Kirjoittaja Aihe: Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa  (Luettu 9547 kertaa)

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« : 11.01.2015, 20:13:40 »
Veijo Lappalaisen EK-ketju

Tervehdys Hommafoorumin väki, laitanpa minäkin tänne oman EK-vaaliketjuni.

Kuka on Veijo?

Veijo on ammatiltaan nykyisin kaukolämpöasentaja, mutta on nähnyt myös suomalaisen rakennuspuolen
ollessaan muurarina vuosina 1982-1994. Veijo on 51-vuotias neljän lapsen isä, joka harrastaa kalastusta sen kaikissa muodoissaan ja on joskus pärjännytkin Lohenuistelu kilpailuissa. Jonkun verran kuntosalia ja paljon
penkkiurheilua. Ja luottamustehtävien hoito vie vapaa-ajastani melkoisen siivun.
Pääluottamusmies, JHL-osasto 047 varapuheenjohtaja, energia-alan yhteistyöjärjestön hallituksen jäsen, kaupunginvaltuutettu, kulttuuri- ja vapaa-aika lautakunnanjäsen.

Kuten heti huomasitte olen vanhanliiton AY- henkilö ja huolissani suomalaisten työpaikoista.
Jotenkin nykysuomessa ollaan menty yli muiden EU:laisten huolehtimisessa ja samalla unohdettu ihan
tavallinen suomalainen. Kukaan ei kysy mitä kuuluu Reiskan, Arskan tai Lissun perheille - tai heidän eläkkeellä oleville vanhemmilleen.

Laitan tähän yhden kirjoitukseni ja loput löytyvät linkeistä;

Satusetien veroruletti

Aluksi suora lainaus Ilta-Sanomien pääkirjoituksesta 28.11: "Tällä vaalikaudella verotusta on kiristetty. Ilmeisesti kansalaisilla on päättäjien mielestä liikaa rahaa. Kun vaalit ovat ovella, samoilla kansalaisilla onkin poliitikkojen mielestä liian vähän rahaa." On huolestuttavaa, että tuleva eduskunta, tälläkin kertaa voi koostua poliitikoista, joiden taakkana ovat perusteettomat väittämät, että valtion tuloveroa voidaan siirtää jollekin kuvitteelliselle ryhmälle tai verotusta voidaan keventää ilman valtion menojen vastaavaa leikkausta. Tulevat kansanedustajat hirttävät itsensä näillä katteettomilla lupauksilla. Lopputuloksena on halvaantunut eduskunta ja hallitus. Näiden nykyisten satusetien kiemurtelua olemme saaneet seurata kasvavan ihmetyksen vallassa.
Valtion tuloveroa voidaan keventää vain leikkaamalla ns. maailmanparannusmenoja. Tarkoitan näillä maahanmuuttoa, kehitysapua ja EU:n jäsenmaksuja. Nyt ne nielevät vuositasolla noin 3 miljardia euroa. Näistä voimme leikata aluksi vaikka puolet. Se on hyvä alku. Työhön kohdistuva verotus kevenee. Tämän lisäksi muun verotuksen painopisteitä on syytä muuttaa. Viher- ja haittaverot jotka kohdistuvat teollisuutemme ja nostavat vientihintoja on syytä poistaa. Julkisen omaisuuden myynti veronalennus tarkoituksessa on kertaluonteisena kelvoton ajatus. Suvaitsevat poliitikot kysyvät nyt kauhuissaan: "Miten edustamme Suomea maailmalla, jos lainatun rahan kylväminen maailmanparannukseen lopetetaan?" Vastaan tähän kuten aiemmin: Hattu kourassa, kuten muutkin perseaukiset.

Vaalipäällikkönäni toimii:

Jari Lappalainen
lappjari@gmail.com

Veijo Lappalaisen tukitili: Lammin säästöpankki FI09 4260 0010 2179 30

Huomioitavaa

Ehdokkaan vaalirahoitukselle on asetettu useita rajoituksia. Niistä mainittakoon tässä yhteydessä erikseen anonyymin tuen kielto: Ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa tukea, jonka antajaa ei voida selvittää.
Lisäksi mainittakoon euromääräinen katto: Ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa suoraan tai välillisesti samalta tukijalta enempää tukea kuin arvoltaan 6000 euroa.
Ehdokkaan tulee tehdä saamastaan tuesta vaalirahoitusilmoitus. Tässä ilmoituksessa on erikseen ilmoitettava kukin yksittäinen tuki ja sen antaja, jos tuen arvo on vähintään 1 500 euroa. Yksityishenkilön nimeä ei saa ilmoittaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on pienempi kuin mainittu rahamäärä.

Lisää ajatuksiani löytyy seuraavista linkeistä:

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/
https://www.facebook.com/pages/Eduskuntavaaliehdokas-Veijo-Lappalainen/817896068242224
https://www.facebook.com/events/695901443836407/
http://veijolappalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
https://twitter.com/perusveijo

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #1 : 12.01.2015, 20:37:01 »
Köyhät, kahden kerroksen väkeä

Työttömyyteen, työkyvyttömyyteen tai kehnoon eläketasoon kiteytyy syyt suomalaisessa köyhyydessä. Julkisuudessa on esitetty,
että pysyvästi köyhiä on noin satatuhatta ja tilapäisesti köyhiin lukeutuu noin 700 000 henkeä. 

Voidaanko sanoa, ettemme tee tai pyri tekemään kaikkea mahdollista köyhyyden poistamiseksi?

Noin karkeasti lukujen valossa, sosiaaliturvaan ohjataan merkittävä
määrä varoja. Vuonna 2009 noin 52,4 miljardia euroa, mutta valtaosa rahoista palautuu työssäkäyvälle väestölle palveluina tai
tulonsiirtoina. Nämä varat eivät pääosin vaikuta köyhien elämään millään tavoin.

Köyhäksi luettavan väestönosan tulot koostuvat työttömyysturvasta tai pienistä eläkkeistä yhdistettynä toimeentulotukeen. Mitä
tällä toimeentulotuella saa? Nyt mennään todella harmaalle alueelle. Ettei suorastaan pimeään.

Kaikilla ei ole edes asuntoa. Osa syö roskakoreista ja jonottaa ruokajonoissa.
Millä mittapuulla tahansa mitaten, nöyryytyksillä ei ole rajaa. Eikö tälle sektorille osoiteta varoja?

Kyllä osoitetaan, pelkkään kasvukeskusten asuntotuotantoon on suunnattu viime vuosikymmeninä kymmeniä
miljardeja euroja.

Valtion tukemia asuntoja ns. Arava tuotantoa on valmistunut 209 000 asuntoa. Ketä näihin on majoitettu, kun
asuntopula ei ole hellittänyt?

Entä se raha? 30 000 virkailijaa jakaa rahaa tai neuvoo, kuinka sitä anotaan. Kuinka paljon ja kuka sitä oikein saa? Laki kuulemma
estää kertomasta. Tunnetun oikeustapauksen perusteella tiedämme, että eräs naisihminen sai Helsingin kaupungilta 2330 euroa
kuukaudessa.

Onko maahamme syntynyt vapaarälssi, jolle mikään ei ole tarpeeksi? Ainakin Helsingin rahat ovat loppu ja varoja
kupataan tekemällä kaupungin liikelaitosten taseeseen velkoja. Ensi vuonna voimaan astuvan uuden valtionosuusjärjestelmän myötä
Helsingin sosiaalitoimeen ohjataan 37 miljoonaa lisää rahaa mm. Hyvinkäältä.

Miten tämä voi olla mahdollista? Eikö Helsinki olekaan
"kerännyt rikkauksia" ja "vastannut haasteeseen"?

Lähden siitä, että tulevien Sote-alueiden harkinnanvarainen toimeentulotuki jaetaan alueella tarkalleen tasan. Roskakori ruokailusta
on aika tehdä loppu.

Rikkauksia koonneet pitäköön omansa.

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #2 : 16.01.2015, 20:00:07 »
Nyt on aika olla itsekkäitä ja asetettava suomalainen etusijalle, rahaa menee muiden EU-maiden tukemiseen ja EU jäsenmaksuun . Yhteensä Suomen "kehitysavuksi" voidaan laskea viime vuonna yli 2,2 miljardia euroa, joka on 4,1 prosenttia budjetin loppusummasta.

Ja samaan aikaan suomessa sopeutetaan leikkaamalla lapsilisiä, eläkkeiden indeksikorotuksia, ja veroja korotetaan.  Nyt on aika alkaa pitämään  huolta tavallisista suomalaisista työntekijöistä perheineen ja heidän eläkkeellä olevista vanhemmistaan. Meidän on turvattava vanhuksille ihmisarvoinen elämä.

Vanhukset eivät ole pelkkiä numeroita laskelmissa. He ovat meille läheisiä ihmisiä.
Haluan olla vaikuttamassa yhteiskunnalliseen kehitykseen, että Suomi olisi myös tulevaisuudessa paikka, missä voi elää ihmisarvoista elämää

kotimaisen energiantuotanto turvattava. Kaikenlaiset haitta- ja viherverot pois kotimaisesta energiatuotannosta. Luodaan 90 000 tuhatta uutta työpaikkaa. Maan asioita ei pidä hoitaa tunnepohjalla.

Samalla säästämme tuontilaskussa 13,5 miljardia.  Saamme työtä, jolla on pysyvä vaikutus. Työllä Suomi nousee.
Yhteiskunnan pelisäännöt on muutettava niin, että suomalainen työnantaja voi työllistää kotimaisen työntekijän. Keinottelu työttömillä on lopetettava. TE-keskusten hämäävillä nimikkeillä välittämä ilmainen orjatyövoima ei kuulu markkinatalouteen.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/


Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #3 : 22.01.2015, 21:02:13 »
Uskovaisten yhteiset eväät

30.9 Lehdistö, Helsingin Sanomat johtotähtenään lanseerasi näyttävästi hallituksen eläkeuudistuksen. Tästä kerrottiin, että vanhuuseläkeikä nostetaan 65 vuoteen,mutta eläkkeiden tasot nousevat samalla. 11.10. Kirjoitin  että uudistus on "huijausta", jolla todellisuudessa leikataan valtaväestön ennestäänkin pieniä eläkkeitä. (Vähemmän on enemmän) 13.1. Valtioneuvoston asettama "professori työryhmä" julkaisi tiedon, että todellisuudessa eläkkeitä leikataan noin 12%

Kansakoulupohjaltakin itsestään selvän asian toteamiseen, meni oppineelta työryhmältä kuukausimääriä. Samassa kirjoituksessani totesin, että mahdolliset vajaukset eläkejärjestelmässä, täytyy hoitaa Eurooppalaiseen tapaan eläkekatolla. Viime kuukausina keskustelu eläkekatosta on vellonut kiivaana.

Nykyisen järjestelmän, jonkinlaiseksi kummiksi tai kätilöksi, on ilmoittautunut entinen "työväenpuolue” . He puolustelevat karille ajautunutta järjestelmää omituisilla laskelmilla, joissa vakuutellaan rahan riittävän vielä huonommin, jos jättieläkkeitä ei enään makseta.

Lukuisa joukko kätyreitä vakuuttelee lisäksi, että eihän toisen "ansaittua" ja "maksettua" eläkettä saa varastaa. Miksi Perussuomalaiset vastustavat näiden ylisuurien lisäeläkkeiden maksua nykyisen järjestelmän puitteissa? Asia on harvinaisen selvä. Näitä jätti- tai lisäeläkkeitä ei ole maksettu eli eläkkeet ovat kattamatta. Kaksikolmasosaa näistä eläkkeistä rahoitetaan tasausrahaston kautta. Noin 95% eläkkeiden maksajista rahoittaa nämä höttöeläkkeet. Asiasta uutisoi mm. HS 2.5.2014.

Mitä seurausta tästä, ahnureiden eläkekuppauksesta, on suurelle enemmistölle? Työkyvyttömiä roikotetaan vuodesta toiseen työvoimana. Eläkeikää ollaan nostamassa.
Eläkkeitä leikataan valtaosalla 7-12%:tia. Nimenomaan tästä syystä on pakko leikata jatkuvasti eläkkeitä taitetun indeksin avulla.

Kansalaisten on syytä miettiä, miksi joku puolustaa näin epäoikeudenmukaista asiantilaa. Asian miettiminen alkaa olla myöhäistä siinä vaiheessa, kun taitettu indeksi on syönyt eläkkeen ostovoiman ja harrastuksiin joutuu liittämään ruokajonon. Seuraava eduskunta päättää asian, mutta sinä valitset edustajat.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/

Rubiikinkuutio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 273
 • Liked: 2489
 • A fonte puro pura defluit aqua.
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #4 : 23.01.2015, 10:14:46 »
Mitä mieltä olet sananvapauden tilasta suomessa? Pitäsikö uhkonrauhan rikkominen poistaa rikoslaista? Näkemyksiä Jussi Halla-ahon saamasta jumalanpilkkatuomiosta, että oliko oikein vaiko ei? Entä oletko huolissasi ennakkosensuurista, joka lehdistöön on syntynyt kun muhammedista ei uskalla tehdä pilakuvia samaan tapaan kuin muista uskonoista väkivallan pelosta johtuen?
"Sananvapaus ei ole lupa loukata tai olla eri mieltä."

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #5 : 26.01.2015, 22:09:51 »
Väittäisin, että sananvapauden tila on varsin heikko. Saa olla todella varovainen mitä sanoo tai kirjoittaa. Vaikka joku asia on totta, sitä ei voi kertoa ilman sanktioita.
Katson, ettei laki uskonrauhan rikkomisesta ole ongelma. Ongelma on tuomioistuinten poliittiset tuomiot. Joku laki olisi joka tapauksessa käytössä.

Mielestäni on selvää, että Jussi Halla-ahon saama tuomio oli juuri valtakoneiston poliittinen tuomio.

Noita allaolevia voi jokainen miettiä.

" Kyseessä olevan kaltaiset, koko uskontokunnan ja sen pyhät kunnioituksen kohteet voimakkaan kielteisesti leimaavat herjaavat iskulauseet eivät edistä uskonnoista tai yhteiskunnallisista kysymyksistä käytävää keskustelua..."

Laitoin tähän lainauksen Jussi Halla-ahon tuomiolauselmasta . Tämä tuomion perustana oleva kohta on mielestäni merkillinen. Kun nimenomaan keskitytään siihen, voidaan todeta.

1. Korkeinoikeus ei kiistä, etteikö tuomion perusteena oleva kirjoitus olisi tosiasioihin perustuva.
2. Tuomion perusteena on se, ettei kirjoitus edistä uskonnoista tai yhteiskunnallisista kysymyksistä käytävää keskustelua.
3. Mikäli sanottu kirjoitus, olisi edistänyt tälläistä keskustelua, sisällöstään huolimatta, tuomioon ei olisi ollut perusteita.

Tämän perusteella voidaan kysyä:
1. Mihin seikkoihin perustuu Korkeimmanoikeuden tulkinta, ettei kyseinen kirjoitus edistä uskonnoista tai yhteiskunnallisista asioista käytävää keskustelua.

2. Kun tuomitaan lain perusteella, niin kantajalla , eli valtakunnansyyttäjällä, lienee ollut tieteellistä todistusaineistoa väitteensä tueksi.

3. Mikä tutkimuslaitos tms on julkaissut sen kaltaista tieteellistä faktaa, millä perusteella voimme todeta, että kyseinen kirjoitus on vähentänyt/ lopettanut uskonnoista tai yhteiskunnallisista asioista kirjoittamisen.

4. Missä laissa yleensä on kohta, joka edellyttää jonkun kirjoituksen, ollakseen laillinen, on edistettävä yleistä keskustelua.

5.Tuomiolauselmassa mainitaan erikseen uskonto ja yhteiskunta, mutta riittääkö langettavaan tuomioon, jompikumpi seikka myös erikseen.

6. Kun ei ole muuta osoitettu, voidaan pitää Korkeimmanoikeuden kantana, että myös yhteiskunnallisia asioita koskevien kirjoitusten on täytettävä, edistämistä koskeva kohta.

7. Tämän perusteella uskon, että sosiaalinen media suorastaan vilisee potentiaalisia rikollisia ja Mikko Ilman on jo laatinut alustavan listan syytteeseen joutuvista.

Korkeimmanoikeuden perusteluissa on kohtia, joita voi miettiä. Laitan joitakin näkyville irrotettuna kokonaisuudesta, kuten tälläisissä tapauksissa kuuluukin.

"Korkein oikeus toteaa, että A on kirjoituksensa julkaistessaan toiminut kunnallispoliitikkona"
"Kun kaiken suvaitsemattomuuden VASTUSTAMINEN kuuluu olennaisena osana ihmisoikeuksien suojeluun, oli erittäin tärkeää, että poliitikot välttivät puheissaan lausumia, jotka SAATTOIVAT ruokkia suvaitsemattomuutta"

"... silloinkin, kun puheella ei kehoitettu ryhtymään mihinkään tiettyyn väkivaltaiseen tai muutoin rikolliseen tekoon".
"...oli olennaisen tärkeää, että poliitikot välttivät julkisissa puheissaan ilmaisuja, jotka olivat omiaan herättämään ja ylläpitämään suvaitsemattomuutta".

"Sarkastiseksi kirjoituksessa on lähinnä YMMÄRRETTÄVISSÄ väitteeseen liitetty maininta siitä, että sitä ei käsitelty faktana. Ainakin osa blogin lukijoita on myös voinut YMMÄRTÄÄ väitteen tosiasiassa tarkoitetun vakavasti otettavaksi..."

"Ne ovat siten YMMÄRRETTÄVISSÄ niin sanotun vihapuheen KALTAISIKSI lausumiksi..."
Kun herra A on ryhtynyt kunnallispolitiikkaan hän saa lain edessä eri kohtelun, kuin esimerkiksi teologi , kun ja jos ryhtyy arvioimaan uskontoihin liittyviä asioita. Korkein oikeus katsoo lisäksi oikeudekseen määrätä, vastustamaan tiettyjä asioita, välttämään sanoja jotka saattoivat, tehdä sitä ja tätä.

Puhe voi näemmä olla rikollista silloinkin, kun se ei yllytä väkivaltaan tai ole rikollista.
Herättäminen ja ylläpitäminen tuovat myös rikosoikeudellisen vastuun, mitä ne sitten tarkoittavatkin.

Kirjoittaja on vastuussa myös luetun ymmärtämisestä. Jo tälläisen väärin ymmärtämisen mahdollisuus täyttää rikoksen tunnusmerkityksen.

Kaltaiset lausumat, niin sanotut, jos joku ymmärtää ymmärtää väärin ...... Kirves - kaltainen- rullamitta = työkaluja. Syytetty uhkasi rullamitalla jne...

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #6 : 04.02.2015, 17:19:32 »
Halvalla meni, työpaikka ja ammatti

Nuori demari ehdokas kertoo kirjoituksessaan, että Yleinen Työttömyyskassa YTK ei ole halvin. Tästä huolimatta, YTK on ollut menestystarina.

Jos ehdokas olisi kokenut 90-luvun vuodet työelämässä, vaikkapa rakennusalalla, hän tietäisi, että kyse ei ole pelkästään rahasta. Puhutaan myös menetetystä luottamuksesta Ay-liikettä sekä politikkoja kohtaan ja on nähtävä myös protestina.
Meitä kuritti 90-luvulla lama ja työttömyys.

Tuntui käsittämättömältä, että samaan aikaan työmaille virtasi ulkomaalaista veronkiertotyövoimaa sankoin joukoin.Kaikkiaan eri aloille noin satatuhatta henkeä.Rakennuksilla tehtiin nyt ympäripyöreitä päiviä viikonloput mukaan lukien  ja todella halvalla. Asuntojen hinnat eivät kuitenkaan laskeneet. Rahat ja hyöty valuivat johonkin muualle.

Julkishallinto menetti vuosien mittaan kymmenien miljardien verotulot. Lipposta asia ei kiinnostanut ja poliittinen päätöksentekokoneisto käänsi selkänsä duunareiden ahdingolle. Ay-liikkeen protestointi oli ihmeteltävän vaisua. Kysyin silloin, miksi mitään ei tapahdu ?

Tämä petos suomalaista työväkeä kohtaan sai aikaan nosteen YTK:n nousulle. Moni ne ajat kokenut ei vieläkään halua olla missään tekemisessä Ay-liikkeen tai poliitikkojen kanssa. Henkilökohtaisesti, en ole menettänyt uskoani ammattiyhdistys toimintaan, vaikka jouduin vaihtamaan ammattia. Se kysymys, miksi näin annettiin tapahtua, on toki mielessä vielä tänä päivänäkin .

Asiaan alkoi tulla selvyyttä, kun vasemmiston valtuutettu kysyy ansiokkaassa kirjoituksessaan  " Demarit, mitä ihmettä teille on tapahtunut" Ja ihme tapahtuu, demari vastaa julkisesti .Hän selvittää Demareiden ajatusmaailmaa. Lainaan ne kohdat, jotka ratkaisivat arvoituksen. "Aiemmin köyhyydessä eläneet kansat vaativat oikeutta työhön ja parempaan elämään" ja "Tässä muutoksessa me hyvinvointivaltion asukkaat joudumme tinkimään omasta hyvästämme.

Emme voi sulkea rajoja ja yrittää elämää lintukodossa. On pakko tinkiä osasta hyvää, koska muut kansat ottavat meiltä kysymättä oman osuutensa. Heillä on siihen oikeus." Miten oli se suomalaisen oikeus työhön ja ihmisarvoiseen elämään. Se työ, mitä ei voida siirtää rajojen ulkopuolelle, teetetään ulkomaalaisella siirtotyövoimalla. Ja sitten aatteen mukaan tinkimään elintasosta. Ette viitsi, sitten kertaakaan narista siitä tai tästä leikkauksesta, vai mitä?

Tavoitehan on kohta saavutettu. Parempi elämä muualle ja muille.

Nyt on Ay-liike jälleen kovassa paikassa ja tässä on sitten aika nostaa profiilia .Päivittäin saa lukea lehdistä kuinka kokoomus ja EK ajavat työehtosopimusten yleissitovuuden poistoa. En voi edes hyväksyä aikeita nostaa eläkeikää. Ay-liikkeen on nyt aika puolustaa jäseniään.

Veijo Lappalainen Perussuomalainen
Pääluottamusmies
JHL osasto 47 hallituksen varapuheenjohtaja.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 226
 • Liked: 1687
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #7 : 04.02.2015, 20:41:46 »
Olen JHL:n jäsen ja ollut jossain vaiheessa mukana aktiivisesti toiminnassa.
Esimmäisenä liitossa huomasin, että sen ovat vallanneet"Miehittäneet" demariretkut, eli kynänpyörittäjät, jotka haluavat vain ja yksistään pitää huolta omista saavutetuista eduistaan ja tällä tarkoitan näitä liitossa toimivia suuren ikäluokan edustajia.
Toinen merkille pantava huomioni oli, että usein tuntui siltä, että jäsenet ovat liittoa varten, eikä liitto jäseniä varten.

Pidän erityisen tärkeänä, että perussuomalaiset/Muutos2011/Piraatit olisivat aktiivisemmin mukana ammattiliittojen toiminnassa.
Ammattiliitot ovat itse syypäitä jäsenkatoonsa tai tämä suurten ikäluokkien roskajoukko on unohtanut liittojen toiminnassa kokonaan mielestäni yhdenvertaisuuden ja varsinkin NUORTEN ja pätkätyöläisten asioiden ajamisen.

Tein pitkään pätkätöitä ja tällöin katsoin paremmaksi kuulua vain loimaan kassaan, koska asiointi siellä oli nopeampaa kuin liitossa ja työttömä, ei ole turvallista odotella rahojaan pitkiä aikoja. Vakituisen työsuhteen saatuani liityin takaisin ammattiliittoon.

Hatun noston paikka sinulle Veijo!! että jaksat toimia liitossa, itse en enään jaksa, koska olen niin demariallerginen, mutta rivijäsenenä olen edelleen.

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #8 : 04.02.2015, 22:29:50 »
Kyllä sinne oli vaikeuksia päästä lyömään kiilaa meidänkin osaston demarivoittoiseen porukkaan.Mutta sitkeästi yritin ja kas saikin itselleni hyvän kannatuksen ja olen myös koittanutkin saada ainakin meidän osastoon semmoista " ryhtiä".Että liitto on todellakin jäseniensä edunvalvoja.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 226
 • Liked: 1687
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #9 : 04.02.2015, 22:49:36 »
Uskon ja saman koin myös itse! Demaritkin ovat vain ihmisiä, vaikka välillä siihen on todella vaikea uskoa.
Muistan hyvin kun kävin toimistolla usein keskustelemassa saippuan(Demarin) kanssa, kyllä siinä kyky näytellä normaalia ihmistä oli välillä kovalla koetuksella, kun piti oikeasti tärkeitä asioita ajaa ja tunne oli kuin olisi keskustellut itse Mona Sahlinin kanssa.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2015, 22:51:30 kirjoittanut Swen OF Sweden »

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #10 : 04.02.2015, 23:46:29 »
Palaan noihin Veijo Lappalaisen kuvailemiin aikoihin. Näin jälkikäteen ajatellen tulee mieleen. Kuin "taikaiskusta" työmailta hävisi liiton miehet nuuskimasta papereita.
Sitä ennen olivat vähän väliä tiukkaamassa kuuluuko liittoon jne.. Hoidit asiasi kuntoon tai työmaa kiinne. Ei enään ollut väliä papereilla tai veronmaksulla. Nyt on lopulta
toteutettu Luoman toimikunnan esitykset harmaan talouden torjumiseksi. Suomalaisten duunarien kannalta liian myöhään, kun lähes koko työvoima on vaihtunut. Olemme
tosin saaneet kymmeniätuhansia "peräkammaripoikia" jolla ei ole ammattia tai työtä.

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #11 : 11.02.2015, 22:27:09 »
Hieman eurotaloudesta ja käsitteistä

Eräs oppinut kirjoittaja vastikään kertoi AP:ssa , että nykyisessä finanssikriisissä olemme olleet pelastamassa saksalaisia pankkeja. Tämä toiminta ei olisi kuulostanut veronmaksajien korvissa hyvältä. Oli tarpeen luoda "korvike" käsitteitä.
 
Olimme "pelastamassa suomalaisia työpaikkoja, estämässä dominoefektiä, rajaamassa rivitalopaloa riihikuivista seteleistä tehdyllä palomuurilla  ja kantamassa vastuuta".

Näin saataisiin "niskalenkki markkinavoimista". Pelastuspaketti ja kylkiäinen. Mikä se oli noin käytännössä. Pankkien saatavat ja vastuut siirrettiin euromaiden veronmaksajien piikkiin. Tämän lisäksi kylkijäisenä esimerkiksi Kreikka joutui ottamaan Saksalaisia panssarivaunuja ja Ranskalaisia sukellusveneitä 7 miljardilla

Mikäli epäili näitä käsitteitä tai toimenpiteiden järkevyyttä syyllistyi "pölhöpopulismiin". Näin vaalien lähestyessä myös oppinut kirjoittaja terästi älyään ja totesi populisti Soinille itsestäänselvän asian. Asiaan olisi saanut selvyyttä jo neljä vuotta sitten lukemalla talouslehtiä.

Kansalaiset oli lisäksi saatava vakuuttumaan siitä, että lainatut rahat ovat turvassa. Uunituore valtionvarainministeri esitteli "takuutukset", jotka turvaavat saatavamme. Nimi kummastutti, mutta ajateltiin, että Jutta tarkoitti vakuutta. Myöhemmin on selvinnyt, että nimi voi olla ainoa oikea.

Aamun AP:ssä 9.2 joku demari muotoili "jotka siis tunnetusti muodoltaan vakuuksia eivät ole". Aha, siis? Normaalisti vakuus on pantti, jonka velallinen asettaa velkansa vastineeksi. Velkoja realisoi pantin, mikäli velallinen ei huolehdi velvoitteistaan.
Takuutus taas on tuottojenvaihtosopimus, jossa velkoja (Suomen valtio) toimittaa velalliselle vakuuden omissa velkakirjoissaan.
Käytäntö lienee ainutlaatuinen maailmassa.

