UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 369550 kertaa)

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 274
 • Liked: 24871
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1590 : 09.09.2020, 23:31:43 »
VTM, Lähi-idän asiantuntija Seida Sohrabi:

Lainaus
Kolumni: Naiivi ei saa olla – Suomella ei ole varaa Ruotsin tielle

Rinnakkaisyhteiskunnista kärsivät myös jo maahan hyvin kotoutuneet maahanmuuttajat, jotka jakavat samat länsimaiset arvot, kirjoittaa Seida Sohrabi.

----

Huivitta kulkeminen, koulunkäynti, töihin meneminen, oman tilin haltuun ottaminen, baarissa käyminen, kantasuomalaisen kanssa seurusteleminen tai homoksi paljastuminen voivat laukaista yhteen henkilöön kohdistuvan henkisen ja fyysisen väkivallan kierteen. Ruuvia kiristetään mitä lähemmäs nuori, useimmiten tyttö, tulee teini-ikää.Ilta-Sanomat uutisoi tiistaina, että tietoon tulleiden pakkoavioliittojen määrä on kovassa kasvussa. Nuorimmat uhrit ovat jopa niin nuoria kuin 14-vuotiaita. Rikosuhripäivystyksen erityisasiantuntija Saara Pihlaja kertoo tapaavansa naisia, jotka ovat kokeneet hyvinkin raakaa fyysistä ja seksuaalista väkivaltaa pakkoavioliitoissaan. Pihlaja kuvaa tilannetta joidenkin naisten osalta helvetilliseksi.

Karusta tarinasta ovat kertoneet myös Arman Alizad, joka tietää omakohtaisesti useita kunniaväkivaltatapauksia. Niin minäkin.

Kunniaan liittyvä väkivalta on Lähi-idän, Keski-Aasian ja Pohjois-Afrikan alueilla vähintään yhtä yleistä kuin alkoholiongelma Suomessa. Vaikka väkivalta on laskussa ja tapauksia paljastuu yhä enemmän, on ongelma edelleen suuri.
----

Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että vieraasta kulttuurista voidaan tuoda iso määrä nuoria miehiä, joihin istuttaa heti länsimaisia arvoja. Hyvään pitää pyrkiä, mutta naiivi ei saa olla.
----

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006630390.html
Pese käsiä, pidä välimatkaa, älä kälätä, käytä maskia.

www.epidemia.fi
www.eroonkoronasta.fi
www.endcoronavirus.org

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 212
 • Liked: 8519
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1591 : 10.09.2020, 09:43:18 »
VTM, Lähi-idän asiantuntija Seida Sohrabi:

Lainaus
Kolumni: Naiivi ei saa olla – Suomella ei ole varaa Ruotsin tielle

Rinnakkaisyhteiskunnista kärsivät myös jo maahan hyvin kotoutuneet maahanmuuttajat, jotka jakavat samat länsimaiset arvot, kirjoittaa Seida Sohrabi.

----

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006630390.html

Seida sanoi myös:

Lainaus
Mitä enemmän sallimme alueiden eriytymistä, kulttuurin ja uskonnon varjolla tapahtuvaa väkivaltaa ja maahanmuuttajataustaisten lähiöihin pakkautumista, sitä suurimmissa ongelmissa olemme.

Kukakohan herra tai rouva Passiivi on nyt sallimassa tai kieltämässä asioita?  Ovatkohan nämä "lähiöihin pakkautumista" taivastelevat aina tietoisia siitä, että Suomessa on vapaus valita asuinpaikkansa ja markkinat vaikuttavat asuntojen hintaan?  Totta kai kynnelle kykenevät kantisvanhemmat muuttavat itselleen miellyttävämpään ympäristöön, jos lasten kouluissa alkaa esiintymään merkittävästi monikulttuurisuuden kielteisiä lieveilmiöitä.  Totta kai asuntojen hinnat alenevat siellä, missä maksukykyiset tavikset eivät halua asua.  Totta kai vuokranantajat (etenkin julkiset) suosivat halpoja neliöitä pyrkiessään tyydyttämään kovan kysynnän.  Esimerkiksi Kontulasta saa samalla budjetilla yli tuplasti kaksioita Lauttasaareen verrattuna.  Mitä muuta voi seurata voimakkaasta kehitysmaamaahanmuutosta kuin kehitysmaalaisten pakkautumista samoihin lähiöihin?

Systeemin muuttaminen pakkautumista torjuvaksi on melko mahdoton juttu.  Poliittiset ja taloudelliset syyt estävät julkisia vuokranantajia ostamasta kalliimpia neliöitä "paremmilta" alueilta tai subventoimaan niissä asuvia maailman tappiin.  "Sekoittavaa asuntotuotantoa" tarjoavat eivät aina ymmärrä, että asunnon ostajan ei ole pakko asua omistamassaan asunnossa.  Asuntosijoittajalle asunnon ostaminen ghettoutuvasta lähiöstä voi kuitenkin olla taloudellisesti ihan hyvä tikki.  Neliöt ovat halpoja ja vuokralaisen vuokranmaksu on suurella todennäköisyydellä yhteiskunnan takaama. 

Volyymi on kaiken A ja O.  Demokraattinen ja laajojen kansalaisoikeuksien Ruotsi ei olisi millään oireita vähentävällä politiikalla voinut välttää nykyistä kriisiä pyrkiessään humanitaariseksi suurvallaksi.  Eikä Suomellakaan ole mitään mahdollisuutta välttää vastaavaa kriisiä, mikäli jatkaa maahanmuuttopolitiikassa Ruotsin jalanjäljissä.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2020, 09:53:43 kirjoittanut Siili »

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 307
 • Liked: 4422
 • Generating Hatespeech since 2011
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1592 : 10.09.2020, 10:08:58 »
HS: Ruotsin pääministeri muutti kantaansa: Rikollisuuden kasvulla ja maahanmuuton ongelmilla selkeä yhteys

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006630451.html

Lainaus
Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on muuttanut kantaansa maata riivaavan jengiväkivallan suhteen, kertoo Ruotsin yleisradio.

Aiemmin Löfven on kiistänyt, että Ruotsiin suuntautuneella maahanmuutolla olisi yhteys jengiväkivallan kasvuun, mutta keskiviikkona pääministerillä oli toinen ääni kellossa.

Löfveniltä kysyttiin Ruotsin valtiopäivillä, miksei hän näe laajan maahanmuuton ja jengiväkivallan yhteyttä.

Löfven vastasi:

”Jos emme onnistu integraatiossa ja meillä on laajaa maahanmuuttoa, siitä seuraa suurempi riski tällaisille ongelmille, joita nyt näemme. Se on päivänselvää. Rikollisuutta ei kuitenkaan tule yhdistää automaattisesti ihonväriin tai uskontoon, sitä haluan välttää ja siinä meidän on oltava hyvin tarkkoja.”

Lue lisää: Ruotsia ravistelee jengiväkivallan aalto, jota ei ole saatu kuriin – ”Ruotsin tilanne, se on katastrofi”

Esimerkiksi viime marraskuussa Löfven selitti jengirikollisuuden kasvua muun muassa segregaatiolla, yhteiskunnan jakautumisella ja asuinalueiden eriytymisellä.

Ruotsin yleisradio pyysi illalla Löfveniä tarkentamaan kommenttejaan. Yleisradio kysyi, tarkoittiko pääministeri, että laaja maahanmuutto johtaa lisääntyvään rikollisuuteen.

”Jos on maahanmuuttoa, johon liittyy suuria vaikeuksia integraatiossa, siitä seuraa sosiaalisia jännitteitä yhteiskuntaan, eikä se ole hyvä”, hän vastasi...<snip>

 :flowerhat: :flowerhat: :flowerhat: :flowerhat: :flowerhat:

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 614
 • Liked: 14736
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1593 : 10.09.2020, 10:47:40 »
^ja mitäpähän Löf-Löf ajatteli tehdä asialle...?

Jos vastauksena on: pidetään rajat auki entiseen malliin ja kaadetaan vähän lisää rahaa pää-olkapäät-peppu-varpaat-kotouttamisleikkeihin, niin.... :roll:

Onko Löfvenistä tulossa Ruotsin Ben Zyskowicz?
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 179
 • Liked: 4357
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1594 : 10.09.2020, 11:31:06 »
^ja mitäpähän Löf-Löf ajatteli tehdä asialle...?

Lisää rahnaa vaan mamuille ja kaikenlaisiin tyhjänpäiväisiin hankkeisiin. Kyllä ne siitä leppyvät. Kunnes vaativat lisää.

Ja lisää.

Ja lisää.

Ja lisää.

Ja lisää.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • Liked: 3276
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1595 : 10.09.2020, 11:39:59 »
Löfvenin kannanotto suorastaan huutaa artikkelia, jossa kerrotaan, että suomalaiset maahanmuuttajat ne vasta perseilivätkin ja aiheuttivat monenlaista harmia kansankodille 70-luvulla. Mutta ruotsalaisten ahkeran ja pyyteettömän kotouttamisponnistelun ansiosta lopulta integroituivat osaksi yhteiskuntaa. Kotoutumista edesautettiin muunmuassa kieltämällä suomenkielen käyttäminen kouluissa.

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 241
 • Liked: 9449
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1596 : 10.09.2020, 12:40:35 »
Lööperi ei ole lainkaan oikeasti huolissaan massamaahanmuutosta vaan poliittisesta kannatuksestaan. Demarien ja virheiden hallituksen kannatus kyntee pohjamudissa ja virheistä on muodostunut todellinen sisäpoliittinen myllynkivi Lööperin kaulaan. Etupäässä maahanmuuttokahjous siellä taustalla kajastaa, niinkuin virheillä Suomessakin.

Ruotsipersut ja M-kokoomus pyyhkii gallupeissa hallituksella pöytää ja samaan aikaan sotatila kaupungeissa kiihtyy. Umpisokeinkin demarimummo ymmärtää että SE johtuu maahanmuutosta ja erityisesti islamilaisesta kehitysmaamamamuilusta. Lööperi on pakko antaa siimaa todellisuudelle, ettei loppukin demarien kannatuksesta sula.

Mitään, siis yhtään mitään, Lööperi ei tule asialle tekemään. Ei nimittäin voi koska kaulassa on kiinni naru ja narun toisessa päässä myrkyn vihreä myllynkivi. Se kun siitä lipeää jyrkänteeltä kohti syvyyksiä niin siellä on ja pysyy. Demarit ja niiden sekopäinen kaveri.
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 491
 • Liked: 20660
 • Persuhtava keskustelija
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1597 : 10.09.2020, 13:02:31 »
Taitaa Ruotsissa olle nyt tosi kyseessä, kun tuo pölvästi sosialisti löfvenkin on kantaansa muuttamassa.

Mieshän on vastuussa kuitenkin Ruotsin pilaamisesta, vain omien poliittisten päämääriensä vuoksi.

En usko, että menee enää kauaakaan kun tuosta aletaan ihan julkisesti siellä keskustella, asiasta kirjoitti jopa HS Suomessa, että melko ennenkuulumatonta sekin.

Kohta päästään taas sanomaan, että mitä me sanottiin. Eipä se silti paljon lohduta, mutta antaa pikantin säväyksen kuitenkin.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 058
 • Liked: 79704
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1598 : 10.09.2020, 13:36:05 »
Lainaus
Ruotsin pääministerin mielenmuutos maahanmuuton ja rikollisuuden yhteydestä voi kriisiyttää välit hallituksessa
...
Sosiaalidemokraatteja edustava Löfven on aiemmin toistuvasti kiistänyt, että maahanmuuton ja rikollisuuden välillä olisi mitään yhteyttä.

Keskiviikkona hän kuitenkin yllättäen muutti linjaansa. Valtiopäivien kyselytunnilla, sen jälkeen pitämässään tiedotustilaisuudessa ja myöhemmin illalla antamassaan tv-haastattelussa hän sanoi tällaisen yhteyden sittenkin olevan olemassa.

Hän kuitenkin painotti, ettei kyse missään tapauksessa ole rikollisuuden yhdistämisestä ihonväriin tai uskontoon.
Yle 10.9.2020

Noin hölmön kaverin pitäisi pysyä siilipuolustuksessa ja kaiken kieltämisessä.

Jos maahanmuutolla on Löfvenin mukaan (esim. tilastollisen yliedustuksen kautta) yhteys Ruotsin rikollisuuteen, niin totta kai se yhdistää ihonvärin ja uskonnon rikollisuuteen, koska Ruotsin maahanmuutolla on yhteys myös ihonväriin ja uskontoon. Tilastoja ei tietenkään ole saatavilla, mutta heitän silti huoletta lonkalta, että rikollisuuden yhteys ihonväriin ja uskontoon on sitä paitsi paljon maahanmuuttajuutta vahvempi etenkin seksuaalirikoksissa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 212
 • Liked: 8519
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1599 : 10.09.2020, 13:52:05 »

Löfveniltä lainauksia:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006630451.html

Lainaus
”Jos emme onnistu integraatiossa ja meillä on laajaa maahanmuuttoa, siitä seuraa suurempi riski tällaisille ongelmille, joita nyt näemme. ”

”Jos on maahanmuuttoa, johon liittyy suuria vaikeuksia integraatiossa, siitä seuraa sosiaalisia jännitteitä yhteiskuntaan, eikä se ole hyvä”, hän vastasi..."

Kertoo Ruotsin tilanteesta melkoisen paljon se, että tällaisten itsestäänselvyyksien mainitsemista pidetään vaarana hallitusyhteistyölle.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 331
 • Liked: 16222
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1600 : 10.09.2020, 17:57:26 »
VTM, Lähi-idän asiantuntija Seida Sohrabi:

Lainaus
Kolumni: Naiivi ei saa olla – Suomella ei ole varaa Ruotsin tielle

Rasmuksesta sai taas hyvät naurut, etenkin tuo Ville vaikuttaa olevan perin mukavaa seuraa BLM-avatarineen.  ;D

Lainaus
Ville
seida on täys whitepassing rasisti en suosittele edes jakamaan hänen aivopieruja.

Matti
Ville Lunden voisitko kertoa tarkemmin missä kohtaa kirjoitusta löydät rasismia? Itselle ei sattunut silmään. Seida Sohrabin kirjoitushan oli asiallinen ja kertoi todellisuudesta:

Ville
täällä jotain kiljuskinejä arvostelemassa miksi olet ryhmässä ylipäänsä kun jutut on mv-lehden tasoa?

Ville
jokaisella on oma todellisuutensa ja seidalla se on kylmän pimeä ja tulee mieleen adolf hitlerin rotupolitiikka ennakkoluuloineenLiisa
Täytyy ymmärtää, Seida ei ole itse vielä sisäistänyt syvemmin länsimaista moniarvoisuutta ja demokratiaa. Hän on hyvin mustavalkoinen ja melko ahdas asenteiltaan, mutta uskon että hänkin voi lopulta ymmärtää "länsimaiset arvot". Täytyy antaa aikaa.Lisa
Aivan turha kolumni, samoja länkytyksiä kuultu moneen kertaan, ei mitään uutta saati analyysiä esim. Ruotsin tilanteesta ja sen välttämisestä, ilmeisesti julkaistu peukuttavan lukijakunnan mieliksi ja levikin takia.Liisa
mieluummin sinisilmäinen tai naiivi kuin vainoharhainen ja pelokas

Iiro
Oon eri mieltä. Jos ei ole kiinnostusta noudattaa Suomen lakeja ja arvoja, niin ei silloin mielestäni ole edellytystä maahan jäädäkään.

Liisa
No mikäs siinä sitten, vainoharhaisenakin saa elää, ei se ole rikos.Vakavan rikoksen tehneet ja rikoksen poluille juuttuneet useimmiten saavat lähdön kotimaahansa. Arvoista: Suomi on moniarvoinen ja monikielinen maa, jossa on laaja poliittisen toiminnan ja mielipiteen vapaus. Eri mieltä saa olla

Ville
Iiro
suomalaiset tekee enemmän rikoksia pitäiskö neki karkottaa?


Unna-Leena
En jotenkin kestä tätä naista

https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/3509134719097727/

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 290
 • Liked: 2389
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1601 : 11.09.2020, 01:09:55 »
Muuttuvatpa nuo asenteet lopulta Ruotsissakin. Minusta on kyllä huomattavaa, että Ruotsidemokraatit oltaisiin nyt ainakin Kokoomuksen puolesta valmiita hyväksymään mahdolliseksi hallituskumppaniksi blokkihallitusajattelun ulkopuolelta. Vähintään samantasoinen asia on, että nykyinen demaripääminusteri suostuu myöntämään sinällään toki täysin itsestäänselvän faktan, että kasvaneella jengirikollisuudella on suora yhteys maahanmuuton määrään.

Ruotsi on ollut vuosikymmeniä täysin totuuden kieltävässä tilassa maahanmuuton suhteen. On vaiettu ja oltu loputtoman kohteliaita. Mokutus ja korrektius on hallinnut mediaa, politiikkaa ja keskustelua. Ainoa kriittinen taho Ruotsidemokraatit on eristetty hallitustyöskentelystä ja leimattu rasisteiksi.

Nyt viimeisen 3-5 vuoden ajan monikulttuurin ongelmat ovat kasvaneet niin valtaviksi, että varmaan keskivertoihmisillä menee kohta kuppi täysin nurin. Tämä joukko lopulta päättää, mikä poliittinen voima on vallassa ja millaista politiikkaa tehdään. Ja selvää on, että vain fanaattisimmat voimat kuten Ympäristöpuolue enää kannattavat moista hulluutta siellä.

Surullista on se, että mokutus alkaa murtumaan vasta tuossa pisteessä. Ruotsi on yhteiskunta osin pilalla, eikä palaudu koskaan ennalleen. Suomessa tullee käymään osin samoin 3-5 vuoden päästä.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 476
 • Liked: 7766
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1602 : 11.09.2020, 06:42:39 »
Löfvenin kannanotto suorastaan huutaa artikkelia, jossa kerrotaan, että suomalaiset maahanmuuttajat ne vasta perseilivätkin ja aiheuttivat monenlaista harmia kansankodille 70-luvulla. Mutta ruotsalaisten ahkeran ja pyyteettömän kotouttamisponnistelun ansiosta lopulta integroituivat osaksi yhteiskuntaa. Kotoutumista edesautettiin muunmuassa kieltämällä suomenkielen käyttäminen kouluissa.
Ja muslimien ja Neekerien kotoutumista tuetaan parhaiten kannustamalla niitä puhumaan omaa kieltään ja kuplautumaan muutenkin kaikin tavoin. Niin siellä kuin täälläkin. Eivät Aasiantuntiat voi olla väärässä.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 866
 • Liked: 3636
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1603 : 16.09.2020, 21:38:49 »
Lainaus
Uusi tutkimus: Kirjastot ja uimahallit entistä rauhattomampia paikkoja
[...]
Ruotsin rikoksentorjuntavirasto BRÅ on tehnyt kattavan selvityksen uimahallien ja kirjastojen turvallisuudesta ja järjestyshäiriöistä. Raportista selviää, että käytännössä kaikissa uimahalleissa ja kirjastoissa ympäri maata on jatkuvia järjestyshäiriöitä. Raportti esiteltiin tänään hallitukselle.

Uimahalleissa ongelmana ovat erilaiset toisten asiakkaiden uhkailut, alatyyliset kiusaamiset ja seksuaaliset ahdistelut. Lisäksi henkilökunta joutuu kohtaamaan jatkuvaa uhkailua, eivätkä pahoinpitelytkään ole harvinaisia. Niin ikään uimahalleissa meno äityy usein liian villiksi, että paikalle joudutaan hälyttämään poliisit. Toisin sanoen kylpylässä pulikoivat henkilöt saavat jonkinlaisen joukkokilarin.

Raportissa mainitaan myös puhdas ilkivalta sekä varastelu, jossa viedään sekä uimahallin että muiden asiakkaiden tavaroita. Uimalaan voidaan tulla ympärikännissä ja huumeitakin voidaan vedellä. Huumekauppakin on yleistä uimahalleissa.

Raportista selviää, että tekijät ovat useimmiten nuorukaisia, joka tarkoittaa nuoria miehiä teini-iästä ylöspäin.

Kirjastoissa häiriöt ovat yhtä moninaisia. Uhkailua, rääkymistä ja kiljuntaa, asiakkaiden ahdistelua ja sen sellaista. Mitä ongelmallisempi alue, sitä ongelmallisempi kirjasto. Ja uimahalli. Jonkinlaisia järjestyshäiriöitä on ollut jokaisessa kirjastossa ja henkilökunnan uhkailu on arkipäivää. Niin ikään varastelu, ilkivalta ja kaikenlainen muu kiusanteko kuuluu monikulttuuriseen kirjastoon.
[...]
Olen kirjoittanut tästä asiasta usein. Kun kirjoitin ensimmäisiä juttuja millaista on Tukholman Kistan kirjastossa, niin juttu pääsi johonkin suomalaisten suvakkojen valheenpaljastaja, tms formaattiin, jossa jutun todettiin olevan valeuutinen.

Lopetin kirjastoissa käymisen jo vuosia sitten. En yksinkertaisesti kestä sitä kolmansista maista tulleiden nuorukaisten ja miesten rääkymistä. Miehet eivät ymmärrä kirjaston funktiota vaan kuvittelevat, että se on joku seurustelu- ja hurvittelupaikka, vähän kuin joku hiekkakylän tori, jossa kaikki huutavat tärkeitä asioitaan yhteen ääneen.
[...]
https://pt-media.org/2020/09/15/uusi-tutkimus-kirjastot-ja-uimahallit-entista-rauhattomampia-paikkoja/

Julkisen tilan haltuunotto etenee Ruotsissa mukavasti.
Oulu is not safe - start deportations.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 310
 • Liked: 6845
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1604 : 22.09.2020, 15:36:54 »
Nykytrendejä Ruotsista: Blondinlyöminen

Lainaus
Kulttuurin rikastuttaminen menee näin…

Kun kohtalona on olla vaalea tyttö Ruotsissa…

Pahempaa kuin itse lyöminen, on videolla kuuluva lyöjän kaverien hirviömäinen nauru. Olemme nähneet satoja tällaisia videoita ja niissä kuuluu aina tämä likainen nauru. Millaisia ihmisiä nämä ovat? Niiden ei ainakaan kuuluisi olla Ruotsissa.

Lainaus
So funktioniert kulturelle Bereicherung

Schockvideo: Vom Los im Schweden von heute eine Blondine zu sein
Es ist gar nicht mal der hinterhältige Schlag, der dieses Video so abscheulich macht. Es ist das im Wortsinn geisteskranke Lachen der Kumpanen des Täters. Wir haben hunderte solcher Videos gesichtet und immer wieder tauchte sie auf, diese dreckige Lache. Was sind das nur für Menschen? Ganz sicher welche, die nicht in Schweden sein sollten.

https://19vierundachtzig.com/2020/09/19/schockvideo-vom-los-im-schweden-von-heute-eine-blondine-zu-sein/


« Viimeksi muokattu: 22.09.2020, 15:57:30 kirjoittanut Alabama »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 149
 • Liked: 3493
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1605 : 23.09.2020, 00:29:28 »
https://www.suomenuutiset.fi/rikollisklaanit-pyrkivat-kotoutumaan-ruotsalaiseen-yhteiskuntaan-oikeusvaltio-on-uhattuna/
Lainaus
Aftonbladet on saanut käyttöönsä poliisin salaiseksi luokitteleman raportin, jossa listataan 36 klaania ja paneudutaan tarkemmin neljään perheeseen. Nämä taas ovat jakautuneet useampaan haaraan ja toimivat monissa maissa. Suurimmilla rikollisjärjestöillä on veljesorganisaatiot Tanskassa, Hollannissa ja Saksassa ja siteet haarojen välillä ovat vahvat.

Juuret Turkissa

Yli puolella raportissa nimetyistä klaaneista on juurensa Turkissa, Mardin maakunnassa. Monet ovat tulleet Ruotsiin jo 1980-luvulla. Keskusrikospoliisin tiedusteluyksikön päällikkö Linda H Staaf totesi aiemmin Aftonbladetissa, että rikollisklaanit rakentavat Ruotsiin rinnakkaisyhteiskuntaa, joka perustuu klaanien omaan oikeuskäsitykseen. Siksi ne ovat erityinen uhka oikeusvaltiolle.

Klaanien oikeuskäsityksen kulmakiviä ovat mieskeskeinen kunniakulttuuri ja vahva lojaalius perhettä kohtaan. Klaani on vastuussa yksittäisen jäsenensä tekemisistä ja oikeuslaitoksena toimivat klaanien vanhimmat, joskus voidaan käyttää myös välimiestä...

Loput artikkelista. Peppi Pitkätossun yhteiskunnasta on ollut suuri muutos nykypäivään.

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 290
 • Liked: 2389
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1606 : 23.09.2020, 10:39:48 »
Huomasin MTV3:n 22.9.2020 uutisvirrassa seuraavan klipin (en löytänyt alkuperäistä uutista enää, vain tämä linkki)

https://www.msn.com/fi-fi/news/other/ruotsissa-otetaan-käyttöön-jopa-luotisateelta-suojaava-poliisiasema-toimittajamme-kertoo-mistä-on-kyse/vi-BB19im4w

Eli tuossa ideana on, että Ruotsin jengiväkivalta on kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin, että poliisin työ on muuttunut äärimmäisen vaaralliseksi ja poliisiasemat pitää rakentaa kestämään aseellisia taisteluita. MTV haastatteli jotain "asiantuntijaa", joka lopulta suostui myöntämään, että asia liittyy maahanmuuttoon ja epäonnistuneeseen kotouttamiseen ja siihen, että nämä ihmiset "kasvatetaan" rikollisiksi. Ilmeisesti aiheesta on ollut lisää eilisissä uutislähetyksissä?

Ruotsi on periaatteessa monella tavoin maahanmuuttajalle/pakolaiselle/turvapaikanhakijalle äärimmäisen antelias, ystävällinen, avoin ja hyvä maa. Minusta tuota yhteiskuntaa ei voi syyttää mistään muusta kuin sinisilmäisyydestä ja hölmöydestä. Median pitäisi olla edes sen verran rehellinen itselleen, että myöntäisi ongelman olevan näissä "maahanmuuttajissa" ja heidän huonossa kulttuurissaan, kamalissa tavoissaan ja pimeässä uskonnossa. Ei tuollaisia ihmisiä voi kotouttaa eikä tuollaisilla ihmisillä ole mitään tarvetta suojeluun. Kuka täysjärkinen, aitoa hätää pakeneva, ihminen alkaa perseilemään ja rötöstelemään uudessa kotimaassaan, joka tarjoaa ilmaisen elämän ja suojan?

En tiedä, missä valtioissa poliisiasemat täytyy rakentaa luodinkestäviksi? Tuollaista erittäin kovaa jengiväkivaltaa löytynee mm Etelä-Afrikasta, monista Latinalaisen Amerikan maista sekä USA:n vaarallisimmista kaupungeista sekä tietysti jostain Afganistanista. Vielä 30-40 vuotta sitten turvallinen, hyvinvoiva, varakas ja kehittynyt Ruotsi on ajettu tietoisesti samaan tilaan.

Ruotsin tilanne ei muuten hetkauttaisi minua henkilökohtaisesti, mutta historiansa ja lokaationsa vuoksi se heijastuu myös Suomeen. Edelleen valitettavasti Hölmölässä kopioidaan monia asioita kritiikittömästi Ruotsista ja se on monissa asioissa ns mittatikku. Lokaationsa vuoksi tämä Ruotsiin saapuva matuaines valuu osin myös Suomeen; kiitos avoimien rajojen.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2020, 14:07:50 kirjoittanut Pullervo »

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 893
 • Liked: 24723
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1607 : 27.09.2020, 19:50:51 »
Maire Pehkonen on eronnut kolmannesta nuoresta gambialaisesta ja nyt on taas haku päällä, 1200 sulhoa on jonossa. Viranomaiset eivät päästä Mairen uutta gambialaista Ruotsiin joten Maire muuttaa Gambiaan kunhan Corona on ohi.

Lainaus
X

GAMLEBY. Maire Pehkonen, 75 år ligger nu i skilsmässa från sin tredje unge gambiske make.

Under karantänlivet i pandemins början upptäckte hon videosamtal på Facebook och blev vän med 1 200 gambiska män.

En av dem vill hon nu gifta om sig med när restriktionerna släpper. Hon planerar därefter att flytta permanent till Gambia eftersom svenska myndigheter inte låter henne ta hit någon man längre.

Hon är färdig med det deprimerande ensamlivet i småländska Gamleby.

X

https://www.expressen.se/premium/nyheter/maire-75-redo-att-gifta-sig-i-gambia-for-fjarde-gangen/

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 893
 • Liked: 24723
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1608 : 28.09.2020, 10:01:33 »
Lainaus
X

RUOTSIN puolustusvoimien pääesikunnassa keskeisessä asiantuntijatehtävässä työskennellyt mies on valehdellut taustoistaan, paljastaa Dagens Nyheter -lehti. Ansioluettelonsa mukaan miehellä oli takanaan pitkä sotilasura Britannian laivastossa ja muun muassa taistelukokemusta helikopteritehtävissä.

X

kyseinen henkilö on vapautettu tehtävästään viime keväänä sisäisen tarkastuksen päätteeksi.

X

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006650667.html


Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 331
 • Liked: 16222
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1609 : 01.10.2020, 17:22:45 »
Joskus joku uskaltaa sanoa mistä Ruotsin poliisin ongelmat johtuvat. Johtopäätöstä Pisa-tulosten yhteydestä Suomen parin viime vuosikymmenen maahanmuuttopolitiikaan ei sentään uskalleta tehdä. Ilmeisesti odotetaan, että Pisa-tulokset kääntyvät taas kohta nousuun... :facepalm:

Lainaus
Ruotsalainen iltapäivälehti Expressen hehkuttaa pääkirjoituksessaan Suomen saavutuksia monilla aloilla.Poliisi

Expressenin mukaan Suomessa on väkilukuun suhteutettuna vähiten poliiseja Euroopassa. Suomen poliisi on kuitenkin tehokas. Tästä kertoo Expressenin mukaan esimerkiksi se, että murhista selvitetään Suomessa peräti 98 prosenttia ja asuntomurtojenkin selvittämisaste on korkea.

Ruotsissa murhien selvitysprosentti on lehden mukaan 82. Expressen oli valinnut juttunsa kuvaan poliisiauton henkirikoksen tapahtumapaikalta Imatralta.

Osaltaan poliisin tehokkuus johtuu Expressenin mukaan siitä, että Suomessa on huomattavasti vähemmän jengirikollisuutta ja syrjäytyneisyyttä kuin Ruotsissa.

Näiden asioiden taustalla ruotsalaislehti näkee osaltaan juuri poliisin toiminnan. Suuremman syyn jengirikollisuuden vähäisyydelle Expressen arvelee kuitenkin löytyvän Suomen paremmin harkitusta maahanmuuttopolitiikasta Ruotsiin verrattuna.Peruskoulu

Peruskoulunkin Expressen näkee toimivan paremmin Suomessa kuin Ruotsissa, vaikka se huomauttaakin, että Suomen Pisa-tulokset ovat viime vuosina olleet laskussa.
https://yle.fi/uutiset/3-11573990

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 251
 • Liked: 2185
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1610 : 01.10.2020, 20:03:30 »
Pehkosella menee lujaa. Jörn Donnerkin kuvattiin jörnimässä gambialaista lasta. Kyllä hurrikin osaa.
"Jörn Donner kieriskeli alastomana hiekalla 15-vuotiaan mustan Ida-tytön kanssa; juttu oli aiheuttaa diplomaattisen konfliktin Suomen ja Gambian välille."
Tuota muistellessa voisi juoda vaikka pullon Gambiinaa.
Ruotsalaisten haukkuminen ylimielisenä vierasrotuna ei varmaankaan ole rasismia. Ikuisen vihani ja kostoni ansaisitsivat jakamalla matkaliput yli 30 000 irtolaiselle, joiden olisi tullut jäädä kansaivälisten pyhien sopimusten (Dublin-kusetus ym) rikkaaseen Ruotsiin.
Uudeksi koodisananaksi n-sanalle ehdotan RUOTSALAINEN.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 893
 • Liked: 24723
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1611 : 02.10.2020, 10:55:50 »
Lainaus
X

Ruotsin poliisin lähteet kertovat Aftonbladetille, että maassa syntyy ajoittain uusia rikollisjengejä, jotka usein muodostuvat teini-ikäisistä. Heitä ei pidetä merkittävinä tekijöinä lähiöiden jengisodissa, eikä heistä yleensä tule myöhemminkään merkittäviä tekijöitä Ruotsin jengimaailmassa.

Viime vuosina Luoteis-Tukholmassa on kuitenkin rakentunut uusi verkosto, joka on onnistunut kasvattamaan valta-asemaansa Västerortissa. Heitä kutsutaan ”Husbyn hyeenoiksi”.

Tämä ryhmä on saanut kasvatettua paitsi jäsenmääräänsä myös väkivaltaista pääomaansa. Vuonna 2017 julkaistun poliisiraportin mukaan ryhmää kuvattiin ”nuoremmiksi Husbyn rikollisiksi, jotka toimivat johtavien rikollisten avustajina”.

X

Alueen johtavat rikolliset käyttävät HH:n jäseniä muun muassa huumekauppaan, varkauksiin ja aseiden käsittelyyn.
Raportissa todetaan olevan selvää, että teini-ikäiset hyeenat haluavat tehdä uraa rikollisuudessa.

X

Hyeenoiden asemasta kertoo, että heillä on merkittävä rooli Västerortin jengien välisissä verisissä konflikteissa. Jengien väliset ristiriidat ovat olleet kesän aikana tapahtuneiden salamurhien taustalla.

X

https://www.verkkouutiset.fi/aarivakivaltainen-husbyn-hyeenat-paasi-valtaan-ruotsin-jengipiireissa/#2a2ed954

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 583
 • Liked: 6669
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1612 : 02.10.2020, 23:06:38 »
^Ei kukaan tule rikollisjengin johtajaksi "pystymetsästä", kyllä kaikilla korkeaan asemaan rikollismaailmassa nousseilla on pitkä ns. ura takana.

Mikä syy siinäkin on taustalla, että tätä ei haluta myöntää?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 290
 • Liked: 17011
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1613 : 12.10.2020, 12:53:21 »
Opiskelijat Borlängessä järkyttyneitä: "Onko tämä Ruotsi?"
https://www.kansalainen.fi/vaihto-oppilaat-borlangessa-jarkyttyneita-onko-tama-ruotsi/

Lainaus
Kirjeen on allekirjoittanut kaksi Dalarnas Studentkår -opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsentä. Kirjeessä opiskelijat ilmaisevat syvän epäilyksensä siitä, mihin he oikein ovat joutuneet.

– Onko tämä Ruotsi? he kysyvät
...
Tjärna Ängar -lähiötä kutsutaan Pikku-Mogadishuksi, koska alueen suurin yksittäinen väestöryhmä on somalit. 90 prosenttia asukkaista on maahanmuuttajia. Siellä opiskelijat joutuvat jatkuvasti kohtaamaan rikollisuutta, murtoja, ryöstöjä, laukauksia.
...
Naisopiskelijat ovat järkyttyneinä joutuneet seuraamaan vierestä, kun keskellä yötä asuntoon tunkeutuneet murtovarkaat ovat vieneet kaikki arvoesineet. Kun he uskaltautuvat asunnoista ulos, heitä ahdistellaan seksuaalisesti ja yhdessä tapauksessa opiskelija on raiskattu.

Miesopiskelijoita on hakattu ja puukotettu.

Kirjeessä muistutetaan myös alueella tapahtuvista ammuskeluista, puukotuksista, poliisien kimppuun hyökkäyksistä ja tuhopoltoista.

Osa opiskelijoista on pettyneinä päättänyt jättää Ruotsin ja palata kotimaahan, osa on siirtynyt etäopiskelijaksi.

Opiskelijoiden pettymys on valtava, ja osa kärsii psyykkisistä vaikeuksista kuten masennuksesta.

Yleinen kokemus on, että opiskelijat ovat päätyneet jonnekin aivan muualle kuin Ruotsiin, koska ruotsalaisia ei juurikaan näe eikä ruotsinkieltä kuule puhuttavan.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 212
 • Liked: 8519
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1614 : 12.10.2020, 15:16:17 »
Opiskelijat Borlängessä järkyttyneitä: "Onko tämä Ruotsi?"
https://www.kansalainen.fi/vaihto-oppilaat-borlangessa-jarkyttyneita-onko-tama-ruotsi/

Lainaus
Kirjeen on allekirjoittanut kaksi Dalarnas Studentkår -opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsentä. Kirjeessä opiskelijat ilmaisevat syvän epäilyksensä siitä, mihin he oikein ovat joutuneet.

– Onko tämä Ruotsi? he kysyvät
...
Tjärna Ängar -lähiötä kutsutaan Pikku-Mogadishuksi, koska alueen suurin yksittäinen väestöryhmä on somalit. 90 prosenttia asukkaista on maahanmuuttajia. Siellä opiskelijat joutuvat jatkuvasti kohtaamaan rikollisuutta, murtoja, ryöstöjä, laukauksia.
...


Paikallinen somaliaktivisti Abdullahi Sheikh Ali on pöyristynyt opiskelijoiden reaktiosta:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2dGmLv/forening-bjuder-in-studenter-efter-flyttkrav-kan-vara-forebilder

Ali ei kiellä alueella tapahtuneita ryöstöjä, puukotuksia ja ampumisia ja ymmärtää sinänsä vastatulleiden opiskelijoiden turvattomuuden tunnetta.  Hänestä opiskelijayhdistyksen kannanotto lisää kuitenkin tarpeettomasti yhteiskunnallista polarisaatiota.

Lääkkeeksi Ali tarjoaa opiskelijoiden ja paikallisten tapaamisia, jossa molemmat oppisivat tuntemaan toisensa paremmin.  Opiskelijat voisivat hänen mielestään toimia paikallisten lapsien esikuvina ja auttaa näitä esimerkiksi läksyjen tekemisisissä.  Ali aikookin ottaa pikaisesti yhteyttä opiskelijoihin näissä merkeissä.

Lainaus
...
– Det är inte frågan om ifall det finns problem i området, kopplat till socio-ekonomisk utsatthet som finns här och jag ifrågasätter inte att det gör folk otrygga. Men när en studentkår bedömer människor utifrån bakgrund och utbildning känns det inte bra, det ökar polariseringen i samhället, säger han.
....
Idén att ordna en träff där boende och studenter kan lära känna varandra tycker han är jättebra.

– Alla här påverkas av att det sker rån, knivskärningar och skjutningar. Men istället för att fly området kanske vi alla kan mötas. Studenterna kan ju vara förebilder för barn i området och hjälpa till på läxhjälpen till exempel.

– Jag ska ta kontakt med studenterna nu i veckan, säger Abdullahi Sheikh Ali.

Minusta tuo tapaaminen on erittäin hyvä idea, joka varmasti auttaa keskinäisen luottamuksen rakentamisessa.   Toivottavasti opiskelijoiden edustajilla riittää ymmärrystä Alin alotteille ja toivottavasti niiden toteutuessa niin opiskelijat kuin muut "pikku Mogadishun" asukkaat  ottavat kattavasti osaa näihin luottamusta lisääviin aktiviteetteihin.  Jos idea ei muuten iske tulta, voisi harkita jopa yhteislaulua tyyliin "Kumbayah".

Kirjoitin muuten "pikku Mogadishun" muista sattumuksista jo aikaisemmin:

https://hommaforum.org/index.php/topic,15054.msg3227988.html#msg3227988
« Viimeksi muokattu: 12.10.2020, 15:19:44 kirjoittanut Siili »

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 290
 • Liked: 17011
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1615 : 12.10.2020, 15:20:04 »
Paikallinen somaliaktivisti Abdullahi Sheikh Ali on pöyristynyt opiskelijoiden reaktiosta:

Toinen tuon järkyttyneitä opiskelijoita edustavan kirjeen allekirjoittajista on muuten myös musliminiminen:

Lainaus
Mufassireen Ahmed,
Dalarnas Studentkår,
Board Member for Internationals

PS, näköjään Aftonbladet on uutisoinut maksumuurin takana olevassa jutussaan näistä ulkomaalaisopiskelijoista, jotka ovat niin peloissaan, että haluavat paeta:

Vaihto-opiskelijat pakenevat Tjärna Ängarilta rikoksen jälkeen
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pAL1xo/utbytesstudenter-flyr-tjarna-angar-efter-brottsvag

Lainaus
Dalarnan ylioppilaskunta vaatii nyt, että heidän vaihto-opiskelijansa voidaan muuttaa Tjärna Ängarin kodeista. He ovat yksinkertaisesti liian peloissaan.

✓ Tällä tavoin opiskelijoita häiritään
✓ Rikosaalto
✓ "Todella vakava"

Ja tässä vielä sama alkuperäiskielellä, ennen konekäännöstä:

Lainaus
Utbytesstudenter flyr Tjärna Ängar efter brottsvåg

Dalarnas studentkår kräver nu att deras utbytesstudenter ska få flytta från bostäderna på Tjärna Ängar. De är helt enkelt för rädda.

✓ Så trakasseras studenterna
✓ Brottsvåg
✓ ”Väldigt allvarligt”
« Viimeksi muokattu: 12.10.2020, 15:23:44 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 212
 • Liked: 8519
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1616 : 12.10.2020, 15:41:48 »
Toinen tuon järkyttyneitä opiskelijoita edustavan kirjeen allekirjoittajista on muuten myös musliminiminen:

Lainaus
Mufassireen Ahmed,
Dalarnas Studentkår,
Board Member for Internationals

Hän on sattumalta myös naisoletettu:

https://se.linkedin.com/in/mufassireen-ahmed-4bb001102


RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 560
 • Liked: 9678
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1617 : 12.10.2020, 15:44:58 »
Hän on sattumalta myös naisoletettu:

https://se.linkedin.com/in/mufassireen-ahmed-4bb001102

Jännää kun intialaiselta musliminaiselta onnistuu se, mikä ei onnistu paikallisilta. Eli tunnistaa, mikä on ja mikä ei ole ruotsalaista kulttuuria (vaikka sitten ilman kristallinkirkasta ja partaveitsen terävää määritelmää.)
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

JiM

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 1289
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1618 : 12.10.2020, 17:39:37 »
Rolf Malmin jäähyväiskirjoitus suomennettuna..

Lainaus
Kolumnisti Rolf Malmin jäähyväiskirjoitus: ”Ruotsalaiset saavat syyttää itseään”

Ruotsalainen, äskettäin menehtynyt kolumnisti Rolf Malm, kirjoitti kesällä 2020 kolumnin: "Ruotsalaiset saavat syyttää itseään", jossa on hänen jäähyväisten henki. Siispä, muistakaamme ja kuulkaamme arvostetun kolumnistin viesti.

Lainaus
Ruotsalaiset saavat syyttää itseään

Olen 80-vuotias – ja olen siitä iloinen. Tuskin saan kokea sitä Ruotsia, joka on odotettavissa lähitulevaisuudessa. Asiat menevät pääosin kiihtyvällä vauhdilla päin helvettiä. Sain elää vuosia toimivassa yhteiskunnassa. Rakkaassa kotimaassani, jota ulkomaailma ihaili. Kansakunta, joka pysyi yhtenäisenä eri puolueiden tiukoista yhteenotoista huolimatta.

Suurelta osin hyvä yhteiskunta on muisto vain. Valitettavasti vain me iäkkäät ihmiset jaamme hyvät muistot. En äänestänyt koskaan Tage Erlanderia, mutta sain ihailla häntä maan isänä, joka hän todellakin oli. Minun ei koskaan tarvinnut epäillä hänen uskollisuuttaan Ruotsin kansaa kohtaan. Koko kansaa kohtaan.

Toisaalta tänään tiedän, että hänen seuraajaansa ei johda lainkaan yhtäläinen isänmaallisuus. Päinvastoin – he ovat onnistuneet tekemään itse sanasta lähes kirosanan. Häneen verrattuna he ovat maanpettureita ja Quislingejä. Hän oli natsien asialla ja hänet tuomittiin oikeudenmukaisesti kuolemaan Norjan kansaan kohdistuneesta kidutuksesta.

Tämän päivän ruotsalaiset Quislingit ovat islamistien ja suurpääoman asialla. Ne tekevät ruotsalaisista nöyryytettyjä vero-orjia. Tage Erlanderin johtama työväenliike saa maksaa kalliisti kulttuurivasemmiston hillotolpista ja valheellisesta hyvyyspolitiikasta.

Yhä useammat miespuoliset äänestäjät ovat nähneet valheiden lävitse. Kummallista etteivät naiset, jotka ovat niitä haavoittuvimpia ja nykyisin uhrina kaikelle, koronalle, raiskauksille, murhille ja alistavalle väkivallalle. He saavat maksaa häviämässä olevasta hyvinvoinnista. Kerjäläisten tavoin he saavat jonottaa terveydenhuollossa ja asuntojonoissa. Heitä nöyryytetään vanhoilla päivillään köyhäintalossa.

Heidän lapsensa pakotetaan käymään surkeaa, aivopesua harjoittavaa koulua. Olivat he uskovaisia tai eivät, he ovat menettäneet sen uskonnon, joka kerran muodosti pohjan moraalikäsityksille ja säädyllisyydelle. Heidät pakotetaan todistamaan, kuinka heidän historiansa, perinteensä ja esi-isänsä hylätään. Eikä mikään ole enää pyhää. Lukuun ottamatta mahdollista pyhää vihaa niiden keskuudessa, jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

Muut eivät näe ahtaassa mielipidekäytävässään kuinka oikeusvaltio murskaantuu lumivyörymäisen rikollisuuden, moraalin häviämisen ja politisoitumisen alle. He elävät autokraattisten viranomaisten pelossa, jotka, kuten Gestapo, hallitsevat elämän kaikkia yksityiskohtia. He luottavat enemmän siihen, mitä ei ole sanomalehdessä, mutta heidät pakotetaan maksamaan miljardeja sen manipuloivasta olemassaolosta.

Täällä ei levitetä toivoa ja iloa. Täällä saarnataan ahdistusta aiheuttavia ilmastovalheita, täällä loukataan totuutta, ilmiantajat palkitaan ja kaupitellaan yhteisiä arvoja, jotka eivät ole koskaan olleet yhtä vähän yhteisiä. Täällä kaikki ovat samanarvoisia paitsi ne, jotka eivät ole tasa-arvoisia kaikkien muiden kanssa. Tässä hyödynnetään jopa huijausta vilpillisesti.

He luulevat valitsevansa johtajansa. Mutta johtajat valitsevat itse itsensä. Kansalle ratkaisevat päätökset tekevät kouluttamattomat, sisäsiittoiset politrukit paljon kansan päiden yläpuolella. Oikeuksiensa säilyttämiseksi petturit sallivat vieraiden valtojen ryöstää Ruotsin kansan. He sahaavat kuitenkin oksaa, jolla istuvat.

Kun muslimiveljeskunta kasvaa tarpeeksi vahvaksi, ei Quislingejä enää tarvita. Sitten ne ovat ruotsalaiset, jotka saavat asua syrjäytymisalueilla. Mikäli heidän sitten annetaan elää kuin uskottomien koirien, joina heitä pidetään. Jumala meitä auttakoon!

Kolumni: Rolf Malm, julkaistu Petterssonbloggissa 31.7.2020

Ps. Kirjoittamaani kirjaan kerään valtavasti esimerkkejä siitä, kuinka ainakin 75 vuoden ajan ruotsalaisia on huijattu vaikenemalla skandaaleja, poliittisia petoksia, siistimällä arkistoja sekä tekopyhyyden ja siltarumpupolitiikan avulla. Kutsun sitä orwellilaisessa hengessä ”Ruotsi 2084”. Iso, lämmin kiitos kaikista neuvoista ja tuesta!

”Ruotsi ruotsalaisille, ruotsalaiset Ruotsin puolesta!”
Per Albin rakensi kansankodin aikana jolloin Sosiaalidemokraatit olivat kuin Ruotsidemokraatit tänään…

https://petterssonsblogg.se/2020/07/31/svenskarna-far-skylla-sig-sjalva/

https://mvlehti.net/2020/10/12/kolumnisti-rolf-malmin-jaahyvaiskirjoitus-ruotsalaiset-saavat-syyttaa-itseaan/

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 221
 • Liked: 3272
 • Puolinuiva
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1619 : 14.10.2020, 09:07:45 »
YLE kirjoittaa jutun Sverigestanin murha-aallosta mutta onnistuu olemaan mainitsematta kertaakaan maahanmuuttoa. Ylläri.

https://yle.fi/uutiset/3-11593890

Lainaus
Tukholmassa tehty 11 murhaa heinäkuun jälkeen – Yhtään epäiltyä ei ole vangittu

Kaikkiaan 16 ihmistä on ammuttu kuoliaaksi ja kolmisenkymmentä haavoittunut luodeista Tukholman läänissä tänä vuonna.
[...]
Kaikkiaan 11 ihmistä on tapettu erilaisissa rikollisjengien välienselvityksessä Tukholman läänissä heinäkuun jälkeen. Ketään ei ole vangittu, kirjoittaa sanomalehti Dagens Nyheter.

– Olen huolissani siitä, että selvitysprosenttimme on matala. Mutta se johtuu siitä, että nämä jutut ovat erittäin vaikeita. Ne ovat usein järjestettyjä, ja niissä käytetään nuorta tekijää, joka ei ole poliisille tuttu. Hänelle annetaan ase, autoja ja asuntoja, poliisipäällikkö Robert Karlsson sanoo DN:ssä.
[...]
Eniten huomiota on herättänyt 12-vuotiaan tytön murha huoltoasemalla Norsborgissa elokuussa. Tyttö oli ulkoiluttamassa koiraansa.

Tekijä ajoi paikalle varastetussa autossa ja avasi tulen ilmeisesti kahta vihollistaan kohtaan. He eivät haavoittuneet. Tyttö kuoli harhaluodeista.

– Meitä on kolmisenkymmentä poliisia, jotka tutkivat tapausta. Muihin kysymyksiin en halua vastata, sanoo tutkinnanjohtaja Lukas Molander DN:lle.
[...]
Poliisipäällikkö Robert Karlsson korostaa Dagens Nyheterissä, että poliisi on takavarikoinut jengeiltä erittäin paljon aseita, huumeita ja rahaa tänä vuonna. Hänen mukaansa se on merkki siitä, että poliisin pitkäjäntainen strategia alkaa tuottaa tulosta.

– Lisäksi olemme vanginneet kymmenkunta rikollisjengien johtohahmoa. Paradoksaalista kyllä, se voi johtaa murhien ja murhayritysten lisääntymisen, kun jengeissä on tyhjiöitä, joka pyritään täyttämään, Karlsson sanoo.

Kriminologi Sven Granath puolestaan uskoo, että väkivallan lisääntymistä selittää se, että tekijät ovat vapaalla jalalla.

– Rikolliset rankaisevat itse syyllisiä. Se luultavasti selittää, miksi kuolemaan johtaneita ammuskeluja on niin paljon, Granath sanoo DN:lle.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."