Kirjoittaja Aihe: Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja: Rasismi ja naisviha, erottamattomat  (Luettu 13210 kertaa)

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 028
 • Liked: 14132
 • Dying Tecumseh (Ferdinand Pettrich)
Joka alalla, myös akateemisella, on oma termistönsä ja tapansa ilmaista asiansa. Se ei aukea välttämättä edes lähitieteen ammattilaiselle. Usein tehdään, mielestäni perusteeton, vastakkainasettelu luonnontieteiden ja humanististen tieteiden välille. On aivan yhtä kaavamaista todeta, että diplomi-insinööri ei ymmärrä historiantutkimusta ja siten historiaa, koska ei ole saanut koulutusta siihen, kuin väittää, että kulttuurintutkija ei ymmärrä ihmisen olevan biologisesti eläin ja yksi osa luonnon pitkää evoluutiota. Siksi mielestäni ei ole lopulta oleellista jargonin suhteen, mikä tutkinto tai koulutus minulla, sinulla tai naisunionin hallituksen jäsenillä on.

Tässä joukkoraiskaustapauksessa kokonaisuudessaan näyttää, kuin vastapuoli katsoisi asioita päällään seisten. Ei nähdä, tai tahdota nähdä, Suomen tietyissä vähemmistöryhmissä sitä, mitä väitetään suomalaisissa olevan (rasistista/kulttuurista naisvihaa yms.). Minä käsittelen tätä ilmiötä mieluummin kultuurisena kuin "rotuun" tai ihmisen/ihmisryhmän olemukseen liittyvänä. Yksi keskeinen syy on sanan rasismi väärinkäyttö. Sitä tungetaan kaikkialle. Se on blanco-termi, jonka käyttäjä ei usein itse tiedä tai määrittele, mitä se tarkoittaa. Se on leima, jonka käyttäjä pelaa näin hommalaisittain ilmaistuna pulushakkia. Se on termi, joka sisältää vain ja ainoastaa kielteisen mielikuvan. Kulttuuri sen sijaan pitää sisällään sekä hyviä, että huonoja puolia, aivan kuin kultuuriin kiinteästi liittyvä moraali pitää sisällään sekä hyvä että huonoja tapoja. Näin on jokaissa kulttuurissa, jonka jäsenet kykenevät itsekritiikkiin, myös somalikulttuurissa, kuten jäsen 'me' osoitti joukkoraiskausketjussa.

Naisunionin ja kaikki muut monikulttuuri-ideologian omaksuneet ovat sokaistuneet vihassaan. Heidän vihansa kohde, "patriarkaalinen yhteiskunta", on kuva, jossa valkoinen, hetero, mies, joka on taivuttanut muun maailman, sen vähemmistöt, valtansa alle, alistaa ja on aina alistanut muita. Tuo tyranni on tuhottava, kuten Maryam Abdelkader ilmaisee. Millään muulla ei ole sitä ennen mitään väliä. Sen jälkeen alkaan heidän mielestään tasa-arvon ja yltäkylläisyyden aika. Tämähän on kun kommunistisen ideologian kuvaus kommunistisesta yhteiskunnasta. Kommunistista yhteiskuntaa edelsi Marxin mukaan sosialistinen vaihe, eli proletariaatin diktatuurin aika. Naisunioni kuvittelenee samoin: kaikkien syrjittyjen, sorrettujen antifeministisen rasismin uhrien on yhdistyttävä diktatorisesti kuin Neuvostoaikaan sata vuotta sitten.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική 'häpäisy, kosto ja tuomio'

Memento mori 'Muista kuolevaisuutesi'

Finanz Schwein

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 270
 • Liked: 179
Edellisestä viestistä mieleeni tulivat sukupuolikiintiöt. Ilmeisesti niistä on tarkoitus luopua, sitten kun tasa-arvo on saavutettu. Mahtaako käydä samoin kuin diktatuurista luopuminen kommunististen maiden kohdalla?

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2982
Lama vie vientisektorilla työskenteleviltä miehiltä kykyä rahoittaa verovaroin valtiofeministejä, joiden tuotanto ei välttämättä ole julkisen tukemisen arvoista.

Naisasialiitto Unionin vuoden 2014 rahoituksesta löysin seuraavia tietoja. Joku ehkä löytää lisää.

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Kulttuurilehtiavustus 2014
...
Naisasialiitto Unioni ry Tulva 24 000 €


Lapsi ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma 2014 myönnetty rahoitus
...
Naisasialiitto Unioni ry  Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa 68 000 €
...
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

Kokoliha

 • Vieras
Lama vie vientisektorilla työskenteleviltä miehiltä kykyä rahoittaa verovaroin valtiofeministejä, joiden tuotanto ei välttämättä ole julkisen tukemisen arvoista.
...
Naisasialiitto Unioni ry Tulva 24 000 €
...
Naisasialiitto Unioni ry  Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa 68 000 €
...

Käsittääkseni Tarja Halonen sai aikaan sen, että ammattimaisten telaketjufemmareiden järjestöistä ainakin Naisjärjestöjen keskusliitolle maksettava tuki tulee nykyään jopa lakisääteisesti suoraan verovaroista. Järjestöfeminismin julkisista varoista rahoittamisen katkaisunhan voisikin ottaa hallitusohjelmaan? Tietysti myös naistutkimus, joka vaihtoi vain nimensä sukupuolentutkimukseksi, pitäisi laittaa ainakin ankaralle säästökuurille. Jos sitten tiukka paikka hallitusneuvotteluissa tulisi, niin karsittakoon edes tuollaiset 60% rahoituksesta.

Edit: Noita yhteiselle kassalla kurottavia feministijärjestöjähän on valtava nippu, mutta taisi olla myös Naisjärjestöt yhteistyössä - NYTKIs ry, jonka tuki tulee erikseen anomatta lakisääteisesti Halosen ansiosta.

Edit2: Pauli Vahtera voisi olla aika haka listaamaan ne kaikki eri kanavat ja rahasummat, joilla feminismiä verovaroista pönkitetään. Yhteissumma ei taatusti ole pieni, ja säästöistähän nyt pitää puhua.

« Viimeksi muokattu: 18.03.2015, 23:24:19 kirjoittanut Kokoliha »

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Lainaus
Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä

Ra­dio Hel­sin­gin aa­muis­sa kä­vi vie­raa­na Nais­asia­liit­to Unio­nin pu­heen­joh­ta­ja Kat­ju Aro, jon­ka kans­sa kes­kus­tel­tiin, mi­ten pit­käl­le net­ti­vi­haa­mi­nen voi kan­taa. Aron mie­les­tä Suo­mes­sa ei saa te­ho­kas­ta krii­si­apua rais­kaus­ta­pauk­siin.

Kuuntele: Radio Helsinki
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

Olli_Johannes

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 407
 • Liked: 321
Lainaus
Ainoa keino vastustaa näitä kaappauksia on olla lähtemättä pois liikkeistä ja ideologioista, vaikka niiden nimissä esiintyisi miten vastenmielisiä ja järjettömiä tahoja tai lausuntoja tahansa

Hyvä kirjoitus Pöllämystyneeltä. Kulttuurimarksilaiset (tai mitä nimitystä tuosta porukasta kukakin haluaa käyttää) ovat kaapanneet suurimman osan länsimaiden poliittisista liikkeistä ja se on iso ongelma maahanmuuttokriittisyydelle. Ongelmaa pahentaa vielä se että monet Euroopan populistipuolueet tosiaan hyökkäilevät voimakkaasti esim. feminismiä tai vaikka vasemmistolaista talouspolitiikkaa vastaan. Hyökkäilyllä voi kyllä hankkia puolueelle uusia kannattajaryhmiä, mutta samalla luodaan toisille ryhmille maahanmuuttokritiikistä negatiivista kuvaa. Poliittisten muutosten läpisaamiseksi maahanmuuttokritiikki tarvitsisi nykyistä laajemman kannatuksen erilaisten poliittisten liikkeiden tahoilta. 

elukka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 242
 • Liked: 584
 • Suur Lenin ta oli üllas, nii hoolitsev, tark, hea
Lainaus
Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä

Ra­dio Hel­sin­gin aa­muis­sa kä­vi vie­raa­na Nais­asia­liit­to Unio­nin pu­heen­joh­ta­ja Kat­ju Aro, jon­ka kans­sa kes­kus­tel­tiin, mi­ten pit­käl­le net­ti­vi­haa­mi­nen voi kan­taa. Aron mie­les­tä Suo­mes­sa ei saa te­ho­kas­ta krii­si­apua rais­kaus­ta­pauk­siin.

Kuuntele: Radio Helsinki

Tuo paljastaa sen kuinka surkealla tasolla on NAS Unionin henkinen taso
Kulttuurimarxismi
http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa
https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Lainaus
Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä

Ra­dio Hel­sin­gin aa­muis­sa kä­vi vie­raa­na Nais­asia­liit­to Unio­nin pu­heen­joh­ta­ja Kat­ju Aro, jon­ka kans­sa kes­kus­tel­tiin, mi­ten pit­käl­le net­ti­vi­haa­mi­nen voi kan­taa.

Kuuntele: Radio Helsinki

Mielenkiintoisia juttuja taas tuolla:

"Valkoisella heteromiehellä on hyvät syyt olla huolissaan asemastaan". (Katju Aro)

"Oli selvät sukupuoliroolit...". (Katju Aro)

----

"Pieni salaliittoseura, joka majailee hommafoorumilla...". (Katju Aro)

"Tai joillakin on yksinkertaisesti huoli siitä... että mistä he löytää parisuhteen, kun eivät kelpaa sellaisina millaisia ovat...ja toinen ääripää on joka purkaa vihaa". (Katju Aro)

(omakohtainen kokemus, kun tullut fanipostia henkilöiltä, jotka haluavat kertoa omat faktansa ja viestit eivät ole kovin ystävällisiä...) (Katju Aro)
---

Veitolan kertomus Teuvo Hakkaraisesta, että "Kuinka kaverit sano, että se on hullu. Tappaa ja raiskaa sut", "Mutta sitten paljastuikin että Teuvo on ihan tavallinen suomalainen mies(?)".

(kertoo Viitasaaren kamaluuksista ja ainoat paikkakunnan ulkomaalaiset olivat kiinalaiset ravintoloitsijat...). (Veitola)

(ymmärsin hyvin mistä se perussuomalaisten maahanmuuttokritiikki on lähtöisin, kun itsellä on ihan erilainen elämä....). (Veitola)

"Nettiviha purkautuu usein naisvihana ja rasismina".
---

Tilastotkin mainittiin syynä nettivihaan. (Katju Aro)

Huolestuttaa mihin se (nettiviha) voi johtaa... kuten Tapanilan raiskaustapauksessa... (Katju Aro)

(Viittaus Veronika Honkasaloon ja hänen saamiin "uhkailuihin"...)... Seuraamme liittyi kaksi natsia...ja pelotti aivan hirveesti... (Katju Aro)

---

Toimittaja: Koko Hubarakin joka kirjoittaa Mustat Tytöt-blogiaan, niin oli todella huolissaan mitä on olla tummaihoinen suomalainen, äiti... (kuva)

---

Arkinen rasismi on ilmiönä vielä isompi... (Katju Aro)

---

Toimittajille valehteleminen on tietysti päivätyö, mutta huvittaahan nuo jutut kun tietää niiden taustat. Sitä vain ihmettelee, että eikö toimittajia edes hävetä? Uskovatko tuosta vain noihin juttuihinsa?

Mikä se oli ongelma Tapanilan raiskauksessa eli a.) netin naisviha b.) netin rasismi vai c.) Tapanilan raiskaus?

Olisiko Tapanilan raiskausta tapahtunut, jos 1.) netissä ei olisi asiasta mitään puhuttu? Vai tapahtuisiko tuollaisia raiskauksia vielä useammin, 2.) kun ne eivät herättäisi mitään huomiota?

---

(+perinteiset jutut siitä kuinka raiskauksia tapahtuu kotioloissa....)

(jos tekijöinä olisivat olleet kantasuomalaiset, niin uhria olisi pelkästään syyllistetty...) (Katju Aro)
« Viimeksi muokattu: 09.04.2015, 00:53:19 kirjoittanut nollatoleranssi »

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Katju Aro pelkää kahta "natsia", jotka tulevat julkisesti kyselemään jotakin
asioita yleisellä paikalla tai Jussi Halla-Ahon "Irtisanoutumiskäskyä Veronika Honkasalon kommenteista", mutta ei pelkää maahanmuuttajanuoria, jotka voivat joukkoraiskata kenet tahansa tytön/naisen ulkona ja vielä nauraa räkäisesti koko asian päälle (yleensä ottavat sen heikoimman uhrin, kuten näistä lukuisista rikosuutisista on voinut todeta).

Valkoisen miehen kriisi mainitaan suurimmaksi syyksi raiskauksiin ja muihin rikoksiin, mutta miten nämä nettikirjoittelijat voivat sieltä netin kätköistä hyökätä junassa olevan tytön päälle? Vai joutuiko tyttö menemään junalla, koska ei uskaltanut asioida netissä naisvihamielisten valkoisten heteromiesten takia?

Veirtolan jutteleminen Hakkaraisen kotiseuduista on oma propaganda-osionsa aiheesta ja ei liity millään tavalla keskusteluun. Voi tosin aiheesta kysyä, että mistä syystä Hakkaraisen kotiseuduilla ollaan huolestuneempia uutisista Helsingissä kuin hyvin rahaa tienaavalla helsinkiläisnaisella omasta kotikaupungistaan? Ehkäpä sen takia, ettei todellisuus ole koskaan korostu omakohtaisesti ja vaikka niin tapahtuisikin, niin aina keksitään jotakin ihme tekoselityksiä selittämään ongelmaa.

Pitää tietysti todeta, että nykyisin maahanmuuttajia on "lähes joka puolella Suomea". Toisaalta samantyyliset ongelmat mitkä Helsingissä ja monissa muissa maissa ovat arkipäivää (väkivaltaiset katujengit, rikosryhmät, yms.) ovat jääneet Suomessa ainoastaan Helsinkiin ja lähialueille (eikä Helsingissäkään tilanne vaikuta olevan vielä katastrofaalinen).

Jotakinhan tuosta haastattelusta kertoo sekin, että miten paljon Naisunioni Liiton Katju Aroa pelotti Tapanilan joukkoraiskauksen seuraukset (tapahtuiko mitään?) ja tilastot (tilastot eivät kerro mitään todellisesta elämästä?).... Mutta itse raiskaus (tai muutkaan vastaavat raiskaukset muutamien vuosien sisällä) eivät herättäneet erikoisempia reaktioita.

---

Tuntuuhan tämä tuulimyllyjä vastaan taistelemiselta, mutta eihän noita juttuja kukaan toimittaja pysty edes alkeellisimmalla tavalla kyseenalaistamaan, jos ei joku hommafoorumilainen sitä tee. Toimittaja osaa korkeintaan nyökätä perässä, koska muuten saattaisi paljastua aatteen vastaiseksi kätyriksi.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Vielä noista natseista... Natsithan pelottavat ketä tahansa eli pelkästään nimen sanominen ääneen aiheuttaa vähintään joitakin vilunväreitä... Mutta että kohtaa kaksi natsia päiväsaikaan liivitakeissa hakaristeineen jonkun kuppilan pihassa ja näkee heidän juttelevan jotakin niin viimeistään tuossa vaiheessa pitäisi kutsua poliisi paikalle? (toki olettaen, että kyse oli hyvin vahvoista aatteen naisista niin nämä natsit saattoivat olla ihan tavallisia valkoisia heteromiehiä, joista toinen sanoi sanan "perussuomalainen" tai toisella oli "leijonakoru" kaulassa...).

Tarinasta ei kunnolla käynyt ilmi, että olivatko natseilla mitä mielessä a.) joukkoraiskaus b.) pahoinpitely c.) kähmintä d.) vihapuhe e.) ryöstö f.) tappo, g.) joukkomurha? jne., mutta ainakin jos loppukerrontaa on uskominen, niin ei heillä vaikutanut mitään muuta olevan mielessä kuin kertoa omat kommenttinsa siitä, että miksi Suomessa tapahtuu Tapanilan kaltaisia joukkoraiskauksia.

Asian liittäminen radiojuttuun oli toki ymmärrettävää... Mutta kyllähän tuo osoittaa, että minkälaisina idiootteina suomalaisia edelleen pidetään.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Sekin mietityttää, että jos natseilla tehdään tuollaista politiikkaa, niin tehdäänkö samanlaista poliittista peliä uhkauksillakin?

Osa uhkauksistahan on aina todellisia (nykyisin on niin helppoa lähettää kaikenlaisia epämääräisiä uhkauksia), mutta kun samat tarinat näkyvät toistuvan suunnilleen samassa muodossa, niin vaikuttaa siltä kuin uhkauksia ei pidettäisi todellisina. Tai sitten ne ovat yhtä todellisia kuin noiden natsien tapaaminen eli henkilöllä on niin vahva aatemaailma, että kuvittelee uhkauksien olevan todellisia...

Todennäköisesti liioittelun aste on aivan samoissa sfääreissä kuin natsijutuissa... Ei ihme, että nettiviha pelottaa.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 357
 • Liked: 9628
On myönnettävä, että näinkin paatuneelle islamoitumisen vastustajalle tulee pikainen heikko hetki Unionin päivän vuotoa lukiessa. Ykskaks Saudien järjestelmässä näkee hyviäkin puolia. Sitten se menee ohi ja voi jälleen onnitella siitä, että läheskään kaikki naiset ei ole fanaattisia miesten vihaajia kuten Unionin raivottaret. Siksi suomalaiset naiset myöskään eivät ansaitse islamisoitumista kuten ei feminististä helvettiäkään, joka olisi huono naisille siinä kuin miehillekin. Kuten kaikki aatepohjautuneet utopiat on aina olleet.

Toivon osaltani lämpimästi, ettei joukkoraiskausta koskaan tapahtuisi. Jos kulttuuritulkkimme tähän kuitenkin syyllistyvät, voimme vain armeliaasti toivoa uhriksi sattuvan jonkun Naisasialiitto Unionin puheenjohtajistosta, koska he tietävät valmiiksi ketä syyttää teosta. Ja ovat sitäpaitsi syyttäneetkin.
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Tuossa samaisessa ohjelmassa puhuttiin erilaisista maailmoista, joissa ihmiset elävätä. Tarkoittaen sitä, että näkee vain sen oman maailman sisälle, mutta ei muualle. Koska puhujana oli NU:n Katju Aro, niin vaikutti siltä kuin häntä olisi kritisoitu aiheesta.

Ohjelmassa taisi paljastua syy siihen, että miksi "nettiviha" on se ykkösasia, johon huomio on kiinnittynyt niin vahvasti. Katju Aro kertoi saaneensa jo "uransa alusta lähtien" paljon negatiivista palautetta netin kautta... Samanlainen kohtalo on mitä todennäköisemmin ollut myös muilla järjestön naisilla. Nettiviha on ollut se henkilökohtaisin vihan muoto, joka on pystytty näkemään ja siitä on helppoa ollut puhua muiden kanssa. Samanlaista palautetta on epäilemättä tullut esim. yksittäisiltä somaleilta (varapuheenjohtaja Maryan Abdulkarim kertonut niistä), joten sitä on pystynyt heti samaistumaan näihin palautteen saajiin.

Samaan aikaan kun huomio on keskittynyt henkilökohtaiseen nettivihaan, niin ei ole pystytty näkemään niitä oikeita rikoksia ja ketkä niitä tekevät (tai ei ole haluttu nähdä?). Mahdollisesti tuossa vaikuttaa sekin, ettei ole mitään omakohtaista kokemusta aiheesta (toisin kuin nettivihasta) ja aatekin taustalla vaikuttaa. Samoin kun puhutaan ystävien ja tuttavien kanssa aiheesta, niin aina nousee esiin tuo "nettiviha", mutta kaikki muut rikokset voidaan sivuuttaa "yksittäistapauksina".

---

Aihe on sen takia mielenkiintoinen, koska eri feministipiirit ammentavat voimaansa toistensa sanomisista ja usein julkisuudessa toimittajat viittaavat toistensa tai tälläisten järjestöjen sanomisiin (kuukausia tai vuosia myöhemminkin). Samat piirit hallitsevat kritiikitöntä vasemmistoajattelua ja näin ollen ei ole mikään ihme kun lukuisat "nettivihapuhekampanjat" saavat niin paljon suitsutusta ja kiitosta. Huolimatta siitä, että onko ongelma ylipäätään missään "netin vihapuheessa" vai jossakin muualla (hyvä esimerkki tämä Tapanilan joukkoraiskaus, jossa nettiviha nousi heti ensimmäiseksi kohteeksi, vaikka sillä ei ollut osaa tai arpaa teon/vastaavien tekojen kanssa).
« Viimeksi muokattu: 09.04.2015, 15:49:51 kirjoittanut nollatoleranssi »