Kirjoittaja Aihe: 2014-10-07 MTV: Katujengi hakkaa lapsia ja nuoria Itä-Helsingissä  (Luettu 995826 kertaa)

L.N

 • Vieras
Näitä uutisia on nyt viime aikoina tullut yli sietokievyn. Rupeaa vituttamaan koko monikulttuuri entistäkin enemmän, vaikka luulin sen olevan mahdotonta. Tekisi mieli äänestää natseja eduskuntaan.
Juuri näin. Kyllä ahistaa. Tuskaa lisää vielä se 100% fakta, että kukaan ei tule tekemään tälle asialle yhtään mitään. Poliisi on lainsäädännön sekä rasismisyytöspelkojen vuoksi täysin voimaton ja jos ei poliisi puutu tähän, niin kuka sitten?

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 460
 • Liked: 6098
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
Asiantuntija huolestui Helsingin väkivaltaisesta katujengistä - ”Nuoret tekijät voivat selvitä puhuttelulla”

Poliisi epäilee 13-18-vuotiaista koostuvaa nuorisojengiä jo 70 pahoinpitelystä ja ryöstöstä, jotka ovat tapahtuneet syksyn aikana.
Ilta-Sanomat kertoi tänään väkivaltaisesta katujengistä, joka on hakannut ja ryöstänyt nuoria ja lapsia Helsingin seudulla.

Poliisi epäilee 13-18-vuotiaista koostuvaa nuorisojengiä jo 70 pahoinpitelystä ja ryöstöstä, jotka ovat tapahtuneet syksyn aikana.

- Jos isompi ryhmä liikkuu, niin kyllä se saa aika lyhyessä ajassa paljon pahaa aikaiseksi, Aseman Lapset ry:n toiminnanjohtaja Christian Wentzel sanoo.

Helsingin kaupungin sosiaalitoimen poliisille lähettämän viestin perusteella jengin itsetarkoituksena ei ole ryöstäminen, vaan väkivalta.

- Jos näin on, se on vielä huolestuttavampaa. Sellainen kertoo erittäin vakavasti oireilusta ja pahoinvoinnista.

Wentzel kiinnittää huomiota myös siihen, ettei osa nuorisojengistä ole rikosoikeudellisessa vastuussa, koska se alkaa vasta 15 vuoden iässä.

- Tulee ongelmaksi tämän selvittämisessä, kun osa lapsista on niin nuoria, että he kuuluvat sosiaalityön piiriin. 15 vuotta täyttäneiden kohdalla on eri prosessit.

- 13- ja 14-vuotiaat tekijät saattavat päästä pelkällä puhuttelulla.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747867397.html
If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Ioannes

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 35
http://yle.fi/uutiset/nuorisoporukka_hakkaa_ikatovereitaan_helsingissa/7514413

YLE:kin pakotettu heräilemään.

Lainaus
Viranomaisten mukaan uhrit ovat todennäköisesti kuitenkin valikoituneet sattumanvaraisesti. Nettikeskusteluissa esitetty väite väkivallan kohdistumisesta nimenomaan kantasuomalaisiin ei pidä ylikomisario Tuomo Lotan mukaan paikkaansa.

Että näin... Koska uutisessa ei erikseen mainita, että turpaansa saaneiden joukossa on myös mamuja, modernia medialukutaitoa käyttäen se lienee tulkittavissa niin, että porukka on piessyt vain spermanaamoja. 100% spermanaamaedustus ei tietenkään tarkoita, että väkivalta olisi nimenomaan kohdistettu han-suomalaisiin.

Vera

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 139
Tulisi Ryssä ja miehittäisi. Mulla on sellainen näppituntuma, että Ryssät eivät sietäisi tällaista meininkiä pätkääkään. Ja he todella katsoisivat, keitä rajojen yli päästettäisiin. Jos nyt pitäisi valita Venäjän ja EU:n väliltä, kääntyisin selkeästi itään. Nykyisen kaltainen liberaali ja munaton Eurooppa on todella syvältä.

Ne samat venäläiset jotka päästävät maahan joka vuosi satoja tuhansia Uzbekistanista ja Tadzhikistanista (plus laittomat), joilla on käytännössä vapaa maahanmuutto Kazakhstanista, suurehkoja omia muslimivähemmistöjä, paljon korkeampi rikollisuus kuin täällä, ja etninen väkivalta on arkipäivää? Jos olet oikesti sitä mieltä että siellä on kivaa, miksi et muuta sinne?

Janne

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 419
 • Liked: 360
http://yle.fi/uutiset/nuorisoporukka_hakkaa_ikatovereitaan_helsingissa/7514413

YLE:kin pakotettu heräilemään.

Lainaus
Viranomaisten mukaan uhrit ovat todennäköisesti kuitenkin valikoituneet sattumanvaraisesti. Nettikeskusteluissa esitetty väite väkivallan kohdistumisesta nimenomaan kantasuomalaisiin ei pidä ylikomisario Tuomo Lotan mukaan paikkaansa.

Että näin... Koska uutisessa ei erikseen mainita, että turpaansa saaneiden joukossa on myös mamuja, modernia medialukutaitoa käyttäen se lienee tulkittavissa niin, että porukka on piessyt vain spermanaamoja. 100% spermanaamaedustus ei tietenkään tarkoita, että väkivalta olisi nimenomaan kohdistettu han-suomalaisiin.

Kyllä siinä täytyy olla suojaväri päällä, mikäli aikoo jäädä tästä rikastuksesta osattomaksi. Virolaisia, Venakkoja, Brittejä ja muita valkonaamoja mahtuu noin isoon hakattujen ja ryöstettyjen joukkoon jo tilastollisestikin.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 682
 • Liked: 5745
 • Understanding is a three-edged sword.
HS-koodikieli on kuitenkin käytössä.  Etnisyydestä HS ei puhu mitään.

Toisaalta kommentointi on ainakin vielä auki ja moderaattoreilla vuoronvaihto menossa, kommenteissa taustaisuus tuodaan moneen kertaan esille:
http://www.hs.fi/kaupunki/a1305882196379

Voi olla, että mielikuvani on väärä, mutta minusta viime kuukausinan Hesarin uutisten kommenttien ennakkosensuuria on vähennetty aika paljon.

YLE Puheessa ohjelmakin jo aiheesta:

Lainaus
Nuorten katuryöstöjä taas paljon

Nuorten tekemät väkivaltaiset katuryöstöt ovat lisääntyneet syksyn aikana pääkaupunkiseudulla. Tekijät ovat 13-18-vuotiaita poikia, jotka ovat ryöstäneet toisilta nuorilta rahaa ja puhelimia. Ilmiö ei ole uusi, sillä vastaavia tulee esiin aika ajoin.

Nyt tekijöinä on ollut kaksi pääosin maahanmuuttajataustaisten nuorten porukkaa. Pelkästään Helsingin poliisi on tutkinut syyskuun aikana yli 60 ryöstöä, ulkomaalaistaustaisten alaikäisten osuus teoista on 20. Tämäkin on rikoskomisario Mikko Halmeen mukaan melko paljon. Väkivalta on ollut vakavaa vain parissa tapauksessa, suurin osa uhreista on selvinnyt naarmuilla.

Mistä johtuu väkivalta?

Tutkimusten mukaan rikollisuus ja väkivalta ovat vahvasti yhteydessä sosiaaliseen syrjäytymiseen. Nuorilla ammatin tai koulutuksen puuttuminen, pitkä työttömyys ja matalat tulot ovat yhteydessä rikollisuuteen.

Meneekö maahanmuuttajanuorilla huonommin kuin valtaväestön junnuilla? Esimerkiksi maahanmuuttajanuorten koulupudokkuus on huomattavasti suurempaa kuin kantasuomalaisilla, ja koulupudokkuus jos mikä, aiheuttaa syrjäytymistä. Miksi maahanmuuttajataustainen nuori mies lopettaa ammattikoulun kesken? Mitä asialle voisi tehdä?

Erikoistutkija Elina Kilpi-Jakonen Turun yliopistosta on tutkinut aihetta. Kuuntele juttu

Toimittajana Heidi Laaksonen.

Mitä nuoret itse tuumivat katuryöstöistä? Uskaltavatko he kulkea kaikkialla? Onko heillä käsitystä siitä, miksi nuoret ryöstelevät? Liina Johansson käyskenteli Helsingin kaduilla ja kyseli. Kuuntele juttu

YLE: Nuorten katuryöstöjä taas paljon

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004
Poikkeuksellisen hyvin on tämä juttu noussut otsikoihin. Olikohan liian tymäkkää salattavaksi?

Helsingin Sanomatkin on herännyt:
Lainaus
MTV: Raaka katujengi pahoinpitelee nuoria Helsingissä – pisteitä tyrmäysiskuista

Nuorisosta koostuva katujengi pahoinpitelee ja ryöstää lapsia ja nuoria. Tapauksia on ollut yhteensä jo noin 70, kertoo MTV.

Kiinniotettuja on MTV:n haastatteleman ylikomisario Tuomo Lotan mukaan jo noin parikymmentä ja vangittuja neljä.

Jengi koostuu 13–18-vuotiaista nuorista, ja tapauksia on sattunut ainakin Itä-Helsingissä ja Alppipuistossa. Väkivallan uhrit ovat olleet sivullisia.

Ryhmä on MTV:n mukaan käyttänyt poikkeuksellisen raakaa väkivaltaa, josta se on tehnyt jonkinlaista keskinäistä peliä. Pelissä on jaettu pisteitä muun muassa siitä, jos saa uhrinsa maahan ensimmäisellä lyönnillä.
http://www.metro.fi/uutiset/a1387807423823

Kannattaa huomata kuinka tehokkaasti Sanoma Osakeyhtiö on sanitoinut kaikista oleellisimman tiedon - tekijöiden ja uhrien etnisyyden - vaikka julkaisuna on vasta kolmannen luokan ilmaisjakelulehti. Hesari tulee tekemään kaikkensa, että mahdollisimman moni lukija ymmärtää vahingossa väärin sen, mitä oikeasti on tapahtumassa. Kuten PS:n toimiston kivitysjutussa, se ei tule keskittymään faktoihin tai tapahtumiin, vaan mielikuviin ja suomalaisten reaktioiden ongelmallistamiseen. Sanokaa minun sanoneen.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 117
 • Liked: 10210
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Eino P tapansa mukaan tiivistikin koko keissin: suomalaiset on kuohittu tehokkaasti jopa heidän vanhempiensa toimesta ja tietenkin koko yhteiskunnan avustuksella pelkiksi saamapuolen nyrkkeilysäkeiksi. Mamujen mukana hengailevat suomilaiset ovat sisäistäneet mocutuksen ydinsanoman ja ovat tietenkin samanlaisia rottia kuin muutkin jengiläiset.

POLIISIN rooli asiassa on jättää tutkimatta tai hyssytellä ja vähätellä tapahtumia sekä uhkailla ja sumuttaa uhreja hiljaisiksi, sossujen ja muiden rahanjakajien yrittää ostaa jengibosseja verorahalla hieman kiltimmiksi sekä kiristää sossun varassa jotenkin olevia uhreja esim. huostaanotoilla ym, oikeuslaitoksen tehtävänä on tietenkin jakaa "ehtoollista" ja muita 0-tuomioita, median vääristellä ja jättää uutisoimatta sekä poliitikkojen vaieta koko asiasta tai vääntää se joksikin aivan muuksi kuin mitä se on.

Kaikilla on siis oma roolinsa, kaikki voittavat. Siis ne tahot jotka voittavat aina.

JOS joku vastavoima nousisikin niin POLIISI ja kaikki muutkin viranomaiset ryhtyisivät välittömästi kovimpiin mahdollisiin voimakeinoihin sitä vastaan ja kyllä sitten saisi lakia venyttää aivan miten tahansa. Median ulina kuuluisi taustalla kuuhun.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

M13

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 870
 • Liked: 709
JOS joku vastavoima nousisikin niin POLIISI ja kaikki muutkin viranomaiset ryhtyisivät välittömästi kovimpiin mahdollisiin voimakeinoihin sitä vastaan ja kyllä sitten saisi lakia venyttää aivan miten tahansa. Median ulina kuuluisi taustalla kuuhun.

Poliiseja on väestöstä n. 1-1,5/1000, joten jos 1% suomalaisista kyllästyy nykymenoon, ei poliisilla ole enää mitään virkaa. Tämä on hyvä muistaa myös niiden äpyleiden, jotka ehdoin tahdoin kaivavat verta nenästään.
Näin lasketaan yksittäistapauksia

"Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly, and applying the wrong remedies."
 Ernest Benn

Saippuakupla

 • Vieras
Lainaus
Nuoria hakkaava katujengi sopii tapaamisensa WhatsAppissa - keikoilla mukana puukkoja

[...]

