HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Suositeltavia youtube-kanavia

<< < (23/23)

Siili:
Kenth Ekeroth haastattelee Samnytille Annaa ja hänen poikansa Kristianstadissa "herkällä" Gamlagården-Näsbyn alueella, jossa mamuprosentti on 80-90.     

Englanninkielinen tekstitys, tehty pari vuotta sitten.  Pettymys ja turhautuminen kehitykseen on ilmeistä, mutta pois muutto ei taloudellisista syistä ole mahdollista.

https://www.youtube.com/watch?v=PIp8E9Bw5ok&t=977s

Eilen 3.8.2021 kolme ulkopuolista loukkaantui tämän alueen ampumisvälikohtauksessa:

https://samnytt.se/masskjutning-flera-skottskadade-i-kristianstad/ar
 
Onko tilanne samanlainen Varissuolla, Suvelassa tai Havukoskella kymmenen-kahdenkymmenen vuoden kuluttua?  Tällä hetkellä niiden mamuprosentti on vasta puolet Gamlagården-Näsbyn arvosta.

Samnytin muuta tuotantoa:

https://www.youtube.com/channel/UCRVYss9AK2VcF9N1mVczi7g

qwerty:
Uusi talk-show "You Are Here" jonka eka livejakso oli aamuyöstä.

Emäntänä Sydney Watson ja isäntänä Elijah Schaffer

Eka jakso oli vähän yli tunnin. Vieraana itselleni tuntematon Sarah Gonzalez, joka oli lähinnä statistin roolissa.

Päivän teemoina mm. Bidenin määräämä rokotepakko, Australian koronarajoitukset, Great Reset, CRT sekä vigilantismi. Loppukevennyksenä etsittiin Sydneylle deittiseuraa, kun oli sellaista mennyt toivomaan Tim Poolin ohjelmassa.

Miinusta Schafferiä ennenkin katselleille tutuista yhtäkkiä asiapuheen seassa olevista mainostiedotuksista. Nyt olivat onneksi kohtalaisen lyhyitä ja niitä oli vain kaksi.

@zupi ehkä kiinnostuu, vaikka Rufon esille nostamat asiat ovatkin tuttuja. Keskustelu ja aihealueen atomeiksi purkaminen on mielenkiintoista kuunneltavaa.

Show tulee joka ma-pe. Ilmeisesti samaan aikaan eli alkaen 02:00 meidän aikaa. Varmasti parempi ohjelma aamukahvin lomassa katsottavaksi kuin Ylen aamu-tv :) Itselläni meni saman tien päivittäiselle katselulistalle.

Pallopääkissa:
Amerikan 2020 vaalien jälkeisen hässäkän aikaan löysin Steve Turleyn kanavan. Ainakin vielä videot ovat saaneet olla yt:ssä mutta Dr. Steve on laittanut videoita Rumbleen kaiken varalta.

https://www.youtube.com/c/DrSteveTurleyTV/videos

https://rumble.com/c/DrSteveTurley

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta