HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Keuruulle Suomen suurin vastaanottokeskus?

(1/81) > >>

Horn Hill:

--- Lainaus ---Sarakallio Kiinteistöt osti Keuruun varuskunnan

Jyväskyläläinen kiinteistökehittäjä Sarakallio Kiinteistöt Oy on ostanut Keuruun varuskunta-alueen.
--- Lainaus päättyy ---

Loput Keskisyöpäläisestä: http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/sarakallio-kiinteistot-osti-keuruun-varuskunnan/1809289

Aikaisempi bisnes:


--- Lainaus ---Jyväskyläläismies osti Konnunsuon vankilan

Lappeenrannassa sijaitseva Konnunsuon vankilakiinteistö sai maanantaina uuden omistajan. Kiinteistöpalveluyritys Royal House osti Senaatti-kiinteistöltä lähes 400 hehtaarin suuruisen maa-alueen ja noin sata rakennusta. Kauppahintaa ei kerrottu julkisuuteen.

Royal Housen taustalla on palokkalainen kiinteistösijoittaja Tapani Rautiainen. Rautiainen omistaa useita kiinteistöjä Jyväskylässä, muun muassa Kelan entinen rakennuksen.

Royal House ei vielä ole lyönyt lukkoon, millaista toimintaa entiselle vankila-alueelle tulee. Yhtenä vaihtoehtona selvitellään vastaanottokeskuksen sijoittamista sinne. Kaupan osapuolet ja Maahanmuuttovirasto ovat sopineet asiaa koskevasta palaverista.

Vankila toimii osittain vielä ensi vuoden. Konnunsuo tuli myyntiin vuoden 2009 lokakuussa. Vankila-alue on merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö, mutta siitä ei ole tehty suojelupäätöstä. Valtion omistukseen jää Konnunsuosta vielä noin 700 hehtaarin kokoinen suoalue.
--- Lainaus päättyy ---

http://www.ksml.fi/uutiset/talous/jyvaskylalaismies-osti-konnunsuon-vankilan/884634

http://fi.wikipedia.org/wiki/Konnunsuon_vankila

Mikä on todennäköisyys sille, että Keuruu haluaa kohta valtiolta kolmen vuoden kotouttamisrahan? (Vrt. vanha  kotiuttamisraha http://www.varusmiesliitto.fi/kotiuttamisraha)

Janix:
Mikkelin kasarmit myytiin viime vuonna. Jos uusi varuskunta pitäisi taas joskus perustaa, niin varmaan pakkolunastuksia tarvitaan.

BeerBelly:
Muistelisin että Konnunsuon pellot myytiin eteenpäin melkein samaan hintaan kuin Royal House osti koko paketin ja itse rakennusten hinnaksi jäi jotain 150 000 euroa. Joista osa sitten vuokrattiin valtiolle about 600 000 euron vuosivuokralla ja vuokrasopimusta oli mukana avittamassa paketin myynyt valtion Senaatti-kiinteistöt.

Suomessa ei ole korruptiota.

Möhömaha:
Kannattaisi hyvän sään aikana myydä kaikki kasarmit ja oikeastaan koko Suomi venäläisille. Saataisiin edes hetkeksi rahaa elintärkeisiin kuluihin, kuten esim. maahanmuuttoon, ruotsinkielisyyteen, homoliittoihin  ja monikulttuuriin.

Viimeinen suomalainen:
Tässähän tämä wanha Konnunsuo-ketju:
http://hommaforum.org/index.php/topic,49129.0/nowap.html

Värinätutkani resonoi jo korkeilla taajuuksilla. Villi veikkaus, että parin vuoden sisällä Keuruun kylänraittia ja Lidlin ovenpieliä komistavat Nikeen ja Adidaksiin sonnustautuneet "entiset kalastajat" ja paperittomat koneinssit. Tulijat varmaankin ihastuvat maalaiskylämaiseen Keuruun keskustaan. Runsaasti puskia ja aluskasvillisuutta vapaa-ajan aktiviteetteja silmälläpitäen.

Niin ja ei Suomessa tosiaan ole korruptiota. Kohta keuruulaiset vuokraavat tältä kiinteistöveijarilta tiloja kovaan hintaan. Laillista, joo-joo.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta