HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Suositeltavia youtube-kanavia

<< < (2/23) > >>

Mursu:
Colin Flaherty esittelee paljon mustien erityisesti valkoisiin kohdistamaa jengiväkivaltaa:

https://www.youtube.com/channel/UCkffs7dlQWuM3HKUM4LeMVA

Hänellä on myös asiasta pari kirjaa, joita saa Amazonista pikkurahalla tablettiin. Käsitellyt tapaukset ovat tuoreita. Ei siis haeta jotain vuosikymmenien takaisia asioita, niin kuin valkoisia syyllistävät tekevät.

Omicron:
Ruotsalaisia maahanmuuttokriittisiä kanavia:

Granskning Sverige:
https://www.youtube.com/channel/UCaZN7MS2Wv7ZR5fwxu-gh0g/videos

He esimerkiksi soittavat toimittajille ja paljastavat ruotsalaisen median todellisen agendan.

"Granskning Sverige är ett demokratiskt medborgarinitiativ, vars syfte är att uppmuntra vanliga människor att utöva sin demokratiska rätt och skyldighet att kontrollera etablissemangets politiker, journalister och tjänstemän."

En Arg Blatte Talar (hänen videoissa on englantilainen teksti jos ei osaa ruotsia):
https://www.youtube.com/user/EnArgBlatteTalar/videos

"I am anti-political correctness, anti-herd mentality and anti-religion. I believe in individuality, critical thinking and constructive nihilism. All cultures are not equal, because all ideas are not equal, and that's merely what culture is: A collection of ideas. Nothing is sacred and everything should be shat on. I am not a nationalist, though I do not believe in the idea of completely open borders either."

Laatikko:
Loistavaa ja sarkastista analyysia maahamuutosta Ruotsissa. Ongelmat ovat jo tunnistettavissa meilläkin. Tässäkö on kohtalomme, vai voimmeko vielä jotenkin vaikuttaa?

https://www.youtube.com/channel/UC8kf0zcrJkz7muZg2C_J-XQ
https://acidmuncher.wordpress.com/

Pat Condell mainittiinkin jo, mutta laitan sen kuitenkin uudelleen, niin hyvä hän on.
https://www.youtube.com/user/patcondell/videos

L.N:
Useamman kerran oo törmännyt hommakerhoissa sekä joskus muutenkin herraan nimeltä Teemu Torssonen. Mahtava tyyppi ja rutinuiva. Persu ja Jyväskylän aktiiveja. Ehdokkaana yliopiston edustajistoon, joten on valmis haasteisiin ja loanheittoon.

Filosofisesti maailman menoa pohdiskeleva herrasmies. Pitää itestään turhan pientä ääntä. On mm. juurikin aloittanut Youtubessa "Teemu-TV" nimisen kanavan. Kannattaa käydä tutustumassa. Eilen hommakerhossa kaiveli repustaan yllättäen uunituoreen kirjansa pöydälle, tokaisten: Oon kirjottanut tämmösen kirjan. Se kirja ei taida ollakaan ihan mikä tahansa opus, vaan kantaa nimeä: Miten minusta tuli kansallismielinen. Kirjoja voi kysellä Teemulta tai Miniluvilta (Eikös näin Miniluv?) Jep.

Toivottavasti Teemu aktivoituu enemmän myös täällä homman puolella. Toki yliopistomaailmassa on varmasti ihan täys työ käännyttää porukkaa tai saada jalansijaa itselleen ja nuivalle aatteelle.

TEEMU-TV https://www.youtube.com/channel/UCHdo8CIK90XLW-S5SUc23Eg

L.N:
Röyhkeästi mainostan myös omaa kanavaani. https://www.youtube.com/user/RaidHammar/videos
Kanavalta löytyy yhteiskunnallis-kriittistä musiikkia ja propagandaa. (Sekä muutakin, mikä ei välttämättä liity asiaan.)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta