HOMMAN UUTISHUONE > Pohjoismaat

2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka

(1/421) > >>

Golimar:
Tänä vuonna Ruotsi tehnee ennätyksen, jokaista syntyvää ruotsalaista kohden Ruotsiin ilmestyy kolme maahanmuuttajaa kun lasketaan yhteen maahanmuutto sekä maahanmuuttajien syntyvyys. Maahanmuuttoviraston ennusteen mukaan Ruotsiin muuttaa tänä vuonna noin 202 000 henkilöä. Ruotsissa syntyneille vanhemmille syntyy noin 80 500 lasta ja lapsia joiden vanhemmista vähintään toinen on syntynyt ulkomailla syntyy noin 36 600. Toki näissä luvuissa on pientä epätarkkuutta monestakin asiasta johtuen mutta mikään epätarkkuus ei poista sitä että tilanne Ruotsissa on järkyttävä.

 http://www.friatider.se/tre-nya-invandrare-f-r-varje-ny-svensk

Siili:

--- Lainaus käyttäjältä: Golimar - 11.08.2014, 14:09:09 ---Tänä vuonna Ruotsi tehnee ennätyksen, jokaista syntyvää ruotsalaista kohden Ruotsiin ilmestyy kolme maahanmuuttajaa kun lasketaan yhteen maahanmuutto sekä maahanmuuttajien syntyvyys.

 http://www.friatider.se/tre-nya-invandrare-f-r-varje-ny-svensk

--- Lainaus päättyy ---

Taitaa myös olla niin, että suuri enemmistö kuolevista ovat Ruotsissa syntyneitä pottunokkia, mikä ilmeisesti kärjistää vielä tuota muutosta.

Peltipaita:
Ihan mielenkiintoista seurata teknologia-ja sivistysvaltion itsemurhaa.

Maastamuuttaja:
Ruotsin asia on myös meidän. Kun siellä mennään yli äyräiden niin Kontula ja Vuosaari seuraavat. Etniset svenskit pakenevat naapurimaihin, myös Suomeen. Australiassa muuten muuan merkittävä sotaherra kehotti maata ajoissa varautumaan sotaan Australian maaperällä.

Jämerät triathlonistit ja laskutaidottomat kokopäiväpoliitikot kertovat, että juuri Suomea ei uhkaa mikään eikä koskaan.

nahkhiirmees:

--- Lainaus käyttäjältä: Peltipaita - 11.08.2014, 14:28:09 ---Ihan mielenkiintoista seurata teknologia-ja sivistysvaltion itsemurhaa.

--- Lainaus päättyy ---
Jostain kumman syystä ruotsilla pyyhkii kohtal. hyvin - ainakin talouden mittareita katsomalla. Sitä ei esim. juurikaan kosketa venäläis-eu:lainen kauppasota eikä euromaiden kiemurtelu taakkojensa alla. Väestöllisesti sitä ei samalla tavalla uhkaa ukottuminen/akottuminen, mistä vaikkapa suomessa on lähiaikoina muodostumassa vakava ongelma.
Ja suomen toimiessa puskurina päin inhaa itää on kiva kerätä lisää vaurautta, eikä tarvitse hötkyillä nato-jäsenyyden kanssa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta