Kirjoittaja Aihe: HS: Kokoomus hermostui kulisseissa kuvatusta dokumentista  (Luettu 18737 kertaa)

jahve

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 004
  • Liked: 382
"Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen on yrittänyt estää Sauli Niinistön vaalikampanjan kulisseissa kuvatun Presidentintekijät-dokumentin julkaisun. HS näyttää otteita elokuvan trailerista ja politiikan toimituksen esimies Marko Junkkari analysoi dokumenttia ja kokoomuksen reaktioita."

http://www.hs.fi/hstv/uutiset/Kokoomus+hermostui+kulisseissa+kuvatusta+dokumentista+/v1393213293451


ihminen

  • Vieras
Jaa...

Nyt sitten pitäisi saada vielä jotain todisteita niistä "uhkailuista" tai muusta sellaisesta mitä tässä HS:n uutisvideossa kerrotaan. Nyt on vain toimittelijoiden tarinat olemassa, mikä lienee totuus?

Vai onko tämä vain mainosta kyseiselle Temosen kuvaamalle rainalle?

Edit.

Lisätty,

Lainaus
Ylen uutisen mukaan kyse on sopimuksesta, ei niinkään elokuvan sisällöstä. Elokuvan tuottavat Helsinki-filmi ja Temosen Optipari-tuotantoyhtiö. Tuukka Temonen ei halunnut kommentoida asiaa IS:lle eikä Ylelle. Temonen ilmoitti IS:lle, että hän tiedottaa asiasta tiistaiaamuna.

Helsingin Sanomien mukaan tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä ei ole mitään elokuvaa vastaan eikä siihen liittyviä vaatimuksia. Asiaa HS:lle kommentoi presidentin viestintäpäällikkö Katri Makkonen.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288658302954.htmlLainaus
Tujusen mukaan kyseessä on pelkkä sopimusriita siitä, kenellä on levitysoikeus elokuvaa varten kuvattuun aineistoon. Tujunen ja presidentti Niinistö sopivat oikeuksista ohjaaja Tuukka Temosen kanssa, joka on Tujusen mukaan laittomasti luovuttanut aineiston elokuvan tuottaneelle Helsinki-filmille. Kokoomus ei ole kiistassa osapuolena, Tujunen sanoi STT:lle.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/599973/Tujunen+Kokoomus+ei+yrita+estaa+Niinistodokumentin+esitystaHS  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 24.02.2014, 21:47:00 kirjoittanut ihminen »

Tagit: