Kirjoittaja Aihe: Yleinen esittäytymisketju  (Luettu 1019942 kertaa)

Verutum

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 14
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #330 : 02.01.2010, 18:15:33 »
Olen 28 vuotias pienen pojan isä. Elätän itseni ja perheeni tekemällä turvallisuusalan töitä mitkä eivät yleensä liity mitenkään turvallisuuteen. Kouluja en ole käynyt, koska olin laiska tyhmä ja saamaton teininä. Nyt olen alkanut taas opiskelemaan, että pääsen joskus oikeisiin töihin.

Humanitääristä maahanmuuttoa en nuorena ymmärtänyt en kuitenkaan päässyt isojen skinipoikien matkaan, kun oli rillit aina huurussa. Ehkä hyvä niin.

En halua tänne kirjoittamalla allekirjoittaa maahanmuuttovastaisuutta minään aatteena mikä voisi pelastaa maamme. En pidä mitään ääriajattelua järkevänä oli kyseessä oikeisto, vasemmisto tai uskonnollinen lahko. Typeryys ja laiskuus on kaikkein vaarallisin asia mikä ihmistä vaanii. Myös itseäni. Yritän olla parempi, kuin muut ihmiset siksi myös kuvittelen niin.

Järjellä ja ahkeruudella pääsee aivan riittävän pitkälle, että monikulttuurin aiheuttamat ongelmat saadaan korjattua ja ennaltaehkäistyä. Monikulttuuri ei todellakaan ole suurin ongelma mitä meidän yhteiskunnassa on. Suurin ongelma on kykenevien ja viisaiden johtajien puute maamme johdossa. Vaikka täällä keskustellaan pääosin maahanmuutosta ja sen ongelmista yritän valistaa ihmisia puuttumaan vielä pahempiin ongelmiin, koska sitä kautta korjaantuu myös pinemmätkin ongelmat.
"Mankind have been created for the sake of one another. Either instruct them, therefore, or endure them."

brr

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 204
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #331 : 02.01.2010, 18:28:03 »
Järjellä ja ahkeruudella pääsee aivan riittävän pitkälle, että monikulttuurin aiheuttamat ongelmat saadaan korjattua ja ennaltaehkäistyä.

Kuullostaa hyvältä, ehkä voit esittää ne konkreettiset keinot jossakin sopivassa topicissa. En ainakaan itse muista nähneeni uskottavaa ratkaisua tähän ongelmaan.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 682
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #332 : 02.01.2010, 18:34:40 »
Lainaus
En halua tänne kirjoittamalla allekirjoittaa maahanmuuttovastaisuutta minään aatteena mikä voisi pelastaa maamme.

Minulle maahanmuuttokriittisyys ei edes ole mikään aate. Tässä on kyseessä konkreettinen ongelma, löperön hallinnon mahdollistama vahingollinen maahanmuutto, jonka ratkaisemiseksi on koottava voimia ja toimittava.

Jokainen sitten johtaa ajatuksen "nykymeno on pahasta" vähän omista lähtökohdistaan. Ja siellä on jo "aatteellisuutta" mukana.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

ukkometso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 040
 • Liked: 27
 • Nöyrä pitää olla, mutta älä koskaan nöyristele
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #333 : 02.01.2010, 18:47:42 »
Iltoja

Olen  itsenäinen ajattelija pohjanmaan perukoilta.  Olen  aktiivinen  politiikan seuraaja ja olen aina  ollut sitä mieltä,että  maamme maahanmuuttopolitiikka  on semmoinen tabu, että Neuvostoliiton(kaan) kritisoiminen ei ole niin suuri rikos kuin tämä "politiikan haara". En väitä olevani mikään asiantuntija, mutta olen todennut että maalaisjärjellä pääsee ainakin alkuun ;)


Nerouden ja typeryyden ero?

Neroudella on rajansa.

Puppek

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 9
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #334 : 02.01.2010, 23:00:51 »
Moi kaikki

Olen 24-vuotias opiskelija Oulusta. Päätin rekisteröityä tänne hetken mielijohteesta. Saatan tilittää jotain ennenpitkää. Useimmiten vain luen juttuja, koska en mistään mitään varmuudella tiedä. Olen mm. kommentoinut Uudessa Suomessa blogipuolella sarkastiseen sävyyn vihreiden ja kommunistien kirjoituksia. Omaa blogia en ole halunnut pistää sinne pystyyn, koska haluan pysyä anonyymina tulevaa valmistumista ja työnhakua varten (eihän sitä tiedä kuka mitäkin mielipidettä dissaa).

Tähän nuivisteluun tutustuin viitisen vuotta sitten, kun ystävä (savonmies.blogspot.com blogin pitäjä) suositteli luettavaksi Scriptaa. Pikkuhiljaa silmät alkoivat aukeamaan ja tajusin miten metsässä olin elänyt nykyiseltä monikulttuurisuustouhotukselta. Olen kerran äänestänyt perussuomalaista ehdokasta, mutta taidan vaihtaa muutoksen kelkkaan tulevissa vaaleissa.

terveisin, Puppek

Entti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 123
 • Liked: 2
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #335 : 03.01.2010, 01:32:22 »
Ehtoota.

Olen perheellinen, nelikymppinen väitöskirjaa vääntävä humanisti pk-seudulta. Minua kiinnostavat olennaiset asiat, eivät luolan seinässä häilyvät varjot. Yritän kohdata  kanssaihmiset ensisijaisesti persoonina enkä joidenkin lokeroiden tms. asukkeina. Pettymyksiä siinä toki saa kokea. Ryhmäidentiteetteihin lukkiutuneet ovat lähinnä tylsää porukkaa. Oikea yhteisöllisyys on sitten eri juttu.
Lopuista ominaisuuksista on helpompi kertoa ei-muodossa: En ole kansallismielinen, uskonnollinen, tottelevainen eikä  minulla ole minkäänlaista sotilasarvoa. Aseet eivät kiinnosta, eikä voimailu tai päristelykään.
Kieli on meissä kaikissa olemassa jo geneettisenä mahdollisuutena. Ihminen on olemukseltaan ”kielieläin”, joka on geneettisesti kykenevä kielelliseen itsetutkiskeluun, kielenkäytön ja ajattelun rajoitukset ovat rajoituksia ihmisyyttä ja ihmisluontoa vastaan.
Salman Rushdie (Iivi-Anna Masson mukaan

IDA

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #336 : 03.01.2010, 01:36:56 »
Lopuista ominaisuuksista on helpompi kertoa ei-muodossa: En ole kansallismielinen, uskonnollinen, tottelevainen eikä  minulla ole minkäänlaista sotilasarvoa. Aseet eivät kiinnosta, eikä voimailu tai päristelykään.

Todella epäilyttävä tyyppi siis ;) Tervetuloa.

Ansku

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 17
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #337 : 03.01.2010, 21:29:27 »
Olen 34-vuotias nainen ja syntynyt vuonna 2125 yhdessä maailman viimeisistä demokraattisista maista, jonne isoisovanhempani muuttivat pois Suomesta vuonna 2069, kaksi vuotta ennen kuin Shariasta tuli Suomen laki.

Suomi on aina kiinnostanut minua aika paljon. Ensimmäiset näkemäni kuvat Suomesta olivat isoisoisän vanhoista kirjoista: luontokirjoista, sieni- ja lintuoppaista, ja isosta eri suomalaisista kaupungeista kertovasta matkaoppaasta. Voi kuinka kaunis maa, täynnä järviä ja metsiä, ja niin värikkään ja viihtyisän näköisiä kaupunkeja, joiden kaduilla ihmiset kulkivat kesävaatteissa ja söivät jäätelöä, nuoret pussailivat ja hymyilivät. Pääkaupungissa kulki raitiovaunuja, joiden kyljissä oli alusvaatemainoksissa rintaliiveissä poseeraavia kauniita naisia. Esplanadin vihreällä nurmikolla istui turisteja ja opiskelijoita nauttimassa kesäpäivästä, valkoiset jalat paljaina auringonpaisteessa kunnon rusketuksen toivossa.

Päätin tulla tutustumaan Suomeen yliopistosta valmistuttuani, ja vapaa-ajallani opiskelin myös Suomen virallista kieltä, somalia. Sen lisäksi osasin vähän suomea. Nykyään Suomessa suomea puhuu vähemmistö, kuten myös saamea ja ruotsiakin. Suomi on nykyään viimeinen maa, jossa vielä puhutaan ruotsia.

Tiesin jo etukäteen Suomen olevan maailman köyhimpiä ja turvattomimpia maita. Vuosin jatkuneelle sisällissodalle ei näy loppua klaanien välisten riitojen takia.

Tultuani Suomeen peitin suositusten mukaisesti itseni burkhalla oman turvallisuuteni vuoksi ja välttyäkseni loukkaamasta paikallisia. Mukanani pidin aina Helsingin kartan ja isoisovanhempieni vanhan matkaoppaan.

Kaupungit muuttuvat, mutta Helsingin on muuttunut niin paljon ettei se ollenkaan muistuta vuonna 2050 painetun oppaan kuvia. Kaduilla on nyt paljon enemmän ihmisiä. Raitiovaunut eivät ole enää käytössä, vaikka radat vielä näkyvät asfaltissa. Ihmiset ajavat autoilla, hevosten vetämillä käryillä ja aaseilla. Kaduilla on paljon kauppiaita, joiden pöydiltä löytyy kaikenlaisia hedelmiä, vihanneksia, papuja ja mausteita. Seiniä vasten istuu kerjäläisiä. Nämä eivät ole muslimeja, vaan Romaniasta tulleita köyhiä kiertolaisia jotka uhmaavat paikallista lakia, jonka mukaan kerjäläisiä kivitetään. Kiviä tosiaan löytyy kaikkialta keskustassa, sillä useat rakennukset räjäytettiin heimojen välisissä taisteluissa ja itsemurhaiskuissa, eikä Etelä-Suomen klaanilla ole rahaa korjata kaikkia näitä vahinkoja. Raunioissa asuu kerjäläisiä, työttömiä, rikollisia ja asunnottomia. Kaupungin itäpuolella asuu varakkaampia perheitä. Sieltä löytyy myös kaupungin isoimmat ja kauneimmat moskeijat, joiden korkeista minareeteista kaupunkilaisia kutsutaan rukoushetkille. Katuja vartioi aseistettuja sotilaita.

Lauttasaaren suomenkielisten ghetossa tutustuin ystävälliseen Päivi-nimiseen musliminaiseen, joka kertoi paljon paikallisista tavoista ja kulttuurista. Yllätyin kuultuani että satoja vuosia vanhat islamilaiset tavat ovat vielä käytössä, kuten tyttöjen silpominen. Usein tytöt menevät naimisiin hyvin nuorina. Päivin sisko Marja avioitui 9-vuotiana noin 50 vuotta vanhalle miehelle. Valitettavasti hän tuli raskaaksi hyvin nuorena ja siksi kuoli synnytyksessä. Mutta ”näin on elämä”, kuten Päivi sanoi, ”se oli Allahin tahto”. Hän sanoi sen niin rauhallisena ja ymmärtäväisenä. Hän hyväksyi kaiken tosiasiana ja on tyytyväinen omaan elämäänsä, koska ei tunne parempaa.

Lähdin Suomesta surullisena, Päivin takia, Suomen takia, meidän takia. Miten tätä kaikkea ei oltu mahdollista ennustaa? Suomi olisi kaivannut lisää lapsia. Demokratia ei ole itsestäänselvyys: se on heijastus enemmistön arvoista ja periaatteista. Mutta kun äänestäjien enemmistö oli islamilainen, tietenkin poliittinen suunta muuttui.

Olin halunnut samalla matkalla käydä myös Ruotsissa, mutta viisumiani ei hyväksytty Tukholman satamassa ja jouduin lähtemään kotiin. Ruotsin Kalifaatti on hyvin epäluuloinen vääräuskoisista.

haunted

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #338 : 05.01.2010, 12:56:25 »
Terse. Olen 19v nuori mies, josta tulee varmastikin kuittia aina kun jotakin kusiaispesää täällä sörkkää. Sama se minulle, sillä minua ei niinkään kiinnosta jonkun ituhipin mielipide omasta mielipiteestäni, vaan etsin täältä samanhenkisiä keskustelijoita.

Pienenä pohjustuksena, että tein tunnuksen lievän v*tutuksen vallassa. Viime vuonna olin vielä opiskelija, mutta valmistuin joulukuussa ja olisin tällä hetkellä varmaankin jonkinsortin väliinputoaja, ellen voisi asua vanhempieni luona heidän pussinsa päällä.

Opintotukeni oli surkea 61e/kk mikä ei riitä mihinkään, ja nyt loppui sekin. Työttömyystukea tai työmarkkinatukea en saa vielä 5 kuukauteen ja kevääksi pitäisi saada töitä että tulee jotenkin toimeen heinäkuuhun asti, jolloin siirryn palvelemaan tätä hienoa maatani puolustusvoimiin.

Tuloni tosiaan viime vuoden 2009 aikana olivat n. 1500e ja sukupolven vaihdoksen yhteydessä perittyäni vanhempieni maaomaisuudesta kolmasosan ollessani kolmas poika perheessä, sain juuri veromätkyt (n. 3000e)

Joten tämä alustus riittäköön perusteluksi, miksi mieluummin muuttaisin helvettiin tästä maasta ja antaisin paikkani niin somalille kuin kenelle tahansa työssäkäyvällekin maahanmuuttajalle.

Kiitän.

AB 16

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #339 : 05.01.2010, 23:20:12 »
Kuivahko esittäytyminen varmaankin kuvaa parhaiten luonnettani...

Olen kolmeakymmentä uhkaavasti lähentyvä rannikolla asustava mies. Työkseni teen lähinnä teknisiä ja hallinnollisia töitä kunnan, valtion ja yksityisen palveluksessa. Nainen löytyy, lapsia ei. Parin vuoden päästä pitäisi olla korkeakoulututkinto (tai kaksi) taskussa ja sitten varmaankin hieman tasapainoisempi elämä.
Useamman vuoden työskentely "lähitehtävissä" maahanmuutto-ongelmien parissa on rapauttanut täysin uskoni em. asioiden hoitoon Suomessa. Oli ehkä aikakin pelkän tuopin ääressä kiroilun sijasta kirjautua tänne...

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 682
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #340 : 05.01.2010, 23:24:31 »
Tervetuloa. Kokemusta "etulinjasta" tarvitaan aina :)
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Äänestäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 190
 • Liked: 4
 • aka mölyapina (alouatta)- "Don't be silent"
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #341 : 06.01.2010, 17:10:11 »
Oli ehkä aikakin pelkän tuopin ääressä kiroilun sijasta kirjautua tänne...

Ehdottomasti.

Tervetuloa!

Vielä parempi on, jos kiljua juodessa allekirjoitat Muutoksen kannattajakortin.

Materiaalia saa minulta.


Tervetuloa. Piti kommentoida tämä sama, mutta Tapio Arjo ehti ensin. ;)
"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity."
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
Howler monkeys are the loudest monkeys. Their deep, howling calls can be heard more than 5 kilometers

Armada

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 9
 • Liked: 0
 • Kommunistihippi
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #342 : 07.01.2010, 01:52:38 »
Olen parikymppinen poikanen Pohjois-Karjalasta ja olen huolissani maailmasta. Tykkään metalli-musiikista ja kissoista, lempisarjani on South Park ja lempikirjani on Mannfredin "Viimeinen legioona". Harrastan historiaa, filosofiaa, näyttelemistä ja maalausta. Fanitan muusikko Devin Townsendiä.

Lyhesti voisin olla seuraavia ismejä: kommunisti, linkolalainen, pasifisti, humanisti, maahanmuuttokriittinen, agnostikko ja jotain siltä väliltä.
"Viisaimmatkaan eivät näe loppuun asti"

Heimo Manner

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #343 : 10.01.2010, 02:57:55 »
Olen seurannut Hommaforumin keskusteluja aika ajoin ja useasti olen tullut sivuille jonkin linkin kautta kun olen googlettanut jonkin asian -järkeä löytääkseni. Nyt vihdoin olen rekisteröitynyt ja mietin mistä aloitan. Tämä esittäytymisketju tuntui keveältä kynnykseltä, joten siis asiaan eli esittelyyn:

Nimeni on Manner. Heimo Manner. Olen nimestäni ylpeä, vaikka tunnustankin sen olevan vain "taiteilijanimeni". Kokemusta tästä maailmasta on kertynyt yli 40 vuotta, painoa yli tuplasti enemmän. Vaikka silmäni ovat siniset, en todellakaan kuulu niiden naiivien sinisilmäisten alalajien joukkoon, jotka haluavat kansoittaa maamme vapaamatkustajilla ja siten heikentää niiden suomalaisten asemaa, jotka ovat taistelleet maamme vapaaksi, tehneet työnsä ja maksaneet tänne veronsa. Mielestäni heillä ja meillä on oikeus vaatia veroeuroillemme vastinetta ja niiden tarkempaa korvamerkintää.

En ole varsinaisesti ns. kulttuuri-ihmisiä ja nykyistä "monikulttuurisuuden" ihannointia pidän käsittämättömänä. Kun luen Hesarin kulttuurisivuja, niin siellä kerrotaan teatteri- ja kuvataiteesta, musiikista, muotoilusta, arkkitehtuurista jne. Harvoin olen törmännyt, kulttuurisivuja selaillessani, näiden ylistettyjen maahantuotujen monikulttuurisuuslähettiläiden saavutuksiin. Mielestäni näin laaja, verovaroin ylläpidettävä, monikulttuurisuuden sumuverhossa tehty veronmaksajien kusetus voidaan rinnastaa maanpetturuuteen!

Verorahojen syytäminen tällaisen yleisen joutilaisuuden edistämiseen on kiistatta jostain muusta tai muilta pois. Se mistä olen erityisen huolestunut on se, että lapasesta karkaavan maahanmuuttopolitiikan seurauksena meille maahantuodaan taloudellisten rasitteiden lisäksi suuria turvallisuusriskejä. Kulttuurin rikastaminen tällä tavoin muistuttaa hieman uraanin rikastamista. Ellei tiedä mitä tekee, voi hetken päästä olla suurissa vaikeuksissa!

Saamme päivittäin lukea muslimi itsemurhapommittajista, Jihad taistelijoista ja heidän yleistymisestään Euroopassa. Viimeksi oli tämä nigerialais nuorukainen, Umar Farouk Abdulmutallab, joka yritti pudottaa koneen matkalla Hollannista USAan. Joskus olen osallistunut HS-uutiskommentointiin ja niin tein tässäkin aiheessa.

Mutta ei tietenkään saa yleistää, kysymyksessähän on yksittäistapaus! Tästä tai muistakaan yksittäistapauksista, olipa niitä sitten sadoittain tai tuhansittain, ei voi -eikä saa tehdä sellaista päätelmää etteikö Islam olisi rauhan uskonto. Islam ON rauhan uskonto ja kun kaikki ihmiset ovat palanneet eli kääntyneet Islamiin -tulee maailmassa vallitsemaan rauha.

Tutustukaa ihmeessä Koraaniin ja Muhammedin sanomaan, sillä siinä piilee "totuus", siis "ainoa totuus" johon jokainen kunnon muslimi uskoo. Tämäkin nigerialaismies vain toteutti sen mitä Koraani on määrännyt ja jota tuhansissa moskeijoissa saarnataan tälläkin hetkellä.  On väärin syyttää häntä siitä, että hän tekee vain sen mihin hänet on "aivopesty ja ohjelmoitu". Tämä nuori mies on vain yksi halpa ratas isossa koneistossa, joka tulee vielä kasvamaan ja näyttämään maailmalle todellisen luonteensa. En tarkoita halpa halveksivalla tavalla, vaan että rekrytointikustannukset ovat todella alhaiset  jos saa "palkattua" itsemurhapommittajan pelkästään lupaamalla marttyyrikuoleman tehneelle gloriaa tuonpuoleisessa ja kymmenittäin "kaikki toiveet täyttäviä" neitseitä. Ja nää kaverit IHAN OIKEESTI uskoo tohon. Näissä kulttuuririennoissa ovat tietyn "kulttuurin" edustajat kyllä hallinneet otsikoita suvereenisti.

Ruotsissakin, missä kirkko on osallistunut moskeijoiden kustannuksiin, saarnataan tätä ainoaa ja alkuperäistä Islamilaisuutta. Jos Ruotsissa saarnataan "kuolemaa vääräuskoisille" (kirkon osasponssilla??!!), niin kai se Suomessakin jossain vaiheessa tapahtuu. Olkaa siis kaikki monikulttuurisuusihmiset suvaitsevaisia -niin kauan kuin se vielä on mahdollista.

No, tais lähteä vähän tän esittelyn teeman ulkopuolelle...
Mutta Summarum: Kuulun siis siihen valtakunnan maltilliseen enemmistöön, jotka eivät ymmärrä nykyisen maahanmuuttopolitiikan logiikkaa, oikeutusta ja tarkoitusta. Olenko siis ääri..? Miten enemmistöön kuuluva ylipäätään voi olla ääri... mitään?

Riittäköön esittely ja aloitus. Nyt nukkumaan! Poikkeuksena Astrid Thorsiin, minun pitää nukkua silloin tällöin, ei siis aina kuten hänen... ;D

Sanan miekalla sivallan -
Suomea ja suomalaisia puolustan!

tapaepäkorrekti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 95
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #344 : 11.01.2010, 04:39:43 »
Pitääpä kai sitten minunkin tulla kaapista ulos...sillä siltä tämä tosiaan tuntuu olen viimeisen parin vuoden aikana alkanut ymmärtää niitä homppeleita paljon paremmin (myötätuntoni): ei se ole helppoa, kun leimakirves iskee luuytimiin asti, kun sosiaalista hygieniaa ylläpidetään!

Varsinkaan se ei liene helppoa, jos kuuluu siihen koulutettuun eliittiin (tai minua vasta koulutetaan: opiskelen yliopistossa), siihen porukkaan, jonka sisäistä kuria Orwell niin hienosti kuvaa kirjassaan 1984 (yleensä tietysti ajatellaan, että kyseessä on pelkkä neuvostostalinismin kuvaus).

Ja ehkä varsinkin, kun olen luonnonsuojelija, ihmisoikeudet ovat lähellä sydäntäni ja tunnen sympatiaa sellaisia ajatuksia kohtaan, kuin tobinin vero ja pidän vallitsevia globaalin talouden pelisääntöjä perversseinä. Ensisijainen poliittinen kiinnostukseni kohdentuu sen pohtimiseen, miten mielestäni ilmeinen tulevaisuudessa vaaniva katastrofi voitaisiin välttää, ja voitaisiin siirtyä yhdessä telluksemme eri valtioden toimesta uuteen maailmanjärjetykseen, Kapitalismin nykyisestä raakaversiosta Kapitalismiin 2.0. Minua siis kiinnostavat sellaiset asiat, jotka saavat saatanallisissa mamukriitikkorasisteissa ja propellipäissä tietysti aikaan vakavia allergisia ihoreaktioita...Tai ainakin pitäisi saada, kun kysytään Kansallisen Eliitin Moderaattorilta.
Pakkaa tosin sekoittaa se, että tyypillisistä "vihervasemmistolaista" poiketen olen melkoinen arvokonservatiivi ja nykyinen kaupallinen pornokulttuuri saa minut voimaan pahoin.  Tai ajatellaan, mitä yläasteen opettajat joutuvat tänään kestämäänn. Jotenkin määriteltynä taidan kannattaa niitä kristittyjä arvoja. Islamistit eivät ole aivan väärässä, kun puhuvat kulttuurimme rappiosta...

 
Minua siis  kiinnostamaan planeettamme ja lajimme ja kulttuurimme ja myös tämän Suomeksi kutsutun nurkkakunnan tulevaisuus. En siis älyllisen rehellisyyden nimissä ole myöskään voinut välttyä huolestumatta eräistä lieveilmiöistä ja uhkakuvista, jotka liittyvät yleisesti maahanmuuttoon ja islamiin erityisesti.
Se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta eräänä päivänä saatoin todeta itselleni: olen sellainen!
Lähipiirini ei tiedä, mutta epäilee, eivätkä itsekään ehkä ole niin suoria, vaikka näytellään kyllä niin heteroa, niin heteroa, että.

Mutta leikki sikseen. En voi sietää mitään leimaamista toisen kunnioittamattomuutta, sitä ettei kuunnella, mitä toinen oikeasti on ja sanoo, vaan takerrutaan väkivaltaisella tarmolla olkinukkehirviöihin...
Minulle on sama, onko kohde somali vai suomen sisu.
Me ollaan neekereitä kaikki, kun oikein silmin katsotaan...
Sitähän se jessekin minusta yritti selittää.
 Oikeudenmukaisuus merkitsee sitä, että toista kuunnellaan, mikä ei suinkaan tarkoita kritiikittömyyttä tai paapomista.
Tässä hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoittaa se, ettei toista kuunnella:
http://www.youtube.com/watch?v=fHiwBJZTexo
JÄnnittävää kyllä, myös vähemmän taantumukselliset tahot harrastavat vastaavaa.

Jännittävää on sekin, että tämä Homma on varmasti älylliseltä tasoltaa siitä kärkipäästä, kun puhutaan tämän maan keskustelufoorumeista.
Minua ei haittaa se, jos joku ei ole kanssani samaa mieltä,mutta siitä ei kukaan pidä jos tätä toista ei oikeasti kiinnosta, mitä on ja mitä ajattelee.  No, sehän on sitä rasismia. Tervehdys niin vihamiehille kuin tuntemattomille ystäville!
« Viimeksi muokattu: 11.01.2010, 06:55:57 kirjoittanut tapaepäkorrekti »
"The (Bucharest) court rejected our request for forensic tests and exhumation."
-Nicola Ceaucescu

PaulR

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #345 : 11.01.2010, 07:03:50 »
Hienoa ja tervetuloa.

Laitan tähän ekoihmisille alustuksen, muistutan uudestaan lähempänä ajankohtaa.

Lainaus
Ekokumppanit Oy

Pentti Linkola
Eija-Riitta Korhola
Oras Tynkkynen

keskustelevat ilmastonmuutoksesta

Sampolan juhlasalissa 12.3. klo 18.00

Tilaisuuden yhteydessä näytetään nuorten tekemiä
ilmastonmuutosaiheisia lyhytelokuvia.
Näytösajat ilmoitetaan myöhemmin.


Jaska Brown

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 205
 • Liked: 334
  • Jaskan pauhantaa
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #346 : 13.01.2010, 06:34:35 »
Tervehdys!

Olen päähänpotkituinta vähemmistöä: maaseudulla asuva, oikeistolainen, keski-ikäinen, kestävyysjuoksuvalmennukseen sotkeutunut luonnontieteellisen alan korkeakoulututkinnon suorittanut armeijan käynyt valkoihoinen lihaa syövä perheellinen heteromies.

Maahanmuuttoasioiden kanssa olen aikoinaan ollut tekemisissä oltuani vuoden ajan mamuja kotiuttamassa. Siinä hommassa rotuennakkoluulot totisesti karisivat. Aiemmin uskoin virallista totuutta, jos kohta orastavia epäilyjä oli jo olemassa.

Hommaan liittyminen lankesi näkemysteni perusteella aika lailla luonnostaan. Olen kirjoittanut mamu-asioista jonkin verran blogissani Jaskan pauhantaa (http://www.jaskanpauhantaa.blogspot.com/) johon on tältä foorumilta muutaman kerran linkattukin.

Sivustolle rekisteröidyin muutama päivä sitten, mutta tervehdysviestin kirjoittaminen viivästyi teknisistä syistä. Halusin avatar-kuvakseni "omakuvani" blogista, mutta profiili salli ainoastaan valmiiden kuvien lisäämisen. Mikäli sittemmin löytämästäni tekstistä oikein ymmärsin, vasta 50 viestiä jättäneillä on oikeus lisätä omia kuvia.

Tsemppiä kaikille hommalaisille!
Jos islamilaisessa kulttuurissa olisi jotain ihastelemisen arvoista, Euroopasta muutettaisiin siirtolaisiksi Lähi-Itään eikä päinvastoin.
http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/search/label/Mokutus

Äänestäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 190
 • Liked: 4
 • aka mölyapina (alouatta)- "Don't be silent"
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #347 : 13.01.2010, 13:17:54 »
Halusin avatar-kuvakseni "omakuvani" blogista, mutta profiili salli ainoastaan valmiiden kuvien lisäämisen. Mikäli sittemmin löytämästäni tekstistä oikein ymmärsin, vasta 50 viestiä jättäneillä on oikeus lisätä omia kuvia.


Tervetuloa joukkoon. Ei sitten muuta kuin kirjoittelemaan. Tännekin.  ;)
"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity."
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
Howler monkeys are the loudest monkeys. Their deep, howling calls can be heard more than 5 kilometers

Yläkerran nuiva

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #348 : 14.01.2010, 12:59:50 »
Täältä tämä kirjoittelu on kaiketi parasta aloittaa. Foorumia olen lueskellut kirjautumattomana, mutta viime sunnuntaina tapahtui se viimeinen herääminen. Herääminen kirjaimellisesti.

Sunnuntaina makailin kotona DDR-tyyliin rakennetussa bunkkerissa Etelä-Suomessa. Oman pienen kuutioni rauha kuitenkin järkkyi heti aamusta. Alakerrasta alkoi kuulua aamusella islamilainen soidinkutsu, joka pienen krapulaisen pääni sisällä räjähti sellaisiin sointuihin, mihin pieni kenttätykistö ei olisi koskaan pystynyt. Annan tässä kohtaa kuitenkin sen verran periksi, että minulle on ihan sama olisiko alakerrasta kuulunut Jumala ompi linnamme vai Allah ompi savimajamme, niin samalta se olisi kuulosta pienessä poloisessa päässäni. Vastasin soidinkutsuun laittamalla ämyreistä Rammsteinia soimaan. Toimii aina.

Herääminen monikulttuurin todelliseen puoleen on tapahtunut minulla asteittain. Ensin taloon muuttivat vietnamilaiset, joista osa oli koulukavereinakin 80-90 -luvulla. Ihan ok veitikoita. Sen jälkeen ollaan alaspäin menty, varsinkin näiden viimeisten somalitulokkaiden kohdalla. Ei ole päivää ilman jonkinlaista huutelua pihalla.

Kavereiden kanssa olen myös keskustellut nykyään paljon maahanmuutosta ja kyllä R-kortti heilahtaa nopeasti. En siis tarkoita kioskin etukorttia, vaan käsittämättömän huonoa keskustelutaitoa. Minulle ei ole selvinnyt, miksi on rasismia haluta vähemmän rikoksia, turvallisemmat kadut? Onko rasismia vaatia tässä taloudellisessa tilanteessa vähentää turvapaikanhakijoiden määrää? Tai onko rasismia vastustaa uskontoa, joka saavuttaessaan valta-aseman tulisi rajoittamaan sananvapautta, naisten oikeuksia jne. Noh, minulle tämä ei ole selvinnyt tai sitten minulla on vain vääränlaisia kavereita. Kyllä siellä osa komppaa juttujani ja selvästi moni on alkanut ajattelemaan. Hyvä niin!

Tässä nyt tällainen lyhyt esittely miehestä, jolla 40 vuoden kriisi soittelee kohta ovikelloa ja joka yrittää duunarina tienata joka päiväisen leipänsä aivan itse.

Lukija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #349 : 15.01.2010, 16:58:07 »
Heipä hei kaikille!
Olen lukenut Hommaa jo "luvattoman kauan" ilman, että olisin kirjautunut.
Suurimmaksi osaksi kirjautuminen on jäänyt siksi, että yleensä koneelle päästyäni aiheet on käsitelty hyvin laajalti. Voipi olla etten paljoa kirjoittele jatkossakaan mutta kirjauduinpahan nyt vihdoin.

Olen 34-vuotias Turussa asuva suomalainen nainen. Ja tosi nuiva.
Tämä riittäköön esittäytymiseen tässä kohtaa.


talvipyöräilijä

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 7
 • Liked: 5
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #350 : 15.01.2010, 18:19:58 »
Moi kaikille!

Kiitos lopullisesta nuivahtamisestani kuuluu Kaarina Hazardille.

Vuonna 2011 tulee tapahtumaan muutos, se on jo lähes varmaa. Mamumyönteiset hyssyttelijät ovat viime vuodet kaivaneet omaa kuoppaansa ja todistelleet etääntymistään todellisuudesta sellaisella tarmolla, että eihän tässä enää perusmies tiedä pitäisikö nauraa vai röhönauraa! Vakavammin ottaen, on vain kylmä tosiasia, että Helsinki ja Suomi ylipäänsä on pelastettava Ranskan ja Ruotsin kohtalolta. Millään muulla ryhmällä kuin Homman nuivaporukalla ei näytä olevan siinä asiassa vilpitöntä tahtotilaa asian edistämiseksi.

Olen kolmikymppinen Helsinkiläinen mies, ja vilpitön haluni on estää Helsingin slummiutuminen. Uskon vakaasti, että ainoa keino tähän on remontoida maahanmuuttopolitiikka ja maahanmuuton prosessit. Toivon, että tästä yhteisöstä löytyy tavoitteen edellyttämä tahtotila, osaaminen ja sivistys.


Simon Elo

 • Takinkääntäjä
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 873
 • Liked: 984
 • Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu
  • Simon Elo
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #351 : 15.01.2010, 18:47:01 »
Vakavammin ottaen, on vain kylmä tosiasia, että Helsinki ja Suomi ylipäänsä on pelastettava Ranskan ja Ruotsin kohtalolta. Millään muulla ryhmällä kuin Homman nuivaporukalla ei näytä olevan siinä asiassa vilpitöntä tahtotilaa asian edistämiseksi.

Lämpimästi tervetuloa. Tiedät selvästi mitä haluat ja olemme ehdottomasti samalla asialla. Olen blogissani vertaillut usein Suomen tilannetta muun muassa Isoon-Britanniaan ja Ruotsiin. En toki ole sillä saralla yksin ja hyvä niin.

Jatketaan parhaamme tehden vilpitöntä ja rehellistä työtä homman eteen.

AjatusRikollinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 450
 • Liked: 699
 • Muisti kehittyy unohtelemalla.
  • Otoksia
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #352 : 16.01.2010, 11:09:08 »
Porista ja Nationalisti kiihkeältä 1980 luvulta lähtien.
Al Stubbido: "Tehdään tästä rasistinen maa". https://www.youtube.com/watch?v=hIYTHG9qxmc

Mietintämyssy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 379
 • Liked: 32
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #353 : 19.01.2010, 13:52:44 »
Paikka: Tampere. Ikä: 32. Sukupuoli: mies.

Olen ajatteleva ihminen ja siten myös kriittinen yksioikoisia, faktoihin perustumattomia ajatusmalleja kohtaan (ideologiat, uskonnot). Monikulttuurisuususko voi olla hyvinkin tuhoisa ilmiö päästessään vaikuttamaan pitkään poliittiseen päätöksentekoon. Siispä tätä foorumia tulee lueskeltua sillä mielellä, että löytäisin uusia aseita monikultturismin typerimpiä väitteitä vastaan.

Lisäksi ihan vain tyydytän uteliaisuuttani ja naureskelen tahalliselle sekä tahattomalle komiikalle, joka ihmisten viesteissä kipinöi.

Mika86

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #354 : 20.01.2010, 13:22:01 »
khyl eli minä olen Mika Ranta ja asun kemissä iältäni olen 23-vuotias, ammatiltani olen Levyseppähitsaaja (työtön) ja armeijan olen käynyt Rovaniemellä lapitr, ja harrastuksiini kuuluu kehonrakennus ja kalastus. en osaa sanoin edes kuvailla minkälaista vihaa tunnen niitä ihmisiä kohtaan, jotka ummistavat silmänsä maahanmuuton tuomista vaikeuksista, ja en rupea niitä vaikeuksia tähän latelemaan koska kaikkihan sen itse näkee/tietää minkälaiset kulttuurit niitä harmeja tänne tuo. Rakastan suomalaisuutta ja tahdon että jälkipolvetkin saisivat nauttia suomalaista kulttuuria rakkaassa suomessa. Mottoni on: ensin oma kansa sitten vasta muut. eipä tässä muuta tule itsestä mieleen tällä kertaa  :)

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 706
 • Liked: 28093
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #355 : 20.01.2010, 20:56:44 »

Jos nämä mielipiteet ovat Suomessa äärioikeistolaisia, minä olen mielipiteideni perusteella äärioikeistolainen. Valitettavaa mutta totta."

Yksi sun toinen laitavasemmistolainen on joutunut huomaamaan saman vaikutuksen omasta järjen käytöstään, eli mitään muuttamatta oletkin siirtynyt ääääääärimmäiseen oikeistoon.

Tervetuoloa Homma^^^-foorumille, täällä ei ihmisiä jaotella laitoihin tai ääriin.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 170
 • Liked: 7672
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #356 : 22.01.2010, 17:46:20 »

itseänikin väsyttää välillä *niin* ainainen rikoksien rääppiminen ja se, että sieltä täältä putkahtelevia patataantumuksellisia arkkikonservatiiveja saa olla potkimassa takaisin siihen pimeään reikään, josta ne ovat tulleetkin.

Eikä siltikään aina onnistu, sori!

Nelikymppinen työelämän tapaepäonnistuja. Muitakin halveksittavia piirteitä riittää; niitä riittää itseasiassa niin paljon, että jos HC-feministit järjestävät joskus sissileirin, niin ampumaharkoissa voitaisiin käyttää motivointiin allekirjoittaneen kokovartalofiguuria.

Perusäijä, sen päälle vielä uskovainen! Aika säälittävää.

Tänne eksyin osin tarkoituksella: Suomen yleismeininkiä ihmetellessäni olo alkoi olla, kuin Axl Rosella Gunnareiden videolla "Welcome to the Jungle".

« Viimeksi muokattu: 22.01.2010, 17:49:04 kirjoittanut Punaniska »
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 474
 • Liked: 22145
 • et fabrum untolerant sensitivo
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #357 : 22.01.2010, 17:59:01 »
Sekametallityömies Helsingistä
Alle 30v, foorumin löysin kun halla-ahon oikeudenkäyntiä uutisoitiin mutta kovin yksipuolisen uutisoinnin takia ryhdyin lukemaan scriptaa.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Balanssi

 • Vieras
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #358 : 23.01.2010, 20:37:45 »
Kolmekymppinen heteromies. Kotipaikka Tampere.
Työelämässä päähänpotkittu pätkätyöläinen. Tällä hetkellä totaalisen työtön.

Punavihreät arvot omaksuttu Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteen ylioppilaana. Tällä hetkellä ehdottomasti liberaali, joka haluaa etsiä aivan uusia ratkaisuja Suomen ongelmiin.

Olen VHM, mutta en näe mitään syytä olla erityisen ylpeä siitä tai myöskään hävetä sitä. Minun tavoitteeni ovat yhteisiä pätkätyöläisten, työttömien ja köyhien kanssa, joihin kuuluu yhtä lailla kantasuomalaisia kuin maahanmuuttajiakin. En ole erityisen isänmaallinen ja vastustan kaikkia uskontoja tasapuolisesti. Kaveripiirissä minut tunnetaan ylpeänä mokuttajana. Suomea arvostelen rankasti, koska haluan tehdä tästä maasta paremman kaikille.

Miksi ihmeessä täällä? Kannatan avointa ja täysin rehellistä keskustelua kaikista aiheista. Hommassa jalostetaan uutta tapaa puhua maahanmuutosta ja vähitellen myös muista Suomen ongelmista. Etsin täältä uutta tietoa ja haluan altistaa itseni erilaisille mielipiteille. Haluan osallistua järkevään argumentointiin. Keskustelutyyli, jota käytetään esim. Miss Suomen arabipoikaystävä -ketjussa on minulle arvoton.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 682
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #359 : 23.01.2010, 21:02:18 »
Kuulostaa oikein hyvältä. Tervetuloa, Balanssi!
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."