HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Tasapainon puolesta – IPU (ent. Itsenäisyyspuolue)

<< < (2/40) > >>

Taikakaulin:
EU:sta eroamisen vaatiminen seuraavien hallitusneuvotteluiden yhteydessä tietäisi kyllä taas istumista oppositiossa seuraavat neljä vuotta. John on oikeassa, vain hallituksessa istumalla saadaa reivattua maahanmuuttopolitiikkaa paremmalle kurssille. Tässä ei kuitenkaan ole aikaa haihattelulle, koska mamupolitiikan muuttamisella alkaa olemaan hiukan kiire, joten liian suurien vaatimusten esittäminen, kuten esim. EU:sta eroaminen ei johda mihinkään. Eri asia olisi sitten se, jos persut saisivvat yli 50 % äänisaaliin, mutta se ei ole realistista.

Marija:
Aivan. Ensimmäiset asiat ensimmäisiksi.   :)

EL SID:

--- Lainaus käyttäjältä: Ari-Lee - 03.05.2014, 16:41:29 ---Tämä on eräs tärkeimmistä kysymyksistä. Mitä järkeä on ajaa useita marginaalipuolueita aikana jolloin kaikkien toisinajattelijoiden pitäisi keskittää voimavarat yhdelle suurelle oppositiopuolueelle. Kun asiat on saatu taas oikeille uomilleen voidaan perustaa uusia marginaalipuolueita. Mutta se että pahoina aikoina toisinajattelijat eivät mahdu yhden otsikon alle niin sehän tarkoittaa tuho- ja hajotuspolitiikan jatkumista aina vain kunnes ei ole mitään jäljellä. Tätähän kataiset ja urpilaiset haluavatkin - eripuraa oppositiossa.

--- Lainaus päättyy ---

Itse näkisin, että kyseessä on hyvä asia: Jos maahanmuuttokriittisyys olisi vain PS yksinoikeus, se houkuttelisi PS väkeä, jotka karkoittaisivat muita, sellaisia jotka äänestävät PSää muista syistä.
PS on profiloitunut konservatiiviseksi puolueeksi ja se vetää ääniä myös siellä, missä mamukrittisyys ei ole tärkein asia.
On vain hyvä, että mamukriitikko, joka kannattaa huumeiden vapautusta ja puhuu homoavioliittojen puolesta löytää henkisen kotinsa Muutoksesta, eikä karkoita PS myönteisiä koservatiiveja, jotka inhoavat huumeita, eivätkä sulata homoliittoja.
Ipu on myös tervetullut, mutta sen pitäisi tehdä enemmän töitä saadakseen pahimmat venäjänmyönteiset EU-foobikot siirtymään sinne, pelottelemassa meitä konservatiivisiä länsimyönteisiä, jotka kritisoimme ja pidämme monia EUhun liittyviä asiota vähintäänkin sairaina, mutta olemme mieluummin valmiit korjaamaan EUta kuin hyppäämään Putinin armoille.

Alkuasukas:
Spagettihirviö meitä Susanna Kaukiselta varjelkoon...

Ari-Lee:
^Mainos se on huonokin mainos.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta