Ja pizzansyöjille: Ostakaa pizzanne Kotipizzasta tai ketjusta nimeltä Lähin Pizza (jolla on liike tai liikkeitä Oulussakin), nämä ovat avainlippupizzerioita, kotimaisia yrittäjiä. Silloin ei tarvitse miettiä että mikä karvarannesuku.
Helsingissä söin viime vuonna Lönnrotinkadun omenahotellin viereisessä kotipizzassa ja siellä oli joku karvaranne töissä. Pizzakin oli samaa karvaranneroskaa, mitä peruskarvakäsipaikoista saa. Vähän täytteitä, täytteet juustoineen valui pois (pizza raakaa) ja astiatkin oli likaisia.
Näissä tapauksissa AINA valitusta menemään KotiPizzan pääpomoille! Kai siellä joku ylimpänä asioista vastaa, ei kyllä ihan heti löydy ketään KotiPizzan kotisivuilta.
http://www.kotipizza.fi/fiMutta perusnyrkkisääntö jonka teille nuorille annan on se, että KUN NÄET ULKOMAALAISEN LÄTYNPAISTAJAN (vaikka sitten KotiPizzassa), NIIN LÄHDE POIS TILAAMATTA PIZZAA! Pääset ilman mieliharmia siitä kohtaamistilanteesta.
On päivänselvää, että ulkomaalainen jättää oman kulttuurisen puumerkkinsä myöskin KotiPizzaan, jos hän sitä valmistaa. Ei siitä pizzasta kunnollista tule, vaikka se KotiPizza-firman uunissa paistetaan, jos se tehdään taattuun pizzaenricotyyliin.
Pizza Enrico - Mitä Sinä Sanoa
https://www.youtube.com/watch?v=0sCghw8QI0Y"Kaikki maistuu sama pahalle...
sina ei ole pakko taalla ruokailla, se maistuu samalta missä tahansa..."