Mikäli velallinen (Kreikka) ei huolehdi velvoitteistaan Suomi saa oman panttinsa takaisin 30 vuoden kuluttua. Uskottavaa? Ai niin, myös korkojen maksu lainasta kuuluu Suomelle.
Velkakirjat on sijoitettu pankkiryhmään, joka jouduttiin ensin nostamaan jaloilleen 50 miljardin avustuksella. Kun luottoluokituksemme laski AAA:sta on tilinhoitaja joutunut myymään paperimme, koska sopimuksen mukaan papereilla on oltava tämä luokitus.

Tappiota tuli ja tilalle ostetuissa Saksan papereissa on negatiivinen korko. Tämä asia saa miettimään, mitä ominaisuuksia pitäisi tulevilla kansanedustajilla olla. Mielestäni vähintään täytyy erottaa toisistaan saksalainen pankki ja Etelä-Euroopassa riehuva rivitalopalo.

Jan von Gerich (Nordean pääanalyytikko) pitää Suomen Kreikka-sijoituksia lähes arvottomina. Soini taas väitti, että takuutus on täytetty pingviini. Olisiko totuus jotain siitä välistä? Kreikkaa on uhattu sanktioilla, jos se ei suostu ottamaan uutta velkaa.
Eurotaloudessa on jotain kummallista, velkaa velan päälle.

Velkoja ottaa lopulta verotulojen lisäksi julkisen omaisuuden ja tietysti eläkerahastot. Eurotalouksissa on velkaa noin kymmenentuhatta miljardia. Mistä nämä velkojien pääomat ovat syntyneet?

Veijo Lappalainen

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #12 : 14.02.2015, 07:57:11 »
Ovatko leikkuulistat talousleikkureita?

Näyttäisi siltä, että kaikki kynnelle kykenevät väsäävät jonkinsortin leikkuulistoja, sekä listoja siitä, mitä ei ainakaan leikata.
Huono lähtökohta, tulee mieleen nykyisen hallituksen hallitusohjelma, 70 sivua siitä, mitä ei ainakaan päätetä. On selvää, että
mahdollisia säästökohteita tulee kartoittaa, mutta pelkät leikkaukset yksinomaisena toimintamallina tuhoaa lopunkin talouden.

Leikkaukset eivät saa vähentää kansantaloudessa liikkuvan rahan määrää. Kotimainen kulutus ylläpitää kotimaista tuotantoa ja
työpaikkoja. Pahimmillaan harkitsemattomat leikkaukset supistavat taloutta niin nopeasti, että julkisen talouden vaje kasvaa
entistä suuremmaksi. Tämän takia ns maailmanparannukseen käytetyt varat ovat ensimmäinen ja tärkein leikkauskohde.

Demareiden vaatimukset vapaaehtoisesta elintason laskemisesta ovat järjettömiä, kun elintasomme laskee kuin lehmän häntä
ilmankin, että erityisesti vielä pyrkisimme kurjuuden maksimointiin. Voisiko joku selittää, miksi ja mihin suomalaiset teollisuuden
työpaikat ovat kadonneet?Onko tämä sitä maailmoja syleilevää solidaarisuutta, jonka maksajilta ei mitään kysytä.

Kaikki jaetaan, viimeistä ryysyä ja työpaikkaa myöten. Laupias samarialainen antoi toisen nuttunsa, mutta meillä on varaa jäädä ilkosilleen pakkasyöhön. Demarien esittämä "palkkadevalvaatio" on kopio Kreikan golgatan tiestä. Puolet kansasta kurjuudessa ja kaikki irtisaatava myyty. Kaikesta leikkaamisesta huolimatta Kreikka elää EU:n ELAN avustuksella. Meillä on väitetty, että Kreikassa on
kaikki kunnossa. Todellakin?

Onko näille listojen väsääjille tullut mieleen, että nyt on tärkeintä miettiä, millä saamme korjattua talouttamme niillä resusseilla
jotka ovat välittömästi käytettävissä. Mitä ensin tulee mieleen? Vain kotimainen energia työllistää. Tarpeetonta säätelyä on
purettava järjestelmällisesti.

Yritysten toimintaedellytyksiä on parannettava konkreettisilla toimenpiteillä. Kaikenlaiset haittaverot on poistettava teollisuudeltamme. Arvonlisäveron täytyy jatkossa kohdistua kassavirtaan. Ei ole järkeä, että ajamme yritykset ahtaalle perimällä ALV:n ennakkoon. Yritys maksaa nykyisin ALV:n vaikka tilaaja jättäisi laskunsa maksamatta. 

Tämä ei vähennä valtiontuloja, vaikka on merkittävä muutos yritysten kannalta. Yritysverotus on valtion tulojen kannalta nollasumma peliä. Nyt lypsämme hyviltä yrityksiltä rahat pois ja jaamme ne tukiaisten muodossa kehnoille firmoille. Tähän täytyy saada muutos.
Menestyvät yritykset tarvitsevat rahat omaan kehitystyöhönsä ja palkkaavat lisää työvoimaa. Tukijaisilla keinottelevat firmat
vääristävät kilpailua ja ovat suora tulonsiirto "hakemus tehtailijoille".

Ei heitetä kirvestä kaivoon, vaan ruvetaan muuttamaan rämettyneitä käytäntöjä.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #13 : 22.02.2015, 22:12:21 »
Sormi suussa

Demarien vaaliohjelma on julkistettu valtakunnallisesti ja ehostettu versio Aamupostissa 16.2 paikallisten toimesta. Yritin huolella tutkia, mitä kolmen painopisteen ohjelma tarjoaa. Kaunista ja lämminhenkistä tekstiä, mutta ilman tarkoitusta.

On saatava kaikenlaista hyvää, mutta millä keinoin jää kertomatta. Kirjoituksessa ollaan sitä mieltä, että tässä taloudellisessa tilanteessa mm. teiden rakentaminen on julkissektorin tärkeimpiä tehtäviä. Tässä valossa uusi moottoritie esimerkiksi Päijänteen ympäri ratkaisi yhteiskuntamme vakavat taloudelliset ongelmat. Viime vuosisadalla tätä keinoa käytettiin tasaamaan työttömyyden suhdannehuippuja.

Eikö kerta kaikkiaan keksitty mitään muuta? Jäikö sormi suuhun? Eivätkö kirjoittajat ymmärrä, että tämän kaltaiset investoinnit pahentavat taloudellista alamäkeä? Suurimmat kuluerät mittavissa tietöissä ovat polttoaineet ja koneet. Molemmat tuontitavaraa ja vaihtotaseemme pyrkii miinukselle. Tämän kaltaiset hankkeet työllistävät nykyaikana kourallisen miehiä, ehkä Virosta. Me emme elä tienrakennuksella.

"Tarvitsemme uusia menestystarinoita ilmastonmuutoksen torjuntaan" hehkuttaa kirjoittaja. Nyt olisi korkea aika herätä ja jättää viherhumppa väliin. Kasaamme teollisuutemme niskaan yhä uusia rasitteita. Tällä "monipuolisen viennin strategialla" siirrämme oman tuotantomme rajojen yli.

Myös menestyvät yritykset siirtävät tuotantonsa maasta, jolleivat poliittiset päättäjät siirry reaalitalouden maailmaan. Teollisuutemme huippuyrityksissä eletään ratkaisevia aikoja.

Suorastaan epävarmuudessa elää esimerkiksi SAKO, jonka liiketoimintaan vaikuttaa suuresti ulkoministeriön linjaukset vientilupien suhteen. Mikäli poikkeavat linjaukset muiden EU-maiden kanssa jatkuvat, riski maailman korkeatasoisimpiin kuuluvan kiväärituotannon tulevaisuudesta suomalaisena työnantajana kasvaa. Tämän kaltaisen ammattitaidon menettämiseen meillä ei ole varaa.

Maamme poliittinen eliitti väittää, että meillä on menossa rakennemuutos, jonka seurauksena teollisuustyö siirtyy kehittyviin maihin. Minä väitän, että muutos on poliitikkojen ideologinen valinta. Kun lukee noita puolueiden kannanottoja asia tulee selväksi.

Emme voi kuulemma sulkea rajoja ja käpertyä lintukotoon. Nämä maailmaa syleilevät poliitikot uskovat, meille itselle jää hyvinvointia aivan tarpeeksi ilman teollisuuttakin. Millä maksamme tuonnin, jota se hyvinvointi edellyttää? Todellisuus lyö kasvoille kun vaalityön takia keskustelee ihmisten kanssa. Mitä sanoo ihmiselle, joka on saanut potkut kahdenkymmenen työvuoden jälkeen.

Tämänkö takia vaalityöntekijät liikkuvat laumana, jotta ihmiset eivät kertoisi omasta tilanteestaan. Ideologian ja nälän on vaikea keskustella sopuisasti. Kuka tässä oikein käpertyy ja mihin? Kenties omahyväisyyteen.

Liturgiaa on helppo suoltaa tauotta, mutta kuunteleminen alkaa olla raskasta. Niin, mitä näille ihmisille sanoo? Puhunko globaaleista velvollisuuksista maailman suhteen?

Noiden kadulla ja toreilla tapaamieni ihmisten ongelmia ei ratkaista minkäänlaisella sosiaalipolitiikalla. Tarvitaan suomalaista työtä ja rahaa, mitä ei ole lainattu ”jostakin. Olemme elvyttäneet velkaa tekemällä seitsemän vuotta peräkkäin. Limiitti ja maksukyky loppuvat väistämättä. Nyt on keskityttävä kansantalouden tärkeimpään sektoriin, vientiteollisuuteen.

Nyt täytyy siirtää maailmanparannus momentilla haaskatut varat keventämään teollisuuden rasitusta. On panostettava kotimaiseen energiantuotantoon. Tärkeän tuotannontekijän hallinta on saatava omiin käsiin.

Energiantuotannon vajaus uhkaa kasvaa lähivuosina 5000 MW. Haittaverojen sijaan, yhteiskunnan on taattava teollisuudelle energiaa kilpailukykyiseen hintaan.

Veijo Lappalainen pääluottamusmies (ps)
Energia-alan yhteisjärjestön hallituksen jäsen
Eduskuntavaaliehdokas

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #14 : 24.02.2015, 20:56:01 »
Vaalikampanjasta näyttäisi tulevan raskas. ( olen Veijon tukiryhmässä) Ei noiden ihmisten ongelmien edessä voi olla viileä ja tunteeton. Vielä, kun tietää ettei kurja tilanne ole ns. itse aiheutettu.
Usein tapaa kansalaisia joilta on mennyt "usko" poliittiseen vaikuttamiseen. Vaikea on lähteä kiistämään, mutta kun aikansa juttelee, niin moni sanoo lopuksi, koitetaan tämä viimeinen kerta.
Dosentti Arto Luukkasella (Ps) oli Puheenvuorossa kirjoitus jossa tuli ilmi nimenomaan vanhusten heikko taloudellinen asema. Siinä itkee sekä ehdokas, että kansalainen. Meillä lienee noin sata-
tuhatta eläkeläistä, joilla jää 3-4 euroa päivässä ruokaan. Meillä Hyvinkäällä paikalliset + lähikuntien demarit puolustelee noita johtajien "sopimus" jätti eläkkeitä, jotka ovat suurimmalta osin
kattamatta ( HS toukokuussa 2014) Me muut maksamme ne tasausrahaston kautta. Tänä vuonna 130 miljoonaa euroa. Demarit perusteli kantaansa sillä, että tuosta rahasta tulisi vain muutama
kymppi per eläkeläinen. Hieno perustelu epäoikeudenmukaisuudelle ja kertoo kuinka kauas "työväenpuolue" on kulkeutunut juuriltaan. Henkilökohtaisesti, olen sitä mieltä, että näitä vaaleja meillä
ei ole varaa hävitä, ei itsemme, eikä kansalaisten takia.

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #15 : 01.03.2015, 08:13:17 »
Rubiikinkuutio kysyy tuossa ylempänä Veijo Lappalaiselta sananvapauden tilasta Suomeessa. Millainen se sananvapauden tila sitten on? Seuraava selostus kertonee missä mennään.
Hyvinkään Aamuposti ilmoitti 28.2 että kultakin (paikalliset lähinnä) eduskuntavaaliehdokkaalta julkaistaan vain kaksi kirjoitusta AIKAVÄLILLÄ 3.2 - 4.4 eli kirjoitusrajoitus alkaa takautuvasti.
Koska Veijo Lappalainen kirjoittaa Aamupostiin säännöllisesti, hän on käyttänyt oman kiintiönsä jo etukäteen.

Mistä Aamuposti ei halua keskustelua ja kirjoituksia? Vastaan itse, Kreikan roikkuminen eurossa varmistui. Seuraava kolmas tukipaketti on ajankohtainen syksyyn mennessä. Mitkä ovat puolueiden
kannat? Jatketaanko rahan kaatamista kankkusen kaivoon? Tästä asiasta ei ole ollut paikallislehdessä sanaakaan. Maahanmuuttopolitiikasta ei keskustelua ole vielä aloitettu. Euroopan viimeaikojen
tapahtumat ovat tuoneet asiaa pintaan, taas kerran, näin "yksittäistapauksena". Noiden puolueiden naurettavien vaaliohjelmien ruotiminen jää pois keskustelusta. Mielestäni on selvää,
meillä ei ole todellista sananvapautta. Sosiaalinen media ja kova jalkatyö jäävät väyläksi tuoda mielipiteemme esiin.

Jäärä (Veijo Lappalaisen tukiryhmä)

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #16 : 05.03.2015, 22:01:22 »
Antti Rinne ja lisää katteettomia lupauksia

SDP:n puheenjohtaja lupaa, että nollatyösopimukset kielletään, jos hän eli demarit pääsevät seuraavaan hallitukseen. Antti Rinne on
nykyisen hallituksen keskeisimpiä ministereitä. Miksi hän ei nykyisen hallituksensa kanssa ole antanut asiasta esitystä eduskunnalle?
Mikä puolue vastustaisi esitystä nyt vaalien alla. Lupaus vaikuttaa katteettomalta luokassa "jotain täytyy keksiä".
Antti Rinne lupaa vaalivoiton myötä veronalennuksia pieni- ja keskituloisille. Syön hatullisen mämmiä jos tämä toteutuu.

Valtiontalous on vararikon partaalla ja herra lupailee lyödä viimeisen niitin konkurssihakemukseen. Muutenkaan on mahdoton luvata tuloveron alennuksia pienituloisille, koska he maksavat suoraan ainoastaan kunnallisveroja. Sen sijaan nykyinen hallitus on kiristänyt arvonlisä- ja energiaverotusta, jotka kohdistuvat nimenomaan pienituloisiin raskaimmin.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/

Eilen Antti Rinne kertoi häpevänsä suomalaisia, kun maksamme niin vähän kehitysapua. Eli ei kun vaan ranttaliksi, meillä on millä mällätä! Maahanmuuttokin on huolestuttavan vähäistä ja sitä ruvetaan vauhdittamaan häätämällä Helsingin julkisista vuokra-asunnoista veroa maksavat suomalaiset asukkaat. Oikeus edullisiin vuokra-asuntoihin on vain niillä, jotka eivät maksa minkään sortin menoja itse.

Rinteen mielestä tässä taloudellisessa tilanteessa julkisenvallan tärkein tehtävä on tienrakennus. Tässä valossa moottoritie, esimerkiksi Päijänteen ympäri ratkaisisi yhteiskuntamme taloudelliset ongelmat? Polttoaineet , koneet ja jopa miehetkin tuontitavaraa. Tekee hyvää vaihtotaseelle. Rinne ei ole maininnut sanaakaan siitä, että viimeistään syksyllä on Kreikka vaatimassa tukipakettia. Takuutuksilla, vai vai onko keksitty uusi kalliinpi versio? Onkohan Soini oikeassa, että kun tuollaisen päästää mökkiin, niin se syö sen tyhjäksi?
« Viimeksi muokattu: 05.03.2015, 22:03:19 kirjoittanut Veijo Lappalainen »

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 907
 • Liked: 9491
 • On a mission from God
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #17 : 05.03.2015, 22:16:41 »
Antti Rinne ja lisää katteettomia lupauksia

SDP:n puheenjohtaja lupaa, että nollatyösopimukset kielletään, jos hän eli demarit pääsevät seuraavaan hallitukseen. Antti Rinne on
nykyisen hallituksen keskeisimpiä ministereitä. Miksi hän ei nykyisen hallituksensa kanssa ole antanut asiasta esitystä eduskunnalle?
Mikä puolue vastustaisi esitystä nyt vaalien alla. Lupaus vaikuttaa katteettomalta luokassa "jotain täytyy keksiä".
Antti Rinne lupaa vaalivoiton myötä veronalennuksia pieni- ja keskituloisille. Syön hatullisen mämmiä jos tämä toteutuu.


Karu totuus on, että jos nollasopimukset kielletään, niin suurin osa näistä työpaikoista katoaa. Eli 80 000 työtöntä lisää.

Lainaus
83 000 nollatyösopimusta vastaa neljää prosenttia kaikista palkansaajista. Tiedot kerättiin viime vuoden työvoimatutkimuksessa, jossa tällaisen sopimuksen olivat työnantajansa kanssa solmineet pääasiallisesti nuoret työntekijät. Nollatuntisopimuksella työskentelevistä lähes puolet oli alle 25-vuotiaita, ja 65 prosenttia oli alle 30-vuotiaita. Naisia nollasopimuslaisista oli 57 prosenttia.

http://yle.fi/uutiset/yli_80_000_nollatyosopimusta__tavallisesti_nuorella_naisella/7846754
Ceterum censeo Multiculturam esse delendam

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 185
 • Liked: 17528
 • covfefe
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #18 : 05.03.2015, 22:26:15 »
Vaalikampanjasta näyttäisi tulevan raskas. ( olen Veijon tukiryhmässä) Ei noiden ihmisten ongelmien edessä voi olla viileä ja tunteeton. Vielä, kun tietää ettei kurja tilanne ole ns. itse aiheutettu.
Usein tapaa kansalaisia joilta on mennyt "usko" poliittiseen vaikuttamiseen.

Näin varmaan on. Ainakin kun lukee Veijon juttuja, tuntuu siltä että ehdokas on hukkunut asioidensa ja julkilausumiensa alle. Joista on varmaan aika kattavat keskustelut käyty hommaforumilla. Kiinnostaa enemmän tämä ihminen Veijo. Mitä hauskaa hän osaa? Miten hän saa nämä uskonsa menettäneet löytämään elämänhuumorin ja uskon.  Kaikki tietää että nykyinen hallitus hoiti kaiken päin persettä ja surkeuden määrä vain kasvaa. Mitä ihminen, V Lappalainen oikein meinaa tehdä asialle ihmisenä jollainen hän on juuri nyt ja niillä välineillä joita hänellä on juuri nyt käytösså?
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #19 : 06.03.2015, 18:13:07 »
Kerroin aiemmin, että paikallislehti rajoittaa ehdokkaiden kirjoittelua. Veijon osalta tilanne parani. Lupasivat julkaista vielä kaksi kirjoitusta. Miksi noita kirjoituksia on
ollut pakko vääntää urakalla? Veijolla ei ollut sellaista yleistä tunnettavuutta jota tarvitaan. Toinen asia, ei vaaleja voiteta haastamatta muita puolueita. Allaolevan
tapaiset kirjoitukset menevät vielä läpi nimimerkillä. (torstain lehdessä) tuli hyvää palautetta.

Myötähäpeä

Muutama päivä sitten ministeri Antti Rinne kertoi häpeävänsä meitä suomalaisia, kun maksamme niin vähän kehitysapua. Niin,
tuskin täyttä kahta miljardia EU:n osuuskin huomioiden. Minä en häpeä tätä asiaa, sen sijaan häpeän, että vähintään satatuhatta
eläkeläistä on jatkuvasti nälissään. Puhumattakaan muista kurjuudessa elävistä suomalaisista. Kaikkein eniten tunnen myötä-
häpeää tuollaisista ministereistä. Afrikan johtajista ja muista isokenkäisistä ainakin 47 on miljardöörejä ja ne pojat eivät
turhia häpeile.

Kuningasweecee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 855
 • Liked: 323
 • Bittiweeceen sivuviemäri
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #20 : 06.03.2015, 18:30:14 »
...Suvaitsevat poliitikot kysyvät nyt kauhuissaan: "Miten edustamme Suomea maailmalla, jos lainatun rahan kylväminen maailmanparannukseen lopetetaan?" Vastaan tähän kuten aiemmin: Hattu kourassa, kuten muutkin perseaukiset.

Tässä on kyllä hyvä pointti jota ei ole edes Soini tajunnut käyttää ;D

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #21 : 06.03.2015, 21:25:30 »
Yritän vastata siviilitarkkailijan kysymyksiin.

Mitä hauskaa osaan? Käännän ankeat olosuhteet huumoriksi. Jos nämä "onnettomat tunarit" eivät olisi häirinneet mielenrauhaani, niin viettäisin lähes kaiken vapaa-aikani nykyisen tukiryhmäni kanssa kalastellen. Olemme kalassa, satoi tai paistoi, ympäri vuoden. Ihmisiin voi saada uskoa ja luottamusta, vain puhumalla samalla tasolla, itsestään, huolistaan ja mitä pelkää edessä olevan.

Koetetaan vielä kerran, jos ei pärjätä eurolla tai markalla, kruunu on hyvä vaihtoehto. Ei yksi ihminen mahdottomia voi, mutta samanhenkisten kaverien kanssa voi jotain saada aikaan. Tahto vaikuttaa ja kavereiden tuki, siihen ne välineet supistuvat.

Yksi asia johon olen kiinnittänyt huomioni on nuo eduskuntatalon portaat, olen mielessäni ne nimennyt unohduksen portaiksi, kun niin moni kansanedustaja on ne noussut ylös ja häneltä on unohtunut kaikki se mistä hän oli huolissaan toreilla ja keskusteluissa. Omalla tavallani, olen kerännyt voimia, jos joskus nousen nuo portaat, tiedän yhä, kenen joukossa seison.

http://veijolappalainen.ehdolla.fi/
« Viimeksi muokattu: 06.03.2015, 21:35:31 kirjoittanut Veijo Lappalainen »

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 185
 • Liked: 17528
 • covfefe
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #22 : 07.03.2015, 03:19:17 »
Yksi asia johon olen kiinnittänyt huomioni on nuo eduskuntatalon portaat, olen mielessäni ne nimennyt unohduksen portaiksi, kun niin moni kansanedustaja on ne noussut ylös ja häneltä on unohtunut kaikki se mistä hän oli huolissaan toreilla ja keskusteluissa. Omalla tavallani, olen kerännyt voimia, jos joskus nousen nuo portaat, tiedän yhä, kenen joukossa seison.

Tämä...tämä on kaunis ajatus. Tämä ei ole vain kaunis vaan hyvä ajatus. Vilpitön kiitos että sain tämän hienon ajatuksen jonka jaoit kanssamme. En hae paljoa. Haen vain sitä että muistat itsesi. Muistat sen mitä lupasit. Jotkut eivät tietenkään ole tyytyväisiä kuten eivät koskaan. Mutta se että edes yrittää muistaa ketkä ne portaat ovat ostaneet ja millä hinnalla. Se on joitain.

ps kalastaminen sateessa ei ole kaikkien juttu. Ja poliitikkona Lappalaisen olisi opeteltava kalastamaan ilman tukiryhmää. Vieraiden kanssa.

pps minä olen muuten kova kalastamaan mutta itselläni ei ole mitään poliittisia intohimoja kunhan vaan pääsen kalastamaan. Kalastuksen suhteen olen täysin pidäkkeistä vapaa enkä välitä paskaakaan mitä muut ajattelee. kunhan on hyvät kalavedet. Olen häpeämätön kalastuksen suhteen, myönnän...
« Viimeksi muokattu: 07.03.2015, 03:45:50 kirjoittanut siviilitarkkailija »
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #23 : 11.03.2015, 16:56:05 »
Veijo Lappalainen tavattavissa Hyvinkään kauppatorilla 14.3 kello 9.00 - 17.00  Tarjoamme kahvit.

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #24 : 16.03.2015, 17:36:09 »
Markkinat Hyvinkään kauppatorilla 19.3 kello 9.00- 17.00

Veijo Lappalainen ja muita perussuomalaisia kansanedustajaehdokkaita paikalla.

Kahvia, pullaa ja  kotimaisia omenoita tarjolla.

Tervetuloa

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #25 : 20.03.2015, 20:00:30 »

  Huomenna Askola ja Järvenpää vaalivankkurit kulkee  ;D

  numerotkin tulivat ja sain numeron 66

Veijo Lappalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 20
 • Liked: 17
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #26 : 21.03.2015, 19:12:51 »
Aatellisuus ja vakaumus kadoksissa

Väittäisin, että aattellinen pohja on kadonnut yhteiskunnallisesta päätöksenteosta. Yksittäinen ehdokas vastustaa guggenheimejä tai kaikkea yleensä. Kuorrutuksena kyseenalainen lakihanke ja siltarumpu peräkylään. Aate ja vakaumus ovat jääneet menneitten puoluekokousten pölyttyneisiin pöytäkirjoihin.

Yhtä asiaa ei ole unohdettu. Rahaa on ohjattava omalle kannattajakunnalle. Ahneet liittoutuvat ja yksinkertaisella  enemmistöllä aletaan määritellä "jakovaraa". Onko eturyhmäajattelu ajanut tiensä päähän? Yhteiskuntamme ajautuminen taloudelliseen- ja sosiaaliseen kriisiin vahvistaa käsitystä. Ahneiden pidot alkavat olla rääppiäisissä, kakusta ei ole murustakaan jäljellä ja ulosottomies kolistelee ovea.

Miten tähän on päädytty? Äänestämättä jättäminen on todellakin huonoin tapa proteistoida. Kolmasosaa väestöstä edustavat päättävät yhteiskunnan asioista. Mikäli kansalaiset eivät käytä näissä vaaleissa heille kuuluvaa valtaansa, joku muu kyllä käyttää ja rakentaa uuden uljaan Euroopan, missä meiltä ei kysytä enään mitään.
Kansanedustajan tärkein tehtävä on rakentaa tulevaisuutta ja edustajalla on oltava näkemys siitä, millaiseen yhteiskuntaan pyritään.

Tulevaisuuden yhteiskunnassa on oikeudenmukaisuuden toteuduttava. Köyhyys ei ole oikeudenmukaista, mutta eivät rangaistusluonteiset raippaverot paremmintoimeentuleville ole sen kohtuullisempi.
Kokonaisuus on nähtävä. Puhutaan hyvinvoinnista ja hyvinvointivaltiosta. Mitä on hyvinvointi? Mielestäni kaikenlaiset vempaimet, jotka päätyvät lähiaikoina romuliikkeen jätekasaan, eivät edusta hyvinvointia ja rikasta elämää. Tärkeämpää on työ, turvallisuus ja huolehtiminen kaikista kansalaisista.

Ei pidä tyytyä kantamaan tiiliä, ei pelkästään muuraamaan seinää, vaan rakentamaan tulevaisuutta.


http://veijolappalainen.ehdolla.fi/

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #27 : 28.03.2015, 06:21:27 »
Kansanedustajaehdokas Veijo Lappalainen tavattavissa:

Myyrmäen maalaismarkkinoilla 28.3 kello 10.00 - 11.00 ja

Tuusulassa, Jokelan K-marketin edessä 28.3 kello 12.00 - 13.00

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia.

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #28 : 03.04.2015, 07:23:30 »
Kansanedustajaehdokas Veijo Lappalainen tavattavissa 4.4 kello 9.00 - 12.00 kauppakeskus Willa, Prisman tiloissa, Hyvinkää

Tervetuloa keskustelemaan!

Veijon tukiryhmä Tikkurilan kevätmarkkinoilla samaan aikaan. Käy juttusilla, hae Veijon esite.

Terveisin Jäärä

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Veijo Lappalaisen ek-vaaliketju | 2019 Uusimaa
« Vastaus #29 : 09.04.2015, 22:23:12 »
Kansanedustajaehdokas Veijo Lappalainen tavattavissa, perjantaina 10.4. kello 14.00 - 18.00 kauppakeskus Willa, Citymarketin edessä, Hyvinkää.

Tervetuloa keskustelemaan. Veijon kotisivuilla nyt kirjoitus ay-liikkeen hävyttömästä rahanjaosta demariehdokkaille. Kymmenettuhannet ovat nyt pikkurahaa.

www.veijo.lappalainen.ehdolla