Poliisin mukaan jengiläisillä on ollut hallussaan erilaisia aseita, muun muassa puukkoja, pesäpallomailoja ja muovikuula-aseita. Jengiläiset ovat kohdistaneet väkivaltaa pääasiassa muihin lapsiin ja nuoriin ja se on ollut paikoin erittäin raakaa.

Poliisin arvion mukaan porukassa on kymmeniä nuoria eri etnisistä ryhmittymistä ja heitä saapuu pääkaupunkiseudulle myös muista suomalaiskaupungeista. Tapaamiset suunnitellaan pikaviestipalvelu WhatsAppissa.

Lisäksi pahoinpitelyistä ja ryöstöistä kerrotaan muille jäsenille sosiaalisen median palveluissa. Siellä muun muassa lasketaan pisteitä, joita saa esimerkiksi siitä, jos uhri kaatuu jo ensimmäisestä iskusta tai siitä, että uhri on erityisen arka tai heikko.

Poliisin mukaan motiivi toiminnalle on epäselvä, sillä nuoret eivät ole kuulusteluissa juuri halunneet puhua siitä.

[...]

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/nuoria-hakkaava-katujengi-sopii-tapaamisensa-whatsappissa-keikoilla-mukana-puukkoja/4389328

Mursu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 278
 • Liked: 2385
...syyhän on tietysti maahanmuuttajien kokema rasismi, syrjintä sekä apeat verhot. Nyt, Hesari, etuivu uusiksi, että määrärahat kanavoidaan vähemmän syrjivästi. Like a boss.

Tätä uhriajattelua Iltasanomat jo toi:

Lainaus
Helsingin kaupungin sosiaalitoimen poliisille lähettämän viestin perusteella jengin itsetarkoituksena ei ole ryöstäminen, vaan väkivalta.

- Jos näin on, se on vielä huolestuttavampaa. Sellainen kertoo erittäin vakavasti oireilusta ja pahoinvoinnista.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747867397.html

En ymmärrä tätä uhriajattelua. Ihmisiä kiinnostaa valta. Toiset hankkivat sitä laillisesti etenemällä urallaan johtaviin asemiin. Toiset taas hakevat sitä laittomasti rikosten kautta. Ei siinä sen kummempaa. Se, joka lyö toista naamaan saa siitä nautintoa. Siksi hän lyö, ei siksi, että hän voisi pahoin.


falco

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 684
 • Liked: 1933
Miettikääpä: ainoa syy, miksi tämä kammottava rikosaalto tuli uudelleen mediaan, oli se, että joku taho laittoi Kulosaaren fb-sivulle sosiaaliviranomaisen ei-julkiseksi tarkoitetun viestin. Ko. sivustolla joku jo ehti kertoa keskustelleensa sosiaaliviranomaisten kanssa ja korosti, että viesti olisi kuulunut kirjesalaisuuden piiriin.

Media oli jo ehtinyt hiljentyä tämän rikollisjoukkion aiemmista hyökkäyksistä uutisoituaan niistä vain pienellä präntillä ilman mitään jatkoanalyysia. Tänään on tullut esiin, että samaa rikollisjoukkoa epäillään ainakin Tikkurilan ja Kauklahden iskuista, ja olikohan listalla muitakin. Ainakin huhuja liikkuu Haukilahdessa tapahtuneesta. Poliisi ja sosiaaliviranomaiset ovat tienneet rikosten välisen yhteyden, mutta kai asia oli kansalaisilta tarkoitus pimittää mahdollisimman pitkälle.

Lotta tosiaan pyöristelee uhrien ja rikollisten taustoja, vaikka sosiaaliviranomainen yksilöi ne seuraavasti:

Lainaus
- kohdentuu suomalaista syntyperää oleviin lapsiin/ nuoriin / nuoriin aikuisiin
- tekijöiden joukossa lienee pääosin etnisiä ryhmittymiä ja romaneja

Rikosten tekotavat sekä etenkin motiivi ovat kammottavia. On myös syytä epäillä, että motiivien joukossa voisi olla rasistinen viha kantaväestöä kohtaan - tai vähintään ylemmyydentuntoinen halu alistaa kantaväestön nuoret väkivallalla ja sen pelolla.

Ilman tietovuotoa asia tuskin olisi uudelleen noussut esille.Saippuakupla

 • Vieras
Musta Barbaari kommentoi asiaa naamakirjassa.

https://www.facebook.com/mustabarbaariofficial/posts/411996238951980

Tähän uutisalueen ketjuun ei tarvitse kopioida kuvakaappauksia kyseisestä keskustelusta.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004
Musta Barbaari kommentoi asiaa naamakirjassa.

https://www.facebook.com/mustabarbaariofficial/posts/411996238951980

Niin hänen kuin uutisenkin mentaliteetti uhkuu suomalaisten syyllistämistä, vaikka tästä tapahtumaketjusta on suomalaisuus - jopa geneettisessä mielessä - kaukana. Kommentaattorit kiertävät puuroa aivan samalla tapaa.

Ideana tällaisessa sataprosenttisessa moraalisessa epärehellisyydessä on, että kolmannet osapuolet alkavat epäillä tiedon puutteessa suomalaisia ja kunnioittaa suvaitsevaisuuden agendaa (joka koostuu pääasiassa harhaanjohtamisesta ja epärehellisyydestä) sen sijaan että edes alkaisivat selvittämään, mitä siellä uutisen siivottujen sanojen takana on.

Tärkeää on ylläpitää pokkansa, eikä koskaan livetä olemaan rehellinen asiaintilasta. Musta Barbaari aikoo ilmeisesti rakentaa tämän varaan koko uransa.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Rusinapulla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 926
 • Liked: 1562
 • Vilttiketjun pullahalaaja
Näitä uutisia on nyt viime aikoina tullut yli sietokievyn. Rupeaa vituttamaan koko monikulttuuri entistäkin enemmän, vaikka luulin sen olevan mahdotonta. Tekisi mieli äänestää natseja eduskuntaan.

Kun tämä meno vain jatkuu ja vuosien myötä pahenee, tulee vielä päivä, kun siellä Eduskunnassa onkin niitä natseja ja vieläpä enemmistö.

Poliittista korrektiutta korville läimäisten on pakko todeta että se se vasta olisikin ilon päivä jos liberaali nykymeno on sitä mikä on mukamas ok ja fantsua.
"Teidän on pakko hyväksyä meidän ikivanhat perinteemme: lihakarjan teurastaminen islamilaiseen tapaan tai vaikka se, että naiset pitävät huivia. Tästä ei voi keskustella."
- H. Bahmanpour 16.9.2014 Helsingin Sanomat

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 117
 • Liked: 10210
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Miettikääpä hetki jos Hkissä olisi pääosin suomalaista koostuva jengi, jossa pyörisi myös mukana pari arabia ja sloboa, ja pääosa tai edes liki puolet uhreista olisi Kultamunia.

Voi sitä median 24/7 ulinaa, puhuvia päitä telkkarissa, pöyristymistä, irtisanoutumisen vaatimista Soinilta joka ei ole jengin jäsen, jatkuvaa vihjailua PS kytkennöistä jne jne.

Kaikki alle 18 v jengiläiset lähtisivät huostaan heti, yli oleville jaettaisiin kaakkua eikä vältsiin sitä makiampaa ehtoollista.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 017
 • Liked: 10076
 • On a mission from The God
Kahdeksan vuotta sitten Ruotsissa uutisoitiin vastaavanlaisista tapauksista. Mamunuorten motiivi oli "vi krigar mot svenskarna".

Nyt sama ilmiö on Suomessa. Tällä kertaa mamujen sota-onni voi kuitenkin vielä kääntyä heitä vastaan.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014, 17:40:39 kirjoittanut Tosiasiallinen Nuiva »
Ceterum censeo Multiculturam esse delendam

Vera

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 139
Mitä Suomessa käytännössä tehdään alle 15-vuotiaille rikollisille?

Sietäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 240

Kaikki alle 18 v jengiläiset lähtisivät huostaan heti, yli oleville jaettaisiin kaakkua eikä vältsiin sitä makiampaa ehtoollista.

Jonkun jutun mukaan näissä jengiläisissä on huostaanotettuja, jotka nähtävästi kotilomillaan ovat tulleet pk-seudulle pahoinpitelemään.

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 140
 • Liked: 9128
Ihme juttu että uhreiksi onkin valikoituneet pottunokkien jälkikasvu. Ne nimittäin taitavat olla, ainakin ilta-aikaan, vähemmistönä noilla alueilla jossa pahoinpitelyjä ilmenee.
"Sananvapautta ei ikinä rajoiteta, jos sananvapaudesta rajataan ulos ne alueet, joita rajoitetaan." - Matti Molari

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 117
 • Liked: 10210
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Niin tosiaan, onhan hesassa niitä parempia han- suomilaisiakin: perintörikkaat ja RKPeeläiset. Joo, kyllä poliisi tekee jossain vaiheessa BOSSeille selväksi ettei tiettyihin paikkoihin ole syytä mennä tai sitten sattuu ihan fyysisesti ja jopa poliisi tietää että ainoa asia mitä Kultamuna oikeasti kunnioittaa on se että sattuu..

Vain köyhiä suomalaisia, siis n. 90%, saa tappaa, raiskata, ryöstää ja hakata invalideiksi.

Vähänx ratkaisin taas ongelman muttei esim SUPERkaupunginjohtajuutta heru :(
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004
Kahdeksan vuotta sitten Ruotsissa uutisoitiiin vastaavanlaisista tapauksista. Mamunuorten motiivi oli "vi krigar mot svenskarna".

Nyt sama ilmiö on Suomessa. Mamujen sota-onni voi vielä kääntyäkin.

Mielestäni viime viikkojen uutiset ovat menneet pelottavan hyvin loppukesästä esittämäni spekulaation tahtiin, jonka mukaan Nuoriso(tm) innostuu joukkokahakointiin kun koulut ovat alkaneet, vitutus noussut, ja ulkonakin on alkanut olla kylmää. Veikkaan, että tällä menoa todennäköisyys kahakointiin esimerkiksi Kampin seudulla nousee vielä suureksi, "protestina" näistä kiinniotoista. Odotan mielenkiinnolla, laitan vinkikseni että etnissävytteistä porukalla riehuntaa (vähintään "protestina poliisin rasistisia toimia vastaan") tulee esiintymään Helsingin keskustassa seuraavan kahden viikon aikana 40% todennäköisyydellä.

Ongelmana tosin on, että oikeasti uutiskynnyksen ylittävän kahakan muodostumiseen tarvitaan kaksi maahanmuuttajajengiä mätkimään toisiaan. Pelkästä suomalaislasten ja -nuorten hakkaamisesta oman huvin vuoksi kun ei saada uutista kuin tiedonvälitystapaturman kautta, kuten todistetuksi tuli. Vain vahingossa tapahtunut tietovuoto saattoi kansalaisten tietoon tämän tapausten sarjan, jossa useisiin kymmeniin lapsiin on kohdistettu raakaa ja järjestelmällistä etnistä väkivaltaa. Niin hyvin monikulttuuriautuuden verkko tuntuu pitävän.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 001
 • Liked: 63098
 • Takaisinviskaaja
Poliisin mukaan motiivi toiminnalle on epäselvä, sillä nuoret eivät ole kuulusteluissa juuri halunneet puhua siitä.

No voi voi. Miten olisi ollut vanha kunnon hyvä poliisi - paha poliisi -ristikuulustelu?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Inspiroivaa, että pieni lapsellisten naisten joukko voi tällaisessakin tilanteessa asettaa kokonaisen kansakunnan vaaraan.”
— Jäsen Sivulause

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 001
 • Liked: 63098
 • Takaisinviskaaja
Piti ihan katsoa mitä Wikipedia sanoo poliisikuulustelusta. Mikäli luotamme tuohon lähteeseen, niin epäilty ei velvollinen sanomaan mitään, mutta voi valehdella sydämensä kyllyydestä ilman rangaistusta. Ja tulkkihan pitää rikolliselle tietenkin hankkia, jos sellainen on tarpeen.

Lain mukaan rikoksesta epäillyn ei tarvitse kertoa poliisille kuin henkilötietonsa.

Kuulustelevan poliisin on ennen kuulustelun alkamista kerrottava kuulusteltavan asema kuulustelussa: asianomistaja, todistaja vai epäilty. Epäillyllä ei ole totuudessapysymisvelvollisuutta. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kertoa omasta tai läheisensä syyllisyydestä. Epäillyn valehtelusta ei rangaista.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Inspiroivaa, että pieni lapsellisten naisten joukko voi tällaisessakin tilanteessa asettaa kokonaisen kansakunnan vaaraan.”
— Jäsen Sivulause

Sietäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 240
Mitä Suomessa käytännössä tehdään alle 15-vuotiaille rikollisille?

Alle 15-vuotias oppilas kun tarpeeksi monta kertaa oli käynyt mun kimppuun ja uhannut tappaa mut ja mun perheen, niin äiti kyllästyi ja pyysi huostaanottoa. Poliisin sosiaalityöntekijä kehotti mua tekemään rikosilmoituksen, mutta poliisit sanoivat, että ei kannata, ilmoita sossulle.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014, 18:56:01 kirjoittanut Sietäjä »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004

Kaikki alle 18 v jengiläiset lähtisivät huostaan heti, yli oleville jaettaisiin kaakkua eikä vältsiin sitä makiampaa ehtoollista.

Jonkun jutun mukaan näissä jengiläisissä on huostaanotettuja, jotka nähtävästi kotilomillaan ovat tulleet pk-seudulle pahoinpitelemään.

Olisi sinänsä hauska tietää lomakäytännöistä enemmänkin kun tiedetään että lähes päihteetön nuori jolla ei ole väkivaltataustaa ja joka haluaa tavata vanhempiaan ja vanhemmatkin ovat mukana hommassa on usein suuria vaikeuksia saada sitä lomaa.. Väkivaltainen sekopää sitä tietenkin saa jos..

Terrori vääräuskoisia kohtaan kuuluu heidän kulttuuriinsa, eikä kulttuurin harjoittamiselle saa asettaa esteitä.

Viranomaisten onneksi kulttuuria on vain maahanmuuttajilla, ei suomalaisilla lainkaan.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 472
 • Liked: 28163
 • Apukeittiöpsykologi
Lainaus
Mistä johtuu väkivalta?

Tutkimusten mukaan rikollisuus ja väkivalta ovat vahvasti yhteydessä sosiaaliseen syrjäytymiseen.

Lainaus
Helsingin kaupungin sosiaalitoimen poliisille lähettämän viestin perusteella jengin itsetarkoituksena ei ole ryöstäminen, vaan väkivalta.

- Jos näin on, se on vielä huolestuttavampaa. Sellainen kertoo erittäin vakavasti oireilusta ja pahoinvoinnista.

Kuten täällä jo todettiinkin, kyse ei ole mistään pahoinvoinnista tai syrjäytymisestä, vaan oman kulttuurin mukaisesta normikäytöksestä.

Niinpä ne lääkkeet, joita tullaan tämän 'pahoinvoinnin ja syrjäytymisen' ehkäisemiseksi tarjoilemaan päänsilityksen ja vastaantulemisen muodossa, ovat vain lisäyllyke näiden kivikautisten kulttuureiden edustajille jatkaa ja tehostaa toimintaansa - ovathan tarjotut lääkkeet todisteena siitä, että taktiikka toimii: valkoinen kantasuomalainen pyytelee anteeksi, tarjoaa lisäresursseja ja väistää aina.

Koska kukkahattusedät ja kukkahattutädit eivät ymmärrä, mistä ongelma johtuu, he tietenkin tulevat tarjoamaan ongelmaan täysin väärää ratkaisua, joka vain pahentaa ongelmia ja johtaa lisääntyviin raiskauksiin, ryöstöihin, mukilointeihin ja kenteis kuolemantapauksiin.

Voin muiden hommalaisten kanssa jo nyt kertoa tähän ongelmaan ratkaisun. Niitä on kaksi, toinen ennaltaehkäisy ja toinen jälkihoito, mikäli ehkäisyyn ei lähdetä:

1. Ennaltaehkäisy: Lopetetaan kunniakulttuureiden maahantuottaminen Suomeen, palautetaan jo maahan livahtaneet.

2. Jälkihoito: Poliisipartioita lisää ilta- ja yöaikaan ongelma-alueille. Tuntuvat rangaistukset väkivallasta. Karkotukset maasta.

Tosin tiedän, että kumpaakaan näistä vaihtoehdosta ei tulla toteuttamaan, ainakaan 15 vuoteen. Sinä aikana kukkahatut kokoontuvat television keskusteluohjelmissa vääntelemään käsiään ja kyselemään, mitä me olemme tehneet väärin..
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Haplotaxida

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 824
 • Liked: 832
Sosiaalisen median yhdistävä voima. Samanhenkiset löytävät toisensa.

