Kirjoittaja Aihe: 2014-09-07 IS: Nuorisojoukko ryösti kymmeniä teinejä Tikkurilassa  (Luettu 40238 kertaa)

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 463
 • Liked: 6097
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
^
"1 § Ryöstö. Joka

1) käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai uhkaamalla välittömästi käyttää sellaista väkivaltaa toisen hallusta anastaa tai ottaa luvattomasti käyttöön toisen irtainta omaisuutta taikka
 2) sellaista väkivaltaa tai uhkausta käyttämällä pakottaa toisen luopumaan taloudellisesta edusta, johon rikoksentekijällä tai sillä, jonka puolesta hän toimii, ei ole laillista oikeutta,

on tuomittava ryöstöstä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

Yritys on rangaistava.

Ryöstöstä tai sen yrityksestä tuomitaan myös se, joka 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetusta anastamisesta tai käyttöön ottamisesta verekseltään tavattuna käyttämällä siinä tarkoitettua väkivaltaa tai uhkausta täyttää tai yrittää täyttää rikoksen taikka pitää tai yrittää pitää siten ottamansa omaisuuden.

Ellei tässä pykälässä tarkoitettu teko, huomioon ottaen väkivallan tai uhkauksen vähäisyys tai muut tekoon liittyvät seikat, ole kokonaisuutena arvostellen vakava, ei rikoksentekijää tuomita ryöstöstä, vaan niistä muista rikoksista, jotka teko käsittää."

(Rikoslain 31. luvun 1 §)


"2 § Törkeä ryöstö. Jos ryöstössä

1) aiheutetaan tahallisesti toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,

2) rikos tehdään erityisen raa'alla tai julmalla tavalla,

3) käytetään ampuma- tai teräasetta taikka muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä tai

4) rikos kohdistetaan henkilöön, joka ammattiinsa tai toimeensa kuuluvan työn tai tehtävän vuoksi ei voi itseään tai omaisuuttaan puolustaa,

ja ryöstö on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä ryöstöstä vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Yritys on rangaistava."

(Rikoslain 31. luvun 2 §)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ry%C3%B6st%C3%B6

Ryöstö
Kaverin tai kenen tahansa tuntemattoman henkilön omaisuuden anastaminen väkivalloin tai väkivallalla uhkaamalla on vakava rikos. Rikoslaki määrittelee sen ryöstöksi. Ryöstöstä voidaan tuomita vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja ankarimmillaan kuudeksi vuodeksi.

Ryöstösaaliin suuruudella ei ole merkitystä rangaistusta määrättäessä. Sen sijaan, jos uhrille aiheutuu vakava vamma, sairaus tai hengenvaarallinen tila tai jos ryöstössä käytetään jotain asetta, vankeusrangaistuksen pituus voi nousta jopa kymmeneen vuoteen.

https://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/FFC0C57509873B9FC2256BC9003CE8DE?opendocument
If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 463
 • Liked: 6097
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
Tietääkö muuten kukaan mitä tuomioita viimevuotinen Alppipuiston ryöstöjengi sai?

Tuo porukkakin koostui "etnisen taustan" omaavista...

Mitenhän näille niljakkeille kävi?
If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14710
Suomalaiselle 20-25v miehelle alaikäisiltä vonkaaminen ja nuorisotalolla hengailu olisi sosiaalinen itsemurha, ikuinen pedofiilileima ja herättäisi epäilyjä henkilön henkisestä kehitystasosta.

Kaikki tuntemani 20-25-vuotiaat ovat töissä tai opiskelemassa eivätkä roiku nuorisotaloilla alaikäisiä iskemässä. Mutta he edustavatkin huonompaa kulttuuria kuin nämä "etelän hetelmät".  :roll:

rölli2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 903
 • Liked: 1801
afrikka ja lähi-itä on rantautunut suomeen. he ovat tuoneet mukanaan geeneissään omien maidensa väkivaltakulttuurin. tähän ei nyt joonas jonttu nuorisotalot auta kun porukka on mitä on

Onnikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 961
 • Liked: 357
Lainaus
"Tänne tarvittaisiin esimerkiksi sellaisia nuorisotaloja, joissa järjestettäisiin tapahtumia 15–25-vuotiaille. Alaikäisille voisi olla toimintaa aamuisin ja päivisin ja täysi-ikäisille iltaisin", Markus visioi.

Kaksoisvirranmaan parikymppisille jannuille on täysin luontevaa mennä limudiskoon pokailemaan naisia teinityttöjä. Suomalaiselle 20-25v miehelle alaikäisiltä vonkaaminen ja nuorisotalolla hengailu olisi sosiaalinen itsemurha, ikuinen pedofiilileima ja herättäisi epäilyjä henkilön henkisestä kehitystasosta.

Tavallisesti alaikäisiin kohdistuvat rikokset, erityisesti väkivaltaiset sellaiset, saavat erityisen paljon huomiota ja niistä myös tuomitaan kovemmin. Tässä Heureka-tapauksessa vaan kummasti uutisoidaan joukkotappelusta, vaikka kyseessä on törkeä, suunniteltu lasten pahoinpitely, ryöstö ja viharikos. Joukko (suomalaisen määritelmän mukaan) nuoria, eli 12-18 v koululaisia ja lukiolaisia/amislaisia oli kokoontunut juhlistamaan lukuvuoden alkua. Joukko (uuskielen määritelmän mukaan) nuoria, 17-25v tyhjäntoimittajia lähi-idästä ja keski-aasiasta keskeytti rauhallisen hengailuhetken käyden heidän kimppuunsa fyysisellä ja määrällisellä ylivoimalla ja astaloilla vaatien luovuttamaan kännykät ja lompakot.

En tiedä missä todellisuudessa hesarin Joonas Laitinen elää, mutta mun mielestä se ei ole joukkotappelu, kun joukko aikuisia pesismailoin varustautuneina kurmoottaa 12-vuotiasta.
Myyväkkö lie huumeita siellä taloilla teineille? Nämä käytökset jos on sellasta että ryöstellään sun muuta, vähän vaikuttaisi narkkarien touhuilta. Nykysin ei vaan huumeista oikein enää puhutakaan, paitsi välillä lehdissäkin ylistävät pilveä.
Olisi ehkä syytä muuttaa lakeja niin että niihin kiinnitettäisiin huomiota, eikä annettaisi käyttää julkisillakin paikoilla. Mikään pieni sakko ei käyttämisen vähentämiseen riitä vaan jonkinlaista työleiriä tms. tarvittaisiin. Jossa ei niitä sitten olisi. Vieroittaminen vaatii jonkin aikaa, en tiedä kauanko mutta ei se ainakaan yhdessä päivässä onnistu.

Nuorisotalot on vähän omituinen muista erillään oleva järjestelmä, ne hyvin voisi lopettaa ja siirtää toiminnot kouluihin lapsille, täysi-ikäiset voi käydä täysi-ikäisten paikoissa ja maksaa itse niistä. On kaikenlaista kuntosalia, urheilupaikkaa muuta, kirkkoa ja vastaavaa joihinka voivat mennä jos tahtovat. Metsään pääsee kesäisin ilmaiseksi kävelemään, voi vaikka kerätä marjoja myyntiin. Kalalle pääsee talvella ilmaiseksi kunhan jäät tulee. Harvalla on metsä ja vesi niin kaukana etteikö kävellen pääsisi paikalle. Helsingissähän pääsevät ilmaiseksi metroilla ja junilla, muualla asutus harvempaa.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 533
 • Liked: 17926
Koitin löytää parin vuoden takaista kolumnia ugandalaisesta The Daily Monitorista. En löytänyt mutta uskokaa pois, jopa terävämmät paikalliset miettivät tätä aivan samaa asiaa.

Harmi, ettet löytänyt tuota juttua. Yritin itsekin löytää vinkkaamaasi juttua huonolla menestyksellä. Sen sijaan mielenkiintoisesti törmäsin useisiin kirjoituksiin, joissa afrikkalaiset itse varsin suoraan sanoivat, että siirtomaavallan aikana asiat olivat monin tavoin paremmin. Ei ollut niin paljon rikollisuutta, infrastruktuuri oli paremmassa kunnossa jne. Tässä yksi esimerkki:

Does Uganda have a future?

http://www.monitor.co.ug/OpEd/Commentary/-/689364/1213582/-/12sp981z/-/index.html

« Viimeksi muokattu: 13.09.2014, 02:21:20 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 553
 • Liked: 22256
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.

Opiskelu ja työ eivät sitten kai ole edes vaihtoehto? VoimavaraTM hinkuu vain valden kustantamaa hengailupaikkaa, jotta olo ei kävisi liian tylsäksi?

Ja kun käy tylsäksi, huudin rispektiä haetaan hakkaamalla puolustuskyvyttömiä teinejä.

Paskahousuja, sanoisin, ja sanonkin.
Nokitan lökäpöksyllä.
Reservaatin asukki.

”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Mielenvigast läpändeerust!

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2765
Lainaus
Poliisi: Jengiytymisen uhka on pieni Vantaalla

Poliisin ja nuorisotoimen mukaan Vantaalla ei ole rikollisia nuorisojengejä, ainakaan vielä.

Vaikka viimeviikonloppuinen Heurekan ryöstönujakka olikin ilmeisesti jännitystä hakeneiden helsinkiläisnuorten tekosia, tapaus herätti kysymyksen: löytyykö Vantaalta rikoksia tehtailevia järjestäytyneitä nuorisojengejä?

Poliisin ja nuorisotoimen yhteinen näkemys on: ei löydy. Myöskään merkkejä jengiytymisestä ei ole nähtävissä. Toki tilannetta on vaikea ennustaa vuosien päähän.

– Vantaalla nuorison jengiytymisen uhka on pieni, arvioi Itä-Uudenmaan poliisin rikostorjuntaa johtava rikosylikomisario Timo Nyyssönen .

Myöskään Vantaan nuorisopalveluiden Ankkapartio ei ole havainnut kaduilla rikollista jengiytymistä.

– On pieniä kaveriporukoita, jotka hakemalla hakevat tekemistä itselleen. Kyse ei ole jengille tyypillisestä suunnitelmallisesta toiminnasta, vaan rötöksiä tehdään ex tempore, kuvaa katupartion vastaava nuorisotyöntekijä Minna Vaittinen .

Jengiytymistä torjuvat Nyyssösen mukaan nykyiset yhteiskuntarakenteet.

– Vantaalle ei ole syntynyt kortteleita, joissa valtaosa nuorista olisi syrjäytyneitä.

Myös nuorisokulttuuri voi lietsoa jengiytymistä, mutta Suomessa se ei suosi tällaista käyttäytymismallia, Nyyssönen sanoo.

– Täällä yhteiskunta keskiluokkaistuu. Nuoretkin haluavat turvata tulevaisuutensa ja saada työpaikan ja koulutuksen. Ne nuoret, jotka eivät tätä halua, muodostavat marginaaliryhmän, josta ei mitään ihmeellistä leimahda.

Nyyssösen mukaan jengiytymistä ehkäisee myös poliisin, sosiaali- ja nuorisotyöntekijöiden ja muiden tahojen tiivis yhteistyö. Vaikka on ollut havaittavissa, että yhteiskunta on muuttumassa epäoikeudenmukaisemmaksi, Vantaalle ei uskota syntyvän nuorisojengejä lähivuosina.

– On sitten eri asia, mitä tapahtuu seuraavan vuosikymmenen aikana, Nyyssönen toteaa.

Vantaan Sanomat
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17564
 • covfefe
Lainaus
– Täällä yhteiskunta keskiluokkaistuu. Nuoretkin haluavat turvata tulevaisuutensa ja saada työpaikan ja koulutuksen. Ne nuoret, jotka eivät tätä halua, muodostavat marginaaliryhmän, josta ei mitään ihmeellistä leimahda.

Vähemmän yllättävästi nuorisotyöntekijä ja poliisi jättävät kertomatta että Suomesta on lähtenyt n 50-100 nuorehkoa henkilöä käymään erilaisia terrorisotia lähi-idän alueelle. Lähtijät ovat monet syyllistyneet Suomessa pikkurikoksiin joiden johdosta heidän ammatillinen ja yhteiskunnallinen asemansa on pysähtynyt paikalleen.

Nuorisopoliisi Nyyssönen kertoo vain niistä joiden kanssa juttelee ja on kivaa. Elämysterroristisen ja uskontoväkivaltaisen sotaratkaisun tehneiden kanssa Nyyssönen ei ymmärrettävästi keskustele. Hän kiistää että Vantaalta muka ketään olisi lähtenyt.

Jokainen voi päätellä kuinka moni elämysterroristi ja sotarikollisuran valinnut käy ennen lähtöään tai tekojensa jälkeen Suomeen palattuaan, keskustelemassa Itä-Uudenmaan rikostorjunnan johtajan, ylikomisario Nyyssösen kanssa. Tappelijatkin tulivat Helsingistä tietää Nyyssönen kertoa. Eli ei tässäkään kohden ylikomisario Nyyssösen kahvimuki värähtänyt vaikka silmäkulma olisi.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 052
 • Liked: 9805
 • Jännän äärellä
Lainaus
Myös nuorisokulttuuri voi lietsoa jengiytymistä, mutta Suomessa se ei suosi tällaista käyttäytymismallia, Nyyssönen sanoo.

– Täällä yhteiskunta keskiluokkaistuu. Nuoretkin haluavat turvata tulevaisuutensa ja saada työpaikan ja koulutuksen. Ne nuoret, jotka eivät tätä halua, muodostavat marginaaliryhmän, josta ei mitään ihmeellistä leimahda.

Joko Nyyssönen on aivan täysin pihalla maailman menosta, tai sitten hän valhettelee törkeästi. Kyllä tuota jengiytymistä on harrastettu jo jonkin aikaa, vaikkapa täällä Espoon betonikylissä tuota on ilmoilla. Postinumeron mukaan katellaan hyvät jätkät ja vähemmän hyvät jätkät.

Kerran oli tuossa lähiostarilla jopa "etsintäkuulutus" jengipetturista. Aika kylmäävää, ja kuitenkin niin lutusta larppaamista.

Metsän poika tahdon olla, 
sankar jylhän kuusiston, 
Tapiolan vainiolla 
karhun kanssa painii lyön, 
ja mailma Unholaan jääköön.

chacha2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 234
 • Liked: 1271
Meidän politiikkojen harrastama maahanmuuttopolitiikka on nyt tuonut mukanaan tämänkin monikulttuurisuusongelman Suomeen.

Nyyssönen ja Valttinen artikkelissa tietävät kyllä että jengiytymistä esiintyy Vantaalla jo mutta
ilmeisesti tietty vaatima rohkeus myöntää tätä heiltä puuttuu.

Hyvin valitettava lähestymistapa sillä
ongelmia ei ratkaista niiden olemassaolon kieltämisellä.
¨It is dangerous to be right in matters about which the established authorities are wrong.¨
Voltaire

"Condemnation without investigation is the height of ignorance"
Albert Einstein

VH

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 284
 • Liked: 798
 • Kuvan henkilö ei valitettavasti elä enää.
2005 somalijengi tehtaili ryöstöjä pääkaupunkiseudulla, ja muutama päätekijä taidettiin lopulta saada karkotettua maasta. Aikaa prosessissa kuitenkin meni liki 3 vuotta. Liian hidasta.

Ja eikös hyyssärin toimittelija pariinkin kertaan matkustanut perässä nyyhkyjuttua tekemään.
"Paras tapa päästä eroon laittomasta maahanmuutosta on toki luoda riittävä määrä väyliä lailliselle maahantulolle."
Anni Sinnetännemäki

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17564
 • covfefe
Miten komisario Nyyssösestä tuli YLI-komisario sdp:n hallitsemassa Vantaassa? Oppimalla olenaan näkemättä ja kommentoimatta komisario Nyyssösen elämää ja työtä haittaavia ilmiöitä ja kertomalla että kaikki on hyvin. Kaikki on hyvin. ..
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 524
 • Liked: 3549
 • Difficile est satiram non scribere.
Lainaus
– Vantaalla nuorison jengiytymisen uhka on pieni, arvioi Itä-Uudenmaan poliisin rikostorjuntaa johtava rikosylikomisario Timo Nyyssönen .

Myöskään Vantaan nuorisopalveluiden Ankkapartio ei ole havainnut kaduilla rikollista jengiytymistä.

– On pieniä kaveriporukoita, jotka hakemalla hakevat tekemistä itselleen. Kyse ei ole jengille tyypillisestä suunnitelmallisesta toiminnasta, vaan rötöksiä tehdään ex tempore, kuvaa katupartion vastaava nuorisotyöntekijä Minna Vaittinen .

Huomaako kukaan mitään ristiriitaa?

Inspektorin mielestä jengiytymisen uhka Vantaalla on pieni.

Ankkapartio on kuitenkin havainnut jengiytymistä.  Jengiytyminen ei kuitenkaan rikollista?????  koska jengit tekevät rötöksiä ex tempore....???

Hetkinen.  Jengiytymisen uhka on pieni, koska jengit ovat pieniä ja jengit eivät tee rikoksia koska tekevät niitä hetken mielijohteesta?   

Tämä selvä.  Onnea Vantaa.

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 491
 • Liked: 2694
  • Professorin ajatuksia
Saattaa olla vain ajan kysymys kun kantasuomalainen nuoriso radikalisoituu Tikkurilan alueella. Sen verran paljon on sattunut ja tapahtunut viime vuosina.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 870
 • Liked: 10131
2005 somalijengi tehtaili ryöstöjä pääkaupunkiseudulla, ja muutama päätekijä taidettiin lopulta saada karkotettua maasta. Aikaa prosessissa kuitenkin meni liki 3 vuotta. Liian hidasta.

Ja eikös hyyssärin toimittelija pariinkin kertaan matkustanut perässä nyyhkyjuttua tekemään.
Ainakin YLE:n ja Hesarin palkkalistoilla käytiin paikanpäällä kyselemässä näiden nykypäivän sankareiden tuntoja:
http://hommaforum.org/index.php/topic,13173.0.html
http://hommaforum.org/index.php/topic,1034.msg50564.html#msg50564
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 343
 • Liked: 12015
 • Impivaaran mylvivä härkä
Lainaus
Nuoret pelkäävät ryöstöjä Tikkurilassa

Nuorten vapaa-ajanvietto on saanut uusia sävyjä Heurekassa muutama viikko sitten sattuneen ryöstelyn ja joukkotappelun jälkeen.

Tuolloin ryhmä Helsingistä tulleita nuoria alkoi ryöstää ja pahoinpidellä Heurekan edustalla juhlineita nuoria. Vapaaehtoiseen Ankkapartioon kuuluvat Henri Koskelainen , 20, ja Jonna Hopia , 18, kertovat tapauksen vaikuttaneen alueen nuorisoon.

– Sen jutun jälkeen moni on pohtinut, haluaako enää hengailla Tikkurilassa, varsinkaan illalla. He ovat olleet entistä enemmän varuillaan. Enkä ihmettele, en itsekään halua liikkua täällä pimeän tultua, vaikka minulle ei ole koskaan tapahtunut mitään, Hopia toteaa.
...
Kaksikon mielestä Tikkurilan turvallisuustilanne on nuorten kannalta huonontunut ja menee koko ajan huonompaan suuntaan.

– Itse hengasin täällä aktiivisesti 15-vuotiaasta 17-vuotiaaksi. Ei silloin ollut mitään tällaista Heurekan kaltaista juttua. Nykyään pitää olla enemmän varuillaan, Koskelainen pohtii.
...
Linkin takaa koko artikkeli: http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/240599-nuoret-pelkaavat-ryostoja-tikkurilassa

Näin se monikulttuurisuus ja islamisoituminen muuttaa suomalaisia lähiöitä ja nuoriso saa uusia värikkäämpiä/värisevämpiä sävyjä vapaa-ajan viettoonsa. Taitaa valkovuoto pääkaupunkiseudulta vaan kiihtyä entisestään. Kohta on tuokin alue yhtä jännittävä ja mielenkiintoinen kuin Ruotsin jännittävimmät lähiöt. Tiina Rosengårdit ja muut marxistit odottelee jo pöksyt märkinä sysimustaa tulevaisuutta.
Mörökölli

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 491
 • Liked: 2694
  • Professorin ajatuksia
Olen kuullut, että kyllä nuoret kantasuomalaiset ovat olleet jo vuosia varuillaan Tikkurilassa. Ja välttäneet yksin kulkemista iltaisin.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

VH

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 284
 • Liked: 798
 • Kuvan henkilö ei valitettavasti elä enää.
Tietääkö muuten kukaan mitä tuomioita viimevuotinen Alppipuiston ryöstöjengi sai?

Tuo porukkakin koostui "etnisen taustan" omaavista...

Ei ole saanut mitään tuomioita, vielä. Asia on tullut vireille Helsingin käräjäoikeudessa tämän vuoden puolella, ja asian käsittely on kesken.

Vastaajien etunimet Janis, Omar, Mustafa, Mohamed, Mohamoud ja Abdigani.
"Paras tapa päästä eroon laittomasta maahanmuutosta on toki luoda riittävä määrä väyliä lailliselle maahantulolle."
Anni Sinnetännemäki

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5192
Hetkinen.  Jengiytymisen uhka on pieni, koska jengit ovat pieniä ja jengit eivät tee rikoksia koska tekevät niitä hetken mielijohteesta?   

Jengit ovat vissiin vähemmän vaarallisia, jos ne tekevät rikoksia impulsiivisesti. Verrattuna aikaisempaan, nyt rikoksia kuitenkin tehdään. On se virkamiehen kyky vähätellä oman toimialansa ongelmia mahtava!
Nyt jäädään vain odottelemaan, että jengit alkavat oppia suunnittelemaan rikoksensa, niin jonkun pitää tehdä muistio ja toimittaa se sisäministerille.
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

rölli2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 903
 • Liked: 1801
ruotsin tilanne ja suomen maahanmuuttopolitiikka ja poliitikkojen sekä viranomaisten puheet ovat nykyään sitä laatua, että voisi epäillä alienien vaihtaneen aivot joillekin päättäjille. kuinka sokeaa ja ilmeisen hullua on tämä suvakkiporukka joka hyysää ja paapo kehitysmaarikollisia eikä näe ilmeistä, että ruotsi tietä mennään. ei kestä kauan kun vantaallekin ajellaan panssaroidulla poliisimobiililla :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 30.09.2014, 18:05:37 kirjoittanut rölli2 »

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 33 466
 • Liked: 29236
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Mikä pahinta: Tuolla saattaa herätä jotain sellaista mitä ei ole ennen Suomessa ollut - nimittäin rasismi.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Saippuakupla

 • Vieras
Nyt omana ketjuna:

2014-10-07 MTV: Katujengi hakkaa lapsia ja nuoria Itä-Helsingissä

Em. aiheeseen liittyneet viestit siirtyivät sinne.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014, 13:39:55 kirjoittanut Saippuakupla »

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 226
 • Liked: 3466
 • Ihmis-perse natsi.
Normaalit 25-vuotiaat "nuoret" alkavat jo valmistua yliopistosta. Rikkaammat nuoret ovat edelleen leikki-, laulu-, rosmo- ja poliisileikeissä. Tiedä sitten koska aikovat ne lopettaa.
Koitin löytää parin vuoden takaista kolumnia ugandalaisesta The Daily Monitorista. En löytänyt mutta uskokaa pois, jopa terävämmät paikalliset miettivät tätä aivan samaa asiaa....

Tuli vastaan tuo etsimäni artikkeli vanhoja tekstejäni sumplatessa joten laitan sen nyt tännekin ketjun perään näkyviin.

http://www.monitor.co.ug/Magazines/PeoplePower/What-the-Ugandan-middle-class-lacks--Philosophers/-/689844/1419296/-/item/0/-/bv7pci/-/index.html
Jees pox holiray!

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2797
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Suora ja lahjomaton
Kuulin juuri varmalta taholta, että Heurekan puistossa suomalaisen nuoren kimppuun oli uudenvuodenaattona hyökännyt takaapäin iso ulkomaalaislauma uhria paljon nuorempia kakaroita. Riivaajat veivät kännykän, ja poliisille on ilmoitus tehty. Mikäli oikein ymmärsin, monoa oli tullut ihan ensimmäiseksi takaraivoon. Uhrina tutun tuttu.

EDIT: Viittaus tähän
« Viimeksi muokattu: 02.01.2016, 18:34:55 kirjoittanut James Hirvisaari »
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2797
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Suora ja lahjomaton
Kuulin juuri varmalta taholta, että Heurekan puistossa suomalaisen nuoren kimppuun oli uudenvuodenaattona hyökännyt takaapäin iso ulkomaalaislauma uhria paljon nuorempia kakaroita. Riivaajat veivät kännykän, ja poliisille on ilmoitus tehty. Mikäli oikein ymmärsin, monoa oli tullut ihan ensimmäiseksi takaraivoon. Uhrina tutun tuttu.

EDIT: Viittaus tähän
EDIT: Kuva lisätty
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 491
 • Liked: 2694
  • Professorin ajatuksia
Kuulin juuri varmalta taholta, että Heurekan puistossa suomalaisen nuoren kimppuun oli uudenvuodenaattona hyökännyt takaapäin iso ulkomaalaislauma uhria paljon nuorempia kakaroita. Riivaajat veivät kännykän, ja poliisille on ilmoitus tehty. Mikäli oikein ymmärsin, monoa oli tullut ihan ensimmäiseksi takaraivoon. Uhrina tutun tuttu.

EDIT: Viittaus tähän
EDIT: Kuva lisätty

Mitä olen siellä käynyt, niin Tikkurilan/Puistolan alue on silmiinpistävän värikäs, joten näitä uutisia on jatkossa tulossa myös lisää.

Ja eihän Tikkurila nyt mikään varsinainen lintukoto ole tainnut olla kymmeniin vuosiin, vaikka maahanmuuttajia ei olisi ollut lainkaan. En silti kaipaa uutta tuontikerrosta vanhan väkivallan päälle sinnekään päin pääkaupunkiseutua.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

Tsuudi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 624
 • Liked: 1518
 • Päähänpotkinnan voimaaannuttama Tsuudi pohjoisesta
Tuolla aiemmin ketjussa oli, että tätä nuorisoa vaivaa tekemisen puute, ja sitä tekemistä oikein etsimällä etsitään. Minä tiedän varsin rauhoittavan harrastuksen. Se on solmujen teko. Voin tulla opettamaan, ja varmaan foorumin kollegoista löytynee myös muita entisiä partiolaisia, jotka ovat aina valmiina. Uskon, että jo kerta ja yksi solmu riittää rauhoittamaan ryöstelyt lopullisesti ainakin näiden sankareiden osalta.
"Hyvä pystykorva on parempi kuin huono nainen."

Tagit: