HOMMAN KIRJASTO > Tilastot, tutkimukset, gallupit ja talousluvut

Raiskausrikokset Suomessa 2013

<< < (3/10) > >>

no future:

--- Lainaus käyttäjältä: VH - 11.04.2014, 15:51:27 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Kulttuurirealisti - 11.04.2014, 15:40:00 ---Huumepoliisi Aarnio on ollut jo 9 kk vangittuna tekosistaan, joista yksikään ei ollut väkivaltarikos (jos oikein muistan). Toki poliisin korruptio on vakavaa, jos sieltä tuomiot tulee, mutta silti...

--- Lainaus päättyy ---

Vangittuna epäiltynä, ei siis ole vielä tuomittu mistään.

--- Lainaus päättyy ---
Ja tutkintavankeuden pointtihan on siinä ettei epäilty pysty puuttumaan tutkintaan/siivoamaan jälkiään/pakenemaan maasta tms.

Kulttuurirealisti:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 11.04.2014, 16:02:48 ---
--- Lainaus ---Vangittuna epäiltynä, ei siis ole vielä tuomittu mistään.

--- Lainaus päättyy ---
Ja tutkintavankeuden pointtihan on siinä ettei epäilty pysty puuttumaan tutkintaan/siivoamaan jälkiään/pakenemaan maasta tms.

--- Lainaus päättyy ---

Toki noin, mutta maastapakoa on syytä estää vangitsemisella silloin, jos luvassa on enemmän linnaa kuin tutkintavankeudessa istutaan. Ja onhan ne tutkineet sitä jo sen 9 kk.

Onhan siinä jutussa näköjään niin monta syytettä mistä tutkitaan, mm. törkeistä huumerikoksista, että linnaa on varmasti luvassa enemmän kuin 9 kk, jos tuomio tulee useimmista kohdista...

off-topikkia alkaa olemaan.

no future:
oli siellä neljä juhaa, pari jussia, viisi pekkaa ja vissiin neljä mattiakin, mutta en sit tiedä mistä nämä on merkki.

Mielenkiintoista olisi mikäli noita saisi kansalaisuuksittain tai edes syntymäpaikoittain lajiteltua, tollasenaan listan tietoarvo jää vähän liikaa arvuuttelujen varaan.

Tuomioiden pienuus toki pistää silmään kuin metrinen koivuhalko.

M13:
Helsinki 1978: Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen...

Helsinki 2013: Mohamed, Mohamed, Mohamed...

VH:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 11.04.2014, 16:14:38 ---Mielenkiintoista olisi mikäli noita saisi kansalaisuuksittain tai edes syntymäpaikoittain lajiteltua, tollasenaan listan tietoarvo jää vähän liikaa arvuuttelujen varaan.

--- Lainaus päättyy ---

Valitettavasti tilastokeskus julkaisee vasta 16.12 tiedot kansalaisuuksittain. Edellisvuosien tilastoista kuitenkin selviää, että leijonanosa tuomituista ulkomaiden kansalaisista asuu vakituiseen Suomessa, eli "raiskausturismi" ei ole selitys yliedustukseen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta