HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Saa suorittaa! Hommia tarjolla

<< < (2/9) > >>

Miniluv:
Varmaan paras jos alkuperäinen ilmoittaja poistaa pyyntönsä, jos asia on tullut tyydyttävällä tavalla hoidetuksi.

Miniluv:

--- Lainaus käyttäjältä: vainukoira - 09.06.2014, 22:06:03 ---Tutkimus hukassa.

-todennäköisesti aalto-yliopisto.
-gradu, väitöskirja tai vastaava
-ehkä vuodelta 2011-2014
-tekijän sukunimi todennäköisesti männistö
-tutkimuksen nimi suunnilleen "maahanmuuton kansantaloudelliset vaikutukset"
-ehkä kansantaloustieteen laiton, tai rahoituksen, voi olla muukin
-noin 80 sivua, ehkä
-melko neutraalia tekstiä kokonaisuudessaan, loppupuolella varsinainen pommi, maahanmuuton mielipuoliset kustannukset

Olen yrittänyt etsiä, mutta kun ei löydy. Ei ole mitään yhtä kaiken kattavaa tietokantaa. On tietysti voitu myös poistaa netistä. Joku varmaan kuitenkin tietää jotain tästä tutkimuksesta. Hirveää luettavaa tietysti myös nuo Vahteran laskelmat. Tässä olisi kumminkin lisää.

--- Lainaus päättyy ---

Miniluv:
https://www.youtube.com/watch?v=JbAGrDs_U-Y

Mites näiden tekstitykset suomennetaan, mitkä kytkimet tuossa on käytössä?

Nikolas:
Tässä on tarjolla 44 vuotta vanha teksti. Se on ns. "edustuksellisen demokratian" kritiikkiä. Lisäksi se on kirjoitettu saksan kielellä. Popularisointi edellyttäisi vähintään kääntämistä suomen kielelle. Itse en saksaa osaa, mutta Googlen kääntäjä auttaa minua siinä.

Tallensin Hommawikiin: Ursprung der repräsentativen Demokratie

L.N:
Arwon sielunveljet ja -naiset, nyt ois hommia tarjolla. Testaillaan nyt porukan yhteisöllisyyttä ja auttamishaluja. Eli olen siis tehnyt taas punkrock-biisin ja tällä kertaa kunniansa saavat kuulla median edustajat ja jossain määrin myös poliisi ym viranomaiset. Biisissä siis yksinkertaisesti ihmetellään ja kysellään sitä miksi rikollisia suojellaan mm. pimittämällä heidän tuntomerkkejään ja kuvia blurraamalla/pikselöimällä.

Tarvisin nyt teiltä kymmeniä  :facepalm: facepalm-videon pätkiä. Eli kuvaatte siis ihan kännykällä itestänne muutaman sekunin pituisen facepalmin teon, eli kättä naamalle vaan. Tarvisin noita kyseisiä pätkiä TUNTOMERKIT biisin musiikkivideoon. Kuvat voivat olla ihan raakadataa, tai halutessanne voitte pikselöidä siinä naamanne, laulun teeman mukaisesti, tai voin blurrata ne itekin. Kiinnostaako? Kiinnostaako yhteikunnallinen vaikuttaminen tällaisella tavalla? Tai kiinnostaako ihan muuten vaan? Pari sekkaa julkisuudessa  ;)

Laulu on kaikin osin jo valmis, enää miksaukset ja hifistely-viimeistelyt uupuvat. Voin luvata, että laulu vedetty sydämen kyllyydestä, äänijänteitä säästelemättä ja se tykittää ja takoo kuin peto!

Lisätietoja biisistä, mm. sanat löytyvät tuolta ketjusta http://hommaforum.org/index.php/topic,86100.msg1698230.html#msg1698230

Ja nyt joka homeperse näkee sen verran vaivaa, nostaa perseensä soffalta, kuvaa muutaman sekunin pätkän ja lähettää sen osoitteeseen lastunen@gmail.com tänk jyy mykke praa!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta