UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Sijoitushomma  (Luettu 191301 kertaa)

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 1166
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #630 : 26.07.2019, 01:39:32 »
Kysyisin kyllä, että millä nämä eroavat normi suomalaisesta? Ensinnäkin kaltaisemme osakkeenomistajat ovat harvinaisia sijoittavien suomalaisten keskuudessa. Toisena nämä sijoittavat ovat nekin harvinaisuus säästäjien keskuudessa. Kolmantena vielä nämä säästäjätkin alkavat olla harvinaisia nykymenolla.

Mitä tulee mahdottomuuteen, niin saako tuollaisen isonkin palkan katoamaan nopeasti? Pyörittää vähän huonoa kiinteistökauppaa, tekee pari ylimääräistäkin remonttia ja kalustehankintaa kyllästymisen takia, sekä maksaa kaikkien noiden lainoista maksimimarginaalia. Siihen päälle se auto, jota pitää vaihtaa vuoden välein kymppitonnin välillä, luonnollisesti myös rahoituksella. Sitten päälle luottokorttivelkaa, kun piti saada Vepsäläisen "alesta" lamppu, Powerin alesta "äly"-TV ja Stokalta käsilaukku. Kaikkeen luonnollisesti lapinlisää päälle totaalisesta kilpailutuksen ja vertailun puutteesta, sekä koko pöhötyksen päälle vielä lisää kilpailuttamattomasta ja ylimitoitetusta vakuutuksesta. Sitten kun kaikki on kiristetty viimeisen päälle lähelle luottorajaa, niin siitä pieni onnettomuus ja sairasloman alennettu palkka, verottajalta tulee mätkyt, sekä se "halvalla" saatu Powerin "äly"-TV nostaa savut samaan aikaan. Niin alkavat lyhennysvapaat, luotto-ongelmat ja perintäkulut, sekä muutenkin järkyttävä velka ottaa taas vuosia takapakkia, jos siitä edes selvitään. Kyllä se pojat onnistuu hussata suuriakin summia rahaa, Suomessa on sellaisiakin ihmisiä, joilla on lääketieteellisesti todettu riippuvaisuus rahan lajoittamisesta hyväntekeväisyyteen.  :o

Sellaista se on, jos on omasta mielestään hyvätuloinen, eikä tarvitse laskea mitä mikäkin korko tulee maksamaan. Kun koko markkinatalous perustuu nykyään ihmisten kusettamiseen sillä, että eivät ne osaa laskea, vertailla ja miettiä loppuun asti, niin edellämainitulla ajattelumallilla on päinvastoin äärimmäisen helppoa kusta suuriakin summia.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 475
 • Liked: 4135
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #631 : 30.07.2019, 00:26:57 »
Lainaus
Antti Rinteen (sd.) hallitus on tehnyt selkoa taloudellista kytkennöistään ja ministerin virkatoimiin kuulumattomista tehtävistään.

https://yle.fi/uutiset/3-10840418

Aina ihmetyttää näiden ministerien taloudenpito, hyväpalkkaisissa lekotteluhommissa ovat olleet ja juuri mitään ei ole jäänyt käteen, tuon sakinko pitäisi johtaa Suomea. Kyllä ne taas jonkun veronkiristyksen keksivät nylkeäkseen piensijoittajia.

Olen miettinyt itse ihan samaa. Miten he piilottavat varallisuutensa, jotta voivat näyttää noin "köyhiltä". On todella huonoa yksityistaloudenpitoa, jos niin hyväpalkkaiset kuin he ovat, eivät saa vuosikymmeniin kartutettua varallisuuttaan tuon enempää.

Millä keinoilla he salaavat varallisuutensa? On epäuskottavaa, että he olisivat vuosikymmeniä kestäneen suurituloisuuden jälkeen noin "köyhiä".

Pitää muistaa, että poliitikot sanovat usein tulevansa toimeen työttömyyden perusturvan suuruisella rahamäärällä, koska käytännössä ruoat ja ateriat ovat heille usein ilmaisia. He saavat myös todella paljon erilaisia lahjoja ja voivat matkustaa ilmaiseksi. Tällä perusteella heille pitäisi jäädä suurista palkoista varsin paljon käteen.

Tähän teemaan ei kaiketi kukaan tutkiva journalisti ole uskaltanut puuttua?

Toisaalta jos on isot tulot nyt ja tulevaisuudessa myös niin miksi pitäisi säästää? Ehkä perintöä varten ja sitäkin massia voi jakaa jo etukäteen ulos. Onko kukaan ministeri mennyt vararikkoon tai omaisuutta laitettu pakkomyyntiin?


Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 664
 • Liked: 972
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #633 : 14.08.2019, 20:12:38 »
Voi olla , että kannattaa odottaa seuraavaan Brexit -päivään 31.10. ennen kuin laittaa enemmän rahaa kiinni.
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 190
 • Liked: 1217
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #634 : 15.08.2019, 13:35:39 »
Voi olla, että lama tulossa tänä tai ensi vuonna.

Suurin osa osakkeista on sellaisia, että tulot pienenevät lamassa, mutta tässä Harris Kuppermanin sijoitusblogista mielenkiintoinen kirjoitus Altisource - firmasta joka järjestelee maksamatta jääneitä asuntolainoja .. Ehkäpä hyvä sijoitus tasapainottamaan osakesalkkua joka muuten kärsisi lamasta.

Lainaus
Altisource Portfolio Solutions (ASPS – USA) is a default mortgage servicer. It owns a suite of products that handle every part of the default cycle from on-boarding a delinquent mortgage to the final sale of the property that is now REO (key services are; distressed real estate solutions, short-sale management, documentation, property preservation, inspection, valuation, escrow, brokerage, closing services, etc). This process often takes a few years per property, hence there is substantial recurring revenue as a property advances down this conveyer belt until the final sale. Since 2014 their revenue has declined in each year as fewer homeowners defaulted. When you have a fixed cost structure, this means that your earnings also decline. To offset these declines, they tried to diversify and acquired a bunch of businesses, which only wasted capital and made a mess of things. Over the past year, they’ve been undoing this acquisition binge and using the proceeds to pay down debt and repurchase shares. By the time that Altisource reports Q3 earnings, much of this disposal process will be completed and what will remain is an asset light service provider with somewhat cleaned up financials and a dramatically de-risked balance sheet. I think that earnings release is the moment when investors finally notice how cheap Altisource really is. What has existed for the past few quarters is a muddled mess of one-time charges and confusion. If you don’t believe me, look at how many pages of adjusted non-GAAP reconciliations they have in their most recent quarterly presentation.

If an economy goes bad, people lose their jobs, home prices decline and homes become worth less than the mortgage principal. In summary, mortgages go bad. I don’t think we’ll see the levels of defaults like during the last cycle, but I expect quite an uptick all the same. Particularly as housing prices as a multiple of income are at some of the highest levels in history—particularly in some of the coastal cities.
http://adventuresincapitalism.com/2019/08/12/altisource/
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 13:41:12 kirjoittanut Atte Saarela »

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #635 : 16.08.2019, 00:30:23 »
Yli 20 k€ laski salkut tänään, eilinen ja tämänpäiväinen lasku ovat pattiarallaa firman maksaman vuoden nettopalkan verran, ei yhtään huolestuta, paniikkipetterit roiskivat osakkeita laitaan ja keväällä ostavat kalliimmalla takaisin, tämä on nähty jo monta kertaa.

"Greed is Good"
https://www.youtube.com/watch?v=PF_iorX_MAw

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 865
 • Liked: 5800
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #636 : 16.08.2019, 00:32:51 »
Yli 20 k€ laski salkut tänään, eilinen ja tämänpäiväinen lasku ovat pattiarallaa firman maksaman vuoden nettopalkan verran, ei yhtään huolestuta, paniikkipetterit roiskivat osakkeita laitaan ja keväällä ostavat kalliimmalla takaisin, tämä on nähty jo monta kertaa.

"Greed is Good"
https://www.youtube.com/watch?v=PF_iorX_MAw
Vaan olemmeko nyt oikeasti siirtymässä uuteen talouteen, jossa kaikki vanhat anomaliat ja totuudet eivät toimi kuten aiemmin?

Liikkeellä olevan rahan määrä on lisääntynyt paljon, joka tulee vaikuttamaan paljon. Korot eivät kaiketi ole ikinä aiemmin olleet näin paljoa miinuksella?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #637 : 16.08.2019, 00:40:41 »
"Uusi talous", ensimmäisen kerran kuulin tuon termin tuttavaltani 1990-luvulla, hän sössi kaikki asiansa ja kuoli rutiköyhänä Polvijärvellä, RIP.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 865
 • Liked: 5800
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #638 : 16.08.2019, 01:17:40 »
"Uusi talous", ensimmäisen kerran kuulin tuon termin tuttavaltani 1990-luvulla, hän sössi kaikki asiansa ja kuoli rutiköyhänä Polvijärvellä, RIP.

Edellisen kerran tämä oli laajemmin käytössä it-buumin aikoihin hieman milleniumin jälkeen. Termin käyttö loppui tuolloin, kun it-osakkeet romahtivat syksyllä 2001. Tuolloin oli ajatuksena "uuden talouden" mahdollistavan pörssin loputtoman kasvun.

Uusi talous tarkoittaa tässä hetkessä kaiketi enimmäkseen sitä, että negatiivisten korkojen vuoksi raha on "ongelmajätettä", jonka hallussapidosta pitää maksaa. Koska inflaatio ei ole vielä kiihtynyt, rahan arvo ei ole laskenut kovin paljoa, vaikka se sitä tekee koko ajan.

On spekuloitu sillä, että jossain vaiheessa valtioiden suuret velkatasot aiotaan hoitaa inflaation avulla. Jää nähtäväksi. Mitä tämä sitten tarkoittaisi sijoittajille sekä maailmantaloudelle onkin toinen juttu.

Minusta tässä on kuitenkin varmaa vain se, että hyvillä paikoilla olevien omakotitaloalueiden arvo ei ainakaan laske. Kerrostalojen arvot voinevat kuitenkin laskea, ja moni ihminen joutuu kokemaan henkilökohtaisen tragedian, kun velkaa on enemmän kuin mitä neukkukuutiolla on arvoa. Unohtamatta tulevia remontteja. On perheitä, joiden olisi varmasti kannattavampaa elää tässä hetkessä vuokralla kuin yrittää maksaa asuntoa omakseen. Asuntoa, jonka arvo ei tämän hetken oletuksilla nouse koskaan reaalisesti samaan arvoon kuin mitä he siitä nyt maksavat.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #639 : 16.08.2019, 01:31:39 »
Hyvä firma jolla on osaava johto, pätevä henkilökunta ja haluttavat tuotteet on kuin voittamaton armeija.

Sun Tzu - The Art of War
https://www.youtube.com/watch?v=4M_e6mOfQE0

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #640 : 02.09.2019, 22:09:28 »
Tilanne Nordea salkussa ‎16. ‎kesäkuu‎ta ‎2018 vs ‎25. ‎heinäkuu‎ta ‎2019, ihan hyvä mutta paremminkin olisi voinut mennä.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 294
 • Liked: 3851
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #641 : 02.09.2019, 22:13:05 »
Tilanne Nordea salkussa ‎16. ‎kesäkuu‎ta ‎2018 vs ‎25. ‎heinäkuu‎ta ‎2019, ihan hyvä mutta paremminkin olisi voinut mennä.

Sijoitatko passiivisiin rahastoihin?
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #642 : 02.09.2019, 22:16:45 »
Minulla on joku kuppainen Nordean rahasto mutta 99% on suoria osakesijoituksia.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 294
 • Liked: 3851
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #643 : 02.09.2019, 22:25:48 »
Minulla on joku kuppainen Nordean rahasto mutta 99% on suoria osakesijoituksia.

Vahvaa voittoa näyttää olevan.

Miljoonaa on periaatteessa se luku, että voi laittaa passiivisiin ja lekotella loppuelämän tekemättä mitään. Tietty se käy vähän tylsäksi ja yleensä jengi lähtee kaikkea puuhailemaan.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #644 : 02.09.2019, 22:34:04 »
Minulla on vahva usko siihen että keväällä on 1,5 miljoonaa € kasassa ja se kyllä riittää minulle. Jo jonkin aikaa olen ollut henkisesti valmis lopettamaan työt mutta se on iso askel, toisaalta joskus se on edessä ja parempi se on ottaa ajoissa kuin myöhään.

Poju-Passiivimalli
https://www.youtube.com/watch?v=AZl5tLlXPTo

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 1166
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #645 : 03.09.2019, 09:59:44 »
Sanoisin Golimarille, että ota ja Downsihftaa, mutta tuolla toisen ketjun puolella on ilmennyt, että se ei ole ihan helppoa tuossa organisaatiossa. 8)


Vähän kyllä näyttävät tummilta pilvet itselle, tai oikeastaan ovat näyttäneet siltä jo puolenvuotta, mutta nyt vasta alkaa näyttää varmalta, kun talousmedioiden massainformointikin alkaa näyttää pahalta. Mutta saa nähdä.

Itse olen jonkin verran hyötynyt kyynisyydestäni jo nyt. Noh Nordean kanssa tuli vähän takkiin, mutta toteutettu siirtyminen Superista Smarttiin on mennyt nappiin ainakin toistaiseksi. Jotenkin tekisi mieli sanoa, että en ollut ihan väärässä epäillessäni täällä indeksiä jokin aika sitten, sekä epäilykseni ovat vain vahvistuneet.

Tuon lisäksi taloutta vetävän Jenkkilän sisäpiirikin näytti myyvän viimekuussa huolella lappuja. Sitä on vaikea olla epäilemättä Jenkki-indeksinkin kuplaantumista, kun Tim Cook myy 25% omppulapuistaan, eivätkä muutkaan sisäpiiriläiset seuraa kaukana perässä.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 459
 • Liked: 1505
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #646 : 03.09.2019, 12:14:08 »
Uskaltaako kysyä missä ajassa tuo Golimarin sijoitusten kokonaisarvonnousu on tullut? Toki tuossa on alkupääomakin ollut jo huomattava.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #647 : 03.09.2019, 12:51:06 »
Noin 10 vuoden aikana, alku oli nihkeää mutta viimeisen 5 vuoden aikana on mennyt ihan hyvin.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 459
 • Liked: 1505
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #648 : 03.09.2019, 15:50:36 »
Juuh. Itselläni on tässä näkyvissä olevassa tulevaisuudessa mahdollisuus "tuhlata" noin 10k euroa vuodessa johonkin, ja sijoittaminen tavalla tai toisella olisi siis suunnitelmissa. Kunhan löytäisi vielä aikaa perehtyä asioihin paremmin.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 069
 • Liked: 6849
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #649 : 03.09.2019, 16:51:41 »
Juuh. Itselläni on tässä näkyvissä olevassa tulevaisuudessa mahdollisuus "tuhlata" noin 10k euroa vuodessa johonkin, ja sijoittaminen tavalla tai toisella olisi siis suunnitelmissa. Kunhan löytäisi vielä aikaa perehtyä asioihin paremmin.

Kirjoitustesi perusteella voit lahjoittaa ko. summan seuraaviin kohteisiin:

- SPR
- Pakolaisapu
- Vihreät

jne.... vaikka maksamalla irakin poikien diskoreissuja...

Jos et niin pikku rasisti/natsihan siellä "no future" nimimerkin takana lymyää...

Meneekö mahdottomaksi? Loppuihin kohteisiin voi Antti Rinne antaa vinkkejä.

"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 1166
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #650 : 03.09.2019, 17:04:05 »
Juuh. Itselläni on tässä näkyvissä olevassa tulevaisuudessa mahdollisuus "tuhlata" noin 10k euroa vuodessa johonkin, ja sijoittaminen tavalla tai toisella olisi siis suunnitelmissa. Kunhan löytäisi vielä aikaa perehtyä asioihin paremmin.
Jos tuohon jotain vinkkejä pitää antaa, niin aloita saman tien pienellä panoksella. Nimittäin tärkeintä pörssiasioissa on tunteiden pitäminen aisoissa, sekä siihen valitettavasti auttaa yleensä vain kokemus. Se on paljon parempi tehdä tappiot ja myydä pohjilla pienillä summilla, niin sitten isommilla osaa odottaa korjausta takaisinpäin.  ;)
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 670
 • Liked: 4615
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #651 : 03.09.2019, 17:22:05 »
Juuh. Itselläni on tässä näkyvissä olevassa tulevaisuudessa mahdollisuus "tuhlata" noin 10k euroa vuodessa johonkin, ja sijoittaminen tavalla tai toisella olisi siis suunnitelmissa...

Itse olen nähnyt parhaaksi sijoitukseksi, kun sijoittaa lapsiin. Se on sijoittamista omaan perheen lisäksi myös kansan, valtion ja maapallon tulevaisuuteen (ellet pidä itseäsi tai lapsiasi keskimääräistä vähä-älyisempänä). Tuolla 10k vuodessa voi elintason kärsimättä tehdä yhden lisää joka vuosi.

Jos olet omasi jo hankkinut, eikä nuorikot kiinnosta, niin olen itselleni hahmotellut "perinnön sijoittamista" eli lahjoitan lapsille tai heidän lapsilleen jonkun houkuttelevan rahasumman (vaikka tuon 10k tai 20k puhtaana käteen) jokaisesta lapsenlapsesta jne...

Jos se tuntuu väärältä tai moraalittomalta, niin ajattele sen olevan vain YKn suosittelemaa kehitysapua.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 459
 • Liked: 1505
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #652 : 03.09.2019, 19:45:09 »
Juuh. Itselläni on tässä näkyvissä olevassa tulevaisuudessa mahdollisuus "tuhlata" noin 10k euroa vuodessa johonkin, ja sijoittaminen tavalla tai toisella olisi siis suunnitelmissa. Kunhan löytäisi vielä aikaa perehtyä asioihin paremmin.

Kirjoitustesi perusteella voit lahjoittaa ko. summan seuraaviin kohteisiin:

- SPR
- Pakolaisapu
- Vihreät

jne.... vaikka maksamalla irakin poikien diskoreissuja...

Jos et niin pikku rasisti/natsihan siellä "no future" nimimerkin takana lymyää...

Meneekö mahdottomaksi? Loppuihin kohteisiin voi Antti Rinne antaa vinkkejä.
Veroja tulee ihan riittämiin maksettua kitisemättä, ja hyväntekeväisyyteen rahojen lykkäämisen suhteen olen aika skeptinen. Toki omat tulonsa saa jokainen tuhlata vaikka Junes Lokan kaljarahastoon, jos siltä tuntuu.

Täysin velattomana voi about suomalaisen keskituloillakin säästää ihan mukavia summia, ja tällä hetkellä yrittäjä-duunarius maistuu sen verran mukavalta että ei ole vapaa-ajan ongelmia milloin ehtisi rahaa tuhlaamaan. Suhdanneherkällä alalla on tahkottava silloin kun töitä on, mutta en silti koe järkevänä seisottaa rahoja omalla tai firman tililläkään enempää kuin oma turvallisuuden tunne vaatii.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 475
 • Liked: 4135
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #653 : 21.09.2019, 22:24:55 »
Valoe mielenkiintoinen seurattava. Firman johto puhelee ruusuisesta tulevaisuudesta, mutta konkurssi voi tulla ihan koska tahabnsa. meneeköhän anti läpi.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #654 : 25.09.2019, 21:03:44 »
Jaahas, nyt sitten minulla on kytkös huumekauppaan, vaikkakin laillistettuun sellaiseen.

Lainaus
x

Vancouver, BC – September 23, 2019 – Clean Commodities Corp. (TSX VENTURE: CLE)
(“Clean Commodities” or the “Corporation”) is pleased to announce that it intends to spin-out
its wholly-owned subsidiary, Western Hemp Corp. (“Western Hemp” or “WHC” or “SpinCo”), to
the Corporation’s shareholders. Western Hemp is a licensed hemp producer under the Cannabis
Act (Canada) and is pursuing a high-margin CBD-focused business model. In conjunction with
the spin-out, SpinCo intends to seek a listing on the Canadian Securities Exchange.

x


https://docs.wixstatic.com/ugd/4345ea_698c9d04b8524e588653a67181e99f25.pdf

https://www.cleancommodities.com/

https://stockhouse.com/companies/bullboard/v.cle

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #655 : 02.10.2019, 19:38:42 »
Melkoista hehkutusta mutta mitä siitä kun olen itse ollut samaa mieltä jo vuosia.

Revenio: kultamunia munivia hanhia on nyt kaksi
https://www.youtube.com/watch?v=4wNrI8AwXJg&feature=youtu.be

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #656 : 02.10.2019, 21:27:21 »
Minulla on vahva usko siihen että keväällä on 1,5 miljoonaa € kasassa ja se kyllä riittää minulle. Jo jonkin aikaa olen ollut

+50% puolessa vuodessa? Kuulostaa aika hurjalta.

Riippuu tietysti mitä riskialtista siellä salkussa on. Millaisiin osakkeisiin olet fyffet laittanut?  Montako eri yhtiötä, mistä maista ja toimialat -  ja saa niitä yhtiöitäkin toki sanoa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 801
 • Liked: 22224
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #657 : 02.10.2019, 21:37:47 »
Viime keväänä kävi salkut melkein 1,2 miljoonassa € mutta kesän tullen tippuivat, se on ihan normihommaa joka tapahtuu joka vuosi. Suurin osa on erittäin vähäriskistä sijoitusta. En nyt anna mitään sijoitussuositusta mutta Helsingin pörssissä Revenio ja eQ ovat omasta mielestäni parhaimmistoa.

Taffu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 618
 • Liked: 998
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #658 : 02.10.2019, 22:02:38 »
Melkoista hehkutusta mutta mitä siitä kun olen itse ollut samaa mieltä jo vuosia.

Revenio: kultamunia munivia hanhia on nyt kaksi
https://www.youtube.com/watch?v=4wNrI8AwXJg&feature=youtu.be

Joo toi oli mullakin tänään päivän ainoa nousija.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 014
 • Liked: 21672
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #659 : 02.10.2019, 22:05:54 »
Ehkä pitäisi sijoittaa myös Viagraan.
Reservaatin asukki.

Tagit: bio hit nocart