Kirjoittaja Aihe: Yleinen esittäytymisketju  (Luettu 917531 kertaa)

Kristian IV

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 152
 • Liked: 580
 • Pyhänhengen kamu
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3810 : 09.01.2021, 21:35:54 »
Tervehdys, jäsenet!


Päätin sitten tähänkin lankaan sinettini painaa. Kävin kuitenkin ensin juoksemassa, sillä ulkona saan aina parhaat ajatukseni esiin.

Eli: Olen vielä verrattain nuori, ikäni alkaa kakkosella. Opiskelen humanistisia tieteitä yliopistolla, yhdestä niistä linjoista jotka vielä tolkkua onnistuvat tuottamaan. Arvostan tietoa yli kaiken, tavoitteena olisi jonain päivänä ymmärtää maailmasta ja ihmisyydestä niin paljon, että pystyisin toimimaan valtiomiehenä. Että osaisi edes hieman tätä höskää ohjata, jottei mentäisi jatkuvasti jäävuoresta seuraavaan. Omassa ajattelussani en ole järin innostunut parlamentarismista. Mielestäni kyseisen hallituksemme selkäranka on kutakuinkin mansikkahilloa. Täten haaveilen siitä, että ne harvat jotka ovat edes jollain tavalla perillä ihmisyydestä filosofisella tasolla, hallitsisivat ilman että tarvitsisi jatkuvasti nuoleskella kansaa saati mediaa. Riemuitsisin, jos meillä olisi vaikkapa Halla-ahoja tai isosta maailmasta joitain Jordan Peterssoneja vallankahvassa.

Henkilönä olen yhä aika lapsellinen ja erittäin hyväuskoinen. Usein kuitenkin jos olettaa muilta hyvää seuraa ja keskustelua, se sitten päätyykin toteutumaan. Yritän viimeiseen asti väistää itsekorostusta, sillä jos minimoin egoni, pystyn  taipumaan lähes kenen tahansa seuraan ilman, että päädytään ristiriidan tielle. En ole kuitenkaan ihmisten taivuteltavissa. Uskollisuuteni menee aina jonkinlaisille ideaaleille, eikä edes valtiolle, puolueelle saati ihmisille. Vaikka perussuomalaiset kylläkin ovat aika hyvin mielestäni linjassa sen kanssa, mitä pidän hyvänä ja kauniina. Mielestäni olemme jopa turhan paljon tehty kompromisseja kaiken modernin, " progressiivisen" hötön kanssa. Vanhat hyvät ajat olivat, kun olimme vielä metsästäjä-keräilijöitä..  :roll:

Eli tämä Homma on ollut juuri sitä mitä kaivannut! Punavihreiden piiperrys ei ole enää edes huvittavaa tai koomista, vaan näyttäytyy ajoittain jopa pahana. En kuitenkaan itse usko varsinaisesti pahuuteen, usein se mikä muille näyttäytyy pahuutena, on vain kieroutunut käsitys hyvyydestä. Kaikki herkästi luulevat olevansa hyviksiä ja parhaita, mutta ne joiden käsitys hyvästä perustuu vain sattumanvaraiseen tunteiluun, päätyvät sanomaan ne päättömimmät jutut. Ja jos seuraamme itsensä kanssa ristiriitaisia päättömyyksiä, sekoamme kansakuntana ja valtiona.

Suurimpana haaveena elämässä on siis saada edes jonkinlaista otetta totuudesta, eli hahmottaa jotain universaalia tietoa, josta seuraa yleispätevät arvot, ja noudattaa niitä parhaani mukaan. Myös etsin rakkautta hyvin tosissani, ajatus eloveenaisesta, nuoresta ja viattomasta maalaislikasta innostaa minua kovin! Nuori versio Riikka Purrasta... huhhuh!  8)

Eli olen todella innostunut teistä monista! Keskimäärin nyt neljää-viittä tuntia päivässä Hommailua tässä perioditauolla. Olen jopa alkanut fundeeraamaan, että mikä tuon institutionaalisen koulutuksen funktio nyt oikein onkaan, kun tämä tuntuu paljon opettavaisemmalta. Ja minä sentään olen järkevällä laitoksella! Minusta voisi olla yleisenä kurssina varsinkin tuolla humanisti hötön keskellä tehdä perusteellinen tutkimusmatka Homman ja skriptan puolelle, ettei vain sitä yhtä ja samaa metahöttöistä haaveilua mitä nuo teeskentelijät harjoittavat kovaan ääneen vanhoilta jalustoilta... Johdattavat lauman harhaan!  :'(

Mutta!

Selvitään covideista niin käydään kaljalla! Tai ainakin jotain puoluepäiviä vai mitä näitä nyt on.


-Kristian-
Totuus esiin, hinnalla millä hyvänsä.
Materialistinen maailmankuva on ruma satu.
Olemme ensisijaisesti henkisiä olentoja. Jos se unohtuu, järki hämärtyy.
Elämme kurin jälkeistä maailmaa, eli nurinkurisuutta.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 038
 • Liked: 2738
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3811 : 09.01.2021, 22:09:53 »
Terve tuloa!
Tottelematon tieto aktivismissa

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 361
 • Liked: 6008
 • Ukrainan asia on Suomen asia
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3812 : 09.01.2021, 22:14:30 »
^^ Jotain tuollaista olisin minäkin voinut sanailla kahdeksan vuotta sitten, kun olin vielä tuore hommalainen, ihan humanistisia yliopisto-opintoja myöten. Mutta vuosien karttuessa minusta tuli kyyninen ja apaattinen, kun kaikki into- ja kunnianhimot paloivat loppuun. Se voi olla edessä sinullakin. Mikään ei ole horjuttanut sitä käsitystäni, että viisaus ja kyynisyys ovat yksi ja sama asia, jolle ei edes pitäisi olla noita kahta eri sanaa.
Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 979
 • Liked: 13017
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3813 : 09.01.2021, 22:18:30 »
^^ Jotain tuollaista olisin minäkin voinut sanailla kahdeksan vuotta sitten, kun olin vielä tuore hommalainen, ihan humanistisia yliopisto-opintoja myöten. Mutta vuosien karttuessa minusta tuli kyyninen ja apaattinen, kun kaikki into- ja kunnianhimot paloivat loppuun. Se voi olla edessä sinullakin. Mikään ei ole horjuttanut sitä käsitystäni, että viisaus ja kyynisyys ovat yksi ja sama asia, jolle ei edes pitäisi olla noita kahta eri sanaa.

^Jeesus oli ja on erittäin viisas, mutta hän ei ole kyyninen eikä apaattinen. Väittäisin, että viisaus ilman kyynisyyttä on tavoitettavissa vain kristusta seuraamalla.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 415
 • Liked: 64278
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3814 : 09.01.2021, 22:52:27 »
Tervetuloa, @Kristian IV!

Arvostan tietoa yli kaiken, tavoitteena olisi jonain päivänä ymmärtää maailmasta ja ihmisyydestä niin paljon, että pystyisin toimimaan valtiomiehenä.

Hyvä tavoite! Kannattaa kuitenkin muistaa, että politiikka on aika mätä scene kaikenkaikkiaan. Pahinta siellä eivät ole toisten puolueiden huijarit. He eivät ole kilpailjoitasi, joten sinun äänesi eivät ole heiltä pois. Heistä saattaa jopa saada yhteistyökumppaneita. Kilpailijoitasi ovat saman puolueen ehdokkaat. Ts, parhaat kaverisi omasta puolueestasi ovat pahimpia vihollisia mitä tulee äänestäjien suosion hankkimiseen.
^^^
Politiikassa ei kannata teeskennellä, koska ihmiset kyllä havaitsevat sellaiset vibat. Kannattaa olla oma itsensä, mutta kuitenkin löytää oma ekologinen lokero (niche) oman puolueen sisällä, jossa ei ole liikaa kilpailua. Poliittista kenttää voi ajatella suona, jonka reunoilla pysyy pinnalla. Sen suon reunalta kannattaa yrittää löytää oma paikkansa, jossa ei ole liikaa tungosta. Jos yrität olla kaikkea kaikille, et ole kenellekään mitään, ja uppoat keskelle suota. Jos kaikille kumartaa, pyllistää kaikille.
^^^
Valehdella ei kannata, mutta myöskään - etenkään politiikassa - ei pidä kertoa kaikkea, eikä etenkään sitä mitä ei kysytä, paitsi jos se on tarpeen. Ja kuten olet huomannut sinun ei tarvitse vastata siihen mitä toimittaja kysyy, koska ne antavat yleensä kaksi vaihtoehtoa: kuppa vai tippuri? Sanot vaan, että purppurainen prinssini on palkittu Suomen puhtaimmaksi.
^^^
Poliittisen uran myöhemmin voit aloittaa vaikka ilmoittautumalla oman alueesi sopivan poliitikon vaaliavustajaksi. Kannattaa kuitenkin miettiä 99 kertaa julkipersuksi ryhtymistä, koska se on stigma joka seuraa sinua loppuelämäsi. En pyri politiikkaan, mutta olen taustalla avustanut PS:n tärkeimpiä politiikkoja kohta 10 vuotta. En ole julkipersu enkä persu muutenkaan, vaan kansallismielinen. Suurin osa ystäväpiiristäni ei tiedä poliittisia mielipiteitäni, mutta jos tietäisivät, kauhistuisivat, koska elävät YLEn uutisten demonisaatiopropagandan varassa.

Lainaus
Henkilönä olen yhä aika lapsellinen ja erittäin hyväuskoinen.

Ja täällä Hommalla tuo hyväuskoisuus saattaa karista sen verran, että valtiomieshommatkin onnistuvat.  :D
^^^
Ja naisista sen verran, että vielä löytyy niitäkin naisia, jotka eivät arvosta ns. pelimiehiä, vaan haluavat itselleen hyvän, luotettavan miehen, sellaisen jonka sielua maailma ei ole vielä turmellut.
^^^
Naiset pitävät miehistä joilla on hyvä itsetunto, joten hanki sellainen.
^^^
Naisten kanssa kannattaa keskustella asioita aina etukäteen, eikä olettaa mitään, koska naiset ja miehet käyttävät ihan eri logiikkaa. Älä luota siihen, että kaikki naiset ovat sellaisia kuin Homman naiset, jotka ovat monella tavalla ainutlaatuisia, ja aika hottiksiakin!
^^^
Keskustelu naisen kanssa ei aina ole verbaalista. Naisten ei-verbaalista viestintää oppii kyllä oppii lukemaan, ja verbaalista viestintää tulkitsemaan. Joo, sitä ei pidä tulkita miehen logiikalla, koska silloin mennään metsään.

Naisen puhetta pitää tulkita naisen logiikalla. Mulla ei siinä suhteessa ole ollut ongelmia, koska mulla on naisen tunne-elämä!!!   Ha ha ha!!! :P Mutta 100% hetero silti olen.
^^^
Kas niin, Kristian! Nyt olet valmis astumaan tähän julmaan maailmaan ja menestymään siellä! Siitä tulee hieno matka!  :D :D :D
« Viimeksi muokattu: 09.01.2021, 22:57:26 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

Muhmutti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 311
 • Liked: 522
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3815 : 09.01.2021, 23:56:50 »
Moro morjens, luikurin luta, huh hah hei, rommia pullo ja viis oli neljä. Olen Kommunisti-Muslimin seuraaja. Edeltäjäni kypsyi aikoinaan tähän forumiin enkä ole varma, etteikö minullekin voisi käydä joskus silleen. Olen täällä päivän kerrallaan ja unelmoin paremmasta huomisesta. En pidä itseäni hirveän nuivana, vaan pyrin kulkemaan konservatiivista keskitietä. Harrastuksistani tämänhetkisenä ykkösenä on japanialainen animaatio & musiikki. Seuraavana on Formula1. Moni varmaan funtsii, että ei noin voi olla, mut kyl se vaan silleen on. Kannatan aina japanialaista valmistajaa, kuten Hondaa.

Toivottavasti tämä visiittini kestää pidempään kuin edeltäjäni visiitti. Hommalaisista IRL tunnen toveri Kim Evil-666. Hänen kanssaan tuli vietettyä koirojen kanssa tovi jos toinenkin. Unohtumattomia hetkiä Luukissa. Muita hommalaisia minulla ei ole vielä kunnia tuntea, mutta parempi yksi kuin ei mitään. Kuitenkin iso tervehdys uusille ja wanhoille hommalaisille ja mukava tutustua.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 680
 • Liked: 4800
 • Musta punaisin merkein
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3816 : 10.01.2021, 00:34:04 »

Ja naisista sen verran, että vielä löytyy niitäkin naisia, jotka eivät arvosta ns. pelimiehiä, vaan haluavat itselleen hyvän, luotettavan miehen, sellaisen jonka sielua maailma ei ole vielä turmellut.
^^^
Naiset pitävät miehistä joilla on hyvä itsetunto, joten hanki sellainen.

       .............

Naisen puhetta pitää tulkita naisen logiikalla. Mulla ei siinä suhteessa ole ollut ongelmia, koska mulla on naisen tunne-elämä!!!   Ha ha ha!!! :P Mutta 100% hetero silti olen.
^^^
Kas niin, Kristian! Nyt olet valmis astumaan tähän julmaan maailmaan ja menestymään siellä! Siitä tulee hieno matka!  :D :D :D
 

Naiset pitävät miehistä joilla on joku kolmesta seuraavasta ominaisuudesta. Rahaa, valtaa tai mies on alfauros. Poikkeus vahvistaa säännön, eli mä en sovi mihinkään noista. He he!!!.. no neljäs asia voisi olla äly.  Jos sulla on Kristian älliä, niin pian voit antaa sille blondille, josta haaveilet, niin älliä ja kukkia...   8)
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen dieselsetä

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1034
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3817 : 27.04.2021, 01:01:24 »
Tervehdys vaan kaikille. Olen juuri 30 vuotta (menikö se raja tosiaan rikki, en voi uskoa vieläkään :o?) täyttänyt nainen. Hommaa olen lueskellut paljon vuosien mittaan ja poliittisesti aktiivinen perussuomalaisten äänestäjä. Nyt päätin itsekin osallistua keskusteluun täällä.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 038
 • Liked: 2738
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3818 : 27.04.2021, 10:11:18 »
Terve tuloa!
Tottelematon tieto aktivismissa

Viimeinen linja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 373
 • Liked: 1114
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3819 : 05.05.2021, 11:39:00 »
Uusi kaveri liittyy joukkoon, hommaa olen lukenut kauan ja kokoajan ollut että pitäisikö...
Nyt sitten piti, tämä on ollut etenevä prosessi minun kohdalla ja siinä vahvana vaikuttajana henkilö jota kutsutaan "mestariksi". Voi olla kulunut läppä mutta minulle hän on juuri sitä: mestari. Kaikki mitä hän on sanonut on jollain aika välillä toteutunut ja nyt kun alkoi nämä puukkohipat myös Suomessa mietin että nyt riittää.
Tulin mukaan.
Olen peruskaveri, perheellinen ja töissä käyvä. Pelkään vain suuresti mihin maamme on menossa, kannatan tervettä maahanmuuttoa mutta en halua sitä ainesta mitä tänne on tullut ja joidenkin toimesta haalittu.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 351
 • Liked: 2715
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3820 : 18.09.2021, 20:28:26 »
Moro!

Kirjoitan tänne ekan kerran. Muistan kuulleeni sanan Hommaforum ekan kerran keväällä 2009. Olisiko ollut eurovaalien aikaan. En kuitenkaan noteerannut sitä mitenkään, enkä ottanut selvää mikä on Hommaforum. Muistan lukeneeni Hommaa ekan kerran vuonna 2010. Siitä alkaen olen lukenut Hommaa joskus useammin, joskus harvemmin. Nyt päätin rekisteröityä. Veikkaan että jatkossakin pääosin luen muiden viestejä, ja harvemmin kommentoin.

Ehkä mä jatkan esittelyä myöhemmin lisää paremmalla ajalla. Siinä sitten vähän tarkempi tarina miten päädyin nuivaksi.

Mukavaa launtaita! 🍺

PS. Jäsennumero 16347 tarkoittaa että täällä on ollu melko moni mua ennen.
« Viimeksi muokattu: 18.09.2021, 22:41:10 kirjoittanut Pallopääkissa »
Kissafani

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 839
 • Liked: 38328
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3821 : 18.09.2021, 20:45:55 »
@Pallopääkissa

Tervetuloa! Kiitos tiedosta, että meillä on joku numerokin itse kullakin. Aina oppii uutta.
Mistä voin tsekata mikä mun numeroni on?

Mikä on pallopääkissa? Viittaako se johonkin henkilöön? 😳😄

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 361
 • Liked: 6008
 • Ukrainan asia on Suomen asia
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3822 : 18.09.2021, 21:03:09 »
Kiitos tiedosta, että meillä on joku numerokin itse kullakin. Aina oppii uutta.
Mistä voin tsekata mikä mun numeroni on?

Numerosi on 7489. Sen näkee profiilin verkko-osoitteesta, mutta näköjään kukaan ei näe omaa numeroaan. (Liittyy kai siihen, että softa tunnistaa vähemmälläkin kirjautuneena olevan tunnuksen.) Mutta jos katsot omat kirjoituksesi, näet numerosi verkko-osoitteen lopusta, jossa se identifioi juuri sinun tunnuksesi erilleen kaikista muista. Kokeile muuttaa osoitteen neljä viimeistä numeroa sarjaksi 7269, niin saat minun kirjoitukseni näkyviin.

Numero on siis järjestysnumero: kuinka mones foorumille luotu tunnus. Hommaforum Admin on numero 1. Jäseniä on laskurin mukaan 11 384, ja erotus (4 963) tarkoittaa, kuinka monta tunnusta on poistettu tai tällä hetkellä bännättynä. Jostain kumman syystä bännätyt poistuvat jäsenluettelosta.
Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 351
 • Liked: 2715
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3823 : 18.09.2021, 21:10:18 »
Ylempänä ehdittiin vastata tuohon. Se "jäsennumero" on järjestysnumero joka kuvaa kuinka mones on ollut kun on liittynyt.

@Emo Pallopääkissa tulee varmaan siitä kun olen kissafani. Tykkään siitä jos kissalla on pyöreä pää.
Kissafani

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 936
 • Liked: 44895
 • Kompostitarkastaja
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3824 : 18.09.2021, 22:15:58 »
^ Hyi, kallonmittaaja.  :roll:
RASISMIN PERUSAJATUS on, että omaa viiteryhmää pidetään ylempiarvoisena kuin muita ihmisiä, sanoo vanhempi yliopistonlehtori, rasismitutkija Alemanji Aminkeng Atabong Åbo Akademista.

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 187
 • Liked: 12937
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3825 : 18.09.2021, 23:27:02 »
^^styxhexenhammer666:lla on erinomaisen pallopäisiä katteja kaksi :)

SoldiersOfOdin

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 1
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3826 : 16.05.2022, 13:58:19 »
Tervehdys.

Päätimme avata tännekin virallisen tilin.
Ylläpito voi tarkistaa tilin aitouden rekisteröintisähköpostin perusteella.

Lähinnä ajattelimme kommentoida erilaisia tapahtumia ja mielenosoituksia, ja niihin osallistumista ja osallistumatta jättämisiä.

Toinen syy on se, että Twitter syystä tai toisesta sulki virallisen tiedotustilimme.
Syyksi annettiin jokin epämääräinen "Twitterin sääntöjen rikkominen".
Ilmoituksessa annettiin mahdollisuus valittaa päätöksestä, mutta valitukseemme ei ole useista pyynnöistä huolimatta vastattu mitään.
Sulkemisesta valitettiin 27. Maaliskuuta.

Saatamme myös oikoa valeuutisia meistä, Soldiers of Odinia koskevassa ketjussa.

Tilillä on enemmän kuin yksi kirjoittaja.
« Viimeksi muokattu: 16.05.2022, 14:00:08 kirjoittanut SoldiersOfOdin »

Unpleasantly

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 42
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3827 : 23.05.2022, 18:41:49 »
Moi ja kiitos pääsystä foorumille. Voin sen verran kertoa itsestäni, että olen pian keski-ikää lähestyvä naisihminen. Halusin tulla foorumille, koska lukemani perusteella käytännössä missään muualla kuin täällä ei voi vapaasti keskustella maahanmuutosta kriittisesti ilman, että kokee joutuvansa leimatuksi tai lytätyksi.

Pidän etenkin naisen asemaa ja heidän oikeuksiaan tärkeänä.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 16 441
 • Liked: 23308
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3828 : 23.05.2022, 19:30:59 »

Mistä voin tsekata mikä mun numeroni on?

Laittaa hiiren liikutteleman nuolen nimen päälle niin alareunaan vasemmalle ilmestyy teksti https://hommaforum.org/index.php?action=profile;u=kyseisen henkilön järjestysnumero.
Toimii omankin nimen kohdalla.
« Viimeksi muokattu: 23.05.2022, 19:32:41 kirjoittanut ämpee »
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 541
 • Liked: 28307
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3829 : 23.05.2022, 21:05:50 »
Moi ja kiitos pääsystä foorumille. Voin sen verran kertoa itsestäni, että olen pian keski-ikää lähestyvä naisihminen. Halusin tulla foorumille, koska lukemani perusteella käytännössä missään muualla kuin täällä ei voi vapaasti keskustella maahanmuutosta kriittisesti ilman, että kokee joutuvansa leimatuksi tai lytätyksi.

Pidän etenkin naisen asemaa ja heidän oikeuksiaan tärkeänä.

Tervetuloa!

Homma voi välillä olla hieman tuulinen ja asenteet toisinaan jyrkät. Ei kuitenkaan kannata sen antaa lannistaa vaikka välillä tuntuu, että olisi keskellä myrskyä, mielipiteitä kun on monenlaisia. Homman merkittävin etu lienee se ettei täällä juurikaan tule simputetuksi pihalle kuten monilla muilla palstoilla vaikka mielipiteet menisivät ristiin.   :)
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 036
 • Liked: 389
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3830 : 23.05.2022, 21:09:50 »
Moi ja kiitos pääsystä foorumille. Voin sen verran kertoa itsestäni, että olen pian keski-ikää lähestyvä naisihminen. Halusin tulla foorumille, koska lukemani perusteella käytännössä missään muualla kuin täällä ei voi vapaasti keskustella maahanmuutosta kriittisesti ilman, että kokee joutuvansa leimatuksi tai lytätyksi.

Pidän etenkin naisen asemaa ja heidän oikeuksiaan tärkeänä.
Tervetuloa vaan. Tulet ehkä nopeasti huomaamaan että foorumilla on vallalla käsitys jonka mukaan nainen on viettiensä vietävä ja tunteidensa orja, ja että nainen voi ajatella oikein vain jos ajattelee ns. "nuivasti". Keskustelua täällä kyllä on ja lyttääminenkin tapahtuu aivan eri syistä.
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 738
 • Liked: 16139
 • Honk honk
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3831 : 23.05.2022, 21:22:52 »
Moi ja kiitos pääsystä foorumille. Voin sen verran kertoa itsestäni, että olen pian keski-ikää lähestyvä naisihminen. Halusin tulla foorumille, koska lukemani perusteella käytännössä missään muualla kuin täällä ei voi vapaasti keskustella maahanmuutosta kriittisesti ilman, että kokee joutuvansa leimatuksi tai lytätyksi.

Pidän etenkin naisen asemaa ja heidän oikeuksiaan tärkeänä.
Tervetuloa vaan. Tulet ehkä nopeasti huomaamaan että foorumilla on vallalla käsitys jonka mukaan nainen on viettiensä vietävä ja tunteidensa orja, ja että nainen voi ajatella oikein vain jos ajattelee ns. "nuivasti". Keskustelua täällä kyllä on ja lyttääminenkin tapahtuu aivan eri syistä.

Näinhän se menee. Toki se, mitä nuiva ajattelu tarkoittaa, voi olla aika kirjava käsite.

Sukupuolilla on ominaisuuksia. Toisilla toisia ja toisilla toisia, mutta siksi meidän onkin tarkoitus pariutua, että ihminen pääsisi täyteen loistoonsa. Viisas ihminen tämän ymmärtää, eikä ala sotimaan ikiaikaisia totuuksia vastaan.

Tervetuloa @Unpleasantly !

Maahanmuutosta jos haluaa puhua realistisesti, niin Homma on se paikka. Muut poliittiset aiheet sitten jakavatkin kirjoittajia kuten muuallakin, eikä konsensusta löydy täikammallakaan. EU on lisännyt kannatustaan, näin esimerkkinä, kun ennen se oli yksiselitteisesti paha.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 644
 • Liked: 2224
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3832 : 23.05.2022, 23:50:55 »
Tulet ehkä nopeasti huomaamaan että foorumilla on vallalla käsitys jonka mukaan nainen on viettiensä vietävä ja tunteidensa orja, ja että nainen voi ajatella oikein vain jos ajattelee ns. "nuivasti". Keskustelua täällä kyllä on ja lyttääminenkin tapahtuu aivan eri syistä.
Lähinnä @Tavan taitaa ajatella niin. Valtava enemmistö täällä ajattelee että ihminen ylipäätään ajattelee nuivasti tai on väärässä.* Se on luonnolista, koska sen ajatuksen päälle koko paikka on rakentunut.

* Refugee Hospitality Clubin ynnä muiden vastaavien mamupatjat tietty oma kapea poikkeuksensa: he ilmiselvästi ajattelevat näitä asioita ensisijaisesti alapäällään. Sitä ei käy kiistäminen eikä kierteleminen.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 838
 • Liked: 9914
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3833 : 24.05.2022, 04:38:21 »
Moi ja kiitos pääsystä foorumille. Voin sen verran kertoa itsestäni, että olen pian keski-ikää lähestyvä naisihminen. Halusin tulla foorumille, koska lukemani perusteella käytännössä missään muualla kuin täällä ei voi vapaasti keskustella maahanmuutosta kriittisesti ilman, että kokee joutuvansa leimatuksi tai lytätyksi.

Pidän etenkin naisen asemaa ja heidän oikeuksiaan tärkeänä.
Tervetuloa vaan. Tulet ehkä nopeasti huomaamaan että foorumilla on vallalla käsitys jonka mukaan nainen on viettiensä vietävä ja tunteidensa orja, ja että nainen voi ajatella oikein vain jos ajattelee ns. "nuivasti". Keskustelua täällä kyllä on ja lyttääminenkin tapahtuu aivan eri syistä.
Se on sinun näkökantasi. Samanlainen kuin sinun käsityksesi siitä että dementikko Biden on jenkkien paras koskaan presidentti. Joko idolillasi on mennyt 1,5 miljoonan laittoman maahantulijan raja rikki? Ehkä kannattaisi jättää nuo yleistyksesi tekemättä, varsinkaan kun et ole mikään koko foorumin äänitorvi. Sanan loppuosasta tietty voidaan olla samaa mieltä.

@Unpleasantly Tervetuloa foorumille! Ihan saman syyn vuoksi täällä on moni, minä mukaanluettuna. Sensuuri tuntuu vaan pahentuvan samoin kuin "cancel culture". Pientä toivonkipinää on Twitterin kohdalla mutta jenkeistä on tulossa koko ajan vain pahempaa trendiä. Samoin EU on päässyt jo laukalle.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2022, 04:41:59 kirjoittanut migri »
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Morsum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 851
 • Liked: 864
 • Keelah se'lai
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3834 : 24.05.2022, 08:28:00 »
Luin oman vanhan esittelyn vuosien takaa ja paljon on muuttunut. Voisi sanoa, että olen jopa järkiintynyt.

 Tunnistan myös, etten kehdannut myöntää olevani rasisti tuossa esittelytekstissä.

 Minusta on tullut tervettä sosialismia kannattava henkilö. Kannatan vahvasti EU:n yhdentymistä, ACAB, BLM, LGBTQ, scifi ja pelaaminen ovat lähellä sydäntä.
LGBTQ, harajukufashion, rainbowfashion, BLM, ACAB, NATO,
https://www.instagram.com/morsumi/

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 608
 • Liked: 3342
 • Maanantaikappale
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3835 : 24.05.2022, 09:49:11 »
Luin oman vanhan esittelyn vuosien takaa ja paljon on muuttunut. Voisi sanoa, että olen jopa järkiintynyt.

 Tunnistan myös, etten kehdannut myöntää olevani rasisti tuossa esittelytekstissä.

 Minusta on tullut tervettä sosialismia kannattava henkilö. Kannatan vahvasti EU:n yhdentymistä, ACAB, BLM, LGBTQ, scifi ja pelaaminen ovat lähellä sydäntä.
Mitä sitten teet tällaisella mamu-, EU- ja talouskriittisellä palstalla? Yrität kenties käännyttää meitä hompansseja (#lievääsarkasmia)?
Soldier on
Weather the storm

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 483
 • Liked: 4464
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3836 : 24.05.2022, 09:49:53 »
Luin oman vanhan esittelyn vuosien takaa ja paljon on muuttunut. Voisi sanoa, että olen jopa järkiintynyt.

 Tunnistan myös, etten kehdannut myöntää olevani rasisti tuossa esittelytekstissä.

 Minusta on tullut tervettä sosialismia kannattava henkilö. Kannatan vahvasti EU:n yhdentymistä, ACAB, BLM, LGBTQ, scifi ja pelaaminen ovat lähellä sydäntä.
Tästä prosessista olisi mielenkiintoista kuulla jossain ketjussa. Mukava kuulla, että mielipiteitä on laajasti edustettuna täällä.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Unpleasantly

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 42
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3837 : 24.05.2022, 10:46:39 »
Kiitos tervetulotoivotuksista! Rankkakin dialogi on ok, kunhan homma pysyy asiallisena. Kannatan sitä ajatusta, että voidaan olla yksimielisesti eri mieltä asioista. Näin naisena ajattelen, että omasta kulttuurista olevan miehen kanssa oleminen on helpointa, enkä ole liian naiivi kauniille lupauksille. Kuka tahansa osaa puhua korulauseita.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 342
 • Liked: 46115
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3838 : 24.05.2022, 12:46:19 »
Kiitos tervetulotoivotuksista! Rankkakin dialogi on ok, kunhan homma pysyy asiallisena. Kannatan sitä ajatusta, että voidaan olla yksimielisesti eri mieltä asioista. Näin naisena ajattelen, että omasta kulttuurista olevan miehen kanssa oleminen on helpointa, enkä ole liian naiivi kauniille lupauksille. Kuka tahansa osaa puhua korulauseita.

Legenda kertoo (en muista onko Matti-leffassa), että Matti Nykänen osasi parhaan korulauseen. Räjäytti Coupe-Mazdallaan snagarille, avasi ikkunan ja sanoi: "Moi, mä oon Matti Nykänen. Lähteeks joku kyytiin?". Aina löytyi kyytiläisiä. Tämän tarinan kertoi vaajakoskelainen ex inttikaverini, joka hengaili samoilla kulmilla Nykäsen kanssa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Unpleasantly

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 42
Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Vastaus #3839 : 24.05.2022, 16:25:01 »
Kiitos tervetulotoivotuksista! Rankkakin dialogi on ok, kunhan homma pysyy asiallisena. Kannatan sitä ajatusta, että voidaan olla yksimielisesti eri mieltä asioista. Näin naisena ajattelen, että omasta kulttuurista olevan miehen kanssa oleminen on helpointa, enkä ole liian naiivi kauniille lupauksille. Kuka tahansa osaa puhua korulauseita.

Legenda kertoo (en muista onko Matti-leffassa), että Matti Nykänen osasi parhaan korulauseen. Räjäytti Coupe-Mazdallaan snagarille, avasi ikkunan ja sanoi: "Moi, mä oon Matti Nykänen. Lähteeks joku kyytiin?". Aina löytyi kyytiläisiä. Tämän tarinan kertoi vaajakoskelainen ex inttikaverini, joka hengaili samoilla kulmilla Nykäsen kanssa.

-i-

Heh, aika hyvä.  ;D


Tagit: