UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta  (Luettu 64039 kertaa)

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 361
 • Liked: 3100
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #180 : 06.05.2017, 15:40:57 »
Delhin joukkoraiskauksen julmin tekijä ja kuolemaan johtaneiden vammojen aiheuttaja Raj Mohammad tuomittiin alaikäisenä (tekohetkellä 17.5 vuotta, kyseenalaisten lähteiden mukaan) kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja vapautui joulukuussa 2015 (CNN).

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #181 : 15.05.2017, 19:56:55 »
Sonipatin kaupungissa (27 mailia pohjoiseen New Delhistä) nuori nainen kaapattiin, raiskattiin ja lopulta hänen päänsä murskattiin tiiliskivillä, kun hän uhkasi ilmoittaa asiasta poliisille. Ruumis löydettiin viime torstaina pellolta.

Kaksi miestä on pidätetty ja kuuden muun miehen osallisuutta tutkitaan tällä hetkellä. Yksi syytetyistä oli ilmeisesti aiemmin yrittänyt painostaa uhria menemään kanssaan naimisiin.

Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että naisen sukuelimiin oli mitä ilmeisimmin työnnetty teräviä esineitä.

Hyi helvetti, että onkin sairasta menoa taas.

http://www.express.co.uk/news/world/804645/Indian-woman-raped-and-murdered-in-Haryana (15.5.2017)

Lainaus
Indian woman gang raped and then murdered when she threatened to go to the police

AN INDIAN woman was gang-raped and then brutally murdered by men who smashed her skull with bricks after she had threatened to inform authorities, police in the northern state of Haryana, said today.

Police have arrested two men for rape and murder in Sonipat town, and six more were being investigated after the victim's mother accused them of involvement, superintendent of police Ashwin Shenvi said.

The 23-year old woman, a labourer, was taken by the men - at least one of whom knew her - by car from near her home in Sonipat to the nearby city of Rohtak, where they raped her, Superintendent Shenvi said.


“When she said to them she would complain, they hammered her skull in with bricks,” he said. “The way that they brutalised her is horrific.”

The body was found in an open field on Thursday.

The mother of the victim had previously registered a complaint against one of the accused for pressuring her daughter into marrying him, but the disagreement was settled between the two parties, Superintendent Shenvi said.

Sonipat is 27 miles north of New Delhi.

Sexual violence against women is a highly-charged issue in India, where the horrific, fatal gang-rape of a student on a bus in New Delhi in 2012 sparked nationwide protests about entrenched violence against women and the failure of authorities to protect them.

India has enacted tougher jail sentences for rapists and promised to try those accused through “fast-track” courts but rape, acid attacks and domestic violence remain common.

Indian media also reported a gang-rape in the city of Gurgaon on the outskirts of Delhi over the weekend.

On average, 50 crimes against women are registered every day by police in Delhi, including at least four cases of rape, according to a senior official in the federal home ministry.

http://www.hindustantimes.com/india-news/rohtak-gangrape-woman-s-skull-shattered-sharp-objects-inserted-into-private-parts/story-mirOyoS5MyrbIHJgIE5NbK.html (15.5.2017)

Lainaus
Rohtak gang rape: Woman’s skull shattered, objects inserted into private parts

The controversy surrounding the gang rape and murder of a Dalit woman in Sonepat has intensified, with more gory details of the crime emerging on Sunday. The Haryana police also came under a cloud, with relatives of the victim alleging that they had ignored a complaint lodged against the main suspect about three months ago.

An autopsy of the victim showed that the woman’s skull had been shattered, and sharp objects may have been inserted into her private parts. “The findings suggest that it was a brutal rape and murder,” said Dr SK Dhatterwal, head of the forensic medicine department at the Post Graduate Institute of Medical Sciences (PGIMS) in Rohtak, where body’s post-mortem examination was conducted.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 305
 • Liked: 8965
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #182 : 15.05.2017, 21:38:57 »
Tämä ketju on hyvä muistutus, että seksuaalirikokset eivät ole vain muslimikulttuureiden riivaus, vaan myös hindukulttuurissa on sama ongelma. Hindulaisuuden perusajatus on, että yksilön hyvä tai huono asema on itseaiheutettua jo ennen syntymää. Lisäksi uskonnollisin perustein hindut jakautuvat eriarvoisiin luokkiin, kasteihin, syntyperänsä perusteella. Vaikka kastilaitos on Intian virallisen politiikan mukaan kielletty, epävirallisesti se on täydessä voimassa, koska se on oleellinen osa uskonnollista elämää: yksilön sielu vaeltaa jälleensyntymästä toiseen karman lain perusteella. Jo pelkastään naiseksi syntyminen miehen sijaan nähdään huonon entisen elämän aiheuttamaksi, ja sillä perustellaan naisen vähempiarvoista asemaa. Perheet abortoivat usein sikiön, jos pystyvät selvittämään sen olevan tyttö.

Intiaa ovat erityisesti britit pyrkineet länsimaistamaan vuosisatoja, ja osa väestöstä on alkanut nykyään omaksua länsimaisia tapoja, mutta vanha filosofia ja etiikka on Intiassa hyvin vahva ja varsinkin maaseudulla ohjaa ja määrittelee edelleen ihmisten elämää. Esim. (joukko)raiskausta käytetään kylissä epävirallisena häpeärangaistuksena, niin Intiassa kuin sen naapurimaissa Bangladeshissa ja Pakistanissa, jotka taas ovat muslimimaita. Ks. esim. http://www.theguardian.com/world/2005/mar/04/pakistan.declanwalsh
Lainaus
Her 12-year-old brother was accused of having an affair with a woman from the higher-caste Mastoi tribe. In punishment, the elders ordered that Mukhtaran be raped. As several hundred people watched, four men dragged her screaming through a cotton field. Pushing her into a mud-walled house, they assaulted her for more than an hour.

Kun ulkomaalaisia tulee Suomeen, eivät he hylkää uskonnostaan ja kulttuuristaan omaksumia käsityksiä rajalla. Muslimeita tulee nyt eniten, mutta ei hindujenkaan tulo suurin joukoin olisi mielestäni iloinen asia. Mielestäni nyt kulttuurien annetaan törmätä länsimaissa vastuuttomasti ja holtittomasti.
Kauan tunsin velvollisuudekseni kirjoittaa tänne mutten enää. Aika aikaansa kutakin.

Ei caicki Culda
cuin kijldä
Eikä hopia
cuin hohta.

Henrik Florinus: Wanhain Suomalaisten Tawaliset ja Suloiset SANANLASCUT. Turku. 1702.

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2327
 • Normaali erilainen.
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #183 : 15.05.2017, 21:45:51 »
Myös perheväkivalta turmelee intialaisten mainetta.

Vai olisiko niin, että intialaiset ihan itse pilaavat maineensa länsimaissa.

Raiskaukset tai väkivalta eivät ole entiteettejä, ihmiset ovat.

Tästä nousee tärkeä kysymys, ja se on se, että miksi ihmiset ovat mitä he ovat ?

Otsikkoa viilaisin siten, että ilmaisisin;" intialaisten tekemät raiskaukset
tärvelevät Intian mainetta".

Mutta jos kyseinen käytös kuuluu intialaisten kulttuuriin, niin eikö se ole intialaisten omasta mielestä ihan normaalia, hyväksyttävää ja toivottavaa ?

Se siis on ja ei ole, samaan aikaan. Mutta vain silloin kun sitä verrataan sivistykseen.

Intialaisethan ovat hyvin tyytyväisiä keskenään, kun saavat huutaa ja tapella ja raiskata.

Keitä me olemme heidän "kulttuuriaan" arvostelemaan, kaikki kulttuurithan ovat yhdenvertaisia.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2017, 21:57:28 kirjoittanut Marius »
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 682
 • Liked: 3781
 • Roturomanttinen
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #184 : 20.05.2017, 15:58:49 »
Iltalehti uutisoi intialaisen naisen leikanneen raiskausta yrittäneen miehen peniksen irti.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705202200151600_ul.shtml (20.5.2017)

Lainaus
Nainen leikkasi raiskausta yrittäneen miehen peniksen irti Intiassa

Opiskelijan, 23, mukaan 54-vuotias mies yritti raiskata hänet myöhään perjantaina Keralassa.

Intialaisnainen on leikannut peniksen irti mieheltä, joka yritti raiskata naisen, kertoi poliisi lauantaina.

23-vuotiaan oikeustieteen opiskelijan mukaan 54-vuotias mies, joka oli väittänyt naisen vanhemmille olevansa uskonnollinen guru, yritti raiskata hänet myöhään perjantaina Keralan osavaltion pääkaupungissa Thiruvananthapuramissa.

Mies kuljetettiin läheiseen sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Opiskelijan mukaan valeguru oli lähennellyt häntä jo vuosia. Poliisin mukaan miestä vastaan on aikaisemmin tehty rikosilmoitukset raiskauksesta ja alaikäisen ahdistelusta.

Etelä-Intiassa on ollut useita tapauksia joissa papit tai muut uskonnollisen yhteisön edustajat ovat syyllistyneet seksuaalirikoksiin.
Sarjavihaaja.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 237
 • Liked: 8479
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #185 : 29.05.2017, 22:55:05 »
Lainaus
Mieskolmikko ahdisteli naisia keskellä päivää Intiassa - kymmenet ihmiset kuvasivat kännyköillä ja naureskelivat
Maanantai 29.5.2017 klo 18.22

Intian poliisi kertoi maanantaina pidättäneensä kolme miestä, jotka ahdistelivat ja kourivat kahta naista keskellä päivää samalla, kun kymmenet muut katselivat toimintaa naureskellen ja kuvasivat sitä kännyköillään.

--

Toinen uhreista kertoi pyytäneensä miehiä lopettamaan ja huutaneensa apua.

- Kukaan ei kuitenkaan auttanut, pikemmin paikalle tuli lisää miehiä ahdistelemaan meitä, nainen valitti televisiohaastattelussa.

--

Entinen Uttar Pradeshin osavaltion pääministeri Azam Khan ehdotti taannoin, että naisten tulisi pysyä osavaltiossa kokonaan sisällä jotta raiskauksilta vältyttäisiin.

STT
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705292200170685_ul.shtml
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

ejmantyla

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 473
 • Liked: 740
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #186 : 30.05.2017, 12:05:20 »
^
Tuohon osavaltion pääministerin viisauteen on todettava,että jos pysyy sisällä,raiskaavat vain omat veljet ja muu suku.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 237
 • Liked: 8479
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #187 : 30.05.2017, 14:51:46 »
Muuten, loogisesti ajateltuna, ihan samaan lopputulokseen päästäisiin myös jos kaikki osavaltion miehet pysyisivät tiukasti sisätiloissa. Miten olis, Azam Khan?
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Sydämistynyt

 • Vieras
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #188 : 04.06.2017, 21:48:33 »
Ei ole intialaisilla kyllä biologian tuntemuskaan ihan kohdillaan, teologiasta puhumattakaan:

Lainaus
Intiassa syntyi vasikka, jolla on ”ihmisen pää” – paikalliset palvovat jumalana http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005239421.html

Ullatusnillitus

 • Vieras
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #189 : 04.06.2017, 22:01:57 »
Iltalehti uutisoi intialaisen naisen leikanneen raiskausta yrittäneen miehen peniksen irti.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705202200151600_ul.shtml (20.5.2017)

Lainaus
Nainen leikkasi raiskausta yrittäneen miehen peniksen irti Intiassa

Opiskelijan, 23, mukaan 54-vuotias mies yritti raiskata hänet myöhään perjantaina Keralassa.

Intialaisnainen on leikannut peniksen irti mieheltä, joka yritti raiskata naisen, kertoi poliisi lauantaina.

23-vuotiaan oikeustieteen opiskelijan mukaan 54-vuotias mies, joka oli väittänyt naisen vanhemmille olevansa uskonnollinen guru, yritti raiskata hänet myöhään perjantaina Keralan osavaltion pääkaupungissa Thiruvananthapuramissa.

Mies kuljetettiin läheiseen sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Opiskelijan mukaan valeguru oli lähennellyt häntä jo vuosia. Poliisin mukaan miestä vastaan on aikaisemmin tehty rikosilmoitukset raiskauksesta ja alaikäisen ahdistelusta.

Etelä-Intiassa on ollut useita tapauksia joissa papit tai muut uskonnollisen yhteisön edustajat ovat syyllistyneet seksuaalirikoksiin.

Joskus harvoin tulee Intiastakin jotain positiivisia uutisia.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 232
 • Liked: 16781
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #190 : 08.07.2017, 18:35:49 »
Woman who survived alleged gang rape is attacked with acid for the fifth time
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/07/03/alleged-gang-rape-survivor-attacked-acid-fifth-time/

Lainaus
A woman who survived an alleged gang rape and four separate acid attacks has once again been hit by corrosive liquid, Indian police said Sunday.

The 35-year-old mother, who was allegedly gang-raped in 2008 over a property dispute, was at a women's hostel in Lucknow, the capital of Uttar Pradesh, when a man scaled the walls and poured the chemical on to her.
...
Due to the previous string of attacks, the woman was under around-the-clock police protection, but the armed policeman was barred from entering the women's hostel.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 237
 • Liked: 8479
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #191 : 20.07.2017, 22:53:43 »
Lainaus
10-vuotias tyttö joutui enonsa raiskaamaksi ja tuli raskaaksi Intiassa - oikeusistuin ei anna tehdä aborttia
Torstai 20.7.2017 klo 15.43

Lukuisten raiskausten uhriksi joutunut 10-vuotias intialaistyttö ei saa tehdä aborttia, paikallinen oikeusistuin päätti. Tyttö ei saa tehdä aborttia, koska hän on oikeusistuimen mukaan liian nuori ja raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että abortin tekeminen on vaarallista.

Tyttö on raskaana kuudennella kuulla. Hän oli joutunut useita kertoja enonsa raiskaamaksi.

Intialaisen oikeusistuimen päätös perustui tyttöä tutkineiden lääkärien ja psykiatrien lausuntoihin. Heidän mielestään abortti ei ollut enää mahdollinen raskauden myöhäisessä vaiheessa. Intiassa aborttia ei saa tehdä 20 raskausviikon jälkeen. Poikkeustapauksia ovat ne raskaana olevat naiset tai lapset, joiden henki on vaarassa.

Tytön raskaus tuli ilmi, kun hän oli valittanut vanhemmilleen vatsakipua. Tyttö kertoi myöhemmin äidilleen, että eno oli raiskannut hänet useasti käydessään perheen luona kylässä. Eno pidätettiin, ja perhe vaati oikeusistuimelta oikeutta tytön aborttiin.

--

10-vuotiaan tytön tuleminen raskaaksi on erittäin harvinaista. Aiemmin tänä vuonna 10-vuotias tyttö tuli raskaaksi Intiassa, mutta hän sai oikeusistuimen päätöksellä tehdä abortin. Tytön oli raiskannut hänen isäpuolensa.

--

Lähteet: Indian Express, Times of India, CBS News, Washington Post
LAURA PERÄSALO
laura.perasalo@iltalehti.fi
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707202200276504_ul.shtml
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 237
 • Liked: 8479
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #192 : 29.07.2017, 13:23:52 »
Lainaus
Huolestuttava trendi - vihaiset miehet leikkaavat vaimonsa nenän irti Intiassa
Perjantai 28.7.2017 klo 11.09

Lyhyen ajan sisällä on raportoitu jo seitsemän tapausta.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707282200291435_ul.shtml

Yksi tapauksista lähti siitä kun mies vaati vaimoa ostamaan moottoripyörän ja taulutelevision, ja vaimolla ei ollut niin paljoa rahaa. :facepalm: :'(
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 232
 • Liked: 16781
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #193 : 30.01.2018, 12:18:21 »
BBC: Intiassa raiskattiin kahdeksan kuukautta vanha tyttö
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005544933.html

Lainaus
Poliisin mukaan raiskaaja oli tytön 28-vuotias serkku, jonka kerrottiin olevan sekatyöläinen.

VAKAVIA vammoja sisäelimiinsä saanut tyttö joutui kolme tuntia kestäneen leikkauksen.

Delhin naiskomission puheenjohtaja Swati Maliwal Delhin kuvaili tytön vammoja kammottaviksi.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

kkatajis

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 164
 • Liked: 34
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #194 : 30.01.2018, 13:02:34 »
BBC: Intiassa raiskattiin kahdeksan kuukautta vanha tyttö
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005544933.html

Lainaus
Poliisin mukaan raiskaaja oli tytön 28-vuotias serkku, jonka kerrottiin olevan sekatyöläinen.

VAKAVIA vammoja sisäelimiinsä saanut tyttö joutui kolme tuntia kestäneen leikkauksen.

Delhin naiskomission puheenjohtaja Swati Maliwal Delhin kuvaili tytön vammoja kammottaviksi.
Lainaus
Naisiin ja lapsiin kohdistuvat väkivaltaiset hyökkäykset eivät näytä vähentyvän. Intian valtiollisten rikostilastojen mukaan vuonna 2016 maassa raportoitiin 19 765 lapsen raiskausta, kun vuonna 2015 määrä oli 10 854
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801302200706127_ul.shtml

Miten tuo vertautuu prosentteina ruotsiin ? (ei ole tässä lukuja ruotsista itsellä)

edit. siis haen intian ja ruotsin raiskaus prosentit väkilukuun suhteutettuna
eikun hommaa putkeen

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 305
 • Liked: 8965
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #195 : 13.04.2018, 16:57:52 »
Hindut joukkoraiskasivat ja tappoivat muslimitytön Intiassa. Kumpikin etninen ryhmä syyttelee toisiaan, vaikka tämä on klassinen pata kattilaa soimaa -tapaus. Muslimien taipumukseen raiskata olen löytänyt myös uskonnollisia selityksiä. Pitänee alkaa selvittää tätä myös hindujen osalta. Yleisesti en tahtoisi nähdä Suomessa sen enempää hinduja kuin muslimejakaan. Toisaalta voidaan miettiä, selittääkö pelkkä keskinäinen viha tai sota monet raiskaukset, vai onko syynä kulttuurinen käsitys naisesta omaisuutena tai muuten miestä alempiarvoisena olentona. Sääliksi käy noiden kulttuurien ihmisiä.

Lainaus
8-vuotiaan tytön joukkoraiskaus ja murha järkyttää
- -
Tyttö, jonka nimen oikeus on suojannut, murhattiin tammikuussa Jammun ja Kashmirin osavaltiossa.

Poliisin syytekirjelmän mukaan koulunsa kesken jättänyt, alaikäinen poika sieppasi tytön, pakotti kaverinsa kanssa tytön ottamaan rauhoittavia pitäessään tyttöä vankina suojassa ja sitten hindutemppelissä viiden päivän ajan. Sieppaaja ja muut miehet raiskasivat tytön toistuvasti, raiskaajien joukossa oli myös poliisi. Lopuksi tyttö murhattiin ja hänen ruumiinsa löytyi myöhemmin metsäiseltä alueelta.

- Sydäntäni särkee tänä iltana kuten miljoonien intialaisten, Gandhi sanoi kynttilämarssilla pitämässään puheessaan.

- Intia ei yksinkertaisesti voi jatkaa naistensa kohtelua näin, Gandhi sanoi.

Rikos muslimiyhteisöä vastaan
Uhri oli muslimiperheestä. Kaikki pidätetyt ovat taas hinduja.

Jammun ja Kashmirin osavaltion asukkaista enemmistö on muslimeja, mutta Jammun eteläosassa asuu enemmän hinduja. Murha tapahtui juuri täällä.

Tapaus on lietsonut alueen jännitteitä. Muslimit pitävät tytön raiskausta rikoksena yhteisöään vastaan, hinduista taas osa on sitä mieltä, että syytettyjä ei ole kohdeltu oikeudenmukaisesti.
- -
Kauan tunsin velvollisuudekseni kirjoittaa tänne mutten enää. Aika aikaansa kutakin.

Ei caicki Culda
cuin kijldä
Eikä hopia
cuin hohta.

Henrik Florinus: Wanhain Suomalaisten Tawaliset ja Suloiset SANANLASCUT. Turku. 1702.

guest11919

 • Vieras
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #196 : 13.04.2018, 20:18:07 »
Myös hindujen kohdalla uskonto on selittävä tekijä. Raiskatut ovat kastittomia. Raiskaus ja murha saattavat olla rangaistus kastillisten uhmaamisesta (esim. on hakenut vettä kaivosta, josta kastilliset ovat kieltäneet hakemasta tai kulkenut kastillisten tietä pitkin eikä kiertänyt jalan 10 km lenkkiä) tai kristinuskoon kääntymisestä. Tässä tapauksessa uhri oli muslimi, mikä on riittävä selitys. Yläkastisten mielestä intialaisen tulee olla hindu ja sopeutua kastijärjestelmään, muuhun uskontoon kuuluminen on ikäänkuin kastijärjestelmän kiertämisyritys.

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 060
 • Liked: 2407
 • Mankuva rasitin.
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #197 : 04.05.2018, 22:49:36 »
Lähtee Intiaan etsimään itseään -> löytyy raiskattuna ja kurkku auki leikattuna roikkumasta mangrovemetsästä.  :(

Lainaus
Latvialaisturisti, 33, raiskattiin, murhattiin ja ripustettiin puuhun roikkumaan Intiassa
4.5.2018
Latvialainen Liga Skromane, 33, murhattiin julmasti Intian Keralassa, kertoo saksalainen Bild-lehti. Hän oli kärsinyt masennuksesta ja toivoi saavansa siihen apua ayurveda-keskuksessa Intian-matkallaan.

Skromane joutui kuitenkin julman henkirikoksen uhriksi kävellessään rannalla Keralan Kovalamissa. Miesjoukko houkutteli hänet luokseen, huumasi hänet, raiskasi hänet ja ripusti lopuksi hänen ruumiinsa jaloista puuhun roikkumaan, poliisi kertoi.

Intialaisen NDTV:n mukaan poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä. Molemmat ovat huumekauppiaita. Toinen heistä on jo aiemmin tuomittu sekä miesten että naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805042200923714_ul.shtml

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 510
 • Liked: 9410
 • Punavihreäkriittinen
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #198 : 04.05.2018, 23:09:18 »
Lähtee Intiaan etsimään itseään -> löytyy raiskattuna ja kurkku auki leikattuna roikkumasta mangrovemetsästä.  :(

Lainaus
Latvialaisturisti, 33, raiskattiin, murhattiin ja ripustettiin puuhun roikkumaan Intiassa
4.5.2018
Latvialainen Liga Skromane, 33, murhattiin julmasti Intian Keralassa, kertoo saksalainen Bild-lehti. Hän oli kärsinyt masennuksesta ja toivoi saavansa siihen apua ayurveda-keskuksessa Intian-matkallaan.

Skromane joutui kuitenkin julman henkirikoksen uhriksi kävellessään rannalla Keralan Kovalamissa. Miesjoukko houkutteli hänet luokseen, huumasi hänet, raiskasi hänet ja ripusti lopuksi hänen ruumiinsa jaloista puuhun roikkumaan, poliisi kertoi.

Intialaisen NDTV:n mukaan poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä. Molemmat ovat huumekauppiaita. Toinen heistä on jo aiemmin tuomittu sekä miesten että naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805042200923714_ul.shtml
https://www.independent.ie/irish-news/pictured-two-arrested-in-connection-with-murder-of-liga-skromane-in-india-36870671.html
Tekijät näyttää negrideiltä lähes... kummallista, mutta ei kovin yllättävää.

« Viimeksi muokattu: 04.05.2018, 23:10:57 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 422
 • Liked: 8004
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #199 : 04.05.2018, 23:18:07 »
Lähtee Intiaan etsimään itseään -> löytyy raiskattuna ja kurkku auki leikattuna roikkumasta mangrovemetsästä.  :(

Lainaus
...kaksi epäiltyä. Molemmat ovat huumekauppiaita. Toinen heistä on jo aiemmin tuomittu sekä miesten että naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Gurujen perässä sinne menneillä länkkäreillä taitaa itsensä etsimiseen liittyä usein myös ulkoiset stimulantit. Eikä hindukulttuurikaan niin arvosta helpoiksi katsottuja naisia. Kurkku auki riiputtaminen lienee vähän enemmän kuin normaali panetus kuitenkin... Tätä tapausta sen enempää spekuloimatta, yleisesti ottaen eikö köyhiin maihin hippeilemään ja sekoilemaan menemisen voi katsoa  olevan yksi kolonialismin muoto?
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 422
 • Liked: 8004
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #200 : 04.05.2018, 23:22:05 »
Tekijät näyttää negrideiltä lähes... kummallista, mutta ei kovin yllättävää.

Afroja on tuotu orjiksi Intiaankin. 1800-luvulla ne sitten vapautettiin ja jälkeläiset ovat villiä porukkaa.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7674
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #201 : 04.05.2018, 23:42:33 »
Kirjoitan ja muistutan teitä eräästä asiasta:

Kun katsoo Liveleakista jotain tapaturmia, joita ei kyllä kannata muutamaa enempää katsoa, niin on päivänselvää että erityisesti Intiassa tapahtuu ihan pimeitä asioita! Brasiliassa ja Kiinassa myös, mutta tuntuu että juuri Intiassa on se gore-kattaus kaikista kattavin. Siellä on niin uskomatonta sekamelskaa ne arkipäivän tapahtumat että oisivatko muinoin syöneet liikaa pyhää luonnonantia sellainen se meno on.

Huh.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #202 : 05.05.2018, 14:12:30 »
https://yle.fi/uutiset/3-10192281 (5.5.2018)

Lainaus
Teini-ikäisen raiskanneet saivat rangaistukseksi sata vatsalihasliikkettä Intiassa - suuttuivat ja polttivat uhrinsa elävältä

Kyläneuvosto oli määrännyt raiskauksesta syytetyille rangaistukseksi noin 625 euron suuruiset sakot sekä sata vatsalihasliikettä.

Intiassa kaksi miestä on polttanut teini-ikäisen tytön elävältä Jharkhandin osavaltiossa Itä-Intiassa. Edeltävänä päivänä miehet olivat raiskanneet tytön.

Miehet sieppasivat 16-vuotiaan nuoren naisen tämän kotoa, kun muu perhe oli muualla hääjuhlissa torstaina. Perjantaina perhe valitti asiasta kyläneuvostolle.

Kyläneuvosto määräsi raiskauksesta syytetyt maksamaan 50 000 rupiaa eli noin 625 euroa korvausta perheelle. Lisäksi syytettyjen piti suorittaa sata vatsalihasliikettä.

Kylän vanhemmista koostuvat neuvostot eivät voi langettaa Intiassa varsinaisia lainvoimaisia tuomioita, mutta ne ovat hyvin vaikutusvaltaisia yhteisössään.

Poliisin mukaan neuvoston tuomio oli suututtanut miehet, jotka olivat ensin hakanneet raiskatun tytön vanhemmat ja sen jälkeen polttaneet tytön elävältä.

Nyt miehet ovat pakomatkalla. Poliisi tutkii tapausta.

Intia on äskettäin tiukentanut raiskauksista annettavia rangaistuksia. Viime aikoina eri puolilla maata on järjestetty suuria mielenosoituksia, joissa on vaadittu rangaistusten koventamista.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 684
 • Liked: 24358
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #203 : 05.05.2018, 14:25:34 »
Lähtee Intiaan etsimään itseään -> löytyy raiskattuna ja kurkku auki leikattuna roikkumasta mangrovemetsästä.  :(

Lainaus
Latvialaisturisti, 33, raiskattiin, murhattiin ja ripustettiin puuhun roikkumaan Intiassa
4.5.2018
Latvialainen Liga Skromane, 33, murhattiin julmasti Intian Keralassa, kertoo saksalainen Bild-lehti. Hän oli kärsinyt masennuksesta ja toivoi saavansa siihen apua ayurveda-keskuksessa Intian-matkallaan.

Skromane joutui kuitenkin julman henkirikoksen uhriksi kävellessään rannalla Keralan Kovalamissa. Miesjoukko houkutteli hänet luokseen, huumasi hänet, raiskasi hänet ja ripusti lopuksi hänen ruumiinsa jaloista puuhun roikkumaan, poliisi kertoi.

Intialaisen NDTV:n mukaan poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä. Molemmat ovat huumekauppiaita. Toinen heistä on jo aiemmin tuomittu sekä miesten että naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805042200923714_ul.shtml
https://www.independent.ie/irish-news/pictured-two-arrested-in-connection-with-murder-of-liga-skromane-in-india-36870671.html
Tekijät näyttää negrideiltä lähes... kummallista, mutta ei kovin yllättävää.

Lainaus
Keralan 31,8 miljoonan hengen suuruisesta väestöstä suurin osa on dravidalaisia malajaleja (keralalaisia) ja loput indo-arjalaisia, juutalaisia ja arabeja paitsi etnisyydeltään myös kulttuuriltaan. Keralassa asuu myös 321 000 osavaltion alkuperäisväestöön kuuluvaa adivasia

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kerala#V%C3%A4est%C3%B6

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 623
 • Liked: 1611
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #204 : 05.05.2018, 16:15:29 »
Oliko tekijät nyt intian neekereitä, vai arjalaisia juutalaisia?  :facepalm: Intiassa tämä ei taida edes olla mikään alueellinen, uskonnollinen tai etninen ongelma, vaan koko valtava maa saa nauttia samasta sairaasta sekoilusta?

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #205 : 07.05.2018, 20:14:04 »
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805072200926658_ul.shtml (7.5.2018)

Lainaus
Teinityttö raiskattiin ja sytytettiin tuleen Intiassa - jo toinen tapaus päivän sisään

Nuori tyttö taistelee hengestään Intian Jharkhandin osavaltiossa saatuaan vakavia palovammoja suureen osaan kehoaan. Peräti 70 prosenttia tytön ihosta on kärsinyt palovammoja, poliisijohtaja Shailednra Barnwal sanoo AFP:lle.

- On mahdollista, että hän selviää, Barnwal kertoo.

17-vuotias uhri oli perjantaina raiskattu, minkä jälkeen hänen päälleen oli kaadettu polttoainetta ja tuikattu tuleen. Teosta epäiltynä on otettu kiinni 19-vuotias mies.

Samana päivänä samassa osavaltiossa tapahtui 16-vuotiaan tytön murhapoltto. Teosta epäillyt ovat samoja miehiä, jotka olivat aiemmin raiskanneet tytön. He olivat tuohtuneet kyläneuvoston langettamasta rangaistuksesta, joka oli 100 vatsalihasta ja reilun 600 euron sakko. Miehet olivat hyökänneet ensin tytön vanhempien kimppuun ja tunkeutuneet tytön kotiin ja sytyttäneet tämän tuleen.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #206 : 11.05.2018, 17:30:39 »
Kylläpä näitä nyt tulee julkisuuteen.

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3945325/Alaikainen+intialaistytto+raiskattiin+ja+poltettiin+elavalta++tapaus+jo+kolmas+viikon+sisalla

Lainaus
Alaikäinen intialaistyttö raiskattiin ja poltettiin elävältä – tapaus jo kolmas viikon sisällä

Intiassa 16-vuotias tyttö raiskattiin ja tapettiin polttamalla hänet elävältä Madhya Pradeshin osavaltiossa.

Poliisi epäilee, että tytön tappoi hänet raiskannut 26-vuotias mies sen jälkeen, kun tyttö oli sanonut aikovansa kertoa raiskauksesta perheelleen.

Poliisi on pidättänyt myös tytön serkun, joka oli kertonut pääepäillylle, milloin tyttö oli yksin kotona.

Tämä on kolmas vastaavanlainen rikos viikon sisällä Intiassa. Toinen aiemmista uhreista kuoli, mutta toinen on yhä sairaalassa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 590
 • Liked: 14554
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #207 : 11.05.2018, 17:46:25 »
Ketjun otsikko on ajastaan jäljessä.

"Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta"

pitäisi olla:

"INTIALAISET tärvelevät Intian mainetta"

Täytyy olla jo oikein erityistä ihmisjätettä, jotta noita raiskauksia tehtaillaan tuohon tapaan, mutta eihän sekään noille barbaareille näköjään riitä: sitten pitää vielä polttaa ja murhata uhreja ja kiukutella rangaistuksista. Uskomatonta touhua.

Pakistan, tehkää maailmalle palvelus. Intia, älkää jääkö velkaan, vaan muistakaa palauttaa se sama palvelus.

PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 528
 • Liked: 12006
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #208 : 11.05.2018, 18:51:12 »
Kyllä tämä meidän vastuullinen mediamme on nyt vastuullisesti kertomassa meille Intian järkyttävästä raiskaustilanteesta.
Luulisin kuitenkin, että isoa osaa suomalaisia kiinnostaisi tietää mikä on vaikkapa naapurimaamme Ruotsin tilanne raiskauksien suhteen. Tai että Suomessakin näitä joukkoraiskauksia alkaa jo olla.

Intian tilanne on kamala, järkyttävä, mutta kyllä paljon enemmän suomalaisia koskettaisi naapurimaan tilanne. Siellä kun saattaa jopa useampi suomalainen matkustaakin tai sukulaisia asua alueella.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 305
 • Liked: 8965
Vs: 2014-01-16 HS: Raiskaukset tärvelevät Intian mainetta
« Vastaus #209 : 11.05.2018, 19:52:33 »
^Suomalaiselle valtamedialle on melko hyvin mennyt perille Hämeen-Anttilan koulukunnan teesi: kertokaa islamista vain myönteisiä juttuja. Intialaisille lehmä on pyhä ja loukkaamaton eläin. Valtamedialle muslimi on pyhä ja loukkaamaton ihminen. Hinduista ei mikään estäne kertomasta realistista kuvaa.

Valtamedian toimittajat tuskin kykynevät arviomaan, miksi hindut ja muslimit syyllistyvät joukkoraiskauksiin huomattavasti länsimaalaisia useammin. Vaikka korrelaatio myönnettäisiin, kausaliteetti jää mysteeriksi. Minä pidän Intian osalta tärkeimpänä syynä hierarkista kastijärjestelmää, jota de jure ei ole olemassa mutta de facto se on hindulaisen yhteiskunnan ydin. Ks. esim. https://en.wikipedia.org/wiki/Caste_system_in_India, jossa pohditaan järjestelmää monipuolisesti.
Kauan tunsin velvollisuudekseni kirjoittaa tänne mutten enää. Aika aikaansa kutakin.

Ei caicki Culda
cuin kijldä
Eikä hopia
cuin hohta.

Henrik Florinus: Wanhain Suomalaisten Tawaliset ja Suloiset SANANLASCUT. Turku. 1702.

Tagit: raiskaukset intia