Kirjoittaja Aihe: 2014-04-14 Saksa: AfD-puolue ajaa laittomien mamujen pikapalautusta Afrikkaan  (Luettu 7289 kertaa)

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 092
 • Liked: 5850
Minä muistan elävästi että vuonna 2018, kun jotkut persut olivat olleet Tukholmassa seuraamassa vaaleja Ruotsissa, ja tulokset olivat olleet pettymys - SD ei pärjännytkään niin hyvin kuin oli toivottu - niin Sebastian Tynkkynen puuskahti turhautuneen vihaisena että "pelkkä maahanmuuton rajoittaminen ei riitä, tarvitaan karkotuksia!" (Gurbanovin kaltaiset antifat twitterissä sitten irvailivat hänelle.)

Eli toisin sanottuna jopa "Sebu," joka edustaa persujen kaikkein suvakeinta siipeä, sisimmässään ajattelee suunnilleen samoin kuin nämä AfD:läiset. Hän kuitenkin paljasti nämä todelliset tunteensa vain paineen alla. Hänen kaltaisiaan on luultavasti paljon, niitä jotka haluaisivat nähdä isoja karkotuksia, mutta tuumivat ettei ole poliittisesti viisasta vielä tässä vaiheessa tuoda tuota kyseistä aihetta äänekkäästi julkisuuteen.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2024, 16:52:46 kirjoittanut viisitoista »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 295
 • Liked: 88958
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritus.
AfD on Putinin haarakonttori Saksassa ...

Ehkä! Olisiko linkkiä antaa?
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 848
 • Liked: 8282
 • Apulaisoikeusgangsteri.
AfD on Putinin haarakonttori Saksassa, vaan sepä ei näytä hommalaisia häiritsevän koska maahanmuutto.  :facepalm:

Joidenkin mielestä myös rebut jenkeissä ovat samaa...

On se puuttini vain eri kova äijä. Vaikka ryssän romut pääsevät 30 kilometriä ukrainaan, kunnes löpö loppuu, maailman yhden merkittävimmän öljyvaltion armeijalta, silti se pystyy kaikki sellaiset puolueet, jotka ei ole soijapoikien suosikkeja, käännyttämään haarakonttoriksensa.
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 643
 • Liked: 12540
Minä muistan elävästi että vuonna 2018, kun jotkut persut olivat olleet Tukholmassa seuraamassa vaaleja Ruotsissa, ja tulokset olivat olleet pettymys - SD ei pärjännytkään niin hyvin kuin oli toivottu - niin Sebastian Tynkkynen puuskahti turhautuneen vihaisena että "pelkkä maahanmuuton rajoittaminen ei riitä, tarvitaan karkotuksia!"
Tuo on itsestäänselvyys, JOS etniset ristiriidat kiehuvat yli. Esimerkiksi Turkki karkotti suuren määrän ihmisiä 1918 jälkeen. Neuvostoliitto ja Puola karkottivat miljoonia saksalaisia asuinsijoiltaan 1945. Tsekkoslovakia karkotti sudeettisaksalaiset. Pakistan karkottaa afganistanilaisia juuri nyt.

Hypoteettisesti voisi käydä niin, että Ruotsin muslimiväestö karkottaa kantaruotsalaiset vuonna 2200.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 076
 • Liked: 40081
Lainaus käyttäjältä: Yle
Noin 25 000 ihmistä osoitti sunnuntaina mieltään Saksan pääkaupungissa Berliinissä äärioikeistolaisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) maahanmuuttajiin kohdistuvia karkotussuunnitelmia vastaan, uutisoi saksalaislehti Der Spiegel.

Ei ole mitään näyttöä AfD:n "karkotussuunnitelmasta", jolla viitataan valtamedian ja poliitikoiden levittämään Correctiv-lehden valeuutiseen.

Lainaus käyttäjältä: Yle
Berliinin lähettyvillä Potsdamissa järjestettiin pienempi mielenosoitus, johon osallistui 10 000 ihmistä. Heidän joukossaan olivat muun muassa Saksan liittokansleri Olaf Scholz sekä ulkoministeri Annalena Baerbock.

Tsekkailin, kuinka paljon Saksassa on niitä laittomasti ja aiheettomasti majailevia henkilöitä. Vastaan tuli silloin liittokansleri Scholzin kannalta varsin kompromettoiva turkkilaismedian juttu 7.11.2023.

AfD:n "karkotussuunnitelman" osalta näyttö puuttuu. Sen sijaan Scholzin omasta tuoreesta maahanmuuttajien karkotussuunnitelmasta on olemassa selkeä näyttö. Scholzin oma suunnitelma on niin kattava, että tuskin kukaan enää pystyy laittamaan siitä paremmaksi. Edes AfD. Kaikki samat elementit, joista joskus on ollut Saksassa puhetta, ovat mukana.

Scholz tekee itsestään pellen osallistumalla AfD:n vastaiseen mielenosoitukseen, koska hän osoittaa samalla koomisesti mieltään itseään, sekä oman hallituksensa suunnitelmaa vastaan.

Todella hassusti nuo tosiasiat on kuitenkin saatu myllättyä valtamediassa aivan nurinkurin ja ylösalaisin. Mediassa täytyy yleisesti olla jotakin pahasti vialla.

Lainaus
Germany adopts new plan to reduce irregular migration

Chancellor Scholz, premiers of federal states agree on tougher measures to address refugee crisis, speeding up deportation of illegal migrants


Chancellor Olaf Scholz’s government and federal German states on Tuesday agreed on a plan to address the refugee crisis by tougher measures.

According to the government’s 10-point plan, Germany will step up efforts to deport economically motivated illegal migrants, continue its strict border controls, and restrict certain benefits for irregular migrants.

The government said it will increase its diplomatic efforts to conclude migration agreements with countries where most of the irregular migrants are coming from.

These agreements will enable legal migration of qualified professionals from these countries, and facilitate the repatriation of those whose asylum applications were declined, according to government sources.

As part of the plan, the government said it will also explore whether it would be legally possible to process asylum applications in transit or third countries outside the EU.

The idea is advocated by many politicians who argue that it would prevent asylum seekers from embarking on dangerous journeys and risking their lives at sea.
(...)

It is necessary that we do everything to make sure that those who do not have a right to stay here can be repatriated to their countries more easily than it is the case today,” he said.

Currently, an estimated 280,000 foreign nationals are staying in Germany without a valid residence permit and are obliged to leave the country.

Nearly 80% of them have been allowed to stay so far because authorities could not deport them due to factual or legal reasons.

Scholz said his government will continue its legal and diplomatic initiatives to accelerate the deportation of rejected asylum seekers.
(...)

Jutun perusteella Saksassa majailee parhaillaan jo 280 000 ulkomaalaista, joilla ei ole oleskelulupaa ja he ovat siten velvoitettuja poistumaan maasta. Tämä on vasta jäävuoren huippu siitä massasta, joka oleilee parhaillaan Saksassa aiheetta ja perusteetta. Myös Saksan lainsäädännön mukaan asyylintarpeen lakattua on asyylihenkilöllä edessä paluu takaisin.

Myös Suomen ulkomaalaislaissa on vastaava kohta, mutta kuten Saksassa ei sitä olla täälläkään koskaan noudatettu. Aiheettomasti Euroopassa oleskelevia maastapoistettavia on yhteensä melkoisia määriä, koska halua ryhtyä toimiin on puuttunut EU-komissiota myöten. Urakka tulee olemaan valtava, mutta ainakin Saksan sosialidemokraatit ovat tuon suunnitelmansa mukaan jo osoittaneet valmiuttaan ryhtyä toimiin, vaikka toimivat taas kerran varsin lieromaisesti.
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 737
 • Liked: 38500
AfD:n "karkotussuunnitelman" osalta näyttö puuttuu. Sen sijaan Scholzin omasta tuoreesta maahanmuuttajien karkotussuunnitelmasta on olemassa selkeä näyttö. Scholzin oma suunnitelma on niin kattava, että tuskin kukaan enää pystyy laittamaan siitä paremmaksi. Edes AfD. Kaikki samat elementit, joista joskus on ollut Saksassa puhetta, ovat mukana.

Tästä AfD:n väitetystä karkotusjupakasta saa mielikuvan, että istuva hallitus ja Scholz tarvitsee jotain keksittyä skandaalia siirtääkseen huomioin pois kiusallisesta traktoriprotestista joka saartaa Berliinin:

https://www.theguardian.com/world/2024/jan/15/thousands-tractors-block-berlin-farmers-protest-fuel-subsidy-cuts

Lainaus
Thousands of tractors have brought Berlin’s city centre to a standstill as farmers from across Germany protested on parliament’s doorstep over rising costs and a plan to phase out agricultural fuel subsidies.

An estimated 30,000 protesters, including farmers supported by a wide range of representatives from other industries from fishing to gastronomy to logistics, blocked the streets around the government quarter on Monday with their vehicles, including lorries and forklift trucks, and even children’s toy tractors.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 813
 • Liked: 129954
Jutun perusteella Saksassa majailee parhaillaan jo 280 000 ulkomaalaista, joilla ei ole oleskelulupaa ja he ovat siten velvoitettuja poistumaan maasta. Tämä on vasta jäävuoren huippu siitä massasta, joka oleilee parhaillaan Saksassa aiheetta ja perusteetta. Myös Saksan lainsäädännön mukaan asyylintarpeen lakattua on asyylihenkilöllä edessä paluu takaisin.

Suomesta poiketen Saksa on ottanut muun muassa syyrialaiset kiintiöpakolaisensa sillä periaatteella, että suoja on väliaikainen kahdeksi vuodeksi ja sitten katsotaan tilanne uudestaan.

Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 076
 • Liked: 40081
Alla juttua Saksan potentiaalisten maastapoistamisen suuruusluokista vuodelta 2018. Puhutaan puolesta miljoonasta henkilöstä. Näiden tapausten määrä on tällä välin vielä kasvanut runsain mitoin uusien asyylimatkalaisten myötä. Tällaiset tapaukset tulevat vielä niiden edellä mainittujen 280 000 Saksassa nykyään majailevien maasta poistumaan velvoitettujen päälle. Potentiaalisten paluumatkalaisten määrä on Saksassa valtava.

Lainaus
Eurooppa • Maahanmuutto

Saksan maahanmuuttoviranomaisten on tarkastettava puoli miljoonaa turvapaikkapäätöstä

Saksan maahanmuuttoviranomaisen on tarkastettava noin 500 000 jo tehtyä turvapaikkapäätöstä. Valtava työ johtuu Saksan lainsäädännöstä.


Kansalainen 29.9.2018 linkki juttuun

Saksan maahanmuuttoviranomaisella (BAMF) on vuonna 2019 edessään hikinen urakka. Noin 500 000 turvapaikkapäätöksen tarkastusta odottaa käsittelyään. BAMF-johtaja Hans-Eckhard Sommer varoittaa Spiegel-lehden haastattelussa työntekijöiden tulevasta valtavasta työtaakasta.

Käsittämätön paperityöurakka juontaa juurensa Saksan lainsäädännöstä, joka velvoittaa BAMF:in tutkimaan jokaisen turvapaikan todellinen tarpeen, kun päätöksestä on kulunut kolme vuotta.
(…)

Jo vuonna 2018 Saksassa piti Maahanmuuttoviraston tutkia uudelleen puoli miljoonaa turvapaikkapäätöstä, koska laki edellyttää, että tarve on tsekattava 3 vuoden kuluttua päätöksestä. Ei ole tiedossa, mikä oli tuon prosessin lopputulos, paitsi siltä osin, että juuri kukaan ei joutunut palaamaan takaisin ja poistumaan maasta, sillä tuollaisilla volyymeillä karkotustilastojen maastapoistamisissa olisi näkynyt jo valtava piikki, eikä sellaista ole koskaan havaittu. Samoin valtamediassakin olisi havaittu kova parku. Suomessakin aikanaan jo yhden paatuneen sarjarikossomalin karkotus sai jonkin lehden toimittelijan matkaamaan jopa Somaliaan, jotta piirit ja tahot pääsivät vuodattamaan sydäntäsärkeviä nyyhkytarinoita.

Suomessa lainsäädäntö edellyttää myös paluuta takaisin kun asyylin tarve on loppunut. Ei ole kuitenkaan tiedossa, että tuota lainkohtaa olisi koskaan noudatettu. Kun asyylihenkilö saa Suomessa pysyvän jatkoluvan, niin sen jälkeen ei kukaan enää seuraa hän asyylitarpeitaan. Voi vaikka majailla pysyvästi maassa, josta "pakeni", kunhan onnistuu vain järjestämään jollakin tapaa jonkin soveliaan "sossupetkutuksen". 
« Viimeksi muokattu: 16.01.2024, 17:13:16 kirjoittanut akez »
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 813
 • Liked: 129954
Lainaus
Äärioikeiston vastaiset mielenosoitukset yltyvät Saksassa – Idea kansalaisten pakkosiirroista säikäytti ihmiset barrikadeille

”Koko Berliini vihaa Vaihtoehto Saksalle -puoluetta”, mielenosoituksessa huudettiin. Äärioikeiston vastaisten mielenosoitusten aalto voimistuu.
Yle 18.1.2024

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo
”Koko Berliini vihaa AfD:tä”, kaikui iskulause Berliinin kaupungintalon Rotes Rathausin edessä keskiviikkoiltana. Raju väite, mutta ainakin kaikki noin 3 500 kylmässä illassa huutanutta mielenosoittajaa olivat samaa mieltä.

Kyltit säestivät: ”Ei tilaa natseille”, ”Ei koskaan enää” ja ”Fasismi ei ole mielipide vaan rikos”.

Toimittaja Anna Karismo voi tietysti raportoinnissaan vedota siihen, mitä mielenosoituksissa väitetään ja huudetaan, mutta se on journalistisesti epärehellistä, kun mielenosoituksen tavoitteena on kieltää mielipiteet.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo
Saksalaiset ovat lähteneet barrikadeille sankoin joukoin, koska viime viikolla paljastui äärioikeistolaisten, uusnatsien ja joidenkin yritysjohtajien salainen tapaaminen Potsdamissa Berliinin kupeessa marraskuussa. Siellä suunniteltiin muun muassa ulkomaalaistaustaisten pakkosiirtoja pois Saksasta.

Tapaamisen paljasti tutkivaan journalismiin keskittyvä media Correctiv, joka teki todellista agenttityötä: sen toimittajat vuokrasivat jonkinlaisen saunalautan, josta käsin he ottivat teleobjektiivilla kuvia hotellin huvilassa pidetystä tapaamisesta. Rakennuksen sisällä joku kuvasi kokousta kelloon piilotetulla kameralla saksalaismedian mukaan.

Tapaamisen osallistujat luokittelivat Correctivin mukaan kolme eri ihmisryhmää, jotka pitäisi häätää Saksasta pois. Heitä olisivat turvapaikanhakijat, oleskeluluvan saaneet sekä ulkomaalaistaustaiset Saksan kansalaiset, jotka ovat ”heikosti integroituneet”. Viimeksi mainittujen karkottaminen olisi perustuslain vastaista.

Karismo toistaa tarinaa faktoja tarkistamatta. Correctivin mukaan osallistujat eivät luokitelleet vaan eräs osallistuja, joka ei ollut AfD:stä tai uusnatsi vaan identitääri, eikä hänkään ollut tiettävästi karkottamassa kansalaisia, vaan kyseessä oli jutun kirjoittajan oma lennokas vertaus 30-luvun Hitleriin ja Saksan juutalaisten pakkosiirtoihin Madagaskarille.

Laittomasti maassa oleskelevien käännyttämisissä ja karkottamisissa taas ei ole mitään ihmeellistä. Myös mieltään AfD:tä vastaan osoittanut liittokansleri on puhunut niistä.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo
Saksassa on hyvin tiedossa, että kansallissosialistien poliittinen perintö elää yhä vahvana. AfD-puolueen perustamisen jälkeen runsaat kymmenen vuotta sitten se on tullut näkyväksi, koska puolueessa ei ole kaihdettu edes natsitervehdyksiä.

Viime päivien mielenosoituksiin asti AfD:n uusnatsistinen siipi on kuitenkin saanut elää melko rauhassa ilman, että suuri yleisö reagoi siihen näkyvästi.

Mikä uusnatsistinen siipi ja miten se liittyy tähän kohuun? Selitä, perustele ja taustoita. Ei tällainen ole muuta kuin likasankojournalismia.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo
Potsdamin pöydän ympärillä istui AfD-puolueen mutta myös kristillisdemokraattien CDU:n taustavaikuttajia. Sen lisäksi paikalla oli ainakin muutama vauras yritysjohtaja.

Tapaamiseen osallistui AfD:n johtajan Alice Weidelin neuvonantaja Roland Hartwig, joka sai heti maanantaina potkut. Weidel itse puolustautui, että puolueen linjoja ei päätetä salaisissa tapaamisissa vaan puolueen sisällä.

Tapaamisessa käytettiin ulkomaalaisten häätämisestä sievistelevää sanaa ”remigraatio”, jonka voi kääntää suomeksi paluusiirtolaisuudeksi. Käytännössä se kuitenkin tarkoittaa ulkomaalaistaustaisten pakkosiirtoja ja karkottamista etnisen taustan perusteella.

Samaa sanojenvääntämistä kuin Suomessa "väestönvaihdon" ja "väestönmuutoksen" kanssa, kun "remigraatio" tarkoittaa suomeksi yksinkertaisesti "paluumuuttoa", jota Suomessakin tuetaan muun muassa porkkanoilla sellaisille laittomille siirtolaisille ja kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille, jotka kieltäytyvät palaamasta vapaaehtoisesti, mutta joita ei käytännössä voida pakottaa palaamaan tai se tulisi kalliiksi.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo
Saksassa puolueet, jotka yrittävät heikentää demokraattista järjestystä, voidaan kieltää perustuslain vastaisina. Tämän vuoden ajan onkin luvassa vilkasta keskustelua siitä, pitäisikö AfD:ltä evätä lupa toimia puolueena tai miten siihen pitäisi suhtautua.

Esimerkiksi Itä-Saksan Thüringenissä oppositiossa oleva kristillisdemokraattinen CDU-puolue rikkoi jo viime vuonna eräänlaisen tabun, kun se teki yhteistyötä AfD:n kanssa lakiesitysten käsittelyssä. Siitä syntyi valtava haloo.

Jostain syystä CDU ei ole puolueena tikunnokassa, vaikka kauhistellussa tapaamisessa oli puolueen jäseniä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 092
 • Liked: 5850
"Saksalaiset ovat lähteneet barrikadeille sankoin joukoin,"

Sankoin joukoin my ass. Muutama tuhat antifa-kiljujaa Berliinin kaltaisessa suuressa suvakki-multikulti tukikohdassa ei todellakaan ole paljon!

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 944
 • Liked: 13434
Se vaan on moninverroin helpompaa olla päästämättä haittaväestöä maahan kuin hankkiutua eroon maahan päästetystä haittaväestöstä.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 329
 • Liked: 15205
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Se vaan on moninverroin helpompaa olla päästämättä haittaväestöä maahan kuin hankkiutua eroon maahan päästetystä haittaväestöstä.


Periaatteessa asia on juuri niin kuin sanoit. Varsinkin kansalaisuuden myöntämisessä pitäisi olla äärimmäisen kriittinen jotta väärille tyypeille ei tulisi myönnettyä kansalaisuuksia.

Mutta sitten on joitain sellaisia 1300 km erikoistapauksia, jotka saattavat johtaa siihen että maahantunkeutujien maahan tunkeutumisen estäminen onkin vaikeampaa kuin heidän asianmukainen vastaanottonsa maan sisällä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 076
 • Liked: 40081
Keissi alkaa saada uusia, varsin tavanomaisia käänteitä, joista media ei enää raportoi täällä.

Lainaus
Tapaus Correctiv - kampanja mittatilaustyönä

Correctiv siivoaa vaivihkaan omia kertomuksiaan väitetystä oikeistoekstremistien "salaisesta tapaamisesta". Vasemmistosivuston mahtipontisesti julkaisemat tutkimukset osoittautuivat valheiksi. Tämä ei ollut ensimmäinen koordinoitu oikeiston vastainen mediakampanja.


Junge Freiheit 1.2.2024

Pala kerrallaan kampanjan valheiden verkko on hajoamassa ja kääntymässä vakiintuneen journalismin moraalikonkurssiksi. Kaksi viikkoa sitten Correctiv-sivuston mahtipontisesti julkaisemat tutkimukset väitetystä oikeistoekstremistien "salaisesta tapaamisesta" eräässä potsdamilaisessa hotellissa osoittautuivat valheiksi.

Nyt on jo selvää, että tässä yksityisessä tapaamisessa puhuttiin vain rajoittavasta maahanmuuttopolitiikasta, johon kuuluvat rajojen valvonta, sekä kielteisten turvapaikkapäätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden ja laittomien maahanmuuttajien johdonmukainen maastapoistaminen. Ja myös "suuressa mittakaavassa", kuten liittokansleri Olof Scholz oli äskettäin ihan itsekin luvannut mahtipontisesti Spiegel-lehden haastattelussa.

Correctiv siivoaa itse vaivihkaan omia kertomuksiaan

Ei ole olemassa minkäänlaisia todisteita, että "salaisessa tapaamisessa" Potsdamissa olisi puhuttu "miljoonien maahanmuuttajataustaisten Saksan kansalaisten häätämisestä ulos maasta" tai edes "karkotuksista". Correctiv siivoaa muuten jo itsekin vaivihkaan pois näitä termejä omistaa kertomuksistaan. Tästä huolimatta suuret mediayhtiöt, ARD ja ZNF etunenässä, jauhavat edelleen innokkaasti näitä valheellisia väitteitä

Nyt jo eläkkeelle jäänyt Südwestrundfunkin johtaja ja entinen "Heute journalin" juontaja Peter Voß kritisoi Frankfurter Allgemeine Zeitungissa uutiskanavia Potsdamin tapaamista koskevasta "sensaatiohakuisesta yksinkertaistamisesta" ja "gegen rechts" -joukkomielenosoitusten mobilisoinnista tämän lavastamisen avulla. Kaikki osat vaikuttivat sopivan - taas kerran - aivan liian hyvin kohdalleen. Samalla näimme taas kerran kuinka koordinoidut "gegen rechts" -mediakampanjat toimivat. Kun valhetta toistetaan riittävän kauan, niin se muuttuu ilmeiseksi totuudeksi.
(...)

Loppujutussa puhutaan vielä, kuinka valtion varoilla käydään oikeiston vastaisia kampanjoita (Kampf gegen Rechts). Jo sosialidemokraatti-liittokansleri Gerhard Schröderin kuuluisa "kunnollisten ihmisten kapina" (Aufstand der Anständigen) vuodelta 2000 perustui valheeseen. Kimmokkeena oli Düsseldorfin synagogan tuhopoltto, josta hätäisesti syytettiin oikeistoekstremistejä. Vaikka muutaman viikon kuluttua tuhopolttajiksi osoittautuivat Israelin vastaisin motiivein toimineet arabit, niin se ei enää pysäyttänyt kampanjaa.

Tämä tapaus ei pelkästään antanut kimmoketta - kuten nytkin - valtaviin mielenosoituksiin, vaan se käynnisti myös NPD-puolueen toimintakieltoprosessin, sekä pani alulle aina tähän päivään asti mittavasti laajentuneet "demokratian edistämisohjelmat", joilla ensisijaisesti tuetaan vasemmiston ja jopa äärivasemmiston projekteja valtion varoilla. Tämän tuen suuruus on nykyisin 182 miljoonaa euroa vuosittain. Correctiven valheet liittyvät tästä "oikeiston vastaisesta taistelusta" elantonsa tienaavan vasemmistokartellin valtion varojen anastusrikollisuuteen.

---

Suomessakin nähtiin viime kesänä samankaltainen kampanja, kun vasemmisto pani omaa "oikeistonvastaista taisteluaan" pystyyn harjoittamalla kuukausikaupalla mediassa aivan hervotonta paskanjauhantaan, joka sai aivan absurdeja ja idioottiluonteisia piirteitä kaikessa suhteettomuudessaan.
« Viimeksi muokattu: 01.02.2024, 17:35:51 kirjoittanut akez »
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Tagit: