UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Yleinen esittäytymisketju  (Luettu 817938 kertaa)

Korpisusi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 64
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3810 : 01.09.2020, 21:24:48 »
Iltaa kaikille, tai vaihtoehtoisesti yleinen tervehdys riippuen vuorokaudenajasta kun tämän luet! Vuosien lurkkaamisen jälkeen päätin nyt vihdoinkin rekisteröityä.

Vähän päälle 30-vuotias mies, avovaimon ja koiran kanssa asustelen. Työnkuvaa en vielä tässä vaiheessa sen tarkemmin avaa, mutta sen verran voin sanoa, että monet monikultturismin lieveilmiöt ja tietyt elämän realiteetit yleensä ovat työssäni tulleet sangen tutuiksi tässä vuosien varrella. Tässäkin varmasti osasyy lopulliseen nuivaantumiseen ja vertaistuen tarpeeseen samoin tuntevilta :D

Joskus kirjoittelen blogiin jonka löytää täältä: https://pohjantahdella.wordpress.com

hamppari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 2890
 • Olisipa alkuräjähdys ollut suutari
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3811 : 23.10.2020, 05:41:52 »
Tervehdys kaikki umpimieliset mustikin vihaajat. Ja te muutkin.

Halusin tässä vain jakaa yhden pienen tarinan elämästäni.

Tätini muuti -52 Tukholmaan (siitä voisin kertoa kanssa tarinan). Hän asui ensin Gamla Stanissa, missä oli Tukholman halvimmat asunnot siihen aikaan, koska niissä ei ollut vesijohtoja ja viemäreitä. Sitten hän muutti kimppakämppään Solnaan espanjalaisen perheen kanssa. Vierailimme siellä ollessani n. 4-5 vuotias ja sen jälkeenkin ehkä kaksi-kolme kertaa. Tällä espanjalaisperheellä oli samanikäinen tytär kuin minä.

Sitten ollessani ehkä 9-10 vuotias tätini tuli Suomeen lomareissulle mukanaan tämä espanjalaisten tytär. Minulle lankesi nakki olla seuralaisena tälle tummalle espanjalaiselle kun tätini oli päivät mummon luona. Menin viikon ajan aina aamulla hakemaan tyttöä ja tätini antoi rahaa jäätelöön, limsaan, tjsp. Pyörimme kaupungilla ja mitä nyt lapset touhusivatkaan. Se jäi hyvin mieleen kun eräänä päivänä mustalaislauma tuli vastaan ja he kaikki tervehtivät iloisina. Luulivat kai omakseen. Sitten tuli lähtöpäivä - minä olin ainut saattaja rautatiesemalla, muut sukulaiset olivat töissä. Kun tätini ja Monse astuivat junaan ja juna lähti, itkin. Se oli ainoa kerta elämässäni kun olen itkenyt naisen perään. En nähnyt häntä yli kymmeneen vuoteen.

Vähän jatkoa vielä. Ollessani 24 tjsp menin kesätöihin Tukholmaan. Sain asua tätini asunnossa koska hän vietti kesät Espanjassa tämän espanjalaisperheen vanhempien kanssa. Menimme sitten espanjalaisten luo syömään päivää ennenkuin he lähtivät Espanjaan. Heidän tyttärensä Monse oli siellä kun saavuimme, mutta hän lähti saman tien. Tunsin kuolevani. No, siinä söimme ja ruoan jälkeen perheen poika, joka vielä asui vanhempiensa luona, tuli siihen ja kehoituksesta mennä hänen huoneeseen katsomaan MITÄ!? menimme. Kotimatkalla täti kertoili, että nämä espanjalaisvanhemmat koettivat naittaa tytärtään Monsea minulle (kaiketi koska minusta oli tulossa diplomi-insinööri), mutta hän kieltäytyi kohteliaasti. Koska kuka nyt  käytettyä haluaisi, sillä Monse oli ollut aviossa jonkun Chileläisen kanssa vuoden. Halusin huutaa "MINÄ, MINÄ OTAN VAIKKA KÄYTETTYNÄ TÄYDELLISEN KAUNIIN TUMMAN NAISEN". No heidän lähdettyään Espanjaan etsin puhelinluettelosta kaikilla mahdollisilla variaatiolla Monsea. Mutten löytänyt. Palasin sitten syksyllä Riitan luokse ja sekin loppui puolen vuoden päästä.

Kiitos lukemisesta. Ja anteeksi pikä jaarittelu.

Edit:
Sinä syksynä ajattelin joskus (joka päivä) soittaa tädilleni ja pyytää häntä kyselemään hienovaraisesti Monselta mitä mieltä hän on minusta. Järki kuitenkin voitti joka kerta enkä soittanut. Miten joku maailman kaunein nainen voisi olla mitenkään kiinnostunut mistään pottunokasta. Olen päässyt jo yli. Paitsi joka ilta vielä vähän ajattelen häntä.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2020, 08:51:16 kirjoittanut hamppari »
"Onhan näitä sairauksia ja epidemioita, joista koronavirus ei todellakaan ole niitä pahimpia ja hurjimpia.
Kovin pieni tussahdus tästä tulee joka tapauksessa talouteen.
Näitä tulee ja menee koko ajan." -Pekka Seppänen, 11.2.2020 YLE-Jälkipörssi

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 342
 • Liked: 46478
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3812 : 23.10.2020, 06:17:03 »
Joskus kirjoittelen blogiin jonka löytää täältä: https://pohjantahdella.wordpress.com

Tervetuloa, @Korpisusi !

Hieno on blogikirjoituksesi "Hyvesignaloivan someaktivistin mielenmaisema".  :D
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

Ruotsi: sosialismiin mennään äänestämällä, mutta siitä poistutaan ampumalla.
— Jäsen ÄmTeeAa

Tagit: