UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta  (Luettu 162308 kertaa)

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 596
 • Liked: 17193
 • Blues for Allah
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #60 : 31.12.2014, 18:36:42 »
Hitto, se konehan paitsi kuluttaa, myös vuotaa polttoainetta maassa ollessaan.

??

Enivei, molemmat koneet lentää niin kortealla, ettei edes tarvitse välttämättä tunkeutua tiedusteltavan maan ilmatilaan saadakseen tarvittavat kuvat. Ne voi saada myös kameran sivusuuntauksella.
Varmasti oli esim U-2:lla hermoja raastavaa lentää lakikorkeudessa 10km/h nopeusrajassa 11 tuntia peräjälkeen. Liian nopea vauhti rikkoisi koneen ja hidas vauhti sakkaisi koneen ohuessa ilmassa!
Lentäjät oli kovia jätkiä!

SR-71 oli myös mahdoton pudottaa it-ohjuksilla, koska minkään tunnetun ohjuksen nopeus/kantomatka ei riittänyt saavuttamaan yli 3 kertaa äänennopeudella ja yli 25 kilometrissä kiitävää kohdetta.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2014, 18:57:39 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Topi Junkkari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 399
 • Liked: 4840
 • Ei ole olemassa mitään sukupuoleltaan neutraalia
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #61 : 31.12.2014, 18:42:12 »
SR-71:stä tihkuu polttoainetta pikku hiljaa sen ollessa maassa, koska rakenteiden saumat on suunniteltu lämpölaajenemaan tiiveiksi vasta koneen suunnitelluissa käyttökorkeuksissa ja -nopeuksissa.
Ihmisiä, joilla on vakavia hallusinaatioita, ei pitäisi päästää merkittäviin julkisiin virkoihin. Lievät harhanäyt tai -äänet ei haittaa, ellei satu olemaan lentäjä tai pianonvirittäjä.

– Nimim. Joutilas Hommaforumilla 13.9.2015
http://hommaforum.org/index.php/topic,903.msg1989950.html#msg1989950

Topi Junkkari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 399
 • Liked: 4840
 • Ei ole olemassa mitään sukupuoleltaan neutraalia
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #62 : 01.01.2015, 09:59:00 »
Vähän ihmettelen sitä, että Jukan mainioita kirjoituksia ja ansiokasta muuta toimintaa käsittelevä ketju on muuttunut Vuosaaren persujen (Jukan, Nuutin ja minun) sotatekniikkaketjuksi, mutta kerta kiellon päälle: Blackbirdin lentokäsikirja tuli julkiseksi joskus 2000-luvun alussa (konehan poistui USAF:n palveluskäytöstä 1998 ja NASAlta 1999) ja on saatavissa ainakin täältä: http://www.sr-71.org/blackbird/manual/

sr-71.org on muutenkin hyvä sivusto kaikille kyseisestä Lentokoneesta kiinnostuneille.

Jos minulta kysyttäisiin, mikä on maailman hienoin Lentokone, joutuisin antamaan kaksi vastausta:
Siviili: Aérospatiale-BAC Concorde.
Sotilas: Lockheed SR-71 Blackbird.

SR on muuten lyhenne sanoista strategic reconnaissance.
Ihmisiä, joilla on vakavia hallusinaatioita, ei pitäisi päästää merkittäviin julkisiin virkoihin. Lievät harhanäyt tai -äänet ei haittaa, ellei satu olemaan lentäjä tai pianonvirittäjä.

– Nimim. Joutilas Hommaforumilla 13.9.2015
http://hommaforum.org/index.php/topic,903.msg1989950.html#msg1989950

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #63 : 16.01.2015, 15:53:59 »

Niissä Beareissa on nykyään sama tiedusteluvarustus kuin 1960-luvulla yhtä varmasti kuin kämpässäni on alkuperäinen 1960-luvun keittiö.

Missä minä olen niin väittänyt? Se on faktaa, että heti Neuvostoliiton romahdettua loppuivat myös lennot kyseisellä konetyypillä. Tuskin 1990-luvun alun jälkeen kovinkaan paljon on tekniikkaa uudistettu.

Lainaus
BUK:in kantama 35 km, maksimikorkeus 22 km ja ohjuksen nopeus Mach 3. Ehkä ei. Kyllä se syy taitaa löytyä niistä Neuvostoliiton puolelle ilmestyneistä S-300 -ohjuksista.


Jostakin syystä lennot Neuvostoliiton ilmatilassa ja myös meidän ilmatilan käyttö loppuivat 1980-luvun puolenvälin jälkeen. Meillä noita S-300 ohjusta ei ole ollut koskaan käytössä.

Lainaus


LBJ oli se, joka olisi ollut "soft on communism", jos olisi vetäytynyt Vietnamista ollessaan ehdokkaana. Luovuttuaan ehdokkuudesta hän pyrki aktiivisesti lopettamaan sodan. Näkemyksesi on hieman erikoinen myös Nixonin osalta ottaen huomioon hänen toimintansa sodan pitkittämiseksi vuoden 1968 presidentinvaalien alla:

Lainaus
Johnson's negotiators hoped to reach a truce in Vietnam prior to the election. Nixon received astute analysis on the talks from Henry Kissinger, then a consultant to U.S. negotiator Averell Harriman, and his campaign was in regular contact with Anna Chennault in Saigon. She advised South Vietnamese president Thieu not to go to Paris to join the talks, hinting that Nixon would give him a better deal if elected. Johnson was aware of what was going on, as he had both Chennault and the South Vietnamese ambassador to Washington bugged, and was enraged by what he considered an attempt by Nixon to undermine U.S. foreign policy. On October 31, with no agreement, Johnson announced a unilateral halt to the bombing, and that peace negotiations would start in Paris on November 6, the day after Election Day. On November 2, after speaking with Chennault again, Thieu stated he would not go to Paris. Johnson telephoned Nixon, who denied any involvement; the President did not believe him. Johnson felt he could not publicly mention Chennault's involvement, which had been obtained by wiretapping, but told Humphrey, who chose not to use the information.

(http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nixon#1968_presidential_election)

Kannattaa myös huomata, että sota jatkui koko Nixonin ensimmäisen presidenttikauden ajan.

On mahdollisesti L.B.J ollut ehdokkaana vastakkaista mieltä, mitä hän todellisuudessa kuitenkin presidenttinä toimi, kun JFK oli salamurhattu Dallasissa.

Nixon todellakin kiihdytti sotaa uskoen voittoon, mutta jatkuvat tappiot ja niin sanotun Tet-hyökkäyksen jälkeen 1968 yhä harvempi kannatti sitä. Nixonin ulkoministeri Henry Kissinger jopa levitti sodan Kambotsean puolelle, aiheuttaen valtion totaalisen romahtamisen ja tasoitti tietä Punaisten Khmerien vallankaappaukselle. Silti meidänkin päättäjät haluavat kuunnella[Kissingerin] hänen mielipiteitään, vielä tänä päivänä.

Lainaus

Ei se ole mielipide, vaan yleisesti tiedossa oleva tosiasia. T-72 oli halpisversio, jossa ei alunperin ollut mm. laseretäisyysmittaria tai ohjusaseistusta, toisin kuin T-64:ssä ja T-80:ssä, ja vientiversiot olivat vielä neuvostoversioitakin huonompia.


Joo on varmaan ollut halpa versio, mutta erittäin hyvä sellainen. Meilläkin käytettiin hyvällä omatunnolla sitä jonkin aikaa, ja ostettiin DDR:n varastoista lisää, mutta yleisen asekehityksen takia, sen panssarointi kuitenkin vanheni aika pian käyttöön oton jälkeen.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2015, 16:00:42 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #64 : 16.01.2015, 22:20:07 »
Puolustusvoimien tila-ennen ja nyt

Puolustusvoimamme on ollut viime vuosina tiukkojen säästötoimien kourissa. Varuskuntia on kuten myös joukko-osastoja on lakkautettu 1990-luvun puolivälistä, aina nykypäivään saakka. Yleensä perustelut ovat olleet säästötoimet, tai ikäluokkien pienentyminen. Tilanne ei ole uusi, vaan tämä sama on tilanne ollut koko Suomen itsenäisyyden ajan. Yksi syy talvisodan tilanteeseen oli kenttäarmeijan puutteellinen aseistus, kuten myös varustautuminen. Armeijaa varustettiin liian yksipuolisesti. Hankittiin sukellusveneitä ja kaksi raskasta panssarilaivaa - Ilmarinen ja Väinämöinen. Joiden hyöty tositilanteessa jäi vähäiseksi. Toinen upposi heti jatkosodan alussa, ja toinen myyntiin entiselle viholliselle ja lopulta romutettiin silloisessa Leningradissa. Näiden hankintahinnalla olisimme pystyneet jopa silloisessa tilanteessa hankkimaan lentokoneita tai muuta uudempaa aseistusta. Lentokoneiden hankkimista varten kerättiin romurautaa ja rahaa, muutenkin köyhältä kansalta. Siten [panssariaivojen] hyöty jäi vähäiseksi. Niiden hankkiminen aikoinaan lopulta maksoi talvisodassa monen taistelijan hengen, turhaan.

Tälläkin hetkellä puolausvoimamme kantahenkilökunta haaveilee uusivansa nykyisen merivoimien kaluston lähivuosina. Itse näkisin, että kolmen erilaisen ja kalliin järjestelmän uusimista pitäisi harkita tarkkaan, tarvitaanko me yleensäkään sellaista, mitä voimme käyttää rajoitetun ajan vuodesta? Vai, olisiko parasta unohtaa merivoimien kehittäminen kokonaan ja satsata vähät varat kunnolliseen rannikkopuolustukseen ja sitä kautta maavoimien nykyaikaisempaan aseistukseen. Jos tarvitsemme merivoimille aluksia, niin Busterit riittää hyvin sen tarpeen tyydyttämiseen.

Kriisinajan joukkojen supistamista jatketaan lähivuosina. Suunnitelmissa on pienentää reservi hieman alle 300 000 sotilaaseen. Joka on todella vähän tämän kokoiselle maalle. Tosin sodat on muuttaneet vuosikymmenien saatossa muotoaan, isoista kenttäarmeijoista nopeasti liikkuviksi osastoiksi, mutta silti päättäjien kaavailema muutos on kohtalokas. Vaikka olemme suhteellisen harvaan asuttu maa, niin siltikin se jättää liian ison alueen kunnollista puolustusta vaille. Toisaalta tarvitsemme vain uskottavan kokoisen armeijan, joka on motivoitunut puolustamaan maansa koskemattomuutta, muuta ei tarvita. Yhtä pätee vanha sananlasku, ”ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki”.

Puolustusvoimamme poistaa reservistä noin 300 000 henkeä. Se on jo silkkaa tuhlausta. Armeijan tulisi pitää kaikki jotka vähänkin on kykeneviä ja halukkaita taistelemaan tai osallistumaan reservin harjoituksiin ja pystyvät ylläpitämään omaa taistelukuntoa yllä. Tapahtuipa se osallistummalla ampumaharrastuksiin tai harrastamalla lihaskuntoa ylläpitävää liikuntaa. Tätä voisi paremmin huomioida, kun kriisinajan reservin kokoonpanoa mietitään. Kategorinen ajattelu iän muodostamasta haitasta ei välttämättä pidä paikkaansa. Moni viisikymppinen on paremmassa kunnossa kuin kolmekymppinen, joka on sijoitettu kriisinajan joukkoihin.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #65 : 16.01.2015, 22:22:25 »
Eurooppa pidättää henkeään terrorin pelossa

Sattumalta vilkaisin lauantaina 10.1.2015 ilmestynyttä keskisuomalaista, ja meinasin vetää päiväkahvit henkeeni. Luin Suomen tietotoimiston (STT) Ranskan kirjeenvaihtaja Annu Marjasen kolumnin ”Ääriliikkeet kielivät Euroopan pahoinvoinnista.” Hän toteaa eurooppalaisen äärioikeiston lietsovan ääri-islamistista väkivaltaa, joka on ainakin minun mielestäni kummallinen ajatus.

Euroopassa on vuosi kymmenien aikana ollut aika ajoin terroria. Tosin 1960- ja 1970-lukujen terroria ja kauhua kylvivät pääosin kommunistiset terroristit, niin silloisessa Länsi-Saksassa kuin myös Italiassa, Ranskassa. Äärioikeistolaista (valtio)terroria harjoitettiin Espanjassa, Portugalissa ja Kreikassa. Irlannin tasavaltalaisarmeija (IRA) ajoi Pohjois-Irlannin itsenäisyyttä tai liittymistä Irlantiin. Vasemmistolainen terrori pystyttiin tukahduttamaan kovilla otteilla, hyvä niin. Meni vuosikymmeniä kun ei ollut juurikaan, ainakaan suuressa mittakaavassa esiintynyt terroria, muutama pommi räjähti Kreikassa. Mitä nyt Neuvostoliiton romahdettua tsetseeni sissit räjäyttelivät Moskovan metrossa pommeja ja hyökkäsivät erääseen teatteriin, myös koululapset saivat tuntea näiden uskonsotureiden raivon. Monikaan meillä Suomessa ei uskaltanut tuomita tapahtunutta, vaan arvosteltiin ja syytettiin Venäjän erikoisjoukkojen toimintatapaa.

Annu Marjanen kuitenkin yrittää jollakin tavoin punnita ääri-islamin ja äärioikeiston olemusta, mutta kuitenkaan onnistumatta siinä. Hän syyllistää yllättäen myös kansallismielistä Venäjää Euroopan ongelmista, kun hän väittää eurooppalaisen äärioikeiston ihailevan sitä [Venäjää]? Varmaan hän on päässyt tähän päätelmään ihan itse, koska se on todella typerä väite pitkään aikaan. Jos, Ranskan äärioikeisto saa rahaa Venäjältä - se ei tarkoita, että kaikki äärioikeistolaiset sitä ihailisivat automaattisesti. Päinvastoin, niin sanotut äärioikeistolaiset järjestöt ovat ensisijaisesti kansallismielistä, eli nationalistisia, siten Venäjän ihailu ei ole asialistan kärkipäässä, ehkä päinvastoin, sillä monet vihaavat Venäjää ja venäläisiä sydämen pohjasta.

Kolumnin lopussa hän toteaa kuitenkin -suora rinnastus historiaan on yhtä vaarallista, kuin mustavalkoinen maailmankuva. Itse näkisin, että juuri historiasta pitää ottaa oppia. Kävelemmekö kaasukammioihin yhtä mielellään kuin juutalaiset tekivät sitä toisen maailmansodan aikana, vain pysähdymmekö tekemään vastarintaa ennen kuin se on liian myöhäistä. Kuten myös voisimmeko pysäyttää ääri-islamisaation nyt, vai teemmekö sen vasta Wienin portilla?
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #66 : 17.01.2015, 14:36:32 »
Kirjoitettu 26.6.2014

Holmlundin perustelut tasa-arvoisen avioliittolain yhteydessä

Kansanedustaja Anne Holmlund (kok.) 25.5.2014 antamassaan lausunnossaan perusteli tasa-arvoisen avioliittolain hylkäämistä lain huonolla valmistelulla. Perustelu on kestämätön, varsinkin kun hän itse on profiloitunut kyseisen lain vastustajaksi. Siten, hän on pyrkinyt vaikuttamaan lakivaliokunnan mielipiteeseen jo valmistelun aikana.

Kuten kirjoitin 24.6.2014 kirjoittamassani blogissa ”kirkkomme olisi hyvä olla vastustamatta tasa-arvoista avioliittolakia.” Kun ongelma on kuulemma ”vain” juridinen, eli lainsäädännöllinen, ainakin toimittaja Ile Jokisen mielestä, kun twiittasin hänen kanssaan. Todellisuudessa näin se ei kuitenkaan ole. Selvitin lakivaliokunnan käsittelyn aikana kuultuja asiantuntijoiden taustoja ja heidän edustamiaan mielipiteitä. Ihmetystä herättää ainakin seuraavien asiantuntijoiden kohdalla: professori Tapio Puolimatka, varatuomari Helena Molander, piispa Teemu Sippo (katolinen kirkko) ja hallituksen puheenjohtaja Anas Hajjar (Suomen Islamilainen Neuvosto). Toisin lähestulkoon kaikki olisi hyvä listata, mutta nämä edellä mainitut taitavat olla jyrkimmästä päästä.

Pikaisesti ainakin Anas Haijarin edustamaa uskonnollista yhteisöä olisi pitänyt jo alkujaankin pitää suoraan homovastaisena, Vaikka hän itse suhtautuisi maltillisesti homoliittoihin, niin hänen omat mielipiteet, eivät edusta koko Islamilaista yhteisöä. Mietinnöstä ei löytynyt juutalaisten ja Tataarien edustamia uskonnollisia yhteisöjä ollenkaan. Pikaisella johtopäätöksenä voin tehdä, tässä haluttiin jo alkuaan hakea negatiivinen lopputulos. Holmlundin olisi pitänyt tämä tuoda reilusti esiin, eikä pyrkiä peittelemään omaa mielipidettänsä lakivaliokunnan selän takana äänestyksen jälkeen.

Toisaalta myös Tapio Puolimatkan teesit ovat suoraan keskiajalta. Onneksi hän on julkistanut lausuntonsa omalla sivustollaan. On ihmeellistä, että hän voi yleensäkään opettaa yliopistossa, jossa pitäisi käsitellä tieteellisesti, eikä perustella omia mielipiteitään huuhaa argumenteilla tai toisarvoisilla tutkimuksilla, jota tukevat vain hänen omaa maailmankatsomusta. Toisaalta tämä on yleistä meillä muillakin tieteenaloilla, kuten historiantutkimuksessa. Puolimatka omassa lausunnossaan pyrkii kumoamaan Tytti Salontauksen tutkimuksen ”Tutkimuskatsaus Sateenkaariperheissä elävien lasten kehityksestä ja hyvinvoinnista”, vanhana, vaikka itse tuo esille omaa maailmankatsomusta tukevia tutkimuksia ”tuoreina”, kun näistä osa on tehty 1990-luvulla. Tytti Salontaus pyrkii varsin kiihkottomasti tuomaan esille, niin sateenkaariperheen ongelmat, kuin hyvätkin puolet asiantuntevasti. Hänkin oli lakivaliokunnan kuultavana, mutta selvästi vähemmistöön kuuluvana.

Varatuomari Helena Molander tunnetaan hänen irtisanomisen yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Helena Molanderin silloinen esimies tuomittiin pieniin sakkoihin Hovioikeuden päätöksellä . Nykyään hän edustaa Lasten perusoikeudet - Children's Fundamental Rights nimistä järjestöä. Molander on oikeus piireissä hyvin ristiriitainen henkilön maineessa, joten hänenkin lausunnot ovat ikävä kylläkin ennustettavan negatiivisia kyseiselle laille.

Oman kirkkomme edustaja kansliapäällikkö Jukka Keskitalo, ainakin omassa haastattelussaan tuo sellaisenkin vaihtoehdon esille, että oma kirkkomme ottaisi lusikan kauniiseen käteensä ja muuttaisi itse omaa kirkkolakiansa tai sääntönsä kun eduskunta ei siihen pysty. Kuten Jukka Keskitalo asian ilmaisee ”Toiseksi kirkko voi muuttaa avioliitto käsitystään ja ryhtyä vihkimään kaikkia pareja. Tämä edellyttäisi ¾ enemmistöpäätöstä kirkolliskokouksessa. ”,mutta tämä taas tarkoittaisi sitä että seuraavissa seurakuntavaaleissa marraskuussa , valittaisiin sellaisia ehdokkaita, joilla on halua tehdä asianmukaisia päätöksiä. Vain äänestämällä voit vaikuttaa asioihin. Ikävä kylläkin, moni on eronnut kirkosta, joten vaikuttaminen voi olla hankalaa.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2015, 18:14:57 kirjoittanut Miniluv »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #67 : 19.01.2015, 18:29:13 »
Hallituspuolueiden onnistunut politiikka

Viime aikoina olemme voineet onnitella itseämme - ainakin jos on uskomista kokoomuksen ja demareiden avain henkilöiden ulostuloihin Kreikan lainoista ja niiden vakuuksista. Pääministerimme ei ole halunnut epäillä Kreikan maksukykyä ja halukkuutta maksaa niitä takaisin.

Totuus on paljon karumpi, kuin meillä halutaan julkisesti myöntää. Kreikka ei pysty lyhentämään edes korkoja, saati maksamaan koskaan koko lainaamansa summaa ainakaan seuraavaan sataan vuoteen. Ensikesään mennessä meidän on pakko hyväksyä lainojen leikkaus tai jopa antaa ne kokonaan anteeksi. Vakuuksilla ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Meillä ei ole mitään sellaista keinoa joilla me pystyisimme hankkimaan pakolla takaisin takaamiemme lainoja tai rahoja, Ainostaan sotavoimin, mutta sekin vaihtoehto on poissa laskuista.

Euroopan uusi kriisipesäke jossa saame tai joudumme olemaan mukana avustamassa ja nostamassa elintasoa muiden euromaiden tasolle on Ukraina. Ukraina on meille tullut tutuksi erittäin sekavana vyyhtinä korruptiota ja likaista sisällissotaa, Krimin menetystä Venäjälle. Meillä monet johtavat poliitikot ovat olleet helpottuneita siitä, että Ukraina on onnistuttu pelastamaan Venäjän etupiiristä Euroopan Unionin avunsaajaksi. Varsinkin kokoomuksessa on monta willerydmania ja ossimäntylahtea, jotka onnittelevat itseään tästä suuresta mahdollisuudesta.

Ukraina oli siis itsenäistymisestä alkaen Venäjän etupiirissä, niin hyvässä kuin huonossakin mielessä. Venäjä avusti Ukrainaa halvan kaasun ja suoraan myös rahallisesti useita miljardeja vuosittain, ja myös tuki Ukrainan teollisuutta edullisilla lainoilla ja tukiostoin. Ukraina on ollut myös tilastollisesti eurooppalainen takapajula aina viime vuosiin saakka. Kun muiden Neuvostoliitosta itsenäistyneiden maiden talous ja bruttokansantuote nousi, niin Ukrainassa tukitoimista huolimatta, tai juuri siitä syystä, bruttokansantulo pysyi paikallaan tai jopa laski, rakenteellisen korruption takia. Kaikki varastivat ja varastavat edelleenkin kansalle kuuluvia ja talouden kehittämiseen tarkoitettuja varoja, jopa niin, että viime syksynä Ukrainan armeijan joukko-osastot saivat hätäapuna ruokaa, jotka olivat tarkoitettu siviileiden auttamiseksi. Vallankaappauksella syrjäytetty presidentti oli/on vain jäävuoren huippu.

Mitä tekee Venäjä? Heillä siis on ”ylimääräistä” rahaa tällä hetkellä uusia aseistustaan ja avata uusia tukikohtia meidänkin raja-alueelle Ukrainasta säästyneillä varoilla. Ukraina alkaa pikkuhiljaa maksaa kaasustaan markkina hintaa – koska osallistumme kaasulaskun kustannuksiin EU maana, joka taas vastaavasti tukee Venäjän valtion budjettia, ja sitä kautta he pystyvät hankkimaan lisää aseistusta, ja kierre on valmis. Meille tuhoisa kierre. On arveltu, että Ukrainan lainantarve lähiaikoina on noin 15 miljardia, joten selvää, että kaikki EU maat joutuvat antamaan omista varoistaan rahaa tähän korruptio pesään, siis mekin. Me vain velkavetoisena valtiona otamme velkaa ja maksamme otetuista veloista markkinakorkoja, ja säästämme muun muassa lapsilisistä jotta Ukrainassa voidaan sotia meidän rahoilla.

On lottovoitto syntyä Suomeen
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #68 : 26.01.2015, 22:51:53 »
Tämä on kirjoitettu 15.9.2012  :P

http://www.jukkawallin.com/blogi/2012/09/15/17

Imaami Anas Hajjarin peitelty uhkaus

Olemme lukeneet ja katsoneet eri uutiskanavilta viime aikoina tapahtumia eri Lähi-idän maista joissa Islamin uskoiset ovat sytyttäneet tuleen ja tuhonneet länsimaiden suurlähetystöjä tai länsimaisiksi miellyttyjen yrityksien tiloja. Oma havainto on se että kyse on puhtaasti tilaustyö, mutta keiden sitä ei ole vaikea arvata. Mitä tapahtuu sumuverhon takana? Aloitetaanko tämän myötä nyt demokraattisesti valtaan pääsyjen islamistien taholta pikkuhiljaa peitelty diktatuuri Sharia-lain myötävaikutuksella! Demokratia kuihtuu ja tulee ääri-islamistien rautahaarniska jonka avulla kukistetaan eri maiden maltillinen oppositio, tyyliin Afganistanin "rauhoittaneen" Taleban hirmuhallinnon mallisesti.

Meillä eri islamistiryhmät ovat esittäneet Imaami Anas Hajjarin kautta hyvin maltillisen julkilausuman, mutta joka on kuitenkin peitelty uhkaus niitä arvoja mitä me suomalaiset olemme tottuneet ihannoimaan, eli sanavapautta vastaan.

Anas Hajjar: Suomen muslimit myös korostavat lausunnossaan sananvapauden tärkeyttä. "Tuemme vastuullista sanan- ja mielipiteen vapautta sekä oikeutta rauhallisiin mielenosoituksiin". ":lainaus päättyy.

Mahdollinen peitelty uhkaus - "Tuemme vastuullista sanan ja mielipiteen vapautta" oikeastaan se ei vaan onnistu, sillä länsimaissa on opittu että kaikkia saa ja pitää arvostella, niin eri poliittisia ja kuin myös uskonnollisia instituutioita, se käsittää myös Islamilaisuuden arvostelun, jos se vain koetaan tärkeäksi.

Mikään ei ole niin pyhää tai arvokasta jota ei saisi pilkata. Suomessa kuka tahansa voi laittaa pystyyn mielenosoituksen, yksin tai isollakin porukalla, ilmoitus vain poliisille, mutta riehuminen ei kuulu "rauhallisen mielenosoituksen" valikoimaan, siitä on vastuussa järjestänyt taho.

Muutamat oikeustapaukset ovat osoittaneet että sanavapaus ei kuitenkaan toimi meillä niin kuin oikeusvaltiossa pitäisi, ikävä kyllä sen huomasi Jussi Halla-ahon tuomiosta. Sen tuomion myötä tulee sellainen kuva että Anas Haijarin edustama "maltillinen islamilaisuus"(sellaista ei taida edes olla olemassa) pyrkii syövyttämään oikeuslaitoksemme perustan, perustuslain, jotta pystyisivät toimimaan ja painostamaan poliitikkojamme ja oikeuslaitoksessa työskenteleviä tuomareita, tukahduttamanaan kritiikin islamia kohtaan.

the end==

Eipä ole paljon muuttunut maailman meno reilussa kahdessa vuodessa
« Viimeksi muokattu: 27.01.2015, 09:20:45 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #69 : 10.02.2015, 15:04:42 »

Pari sanaa sananvapaudesta


Suomen Pen-keskus myönsi sananvapauspalkinnon Abdirahim Husu Husseinille, eli tuttavallisemmin Husulle. Tämä ”uussuomalainen” eli somalitaustainen siirtolainen, on jostakin syystä päässyt median kesto suosikiksi. Totta kai hänen pitää olla esimerkki kotouttamisen onnistumisesta, kun hänen maamiehensä ovat päässeet otsikoihin aivan toisenlaisilla meriiteillä. Mutta, ei yksi pääsky kesää tee, on vanha suomalainen sananlasku.

Suomessa on tälläkin hetkellä voimassa sananvapaus, ainakin perustuslaissa niin on määritelty. Perustuslaki pitäisi olla kaikille sama, mutta jotkut pääsevät sitä nauttimaan enemmän, kuin vastaavasti toiset, kuten esimerkiksi Jussi Halla-aho. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevat nuoret joutuivat ongelmiin, kun perustivat Facebook-sivustolle erään ryhmän, jossa haluttiin tuoda esille maahanmuuttoon ja maahanmuuttoteollisuuteen liittyviä, ainakin heidän mielestä, liittyviä ongelmia esille. Ryhmän nuoret vangittiin ja vietiin Joensuuhun asti poliisivankilaan. Aikanaan he saivat viranomaisten ja myös median mielestä ansaitut tuomiot. Myös erään somalitaustaisen henkilön tiliote ilmestyi yllättäen internetiin, josta selvisi hänen huomattavasti totuttua suuremmat sosiaalituet. Saiko tiliotteen julkaissut valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Ei saanut, vaan ehdonalaista vankeutta.

Aikoinaan kirjailija Aleksandr Solzhenitsyn sai Nobelin kirjallisuudenpalkinnon kirjasarjastaan ”Vankileirien Saaristo”. Siinä hän paljasti Stalinin ajan hirmutekoja. Mutta, hänet karkotettiin Neuvostoliitosta. Hän oman ja häntä salakuljettamaan auttaneiden ihmisten henkien uhalla onnistuivat saamaan kirjan julkaistavaksi silloisessa lännessä. Maailma oli hieman toisenlainen siihen aikaan, mutta meillä taas eletään henkisesti vielä kuin 1950-luvun Neuvostoliitossa. Meillä syyttäjäviranomaiset haluavat elää siten, kuin Neuvostoliitto ja kommunismi olisivat voimissaan. Kommunismi on vain vaihtunut islamiin.

Meillä tuomittiin vankilaan vuonna 1940 kaksi henkilöä kirjeestä eduskunnan puhemiehelle, kertoo hyvin sen aikaisesta ilmapiiristä, joka ei ole juurikaan muuttunut niistä ajoista.

Pen-keskuksen olisi pitänyt myöntää palkinto niille, jotka ovat sanavapauden puutteen takia tuomittu. Se lista on liian pitkä, ja pitenee joka vuosi. Jussi Halla-ahon lisäksi kirjoituksistaan tuomioita on saanut ainakin: James Hirvisaari, Anu Palosaari, Seppo Lehto, Freddy Van Wonterghem ja Markus Johansson, ja monet muut. Kaikkia edellä mainituilla henkilöitä yhdistää halu tuoda vaiettu totuus julki, mutta ympärillä oleva yhteiskunta on liian sairas kuuntelemaan sitä.


Toivottavasti meilläkin jonakin päivänä toteutuu todellinen sananvapaus. Sitä päivää on hyvä odottaa.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2015, 11:19:55 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #70 : 11.02.2015, 10:03:31 »
Keskusta – pettää aina


Keskustapuolue joutui aikamoiseen ryöpytykseen, kun paljastui heidän pitkään hellimä ajatus Suomen kuivattamisesta. Siis siirretään tavallisista ruokakaupoista keskioluet Alkoon. Tämä on saanut vaalien alla kansan aktivoitumaan ja aloittamaan ennen näkemättömän vastareaktion somessa. Osallistuin myös itse yhdellä twiitillä suoraan puheenjohtaja Jari Sipilälle.
En tosin usko, että se sai keskustan pyörtämään päätöksensä oluen suhteen.

Olin aikoinaan Pudasjärvi nimisessä paikassa vähäsen aikaa ammattikoulussa, eräässä maatalousoppilaitoksessa. Minulla oli haave tulla maanviljelijäksi, mutta se unelma kariutui ja suuntasin lopulta tänne pääkaupunkiseudulle töihin. Mutta, elämä Pudasjärvellä oli jo silloin mielenkiintoista. Keskiviikkoisin suunnattiin paikalliseen ravintolaan ottamaan muutamat oluet ja tapaamaan muita paikkakunnan nuoria aikuisia.

Pudasjärvi oli 1980-luvun alussa siitä poikkeava kunta, ettei siellä myyty keskiolutta tavallisissa ruokakaupoissa. Syy oli hyvin yksinkertainen. Pudasjärvi oli siihen aikaan yksi keskustapuolueen ydinalueita. Mutta, oli/on myös uskonnollisesti vanhoillislestadiolaisten hallitsema paikkakunta. He olivat siirtäneet keskioluen pois ruokakaupoista. Tosin Pudasjärvellä juotiin pontikkaa varsin yleisesti, siten mitenkään kuiva paikkakunta se ei siis ollut.

Lestadiolaiset ja islamistit eivät oikeastaan eroa mitenkään muuten kuin, toinen uskoo Kristukseen, toinen siihen toiseen Jumalaan ja hänen profeettaan. Syntyvyys on suurta, suhteessa muuhun väestöön.  Ei ollut silloinkaan ja ei ole vieläkään harvinaista, että lestadiolaisperheessä on kuusi tai jopa seitsemän lasta. Nykyään Pudasjärvellä saa halutessaan kummastakin edellä mainituista uskonnoista kokemuksia.

Pudasjärvi on varoittava esimerkki siitä mädännäisyydestä, mitä meillä pyritään ”vastuullisen alkoholipolitiikan” nimissä edistämään. Todellisuudessa demarit, kokoomus, ja keskusta haluavat miellyttää meillä yhä äänekkäämmäksi tulevaa islamisti joukkoa, eikä tavallisia suomalaista.

Kosovon albaani ja kokoomuspoliitikko Fatbardhe Hetemaj purkaa pahaa oloansa omalla fb-sivustollaan: ”Lopetan someilun tältä päivältä tähän kuvaan. Kiitos kepu, kun petit tällä kertaa jo ennen vaaleja!” Oliko sovittu jotain kansalaisten selän takana? Mahdollisesti, kun keskustapuolue jäi kiinni aikoinaan niin sanotusta ”kassakaappisopimuksesta.” Siinä pyrittiin sopimaan hallituspohjasta, vastoin eduskuntavaalien tulosta.

Keskustapuolueen nykyisen puheenjohtajan JuhaSipilän uskonnollinen tausta on lestadiolaisuus. Suomen tulevaisuus on vaalien jälkeen musta, jos demarit,keskusta ja kokoomus kokoavat uuden hallituspohjan.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2015, 10:40:06 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #71 : 12.02.2015, 22:38:30 »
Kirjoitettu 17.6.2012  ;)

Kotouttamisen onnistuminen:Töitä turvapaikanhakijoille

Teuvo Hakkarainen:"Helsingissä on neekeriukkoja torien kulmat täynnä tyhjän panttina. Töihin ne pitää panna."

Hän on oikeassa, mutta miksi työt eivät kelpaa meidän eri vähemmistöille? Teuvon olisi pitänyt ehdottaa vain samaa lääkettä kuin tehtiin evakko karjalaisten kanssa: maatilkkuja ja metsätöitä.

Suomessa tehtiin heti sotien jälkeen sitouttaminen ja kotouttaminen, mitä muualla ei oltu siihen mennessä tehty tai koettu. Karjalasta kotoisin oleville perheille järjestettiin halpakorkoista(myös maksettiin korvauksia menetetyistämaista) lainaa joilla kyseiset ihmiset saivat hankittua edullisesti maata tai muita tarpeita, joilla he pääsivät tekemään töitä.

Pulavuosina 1920- ja 1930-luvun taitteessa teetettiin paljon erillaisia metsänparannus ja kohennettiin rataverkkoa, joilla estettiin syrjäytyminen ja säilytettiin yhteiskuntarauha.

Nämä opit voisi hyvin päivittää ja laittaa kyseiset vähemmistöjen edustajat töihin autioituville maaseudun tiloille. Heille opetettaisiin maatalouskoulussa alkeet ja annettaisiin rahaa, joilla he voisivat ensin vaikka vuokraamalla hankkia tiloja. Sitten kun tiloilla on asuttu ja onnekkaasti viljelty 20-30 vuotta niin ne siirtyisivät heidän omistukseen. Kaikki voittaisivat.

Turvapaikan hakijat työllistyisivät heidän omiinsa perinteisiin ammatteihinsa ja valtio säästäsi miljoonia vain sillä että he saisivat tehdä tuottavaa työtä.

Tämä vain siksi että saisimme kyläyhteisöt taas eläväksi, nyt tiloja tyhjenee kiihtyvällä tahdilla, ja nykyajan kantaväestö ei halua ryhtyä maanviljelijöiksi
« Viimeksi muokattu: 12.02.2015, 22:41:14 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #72 : 28.02.2015, 22:38:59 »

Maailma tänään: Vladimir Putin on syyllinenOppositiopoliitikko Boris Nemtsovin murha, on herättänyt ainakin Putinin politiikkaa vastustavien keskuudessa kärkästä syytöksiä, että Venäjän hallinto likvidoisi poliittisia vastustajiaan. Miksi se näin tekisi? Mitä voitettavaa on Putinilla ja hänen edustamallaan hallituksella, jos he murhaavat nykytilanteessa oletettuja vastustajiaan.

Kyseinen murha ei edistä mitenkään Putinin tai hänen hallinnon nykyistä asemaa. Ehkä päinvastoin. Se saattaa synnyttää sellaisen dominoefektin, jota on kenenkään vaikea hallita. Miksi raivata poliittisia vastustajia keskellä vaikeaa kriisiä, joka on paisumassa tarkoin rajatusta, hallitsemattomaksi sodaksi. Miksi Putin haluaa tällä hetkellä lapioida sontaa tuulettimeen, kun kaikki syyttävät sormet muutenkin osoittaisivat vain yhteen kohteeseen?

Kun Aleksandr Lebed kuoli eräässä helikopteri onnettomuudessa Siperiassa, niin minulle tuli tunne, että kyseinen onnettomuus oli järjestetty.

Ukrainassa kuoli viime viikolla Igor Tolmacheva, pommi-iskussa Harkovassa. Hän oli yksi Maidanin mielenosoituksien johtajista. Siihenkin murhaan syylliset olivat aika pian selvillä. Syytettiin Venäjää ja heidän hämärämiehiä. Niin ikään viime vuonna kuoli eräs ukrainalainen äärinationalisti poliisin pidätyksen yhteydessä. Hänestä löydettiin viisi luodinreikää selästä. Virallisen selvityksen mukaan, hän yritti lähteä juoksemaan pakoon häntä pidättämään tulleita poliiseita. Tosin en usko tähän selitykseen, kun mies painoi noin 150 kiloa. Tuskin olisi pystynyt juoksemaan sataa metriäkään saamatta sydänkohtausta

Itse ihmettelen Tasavallan presidentti Sauli Niinistön julkista lausuntoa. Miksi hänen pitää ottaa yleensäkään kantaa keskeneräiseen asiaan? Eikö hätiköidyistä lausunnoista pitäisi ottaa oppia, joita on annettu jonkun poliitikon toimesta. Vuosien varrelta muistan, että kahdesta pitseriaan kohdistuneesta tuhopoltosta syytettiin perussuomalaisten kannattajia. Mutta kun paljastui tuhopolttajiksi omistajat, niin syyttelijät eivät muistaneet pahoitella typeriä lausuntojaan.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #73 : 04.03.2015, 19:21:25 »

Ukrainan kiirastuli


Kirjoitin viimeksi syyskuussa Ukrainan tilanteesta. Tämän jälkeen Ukrainan hallitus presidentti Petro Porošenkon johdolla, on pyrkinyt esittämään todisteita Venäjän sekaantumisesta aseistamalla ja lähettämällä sotilaita sotimaan Ukrainan separistien, eli kapinnallisten puolelle. Todisteet ovat olleet tähän asti passeja tai esimerkkisi aseita, joita on kuitenkin kummallakin kriisin osapuolella. Myös Nato on esittänyt vanhoja satelliittikuvia, väitetyistä joukkojen keskityksistä, joita on ollut vaikea paikantaa, missä kohtaa yhteistä rajaa ne ovat. Kaatuneita Venäjän kenttäarmeijan sotilaita ei ole kovinkaan montaa löydetty, jotka voisivat kertoa suuremmista sotilaallisista joukoista, tai ryhmittymistä.

Miksi käydä informaatiosotaa, jos nämä loukkaukset ovat oikeita ja varmistettuja. Ukrainan pitäisi julistaa sotatila ja massiivisilla operaatioilla puhdistaa oma alueensa Venäjän kenttäarmeijan sotilaista ja samalla tukahduttaa aseellinen kapina itäisillä alueilla. Tosin Ukrainassa on määrätty yleinen liikekannallepano, jonka tarkoitus on perustaa tarvittavat joukot kukistamaan hallitusta vastaan suunnattu aseellinen kapina. Mutta, kutsunnat ei ole tuottanut tarvittavaa tulosta, kun aseisiin kutsutut eivät ole noudattaneet määräyksiä.

Syitä on varmaan monia, mutta yleisin syy taitaa olla, että nykyinen hallinto ei nauti kansan luottamusta ja koe tätä sotaa oikeutettuna. Kuten tunnettua, niin Ukrainassa valta vaihtui viime vuoden keväällä vallankaappauksella, jonka yhteydessä demokraattisesti valittu presidentti ajettiin maanpakoon Venäjälle. Siten ihmettelen, miksi yleensäkin Euroopan Unionin jäsenmaat ylläpitävät suhteitaan laittomasti maata hallinnoimaan junttaan. Me siis sallimme sen, että hallitukset ja presidentit valitaan ”turuilla ja toreilla”, eikä vapailla vaaleilla. Hyväksyisikö Alexander Stubb sen, että seuraava hallitus ja presidentti valitaan huutoäänestyksellä eduskuntatalon edustalla? Tuskin, eikä kenenkään muunkaan tarvitse sitä hyväksyä. Jos poliitikot itse toimivat demokratiaa vastaan, niin se kertoo näiden poliitikkojen omasta arvomaailmasta paljon. Tarvitaanko tämänlaisia poliitikkoja? Sitä kannattaa miettiä viimeistään huhtikuussa.

Viime aikoina on yleistyneet mielenosoitukset nykyistä harjoitettua talouspolitiikkaa vastaan. Viime viikolla oli suuri mielenosoitus hinnannousuille, joka tukahdutettiin voimalla. Ukrainan hryvnian arvon lähestulkoon romahtaminen, on aiheuttanut elintarvikkeiden ja kaasun hintojen nousua. Ukrainan valtion budjetti on samaa luokkaa kuin meidän ja tavallisen ukrainalaisen keskiansio on noin 550€/kk, joka on huomattavasti vähemmän kuin tavallisen venäläisen rajan toisella puolella. Tänään on raportoitu kaivosmiesten lakkoilleen ja osoittaneen mieltä maksamattomien palkkojen takia.

Kansainvälinen valuuttarahasto eli IMF ja EU rahoittavat Ukrainaa ja sen käymää sotaa kansalaisiaan vastaan. Eli olemme mukana lievästi sanottuna kansallisessa kriisissä, jonka seurauksia ei kannata kuin arvailla.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #74 : 13.03.2015, 19:09:20 »
Naton aika - Milloin?


Professori Keijo Korhonen Suomen Kuvalehden haastattelussa tyrmää, niin sanotun ”Isäntämaasopimuksen” epäonnistuneeksi ja tuhoten meidän koko jatkosodan jälkeisen ajan harjoittaman puolueettomuuspolitiikan naapurimaita kohtaan. Mutta, mitä muuta hän olisi voinut odottaa, kun Mauno Koiviston aikakaudesta ja aina Sauli Niinistöön saakka presidenttien valtaoikeuksia on kavennettu kausi kaudelta. Myös eri hallituksien harjoittamalla politiikalla on ollut tuhoisa vaikutus meidän ulkopolitiikkaan. EU jäsenyyden myötä Bryssel määrittelee myös kaikkien jäsenmaiden suhteet esimerkiksi Venäjään.

Tarja Halosen aikana liityttiin Ottawan miinakieltosopimukseen. Sitä monet ovat pitäneet vääränä ratkaisuna. Tätä olen ainakin itse ihmetellyt, miten vähän todellisuudessa nykyään ihmiset ovat perillä nykyaikaisesta sodankäynnistä. Nykyaikana käydään sotaa kaupunkien ja asutuskeskusten lähellä, tai jopa itse kaupungeissa. Miinojen vaikutukset suuntautuisi siviileihin, ei sotilaisiin. Mitään yhtenäistä taistelulinjaa ei olisi. Taisteluita käydään tietyillä painopisteissä, kuten teollisuus tai suurempien kaupunkien sisääntuloteiden, myös lentokenttien hallinnasta. Meidän huippunykyaikainen ilmapuolustusjärjestelmät jotka hankimme äskettäin, on osoittautumassa pahaksi virhehankinnaksi. Niin kustannukseltaan kuin myös toimivuudeltaan. Kasakkaa naurattaa, kun syytää pommeja meidän niskaan NASAMS-järjestelmän ulottumattomassa. Chile osti kyseisen järjestelmän, mutta ilmoitti aika pian käyttöön ottamisen jälkeen myyvänsä pois soveltumattomana heidän ”olosuhteisiin”.

Meillä on aika ajoin noussut keskusteluun myös jäsenyyden hinta. Mutta, monet asiantuntijat haluavat niitä vähätellä. Annetaan suuntaa antavia lukuja, jotka eivät mahdollisesti kuitenkaan ole todellisia, eikä sido näiden lukujen esittäjiä millään tavalla. Mutta, niitä kuitenkin ihmiset pitävät tosiasioina. Tarkastelin Nato-jäsenmaiden puolustusbudjetteja ja havaitsin yllättäviä seikkoja. Yhdysvallat joka käyttää myös ”isännän” valtaa järjestössä, on vaatimattomat noin 600 miljardin budjetti asevoimilla. Muilla jäsenmailla, kuten Iso-Britannian ja Saksan vastaavat budjetit on noin 50 miljardin (luvut ovat dollareissa) molemmin puolin, mutta taas Puolalla on noin 10 miljardin. Laskin pikaisesti, että Puolan armeijan budjetti on noin 10% koko heidän kansallisesta budjetista, eli hieman yli 8 miljardia euroa. Baltian mailla on kokoonsakin nähden vaatimattomat, eli alle puolen miljardin varat käytettävissä puolustukseen. Kuitenkin heilläkin ne ovat nousussa, eikä ole laskemassa. Tämä tarkoittaa myös mahdollisen Nato-jäsenyys nostaisi puolustusvoimiemme budjettia, joka on tällä hetkellä noin hieman yli miljardi euroa, jos käytämme 2% kuten on linjattu jäsenyys ehdoissa. Todellisuudessa kuitenkin jäsenyyden myötä joudumme nostamaan huomattavasti korkeammaksi, mitä se on tällä hetkellä. Itse veikkaan jopa lähelle 10% vuosien kuluessa.

Naton jäsenmaat (ainakin Norja, Tanska, Ranska USA, ja Italia) ovat olleet myös aktiivisia niin sanotun ”arabikevään” tapahtumissa. Siis avustamassa ISIS ja Al-Qaida ryhmittymien valtaan pääsyä, Libyassa, Syyriassa ja muissa pienissä valtioissa. Terrori on päässyt vallalleen myös Irakissa, joka vapautettiin Saddam Husseinin ”hirmuvallasta” Yhdysvaltain johtaman koalition toimesta, mutta tosiasiallinen tarkoitus oli saada Irakin öljy kansainvälisten yhtiöiden haltuun. Tällä hetkellä Yhdysvallat ja Britannia on lähettäneet joukkoja taistelemaan uhkaavaa ISIS harjoittamaa terroria vastaan. Suomikin lähettää Irakiin ”kouluttajia”, vaikka koko revohkan jälkihoito kuuluisi sodan aloittajille, ei meille. Itse olen verrannut Natoa järjestönä moottoripyörä jengeihin, jotka liikkuvat prosenttiliivit liehuen aiheuttamalla kaaosta ja itkua ja murhetta. Nato ei ole mikään vapaapalokunta, vaan yhteisö joka jättää savuavat rauniot jälkeensä. Kuten hunni päällikkö Attila aikoinaan, kun hän hävitti ja alisti silloisen suurvallan alueita itselleen ja heimolleen.

Siten olisi toivottavaa, että Naton aika ei tulisi koskaan.

 

Muut aikaisemmat Nato aiheiset kirjoitukseni:

Ilmatilaloukkaukset - kannattaako hermostua?

Käynnissä olevat operaatiot - ongelma omalle puolustukselle

Nato-keskustelu sivuraiteilla

Varovaisuus on viisauden alku
« Viimeksi muokattu: 15.03.2015, 20:11:27 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

JohanNyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 1079
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #75 : 13.03.2015, 19:26:00 »
Paljastanet ne NATO-jäsenmaat, jotka nyt liekehtivät? Vs. Ukraina/Georgia/huomenna Suomi

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #76 : 13.03.2015, 20:04:51 »
Paljastanet ne NATO-jäsenmaat, jotka nyt liekehtivät? Vs. Ukraina/Georgia/huomenna Suomi

Kirjoitin omalle fb-sivustolleni kysymyksen "Voiko Nato-jäsenyyttä perustella taloudellisilla hyödyillä?"  Nato ei ole joutunut puolustautumaan, vaan koko olemassa olon ajan hyökännyt, kummallista..

Ukrainan tilanteesta pyrin seuraavassa kirjoituksessani pohtimaan, mitä muuta siellä puuhataan "kulissien" takana..
« Viimeksi muokattu: 13.03.2015, 20:08:06 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #77 : 13.03.2015, 21:28:11 »
Monsanto, Ukraina ja NatoMeinasin olla kirjoittamatta Natosta ja Ukrainasta mitään enää maaliskuun aikana. Mutta törmäsin Monsanto nimiseen yritykseen pariviikkoa sitten.  Monsanto on monikansallinen yritys, joka pääasiallisesti toimii maatalouden alalla maailmanlaajuisesti. Sen lonkerot ulottuvat meiltä aina Kolumbiaan, kuten myös muihin valtioihin. Uusin aluevaltaus on Ukraina. Yritys on julkisuudessa tunnettu niin sanotuista geenimuunnellun soijan ja muiden geneettisesti viljojen patenttien omistajana. Sillä on myös meillä tunnetun kasvimyrkyn patentti, joka on nimeltään Roundup. He tuottavat geenimuunneltuja viljoja, jotka kestävät kyseisen myrkyn käsittelyn. Kemira valmistaa myrkkyjä lisenssillä Monsantolle. Ranskassa ja Britanniassa tutkijat ovat olleet huolissaan Roundupin haittavaikutuksista ihmiseen.

Nato taas on Noam Chomskyn mukaan Yhdysvaltojen rautanyrkki, jonka tehtävä avata suljettuja markkinoita globaalisesti toimiville yrityksille, kuten muun muassa Monsantolle. Irakin öljy joka oli ennen sotaa kansallistettu, varastettiin ja annettiin pilkkahintaan globaaleille öljyalan yrityksille. Vaikka Nato ei ollut järjestönä mukana sotimassa Irakissa, niin sanotun kovan ytimen muodostivat kuitenkin keskeisimmät Nato-jäsenmaat. 

Tällä hetkellä tilanne Ukrainassa on se, että saadakseen lainaa ja pystyäkseen jatkamaan sotaa kapinallisia vastaan, ukrainalaiset poliitikot ovat joutuneet antamaan periksi, niin IMF:lle kuin Yhdysvaltain hallitukselle, salliessaan Monsanton ja muiden vastaavien yritysten ”kehittämään” Ukrainan maataloutta. Kuka omistaa siemenet, omistaa myös maatalouden. Monsanto antaa maanviljelijöille siemenet rahaa vastaan. Mutta, kun maanviljelijä ei pysty maksamaan lainojaan, niin tilat pakkolunastetaan Monsantolle tai muille vastaaville yrityksille. A. Hitlerin unelma Ukrainan ”mustasta mullasta”, joka ruokkii Saksan, ruokkiikin kohta globaalien yrityksien tilejä. Jos juokset sutta pakoon, niin karhu voi tulla vastaan, on vanha suomalainen sanalasku.

Tämä kuvio on siitä mielenkiintoinen, kun meidän jäsenyyttä ”puolustusliitto” Natossa on perusteltu taloudellisilla intresseillä. Mahdollisesti tämä tarkoittaa kuitenkin monikansallisten yritysten intressejä, ei meidän. Muistakaa kun äänestätte tulevissa vaaleissa, niin tarkistakaa onko ehdokkaalla Monsanton merkki takissa.

Nykyään on jo yhä vahvemmin näkyvissä merkkejä siitä, että jo lähitulevaisuuden sodat ovat puhtaasti sotia, joissa pyritään saamaan eri maiden luonnonvarat hallintaan, siis globaalisti toimivien yritysten halintaan. Tämä oli jopa Greenpeace-järjestölle yllätys, kun he yrittivät päästä eräälle Venäjän valtion omistaman öljy-yhtiön öljynporauslautalle tunnetuin seurauksin. Vastassa oli vahvasti aseistautuneita sotilaita.

Kaikki vapaakauppaneuvottelut ja vastaavat, edistävät vain niiden asemaa jotka pystyvät painostamaan kansallisvaltioiden hallituksia taipumaan yritysten  valtaan. Sen takia jokainen ääni Natoa kannattavalle on ääni monikansallisille yrityksille.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2015, 12:15:45 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #78 : 13.04.2015, 19:26:15 »
Tällaista settiä tällä kertaa

Pelon maksimointia


Eduskuntavaalien lähestyessä kohti loppusuoraa on käyty ennennäkemätöntä pelottelu kampanjaa, niin kotimaassamme, kuten myös muissa pohjoismaissa ja Virossa.

Euroopassa soditaan tällä hetkellä vain Ukrainan itäosissa. Se on kuitenkin vielä tällä hetkellä hyvin rajattu tietyille alueille. Mitään suursodan vaaraa ei ole, jos lähialueilla olevat valtiot eivät lähde sitä tietoisesti laajentamaan puuttumalla sodan osapuolien tekemisiin tai avustamalla sotilaallisesti. Tällä hetkellä ainakin Kanada on lähettänyt sotilasneuvonantajia Ukrainan armeijan kouluttamiseen. Monet muut maat ovat antaneet sotilasmateriaalia, kuten esimerkiksi Suomi ja Iso-Britannia. Olemme puolemme valinneet, ikävä kylläkin.

Viikonloppuna Viron presidentti Toomas Ilves esitti oman näkemyksensä Venäjän armeijan toimintakyvystä Viroa vastaan. Meidän iltapäivälehtien otsikot kirkuivat: ”Jos Venäjä hyökkää, kaikki on ohi 4 tunnissa”. Itse uskoisin, että se hoituisi [valloitus] huomattavasti nopeammin, ehkä jo tunnissa. Tässä Ilveksen lausunnossa on havaittavissa yritys painostaa meillä käytävässä vaalikeskustelussa Nato myönteisempään lopputulokseen. Viro on koko lyhyen itsenäisyyden ajan pyrkinyt vaikuttamaan meidän ja muiden pohjoismaiden myöntymään tarjoamaan sotilaallista apua heidän puolustamiseen. Eli he haluavat meidän maksavan heidän sotilaskalustonsa. Tälläkin hetkellä Baltian maiden ilmatilaa valvovat vuoron perään eri Nato maiden hävittäjät. Virolaiset haluavat olla itsekkäitä. Viron armeija on kokonaisuudessa koulutettu vain Nato operaatioiden suorittamiseen. Pienehköllä reservillä ei juuri puolusteta muuta kuin nakkikioskia Tallinnan keskustassa.

Ruotsin laivasto on joutunut taas myöntämään erehtyneensä viime syksyn sukellusvene operaatiosta. Tänä päivänä ainakin internetissä ilmestyvä Verkkouutiset kirjoittaa : ”Tukholman saariston kohukuvan "venäläinen sukellusvene" olikin kalastusalus”. Itse kirjoitin omassa blogissani ” Maanalainen trolliarmeija iskee-missä?" viime syksynä - ”Ruotsin laivasto havaitsi pienoissukellusveneen melkein heti, kun heillä uusi hallitus aloitti oman hallitusvastuunsa. Siten epäilen, että tällä operaatiolla haluttiin nimenomaan saada puolustusmäärärahoihin korotusta, joka myös epäilemättä onnistui.” Tuntuu hyvältä olla oikeassa, jälleen kerran. Tässä on kuitenkin toinen puoli. Miten kauan uskomme Ruotsin laivastoa, kun näitä kummallisuuksia on tapahtunut myös aikaisempina vuosina liian usein.

Puolustusministeri Carl Haglund on ollut myös viime aikoina hyvin aktiivinen omissa toimissaan, ehkä liiankin aktiivinen. Minusta on käsittämätöntä, että yksittäiset ministerit voivat toimia näinkin tärkeissä lausunnoissa itsenäisesti. Ilman velvollisuutta tarkastuttaa julkilausumia muilla ministereillä, tai ilmoittaa ennen asian julkistamista edes presidentti Niinistölle. Toisaalta Alexander Stubbin hallitus on virkakautensa viimeisillä metreillä. Toivottavasti Keskustan ja perussuomalaisten varaan rakennetaan hieman tasapainoisempi kokonaisuus, mitä olemme viimeiset neljä vuotta kokeneet.
« Viimeksi muokattu: 13.04.2015, 22:00:14 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #79 : 16.04.2015, 17:24:11 »
Kyseenalaista turvallisuuttaViimeisiä päiviään pääministerinä oleva Alexander Stubb päästi paripäivää sitten kuolemattoman viisauden. Hänen mielestään Itämeri on tällä hetkellä turvallinen, kun kahden suurvallan sapelien kalistelu tapahtuu meidän lähellä. Minusta ainakin aikaisemmin oli todella turvallista, kun Nato maita oli huomattavasti vähemmän. Jos hampaisiin aseistautuneet sotilaat luovat turvallisuutta, niin mitä tästä ajatellaan Koreoiden rajavyöhykkeellä? Kun, siellä elävät eivät voi tietää milloin tykinammukset alkavat ympärillä räjähtelemään. Kirjailija Päätalo nimesi yhden kirjoistaan ”Miinoitettu rauha.” Kuvaa hyvä kyseistä aikakautta, miksei myös nykyisyyttäkin.

Kansanedustajavaaliehdokas Atte Kaleva kirjoittaa (15.4) Suomen Sotilaan verkkosivulla julkaistulla blogissaan ”Puolustusvoimilta huolestuttava tilinpäätös” hän toteaa seuraavaa: ”Turvallisuus on kuitenkin asia, josta ei voi säästää tässä geopoliittisessa tilanteessa” ja myös kirjoittaa myös itsestään selvyyden ”Suomen turvallisuusympäristö on muuttunut epävakaammaksi Venäjän sotilaallisen läsnäolon lisääntymisen myötä Itämeren alueella.”
On hienoa, että tämän toteamiseksi hän on opiskellut upseeriksi asti. 

Neuvostoliiton romahdettua puna-armeijan laivasto, joko upposi satamiin, romutettiin tai myytiin Kiinaan. Tällä hetkellä Venäjän laivastoa todellakin nykyaikaistetaan uusimalla pinnalla pysyneitä tai rakentamalla uutta korvaavaa kalustoa. Mutta silti epäilen, että heillä menee vielä vuosia päästä samalle tasolle kuin mitä se oli ennen romahtamista. Mahdollisesti, he haluavat panostaa enemmän laatuun kuin määrään. Minusta epävakautta aiheuttaa kuitenkin Yhdysvaltojen läsnäolo kuin itse Venäjän. Mehän olemme joutuneet elämään heidän kanssaan vuosisatojen, niin pahassa kuin myös hyvässä mielessä.


Kansanedustajavaaliehdokas Kaleva on huolissaan puolustusvoimiemme tilanteesta. Reserviä ei ole koulutettu ja määrärahoja supistettu vuosikymmenien ajan. Tähän tilanteeseen syyllisiä voidaan hakea niin kokoomuksen,demareiden ja keskustalaisten joukosta. Edelliset hallitukset aina Paavo Lipposen kaudelta saakka ovat olleet mukana Afganistanin operaatiossa, johon upotettiin eri lähteiden mukaan jopa 500 miljoonaa euroa. Tämä on arvio, mutta se raha oli poissa reservin koulutuksesta ja armeijamme nykyaikaistamisesta. Vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen on syydetty satoja miljoonia ”alueilmatorjuntaohjuksiin” joilla ei tee mitään järkevää. Ostettiin myös satoja kappaleita stinger ilmatorjuntaohjuksia, jotka ovat meidän armeijamme uusia, mutta muualla ollaan luopumassa niistä. Tälläkin hetkellä osallistumme sotilaallisiin operaatioihin muun muassa Keski-Afrikassa ja uudempana Irak. Kyseiset operaatiot eivät taida olla ilmaisia, jostakin niiden rahat otetaan. Eiköhän kannattaisi palata maailmaa ”parantavista” operaatiosta takaisin oman maan puolustamiseen. Miksi syytää vähiä velaksi otettuja euroja maailman turuille ja toreille, kun kotimaassakin niitä tarvitaan.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2015, 17:27:53 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #80 : 17.04.2015, 21:19:46 »
Tämä on kirjoitettu 8.5.2014 Ajankohtaisuus yllättää  :facepalm:


Avustetaanko Afrikkaa ikuisesti?


Afrikan valtiot olivat siirtomaita aina 1900-luvun loppupuolelle saakka. Iso-Britannia, Ranska, Belgia ja Saksa hallinnoivat lähes tulkoon koko mannerta, useiden satojen vuosien ajan. Suomellakin oli haluja hallinnoida nykyistä Namibiaa, joka tunnettiin muinoin Ambomaana. Presidentti Ahtisaaren kautta Suomi oli hyvin avokätinen avunantajana kyseisen valtion ensi vuosina. Viimeisenä itsenäistyi tai siirtyi alkuperäiskansojen hallintaan entinen Rhodesia, nykyinen Zimbabwe. Tosin siellä on asunut useiden sukupolvien ajan myös valkoisia, joten on vaikeaa selvittää ketkä ovat alkuperäiskansaa siellä, kuten myös Etelä-Afrikassa.

Zimbabwe on kuitenkin erinomainen esimerkki siitä miten vauras ja omavarainen maa johdetaan pohjattomaan kurjuuteen, vaikka sen itsenäisyydestä on kulunut tuskin neljäkymmentä vuottakaan. Maa on ollut tunnetusti omavarainen ja suhteellisen rikas ennen, kun niin sanottu Apartheid politiikka loppui. Sen jälkeen on maanviljelijöinä ja muissa tärkeissä ammateissa toimineet valkoiset on joko murhattu tai ajettu pakosalle omistamistaan mailtansa tai teollisuustuotanto laitoksista. Siten on aiheutettu mittavaa tuhoa koko maan elintarviketuotannolle ja myös maan muulle taloudelle. Suomi osallistuu tämän rappio valtion ylläpitämiseen, joko suoraan tai muiden järjestöjen kautta noin kymmenellä miljoonalla eurolla vuosittain. Ihmisoikeudet ei taida olla meilläkään kovassa kurssissa.

Liityimme pelastamaan Ranskan entistä siirtomaata Keski-Afrikan tasavaltaa sotilaallisesti, vaikka meillä ei ole mitään siteitä sinne. Tämä operaatio on ulkoministeri Erkki Tuomiojan oman kunnianhimon ja kansainvälisen kuvan kiillotusta. Sotikoot ranskalaiset oman vanhan siirtomaansa takia, meidän ei tarvitse puuttua heidän luomaan ongelmaan. Emme siis ole koko maailman ongelmien siivoojia tai murheiden kantajia. Voisimme hankkia puolustusvoimille aseita tai muita tarvikkeita sillä summalla mitä tuhlataan aivan hyödyttämään operaatioon. Myös reservin harjoituksia voisimme lisätä. Korruptio rehottaa, ja me vielä avustamme tätä joka vuosi miljardilla. Poliitikot hoitavat huonoa itsetuntoansa meidän rahoilla.

Afrikka tuottaa vain ongelmia tai hillitöntä rahanmenoa, ja pakolaisia. Raaka-aineet joita sieltä tuodaan, voidaan tuottaa myös toisaalta. Ihmiset jotka tulevat sielä ovat tyypillisesti lähestulkoon kouluttamattomia, tai heitä pitää täydennyskouluttaa lisää, jotta he pärjäävät Euroopan nykyaikaisilla työmarkkinoilla. Kehitysapuun myönnettyjen miljardien eurojen jälkeenkin ja kaikkina vuosikymmenien aikana mitään sellaista kehitystä ei onnistuttu saamaan, jolla he pärjäisivät itsenäisesti eteepäin.

Jotkut poliitikot ovat pyrkineet hankkimaan helppoja pisteitä tai äänestäjiä, joille nämä esittävät outoja ajatuksia. Yksi mielenkiintoisimmista on ehdotus jolla pyrittäisiin luomaan Afrikan pakolaisille laillisia maahantulon väyliä. Onhan niitä tälläkin hetkellä. Heidän tarvitsee mennä johonkin suurlähetystöön ja hankkia viisumit ja rahat omalla työllänsä elää. Lentokoneita Euroopan pääkaupunkeihin lähtee jokaisesta Afrikan maan suurimmista kaupungeista. Se on helppoa, eikö vain.

Itse olisin lopettamassa nykyisen kaltaisen kehitysavun kokonaan ja myös hyvin tarkkaan mietittyjen ja selvityksien jälkeenkin katasfrofiavustukset myös minimiin. Jos avustetaan, niin mahdollisimman lyhyen ajan ja tehokkaasti, siis aivan välttämätön. Ei vuosia tai vuosikymmenien ajan.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #81 : 25.04.2015, 12:29:55 »

Vae victis?
Vae victis on latinaa ja tarkoittaa selkokielellä ”Voi voitettuja”. Todellakin voi voitettuja, kun eduskuntavaalit ovat vihdoin takanapäin ja uusi eduskunta on pikkuhiljaa järjestäytymässä. Savuverhojen takana leivotaan uutta hallitusta keskustapuolueen Juha Sipilän johdolla. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Suomalainen politiikka on siitä mielenkiintoinen järjestelmä, että hävinneiden puolueiden puheenjohtajat jatkavat toimessaan niin kuin ei olisi mitään tapahtunut. Monessa muissa maissa vaalit hävinneet puolueiden johtajat jättävät saman tien paikkansa, kun tulokset on vahvistettu. Missä viipyy Alexander Stubbin eroilmoitus. Voiko hän perustella paikkaansa poliittisilla näytöillä, tuskin. Jäikö häneltä työ kesken? Myyrän työ jolla hän tuhoaa Kokoomuksen viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Kokoomus on todellisen rappion tiellä.

Demareilla Antti Rinteen johdolla on kuitenkin itsetuntoa jäädä suosiolla oppositioon.  Vai haluaako Juha Sipilä demarit sittenkin hallitukseensa? Tällä viikolla Antti Rinne näpäytti demareiden oikeistosiipeä estämällä entisen puheenjohtajan ja valtionvarainministerin Jutta Urpilaisen valinan ryhmäpuheenjohtajaksi. Miksei olisi estänyt, kun Jutan näytöt johtamisesta on hyvin rajoittuneet. Vaikka hän sai ääniä vaaleissa yli yksitoistatuhatta, niin hänen aikaisemmat näytöt painavat enemmän, oikeastaan niiden näyttöjen vähäisyys.

Paavo ”kovanonnen” Arhinmäki olisi pitänyt poistua vuoden 2014 EU vaaleissa Brysseliin, mutta hän jäi roikkumaan eduskuntaan ja sai muistutuksen kännisekoilustaan ja kovakalloisuudestaan.  Nyt puukot heiluvat selän takana, ja mahdollisesti nuori nainen haastaa hänet seuraavaksi Vasemmistoliiton puheenjohtajan asemasta. Tekisit Paavo omat johtopäätökset ja poistuisit historian kirjoihin epäonnisena puoluejohtajana, vaikka sinun vaaliväittelyitä oli hieno katsoa. Mitään poliittista sanomaa ei niissä kuitenkaan ollut. Väsymys painaa?

Onneksi olkoon Juha Sipilä ja Timo Soini, kansa on puhunut, nyt on teidän vuoro lunastaa ne odotukset, mitä me äänestäjät olemme odottaneet edelliset neljä vuotta. Palauttakaa politiikkaan ennustettavuus ja uskottavuus, vähintä mitä voitte tehdä.
« Viimeksi muokattu: 25.04.2015, 13:10:04 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Topi Junkkari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 399
 • Liked: 4840
 • Ei ole olemassa mitään sukupuoleltaan neutraalia
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #82 : 01.05.2015, 04:54:09 »
Laitetaan nyt tänne, kun puheena olevasta laitteesta aiemmin keskusteltiin tässä Jukan ketjussa...

Sattui silmään tällainen melkein painotuore Tekniikka & Talouden artikkeli:

Vuoden 1964 Blackbird on yhä maailman nopein lentokone - Tästä syystä siitä luovuttiin 25 vuotta sitten

Lainaus
Vuonna 1964 teki ensilentonsa Yhdysvaltojen kehittämä SR-71 Blackbird -lentokone. Se soveltui vakoilutehtäviin, koska se pystyi lentämään muita nopeammin ja korkeammalle: kone lensi vuonna 1976 ennätyksellistä 3 419 kilometrin tuntinopeutta ja vuonna 1990 ennätyksellisen 25,9 kilometrin korkeudelle.
Ihmisiä, joilla on vakavia hallusinaatioita, ei pitäisi päästää merkittäviin julkisiin virkoihin. Lievät harhanäyt tai -äänet ei haittaa, ellei satu olemaan lentäjä tai pianonvirittäjä.

– Nimim. Joutilas Hommaforumilla 13.9.2015
http://hommaforum.org/index.php/topic,903.msg1989950.html#msg1989950

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #83 : 16.05.2015, 20:03:22 »
Noi ovat natsejaOlin tänään (16.5.2015) Kampin Narinkkatorilla kuuntelemassa Finnish Defence League eli FDL:n järjestämässä avoimessa tilaisuudessa. Tilaisuuden aihe oli ajankohtainen - ”Isänmaalliset jihadisteja ja terroristeja vastaan – Day of the patriots Finland”. Tilaisuudessa Jukka Ketonen piti puheen joka oli erittäin hyvin ja asiallisesti kirjoitettu. Puheen aiheena oli jihadismi ja ääri-islamilaisuus, joka on huolestuttavasti lisääntynyt maahanmuuton kautta myös meillä Suomessa.

Puheen aikana tuli äiti noin 6-vuotiaan värillisen tyttärensä kanssa, pysähtyi, katsoi FDL:llän banderollia ja tokaisi tytölle ”Noi ovat natseja” ja poistui paikalta kauppakeskukseen päin. Kuulin tytön ihmettelevän äidilleen ”mitä natsit ovat?”
Hätkähdin äidin lausahdusta ”Noi ovat natseja”. Hetkinen - voiko joku opettaa lastansa rasistiksi! Kyseisen naisen maailma on kieltämättä kummallinen ja rasistinen. Kuka opettaa lastansa pelkäämään toiseutta, jos tämä ei sovi, kuten tällä kertaa äidin arvomaailmaan. Kumpi oli sitenkin rasistinen, tapahtuma vai tämän naisen oma maailmakuva? Minun mielestäni naisen maailmankuva on todella rasistinen.

Tilaisuudessa ei ollut paljon yleisöä, ehkä FDL:n jäsenten jälkeen, kuten minäkin noin kymmenkunta henkilöä. Pari vanhempaa naista ja muut olivat 50 ikävuoden kummallakin puolen. Kaikki paikalla olleet kävivät allekirjoittamassa FDL:n laatiman julistuksen: ”Me allekirjoittaneet taustastamme ja vakaumuksestamme huolimatta, haluamme  toimia  Isänmaallisessa yhteisrintamassa toisten samanmielisten ihmisten kanssa, Suomen maallista lainsäädäntöä, suomalaisia tapoja, perinteitä ja kulttuuria kunnioittaen ja suojellen, edistäen yhteiskunnallisia  rauhaa ja puolustaaksemme Isänmaatamme kaikilta sen vihollisilta, radikalismia, väkivaltaa ja terrorismia vastaan.”  Tähän julkilausumaan voi kuka tahansa yhtyä, ehkä sinäkin äiti olisit pystynyt allekirjoittamaan tämä, kun minäkin sen allekirjoitin.

Tilaisuuden avauspuheessa Jukka Ketonen esitti kummeksuntansa niitä lehtiä kohtaan, kun FDL:n mainosta tilaisuudesta ei julkaistu, kun se oli kuulemma rasistinen! Siis mitä, media sensuroi mainoksia, vaikka meillä pitäisi olla sananvapaus. Okei, lehdellä on oikeus julkaista tai jättää julkistamatta mainoksia tai uutisia, jos ne ovat laittomia, tai loukkaavia. Mutta, FDL:n tilaisuus ei ollut sellainen, päinvastoin se oli erinomaisesti toteutettu

Minusta nämä rasistikortin heiluttajat ovat reppanoita, oman pienen maailmansa vankeja. He eivät uskalla tunnustaa olevansa väärässä. Toivottavasti olen tästä asiasta väärässä.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2015, 00:22:21 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Topi Junkkari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 399
 • Liked: 4840
 • Ei ole olemassa mitään sukupuoleltaan neutraalia
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #84 : 17.05.2015, 04:56:33 »
Oliko paikalla ”FDL Security”, epävirallinen vartioimisliike, huolehtimassa noiden kymmenkunnan äärihenkilön turvallisuudesta?

Esitettiinkö paikalla väkivaltauhkauksia tavallisia perussuomalaisia hommafoorumilaisia kohtaan?

Valitsisit, Jukka, seurasi vähän paremmin.
Ihmisiä, joilla on vakavia hallusinaatioita, ei pitäisi päästää merkittäviin julkisiin virkoihin. Lievät harhanäyt tai -äänet ei haittaa, ellei satu olemaan lentäjä tai pianonvirittäjä.

– Nimim. Joutilas Hommaforumilla 13.9.2015
http://hommaforum.org/index.php/topic,903.msg1989950.html#msg1989950

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #85 : 17.05.2015, 07:38:20 »
Sielä oli tosiaan muutamia tylyn näköisiä tyyppejä, mutta poliisi oli paikalla pitämässä porukkaa aisoissa. Mitään väkivaltaa ei esiintynyt ja ketään tuskin uhkailtiin.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2015, 07:40:44 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #86 : 19.05.2015, 15:45:23 »
Uusi Suomi blogissa sain melkoista kyytiä muutamalta trollilta. jouduin estämään kolme pahimpaa. Linkki
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 134
 • Liked: 3594
  • The Rainforest Site
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #87 : 19.05.2015, 18:33:48 »
Haha. Jotenkin arvasin Junkkarin tulevan mielipiteen kun Wallin kertoi tuosta FDL:n tilaisuudesta.  :D

Topista on dorkaa, että Suomea puolustava järjestö käyttää englanninkielistä nimeä. On se kyllä minustakin, ei siinä.
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin - http://www.kiva.org/

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #88 : 20.05.2015, 12:07:51 »
Kuka maksaa velat?


Tällä hetkellä käydään hallitusneuvotteluissa kädenvääntöä kuinka paljon leikataan tulevina vuosina eri etuuksia ja säästetään palveluista. Kokoomuksen SOTE- uudistusta tehdään verhojen takana, vaikka se kaatui viime vaalikauden lopulla muun muassa perustuslaillisiin ristiriitaisuuksiin. Alijäämä tai velka ei ole mikään salaisuus. Se ei ole syntynyt yhdessä yössä, eikä edes yhdessä vuodessa, vaan aina vuodesta 2008 saakka. Vuoden 2008 eduskuntavaaleissa Keskusta, Kokoomus ja demarit pystyttivät kolmen puolueen hallituksen, jonka aikana aloimme velkaantumaan. Velkaantumistahti  on sen jälkeen ollut noin kymmenisen miljardia vuosittain. Kataisen johtama sateenkaarihallitus vain kiihdytti velkaantumista vuoden 2011 vaalien jälkeen.

Alexander Stubbin minihallitus ei enää pystynyt tekemään muuta kuin hieman jarruttelemaan, mutta vahinkoa ei enää pysäytetä muuten kuin leikkaukset, jossa leikataan kaikki ylimääräiset rönsyt pois. Tämä on kuin leikkaus, avataan potilas sen havaitsemiseksi, että syöpäpesäkkeet ovat levinneet kaikkialle potilaaseen.

Tilanne vain pahenee, Kreikan takia. Arvelin jo viime talvena, että Kreikka ei pysty maksamaan velkojansa tämän kesän [kesään mennessä] aikana ja joudumme leikkaamaan tai antamaan kaikki lainat anteeksi. Miten valtio joka on velkaa 175% oman keskimääräisen tulotason, pystyvän maksamaan ne takaisin? Tästä saamme kiittää demareita ja Kokoomuksen Jyrki Kataista. Anteeksi annettavat velat joudumme me tavalliset työtä tekevät kansalaiset maksamaan hamaan tulevaisuuteen. Meidän velka lähenee jo 60%:tia.

Valtiotalouden alijäämä eli velka ei pienene tulevinakaan vuosina. Siitä pitää yhä paheneva työttömyys ja elintasosiirtolaisuuden lisääntyminen. Siirtolaisuutta on pyritty lisäämään juuri samaan aikaan, kun alettiin velkaantumaan, eli vuodesta 2008 saakka. Mitkään muut syyt ei oikein tilastojen valossa selitä velkaantumisen lisääntymistä. Ammattijärjestöt on laskeneet, että palkkataso ei juurikaan selitä eroa muuhun Eurooppaan, vaan julkisen puolen velkaantuminen. Pahenevaa siirtolaisten työttömyyttä on pyritty paikkaamaan palkkaamalla tänne elintason takia muuttaneita julkiselle puolelle ”maahanmuuttokoordinaattoreiksi” ja muihin tyhjän päiväisiin virkoihin. Pahin esimerkki on surullisen kuuluisa Lieksa. Sinne siirrettiin neljäsataa somalitaustaista siirtolaista, kunnan omistamiin vuokrataloihin, jotta saataisiin niitä [vuokrataloja] ylläpidettyä valtion tuella, eli veronmaksajien kustannuksella. Lieksan keskimääräinen vuokrataso on noin (karkeasti) kahdeksan euroa m².

Myös ylikorkea verotus on tehnyt tehtävänsä. Eri laskelmien perusteella, maksamme jokaisesta eurosta hieman yli puolet erilaisia veroja.  Vaikka tienaamme keskimäärin bruttona hieman yli Euroopan keskiarvon, niin ostovoimaa palkalla ei ole kehuttavasti. Vain Ruotsissa ja Islannissa on meitä heikommat ostovoima palkoissa, kun verrataan pohjoismaita keskenään. Muun muassa Saksassa ja Britanniassa saa kuukausipalkalla enemmän kuin meillä Suomessa.

Työttömien määrä on tällä hetkellä hieman yli 400 000 henkilöä. Ylisuuret leikkaukset eivät sitä vähennä, vaan lisää, kun ihmiset eivät luota tulevaisuuteen.
« Viimeksi muokattu: 20.05.2015, 12:35:43 kirjoittanut Jukka Wallin »
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1441
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: Jukka Wallin : Kirjoitukset ja muu toiminta
« Vastaus #89 : 01.06.2015, 15:42:08 »

Verohelvetti nimeltä SuomiOikeus- ja työllisyysministeri Jari Lindström avasi keskustelun työnantajien kelamaksun palauttamisesta. Pääministeri Sipilä taas palautti Lindströmin takaisin ruotuun, tällä kertaa kuitenkin tekstiviestillä. Itse olen samaa mieltä Jari Lindsromin kanssa, se pitää palauttaa ja nopeasti. Työnantajien kelamaksu poistettiin vuonna 2009 vuoden vaihteessa. Peruste oli helpottaa työnantajien työllistämistä. Sen jälkeen on työttömyysluvut pahentuneet joka vuosi.


Kelamaksun poisto, joka on noin miljardin verran vuodessa, maksatetaan kuluttajien sähkölaskussa. Tulonsiirto työnantajilta kuluttajille. Meillä uudistettiin myös rohkeasti myös yhteisöverokantaa. Alennettiin neljä prosenttia. Tällä hetkellä muissa EU ja OCED maissa se on keskimäärin noin 24%, kun meillä se on tasan 20%. Eli työllistämisen edelletykset ovat parhaat mitä voi vain unelmoida. Myös ulkomaiset investoinnit antavat odottaa, mutta nekin tuhottiin liittymällä koko EU:n kattavaan pakoterintamaan, joka maksaa noin viiden miljardin verran vuosittain toteutumattomina kauppoina ja työttömyytenä.


Viime viikolla TE-keskus julkaisi uuden virallisen työttömyysluvut, noin 340 000 ihmistä odottaa löytävänsä edes jonkinlaisen työn, mutta turhaan. Samaan aikaan meille tuodaan kiihtyvällä vauhdilla kolmansista maista, eli kehitysmaista työntekijöitä, niin ikään työttömäksi. Milloin tämä hulluus loppuu, toivottavasti mahdollisimman nopeasti. Kaikki nämä on sysätty tavallisten ihmisten maksettaviksi ja mitä emme pysty maksamaan verojen kautta, otamme puuttuvat eurot maailmalta velaksi.


Myös arvonlisävero on maailman huippuluokkaa, vaatimattomat 24%. Joten kuluttajat maksavat 53% joka eurosta veroja. Me tavalliset ihmiset maksamme työnantajien voitot omasta rahapussistamme, lahjoitamme heille ikuisen joulun.


Jos, uusi hallitus todella haluaisi helpottaa työllisyyttä ja luoda uusia työpaikkoja, paras ratkaisu olisi keventää tavallisen ihmisten verotaakkaa alentamalla veroja. Tälläkin kerralla velan maksajiksi päätyy tavallinen kansa, joka ei ole mitään kulutusjuhlia viettäneet. Meillä maksatetaan edellisten hallituksien virheet.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.