Kirjoittaja Aihe: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)  (Luettu 6073400 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 067
 • Liked: 40839
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42660 : 24.05.2024, 20:42:22 »
Kiinalainen palkkasotilas kertoo tarinansa Venäjän palkkasoturina.

https://www.youtube.com/watch?v=K_jdfaI5dyQ

Yksittäisellä sotilaalla ei tietenkään ole kokonaiskuva tiedossa, mutta on usein hyvin perillä mitä paikallisesti tapahtuu. Jos kiinalainen on sitä mieltä, että homma omassa porukassa kusee, niin todennäköisesti tilanne on sama kaikkialla. Ei ole mitään syytä miksi vain hänen porukka kuolee ympäriltä.

Monenkirjava joukko palkkasotureita on todellinen ongelma ryzzille. Kuten kiinalainen kertoo, kommunikaatio ei toimi kun jengiä ei osaa kieliä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että koordinointi joukkojen välillä on hidasta ja takkuilevaa tai jopa mahdotonta eli porukka on pitkälti omillaan.

Ilmeisesti sen takia käsky on "tappaa kaikki, joilla ei ole valkoinen hihamerkki" eli mihinkään taktiseen koordinointiin ei edes pyritä vaan jengi lähetetään itsemurharetkelle ampumaan kaikkea mikä liikkuu eikä kenenkään ilmeisesti oleteta palaavan. Tappiot vaikuttavatkin olevan erinomaisen suuret kun kiinalainen pitää sotaa "voittamattomana".
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 176
 • Liked: 40504
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42661 : 24.05.2024, 21:51:19 »
Ukrainan ainoa mahdollisuus voittaa sotansa on saada Nato-maat puolelleen.

Venäjän ainoa mahdollisuus hävitä sotansa on saada Nato-maat vastaansa.

Ainoasta mahdollisuudesta nyt välttämättä tiedä ...

Silti EU-nomenklatuuralle konkreettinen "hands on" sotaan mukaan liittyminen voisi olla erinomainen tilaisuus päästä kulkemaan edeltäjänsä Itävalta-Unkarin keisarikunnan hajoamisen tietä. Tuota maailmaa Jaroslav Hašek kuvaa mainiosti kirjassaan "Kunnon sotamies Švejkin seikkailut maailmansodassa". Samalla kirja on oivaltavaa kuvausta "monikansallisesta" sotimisesta ja sotimisesta yleensä. Siksi kai teos päätyi natsi-Saksan kirjarovioille 1930-luvulla. Eikähän tuosta monet muutkaan viralliset tahot tykänneet jälkeenpäin ympäri Eurooppaa.

Kansojen kolhoosin sotaanlähdön voi juurikin merkitä koko kolhoosin lopun alkua. Siksi kieli keskellä suuta. Hölmöjä ja innokkaita toki voi aina kannustaa. Niistä niin väliä. Vaan entä muut? Saksalaiset demoavat hyvin problematiikkaa ...

Vaan mites se maanpuolustustahto muualla Euroopassa ja miten se vaikuttaa kokonaisuuteen?

Lainaus
Bild-lehden kysely: Vain joka kymmenes saksalainen olisi valmis puolustamaan maataan aseellisesti

Saksalaisen Bild-lehden tekemän kyselyn mukaan joka kymmenes saksalainen olisi valmis puolustamaan maataan aseellisesti.


MTV uutiset 13.02.2023

Lehden kyselyyn vastanneista 5 prosenttia ilmoittautuisi vapaaehtoiseksi taistelemaan sodan syttyessä. Noin 6 prosenttia vastanneista odottaisi, että heidät kutsuttaisiin palvelukseen. Kyselyn mukaan lähes joka neljäs saksalainen lähtisi sotatilanteessa pois maasta mahdollisimman nopeasti. Nuorempien vastaajien keskuudessa tämä osuus oli suurempi.

Kysymys kuului: "Oletetaan, että on merkkejä sotilaallisesta hyökkäyksestä Saksaa vastaan, joka on verrattavissa Venäjän helmikuussa 2022 aloittamaan hyökkäykseen Ukrainaan. Miten uskot todennännäköisesti toimivasi tällaisessa tilanteessa?"

Saksalaiset jakautuvat kahtia kysyttäessä mielipidettä asevelvollisuuden palauttamisesta. Asevelvollisuus lakkautettiin saksassa vuonna 2011, mutta kyselyn mukaan 42 prosenttia vastaajista olettaa, että asevelvollisuus palaa. 37 prosenttia ei usko asevelvollisuuden tulevan takaisin ja 21 prosenttia ei osannut, tai ei halunnut kertoa kantaansa.

Bild-lehden mukaan Saksan puolustusministeri Boris Pistorius olisi hiljattain kritisoinut asevelvollisuuden poistamista virheeksi, mutta samalla todennut, että sen palauttaminen ei tapahtuisi silmän räpäyksessä.
(...)

Jos venäläiset pääsisivät jotakin kautta tunkeutumaan asevoimin suoraan Berliiniin, niin se savotta taitaisi sitten olla siinä. Asyyli on hyvä väline tällaiseen tunkeutumiseen. Saksa seisoo valmiiksi savijaloilla. Lisäksi vielä seuraava seikka:

Lainaus
... Tilastojen mukaan vuonna 2020 2,2% Saksan väestöstä oli Venäjän kansalaisia. Kun puhutaan venäjänkielisistä, luku on huomattavasti suurempi ja vaihtelee 3,5 miljoonasta 4,5 miljoonaan tai jopa 6 miljoonaan. ...

Noinpa kukaan ei edes tarkalleen tiedä montako venäjänkielistä on Saksassa. Haarukka 3-6 miljoonaa. Mitä tämä implikoi?

No samalla tiellä olemme mekin, koska "rikkaus ja voimavara" ja ne muut litaniat.

Lainaus
Näistä maista tuli Suomeen eniten maahanmuuttajia

Suomeen muutti ennätysmäärä ihmisiä, mutta syntyvyys rojahti 1700-luvun tasoon.


IS 24.5.2024

SUOMEEN muutti ennätysmäärä ihmisiä viime vuonna. Tilastokeskus kertoi perjantaina, että maahanmuuttoja Suomeen kertyi vuoden aikana ennätykselliset reilut 73 000.
(...)

Nettomaahanmuuttoa kasvattivat etenkin vuonna 2022 Suomeen tilapäisen suojelun nojalla saapuneet ukrainalaiset. He saivat mahdollisuuden anoa kotikuntaa viime vuonna.

Ukrainalaisten lisäksi Suomeen muutettiin eniten Venäjältä, Sri Lankasta ja Intiasta. Venäläisiä muutti Suomeen noin 4 300.
(...)
« Viimeksi muokattu: 24.05.2024, 22:52:36 kirjoittanut akez »
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 276
 • Liked: 3639
 • Tipi tipi pum pum
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42662 : 25.05.2024, 08:22:41 »
Jens Stoltenbergin mukaan kaalimaan puolelle räiskiminen länsiaseilla olisi ihan ok. Varmasti se olisi myös hauskaa.

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 482
 • Liked: 4527
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42663 : 25.05.2024, 10:23:28 »
Sillä välin kun länsimaat hyppelevät jalalta toiselle mitä pitäisi tehdä vai ollako tekemättä mitään, niin Ukraina puolustautuu uljaasti ja iskee ryzzzänmaahan sotilaskohteisiin  rohkeasti:

Lainaus
Ukrainian Drones Strike russian Fighter Jets at Kushchyovskaya Airbase, Including Russian Knights Aircraft (Satellite Images)

Svetlana Shcherbak
May 25, 2024

As a result of a long-range Ukrainian attack, the enemy lost at least three fighter jets, one of which belonged to the aerobatic team russkiye Vityazi (russian Knights)


On the night of May 19, Ukrainian drones successfully attacked a russian airfield in Kushchyovskaya in the Krasnodar region of russia. It is located 250 km from the front line, and combat aviation, including Su-34 bombers, is now based there.

High-quality satellite images published by RFE/RL now show the results of this attack. Ukrainian UAVs managed to damage a Su-34 frontline bomber, as well as Su-27 and Su-30 fighters. The photo was taken on May 23, four days after the strike, meaning that the enemy could have already removed some of the damaged vehicles.


DefExp
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Konnetaabeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 482
 • Liked: 4527
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42664 : 25.05.2024, 10:30:47 »
ryzzzänmaan telahaupitsiin on hyvä iskeä juuri kun se on tankkaamassa polttoainetta.
Ammusvarastonsa kanssa se syttyy ja jysähtää suorastaan taiteellisesti (Video):

Lainaus
Ukrainian Ground Forces Show Destruction of russian 152mm 2S19 Msta-S Howitzer

Svetlana Shcherbak
May 25, 2024

The Ukrainian FPV drone struck the Msta-S self-propelled artillery system during its refueling


The Ukrainian Ground Forces showed the destruction of a russian 152mm 2S19 Msta-S self-propelled howitzer.

The video shows a powerful explosion of the russian 152mm 2S19 Msta-S SPG following the arrival of a Ukrainian drone.

DefExp
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 674
 • Liked: 65351
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42665 : 25.05.2024, 10:51:38 »
Jens Stoltenbergin mukaan kaalimaan puolelle räiskiminen länsiaseilla olisi ihan ok. Varmasti se olisi myös hauskaa.

En hauskuudesta tiedä, mutta aina välillä kun täällä saa lukea kuinka tyhmiä ryssät ovat, niin yllättäen kun USA julkisti ison asepakettinsa, niin aktiivinen rintama siirtyi paikkaan, jossa joukot ja reservit ovat ryssän maalla. Jos saavat luvan ampua pitkillä puikoilla ryssän puolelle, niin rintama siirtyy Valko-Venäjän ja Ukrainan rajalle. Eivät varmasti saa lupaa ampua Valko-Venäjälle. Mutta ryssä saa luvan operoida siellä.

Sillä välin on hyvä kehitellä merirajauutisia ja poistaa pari poijua Narvajoesta. Helppoja ja halpoja tapoja suunnata Naton fokusta epäoleelliseen. Kun vesikauhuinen koira haukahtaa, on pakko olla varpaillaan, vaikka se haukkuisi vain ilosta omaa häntäänsä jahdatessaan...

-i-

MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen. Jotenkin voisi olla hauska katsoa Kremlin reaktiot, kun harhautunut USA:lainen säähavaintopallo putoaisi kremliin, ja siinä olisi mukana joku mittalaite, jossa olisi joku lievästi radioaktiivinen sensori. Joissain kosteusmittareissa (kylläkin materiaalin-, ei ilman-) voi olla vaikka cesiumia mikä näkyy mittalaitteissa. Jonkun rahtilaivan perässä voisi hinata maailman merillä jotain pitkää etäisesti sukellusveneeltä näyttävää säiliötä, jossain rajalla voisi järjestää kansainväliset teknofestivaalit, joissa av-kamojen seassa olisi epämääräisiä military-vihreitä laatikoita....
Toisaalta Venäjä näkee näitä provokaatioita jo ilmankin. Jos Stubb avaa suunsa, Peskov jo kohta tiedottaa, kuinka kommentti vahvistaa, että suomalaiset sodassa kyyditsivät satoja tuhansia venäläisiä inarinjärven tuhoamisleirille ja joukkohautoja ei ole koska kaikki on syvällä järvessä. Mutta näissä on se ero, että Venäjä tekee itse nämä päätelmät ja narratiivit omien intressiensä pohjalta. Nämä ryssän provot taas ovat aitoja ja saavat lännen ainakin hetkeksi juoksemaan kuin päättömät kanat, mikä ei tue lännen intressejä vaan sekoittaa niitä.

-i-
« Viimeksi muokattu: 25.05.2024, 11:06:49 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 468
 • Liked: 43367
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42666 : 25.05.2024, 14:48:44 »
Russia at war! Day 65.

Lainaus
822 ​Days of russia-Ukraine War – russian Casualties In Ukraine
May 25, 2024

Personnel – 500,080 (+1,140),
Tanks – 7,650 (+15) units,
APV – 14,786 (+11) units,
Artillery systems – 12,929 (+27) units,
MLRS – 1,082 (+2) units,
Anti-aircraft warfare systems – 814 (+1) units,
Aircraft – 356 (+0) units,
Helicopters – 326 (+0) units,
UAV operational-tactical level – 10,414 (+4) units,
Cruise missiles – 2,209 (+0) units,
Boats / warships – 27 (+0) units,
Submarines – 1 (+0)
Special equipment – 2,104 (+3) units,
Vehicles and fuel tanks – 17,608 (+39) units.

https://en.defence-ua.com/news/822_days_of_russia_ukraine_war_russian_casualties_in_ukraine-10618.html

Herojam slava!
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 681
 • Liked: 15468
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42667 : 25.05.2024, 15:06:17 »
MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen.

"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 516
 • Liked: 10216
 • Hädänalainen rap-muusikko
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42668 : 25.05.2024, 15:41:29 »
"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Syvässä se osassa meitä näköjään istuu ajatus että kaikki slobot sekä länsiTM haluaisivat toimia kuin zetalla on aina tapana ollut.

Puolen miljoonan rauhanturvaajan sekä valtavan märän läheisiä ihmisiä elämä on nyt sitten peruuttamattomasti zetailtu zetoilleen. Ja sama hööki senkun jatkuu. En oikein käsitä sitä mystistä eskalaatiota joka aiheutuu siitä että Ukraina_alkaa_puolustautumaan saaduilla aseavulla.

Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 674
 • Liked: 65351
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42669 : 25.05.2024, 15:44:16 »
MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen.

"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

No tämähän oli täysin verrannollinen noihin esimerkkeihini, kuten poijujen poistoon Narvajoesta.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 513
 • Liked: 5721
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42670 : 25.05.2024, 16:03:12 »
"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Syvässä se osassa meitä näköjään istuu ajatus että kaikki slobot sekä länsiTM haluaisivat toimia kuin zetalla on aina tapana ollut.

Puolen miljoonan rauhanturvaajan sekä valtavan märän läheisiä ihmisiä elämä on nyt sitten peruuttamattomasti zetailtu zetoilleen. Ja sama hööki senkun jatkuu. En oikein käsitä sitä mystistä eskalaatiota joka aiheutuu siitä että Ukraina_alkaa_puolustautumaan saaduilla aseavulla.

Täytyy toki aina muistaa ettei USAkaan ole pyhimyksiä. Tai omaa tietoa oikeasta. Muistelen CIAn hommeleita vallankaappausten juonimisessa jo kauan sitten. USalle ukr vs ryssä sopii mainiosti.. annetaan sopivasti kerrallaan aseita että sota pysyy tasapuolisena ja maksimoidaan ruumiskasat.

Mutta silti ennemmin US kuin ryssä.
Ooh lalaa...

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 681
 • Liked: 15468
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42671 : 25.05.2024, 16:10:52 »
"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Syvässä se osassa meitä näköjään istuu ajatus että kaikki slobot sekä länsiTM haluaisivat toimia kuin zetalla on aina tapana ollut.

Puolen miljoonan rauhanturvaajan sekä valtavan märän läheisiä ihmisiä elämä on nyt sitten peruuttamattomasti zetailtu zetoilleen. Ja sama hööki senkun jatkuu. En oikein käsitä sitä mystistä eskalaatiota joka aiheutuu siitä että Ukraina_alkaa_puolustautumaan saaduilla aseavulla.

Pitääkö tämä ymmärtää niin, että käsitykseni 2014 Maidanista/vallankaappauksesta/ whatever on väärä?
« Viimeksi muokattu: 25.05.2024, 16:15:29 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 822
 • Liked: 13092
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42672 : 25.05.2024, 16:20:43 »

Pitääkö tämä ymmärtää niin, että käsitykseni 2014 Maidanista/vallankaappauksesta/ whatever on väärä?

Mitä väliä on muiden mielipiteillä, kun itse tiedät olevasi ehdottoman oikeassa?

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 203
 • Liked: 8488
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42673 : 25.05.2024, 16:48:54 »
Täytyy toki aina muistaa ettei USAkaan ole pyhimyksiä. Tai omaa tietoa oikeasta. Muistelen CIAn hommeleita vallankaappausten juonimisessa jo kauan sitten. USalle ukr vs ryssä sopii mainiosti.. annetaan sopivasti kerrallaan aseita että sota pysyy tasapuolisena ja maksimoidaan ruumiskasat.

Mutta silti ennemmin US kuin ryssä.



Tämä ei ole muuten mikään valinta. On loputtomasti muita vaihtoehtoja kuin US tai ryssät. Ei maailma ole kaksinapainen. Ukrainaa ja esim. Georgiaa ajetaan tuohon kaksinapaisuuteen ja puolensa valintaan.

Ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että KAIKKI suurvallat on rikollisia entiteettejä ihmistä vastaan. Venäjä, Kiina, Yhdysvallat, Intia, Brasilia jne. Ihmisten pitäisi seistä omilla jaloillaan ja ymmärtää, että valtion ja yhteiskunnan tulisi olla ihmistä varten. Ei niin kuin Suomessa, jossa systeemiuskovainen kansa kuvittelee, että jokainen päivä pitää saada toimintansa hyväksyntä valtiolta, kunnalta tai niihin liittyviltä järjestöiltä.

Sosialismi ja globalismi ovat ihmiskunnan historian pahimmat syövät.  Siksi taas kerran soditaan.
Varautumisen suurvalta

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42674 : 25.05.2024, 17:19:11 »
Täytyy toki aina muistaa ettei USAkaan ole pyhimyksiä. Tai omaa tietoa oikeasta. Muistelen CIAn hommeleita vallankaappausten juonimisessa jo kauan sitten. USalle ukr vs ryssä sopii mainiosti.. annetaan sopivasti kerrallaan aseita että sota pysyy tasapuolisena ja maksimoidaan ruumiskasat.

Mutta silti ennemmin US kuin ryssä.



Tämä ei ole muuten mikään valinta. On loputtomasti muita vaihtoehtoja kuin US tai ryssät. Ei maailma ole kaksinapainen. Ukrainaa ja esim. Georgiaa ajetaan tuohon kaksinapaisuuteen ja puolensa valintaan.

Ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että KAIKKI suurvallat on rikollisia entiteettejä ihmistä vastaan. Venäjä, Kiina, Yhdysvallat, Intia, Brasilia jne. Ihmisten pitäisi seistä omilla jaloillaan ja ymmärtää, että valtion ja yhteiskunnan tulisi olla ihmistä varten. Ei niin kuin Suomessa, jossa systeemiuskovainen kansa kuvittelee, että jokainen päivä pitää saada toimintansa hyväksyntä valtiolta, kunnalta tai niihin liittyviltä järjestöiltä.

Sosialismi ja globalismi ovat ihmiskunnan historian pahimmat syövät.  Siksi taas kerran soditaan.

Hohhoijjaa. Ukrainen seisominen omilla jaloillaan ja kieltäytyminen jenkkien aseavusta tarkoittaisi välitöntä häviötä sodassa ja koko maan miehitystä.

Vai mitä ne lukuisat muut vaihtoehdot ovat?

