuutta = systeemin orja
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Hiilineutraalisuus = hirttosilmukka
— Lähtökohtien tasa-arvo ≠ lopputulosten tasa-arvo
— Missä N, siellä R!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 156
 • Liked: 40464
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42277 : 22.04.2024, 19:59:15 »
Ukrainan sota käynnisti yleisen vieraiden varojen jäädytys- ja takavarikointimanian. Venäläisen iltapäivälehden jutussa muutama varteenotettava pointti, jotka täällä Lännessä jäävät useimmiten vähemmälle huomiolle.

Lainaus
Kuinka paljon rahaa varastettiin ja mikä on vastauksemme: Pääasiat venäläisten varojen takavarikoinnista Yhdysvalloissa

Yhdysvallat voi takavarikoida 1,5 prosenttia lännessä jäädytetyistä venäläisistä varoista


Komsomolskaja Pravda 22.4.2022

Amerikkalaiset poliitikot ovat siirtyneet uhkailuista tekoihin. Jo tammikuussa he lupasivat takavarikoida USA:ssa jäädytetyt Venäjän keskuspankin rahat ja käyttää niitä Ukrainan tukemiseen. Nyt lakiesitys on jo hyväksytty. Mistä summista on kyse ja kuinka pelottavaa tämä on? Vastaamme tärkeimpiin kysymyksiin.

1. Mitä tapahtui?

Yhdysvaltain edustajainhuone on hyväksynyt lain, joka sallii Venäjän omaisuuden takavarikoinnin, jotta näitä varoja voitaisiin käyttää Ukrainan auttamiseksi. Senaatin on määrä käsitellä pian tätä lakiesitystä, ja sitten se menee presidentti Bidenin pöydälle.

Eli toistaiseksi kukaan ei ole vielä vienyt Venäjältä mitään. Lainsäädäntöprosessi on kuitenkin alkanut, eikä sen tuloksesta ole epäilystäkään.

2. Venäjän federaation jäädytetyt varat: kuinka paljon rahaa voidaan takavarikoida?

Amerikkalaiset voivat takavarikoida 4-5 miljardia dollaria (tämä summa on ilmoitettu lakiprojektissa). Tämä on se osa Venäjän federaation kulta- ja valuuttavarannoista, joita säilytettiin USA:n pankeissa ja jäädytettiin erikoisoperaation alkamisen jälkeen.

Vielä ei ole täysin selvää miten Ukraina tulee saamaan nämä rahat. Osa siitä annetaan heille lainojen muodossa, ja osa mahdollisesti sotilaallisen avun muodossa.

3. Onko tämä paljon?

Ei. Sotilaallisen erikoisoperaation alkamisen jälkeen länsimaat (sekä Japani ja Australia) ovat jäädyttäneet noin 300 miljardin dollarin edestä Venäjän kulta- ja valuuttavarantoja. Täten amerikkalaiset takavarikoivat noin 1,5% kokonaismäärästä.

Pääkysymys ei ole tässä rahamäärästä - varastamisesta ei koidu kenellekään mitään hyvää. Ei edes USA:lle.

4. Miten Venäjä vastaa omaisuuden takavarikointiin?

Venäjän viranomaiset ovat toistuvasti sanoneet, että varojen takavarikointi ei jää rankaisematta.

Valtiovarainministeriön päällikkö Anton Siluanov lupasi: "Kaikki omaisuutemme kohdistuvat toimet saavat symmetrisen vastauksen." Hänen mukaansa myös Venäjällä on jäädytetty jo noin 300 miljardin dollarin arvosta ulkomaista omaisuutta. Nämä ovat ulkomaisten (myös amerikkalaisten) sijoittajien sijoituksia venäläisiin arvopapereihin, länsimaisten yritysten rahoja venäläisillä tileillä jne. Lisäksi monilla ulkomaisilla yrityksillä, myös valtio-omisteisilla, on toimipisteitä Venäjällä.

Venäjä pystyy siten vastaamaan. Venäjän viranomaiset ovat kuitenkin toistuvasti korostaneet, että he tulevan ensisijaisesti kantamaan huolta oman maan eduista. Anastamalla venäläisiä rahoja USA vahingoittaa ennen kaikkea omaa mainettaan: Nyt ulkomaiset sijoittajat tulevat miettimään asiaa moneen kertaan, ennen kuin päättävät säilyttää rahojaan Amerikassa. Pitäisikö meidän toimia samalla tavalla ja "ampua amerikkalaisten tavoin itseämme omaan jalkaan" - siitä voidaan keskustella.

Todennäköisesti ensimmäinen asia, jonka Venäjän viranomaiset tekevät, on nostaa kanne kansainvälisissä tuomioistuimissa. Presidentin lehdistösihteeri Dmitri Peskov puhui jo tästä. Ja siellä sitten nähdään.

5. Entä muu omaisuus?

Suurinta osaa Venäjän kulta- ja valuuttavarannoista – vähintään 200 miljardia dollaria – säilytetään Euroopassa. Ne myös ovat olleet jäädytettyinä helmikuusta 2022 lähtien. Amerikkalaiset ovat jo pitkään vaatineet Euroopan unionia takavarikoimaan nämä rahat. "Vanha maailma" on kuitenkin vastahakoinen.

– Ensinnäkin eurooppalaiset pelkäävät, että vastatoimena he menettävät omat Venäjällä jäädytetyt varansa. Toiseksi, jos Eurooppa takavarikoi Venäjän varannot, niin samalla alkaa kiinalaisten, arabien ja muiden pääoman ulosvirtaus euroalueelta, joka on jo muutenkin vakavissa ongelmissa. Siksi eurooppalaiset yrittävät harata kaikin voimin vastaan, jotta Venäjän omaisuutta ei takavarikoitaisi, - selvitti ekonomisti Aleksei Bobrovsky "KP"-radiossa .

USA:ssa on meneillään toinenkin mittavat varastamisprosessi kiinalaisen TikTokin osalta. Edustajainhuone hyväksyi siellä juuri varastamisen mahdollistavan lain. Tilanne on mielenkiintoinen ns. "sääntöpohjaisen maailmanjärjestyksen" näkökulmasta. Mitähän ne nyt mahtavat ajatella meistä täällä Lännessä tuolla muualla maailmassa?
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 921
 • Liked: 2459
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42278 : 22.04.2024, 21:12:03 »

Jos jenkki-tiktokkaajan väite pitää paikkansa

Kannattaa muutenkin etsiä tiktokista faktat. Siellä niitä riittää joka lähtöön. Saa varmasti faktat mitä haluaa kuulla ja mitä valtamedia ei varmasti kerro.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 699
 • Liked: 93302
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42279 : 22.04.2024, 21:20:17 »
^Mikkihiiri-rahaa on painettu FEDin perustamisesta lähtien, ja yhtä kauan on odotettu systeemin romahtamista.

Tilannehan on se, että kaikki liikkeelle laskettu raha on luotu velalla. Eli jos kaikki velat pantaisiin maksuun, yhtään rahaa ei jäisi  kiertoon. Eikä riittäisikään, koska korkoja varten ei ole luotu rahaa.

Casino voittaa aina, tavalla tai toisella, ja niin se on tehnyt "aina". Sumeriassa kultasepät alkoivat väärentämään kullan talletustodistuksia kun huomasivat, että korkeintaan 10% talletuksista nostetaan päivän aikana.

Kun systeemi romahtaa, "niillä" on jo valmiina seuraava kusetussysteemi keskiluokkaa varten.

Takaisin Ukrainaan.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Velka maailmanhalaukseen = konkurssi
— Ei omaisuutta = systeemin orja
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Hiilineutraalisuus = hirttosilmukka
— Lähtökohtien tasa-arvo ≠ lopputulosten tasa-arvo
— Missä N, siellä R!

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 441
 • Liked: 4396
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42280 : 22.04.2024, 21:38:05 »
Suuria tekoja (uppoamisia?) sodassaan Ukrainaa vastaan suorittanut ryzzzän laivasto ei aina tarvitse edes osumia joutuakseen telakalle:

Lainaus
​russia Struggles to Maintain Fleet, Repairs 16 Damaged Warships

Sofiia Syngaivska
April 22, 2024
 

Ukrainian official reports at least 16 russian ships are undergoing repairs following malfunctions

There are currently 16 russian ships undergoing repairs, although this count only includes those that have experienced malfunctions. Dmytro Pletenchuk, a spokesperson for the South Operational Command, shared this information on Hromadske Radio.

He mentioned that this number is variable, with some russian units being restored while others are irreparably damaged.


DefExp

Lujaa laatua Lada!

Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 429
 • Liked: 43197
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42281 : 23.04.2024, 15:07:40 »
Russia at war! Day 33.

Lainaus
790 ​Days of russia-Ukraine War – russian Casualties In Ukraine
April 23, 2024

Personnel – 461,060 (+800),
Tanks – 7,241 (+5) units,
APV – 13,916 (+12) units,
Artillery systems – 11,765 (+29) units,
MLRS – 1,046 (+0) units,
Anti-aircraft warfare systems – 769 (+1) units,
Aircraft – 348 (+0) units,
Helicopters – 325 (+0) units,
UAV operational-tactical level – 9,407 (+23) units,
Cruise missiles – 2,117 (+0) units,
Boats / warships – 26 (+0) units,
Submarines – 1 (+0)
Special equipment – 1,936 (+2) units,
Vehicles and fuel tanks – 15,845 (+33) units.

https://en.defence-ua.com/news/790_days_of_russia_ukraine_war_russian_casualties_in_ukraine-10270.html

Lainaus
19 hours ago - 46°44′N 33°7′E
Ukrainian military had 62 combat engagements with Russian forces near Novoyehorivka, Serebryanske forestry of Luhansk region and Terny and Torske of Donetsk region, Zolotarivka, Spirne, Vyyimka, Chasiv Yar, Ivanivske, Klischiyivka, Andriyivka of Donetsk region, Novobakhmutivka, Semenivka, Umanske, Yasnobrodivka and Netaylove of Donetsk region, Heorhiyivka, Novomykhaylivka, Urozhayne of Donetsk region, Staromayorske of Donetsk region, Krynky of Kherson region, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the evening report

https://liveuamap.com/en/2024/22-april-ukrainian-military-had-62-combat-engagements-with

Herojam slava!
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 441
 • Liked: 4396
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42282 : 23.04.2024, 17:30:57 »

Ei sitä USA:n aseapua Ukrainaan tarvitse kauaa odotella, toimitusvalmiita eriä jo Puolassa ja Saksassa:

Lainaus
Most weapons from US aid package for Ukraine are already in Germany and Poland – CNN

IVANNA KOSTINA, STA
NISLAV POHORILOV — TUESDAY, 23 APRIL 2024, 15:07

Most weapons from the US aid package for Ukraine are already in storages in Germany and Poland, which will accelerate the pace of delivery after a corresponding bill is adopted.

Source: CNN with reference to an American source familiar with the process of supplying Ukraine with military aid, as reported by European Pravda

Details: Even though American officials do not talk about it openly, a source reports that a bigger part of this aid is located at German and Polish storages which will likely shorten the period necessary to deliver it to Ukraine. 

A source added that artillery shells will be one of the first elements delivered to Ukraine.

Ukrainian officials will seek to send the armament to the locations where they are needed most after they cross the border as soon as possible, but this will still be a big logistical issue due to the huge quantity of the armament.

Even with the new aid package, the issue of Russia’s superiority in the combat zone will not be solved right away.UkrPravda
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 265
 • Liked: 3600
 • Tipi tipi pum pum
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42283 : 23.04.2024, 18:16:49 »
Pekka Toverin tillannekatsauksesta saa vähän sellaisen vaikutelman, että ruotsalaiset havittelevat Gripenille battle proven statusta. Lentäjät olleet kuukausia koulutuksessa Ruotsissa, ja ylimääräisiä koneitakin olisi.
Video alkaa Jas Gripen kohdasta:
https://youtu.be/_AqS8eLyRC4?t=272

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42284 : 23.04.2024, 18:28:16 »
Rahaa saatiin, vielä kun saadaan ukot ulkomailta.

Konsulipalvelut katkaistaan 18-60 v. miehiltä muissa asioissa kuin Ukrainaan palaaminen.


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/62bd28e1-a050-4dc9-86e9-368057837551

« Viimeksi muokattu: 23.04.2024, 18:30:12 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 441
 • Liked: 4396
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42285 : 23.04.2024, 20:06:45 »
Britit alkavat laittaa myös melkoisen satsin aseapua Ukrainalle:

Lainaus
Sunak publicly discloses details of record-breaking UK military aid package for Ukraine

MARIIA YEMETS, VALENTYNA ROMANENKO — TUESDAY, 23 APRIL 2024, 17:56

Rishi Sunak, Prime Minister of the UK, has revealed that the new UK aid package for Ukraine will include millions of ammunition shells, hundreds of vehicles and long-range Storm Shadow missiles.


Source: Sunak at a joint briefing with Jens Stoltenberg, NATO Secretary General, adding to the announcement by the press service of the UK government, as reported by European Pravda

Quote: "Today we go further: we will send Ukraine an additional £500 million, hitting £3 billion of support this year, and we’ll provide them [the Ukrainians – ed.] with the largest ever package of UK military equipment."

Details: Sunak noted that 400 vehicles, 4 million ammunition rounds, 60 boats and raiding craft, air defence means and one more batch of long-range high-precision Storm Shadow missiles.

Earlier, the press service reported that 1,600 attack missiles and air defence missiles, as well as protected Husky vehicles, armoured vehicles and tens of off-road vehicles would be provided.

"And as we make our historic commitment to increase defence spending to 2.5% of GDP… So that alongside our long-term security guarantee, we are today providing a long-term funding guarantee of at least the current level of military support to Ukraine for every year it is needed. That is the longest commitment any nation has provided," Sunak stated.UkrPravda
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 216
 • Liked: 2725
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42286 : 23.04.2024, 21:34:45 »
Nimimerkistäsi huolimatta taidat vain toistaa tietyn laidan ajattelua enemmän kuin ajatella itse omilla aivoillasi.  ryzzzänmaalla ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaan mitään oikeutta valloittaa muita kansoja, kulttuureita, maita eikä valtioita alaisuuteensa
Et ymmärtänyt. Wikipedia kertoo tapahtumien kausaliteetista ilman moraalisia kannanottoja. Holodomor oli osittain Venäjän kosto Ukrainan nationalismista. Pakko kysyä, oletko humalassa. Niin omituinen tulkinta sinulta tuli.Onko nationalismi sinusta rikollista?

Onko oman maan ja kansan, oman kulttuurin ja oman kielen puolesta taistelu sinusta väärin?
Sinänsä kyllä oikein, kun verrataan vaikka Suomea ja Neuvostoliittoa talvisodassa, mutta hyvin epämääräistä, kun pitäisi määritellä se ukrainalainen nationalismi, kieli ja oma kulttuuri, verraten venäläiseen kieleen ja kulttuuriin. Onko kielessä ja kulttuurissa suuria eroja, kielet ovat keskenään enemmän ja vähemmän ymmärrettäviä keskenään, siinä missä savon murre ja akateeminen suomi tms. Yhteiskunnalliselta kulttuuriltaan kumpikin maa on Neuvostoliittolaisen kulttuurin perillisiä. Ukrainan oman maan "pyhät rajatkin" ovat periytyneet jostain sattumanvaraisista Hrutsovin päätöksistä 50-luvulta.

Ukrainalaisia asuu edelleen Venäjällä niinkuin venäläisiä Urainassa, sodan aikanakin. Wikipedia kertoo:

The Russian census identified that there were more than 5,864,000 Ukrainians living in Russia in 2015, representing over 4.01% of the total population of the Russian Federation and comprising the eighth-largest ethnic group.

Samanlainen vähemmistö kooltaan kuin suomenruotsalaiset, pitäisikö nuo sitten sulkea leireihin tai venäläiset Ukrainassa vai miten noiden kanssa pitäisi menetellä.

Kerro nyt mulle, mitä ovat ne oma maa ajattelu, kulttuuriset ja kielelliset erot ukrainalaisten ja venäläisten välillä ja miksi niiden eroista pitää taistella?

Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.


Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 121
 • Liked: 44064
 • Ego sum Spartacus
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42287 : 23.04.2024, 21:58:27 »
Täällä taas lauletaan Kremlin lauluja.

Lainaus
X

The languages are believed to have splintered around the 12th – 13th century with Ukrainian being more influenced by Polish and Slovak languages while Russian’s primary influence was the Old Church Slavonic.

Peter the Great also helped further distance Russian from Ukrainian with his attempts to Westernize the Russian language. Simultaneously, Ukrainian was banned from the Russian Empire, specifically, what is now the Eastern half of modern-day Ukraine.

And yet, the influence of Russian on the Ukrainian language returned when the Soviets spread Russian throughout the country as a result of the Soviet occupation. Specifically, Russian became the primary language taught in schools throughout the Soviet Union as a result of the Russian Orthographic Reform of 1917 – 1918. This helped create some of the current similarities while also explaining the prevalence of Russian speakers in Ukraine today.

X

These two languages only share about 60 percent of the same vocabulary. In fact, Ukranian is closer to Belarusian than it is to Russia concerning vocabulary. In other words, there is a greater difference between Russian and Ukrainian in terms of vocabulary than there is between most of the Romance languages.

X

https://www.optilingo.com/blog/russian/differences-between-russian-ukranian/

Lainaus
X

Russia, fearing separatism, imposed strict limits on attempts to elevate the Ukrainian language and culture, even banning its use and study: in 1863, the Valuev Circular banned the use of Ukrainian in religious and educational literature, in 1876, the Ems Ukaz outlawed Ukrainian-language publications outright, as well as the import of texts published abroad in Ukrainian, the use of Ukrainian in theatrical productions and public readings, the use of Ukrainian in schools.

X

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Ukraine#Russian_Empire_and_Austria-Hungary

Lainaus
X

Some historians conclude that the famine was deliberately engineered by Joseph Stalin to eliminate a Ukrainian independence movement.[c] Others suggest that the famine was primarily the consequence of rapid Soviet industrialisation and collectivization of agriculture. A middle position, held for example by historian Andrea Graziosi, is that the initial causes of the famine were an unintentional byproduct of the process of collectivization but once it set in, starvation was selectively weaponized and the famine was "instrumentalized" and amplified against Ukrainians to punish them for their rejection of the "new serfdom" and to break their nationalism.[12]

Ukraine was one of the largest grain-producing states in the USSR and was subject to unreasonably high grain quotas compared to the rest of the USSR.[d] This caused Ukraine to be hit particularly hard by the famine. Early estimates of the death toll by scholars and government officials vary greatly. A joint statement to the United Nations signed by 25 countries in 2003 declared that 7 to 10 million died.[e] However, current scholarship estimates a range significantly lower with 3.5 to 5 million victims.

X

https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 553
 • Liked: 64842
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42288 : 23.04.2024, 22:07:19 »
Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.

Putinin kanssa? Tirsk  :facepalm:

Aselepo Putinin kanssa on puhdasta sanelupolitiikkaa ryssän puolelta.

Alueluovutukset, demilitarisointi, Venäjän "suojeluksessa" eläminen...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42289 : 23.04.2024, 22:17:13 »
Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.

Putinin kanssa? Tirsk  :facepalm:

Aselepo Putinin kanssa on puhdasta sanelupolitiikkaa ryssän puolelta.

Alueluovutukset, demilitarisointi, Venäjän "suojeluksessa" eläminen...

-i

Kohtuullisten sopimusten aika loppui pari vuotta sitten.

Neuvottelut käydään lännen kanssa ja lännen on vakuutettava Putin sopimuskelpoisuudestaan. Zelenskyiä ei pyydetä aikuisten pöytään, ja se on länsi joka ilmoittaa hänelle elämän karut tosiasiat.

(tirskua toki saa)

« Viimeksi muokattu: 23.04.2024, 23:28:21 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 216
 • Liked: 2725
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42290 : 23.04.2024, 23:24:02 »
Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.

Putinin kanssa? Tirsk  :facepalm:

Aselepo Putinin kanssa on puhdasta sanelupolitiikkaa ryssän puolelta.

Alueluovutukset, demilitarisointi, Venäjän "suojeluksessa" eläminen...

-i-
Mikä ihmeen sotapsykoosi on vallalla, kummallista ettei rauhaan edes haluta pyrkiä. Ihmiset ovat unohtaneet sodan mielettömyyden ja halutaan taistella jostain ihan tyhjänpäiväisistä asioista kuin se, että kenelle joku vtun Krimin niemimaa kuuluu.

Ketään USA:n keskivertokansalaista ei voisi vähempää kiinnostaa joku Krimin asema jossain suurvaltapelissä sen enempää kuin joku Walmartin pullonpalautusautomaatin sijainti. Eikä tarvitse kiinnostaa. Minullekkin ihan tyhjänpäiväistä missä se Venäjän ja Ukrainan raja menee, oman sotansa olette itse kehittäneet itsenäisyysjulistuksillanne. Oma mokanne, ei ole mun syyni, että soditte keskenänne.

Olen järkkymättömästi sitä mieltä, että Suomen ei pidä puuttua näihin  mitenkään, Nato-jäsenyys oli väärä valinta.


Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 148
 • Liked: 2630
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42291 : 24.04.2024, 00:00:05 »

Ketään USA:n keskivertokansalaista ei voisi vähempää kiinnostaa joku Krimin asema jossain suurvaltapelissä sen enempää kuin joku Walmartin pullonpalautusautomaatin sijainti. Eikä tarvitse kiinnostaa. Minullekkin ihan tyhjänpäiväistä missä se Venäjän ja Ukrainan raja menee, oman sotansa olette itse kehittäneet itsenäisyysjulistuksillanne. Oma mokanne, ei ole mun syyni, että soditte keskenänne.

Olen järkkymättömästi sitä mieltä, että Suomen ei pidä puuttua näihin  mitenkään, Nato-jäsenyys oli väärä valinta.

Jos Venäjä päättää, että Suomen uusi itäraja kulkee Jyväskylän kohdalla, ketäpä sekään kiinnostaa.

Venäjän ja Ukrainan välillä ei ole kyse neuvottelemalla ratkeavasta konfliktista eikä rajan paikasta vaan siitä, onko Ukrainalla oikeus olla olemassa itsenäisenä valtiona. Ukrainalla ei ole mitään saavutettavaa neuvotteluissa niin kauan, kun Venäjä ei myönnä Ukrainan oikeutta olemassaoloon itsenäisenä ja Venäjästä riippumattomana valtiona.

Venäjän valtion virallista linjaa myötäilevä Venäjän ortodoksinen kirkko on tiivistänyt hyvin sen, mistä Ukrainan sodassa on kyse Venäjän näkökulmasta katsottuna:

Sotilaallinen erikoisoperaatio on uusi vaihe Venäjän kansan kansallisessa vapautustaistelussa Kiovan rikollista hallintoa ja sen takana olevaa kollektiivista länttä vastaan, jota on käyty Lounais-Venäjän mailla vuodesta 2014 lähtien.

Sotilaallisen erikoisoperaation aikana venäläiset aseet kädessä puolustavat elämäänsä, vapauttaan, valtiollisuuttaan, sivistyksellistä, uskonnollista, kansallista ja kulttuurista identiteettiään sekä oikeuttaan asua omalla maallaan yhden Venäjän valtion rajojen sisällä.

Hengelliseltä ja moraaliselta kannalta sotilaallinen erityisoperaatio on pyhä sota, jossa Venäjä ja sen kansa, joka puolustaa Pyhän Venäjän yhtä henkistä tilaa, täyttää tehtävänsä "säilyttää" suojellen maailmaa globalismin hyökkäyksiltä ja satanismiin langenneen lännen voitolta.


Presidentti Putinin televisiopuheessa ennen vihollisuuksien puhkeamista esitettiin saman tyyppinen näkemys: Ukraina on historiallinen virhe, joka on korjattava:

Venäjän ja sen kansojen historiallisen kohtalon kannalta Leninin valtion rakentamisen periaatteet eivät olleet vain virhe, vaan paljon pahempi kuin virhe. Se on historiallinen tosiasia. Kuten jo sanoin, bolševikkien politiikan seurauksena syntyi Neuvosto-Ukraina, jota voidaan tänäkin päivänä perustellusti kutsua "Vladimir Leninille nimetyksi Ukrainaksi".

Hän oli sen luoja ja arkkitehti.


Huolimatta siitä, että Yhdysvallat on päättämässä pitkään jahkailemastaan apupaketista, Ukrainan tilanne näyttää huonolta. Sodassa on kuollut jo paljon ihmisiä, ja rintamalle kelpaavat ikäluokat ovat pieniä. Uusia suuria apupaketteja ei ole luvassa. Ukrainan ainoa pelastus olisi se, jos Venäjällä tapahtuisi jokin sisäinen käänne, minkä jälkeen politiikka muuttuisi. Vallankaappausta ei ole näkyvissä, joten sota voi jatkua vielä pitkään. On tosin sanottu, että muutokset Venäjällä tapahtuvat usein melko nopeasti ja ennakoimattomasti, jos ne ovat tapahtuakseen, joten kaikki on mahdollista.

http://www.patriarchia.ru/db/text/6116189.html
https://yle.fi/a/3-12388039

(Lainaukset ovat hieman editoituja.)

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42292 : 24.04.2024, 00:05:35 »
Lainaus
Jos Venäjä päättää, että Suomen uusi itäraja kulkee Jyväskylän kohdalla, ketäpä sekään kiinnostaa

Pitäisi edes ensin tietää, mikä tai missä on Suomi tai Ukraina. Mustaa, valkoista, keltaista väkeä? Sen jälkeen voi jenkkilän kadunmies miettiä, kiinnostaako.


Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 429
 • Liked: 43197
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42293 : 24.04.2024, 02:06:14 »
On tosin sanottu, että muutokset Venäjällä tapahtuvat usein melko nopeasti ja ennakoimattomasti, jos ne ovat tapahtuakseen, joten kaikki on mahdollista.

Muutokset VF:ssa ovat alkaneet tapahtumaan jo pitkän aikaa sitten. Nyt jos koskaan on aika alkaa irroittautumaan venäjästä. Yksi toisen perään niin että kaikki saavat oman itsenäisen valtionsa.

Tuo kannattaa katsoa:

Ukraina-Raportti 21.4.2024
Aikooko Tatarstan erota Venäjän federaatiosta?


https://www.permanto.fi/embed/video/229401409/290496604
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 441
 • Liked: 4396
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42294 : 24.04.2024, 08:36:32 »
Augustus:
Lainaus
Ukrainalaisia asuu edelleen Venäjällä niinkuin venäläisiä Urainassa, sodan aikanakin. Wikipedia kertoo:

The Russian census identified that there were more than 5,864,000 Ukrainians living in Russia in 2015, representing over 4.01% of the total population of the Russian Federation and comprising the eighth-largest ethnic group.

Samanlainen vähemmistö kooltaan kuin suomenruotsalaiset, pitäisikö nuo sitten sulkea leireihin tai venäläiset Ukrainassa vai miten noiden kanssa pitäisi menetellä.


Kerro nyt mulle, mitä ovat ne oma maa ajattelu, kulttuuriset ja kielelliset erot ukrainalaisten ja venäläisten välillä ja miksi niiden eroista pitää taistella?

Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.

Suomessa asuvat ruotsalaiset eroavat sen verran Ukrainassa asuvasta venäläisväestöstä, etteivät ole vehkeilleet maanpetosta eivätkä pyytäneet Ruotsia hyökkäämään Suomeen "vapauttamaan" heitä.

Jos aselepo olisi sinustakin parempi kuin turha sotiminen, niin kerro se putler-pojalle, joka hyökkäsi ja on pari vuotta murhannut Ukrainan ihmisiä - tavoitteena tuhota koko kansa ja sen valtio kun eivät alistu ryzzzän orjiksi. Ei tässä kukaan muu ole joutavaa sotimista ja turhaa tappamista halunnut kuin tuo sotarikollinen.

Toi sun stooris on niin alkeellista ja läpinnäkyvää, että koulutuksesi paistaa sen läpi.
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 186
 • Liked: 50957
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42295 : 24.04.2024, 08:46:38 »
Lähtekääs poijjaat Ukrainaan rintamalle älkääkä täällä keskenänne sotiko!
Ukraina tarvitsee nyt joukkoihinsa uusia vanhoja miehiä, kun entiset ovat ottaneet osumaa, ja nuoret ukrainalaismiehet on lähetetty geenipankkeina länteen.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 553
 • Liked: 64842
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42296 : 24.04.2024, 08:49:11 »
Eikö joku aselepo olisi parempi? Turhan sotimisen sijasta.

Putinin kanssa? Tirsk  :facepalm:

Aselepo Putinin kanssa on puhdasta sanelupolitiikkaa ryssän puolelta.

Alueluovutukset, demilitarisointi, Venäjän "suojeluksessa" eläminen...

-i

Kohtuullisten sopimusten aika loppui pari vuotta sitten.

Neuvottelut käydään lännen kanssa ja lännen on vakuutettava Putin sopimuskelpoisuudestaan. Zelenskyiä ei pyydetä aikuisten pöytään, ja se on länsi joka ilmoittaa hänelle elämän karut tosiasiat.

(tirskua toki saa)

Kohtuullisten sopimusten?

Juurihan siitä kuuluisasta Boris Johnsonin torppaamasta sopimuksesta on tihkunut tietoa, että se olisi tarkoittanut juurikin alueluovutuksia, demilitarisointia ja Venäjän "suojeluksessa" elämistä.

Ja se on tietty varmaa, että Ukrainan rauhansopimuksesta päättävät jotkut muut kuin Ukraina ja Venäjä keskenään. Niinhän toisen maailmansodan jälkeen Suomenkin kohtalo päätettiin Pariisissa. No, Neuvostoliitto oli kyllä neuvottelemassa, mutta Suomi kävi antamassa viimeisenä häviäjävaltiona lausuntonsa ja muut päättivät mihin suuntaan täällä kumarretaan ja kuinka korkealle hypätään.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42297 : 24.04.2024, 08:58:38 »
Kohtuullisten sopimusten?

Juurihan siitä kuuluisasta Boris Johnsonin torppaamasta sopimuksesta on tihkunut tietoa, että se olisi tarkoittanut juurikin alueluovutuksia, demilitarisointia ja Venäjän "suojeluksessa" elämistä.


Jatkokeskustelut käyn lähteiden perusteella.

https://www.foreignaffairs.com/ukraine/talks-could-have-ended-war-ukraine
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 433
 • Liked: 11650
 • Mullaki o kissa
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42298 : 24.04.2024, 09:08:05 »
Kohtuullisten sopimusten?

Juurihan siitä kuuluisasta Boris Johnsonin torppaamasta sopimuksesta on tihkunut tietoa, että se olisi tarkoittanut juurikin alueluovutuksia, demilitarisointia ja Venäjän "suojeluksessa" elämistä.


Jatkokeskustelut käyn lähteiden perusteella.

https://www.foreignaffairs.com/ukraine/talks-could-have-ended-war-ukraine

Mulla näkyi tuosta lähteestä vain, että Zyssä hyökkäsi 24.2.2022 yöllä Ukrainaan. Sitten teksti sillai himmeni olemattomiin ja olisi pitänyt maksaa jotain.
En siis voi kommentoida tuota, mutta sen voin kommentoida, että yksikään diktaattori tässä maailmassa ei ole ollut luotettava sopimuskumppani, mikäli kyseessä on eturistiriidan kompromissi. Eikä tule Putinkaan olemaan, eikä hyvin suurella todennäköisyydellä kukaan hänen seuraajistaan.
Ainakin noin kannattaa asennoitua. Luottamuksen voi menettää vain kerran, ja sen uudelleen luominen on pitkäkestoinen prosessi.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 641
 • Liked: 15398
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42299 : 24.04.2024, 09:20:57 »
Lainaus
Jatkokeskustelut käyn lähteiden perusteella.

https://www.foreignaffairs.com/ukraine/talks-could-have-ended-war-ukraine

Mulla näkyi tuosta lähteestä vain, että Zyssä hyökkäsi 24.2.2022 yöllä Ukrainaan.

Yksi ilmainen artikkeli pitäisi olla. Minulla tuo on tallessa kyllä. Foreign Affairs on suurinpiirtein arvovaltaisinta mitä löytyy USAn think tank -osastolta.

Lainaus
Luottamuksen voi menettää vain kerran, ja sen uudelleen luominen on pitkäkestoinen prosessi.

Menee molemmin puolin. Moskovassakin pitäisi olla luottamusta länteen,  jos jotain sopimuksia halutaan kirjoitella.


« Viimeksi muokattu: 24.04.2024, 09:34:13 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Tagit: puolustussota