UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Muutos2011 vaaliteemat: onko muita kuin Perussuomalaisten vastustaminen?  (Luettu 29393 kertaa)

Foundation

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 921
  • Liked: 367
  • Tästä tulee vielä hyvä!
Ei äänestäjälle voi enää yksinkertaisempaa ohjelmaa tehdä kuin se menee sinne äänestyskoppiin, kirjoittaa muutoslaisen numeron lappuun ja se pudottaa sen lapun vaaliuurnaan.

Puolueena Muutoksella ei ole kaikkiin mahdollisiin asioihin mitään kantaa, paitsi että mistä tahansa asiasta pitäisi voida järjestää sitova kansanäänestys, jos 50 000 kansalaista niin toivoo.

Ymmärrän, että tämä on aluksi vähän hämmentävää, koska Muutos poikkeaa tässä niin paljon perinteisistä puolueista, jotka ovat ajaneet Suomen tuhoon.

Jos keskityt aina tuloksiin, et saa muutoksia. Jos keskityt Muutokseen, saat tuloksia.
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Totti

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 997
  • Liked: 9895
"Oikeat vaalitemat" lienevät ne, jotka on kirjattu verkkosivuillenne nimikkeellä "Tavoiteohjelma"?

Muutoksen tavoiteohjelma on mielestäni kannatettava. Puolueohjelmaksi se on kuitenkin tavattoman ohut, lähes olematon ja siten täysin riittämätön.

Muutoksen tavoiteohjelma on tosiaankin sama kuin puolueohjelma. Se on lyhyehkö ja mukavan ytimekäs.

...

Ymmärrän, että tämä on aluksi vähän hämmentävää, koska Muutos poikkeaa tässä niin paljon perinteisistä puolueista, jotka ovat ajaneet Suomen tuhoon.

Se ei ole vaan hämmentävää vaan huono strategia.

Muutoksella on periaatteessa jo hyvä ohjelmapohja. Äänestäjä haluaa kuitenkin enemmän vastauksia kun pelkkä toteamus siitä, että suoran demokratian kautta voi äänestää mitä haluaa ja ollaan suomalaisten asialla.
Kaikki puolueet väittävät olevansa suomalaisten asialla ja suoran demokratian tuoma mahdollisuus on liian etäinen ja abstrakti.

Minusta Muutoksen pitäisi pistää kasaan konkreettinen vaaliohjelma, jossa on muutakin kun yleviä abstrakteja tavoitteita.

Jos esim. alkoholilain liberalisointi on mielestänne hyvä juttu, miksi se ei ole puolueen virallinen kanta? Sillä asialla ainakin voittaisi ääniä ja saisi julkisuutta.
Itsekin kannatan alkoholilain liberalisointia tosin en ehkä niin radikaalilla tavalla kun Oula Lintula ehdottaa blogissaan.

Varmaan on muitakin aiheita, joita puolue voisi nostaa viralliselle listalleen eikä jättää ehdokkaiden blogeihin unholaan.
« Viimeksi muokattu: 07.03.2015, 01:07:32 kirjoittanut Totti »
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Tagit: