HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Saa suorittaa! Hommia tarjolla

<< < (3/9) > >>

L.N:
Aika hiljaista, mutta toivottavasti tämä ottaa tuulta purjeisiin.

L.N:
Peli on avattu ja hyvä näin, kiitos, mutta lisää tarvitaan ja paljon. Hop hop nyt kaikki, kamerat pyörimään.

J. Lannan haamu:
Hei kuule Nortunen, minun tekisi mieli osallistua tähän mittelöön! Mutta en a osaa kuvata tuolla vanhalla kännykkäkameralla, ja b en varmastikaan osaa sitä laittaa tietokoneelle. Mutta, käykö tähän videoon ihan normaali valokuva? En tiedä onko tarkoituksena näyttää still kuvia eri facepalmeista vai joku liikkuva kuva. No oli miten oli niin jonkin asteen valokuvan toimittaisin kernaasti. Ilman pikselöintiä kiitos.

L.N:

--- Lainaus käyttäjältä: J. Lanta - 23.09.2014, 10:06:23 ---Hei kuule Nortunen, minun tekisi mieli osallistua tähän mittelöön! Mutta en a osaa kuvata tuolla vanhalla kännykkäkameralla, ja b en varmastikaan osaa sitä laittaa tietokoneelle. Mutta, käykö tähän videoon ihan normaali valokuva? En tiedä onko tarkoituksena näyttää still kuvia eri facepalmeista vai joku liikkuva kuva. No oli miten oli niin jonkin asteen valokuvan toimittaisin kernaasti. Ilman pikselöintiä kiitos.

--- Lainaus päättyy ---
Kelpaa hyvin. Katotaan sitten mikä on lopputulos ja toimin sen mukaan. Tarkoitan, että mikäli kuvia tai videoita tulisi ihan mahottomasti, niin raakkaan sitten sieltä parhaat ja/tai sopivimmat. Ihanteellisinta olisi tietysti kuvien ja videoiden valtava määrä, jotka sitten vilahtaisivat ruudussa ja kertoisivat tämän maan kansalaisten turhautumisesta ja ketutuksesta tähän yleiseen tuntomerkkien pimittämiseen.

L.N:

--- Lainaus käyttäjältä: Lasse Nortunen - 22.09.2014, 15:33:01 ---Arwon sielunveljet ja -naiset, nyt ois hommia tarjolla. Testaillaan nyt porukan yhteisöllisyyttä ja auttamishaluja. Eli olen siis tehnyt taas punkrock-biisin ja tällä kertaa kunniansa saavat kuulla median edustajat ja jossain määrin myös poliisi ym viranomaiset. Biisissä siis yksinkertaisesti ihmetellään ja kysellään sitä miksi rikollisia suojellaan mm. pimittämällä heidän tuntomerkkejään ja kuvia blurraamalla/pikselöimällä.

Tarvisin nyt teiltä kymmeniä  :facepalm: facepalm-videon pätkiä. Eli kuvaatte siis ihan kännykällä itestänne muutaman sekunin pituisen facepalmin teon, eli kättä naamalle vaan. Tarvisin noita kyseisiä pätkiä TUNTOMERKIT biisin musiikkivideoon. Kuvat voivat olla ihan raakadataa, tai halutessanne voitte pikselöidä siinä naamanne, laulun teeman mukaisesti, tai voin blurrata ne itekin. Kiinnostaako? Kiinnostaako yhteikunnallinen vaikuttaminen tällaisella tavalla? Tai kiinnostaako ihan muuten vaan? Pari sekkaa julkisuudessa  ;)

Laulu on kaikin osin jo valmis, enää miksaukset ja hifistely-viimeistelyt uupuvat. Voin luvata, että laulu vedetty sydämen kyllyydestä, äänijänteitä säästelemättä ja se tykittää ja takoo kuin peto!

Lisätietoja biisistä, mm. sanat löytyvät tuolta ketjusta http://hommaforum.org/index.php/topic,86100.msg1698230.html#msg1698230

Ja nyt joka homeperse näkee sen verran vaivaa, nostaa perseensä soffalta, kuvaa muutaman sekunin pätkän ja lähettää sen osoitteeseen lastunen@gmail.com tänk jyy mykke praa!

--- Lainaus päättyy ---
No niin c´moon jengi! Huhuu, heräääätyyys. Foorumin 9012 jäsenestä tasan 1 on vastannut pyyntööni. Miksi näin? Mikä arveluttaa? Eikö kiinnosta, huvita? Paskat sanat? Paska jätkä? Paska idea? wtf?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta