Kirjoittaja Aihe: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 455356 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 974
 • Liked: 24414
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1950 : 09.01.2022, 19:41:04 »
Yllättävää uutista länsinaapurista:

Ruotsi haluaa kehitysavun ehdolliseksi – tuen määrä riippuisi siitä, suostuuko valtio vastaanottamaan karkotetut kansalaisensa

YouTubessa on eräs ruotsalainen vloggaaja nimeltä Henrik Jönsson, joka tapaa kommentoida joka lauantaiaamu erinäisiä poliittisia kysymyksiä Ruotsissa ( https://www.youtube.com/channel/UCQmwkvc1eVuIfxjIq6JvWtg ). Kaverilla on varsin hyviä juttuja, joten suosittelen seuraa siltä osin kun pakkoruotsi on vielä hallussa.

Sattumalta hän julkaisi juuri eilen videon ( https://www.youtube.com/watch?v=VzAwOo1yeKU ) koskien Ruotsin demarien systemaattista valehtelua lähes joka asiassa. Siinä käsiteltiin juuri sitä, että nyt vaalien alla demarit teeskentelevät pistävänsä kuntoon kaikki ne asiat, jotka he ovat itse sotkeneet ja se joka vain vähän aikaa sitten oli ruotsidemokraattien ehdottamana rasistista ja ihmisvastaista on nyt muuttunut demarien vaaliohjelmaksi. Ruotsissa tällainen paskanpuhuminen, jossa kositaan äänestäjiä tyhjillä lupauksilla kutsutaan vaaliläskiksi (valfläsk).

Syy miksi Ruotsin demarit yhä enemmän suorastaan valehtelevat kuulijaa päin naamaa on Jönssonin mukaan se, että heidän koko maahanmuuto- ja ilmastomuutosagenda on hajoamassa käsiin eikä sitä enää voi täysin epäuskottavana puolustaa. Tämän myötä demarit pyrkivät kääntämään takin ja mennä vaaleihin lokaamalla poliittisia vastustajiaan samalla kun kopioidaan heidän ohjelma teeskennellen, että juuri demarit nyt ovat keksineet miten kaaos saadaan kuriin.

Ruotsin demarien puheet eivät siis ole äyrin väärtti. Se on samaa retoriikka mitä nähtiin viime vaalien alla. Silloinkin mukamas pistetään kaoottinen maahanmuutto kuriin ja maan asiat kuntoon. Mitään ei tapahtunut ja sekasorto on sen kun yltynyt.
Sosialisti varastaa aina kaikki kansalaisten rahat. Sosialistinen politiikka käsitää lähinnä sitä missä ajassa rahat varastetaan.

SatuSetä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 596
 • Liked: 1231
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1951 : 12.01.2022, 09:02:39 »
Ruotsissa on taas autoilukulttuuri rikastunut uusilla innovaatioilla Lähi-Idästä. Videolla maahanmuuttajat juoksuttavat vanhusta auton vierellä pitäen kiinni käsivarresta.

https://youtu.be/o6NKz4HrwJk

"Hauskaa" tuntuu olevan...  >:(
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 825
 • Liked: 22563
 • Persuhtava keskustelija
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1952 : 12.01.2022, 09:05:22 »
Ruotsalaisten heikkous maahanmuuton estämiseksi omien kansalaisten asettaminen kakkossijalle on aiheuttanut sen ettei maa tuosta enää nouse.

Siellä on kyetä laittamaan asioita järjestykseen enää.

Edessä on joko vallanvaihto, tai helvetillinen hakkaaminen kun neekerit hakataan henkihieveriin ja vyörytetään ulos maasta. Silloin täällä meillä pitää olla tarkkana, ettei ne tänne tunkeudu.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 755
 • Liked: 9977
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1953 : 12.01.2022, 09:23:38 »
Ruotsissa on taas autoilukulttuuri rikastunut uusilla innovaatioilla Lähi-Idästä. Videolla maahanmuuttajat juoksuttavat vanhusta auton vierellä pitäen kiinni käsivarresta.

https://youtu.be/o6NKz4HrwJk

"Hauskaa" tuntuu olevan...  >:(

Tuo tapahtui Ranskassa.  Tuossa ilmeisesti alkuperäinen lähde: 

https://www.europe1.fr/faits-divers/seine-saint-denis-un-automobiliste-samuse-a-trainer-des-pietons-en-roulant-4087040

Ei moinen ole kuitenkaan tuntematonta Ruotsissakaan.  Jokunen vuosi sitten Malmössä tuomittiin kolme maahanmuuttajaa saman typpisestä rikoksesta, peräti yhteiskuntapalveluun:

https://www.friatider.se/sl-pade-m-nniskor-efter-bil-i-malm-d-ms-till-samh-llstj-nst

Lainaus
Malmö tingsrätt har i dag dömt de invandrarmän som åtalades för de uppmärksammade bilsläpningarna i Malmö förra året. Två döms för att tillsammans ha misshandlat och försökt misshandla nio för dem okända personer genom att hålla fast dem och släpa dem efter sin bil. Ytterligare en ung invandrare döms för medhjälp till misshandel.

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 143
 • Liked: 3030
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1954 : 13.01.2022, 08:10:16 »
Poliittisen viherpunamädätyksen airut, Yleisradio, on verovaroillamme tehnyt jutun umpiruotsalaisesta 5 hengen perheestä, joka muutti viime kesänä Ilomantsin korpeen paetakseenruotsalaisen yhteiskunnan kaaosta”.

Ilmeisesti YLEn maahanmuuttajamädätyksen päivystävä politrukki on ollut ansaitulla joululomalla vaativasta tehtävästään, kun eetteriin on päässyt lipsahtamaan tämä itäsuomalaisen verkkotoimittaja Laura Kososen (on myös kätilö toiselta ammatiltaan) varsin neutraalisti kirjoittama juttu naapurimaan ihkaruotsalaisesta (sukunimestään huolimatta) perheestä.

Lainaus käyttäjältä: maahanmuuttaja Elin Kinnunen Ylen haastattelussa
Perhe harkitsi muuttoa parin vuoden ajan ja halusi Suomeen oikeastaan kahdesta syystä: Etelä-Ruotsin pimeät talvet vesisateineen uuvuttivat ja tulevaisuus pelotti. Kinnusten mielestä ruotsalainen yhteiskunta on ajautumassa kovaa vauhtia kaaokseen.

Väkivalta kaupungeissa lisääntyy ja kansa jakaantuu eri leireihin. Emme halua poikia ruotsalaiseen kouluun, Elin Kinnunen sanoo.

Suosittelen lukemaan koko jutun (2 min)
Ruotsalainen perhe muutti itärajan korpeen elääkseen arkea, joka ei enää kiinnosta suomalaisia: "Kuin Ruotsi 1980-luvulla, hyvällä tavalla"
https://yle.fi/uutiset/3-12235662

Kiitos Laura Kosonen ja tervetuloa Suomeen perhe Kinnunen.

Lisätty uutisotsikko ja hieman lisää lainausta.

Tällaisia ruotsalaisia, jotka ymmärtävät olla toistamatta kotimaansa virheitä, lisää Suomeen, kiitos.  :)
Jos pääministeri on kelvoton bilettäjä, älkää ainoastaan toivoko hänen eroansa vaan toivokaa että seuraaja olisi häntä fiksumpi; sillä onhan olemassa todennäköisyys sille, että hänen seuraajansa voi olla kahta kertaa surkeampi.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 773
 • Liked: 14270
Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #1955 : 13.01.2022, 13:14:28 »
Tavallaan tähän ketjuun....

Partioita kaduille – Ruotsi lisää asevoimien toimintaa Gotlannissa
MARKUS MÄKI | 13.01.2022 | 12:58- päivitetty 13.01.2022 | 13:03
Puolustusvoimat kutsuu toimintaa “valmiuden sopeuttamiseksi”.

Lainaus
Ruotsin puolustusvoimat lisää näkyvää toimintaa Gotlannissa Venäjän ja sotilasliitto Naton kiristyneiden välien takia, kertoo Sveriges Radio.

– Tästä päivästä lähtien meillä on partioita, jotka ovat ulkona ja näkyvät kaduilla ja tietyissä paikoissa, myös Visbyssä, sanoo Gotlannin rykmentin viestintäpäällikkö Tomas Ängshammar.

Puolustusvoimat kutsuu toimintaa Gotlannissa “valmiuden sopeuttamiseksi”.

– Jos konflikti Ukrainassa laajenee, se vaikuttaa myös meihin. Meillä täytyy olla riittävä vapaus toimia ja meidän on näytettävä, että olemme valmiina, Ängshammar sanoo.

Venäjä on siirtänyt joukkojaan Ukrainan rajalle. Venäjä vaatii Yhdysvalloilta takeita siitä, että sotilasliitto Nato ei enää laajene ja vetäytyy käytännössä pois Itä-Euroopasta.

https://www.verkkouutiset.fi/partioita-kaduille-ruotsi-lisaa-asevoimien-toimintaa-gotlannissa/

jännää, että valmiuden sopeuttamiseen ei ole aihetta kun kaupungeissa käydään matalan tason terrorisotaa ja talot räjähtelee, mutta kun kuuneukut uhkaa, niin mikään valmistautuminen ei ole liikaa...  ;D

Don't give me that do goody good bullshit