Kirjoittaja Aihe: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi  (Luettu 179244 kertaa)

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 376
 • Liked: 13085
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #600 : 01.04.2020, 01:49:21 »
Lainaus
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on perinyt poliklinikkamaksuja potilailta, joiden koronavirustestien tulokset ovat olleet negatiivisia. Poliklinikkamaksun suuruus on ollut 41,20 euroa.

Ne potilaat, joiden koronavirustestitulokset ovat olleet positiivisia, eivät ole joutuneet maksamaan poliklinikkamaksua.

Sairaanhoitopiiri kertoi tiistaina muuttavansa linjaustaan ja palauttavansa rahat laskunsa jo maksaneille potilaille.

[...]

Mutta miksi positiivisen ja negatiivisen koronavirustestituloksen saaneita potilaita kohdeltiin eri tavalla?

– Tämä oli pandemiajohtoryhmämme (virheellinen) tulkinta tartuntatauti- ja asiakasmaksulaeista. Asiasta on ollut erilaisia käytäntöjä, ja se on ollut tulkinnanvarainen, kertoo Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja Iisakki Kiemunki sähköpostitse.

Sunny Car Centeriä Hämeenlinnaan hankkimassa ollut ja jupakassa isot korvausvaatimukset saanut demaripoliitikko Iisakki Kiemunki on löytänyt uuden työpaikan. Hyvä juttu hänelle.
« Viimeksi muokattu: 01.04.2020, 01:52:49 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 376
 • Liked: 13085
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #601 : 09.05.2020, 08:28:28 »
Lainaus
Sunny Car Centerin Markku Ritaluomalla on ulosotossa 18,4 miljoonaa euroa – luku voi olla Suomen ennätys

Tänään klo 7:31

Sunny Car Centerin puuhamiehellä Markku Ritaluomalla on ulosotossa huimat 18,4 miljoonaa euroa.
Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015.Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015.
Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015. RISTO KUNNAS
Helsingin ulosottoviraston mukaan 65-vuotiaalla Ritaluomalla on ulosotossa 41 vireillä olevaa velka-asiaa, joiden saldo oli 4. toukokuuta yhteensä 18 382 242 euroa.

Sunny Car Centerin konkurssipesä karhuaa yhtiön entiseltä toimitusjohtajalta peräti 7,9 miljoonaa euroa ja Ålandsbanken sekin 7,2 miljoonaa euroa. Danske Bank karhuaa Ritaluomalta 1,7 miljoonaa euroa.

Ulosottoviraston toimittaman todistuksen mukaan helsinkiläisellä arvoalueella asuva – tai ainakin kirjoilla oleva – Ritaluoma ei ole maksanut velkojilleen mitään vuosina 2015–2020. Velkojia on yhteensä 13.
[...]

https://www.iltalehti.fi/talous/a/df4cd59e-577b-4782-a62b-505b0fe338fe

Kyllä yksityishenkilöitten ulosottoveloista pitäisi olla virallinen top 10-lista.

And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 644
 • Liked: 3773
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #602 : 05.02.2021, 22:15:03 »
Iisakki on selättänyt pienehköt vastoinkäymisensä ja taas on vauhti päällä:

Lainaus
"Hämeenlinnalainen sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja ja demaripomo kutsui Facebookissa europarlamentaarikkoa "loiseksi" – Näin Iisakki Kiemunki perustelee kommenttejaan"

"Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin viestintäjohtajan ja Hämeen sosialidemokraattien piirihallituksen puheenjohtajan Iisakki Kiemungin Facebook-päivitys ja siihen liittyvien vastausten sävy kummastuttivat Hämeen Sanomiin yhteyttä ottaneita lukijoita.

Kiemunki linkkasi julkiseen Facebook-profiiliinsa Ilta-Sanomien uutisen, jossa kerrottiin, että europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen (ps.) aikoo lähteä kuntavaaliehdokkaaksi keräämään ääniä kotikaupungissaan Viitasaarella, mutta ei aio valituksi tullessaan osallistua mitenkään valtuuston työskentelyyn.

Päivityksessä ja kommenteissa Kiemunki käyttää Hakkaraisesta muun muassa termejä urpo ja yhteiskunnan loinen sekä viittaa hänen runsaaseen alkoholinkäyttöönsä.

Hämeen Sanomat kysyi kommenttien sävystä Kiemungilta. Hän vastasi kysymyksiin sähköpostitse. Julkaisemme vastaukset kokonaisuudessaan pois lukien yhtä Hakkaraisen luonnehdintaa koskevaa osaa, jota toimitus piti asiattomana.

Olet Facebook-kommenteissasi kutsunut Teuvo Hakkaraista muun muassa koko historian ehkä vastenmielisimmäksi ja tyhmimmäksi kansanedustajaksi sekä loiseksi. Miksi olet halunnut käyttää tällaisia ilmaisuja europarlamentaarikosta julkisessa profiilissasi, jolla on paljon seuraajia?

– Luonnehdinnat liittyivät Hakkaraisen ilmoitukseen, että hän ryhtyy kuntavaaliehdokkaaksi, vaikka ei aio valituksi tultuaan osallistua millään tavalla valtuustonsa työskentelyyn. Pidän Hakkaraisen toimintaa kunnallista päätöksentekoa ja demokratiaa halveksivana ja ala-arvoisena, mitä on tietysti myös koko hänen ”uransa” parlamentaarikkona. Päivitystä seuranneessa yli 240 kommentin keskustelussa perussuomalaisten kannattajat toistivat Hakkaraisen median avustuksella luomaa kuvaa kovasta työmiehestä, sahayrittäjästä ja rehellisestä kansanmiehestä. Todellisuudessa Hakkarainen ei ole mitään noista (–). Vastenmielisyys on tietysti jokaisen subjektiivinen arvio, mutta muuten luonnehdintani vastannevat varsin tarkasti totuutta.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen (kesk.) ilmaisivat keskiviikkona valtiopäivien avajaisissa huolensa koventuneesta kielenkäytöstä ja vihapuheesta yhteiskunnassa. Miten kommenttisi Hakkaraisesta ovat suhteessa tähän?

– Vihapuhe on määritelty Euroopan neuvoston suosituksessa seuraavasti: ”Vihapuhetta ovat kaikki ilmaisumuodot, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä tai muuta vihaa, joka pohjautuu suvaitsemattomuuteen. Tämä koskee niin aggressiivista suvaitsematonta kansallismielisyyttä kuin vähemmistöjen, siirtolaisten ja siirtolaistaustaisten ihmisten syrjintää ja vihamielisyyttä heitä kohtaan”. Kielitoimiston sanakirja puolestaan määrittelee vihapuheen ”varsinkin vähemmistöihin kohdistuvaa vihaa ja suvaitsemattomuutta ilmaisevaksi tai niihin yllyttäväksi puheeksi”.

– Hakkarainen ei ole vähemmistöryhmä tai mitään määritellystä, vaan varsin merkittävässä asemassa oleva poliitikko, joka on tuomittu mm. vihapuheeseen liittyvästä rikoksesta. Tällaisen henkilön kärkeväkään arvostelu ei ole suhteessa presidentin tai puhemiehen päivitykseni jälkeen pitämiin puheisiin. Mielestäni yhteiskunnassa tulisi muiden poliitikkojen ja varsinkin median puuttua tiukemmin nimenomaan vihapuheeseen, eikä naamioida niitä levittäviä henkilöitä jonkinlaisiksi hassunhauskoiksi maskoteiksi.

Olet pilkannut julkisesti Hakkaraista alkoholistiksi. Onko sairaus syy arvostella ihmistä?

– Alkoholismi on sairaus, josta kärsivän tulisi hakeutua hoitoon – ei ryyppäämään veronmaksajien rahoilla europarlamenttiin tai sekoilemaan ”diplomaattipassien” kanssa Hondurasiin. Myös median olisi syytä lopettaa alkoholismista kärsivän ihmisen hyväksikäyttö lehtimyynnin edistämiseksi ja klikkien metsästämiseksi, ettei Hakkarainen kokisi lopulta Matti Nykäsen kohtaloa.

Onko tällainen kielenkäyttö sopivaa SDP:n piirihallituksen puheenjohtajalle?

– Sen jätän hämäläisten sosialidemokraattien arvioitavaksi.

Olet siviiliammatiltasi viestintäjohtaja. Onko tällainen kielenkäyttö sosiaalisessa mediassa sopivaa?

– Ammattimaisessa organisaatioviestinnässä viestintäjohtaja ei viesti käytännössä koskaan henkilökohtaisia mielipiteitään, vaan organisaation kantoja. Myös viestintäjohtajille perustuslaki kuitenkin takaa oikeuden poliittiseen toimintaan ja henkilökohtaisiin mielipiteisiin siinä. Sosiaalisen median tileilläni on ns. disclaimer, jossa painotetaan esitettyjen mielipiteiden olevan henkilökohtaisia. Sosiaalisessa mediassa kommunikointi on usein kärkevää, eikä sävyni ole ainakaan epäsopivampi kuin arvosteluni kohteiden.

Oletko itse huolestunut yhteiskunnallisen keskustelun raaistumisesta ja oletko huomioinut tämän omassa viestinnässäsi?

– Kun on vuosikausia vastaanottanut poliittisen toiminnan vuoksi uhkauksia ja häirintää, jotka ovat realisoituneet myös fyysisessä maailmassa, niin onhan raaistuminen tullut huomattua. On hyvä, että mediakin alkaa vihdoin nostaa sitä esiin, vaikkakin varsin valikoiden. Omassa viestinnässäni pyrin puuttumaan nimenomaan sellaiseen vihapuheeseen, jota Hakkarainen hengenheimolaisineen viljelee. Journalisti-lehden selvityksen mukaan toimittajat tätä tuntuvat karttelevan, koska siitä seuraa heille niin negatiivista ja rajua palautetta. Olisi silti syytä uskaltaa.

Hämeen Sanomat tavoitteli asiaa kommentoimaan myös europarlamentaarikko Hakkaraista. Hän välitti avustajansa välityksellä tiedon, että ei kommentoi. HÄSA"
What would Gösta Sundqvist do?

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 753
 • Liked: 5173
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #603 : 05.02.2021, 22:58:46 »
Mitä enemmän Iisakki avautuu, sen pahempi  :facepalm: demareille eli gogogo‼️
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Pro life

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 446
 • Liked: 827
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #604 : 05.02.2021, 23:40:29 »
Iisakki on selättänyt pienehköt vastoinkäymisensä ja taas on vauhti päällä:

Lainaus
– Luonnehdinnat liittyivät Hakkaraisen ilmoitukseen, että hän ryhtyy kuntavaaliehdokkaaksi, vaikka ei aio valituksi tultuaan osallistua millään tavalla valtuustonsa työskentelyyn. Pidän Hakkaraisen toimintaa kunnallista päätöksentekoa ja demokratiaa halveksivana ja ala-arvoisena, mitä on tietysti myös koko hänen ”uransa” parlamentaarikkona. Päivitystä seuranneessa yli 240 kommentin keskustelussa perussuomalaisten kannattajat toistivat Hakkaraisen median avustuksella luomaa kuvaa kovasta työmiehestä, sahayrittäjästä ja rehellisestä kansanmiehestä. Todellisuudessa Hakkarainen ei ole mitään noista (–). Vastenmielisyys on tietysti jokaisen subjektiivinen arvio, mutta muuten luonnehdintani vastannevat varsin tarkasti totuutta.

On varmaan vaikka kuinka monta näkyvää poliitikkoa keräämässä kuntavaalissa ääniä, vaikka eivät kerkiä sinne kokouksiin istumaan. Kaikki eivät asiasta erikseen sano, mutta kun Hakkarainen sanoo on äänestäjällä mahdollisuus valita. Se kai nyt ei ole mikään uutinen, etteivät useat poliitikot ole sellaisia kuin minä heitä markkinoidaan. Kansanmiestä ja naista ja symppistä esittää moni, koska kuka nyt jotain ärsyttävää diivailijaa äänestäisi?

Lainaus
Onko tällainen kielenkäyttö sopivaa SDP:n piirihallituksen puheenjohtajalle?

– Sen jätän hämäläisten sosialidemokraattien arvioitavaksi.


Äänestäjillä on tietoa myös Hakkaraisen sairaudesta, joten he voivat arvioida itse. Ei ole varmasti ensimmäinen eikä viimonen poliitikko, joka on alkoholisti, mutta kaikki eivät asiaa kerro. Jos yhtään tietää ko. sairaudesta, tietää kyllä myöskin sen että työtkin hoidetaan viimeiseen saakka ja hoitoa vältellään, vaikka olisi toinen jalka haudassa.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #605 : 06.02.2021, 00:56:47 »
Hämeenlinna ja Viitasaari ovat maantieteellisesti erillään, välimatkaa on satoja kilometrejä. Miksi hämeenlinnalainen poliitikko pohtii viitasaarelaisten äänestyspäätöksiä?

Jopa eduskuntavaaleissa vaalipiirit ovat erilliset. Miksi hän puuttuu Viitasaaren kunnallispolitiikkaan? Onko hänellä jotain sukulaisia tai tuttavia Viitasaarella, jolloin paikkakunnan asiat ovat hänelle läheisempiä?

Pro life

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 446
 • Liked: 827
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #606 : 06.02.2021, 01:22:51 »
Hämeenlinna ja Viitasaari ovat maantieteellisesti erillään, välimatkaa on satoja kilometrejä. Miksi hämeenlinnalainen poliitikko pohtii viitasaarelaisten äänestyspäätöksiä?

Jopa eduskuntavaaleissa vaalipiirit ovat erilliset. Miksi hän puuttuu Viitasaaren kunnallispolitiikkaan? Onko hänellä jotain sukulaisia tai tuttavia Viitasaarella, jolloin paikkakunnan asiat ovat hänelle läheisempiä?

En kyllä osaa vastata, mutta Hakkarainen on jo vähän sellainen yleinen syntipukki. Jos menee huonosti, voi aina haukkua Hakkaraista. Siitä nyt ei varmaan ole kyse, että Viitasaarella ei tunnettaisi millainen hän on. Tai että kaivattaisiin lisätietoa. Loiseksi haukkuminen kuulostaa kunnianloukkaukselta, sanoo sen kuka tahansa kenestä tahansa. Ei tuommoisia tyhmimmän palkintojakaan ole fiksua jaella.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2021, 01:41:51 kirjoittanut Pro life »

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 404
 • Liked: 43097
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #607 : 06.02.2021, 01:54:41 »
Lainaus
Sunny Car Centerin Markku Ritaluomalla on ulosotossa 18,4 miljoonaa euroa – luku voi olla Suomen ennätys

Tänään klo 7:31

Sunny Car Centerin puuhamiehellä Markku Ritaluomalla on ulosotossa huimat 18,4 miljoonaa euroa.
Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015.Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015.
Iltalehti tapasi Markku Ritaluoman Floridassa vuonna 2015. RISTO KUNNAS
Helsingin ulosottoviraston mukaan 65-vuotiaalla Ritaluomalla on ulosotossa 41 vireillä olevaa velka-asiaa, joiden saldo oli 4. toukokuuta yhteensä 18 382 242 euroa.

Sunny Car Centerin konkurssipesä karhuaa yhtiön entiseltä toimitusjohtajalta peräti 7,9 miljoonaa euroa ja Ålandsbanken sekin 7,2 miljoonaa euroa. Danske Bank karhuaa Ritaluomalta 1,7 miljoonaa euroa.

Ulosottoviraston toimittaman todistuksen mukaan helsinkiläisellä arvoalueella asuva – tai ainakin kirjoilla oleva – Ritaluoma ei ole maksanut velkojilleen mitään vuosina 2015–2020. Velkojia on yhteensä 13.
[...]

https://www.iltalehti.fi/talous/a/df4cd59e-577b-4782-a62b-505b0fe338fe

Kyllä yksityishenkilöitten ulosottoveloista pitäisi olla virallinen top 10-lista.

LMAO! Summa on sellainen narnialainen taskulainan kokoinen niin kyllähän niitä kannattaa karhuta. :D

Impiwaarassa Kauppalehti julkaisi umpisolmuvelalliset. En tiedä mistä lähtien ei.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16069
 • junior koodari
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #608 : 06.02.2021, 02:12:57 »
Demukka Iisakin pitää viestintäjohtajana viestitellä urakalla, että saa alennetut korvaukset maksettua...en ymmärrä miksi Kiemunki ottaa Teuvo Hakkaraisen maalikseen..lähetän jonain päivänä "hassut kuvat" osioon kuvan minusta ja Teuvosta...

Sille kuvalle on naurettu hyvinkin taajaan ja syystä.

Tässä yle:n uutinen Kiemungista;

https://yle.fi/uutiset/3-11184211

Lainaus
Hovioikeus katsoi, että hallituksen jäsenenä ollut entinen Hämeenlinnan kunnallispoliitikko Iisakki Kiemunki on edelleen vastuussa lähes viiden miljoonan euron vahingoista. Ne aiheutuivat huolimattomuudesta, kuten jo käräjäoikeus totesi. Jatkamalla yhtiössä hän mahdollisti hallituksen ja yhtiön toimimisen.

Lainaus
Hovioikeus sovitteli korvaussummaa
Kiemunki sai kuitenkin hovioikeudelta soviteltuun maksuosuuteensa selvän huojennuksen. Hänet tuomittiin maksamaan konkurssipesälle 150 000 euroa korkoineen. Käräjäoikeuden määräämä soviteltu summa oli selvästi korkeampi, 350 000 euroa.

Kiemunki joutuu myös korvaamaan yhteisvastuullisesti Ritaluoman kanssa konkurssipesän oikeudenkäyntikuluja 30 000 eurolla.

Kiemunki pohtii edustajansa kanssa valitusluvan hakemista hovioikeuden päätökseen korkeimmalta oikeudelta,,ei taida tipahtaa, koska syytekirjelmässä todetut teot ovat pääosin toteen näytettyjä.

« Viimeksi muokattu: 06.02.2021, 02:18:35 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Nokisuutari

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 64
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #609 : 06.02.2021, 03:02:24 »
Terve kaikille!

Hämeenlinnan poikia ollaan ja Kieronkin ja hänen kieroilunsa tiedän hyvinkin. Aloitetaanpa nyt vaikkapa tästä Sunny Car Centeristä. Varmaan moni teistä, ja puoli Suomea muutenkin, tietävät tämän tarinan; siis että "Kun Hunttalan Matti Suomen osti". Kieronki tuppautui kyseisen tekeleen hallitukseen; varmaan taka-ajatuksena, että pääsisi SCC:n info-johtajaksi; ja saisi kohtuullista korkeamman kuukausipalkan?

Ja edelleen, että saisi mittaamattomasti kunniaa, kun Ritaluoma ja Audi-mies, Esko Kiesi, lupasivat firman puitteissa Hämeenlinnaan yli 2000 työpaikkaa. Esko Kiesi kertoi Talouselämä-lehden haastattelussa sellaistakin, että "Hämeenlinnan kaupungin johto on luvannut pikajunille ja Pendoliinoille seisake-pysäkin Kirstulaan, tulevan autokaupan viereen. Siis että Helsingistä tulevat autonostajat voivat tulla junalla ostelemaan autoja, ja ajella uudella Audilla kotiin". Jos joku tätä epäilee, niin googleen vain noita taikasanoja; siis kiesiä, talouselämää ja kirstulaa.

Kaikki Hämeenlinnan kaupungin johdossa olleet kielsivät tällaisen lupauksen; paitsi Kieronki mutta ei myöntänytkään. Eli siis tällainen "jalat tukevasti ilmassa" oleva hemmo tämä Kieronki on. No Kiesi lähti "firmasta" vajaat vuoden pestin päästä tukevan lompakon kanssa, mutta Kieronki oli loppuun saakka. Tai siis on edelleenkin, ehkä jopa siihen katkeraan loppuun asti. Kieronkille moni sanoi, että jos olet osakeyhtiön hallituksessa, niin vastaat ehkä sitten tulevaisuudessa monista asioista.

Kieronki on ylpeä, varmaan jopa ylpeämpi kuin Eino-Leinon, (hämeenlinnalaisia hänkin aikoinaan oli), helkavirsien "Ylermi ylpeä isäntä? Kieronki julisti moukille, että osaa liike-elämän ja ei ole ensimmäistä kertää pappia kyydissä. No, ylpeys käy lankeemuksen edellä. Nyt sitten mennään oikeusasteissa eteenpäin ja Kieronkilla on jo satojen tuhansien velat niskassaan niistä viisaista ratkaisuistaan.

Vaan sitten Kieronki sai tovereilta suojatyöpaikkaa, ja on nyt Kanta-Hämeen keskussairaalan jonkinlainen info-päällikkö. Tällainen virka siis perustettiin, ettei ihan puilla ja paljailla tarvite norkoilla. Oletteko muuten kuulleet, että monellako sairaalalla on "info-päällikkö"? Yleensä johtava ylilääkäri infot hoitelee. Ei niitä nyt sairaaloista ihan määräänsä enempää yleensä tule. Mutta näin hänellä kuitenkin nyt on. Ja vielä, että onko se sairaaloiden info-päälliköille jokin meriitti, jos osaa valehdella paljon  ja sujuvasti? Ilmeisesti sitten on?

Nyt Kieronki on sitten ottanut hahlolle Hakkaraisen Teukan? No mitäs, Teukka on kuitenkin moninkertainen kansanedustaja ja nyt myös EU-edustaja. Kieronkikin yritti monta kertaa, mutta ei päässyt. Kerron tapauksen, jossa Kieronki olisi varmaan päässyt kansanedustajaksi, mutta sitten häneen iski se ikuinen ylimielisyys ja ylpeys ja ehkä myös nk. talonpoikais-tyhmyys?

Oli vuoden 2011 eduskunta-vaalit. Kieronkilla oli kovaa kannatusta ja gallupit ja muut pitivät häntä kovinkin mahdollisena läpimenijänä. Mutta kuinka sitten hänen päässän ylimielisyyttään naksahti, ja hän laittoi vaalimainoksiinsa, että on "demari-jeesus". Vaalit käytiin ja Kieronki ja Jouko Skinnari, Lahdesta, saivat molemmat noin 5000 ääntä; mutta Skinnari sai noin 50 ääntä enemmän. Ajatelkaa, noin matemaattisesti; silloin kun Sinnari saa 100 ääntä, niin Kieronki saa aina 99 ääntä. Eli kalkkiviiva- ja sekunninkymmenys-ratkaisu. Ja kaikki vain johtui Kieronkin talonpoikais-tyhmyydestä. Olen varma siitä, että hän olisi helpostikin saanut niiden viidenkymmenen mummon äänen, mutta kun piti vain vetää se jeesus-homma mukaan ja rienata. Voisiko sanoa, että kun Kieronki rienasi uskoa, niin Jumala rankaisi; ja Kieronki ei päässyt eduskuntaan ja on nyt veloissaan lettitukkaansa myöten?

Näitä juttuja on Kierongista paljon enemmänkin, mutta säästetään jatkokertomukseen. Mutta tästä Hakkaris-jutusta. Tästä nyt taas selvästi paistaa läpi Kierongista se talonpoikais-tyhmyys, josta tuo onneton ei näköjään kovista kokemuksistakaan huolimatta irti pääse. Teukka loiseksi nimittää. Siis vaikka itse on varsinainen parasiitti ja syyhypunkki hienoine titteleineen; (sairaalan info-päällikkö, he he hee  :facepalm:).

Ja vielä naureskelee Teukan rakkauselämälle. No mitä itse on; avionrikkoja ja huori-pukki. Onko tuollaisella paljon varaa heittää sitä ensimmäistä kiveä? Sitten antaa ymmärtää, ainakin noin kyökin kautta, että vetelisi vielä Teukkaa turpiin? Niin, niin, palautetaanpa tässä mieleen joskus vajaat kymmenen vuotta sitten tapahtunut hieman vastaava sattumus.
Silloinhan Teukkaa lupasi vetää turpiin joku potkupalloilija, nimeä en nyt muista, mutta oli kotoisin entisen Jugoslavian maista. Suomeen oli muistaakseni salakuljetettu ikäänkuin Jumalan armosta? Teukka oli kuulemma puhunut sopimattomia; siis sellaisia aivan yksinkertaisia ja jopa varsin loukkaamattomia ja totuudenmukaisia ja realistisiakin asioita, joita tänne kirjoittajista varmaan suurin osa puhuu ja ajattelee. Vaan Ilta-Sanomat ne sitten tekiväkin muutaman päivän päästä källin.

Vaikka Iltis usein on mitä on, niin olisiko silloin joku kesäharjoittelija päässyt lehti-neekeriksi? Nimittäin ilmestyi koko sivun juttu Teukasta; kuvineen ja kaikkieen. Siinä Teukka pistää lehtikuvassa arviolta sellaista satakiloista sienapölliä sahan lavetille; noin vain suunnillen kuin tulitikkua. Ja jopa alkoi potkupallo-mies hiljenemään ja Teukan ei tarvinnut pelätä, että tuo olisi pistäytynyt turpiin vetämässä. Eli se pitäisi Kieronkin muistaa, siis että Teukka antaa kyllä iässä tasoitusta, mutta suorituksessa ei tippaakaan.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16069
 • junior koodari
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #610 : 06.02.2021, 03:29:33 »
Lainaus
Eli se pitäisi Kieronkin muistaa, siis että Teukka antaa kyllä iässä tasoitusta, mutta suorituksessa ei tippaakaan.

Olen n. par`kyt senttiä Teuvoa pidempi, painan varmaan 20 kiloa  enempi, mutta vahva äijä on Hakkarainen tuo edellä mainitsemani joskus julkisuuteen tuleva valokuva on otettu muinoisesta tasamaapainista ,,kova oli vääntö, mutta Teuvo hävisi ja reiluna miehenä myönsi painitappion.

Hakkarainen on mies joka pitää sanansa, vaikka ....holi jutut on miestä välillä vieneet, ei kannata paskapöksy-demari-Kiemungin huudella Teuvo Hakkaraiselle.

Kiemunki vaan makselee ja toivottavasti pitää suunsa kiinni, eikä uhkaile ketään.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2021, 03:32:58 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Nokisuutari

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 64
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #611 : 06.02.2021, 05:06:08 »
Terve taas!

Kiemurasta kun oli tuota juttua, niin katsoin Hämy-Sanomien netti-jutun; tuossa otettavana tuo nettiliite.

https://lehdet.hameensanomat.fi/47c93321-2912-4351-ad11-408bfd94b31a/6

Usein lauletaan malliin; "kumpiko meistä taas kännissä lie, sie vai mie, siis mie vai sie?" No nyt jos tuo linkki aukeaa, niin voisi kysellä kuvasta malliin. Siis että, "onkohan meistä se psykopaatti-mies, siis mie vai sie, sen Luoja vain ties".

No tiedä häntä; mutta usein kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa valeita?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 087
 • Liked: 43954
 • Ego sum Spartacus
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #612 : 06.02.2021, 07:56:38 »
Tuntuu olevan sellainen vilkkaan puoleinen epeli.

https://www.instagram.com/iisakkik/?hl=fi

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #613 : 06.02.2021, 11:18:51 »
Ja edelleen, että saisi mittaamattomasti kunniaa, kun Ritaluoma ja Audi-mies, Esko Kiesi, lupasivat firman puitteissa Hämeenlinnaan yli 2000 työpaikkaa. Esko Kiesi kertoi Talouselämä-lehden haastattelussa sellaistakin, että "Hämeenlinnan kaupungin johto on luvannut pikajunille ja Pendoliinoille seisake-pysäkin Kirstulaan, tulevan autokaupan viereen. Siis että Helsingistä tulevat autonostajat voivat tulla junalla ostelemaan autoja, ja ajella uudella Audilla kotiin". Jos joku tätä epäilee, niin googleen vain noita taikasanoja; siis kiesiä, talouselämää ja kirstulaa.

Ainakin vielä autokaupassa on olennaisena osana vaihtoauto, tai vanhan auton romutus. Kyllä suurin osa ihmisistä menee autokaupoille nykyisellä autollaan. Missä pilvilinnoissa noita suunnitelmia on laadittu, jos jopa autojen maahantuonnin edustaja on ollut junaseisakkeen takana, ja kuvitellut sen realismiksi?

Pelottavaa ajatella millaisia muita päätöksiä kulisseissa tehdään. Miten tuon seisakkeen käsittely oli edennyt rautatiepuolella? Pendolinothan eivät paljoa pysähtele. Oliko tätäkään ajatusta taustaselvitetty yhtään? Kunhan vain heitettiin ajatus ilmaan: joo, nopeimmat junatkin sitten pysähtyvät tässä autokaupalla...

Onko tästä projektista vielä tehty näytelmää tai elokuvaa?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 864
 • Liked: 25208
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #614 : 06.02.2021, 12:56:44 »
...

Onko tästä projektista vielä tehty näytelmää tai elokuvaa?


Tuosta saisi hyvän elokuvan. Tosiversion vanhasta elokuvasta: "Kun Hunttalan Matti Suomen osti" . Kävin isäni kanssa sen tuoreeltaan katsomassa elokuvateatterissa? ;)

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kun_Hunttalan_Matti_Suomen_osti
« Viimeksi muokattu: 06.02.2021, 12:58:41 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10720
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #615 : 06.02.2021, 13:19:14 »
Ekonomisti Sanna Kuronen varoittelee että jo ihan kohta polttomoottoriautot olisi arvottomia.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007787482.html
Lainaus
Polttomoottoriautojen arvo romahtaa pian, kirjoittaa blogissaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan ekonomisti Sanna Kurronen.

– Polttomoottoriautojen arvo putoaa tulevina vuosina monesta syystä, eivätkä suomalaiset poliitikot voi asiaa muuksi muuttaa.

Hän perustelee väitettään sillä, että 80 prosenttia ekonomisteista on sitä mieltä, että päästöjen vähentämiseksi fossiilisten polttoaineiden verotusta on kiristettävä, mikä nostaa polttomoottorilla ajamisen kustannuksia.

hyvin samantapaisille visioille tämä autokauppakin perustui. elikkä täysin irti todellisuudesta. Autonmyyjien mielipidettä ei kysynyt kukaan, kun tätä hanketta ryhdyttiin viemään läpi. Kieronkia taisi kusettaa niin paikallinen kokoomus kuin Ritaluoma.

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 358
 • Liked: 11439
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #616 : 06.02.2021, 14:17:51 »
Lainaus
Polttomoottoriautojen arvo romahtaa pian, kirjoittaa blogissaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan ekonomisti Sanna Kurronen.

– Polttomoottoriautojen arvo putoaa tulevina vuosina monesta syystä, eivätkä suomalaiset poliitikot voi asiaa muuksi muuttaa.

Hän perustelee väitettään sillä, että 80 prosenttia ekonomisteista on sitä mieltä, että päästöjen vähentämiseksi fossiilisten polttoaineiden verotusta on kiristettävä, mikä nostaa polttomoottorilla ajamisen kustannuksia.

En halua leimautua köyhäksi ajamalla sähköautolla. Varakkaat ajavat polttomoottoriautoilla.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2021, 15:41:21 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 864
 • Liked: 25208
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #617 : 07.02.2021, 12:25:46 »
Lainaus
Polttomoottoriautojen arvo romahtaa pian, kirjoittaa blogissaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan ekonomisti Sanna Kurronen.

– Polttomoottoriautojen arvo putoaa tulevina vuosina monesta syystä, eivätkä suomalaiset poliitikot voi asiaa muuksi muuttaa.

Hän perustelee väitettään sillä, että 80 prosenttia ekonomisteista on sitä mieltä, että päästöjen vähentämiseksi fossiilisten polttoaineiden verotusta on kiristettävä, mikä nostaa polttomoottorilla ajamisen kustannuksia.

En halua leimautua köyhäksi ajamalla sähköautolla. Varakkaat ajavat polttomoottoriautoilla.

Tuo teksti kuvaa, että "ekonomistitkin ovat uskossa ja todistavat vahvasti". Mitään ekonomistista mieltä tuossa ei ole.

Kiina taitaa päästellä Suomen vuosipäästöt tunneissa, ja lisää päästöjään vuoteen 2030 mm rakentamalla entisten lisäksi lisää enemmän hiilivoimaa, kuin USA:lla nyt on.

Puolassa yksi ruskohiilivoimaa puskee 60% koko Suomen päästöistä ja voimalaa aiotaan käyttää vuoteen 2050.

Suomen yksityisautoilu päästää 10% Suomen promillen kokoisista päästöistä.

Se, että ajamme taloutemme nurin nostamalla fossiilisten hinnat pilviin, kun muut vaan lisäävät niiden polttamista lykkää "ilmastonmuutosta", jos edes CO2:della on siihen kovinkaan vahvaa vaikutusta, enintään viikkoja... :facepalm:

Tämä hulluus on jotain käsittämätöntä.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 639
 • Liked: 27836
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #618 : 07.02.2021, 12:42:34 »

Se, että ajamme taloutemme nurin nostamalla fossiilisten hinnat pilviin, kun muut vaan lisäävät niiden polttamista lykkää "ilmastonmuutosta", jos edes CO2:della on siihen kovinkaan vahvaa vaikutusta, enintään viikkoja... :facepalm:

Tämä hulluus on jotain käsittämätöntä.

0,14% vuodesta on noin 0,5 vuorokautta, joka on noin 12 tuntia.
10% 12:sta tunnista on noin 1 tunti 12 minuuttia.
Joten jos Suomessa lopetetaan liikenne kokonaan, ja siten vähennetään hiilidioksidipäästöjä 10%, niin sen hetkisestä maailman kokonaistuotannosta aikaan suhteutettuna tuloksena on tuo 1 tunti 12 minuuttia jarrutettu ilmastonmuutos.
Jarrutusaika kuitenkin lyhenee kaiken aikaa, sillä hiilidioksidin tuotanto lisääntyy maailmassa kaiken aikaa, koronaviruksen aiheuttamasta hetkellisestä notkahduksesta huolimatta.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 116
 • Liked: 7656
 • Jäitä hattuun.....
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #619 : 07.02.2021, 14:13:15 »
Vaan sitten Kieronki sai tovereilta suojatyöpaikkaa, ja on nyt Kanta-Hämeen keskussairaalan jonkinlainen info-päällikkö. Tällainen virka siis perustettiin, ettei ihan puilla ja paljailla tarvite norkoilla. Oletteko muuten kuulleet, että monellako sairaalalla on "info-päällikkö"? Yleensä johtava ylilääkäri infot hoitelee. Ei niitä nyt sairaaloista ihan määräänsä enempää yleensä tule. Mutta näin hänellä kuitenkin nyt on. Ja vielä, että onko se sairaaloiden info-päälliköille jokin meriitti, jos osaa valehdella paljon  ja sujuvasti? Ilmeisesti sitten on?

Tämä minuakin ihmetyttänyt. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri kun taitaa olla yksi pienimmistä sairaanhoitopiireistä, niin oma infojohtaja silti pitää olla. Onko HUS:llakaan omaa infojohtajaa?


Kieronkikin yritti monta kertaa, mutta ei päässyt. Kerron tapauksen, jossa Kieronki olisi varmaan päässyt kansanedustajaksi, mutta sitten häneen iski se ikuinen ylimielisyys ja ylpeys ja ehkä myös nk. talonpoikais-tyhmyys?
Oli vuoden 2011 eduskunta-vaalit. Kieronkilla oli kovaa kannatusta ja gallupit ja muut pitivät häntä kovinkin mahdollisena läpimenijänä. Mutta kuinka sitten hänen päässän ylimielisyyttään naksahti, ja hän laittoi vaalimainoksiinsa, että on "demari-jeesus". Vaalit käytiin ja Kieronki ja Jouko Skinnari, Lahdesta, saivat molemmat noin 5000 ääntä; mutta Skinnari sai noin 50 ääntä enemmän. Ajatelkaa, noin matemaattisesti; silloin kun Sinnari saa 100 ääntä, niin Kieronki saa aina 99 ääntä. Eli kalkkiviiva- ja sekunninkymmenys-ratkaisu. Ja kaikki vain johtui Kieronkin talonpoikais-tyhmyydestä. Olen varma siitä, että hän olisi helpostikin saanut niiden viidenkymmenen mummon äänen, mutta kun piti vain vetää se jeesus-homma mukaan ja rienata. Voisiko sanoa, että kun Kieronki rienasi uskoa, niin Jumala rankaisi; ja Kieronki ei päässyt eduskuntaan ja on nyt veloissaan lettitukkaansa myöten?

Muistan tämän hyvin ja olin Hämeenlinnaan veroja maksavana henkilönä syvästi ilahtunut Jouko Skinnarille tuosta vaalivoitosta, että meinasin jo naputella Joken kuvan seinälle kehyksiin, siihen Mannerheimin ja Kekkosen viereen.


Nyt Kieronki on sitten ottanut hahlolle Hakkaraisen Teukan? No mitäs, Teukka on kuitenkin moninkertainen kansanedustaja ja nyt myös EU-edustaja.

Iiisakin Hakkarais-purkaushan tapahtui Facebookin Hämeenlinnan politiikka ryhmässä ja koski Hakkaraisen ehdokkuutta Viitasaaren kunnanvaltuustoon.
En ole ihan perillä Iisakin kotikunnasta, mutta jossain vaiheessahan hän muutti Janakkalaan, joten Viitasaaren politiikan kytkeminen Hämeenlinnan politiikkaan tuntui oudolta. Olisiko niin, että Iisakki töräyttikin lähtölaukauksen tulevalle kilvoittelulle Demarien eduskuntaehdokkuudesta?

@Nokisuutari @Hämeenlinnan Oraakkeli Tiedättekö asuuko Iisakki Hämeenlinnassa vai Janakkalassa?

Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 444
 • Liked: 64487
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #620 : 07.02.2021, 18:48:57 »
Lainaus
Polttomoottoriautojen arvo romahtaa pian, kirjoittaa blogissaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan ekonomisti Sanna Kurronen.

– Polttomoottoriautojen arvo putoaa tulevina vuosina monesta syystä, eivätkä suomalaiset poliitikot voi asiaa muuksi muuttaa.

Hän perustelee väitettään sillä, että 80 prosenttia ekonomisteista on sitä mieltä, että päästöjen vähentämiseksi fossiilisten polttoaineiden verotusta on kiristettävä, mikä nostaa polttomoottorilla ajamisen kustannuksia.

En halua leimautua köyhäksi ajamalla sähköautolla. Varakkaat ajavat polttomoottoriautoilla.

Muistan taannoin, kun yksi tuttuni oli ostanut full size jenkkifarmarin.

Siihen aikaan maahan tuotiin paljon ns. sikafarmareita, eli pakuiksi katsastettuja dieseljenkkejä. Takapenkit koviksi ja paino lisävarusteilla tasan 1800 kiloon. Kun paino oli vähintään 1800 kg, sai olla lisäpenkit. Ja mikäli paino jäi alle 1850 kg:n (sama 1800 raja, mutta 50 kg ylitys sallittiin vaa'an tarkkuuden tai epätarkkuuden kompensoimiseksi), sai ajaa sataa eikä tarvinnut kasikympin lätkää.

No kaveri istui jenkkiinsä, ja kysyin, että dieselikö?

Tämä jyräytti bensakasin käymään ja tuumasi: "rahamiehet ei hehkuta".

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 020
 • Liked: 13619
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #621 : 07.02.2021, 18:55:50 »
Itse en edes asu Hämeenlinnassa mutta sen verran olen sen paikkakunnan politiikkaa seurannut tämän SCC-jupakankin takia että voisi kuvitella että Kiemunki olisi tyytyväinen että ihmiset pikkuhiljaa unohtaisivat hänet ja sitä unohtamista edistäisi se, että hän ei antaisi julkisuuteen mitään lausuntoja.

Pitkässä juoksussa uskon, että vaikka tämä jupakka saikin koko kaupungin näyttämään naurunalaiselta niin hankkeen raukeaminen oli erittäin hyvä lopputulos kaupungin kannalta.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10720
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #622 : 07.02.2021, 19:03:47 »
Ei ole tietoa missä kiemunki asuu, mutta onko kukaan huomannut jotakin mitä kiemunki on virassaan tehnyt googlettamalla jakanut jotain turhalausuntoja medialle. Toinen juutuu on että Kiemunki on tuomittu yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä . Mitenkä tällainen voi toimia tuollaisessa virassa.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 116
 • Liked: 7656
 • Jäitä hattuun.....
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #623 : 07.02.2021, 19:21:36 »
Vaan sitten Kieronki sai tovereilta suojatyöpaikkaa, ja on nyt Kanta-Hämeen keskussairaalan jonkinlainen info-päällikkö. Tällainen virka siis perustettiin, ettei ihan puilla ja paljailla tarvite norkoilla. Oletteko muuten kuulleet, että monellako sairaalalla on "info-päällikkö"? Yleensä johtava ylilääkäri infot hoitelee. Ei niitä nyt sairaaloista ihan määräänsä enempää yleensä tule. Mutta näin hänellä kuitenkin nyt on. Ja vielä, että onko se sairaaloiden info-päälliköille jokin meriitti, jos osaa valehdella paljon  ja sujuvasti? Ilmeisesti sitten on?

Tämä minuakin ihmetyttänyt. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri kun taitaa olla yksi pienimmistä sairaanhoitopiireistä, niin oma infojohtaja silti pitää olla. Onko HUS:llakaan omaa infojohtajaa?


Ei Hämeessä ainutkertaisia olla sentään. Googlettelin "sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja" ja kyllähän tuloksia Kanta-Hämeen lisäksi löytyi, Varsinais-Suomi, HUS, Tays, Pohjois-Savo. Ehkä ahkerampi syynääjä olisi löytänyt enemmänkin.

Voisiko sairaanhoitopiirit tuoda näitä viestintäjohtajia sieltä Filippiineiltä? Olisivat halvempiakin joutavaan hommaan.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Nokisuutari

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 64
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #624 : 08.02.2021, 00:12:43 »
Kieronki asuu nykyään Janakkalassa ja on siellä kirjoilla. Siippana on varsin varakas nainen; en nyt tähän hätään muista mitä siippa puuhaa, mutta voin sen vielä tarkistaa. Mutta tosiaan, niin vain SCC-bisnesmies ottaa jatkuvasti kantaa Hämeenlinnan asioihin. Mahtaako harkita paluumuuttoa?

Kieronki asui aiemmin vaimonsa ja kahden lapsen kanssa Hämeenlinnan Papinniityssä. Oli ostanut apulaiskaupunginjohtaja Isosuolta talon, mutta ei tainnut tietää, että talo oli entisen kaatopaikan mahdollisella valuma-alueella. Isosuo on lakimiehiä, joten tuskin tuollaista pikkujuttua vaivautui Kierongille mainitsemaan? Kieronki muutti sitten Janakkalaan, kun hänellä tuli ero; syystä tai toisesta? Kirjoittelin tuossa aiemmin, että Kierongissa riittää ylpeyttä jopa enemmän, kuin helkavirsien "Ylermi ylpeä isännässä". Taitaa päteä myös tuohon vaimo-juttuun. Ylermi ylpeä isäntähän tokaisi, että "Vaimo toinen tuotanehe, vaimo entistä ehompi"?

Huippujuttu oli myös, kun Kieronki marraskuussa valittiin SDP:n Hämeenpiirin puheenjohtajaksi. Saattaahan se olla, että joku demari nyt katuu ja kiroaa äänestyspäätöstään? Viimeistään silloin, kun jo sadas kansalainen vaaliteltalla kyselee, että "josko saamme kohta taas kuulla puheenjohtajan kannanottoja kunnallisvaaleihin"?

Hakkarais-tiedonannosta sen verran, että Hämeenlinnassa on lähteneet jonkun kokoiset rattaat pyörimään, kun Kiemunki lapsellisuuttaan meni tökkimään kepillä ampiaispesää. En osaa ihan tarkkaan arvata, että mitä kaikkea seuraa, mutta se ei ainakaan ole Kiemungille mitään mairittelevaa ja kunniaa tuovaa? On sitä sitten Hakkaraisesta mitä mieltä hyvänsä.

Pyhä Olavi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 757
 • Liked: 976
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #625 : 08.02.2021, 07:57:34 »
Kaikilla sairaanhoitopiireillä on viestintäjohtaja tai muu vastaava, ajan henki on, että monikanavaisesti viestitään omille ja asiakkaille tärkeistä ja vähemmän merkittävistä asioista. Useimmiten puuhaavat julkisuuskuva, imagon ja väliin jopa Corona-tiedotteiden kanssa. Kierongin paikka ei ole sen kummoisempi, eikä palkkataso noissa ole kehuttava, ei se työkään niin vaativaa ole.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 404
 • Liked: 43097
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #626 : 21.12.2021, 16:08:36 »
Lainaus
Miljoonakorvauksiin tuomittu Sunny Car Center -mies voi joutua vuosiksi vankilaan: Markku Ritaluomaa syytetään törkeistä talousrikoksista

Nyt, yli 11 vuotta yhtiön perustamisen jälkeen, Ritaluoman toiminta autokauppayhtiössä tuo hänelle vakavat rikossyytteet.

Itä-Suomen syyttäjäalueen aluesyyttäjät Vilhelm Nordström ja Veera Lamberg syyttävät Ritaluomaa kahdesta törkeästä petoksesta, törkeästä kirjapitorikoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Kaikissa näissä syytteissä tuomio on neljästä kuukaudesta neljän vuoteen vankeutta.

Lisäksi Ritaluoma sai syytteet kahdesta törkeästä veropetoksesta, jotka eivät liity hänen toimintaansa Sunny Car Centerissä.
[...]
Sunny Car Centerin pääomistajaa Markku Ritaluomaa koskevat rikosoikeudenkäynnit alkavat todennäköisesti aikaisintaan ensi syksynä.

https://yle.fi/uutiset/3-12242122
Koko juttu linkistä, lihavuudet omat.


Vakavat syytteet törkeistä rikoksista ja tuomiokin jo tiedetään ennakkoon - jopa 4 vuotta vankeutta. Teatteri jatkuu siis ensi syssynä. Ja teatteri jatkuu siitä valituksilla. Herää kysymys onko tässä teatterissa mitään järkeä? Veronmaksajahan tässä kärsii eniten.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 376
 • Liked: 13085
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #627 : 21.12.2021, 16:31:31 »
Lainaus
https://yle.fi/uutiset/3-12242122
Koko juttu linkistä, lihavuudet omat.

Onko Ritaluoma saapunut Suomeen oikeuden eteen?
« Viimeksi muokattu: 21.12.2021, 16:37:48 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10720
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #628 : 21.12.2021, 16:33:53 »
https://yle.fi/uutiset/3-12242122
Koko juttu linkistä, lihavuudet omat.

Onko Ritaluoma saapunut Suomeen oikeuden eteen?
[/quote]

Tuota jäin itsekin miettimään. jos isäntä asustelee ulkomailla niin voi mennä
 vuosia nenne kuin saadaan koko homma taputeltua. Täällä oleva omaisuus on varmaan jo relisoitu.

Rauno Murju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 781
 • Liked: 1613
Vs: Autokauppakeskus Sunny Car Centerin rahoitusfarssi
« Vastaus #629 : 21.12.2021, 23:30:59 »
Eipä taida Markku tulla miljooniensa kanssa takaisin ihan heti, varsinkin jos on mahdollisuudet päätyä lusimaan.

Ketjussa joku totesi jo aikaisemmin, että amerikasta ei luovuteta oleskeluluvan saaneita takaisin ihan kevyin perustein ja senkin prosessin voi käytännössä pysäyttää taitavan lakimiehen kanssa.

Eikös nuo jutut muutenkin vanhene kohtalaisessa ajassa että ehtii vielä kotimaassakin vierailla sitten aikanaan.

e. lisäys
« Viimeksi muokattu: 21.12.2021, 23:33:19 kirjoittanut Rauno Murju »