HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Yleinen esittäytymisketju

<< < (774/774)

Skeptikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Totti - 15.08.2023, 22:30:20 ---Henkilökohtaisten tietojen antamista kannattaa myös välttää jos haluaa pysyä anonyyminä. Jopa ylimalkaiset tiedot ja tunnistettavat anekdootit voi olla ongelmallisia jos on jo kertonut niistä ulkopuolisille koska he voivat näistä tunnistaa henkilön ja anonymiteetti murtuu. Canceloinnin riski on kuitenkin olemassa jos paljastuu kauhistuttavaksi hommalaiseksi, joten ei kannata turhaan tehdä elämästä hankalaa kertomalla itsestään liikaa.

--- Lainaus päättyy ---

Tosiaankin, jos esimerkiksi oma ammatillinen tai yhteiskunnallinen asema voisi vaarantua henkilöllisyyden paljastumisesta, ei kannata kertoa mitään liian tunnistettavia tietoja itseensä liittyen (esimerkiksi kuva omasta koirasta ja karkea tieto asuinpaikaista voi riittää tunnistamiseen, kuten huomasin äskettäin eräästä rikosuutisesta, kun koira näytti tutulta). Eräs asia mikä kannattaa myös tehdä, on käyttää Hommaforumin tunnuksen rekisteröinnissä sellaista sähköpostitunnusta, jota ei voida liittää omaan henkilöllisyyteen helpolla (ei siis mitään etunimi.sukunimi@vihreat.fi-tyylisiä sähköpostiosoitteita). Ainakin ulkomailta tiedetään tapauksia, missä on tehty tietomurtoja esimerkiksi maahanmuuttokriitikoiden käyttämille keskustelupalstoille ja vuodettu sitten jossain Antifa-henkisissä paikoissa henkilöiden sähköpostiosoitteita, nimiä, kuvia, osoitteita jne. Toinen asia mistä kannattaa huolehtia, on omia kuvia viestin liitteeksi laitettaessa huolehtia siitä, ettei kuvien metatiedoissa ole mitään henkilöllisyyden paljastavaa, kuten kuvauspaikkana toimineen kodin GPS-koordinaatteja tms.

Kattohaikara:
Kiitoksia vinkeistä oman henkilöllisyyden suojaamiseen! Vastapuolella on paljon radikalisoituneita ihmisiä. Suomi on myös sen verran pieni maa, että ei jonkun jäljittämiseen paljonkaan tietoa tarvitse.

Emo, tämähän on sitä oikeaa suvaitsevaisuutta.

Oman sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisuudenkin pohtiminen kuuluvat tosiaan murrosikään. Itse koen nämä "pojalla voi olla pimppi" -jutut hyvinkin nöyryyttävinä (en siis sinua tarkoita, vaan tätä, miten asiasta yleensä puhutaan). Pride revittelee hyvinkin kipeillä asioilla ja jos ihmisistä puhutaan vain kehon osina, se muuttuu helposti tavaksi lokeroida transsukupuoliset edelleen sinne puolelle, mihin he eivät koe kuuluvansa. Inklusiivisuus muuttuu hyvin äkkiä eksklusiivisuudeksi.

Suomi on todellakin transsukupuolisille ja seksuaalivähemmistöihinkin kuuluville hyvä paikka elää. Täällä kuitenkin aika lailla koitetaan toimia meikäläisten parhaaksi nykyisen tiedon perusteella, eikä oikea syrjintä ole laillista. Islam on meille uhka. BLM on myös uhka (ei helkkari kun sydämestä otti ja vihaksi pisti nähdä, miten jotkut suomalaiset heittäytyivät rähmälleen).

Sen myös sanon, että mitään pakkosterilointeja ei ole tehty siinä määrin kuin on väitetty, jos ollenkaan. Tämähän on ollut pitkään tapetilla ja asiaa on ihmetelty ulkomaillakin. Translakihan tässä muuttui, mutta itse sain aikanaan kahdelta tai kolmelta (siitä on jo sen verran aikaa, etten muista) lääkäriltä hedelmättömyystodistuksen, jotta sain vaihdettua henkilötunnukseni. Kyse oli kuitenkin ihan vaan hormonihoidon tekemistä muutoksista. Mitään muita vaatimuksia ei ollut. En oikein tiedä, miten ilman hormonihoitoa pystyy kunnolla miehenä tai naisena elämään ja ne loppujen lopuksi tekevät kutakuinkin steriiliksi, vaikka mikään varma juttu se ei edes ole. Ketään ei tuon jälkeen asia kiinnostanut. Kukaan ei tullut viemään mihinkään testeihin tai leikkauksiin.


--- Lainaus käyttäjältä: mck - 16.08.2023, 01:15:15 ---Jäsen Kattohaikara ilmoittaa olevansa transu.
Vastaan tähän Simo Salmisen sanoin: Mitä Sitten!

Oliko joku erityinen syy, miksi halusit tämän tuoda esiin?

Tervetuloa keskustelemaan.  :)

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos!

Hyvä kysymys. Oikean elämän puolella en asiasta puhu. En mistään hinnasta tulisi kaapista omalla nimelläni ja naamallani.

Täällä on varmasti paljon satunnaisia lukijoita, joilla on käsitys tästä täytenä natsipalstana. Itse olen kuitenkin huomannut, että hommalla on enemmänkin hyvin järkevää porukkaa, eikä maahanmuuttokriittisyys esimerkiksi kumpua järjettömästä vihasta erilaisuutta kohtaan. Jospa joku muukin huomaisi. Heitin nyt itseni tämmöiseksi esimerkkitapaukseksi. Täällä ajetaan kyllä seksuaali -ja sukupuolivähemmistöjen asiaa. Puheet saattavat olla roiseja, mutta vihervasemmistolta tulee puukkoa selkään.

Lisäksi arvelin, ettei monella ole oikein tilaisuutta puhua transun kanssa, joka ei heti pillastu. Itse ainakin olen useimmiten varpaillani transsukupuolisten seurassa, kun ajatusrikollinen saattaa saada aika karun vastaanoton. Meidän omilla palstoillamme on kireä ilmapiiri ja sensuuri on kova. Kun kävin muutaman kerran Setan vertaistukiryhmissä, porukka tuntui aivopestyltä ja jotenkin elämästä vieraantuneelta. Puhutaan jopa niin sanotuista koirapilleistä eli viattomilta kuulostavista kysymyksistä, joiden takana on jokin pimeän puolen agenda eli vain papukaijat saavat puhua.

No, kuulemma nuoleskelen natsien saappaita osoittaakseni olevani hyvä transu. Vähän samaan tapaan kuin keskitysleirien kapot aikanaan. Sillä tavalla ajatteleva saa vain vettä myllyyn tällaisia kirjoitteluja nähdessään.

Emo:
^ Tuo on hyvää tekstiä, ja pakko myöntää että tietenkin tykkään kertomastasi myös siksi, koska se sopii 100% yhteen sen kanssa, mitä olen epäillytkin: Eli ns. suvaitsevaisissa piireissä ei suvaita kuin oma ”totuus”, siellä ei voi ihminen olla oma itsensä eikä vapaasti hengittää.

Kannatti sinun kertoa mikä olet (trans), näinhän riisut kummajaisverhoa teikäläisten ympäriltä ja me täällä saamme tietoa, että ”setalaisissa” on jopa meikäläisiäkin eli maahanmuuttokriitikoita.

Sekin on vielä pakko tähän tunnustaa, että homo, lesbot ja bit eivät enää oikein ole ainakaan minun omasta mielestä kovinkaan ”kummallisia”, heitä tuntee niin monia, mutta transhenkilöitä on tiedossa vähemmän. Se yksi tuttuni josta mainitsin ja parin vuoden takaisten Euroviisujen juontaja Nikki tai joku sinnepäin, hollantilainen.

Jos olisin seksuaalivähemmistöläinen itse niin vihaisin Setaa ja Pridea yli kaiken, vihaan sitä nytkin. Se pilkkaa vähemmistöihmisiä, ja idiootit (kuten Sauli Niinistön muija) kuvittelevat tekevänsä hyvän teon, kun tukevat Priden  pilkkamarssia. Ja lasten aivopesu on myös asia mitä en hyväksy, yleensäkään sukupuoliasioista ei ole tarpeen edes heteronäkökulmasta tuputtaa alle 12-vuotiaille koulussa, vanhemmat toki puhuvat kuukautiset, murrosiät sun muut vaikka yhdeksänvuotiaille jos asia on ajankohtainen, kuten usein jo aiemmin on.

Eihän näillä ihmisten sukupuoliasioilla pitäisi olla mitään merkitystä muille, mutta kun nykyään kaikkea vastakkainasetellaan, ja näitä identiteettejä hierotaan jokaisen naamaan valemedian toimesta koko ajan, niin on todella virkistävää saada Hommaforumille vähemmistökirjoittajia, se ikäänkuin tekee meistä foorumilaisista  vähemmän natseja, antaa meille osittaisen synninpäästön, kun seuramme kelpaa. Ymmärtänet mitä tarkoitan.
Samasta syystä tänne saisi tulla pikimustia neekereitäkin, siinäpä sitten vihavasemmisto heitäkin natsittelisi ja rasisteiksi haukkuisi 😄

Dunkirker:
Terve vaan kaikille tasapuolisesti. Tämä ketju vaikuttaa sopivalta aloittaa kirjoittelu tänne, joten otetaas seuraavaksi lyhyt esittely tai sen tapainen, ainakin.

Olen 40 ikävuotta (Totuus, joka satuttaa päivä päivältä enemmän..) lähestyvä suomalainen perheenisä. Tunnustaudun kaikin puolin tylsäksi tyypiksi, konttorirotta ja paperinpyörittelijä, joka on sisältä ihan yhtä harmaa kuin suosikkineulepaitansakin. Henkilö joka parhaiten viihtyy itsensä, kirjojen, ajatustensa, ja hiljaisuuden parissa (Siinäpä muuten yhdistelmä asioita, jotka ovat melkoista luksusta, kun taloudessa viilettää kaksi alle kouluikäistä tenavaa). Nuiva vastarannankiiski muistan olleeni enemmän tai vähemmän aina. Mitään tarkkaa syytä tai aikaa en osaa hahmottaa, että miksi näin, mutta jos katsoo vaikka Suomen kehitystä kymmenen vuoden aikajänteellä tästä taaksepäin, niin kyllä jo siitäkin saa riittävästi "motia" näihin mielentiloihin.

 Hommaa olen lukenut jo vuosikaudet suht säännöllisesti, ihan jo terveeksi vastapainoksi tälle "luotettavalle medialle", joka muuten ilmatilaamme hallitsee. Mikä nyt loppuviimein sai minutkin tänne tulemaan mukaan, oli se täysin käsistä karannut ja maaninen rasistijahti, joka viime kesänä nähtiin uutta hallitusta vastaan. Touhu alkoi ajoittain minusta muistuttaa jo Maon kulttuurivallankumousta nöyryytyksineen. Niillä siinä nähdyillä "perusteilla" syytöksille ja vaatimuksille voisi helposti myös meikäläisenkin vaatia heitettäväksi susille tai bussin alle. Se pisti miettimään.

Kuten ehkä on rivien välistä jo käynyt ilmi, niin en ole se henkilö, joka ensin suuna päänä julistaa mielipiteitään missään. Kuitenkin jos täällä ottaa välillä johonkin kantaa, niin jäähän siitä ainakin sähköinen "ääni" elämään. Tulipas pitkä horina, kiitos jos jaksoit lukea.

Lalli IsoTalo:
Tervetuloa mukaan @Dunkirker ja harmaa suosikkineulepaitasi!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta