Kirjoittaja Aihe: Sijoitushomma  (Luettu 180060 kertaa)

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 918
 • Liked: 4207
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #870 : 15.03.2020, 12:44:39 »
Mitä tarkoitat että valuutta voi hajota jalkojen alta? Miten ja miksi niin kävisi? (Pitää kysellä näitä tarkennuksia nyt jo kun hommaa seuraamalla osasin myydä ajoissa. Että pitääkö siitä entistäkin  kelo huolehtia)

Minusta on täysin mahdollista, että euro hajoaa tässä koronaepidemiassa. EU:ta ei efektiivisesti ole tällä hetkellä, yksittäiset kansallisvaltiot tekevät päätökset. Jokainen jäsenvaltio ottaa velkaa eri tahdilla riippuen taudin etenemisestä, ja lopputuloksena saadaan lihava riita siitä, kuka maksaa viulut lopun viimein.

Jäsen Miniluville:
Tällä hetkellä euro on minusta ollut jo jonkin aikaa yliarvostettu (euro on dollaria korkeammalla, vaikka talous on EU:ssa heikoissa kantimissa jo ennen koronaa). EU alueen talouden notkahdusta on aika vaikeaa saada EU:ssa korjattua, mikäli euro säilyttää arvonsa kansainvälisillä markkinoilla. Ja tiedättehän miten Saksa suhtautuu euron arvon devalvoimiseen. Nämä ovat syyni siihen miksi en halua pistää arvometallia yhtään mihinkään.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 342
 • Liked: 12914
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #871 : 16.03.2020, 15:00:04 »
Jenkki-jee-jee pörssin pre-market on tällä hetkellä -9% / -2100 pojoa, ja ilmeisesti "limit downissa", eli rajoitin päällä.

JA tämä siis edellisten luisujen päälle JA vaikka tiputtivat korot käytännössä nollaan JA tuuppasivat pörssiin bittirahaa ihan perkeleesti. Mitä tapahtuu, kun pörssi aukeaa? Aukeaako edes?

Metalleista hopea oli tänään pahimmillaan -18% laskussa -niiden edellisten, kohtuullisen jyrkkien laskujen päälle. Jopa kultakin on 5.5% laskussa (tätä kirjoittaessa).

Se nyt oli toki selviö, että varsinkin ameriikan pörssi on ollut täysin todellisuudesta irrallaan edellisen bumtsin (2008-2009) jäljiltä, joten oli täysin odotettua, että ilmaa pitikin vähän pihistä pois. Corona oli pelkkä triggeri, ei koko syy.

Tässä vaan vähän huolestuttaa, että zombie-firmojen mukana saattaa mennä ne elinkelpoisetkin yritykset, jos ei tuota syöksykierrettä saada hallintaan. Vähän huonolta näyttää, kun FED (kuten kaikki muutkin keskuspankit) näyttävät toistelevan niitä samoja virheitä, joilla koko kupla alunperin puhallettiin kokoon. Joutuvat laskemaan korot miinukselle, ja siitä taas voi globaalisti seurata vaikka ja mitä jännää. Koko pankkisektori on vähän kiikunkaakun jo valmiiksi, ja jos korot tärähtää pakkasella (siinä viimeisessäkin plussakorkojen saarekkeessa), niin mitä käy esim. Deutschelle..? Ja jos se menee nurin, niin mitä muuta menee mukana? Deutschen kurssi oli viisi vuotta sitten yli 30 euroa. Vuonna 2007 se oli yli satasen. 2020 helmikuussakin se oli vielä yli kympin. Nyt sen kurssi on 4,5 euroa... ja laskussa...

e:selventävä tarkennus lisätty
« Viimeksi muokattu: 16.03.2020, 18:26:26 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 557
 • Liked: 21769
 • Ego sum Spartacus
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #872 : 24.03.2020, 11:09:55 »
Lainaus

Revenion kilpailijan teknologiaa suositellaan vältettäväksi - Revenio on nyt Inderesin mukaan vahvoilla

X

Silmälääkärialan ammatillisissa julkaisuissa on annettu suosituksia ilmapuhkumenetelmän välttämiseksi silmänpaineen mittauksessa. Kyseessä on Inderesin aamukatsauksen mukaan Revenion omistaman Icaren tärkein kilpailija silmänpaineen mittauksen teknologioissa.

X

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/revenion-kilpailijan-teknologiaa-suositellaan-valtettavaksi-revenio-on-nyt-inderesin-mukaan-vahvoilla/c95567b5-0230-4c6d-b9c5-d9b646f39b1f

Lainaus
X

Revenion Icare on vahvoilla hyötymään tilanteesta. Vaihtoehtoinen Goldmannin applanaatiomenetelmä edellyttää silmän puudutusta ja vaatii kattavan käyttäjäkoulutuksen. Ilmapuhkua käytetään laajasti erityisesti optikkoliikkeissä, joissa on tarve helppokäyttöiselle, kannettavalle ja nopealle laitteelle.

Käytännössä kaikkien Revenion pääkilpailijoiden valikoimista löytyy ilmapuhkulaitteita. Selvityksemme mukaan ilmapuhkulaitteiden myynti vuositasolla on yli 100 miljoonaa dollaria, mutta täysin tarkkaa markkinatietoa on vaikea saada. Icaren liikevaihto viime vuonna oli 35 miljoonaa euroa. Yhtiölle avautuu potentiaalisesti merkittävä pitkän aikavälin mahdollisuus tilanteesta, sillä Icaren patentoitu menetelmä tarjoaa ylivertaisen sekä kustannustehokkaan vaihtoehdon ilmapuhkulaitteiden korvaamiseen.


https://www.inderes.fi/fi/uutiset/revenion-kanssa-kilpailevaa-teknologiaa-suositellaan-valttamaan-tartuntariskin-takia

vainukoira

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 930
 • Liked: 684
 • Totuus ei pelkää tutkintaa.
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #873 : 25.03.2020, 11:34:00 »
Nyt on melko halpaa. Mitähän tässä kannattaa ostaa? Mitä mieltä homman sijoittajat ovat?
Kansanmurha väestönsiirroilla, ampumalla tai rodunsekoituksella on kansanmurha. Ja joka sen tekee, on kansanmurhaaja.

Totuutta vastaan voidaan käydä vain valheilla, jotka ovat alttiita vääräksi todistamiselle. Näin ollen vain totuus on laitonta vihapuhetta.

Ennen poliisi tutki ihmisten tekemisiä, nykyään sanomisia.

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 750
 • Liked: 1083
Vs: Sijoitushomma
« Vastaus #874 : 25.03.2020, 12:48:26 »
Nyt on melko halpaa. Mitähän tässä kannattaa ostaa? Mitä mieltä homman sijoittajat ovat?
Todennäköinen kuolleen kissan pomppu on meneillään. Ostoja voi alkaa hajauttaa ja erityisen hyviin paikkoihin/yrityksiin voi aina harkita, mutta yleisesti ottaen pohjia tuskin on nähty ja nämä karhu markkina ovat vasta alussa.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh

Tagit: bio hit nocart