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 203
 • Liked: 8488
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42675 : 25.05.2024, 17:46:43 »

Hohhoijjaa. Ukrainen seisominen omilla jaloillaan ja kieltäytyminen jenkkien aseavusta tarkoittaisi välitöntä häviötä sodassa ja koko maan miehitystä.

Vai mitä ne lukuisat muut vaihtoehdot ovat?

Hohhoijaa, miten idiootti kommentti. En sanonut, että Ukrainan pitäisi kieltäytyä läntisestä tai Yhdysvaltain avusta. Sen sijaan sanoin, ettei maailma ole kaksinapainen, jossa pitää valita Yhdysvallat tai Venäjä.  Saahan Ukraina apua esim. EU:sta, Aasiasta, Etelä-Amerikasta ja Australiasta.

Kun on noin kova tarve keksiä muiden ihmisten sanomaksi asioita, niin kokeile vaikka Suoli24- palstaa. Siellä voi tehdä useampia ja tunnuksia ja väitellä itsensä kanssa.

e:typo

« Viimeksi muokattu: 25.05.2024, 17:56:13 kirjoittanut L. Brander »
Varautumisen suurvalta

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 942
 • Liked: 19413
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42676 : 25.05.2024, 18:02:13 »
MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen.

"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Pitäisikö Venäjällä olla jotakin sananvaltaa Suomen presidentin valitsemiseen? Meillä on nyt hyvin länsi-, Nato- ja setamyönteinen presidentti. Väykkä olisi ollut Putlerille mieluisampi vaihtoehto, joten pitääkö ryssien nyt aloittaa joku erikoisoperaatio Suomea kohtaan?
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 227
 • Liked: 2751
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42677 : 25.05.2024, 20:04:27 »
Täytyy toki aina muistaa ettei USAkaan ole pyhimyksiä. Tai omaa tietoa oikeasta. Muistelen CIAn hommeleita vallankaappausten juonimisessa jo kauan sitten. USalle ukr vs ryssä sopii mainiosti.. annetaan sopivasti kerrallaan aseita että sota pysyy tasapuolisena ja maksimoidaan ruumiskasat.

Mutta silti ennemmin US kuin ryssä.



Tämä ei ole muuten mikään valinta. On loputtomasti muita vaihtoehtoja kuin US tai ryssät. Ei maailma ole kaksinapainen. Ukrainaa ja esim. Georgiaa ajetaan tuohon kaksinapaisuuteen ja puolensa valintaan.

Ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että KAIKKI suurvallat on rikollisia entiteettejä ihmistä vastaan. Venäjä, Kiina, Yhdysvallat, Intia, Brasilia jne. Ihmisten pitäisi seistä omilla jaloillaan ja ymmärtää, että valtion ja yhteiskunnan tulisi olla ihmistä varten. Ei niin kuin Suomessa, jossa systeemiuskovainen kansa kuvittelee, että jokainen päivä pitää saada toimintansa hyväksyntä valtiolta, kunnalta tai niihin liittyviltä järjestöiltä.

Sosialismi ja globalismi ovat ihmiskunnan historian pahimmat syövät.  Siksi taas kerran soditaan.
En nyt tiedä tuosta viimeisen lauseen sosialimista tai globalismista, muuten kyllä hyvin kirjoitettu.

Maailmassa on sodittu vallasta paljon, ja Ukrainan-Venäjän sota ei muodosta mitään poikkeusta. Samaa vanhaa valtapoliittista kädenvääntöä, kuin aina ennenkin. Suomalaisille tai ns. lännelle se näyttäytyy jonain pyhänä sotana pahuutta vastaan, mutta valtaosalle planeettaa sota on vain samaa sotimista, josta muutkin kansat ovat kärsineet aikojen saatossa. Keskiverto meksikolainen näkee että käytännössä jotkut 10 000km päässä tapahtuvat maakuntarajakiistat ovat hänelle yhtä yhdentekeviä, kuin jotkut Pakistanin ja Intian kiistat rajasta, josta myös on sodittu.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 681
 • Liked: 15468
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42678 : 25.05.2024, 21:07:23 »
MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen.

"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Pitäisikö Venäjällä olla jotakin sananvaltaa Suomen presidentin valitsemiseen? Meillä on nyt hyvin länsi-, Nato- ja setamyönteinen presidentti. Väykkä olisi ollut Putlerille mieluisampi vaihtoehto, joten pitääkö ryssien nyt aloittaa joku erikoisoperaatio Suomea kohtaan?

En pysty ymmärtämään, miksi aloit pohtia moisia luettuasi onelinerini.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 203
 • Liked: 8488
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42679 : 25.05.2024, 21:32:05 »
En nyt tiedä tuosta viimeisen lauseen sosialimista tai globalismista, muuten kyllä hyvin kirjoitettu.

Maailmassa on sodittu vallasta paljon, ja Ukrainan-Venäjän sota ei muodosta mitään poikkeusta. Samaa vanhaa valtapoliittista kädenvääntöä, kuin aina ennenkin. Suomalaisille tai ns. lännelle se näyttäytyy jonain pyhänä sotana pahuutta vastaan, mutta valtaosalle planeettaa sota on vain samaa sotimista, josta muutkin kansat ovat kärsineet aikojen saatossa. Keskiverto meksikolainen näkee että käytännössä jotkut 10 000km päässä tapahtuvat maakuntarajakiistat ovat hänelle yhtä yhdentekeviä, kuin jotkut Pakistanin ja Intian kiistat rajasta, josta myös on sodittu.

Ikävä laittaa lyhyt vastaus, koska jääkiekko  :). Mutta nimenomaisesti Nyt (!) soditaan globalismin (!) ja sosialismin vuoksi. Voi ja saa olla eri mieltä. Mutta luulen, siis oikeasti luulen, tuntematta sinua, että ymmärrät, miksi ajattelen näin. Samaa mieltä ei tarvitse olla ja ajatuksen saa ja oikeastaan pitää haastaa.

EDIT:
Augustus. Mä otan nyt sen verran takaisin, että ei tää viesti nyt oikein mun ajattelua selventänyt ihmiselle, joka ei minua tunne. Jännitti ihan vitusti toi matsi ja otin pari olutta sitä katsoessani. Ei kuitenkaan ole kohteliasta poistaa viestiä.  Tarkoitukseni oli hyvä ja vilpitön. Palataan tähän, kun matsin nostama syke ja olut ovat haihtuneet. My bad. Jatketaan.
« Viimeksi muokattu: 25.05.2024, 22:41:49 kirjoittanut L. Brander »
Varautumisen suurvalta

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 942
 • Liked: 19413
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42680 : 25.05.2024, 21:55:14 »
MUOKS: Se on hassua, että länsi ei osaa tai ei uskalla leikkiä moisilla pikku provoilla. Tai ehkä osaakin, mutta ei heti tule mieleen.

"Pikku provo": vaihdetaan Ukrainan pressa mieleisempään. Seurauksia soditaan vieläkin.

Pitäisikö Venäjällä olla jotakin sananvaltaa Suomen presidentin valitsemiseen? Meillä on nyt hyvin länsi-, Nato- ja setamyönteinen presidentti. Väykkä olisi ollut Putlerille mieluisampi vaihtoehto, joten pitääkö ryssien nyt aloittaa joku erikoisoperaatio Suomea kohtaan?

En pysty ymmärtämään, miksi aloit pohtia moisia luettuasi onelinerini.

Jos naapurimaa Ukrainan epämieluisa presidentti on syy sotaan niin miksei sitten naapurimaa Suomessa? Onlineri vastaus.  ;)
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 176
 • Liked: 40504
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42681 : 26.05.2024, 00:32:14 »
Jos naapurimaa Ukrainan epämieluisa presidentti on syy sotaan niin miksei sitten naapurimaa Suomessa? Onlineri vastaus.  ;)

Pikemminkin oikea kysymys tässä yhteydessä lienee se, jotta jos Suomessa epämieluisa presidentti kammettaisiin syrjään väkivaltaisella vallankaappauksella, johon osallistuu tyytymätöntä väkijoukkoa laitaoikeistosta äärivasemmistoon, mutta varsinainen primus motor ovat ulkomaiset tahot, paikallinen oppositio ja oligarkit, jotka varallisuuttaan ja mediaomistuksiaan hyödyntäen agitoivat massoja (tällainen liittouma olisi muuten kaatanut Orpon hallituksen viime kesänä, jos paikalliset oligarkit ja ulkovallat olisivat liittyneet mukaan "rasismin vastaiseen kampanjaan". Hallituksen edustajien tuska ja uupumus oli helposti havaittavissa. Jos päälle vielä aseistautuneita joukkoja, niin se olisi ollut sitten siinä).

Tässä Suomi-skenaariossa vallankumouksellisten tyytymättömyyden kohteena on ruotsalaismielinen presidentti, joka syystä tai toisesta ei halua maan liittyvän ulkovaltojen tarjoamaan kolhoosiin, oli se mikä tahansa sitten, koska parempi ja kenties mieluisampi tarjous muualta.

Lopulta väkivaltainen vallankaappaus kulminoituu ja presidentti pakenee Ruotsiin, koska muuten hengenlähtö lähellä. Heti perään alkaa vihollisiksi miellettyjen Suomessa asuvien Ruotsin tukemien ruotsalaismieleisten kurmuuttaminen. He kapinoivat ja valtaavat hallintorakennuksia, koska eivät hyväksy vallankaappausta, demokratian vastaisia toimia (heidän edustajillaan ei enää oikeutta osallistua maan vaaleihin) ja aietta kieltää ruotsinkielen käyttö Suomessa. Ensimmäisenä vastaan tulee suomalainen laitaoikeisto, joka lähtee aseistautuneena laittamaan ruotsalaisia kuriin ja järjestykseen asuinalueillaan. Kohta mukaan liittyy uusi hallitus, joka aloittaa terrorismin vastaisen operaation ruotsalaismielisiä vastaan maan armeijan ja vapaaehtoisten toimesta. Leimaten samalla kaikki ruotsinkieliset summittaisesti terroristeiksi.

Kun tässä sisällissodassa on tapettu ja haavoitettu 50 000 ihmistä, niin Ruotsi päättää puuttua asiaan ja hyökkää Suomeen, joka on ilmoittanut ulkovallan liittoumaan aikanaan mukaan päästyään valtaavansa takaisin Ahvenanmaan, jonka ruotsalaiset valtasivat vallankaappauksen jälkimainingeissa, koska väki ruotsalaisia ja tukikohtakysymykset.

Skenaario on kuvitteellinen, kuten yleensä, mutta antaa jonkinlaista osviittaa siitä mitä noiden Ukrainan lähihistorian tapahtumien soveltaminen Suomeen käytännössä tarkoittaisi.
« Viimeksi muokattu: 26.05.2024, 01:02:41 kirjoittanut akez »
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 468
 • Liked: 43367
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42682 : 26.05.2024, 04:30:58 »
Olihan Janukovitsi hieno mies vaikka hävisi demokraatiset vaalit. WC -pyttykin oli umpikultaa samoin kuin parin kilon painoinen limpun muotoinen kultainen paperipaino työpöydällä. Kyllä niistä eduista kannatti yrittää pitää kiinni vaikka ihmishenkiä uhraten.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 822
 • Liked: 13092
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42683 : 26.05.2024, 07:19:16 »


Maailmassa on sodittu vallasta paljon, ja Ukrainan-Venäjän sota ei muodosta mitään poikkeusta.

No shit, Sherlock!  Annapa esimerkki sodasta, jossa ei ole kysymys vallasta.

Sotimiselta toki vältytään, jos luovutetaan oma valta aggressorille vapaaehtoisesti.  Tie maailmanrauhaan?

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42684 : 26.05.2024, 11:43:25 »

Hohhoijjaa. Ukrainen seisominen omilla jaloillaan ja kieltäytyminen jenkkien aseavusta tarkoittaisi välitöntä häviötä sodassa ja koko maan miehitystä.

Vai mitä ne lukuisat muut vaihtoehdot ovat?

Hohhoijaa, miten idiootti kommentti. En sanonut, että Ukrainan pitäisi kieltäytyä läntisestä tai Yhdysvaltain avusta. Sen sijaan sanoin, ettei maailma ole kaksinapainen, jossa pitää valita Yhdysvallat tai Venäjä.  Saahan Ukraina apua esim. EU:sta, Aasiasta, Etelä-Amerikasta ja Australiasta.

Kun on noin kova tarve keksiä muiden ihmisten sanomaksi asioita, niin kokeile vaikka Suoli24- palstaa. Siellä voi tehdä useampia ja tunnuksia ja väitellä itsensä kanssa.

e:typo

Edelleen, listaisitko nyt muutaman niistä lukuisista muista vaihtoehtdoista joita Ukrainalla on?

Maailma ei toki ole kaksinapainen mutta Ukrainalle tilanne on hyvin mustavalkoinen, jollei se halua hävitä sotaa tai antautua. Jenkeiltä on anelltava aseapua hinnalla millä hyvänsä kuten Zelenskyi on tehnytkin. Se on jo kahden vuoden aikana nähty, että muu maailma, ml. EU, ei Ukrainaa riittävästi auta ainakaan sotilaallisesti,  jotta se pystyisi edes pidättelemään ryssää tunkeutumasta syvemmälle maaperällään puhumattakaan että kykenisi valtaamaan menetettyjä maa-alueitaan takaisin.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 952
 • Liked: 25603
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42685 : 26.05.2024, 12:45:42 »

Mäkelää kompatakseni, noihin tutkiin kajoaminen on kyllä erittäin tarpeellista F-16-koneiden saapumista varten.

Tosin nuo ovat osa mannerten välisten ohjusten ennakkovaroitusjärjestelmää... Sellainen Venäjä strategiseen pelotteeseen liittyvä juttu. Luulisi olleen osa punaisia viivoja, mutta ei näyt olevan?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 516
 • Liked: 10216
 • Hädänalainen rap-muusikko
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42686 : 26.05.2024, 13:47:31 »
Luulisi olleen osa punaisia viivoja, mutta ei näyt olevan?

Nämä punaiset viivat ovat sitä haukkuvan koiran pelkoa. Zeta yrittää jo ihan täysillä saada annettua hoholeille turpaan ja mitään lisäkonsteja tai -apuja ei kenelläkään tuohon ole kuin ne nuket sekä niillä uhittelu. Halla-aho totesi jo olikohan 2022 että Venäjän sodankäynti on jo täysimittaista eikä mitään lisäeskalaatiota voida näin ollen toteuttaa.

No, nuket voidaan tietty siiloistaan kaivaa ja niillä jotain kohteita paskoa mutta muutkin ovat niitä samoja punaisia linjoja ihan Pekingiäkin myöten piirrelleet eikä nukehippa nyt muutenkaan taida olla kenenkään etujen mukaista. Rauhanuskonnon porukkakaan ei tykkäisi siitä että nykyinen maailmanjärjestys tuosta ykskaks kääntyisi päälaelleen.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 681
 • Liked: 15468
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42687 : 26.05.2024, 13:54:39 »
Zeta yrittää jo ihan täysillä saada annettua hoholeille turpaan ja mitään lisäkonsteja tai -apuja ei kenelläkään tuohon ole kuin ne nuket sekä niillä uhittelu.

Jälleen kerran, ei tajuta "kulutussovan ratekiaa".

On valittu tie, jossa vähitellen ajetaan ukrainalaiset kuluttamaan resurssinsa pelkkään rintamalinjoista kiinnipitoon ylivoiman edessä.

Lainaus
In attritional wars, military operations are shaped by a state’s ability to replace losses and generate new formations, not tactical and operational manoeuvres. The side that accepts the attritional nature of war and focuses on destroying enemy forces rather than gaining terrain is most likely to win.


https://rusi.org/explore-our-research/publications/commentary/attritional-art-war-lessons-russian-war-ukraine


Lainaus
Tosin nuo ovat osa mannerten välisten ohjusten ennakkovaroitusjärjestelmää... Sellainen Venäjä strategiseen pelotteeseen liittyvä juttu. Luulisi olleen osa punaisia viivoja, mutta ei näyt olevan?

Lainaus
19. The conditions specifying the possibility of nuclear weapons use by the Russian Federation are as follows:

a) arrival of reliable data on a launch of ballistic missiles attacking the territory of the Russian Federation and/or its allies;

b) use of nuclear weapons or other types of weapons of mass destruction by an adversary against the Russian Federation and/or its allies;

c) attack by adversary against critical governmental or military sites of the Russian Federation, disruption of which would undermine nuclear forces response actions;

d) aggression against the Russian Federation with the use of conventional weapons when the very existence of the state is in jeopardy.

https://archive.mid.ru/en/web/guest/foreign_policy/international_safety/disarmament/-/asset_publisher/rp0fiUBmANaH/content/id/4152094
« Viimeksi muokattu: 26.05.2024, 14:00:07 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 468
 • Liked: 43367
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42688 : 26.05.2024, 15:07:20 »
Russia at war! Day 66.

Lainaus
823 ​Days of russia-Ukraine War – russian Casualties In Ukraine
May 26, 2024

Personnel – 501,190 (+1110),
Tanks – 7,662 (+12) units,
APV – 14,803 (+17) units,
Artillery systems – 12,953 (+24) units,
MLRS – 1083 (+1) units,
Anti-aircraft warfare systems – 814 (+0) units,
Aircraft – 357 (+1) units,
Helicopters – 326 (+0) units,
UAV operational-tactical level – 10,425 (+11) units,
Cruise missiles – 2,209 (+3) units,
Boats / warships – 27 (+0) units,
Submarines – 1 (+0)
Special equipment – 2,111 (+7) units,
Vehicles and fuel tanks – 17,639 (+31) units.

https://en.defence-ua.com/news/823_days_of_russia_ukraine_war_russian_casualties_in_ukraine-10629.html

Herojam slava!
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Vastaus #42689 : 26.05.2024, 15:29:13 »
[quote author=P
No, nuket voidaan tietty siiloistaan kaivaa ja niillä jotain kohteita paskoa mutta muutkin ovat niitä samoja punaisia linjoja ihan Pekingiäkin myöten piirrelleet eikä nukehippa nyt muutenkaan taida olla kenenkään etujen mukaista. Rauhanuskonnon porukkakaan ei tykkäisi siitä että nykyinen maailmanjärjestys tuosta ykskaks kääntyisi päälaelleen.

Nukeista puheenollen edes Venäjällä presidentti ei yksin päätä ydinaseiden käytöstä. 1995 todistettiin miten venäläiset sotilaat estivät ydinkärjen laukaisemisen kun varoitusjärjestelmä virheellisesti luuli jenkkien laukaisemaa satelliittia ydinaseeksi. Toisin sanoen vaikka Putleri kajahtaisi lopullisesti ja haluaisi vetää kaiken paskaksi niin ei hän yksin voi alkaa nukeja ammuskelemaan. Joku porras, viimeistään kenraalit, tajuaisi että isä Aurinkoisen touhussa ei ole enää vitunkaan järkeä sillä nyt kuollaan kaikki.

edit. typot
« Viimeksi muokattu: 26.05.2024, 23:21:41 kirjoittanut justustr »

Tagit: puolustussota