Kuulostaa kyllä sellaiselta, ettei noin vikaan kasvaneista hevillä tule kunnon kansalaisia. Voisikohan Venäjän kanssa alkaa tekemään yhteistyötä tuollaisten pilttien koulimiseksi? Siperiaan työleirille muutamaksi vuodeksi. Jonkinlainen sisäoppilaitos kovalla kurilla voisi ehkä piirun verran suuntaa muuttaa, jos sekään.

Lapsia joo tai jotain sellaisia. Pitäisi joo ymmärtää, mutta multa ei heru yhtään sitä tuollaiseen.
THL - Turhuuden ja huolettomuuden laitos

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 362
 • Liked: 1445
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Piti ihan katsoa mitä Wikipedia sanoo poliisikuulustelusta. Mikäli luotamme tuohon lähteeseen, niin epäilty ei velvollinen sanomaan mitään, mutta voi valehdella sydämensä kyllyydestä ilman rangaistusta. Ja tulkkihan pitää rikolliselle tietenkin hankkia, jos sellainen on tarpeen.

Lain mukaan rikoksesta epäillyn ei tarvitse kertoa poliisille kuin henkilötietonsa.

Kuulustelevan poliisin on ennen kuulustelun alkamista kerrottava kuulusteltavan asema kuulustelussa: asianomistaja, todistaja vai epäilty. Epäillyllä ei ole totuudessapysymisvelvollisuutta. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kertoa omasta tai läheisensä syyllisyydestä. Epäillyn valehtelusta ei rangaista.

Aikoinaan Kettutyttö case ollessa kuumillaan,löysin heille suunnatun ohjeen, jossa nimen omaan painotettiin olematta edistämättä jutun tutkintaa millään tapaa. Suomessa saa yhtä kovan tuomion "laulamalla" kuin vaikenemalla. Poliisin tehtävä on hankkia tarvittava todistusaineisto, ja käräjäoikeudessa tehdään lopulliset päätökset oletko syyllinen vai syytön.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004
Sosiaalisen median yhdistävä voima. Samanhenkiset löytävät toisensa.

Kuulostaa kyllä sellaiselta, ettei noin vikaan kasvaneista hevillä tule kunnon kansalaisia. Voisikohan Venäjän kanssa alkaa tekemään yhteistyötä tuollaisten pilttien koulimiseksi? Siperiaan työleirille muutamaksi vuodeksi. Jonkinlainen sisäoppilaitos kovalla kurilla voisi ehkä piirun verran suuntaa muuttaa, jos sekään.

Lapsia joo tai jotain sellaisia. Pitäisi joo ymmärtää, mutta multa ei heru yhtään sitä tuollaiseen.

Käsittääkseni Pohjois-Korea "myy" tuomittuja kansalaisiaan pakkotyöleireille Venäjälle. (En kyllä muista tälle lähdettä.) Toimintaan saattaa liittyä melkoist epäeettisyyttä, mutta kun kymmeniä lapsia pahoinpidellään etnisin perustein ja siksi, että sillä saa kunniaa, herää siitäkin omassa päässäni melko kyseenalaisia ajatuksia.

Niistä vähiten kyseenalainen lienee se, joka kohdistuu suomalaisiin viranomaisiin, lehtitoimituksiin ja journalisteihin. Nämä ovat aktiivisesti pimittäneet tietoa näistä puolustuskyvyttömiin alaikäisiin kohdistuneista raaoista, toistuvista ja järjestelmällisesti toteutetuista väkivallanteoista. Tieto levisi julkisuuteen todellakin vain tapaturmaisen paljastumisen kautta. Mikäli asiasta kysyttäisiin Sanomalta tai Yleltä, sitä ei olisi koskaan tullut julki.

MTV:lle kunnia siitä, että siellä näitä juttuja on sentään uskallettu alkaa kirjoittamaan. Ilman heitä todennäköisesti olisimme edelleenkin mediapimennossa, jossa pisteitä joutuisi yhdistelemään umpimähkäisesti toisiinsa, koko ajan puolustautuen ennakkoasenteellisia rasismisyytöksiä vastaan.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.