HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

12) Sitä te ette vaivaudu miettimään, kuinka ongelmat voitaisiin estää

(1/3) > >>

Miniluv:

--- Lainaus ---Halla-aho on muslimivihan nostattajana noussut jo kulttihahmoksi. Hänen avukseen perustettu Hommaforum tekee työtä hänen puolestaan suurella volyymilla kaivellen esiin jokaisen uutisen, jossa voidaan edes epäillä, että ulkomaalaistaustainen henkilö olisi jollain lailla osallinen rikokseen. Halla-aho keskittyy taustahommailuun ja keräilee edelleen blogiinsa vuosien takaisia tapahtumia, jotka edes jotenkin tukisivat hänen muslimipelkoaan – jopa nuorison mekkalointi naapurimaan lähiössä on hänen tulkintansa mukaan hänen agendaansa tukeva asia. Sitä kansanedustaja ei luonnollisesti vaivaudu miettimään, kuinka nuorison syrjäytymistä meillä tai muualla voitaisiin estää.
--- Lainaus päättyy ---

http://reijaharkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162852-nain-kiihtyy-muslimiviha-suomessa

Emo:
Täällä on kyllä mietitty ja myös julkisesti kirjoitetussa muodossa esitetty runsaastikin toimintaehdotuksia joilla ongelmat voitaisiin estää.

Maisteri Vihannes:
Argumentti on yksiselitteisesti väärässä. Kyse ei ole siitä etteikö ehdotuksia ongelmien estämiseksi olisi esitetty, kyse on siitä että nämä ehdotukset eivät ole kelvanneet. Useimmiten asia menee vielä niin, että nuiva ratkaisuehdotus estäisi ongelman, siinä missä suvaitsevaisen näkemyksen mukaan ongelman syntyä ei saa estää, vaan sen tulee antaa syntyä, ja senjälkeen päivitellään kuinka se voitaisiin ratkaista. Ratkaisunkin suhteen paras tapa olisi usein paluu ongelman syntyä edeltäneeseen tilanteeseen, mutta sekään ei tietenkään suvaitsevaisille kelpaa.

Eino P. Keravalta:
Maisteri Vihannes osuu naulankantaan.

Ongelmanratkaisu on aina sitä tehokkaampaa, mitä lähempänä se on ongelman syntyä.

Esimerkiksi, jos talon katto vuotaa, on järkevintä paikata katto sen sijaan, että alkaisi pohtia, millaisiin astioihin katosta valuva vesi olisi hyvä kerätä tai miten parhaiten voitaisiin elää homeen kanssa.

Samoin ne ongelmat, jotka aiheutuvat haittamaahanmuutosta, voidaan parhaiten ratkaista lopettamalla haittamaahanmuutto. Tätä on kyllä ratkaisuksi ehdotettu, mutta ei kelpaa marksilaisille. Sen sijaan halutaan puuhastella tehottomilla "kotouttamisprojekteilla" ja asennekampanjoilla.

On hoidettava syitä eikä siirreltävä seurauksia taskusta toiseen.

kekkeruusi:
Aika helppoa niitä on estää ainakin lisääntymästä, sillä kun ei tuo niitä ongelmien aiheuttajia ja syrjäytyneitä enempää maahan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta