Kirjoittaja Aihe: Yleinen esittäytymisketju  (Luettu 717283 kertaa)

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 018
 • Liked: 4643
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3180 : 12.09.2015, 15:19:41 »
Tervetuloa. Todellisuuden näkeminen teetättää kaikenlaista korvienvälissä, ja reaktiona siihen mm. saapumista tälle foorumille.

Joutilas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 578
 • Liked: 1127
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3181 : 13.09.2015, 03:54:37 »
Hei kaikki!

Olen lukenut forumia nelisen vuotta. Olen kuitenkin pitänyt välillä taukoja nukkuakseni ja syödäkseni esimerkiksi. Lähtösykäyksen antoi JHA:n blogi-kirjoitukset, joiden valossa käsitykseni nuivuudesta, JHA:sta, ja sittemmin Homma-forumista muuttui. Ennenkaikkea JHA:n tapa kirjoittaa ja ennen kaikkea perustella mielipiteensä vetosi minuun. Jos kaikki Suomen poliitikot perustelisivat mielipiteensä yhtä hyvin kuin JHA, Suomella menisi vitusti paremmin.

Rekisteröidyin vasta muutama kuukahdus sitten. Minä en kuitenkaan ole nuiva. Olen maahanmuuttomyönteinen. Humanistisistä syistä minä ajattelen, että on vain yksi rotu. Tiedän, että jos olisimme koiria, niin kasvattajamme näkisi erilaisia rotuja, mutta on inhimillistä ajatella, että olemme vain samaa porukkaa, ja toisaalta olemme kuitenkin kaikki jonkinlaista sekoitusta jostain surullisesta historiastamme.

Toisaalta ei pidä unohtaa sitä tosiseikkaa, että geenit epäsuorasti ohjaa meidän toimintaamme vahvasti. Se saa joistain nopeita juoksijoita, kapeakasvoisia, vihreäsilmäisiä, tummaihoisia, taitavia nuohoajia, huonoja alkoholisoituneita pianisteja, tummaihoisia, isonenäisiä, pienimunaisia, kolmikiveksisisiä, YLE:n toimittajia, jehovia, taskuvarkaita, jne... Ei myöskään pitäisi olla tabu keskustella siitä, että eri alueen ihmisillä on erilaisia geneettisiä taipumuksia, sillä se on biologinen tosiasia.

Vittuako täällä sitten teen jos olen maahanmuuttomyönteinen? Noh, koska:
 • Tämä on ainoa forum Suomessa, jota moderoidaan järkevästi (ja sanon tämän vaikka olen aiheesta nillittänytkin... anteeksi...)
 • Suomalaisen median alennustila on järkyttävä. Ennenkaikkea maahanmuuttoon liittyvässä journalismissa poljetaan pohjamutia. Miten sellaista voi sattua vielä vuonna 2015 maassa, jossa ollaan keksitty muunmuassa raumanmurre, lörtsyt ja Mikko Alatalon tuotanto?
 • Vaikka olen maahanmuuttomyönteinen, pidän itsestäänselvänä, että elintasokeinottelu on vahingollista ja ilmiselvää. Tällä viikolla nähtiin kun hallituksen "kolme ässää" antoi sille hyväksyntänsä. Hallitus ja media järjestelmällisesti sotkee taakan ja resurssin käsitteen. Edes tehdastyölaisten pienet likaiset lapset ei ole niin sinisilmäisiä, että samassa lauseessa sekoittaisivat paskan suklaaseen. Jos maahanmuutto on rikkaus, miksi sitten nähdään ongelmana se, että Suomeen tulee tänä vuonna 40.000 ja ensi vuonna 70.000 Isis-taistelijaa? 
 • Suomalainen media yrittää luoda kuvaa, jossa nuivat ovat vähemmistössä, mutta jos juttelen lähes kenen tahansa tuntemani ihmisen kanssa, he ovat osapuilleen samaa mieltä, mikä on henki Hommalla.
 • Olen ateisti. En ole vain klassinen ateisti, joka ei usko satuoletoihin, vaan minussa on sen lisäksi syvää inhoa uskontoja kohtaan. En pidä kristinuskosta, mutta islam on vielä mielisairaampi ja vastenmielisempi uskonto. Minua kuvottaa miten on mahdollista, että uskonnon varjolla hyväksytään lasten silpomista tai ymmärretään uskontojen ajamaa naisvihaa, homovihaa tai kaikkea sitä vihaa mitä uskonnot ovat pullollaan. Suomeen ei tarvita yhtään moskeijaa ja ne pitää kieltää, sillä moskeijat ovat vihan ja vallan symboleja, joiden avulla ajetaan epätasa-arvoa. Ja muuten, Suomeen ei mielestäni tarvitse rakentaa enää yhtään kirkkoakaan tai synagoogaa.
 • Olen hetero, mutta minun mielestäni pitäisi olla itsestäänselvää, että eri seksuaalisuuntautumisilla pitää olla samat oikeudet. Asia ei ole kovin paljon esillä Hommalla (en lue diskoa), mutta Isis-taistelijoiden tuominen Suomeen vaikeuttaa vähemmistöjen oloja.
 • Minua järkyttää se, että kun meidät on kasvatettu kunnioittamaan ihmisiä sukupuolesta ja monesta muustakin seikasta riippumatta, niin Suomeen tulee uusia yhteisöjä, joissa naisen asema on sama kuin huonekalun. Olin perhetapahtumassa elokuun lopulla ja oli yksi niistä päivistä kun tehtiin lämpöennätyksiä. Omat lapseni olivat shortseissa ja t-paidoissa. Muslimitytöt pitivät hauskaa mustissa mörkökaavuissa.
 • Mielestäni Suomi voisi lisätä humanitääristä apua. Se on minulle arvokysymys ja sen vuoksi perusteluni sille ei ole rationaalisia. Kannatan kuitenkin sitä, että ihmisiä autetaan paikan päällä. Voimme maksaa yhdelle islamistille yksiön Vuosaaressa ja antaa tonni fyrkkaa kuusa tai sitten voimme sillä rahalla ruokkia, lääkitä, pelastaa oikeasti hädänalaisia ihmisiä tai rakentaa infraa paikkoihin, missä paikallinen koulutustaso ei hommaa pysty hoitamaan.
 • Hommalla on monella kommentoijalla aivan loistavaa ironiaa ja huumoria. Itsekin tykkään ajatella maailman tapahtumia uusista/oudoista näkökulmista, mutta täältä löytyy niitä lisää.
 • En ole persu. En voisi ikinä äänestää puoluetta, jonka johtaja on keskiaikaisen fantasiauskonnon tunnustuksellinen kannattaja. Persuissa on hyviä tyyppejä, ja jos joskus puolueen linja laskeutuu pyhän neitsyen jalkovälistä tänne todellisuuteen, niin harkitsen äänestämistä. Ihmisiä, joilla on vakavia hallusinaatioita  ei pitäisi päästää merkittäviin julkisiin virkoihin. Lievät harhanäyt tai -äänet ei haittaa, ellei satu olemaan lentäjä tai pianonvirittäjä.
 • Sananvapaus. Suomessa tuomitaan ihmisiä ajatusrikoksista. Itse voisin kyllä ehkä hyväksyä joidenkin ajatusten kieltämisen lailla. Ihmisiä, jotka ajattelevat esimerkiksi Kari Peitsamoa, lipeäkalaa, Li Anderssonia eroottisessa mielessä, alastomia partiolaispoikia tms pitäisi rangaista vähintään yhdyskuntapalvelulla.
Jotain itsestäni:
Ylikoulutettu, IT-alalla, perheellinen, maanis-depressiivinen, viinasieppo, oikeakätinen, en soita viulua, en esiinny forumeilla tai pornoleffoissa omalla nimelläni, olen kätellyt Mauri Pekkarista (olin kännissä, Mauri ei), maalta Espooseen maalle muuttanut, reservin vänrikki (joka sodan syttyessä olisi ensimmäinen Viking Linen terminaalissa), äärikonservatiivisen liberaali, en ole koskaan myöntänyt hakkaavani vaimoani, katselen uimahallin suihkussa toisia miehiä ainoastaan esteettisistä syistä, parvekkeellani kasvavat kannabis-kasvit ovat vain koristekukkia, en tappanut Olof Palmea sillä olin liian nuori, olen lentäessä päässyt "kymppikerhoon" ja tein sen ihan yksin.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 827
 • Liked: 17065
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3182 : 13.09.2015, 04:38:24 »
Tervetuloa, pitkä lista. Kaikki ovat tervetulleita, en nyt jaksanut kahlata tuota läpi. Olet siis nuiva, mutta et ole. Sekin käy.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 052
 • Liked: 3483
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3183 : 13.09.2015, 04:47:20 »
 "En voisi ikinä äänestää puoluetta, jonka johtaja on keskiaikaisen fantasiauskonnon tunnustuksellinen kannattaja."

"Suomeen ei tarvita yhtään moskeijaa ja ne pitää kieltää, sillä moskeijat ovat vihan ja vallan symboleja, joiden avulla ajetaan epätasa-arvoa"

Eikös kaikkien puolueiden johtajat kannata jotain noista keskiaikaisista fantasiauskonnoista? Supistaa äänestysvaihtoehtojasi aika paljon. Ateismin takia katollisen syrjiminen on tietyllä tapaa samassa sarjassa, kuin muslimien muihin uskontoihin kohdistuva syrjintä. Julistetaan omaksi uskonnoksi se, ettei Jumalaa ole olemassa ilman sen kummempia todisteita ja aletaan syrjiä muita uskontoja ja kielletään moskeijoiden perustaminen.

Tervetuloa näin muuten.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2015, 04:56:55 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Joutilas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 578
 • Liked: 1127
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3184 : 13.09.2015, 11:09:07 »
Eikös kaikkien puolueiden johtajat kannata jotain noista keskiaikaisista fantasiauskonnoista? Supistaa äänestysvaihtoehtojasi aika paljon. Ateismin takia katollisen syrjiminen on tietyllä tapaa samassa sarjassa, kuin muslimien muihin uskontoihin kohdistuva syrjintä. Julistetaan omaksi uskonnoksi se, ettei Jumalaa ole olemassa ilman sen kummempia todisteita ja aletaan syrjiä muita uskontoja ja kielletään moskeijoiden perustaminen.

Tervetuloa näin muuten.

Kiitos.

Kaikilla on päässänsä ideologioita ja malleja, jotka ohjaavat päätöksentekoa ja hämärtää rationaalista ajattelua. Jotkut ideologiat ovat mielestäni enemmän irrationaalisia kuin toiset. Jos äänestämättä jättäminen sen takia, että ei usko ehdokkaan kanssa samaan satuun on syrjintää, niin sitten olen syrjijä. Samoin syrjisin esimerkiksi lääkäreitä, jotka ovat homeopaatteja ja en palkkaisi töihin ihmistä, joka vakaasti uskoo Teräsmiehen olevan olemassa tai en jakaisi taksia ihmisen kanssa joka on horoskoopiltaan Kauris.

Politikot päättävät yhteisistä asioista ja vieno toiveeni on, että heillä olisi mahdollisimman suuri kosketuspinta todellisuuteen.

MurtoLujuus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 105
 • Liked: 204
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3185 : 13.09.2015, 11:14:12 »
Päiviä.

Piti sitten rekisteröityä tänne, koska haluan keskustella ja seurata keskustelua näistä monikultturismiasioista plus yltiäpäisestä maahanmuutosta faktapitoisesti. Olen kuitenkin sen verran omaetukeskeinen ihminen, että esimerkiksi omalla työpaikallani asiasta keskustelu saattaisi aiheuttaa minulle ikävän ihmisen maineen ja haitata myös edustamani pienyrityksen etuja. Surullista mutta totta.

Minunlaisiani on varmaan täällä vähintään useita kymmeniä(kolmikymppinen mies, tekniikan akateeminen, jne) joten mitään lisäarvoa tai uusia vivahteita en pysty keskusteluihin juurikaan omalla persoonallani tuomaan.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2015, 11:16:43 kirjoittanut MurtoLujuus »

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 989
 • Liked: 7355
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3186 : 13.09.2015, 11:36:59 »
Tervetuloa MurtoLujuus, sekä kaikki uudet 'punaisen pillerin halaajat'!

Tämä forum on siinä mielessä hyvä, että kaikki ovat sellaisia kuin ovat ja tekevät sitä mikä parhaalta tuntuu, yhteisen hyvän ja sääntöjen puitteessa. Jos ei muuta niin joku saattaa joskus vaikka udella lujuusopin saloja ja käsittääkseni vähintään siinä sinä olet asiantuntija...
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 334
 • Liked: 5872
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3187 : 13.09.2015, 11:53:24 »

Politikot päättävät yhteisistä asioista ja vieno toiveeni on, että heillä olisi mahdollisimman suuri kosketuspinta todellisuuteen.

Monen mielestä rationalismi ja materialismi johtavat harhaan, antaen puutteellisen ja pahasti vääristyneen kuvan todellisuudesta. Järjen palvonta ja todellisuuden yliluonnollisen tason kiistäminen eivät muodosta mitään objektiviista default asentoa, josta uskonnot olisivat perversioita. Myös rationalismi on itsessään aktiivinen ideologia, josta voi olla myös perustellusti eri mieltä.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 827
 • Liked: 17065
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3188 : 13.09.2015, 12:14:00 »
Myötölujuus on koetuksella, toivottavasti MurtoLujuus pitää. Tervetuloa.

Pro Patria Finlandia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 663
 • Liked: 769
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3189 : 13.09.2015, 20:01:01 »
Olen tässä miettinyt mitä tähän kertoisin, että se olisi osa minua, mutta ei kuitenkaan liian tunnistavaa.

Olen 4-kympin paremmalle puolelle päässyt perheetön puolikorkeasti koulutettu, mutta tässä vaiheessa työuupumuksen ym. seurauksena työtön mies, jonka juuret ja myös toivottavasti tulevaisuus ovat syvällä maaseudulla ja kristillisessä uskossa, vaikka tällä hetkellä asunkin eräässä Etelä-Suomen kaupungissa ja joskus kipuilen myös sen uskoni kanssa. Sen takia kommenttini voivat vaihdella maalainen-kaupunki-paikkakunta-akselilla ja myös noissa kristinuskoon liittyvissä asioissa lähes laidasta laitaan.

Elämässäni on viime vuosina ollut monia vaikeuksia, vastoinkäymisiä, pettymyksiä, epäonnistumisia, menetyksiä ja suruja, joten välillä mielialani on aika alamaissa ja usko tulevaisuuteen turhankin huono :( Se voi näkyä joskus myös täällä, vaikka usein kykenenkin esittämään hymyilevää naamaa silloinkin, vaikka sisintä repii pettymys, pelko, suru tai viha.

Olen ollut jo pitempään maahanmuuttokriittinen ja varsinkin islamofobisti ja tuonut sitä jonkin verran esille useilla eri foorumeilla, sekä lukenut silloin tällöin tätä Hommaforumia. Tänä kesänä alkoi toden teolla ahdistamaan se, kun turvapaikkasirkus ja monikulttuurisuuden ihannointi vain lisääntyivät ja valtamedia pimitti kaikki ikävät asiat liittyen maahanmuuttoon, turvapaikanhakijoihin ja monikulttuurisuuteen. Samalla isänmaallisuudesta ja Suomen maan, kansan, kulttuurin, yhteiskunnan ja uskonnon puolustamisesta tehtiin rasistista ja miltei laitonta. Se sai minut aktivoitumaan tänne Hommaforumiin, sillä halusin löytää paikan, jossa saan ilman bannausta ja muiden käyttäjien massahyökkäystä kimppuuni kertoa omat mielipiteeni asioista ja myös osoittaa haluni puolustaa tätä maata, kansaa, kulttuuria, yhteiskuntaa ja uskontoa. Jatkan silti sitä kommentointia myös muualle, jos ja kun se on mahdollista. Täältä hommasta saa siihen hyvää materiaalia :)

Nimimerkkini tänne on keksitty hetken mielijohteesta, sillä olen oikeasti sen verran punavihervärisokea, etten päässyt ilmavoimien intissä AUK:iin tai RUK:iin sen takia, enkä voi päästä tiettyihin ammatteihin esim. sähköasentaja ja veturinkuljettaja. Käytännössä värisokeuteni on sen verran vähäistä, että ongelmia tulee enemmän värienerotuskyvyssä, jos värit ovat lähellä toisiaan tai värikkäät pinnat ovat hyvin pienet. Ajattelin sen kuitenkin kertovan minusta myös sikäli, etten kykene enkä halua nähdä kyseistä punavihreyttä myöskään poliittisessa aatemaailmassani. Kepun vihreä on poikkeus tästä, mutta eiköhän Juha Sipilä saa aikaan sen, etten kohta näe enää sitäkään väriä tai puoluetta poliittisella kentälläni!

Tästä tuli sitten kuitenkin aika tunnistettava sille, joka tunnistaa, mutta tunnistakoon!

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 455
 • Liked: 12894
 • Kuka jos en minä
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3190 : 13.09.2015, 20:18:24 »
Tervetuloa kaikille uusille!
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

kenelek

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 709
 • Liked: 635
 • Oululainen dissidentti
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3191 : 16.09.2015, 02:44:42 »
Rekisteröidyinpä tässä nyt viimein, useita vuosia lueskeltuani. Noin 40v mies pohjoisemmasta Suomesta. Tämä viime aika noin Immos-kohun jälkeen on ollut täyttä hulluutta tässä maassa joten eipä tässä rekisteröityminen tänne "öyhöttävien rasistien" foorumille enää mitään paina. :D (Ennen Immosen Facebook-päivitystä meno oli noin luokkaa "kohtuullinen hulluus, kevyesti ärsyttävillä piirteillä".)

Aikoinaan sain tästä tietää jostain Ylen ohjelmasta jossa useita kertoja ensin kuulin toimittajan sanovan "Homo-foorumi" ja ihmettelin että mitä helvettiä homoilla on tekemistä tuon asian kanssa. ;D Lopulta kuitenkin kuulin nimen oikein ja googlen kautta tänne, jossa onkin aikaa tullut lueskelijana vieteltyä melkoisen paljon.

Poliittista kantaa minulla ei enää oikein ole mutta jos oikein tivataan niin kai se olisi jotain "kohtuullisesti vasempaan päin mutta ilman kommunismin ja monikulturismin palvontaa".

Persuja äänestin ns. "protestina" vuoden 2011 vaaleissa mutta oli tuskallisen selvää että tänä vuonna enää en voi ja nukuin. Ja onneksi en äänestänyt, olisi nimittäin voinut kohtalaisesti enemmän vielä vituttaa, viimeaikaisten tapahtumien ja persujen toilailujen ja aikaansaamattomuuden valossa. :( Edellisissä kuntavaaleissa sorruin Muutos-puolueen ehdokkaan äänestämiseen, mutta siitä ei enää puhuta. Eurovaaleissa jäi jo äänestämättä. Halla-ahoa harkitsin jonkin aikaa mutta näyttääpä siltä että herran näkemykset kaikesta muusta paitsi maahanmuutosta eivät vain vastaa omiani riittävästi. Viihdyttävää tekstiä se Scripta kuitenkin. Näillä näkymin tulen aina nukkumaan vaaleissa tulevaisuudessa.
..."minulle henkilökohtaisesti maahanmuutto ei ole koskaan ollut listalla korkealla"... © 2016 Timo "Jabba" Soini
"– Minun sydäntä lähelläni on noiden ihmisten hätä" © 2015 Juha "Pipi" Sipilä
"Pelolle ei saa antaa sijaa" © 2016 Noin joka ikinen mokuttaja Suomessa

CaptainNuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 505
 • Liked: 5259
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3192 : 16.09.2015, 02:51:18 »
Rekisteröidyinpä tässä nyt viimein, useita vuosia lueskeltuani.

Non nii, tervetuloa vaan,.
"Lehto toteaa, että esim. hän itse sekä sosiaalijohtaja Syrjäläinen ovat syntyneet muualla, eivätkä siksi ole kantaväestöä."

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 027
 • Liked: 1960
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3193 : 16.09.2015, 21:50:18 »
Tämä viime aika noin Immos-kohun jälkeen on ollut täyttä hulluutta tässä maassa joten eipä tässä rekisteröityminen tänne "öyhöttävien rasistien" foorumille enää mitään paina.

Jos Immonen olisi kirjoittanut sen "monikulttuurisuus on painajainen"-postauksensa nyt, eikä heinäkuussa, siihen olisi suhtauduttu aivan eri tavalla, koska nyt meneillään oleva massiivinen invaasio Lähi-idästä Suomeen alkoi vasta elokuussa.

Jos siis Immonen postaisi saman jutun nyt syyskuussa, enemmistö Suomen kansasta olisi samaa mieltä hänen kanssaan.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 052
 • Liked: 3483
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3194 : 16.09.2015, 22:08:04 »
Tämä viime aika noin Immos-kohun jälkeen on ollut täyttä hulluutta tässä maassa joten eipä tässä rekisteröityminen tänne "öyhöttävien rasistien" foorumille enää mitään paina.

Jos Immonen olisi kirjoittanut sen "monikulttuurisuus on painajainen"-postauksensa nyt, eikä heinäkuussa, siihen olisi suhtauduttu aivan eri tavalla, koska nyt meneillään oleva massiivinen invaasio Lähi-idästä Suomeen alkoi vasta elokuussa.

Jos siis Immonen postaisi saman jutun nyt syyskuussa, enemmistö Suomen kansasta olisi samaa mieltä hänen kanssaan.

En välttämättä olisi näin luottavainen.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

tos

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3195 : 17.09.2015, 03:51:31 »
Luinpa tätä ketjua pitkästä aikaa. On aivan mahtava huomata, miten moni ihminen on ottanut punaisen pillerin sinisen sijasta. Tervetuloa kaikille uusille jäsenille.

Arkontti

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3196 : 17.09.2015, 12:40:22 »
Tämän hetkinen maahanmuutto/VOK-tilanne tuo väkeä Hommalle:

http://hommaforum.org/index.php?action=stats


Artisti

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3197 : 20.09.2015, 23:24:07 »
Artisti ilmoittautuu hommaan.

Päätin liittyä mukaan, koska ei tätä viime aikojen hulluutta yksinkertaisesti kestä ja tiedonvälitys nyt on mitä on. Hommaa olen lukenut päivittäin viimeisten viikkojen ajan ja sitä ennenkin usein. Vieraskirjan aikoihin olin jonkin aikaa mukana skenessä, sitten tuli muita asioita eteen ja Vieraskirjakin lopetettiin.

Hommaan liittyminen on oikeastaan aika luonnollista minulle, koska olen pahimmasta päästä oleva hommalaisen arkkityyppi ja stereotypia: Valkoihoinen lihaa syövä ylipainoinen kaljuuntuva keski-ikäinen kristitty heteromies ja persu.
 
En tosin juo kiljua. Enkä ole rasisti.

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 2325
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3198 : 21.09.2015, 13:42:08 »
Hei vaan kaikille.

Kuulin rasistisesta hommaforumista ensimmäisen kerran pari vuotta sitten. Päätin silloin tulla katsomaan, mitä ne säälittävät natsit täällä kirjoittelevat. Järkytyksekseni keskustelun taso oli kuitenkin korkeampaa kuin millään muulla suomalaisella keskustelupalstalla. Tunsin itseni usein jopa tyhmäksi, mikä on aina hyvä asia. Siitä lähtien olen vieraillut täällä viikoittain.

Lukuaktiivisuuteni tuplaantui Immoskohun jälkeen, ja vähintäänkin triplaantui Kirkkonummen vastaanottokeskuksen perustamisen jälkeen. Nyt kun länsiraja vuotaa kuin seula, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin rekisteröityä ja yrittää alkaa tekemään jotain.

Vaalien jälkeen uskoin Sipilän nostavan Suomen nousuun. Uskoin perussuomalaisten ja keskustan yhdessä palauttavan jonkinlaisen talonpoikasjärjen politiikkaan. Olinpas hölmö. Tuntuu kuin tilanne menisi päivä päivältä huonompaan suuntaan, eikä loppua näy.

Uskoni päättäjiin on tällä hetkellä nolla. Pääministeri Sipilä puhuu hallituksen toimista vähentää Suomen vetovoimatekijöitä, samalla kun hän itse lahjoittaa kartanonsa pakolaisten käyttöön. Tämä on kuin joku vanha Kummelin sketsi, mikä ei kuitenkaan paljon naurata, koska kyseessä on Suomen pääministeri. Olisiko todellakin liikaa vaadittu, että Suomea johtaisivat Halla-ahon kaltaiset henkilöt?

Maailmankuvani perustuu tieteeseen, ateismiin ja kriittiseen ajatteluun. Lähes kaikki tämän päivän maahanmuuttopoliittiset päätökset (tai niiden puute) perustuvat enemmänkin tunteisiin tai naiviin meillä on unelma -ajatteluun. Kuva yhdestä hukkuneesta lapsesta on valitettavasti tehokkaampi kuin 1000 sivua faktaa. Syytän tästä Suomen äärimmäisen feminiinistä kulttuuria. Miehinen ajattelu ja käytös on täällä väärin ja rasistista. Perheen ja kotimaan puolustaminen on puhdasta natsismia.

Näen multikulturismin vaarallisena lahkona, jonka lammasmaiset massat ovat ottaneet kristinuskon korvikkeeksi. Halveksin itseäni, koska jätin raukkamaisesti viime viikonlopun mielenosoituksen väliin, vaikka minulla olisi ollut mahdollisuus siihen osallistua. Yritän nyt korjata asiaa ja lupaan osallistua seuraavalla kerralla.

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 896
 • Liked: 12158
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3199 : 21.09.2015, 13:43:54 »
Tervetuloa!
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Leso

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 641
 • Liked: 6987
 • Annapas kun autan; tässä lisää köyttä.
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3200 : 22.09.2015, 19:20:55 »
Tämä viime aika noin Immos-kohun jälkeen on ollut täyttä hulluutta tässä maassa joten eipä tässä rekisteröityminen tänne "öyhöttävien rasistien" foorumille enää mitään paina.

Jos Immonen olisi kirjoittanut sen "monikulttuurisuus on painajainen"-postauksensa nyt, eikä heinäkuussa, siihen olisi suhtauduttu aivan eri tavalla, koska nyt meneillään oleva massiivinen invaasio Lähi-idästä Suomeen alkoi vasta elokuussa.

Jos siis Immonen postaisi saman jutun nyt syyskuussa, enemmistö Suomen kansasta olisi samaa mieltä hänen kanssaan.

Ei sitten ole tullut mieleen, että ihan ajoitetusti kirjoitti, kun kerkesi ulkomaillekin?
Elsa Beskow: Täti Vihreä, Täti Ruskea ja Täti Sinipunainen

Hungary is a bad choice, Ásotthalom is the worst. -- Ásotthalomin hunkki pormestari
https://www.youtube.com/watch?t=17&v=fgJRjy2Xc0c

Nauru pidentää ikää, sanoi australialainen rajavartija.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 455
 • Liked: 12894
 • Kuka jos en minä
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3201 : 22.09.2015, 19:24:33 »
Artisti ilmoittautuu hommaan.

Päätin liittyä mukaan, koska ei tätä viime aikojen hulluutta yksinkertaisesti kestä ja tiedonvälitys nyt on mitä on. Hommaa olen lukenut päivittäin viimeisten viikkojen ajan ja sitä ennenkin usein. Vieraskirjan aikoihin olin jonkin aikaa mukana skenessä, sitten tuli muita asioita eteen ja Vieraskirjakin lopetettiin.

Hommaan liittyminen on oikeastaan aika luonnollista minulle, koska olen pahimmasta päästä oleva hommalaisen arkkityyppi ja stereotypia: Valkoihoinen lihaa syövä ylipainoinen kaljuuntuva keski-ikäinen kristitty heteromies ja persu.
 
En tosin juo kiljua. Enkä ole rasisti.

Muista vain että artisti maksaa kaikki. Vähän niinkuin valde. Ei ole keneltäkään pois.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Artisti

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3202 : 22.09.2015, 22:31:04 »
Artisti ilmoittautuu hommaan.

Päätin liittyä mukaan, koska ei tätä viime aikojen hulluutta yksinkertaisesti kestä ja tiedonvälitys nyt on mitä on. Hommaa olen lukenut päivittäin viimeisten viikkojen ajan ja sitä ennenkin usein. Vieraskirjan aikoihin olin jonkin aikaa mukana skenessä, sitten tuli muita asioita eteen ja Vieraskirjakin lopetettiin.

Hommaan liittyminen on oikeastaan aika luonnollista minulle, koska olen pahimmasta päästä oleva hommalaisen arkkityyppi ja stereotypia: Valkoihoinen lihaa syövä ylipainoinen kaljuuntuva keski-ikäinen kristitty heteromies ja persu.
 
En tosin juo kiljua. Enkä ole rasisti.

Muista vain että artisti maksaa kaikki. Vähän niinkuin valde. Ei ole keneltäkään pois.

Niin, on se vaan hyvä että verottaja rankaisee, jos vielä tänä päivänä joku on niin tyhmä, että menee töihin. Mitä enempi teen töitä, sen vähempi minulle jää aikaa nauttia työn hedelmistä. Kun on kuitenkin sen verran tota koulupohjaa, että ilman salkkua en tee yhtään mitään. Mutta onhan se niinkin, että töihin meno arveluttaa, koska silloin menettää kaikki työttömyyskorvaukset ja millä sitä sitten elää?! Toisaalta, jos ei ole työtä, ei ole lomaakaan, ja se kyllä stressaa jos ei ole koskaan lomaa. Sen verran kyllä aina täytyy saada työtä, että pääsee lomalle, vaikka sitten pitemmällekin.

https://www.youtube.com/watch?v=xWCwN2IjVZA

mimmuru

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 64
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3203 : 23.09.2015, 16:18:32 »
Hei,
pikainen esittäytyminen uudelta jäseneltä. Eli kyseessä nuorehko nainen, jolla on viime aikoina mennyt kuppi nurin tämän vallitsevan tilanteen sekä saamattomien päättäjien takia. Olen myös äärimmäisen turhautunut siihen, kuinka vähän tavallinen kansalainen voi vaikuttaa. Hommaan liityin löytääkseni lisää keskustelukanavia, joissa ei peitellä totuutta, sekä ihmisiä, joiden ajatusmaailma on samankaltainen kuin itselläni.

Olen ollut aktiivinen somessa jo useamman vuoden ajan ja tämän hetkisen tilanteen myötä vain entistä aktiivisempi. Tavoitteenani on vaikuttaa päättäjiin ja asioihin sen verran kuin tavallinen rivikansalainen pystyy. Haluan myös osoittaa, etteivät kaikki nuoret naiset Suomessa ole ns. suvakkeja. Niinhän meidät usein leimataan. Olen myös erittäin huolestunut siitä, mihin tämä tilanne vielä johtaa naisten kannalta. Suomi on ollut hyvin turvallinen maa naisille, enkä halua nähdä, että se riistetään meiltä.

Enkä ole rasisti, olen realisti ja varustettu terveellä järjellä.

Twitter: @mimmuru

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 249
 • Liked: 10973
 • Tähän joku kiva tiputeksti
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3204 : 23.09.2015, 18:03:36 »
Tervetuloa mimmuru!
Naisia ei kertakaikkiaan täällä [Hommalla] ole yhtään liikaa.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Leso

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 641
 • Liked: 6987
 • Annapas kun autan; tässä lisää köyttä.
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3205 : 23.09.2015, 18:22:53 »
Eikä varsinkaan nuoria naisia... :)
Elsa Beskow: Täti Vihreä, Täti Ruskea ja Täti Sinipunainen

Hungary is a bad choice, Ásotthalom is the worst. -- Ásotthalomin hunkki pormestari
https://www.youtube.com/watch?t=17&v=fgJRjy2Xc0c

Nauru pidentää ikää, sanoi australialainen rajavartija.

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 613
 • Liked: 5478
 • Minä olen kaapumies!
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3206 : 23.09.2015, 18:48:10 »
Eikä varsinkaan nuoria naisia... :)

Eikä varsinkaan kurvikkaita nymfomaaneja.

mimmuru

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 64
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3207 : 23.09.2015, 19:06:30 »
Kiitos kaikille! :)
Twitter: @mimmuru

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 148
 • Liked: 40961
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3208 : 23.09.2015, 19:11:44 »
Tervetuloa täältäkin mimmuru.....nätti lintu :)
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

mimmuru

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 64
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3209 : 23.09.2015, 19:28:09 »
Kiitos, kanssaeläin. :D
Twitter: @mimmuru

Tagit: