Kirjoittaja Aihe: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon  (Luettu 444017 kertaa)

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 136
 • Liked: 3745
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2820 : 06.12.2019, 21:23:44 »
Lainaus
    #Linnanjuhlat. Teema on luotettava tiedonvälitystä ja kansalaiskeskustelu. Kaulassa hirttoköysi muistuttamassa, miten monessa maassa käy ihmisten, jotka yrittävät käyttää sananvapauttaan - ja miten Suomessakin itsenäisyyden alussa kävi vääränmielisille. #sananvapaus pic.twitter.com/D9qM4neLZn
    — Maria Pettersson (@mariapetterss0n) December 6, 2019


Tuon ihmisen suusta kuultuna ja kun tiedämme viimeaikaisen sanavapauden kehityksen suunnan suomessa niin tuo kommentti kuulostaa lähinnä uhkaukselta.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 622
 • Liked: 21318
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2821 : 06.12.2019, 21:24:33 »
Aah. "Vääränmieliset." Kai sellaisellakin termillä voi kuvata porukkaa joka aloittaa aseellisen kapinan laillista valtiovaltaa vastaan. Vieläpä muodostaessaan eduskunnasta puolet!

No, kaikenlaiset termit ovat toki sallittuja mielipiteitä (tai ainakin niin tapana on ollut sanoa, paitsi suvaitsevaisissa piireissä), mutta mahtaako tuo asenne kuitenkaan journalistin uskottavuutta lisätä? Ai niin, lehdessä ei pidä kertoa tuollaisia pikkujuttuja kirjoittajan ideologisista taustoista. Muiden taustoista kyllä alleviivataan kaikki.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 101
 • Liked: 749
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2822 : 06.12.2019, 21:52:33 »
Toivottavasti nuorimmainen jonain päivänä kirjoittaa kokonaisen lauseen virheettömästi. Husu ei ole vielä siihen pystynyt

On väitetty somalien keskimääräisen IQ:n olevan 68 ja eli ovatko he kaikki erityislapsia ja erityisaikuisia? Eipä ole tämä kansakunta erityisesti kunnostautunut tieteen, tekniikan tai taiteen alalla, joten jotain erityistä heissä on? Onko edes joku HS-Pravda onnistunut löytämään erityisen menestynyttä ja lahjakasta somalia?

Jos Husu eläisi klaaneineen omassa maassaan ei auttaisi huudella erityisyyksiä, mutta Hölmölä tarjoaa tuolle terapiat, hoidot, erityiskoulut ja tod näk lopulta Kelan tuet loppuelämäksi. Suomalainen veronmaksaja maksaa ja kuuntelee päälle Husun huutelua rasismista.

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 283
 • Liked: 3118
 • Dirty white boy
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2823 : 06.12.2019, 22:04:40 »
Lainaus
”Meidän nuorimmaisen lapsi...”

Nuorena on vitsa väännettävä. Myöhästyneet onnittelut Husulle isoisyydestä.
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 514
 • Liked: 24137
 • Takapenkin paha poika
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2824 : 07.12.2019, 19:50:06 »
Ripustavathan jotkut aivan omaksi huvikseen kaulaansa solmionkin, joka on 30-vuotisen sodan aikainen kannanotto Ranskan puolesta ja Pyhää saksalais-roomalaista keisarikuntaa vastaan. En näe hirttoköyttä juurikaan sen kummallisempana.

Ei sitä solmiota kukaan huvikseen kaulaansa ripusta vaan siksi, että se kuuluu asiaan tietyissä pukukoodeissa.

Yleisesti tuo linnan juhlien puvuilla kikkailu kertoo aika paljon siitä ihmisestä, joka siihen lähtee. Pukeutumisen tarkoitus kun on kunnioittaa sitä tilaisuutta mihin osallistutaan eikä mikään itsetehostuksen muoto tai kannanotto.

Jos lähtee soveltamaan virallista pukukoodia kovin paljon on riikinkukko, pelle, moukka tai kylähullu, joka saa kaiken anteeksi.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Uuvahti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 132
 • Liked: 838
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2825 : 10.12.2019, 18:26:16 »
Suomeen tulleiden tuhansien maahanmuuttajien joukossa, myös turvapaikanhakijoissa, on toki ihan oikeasti ja aidosti turvaa tarvitseviakin, sekä turvapaikan saamisen jälkeen Suomelle kiitollisia ja ahkeria ihmisiä.

Onko näitä kuitenkin niin pieni prosentti, että kun maahanmuuttoon ilman mitään kritiikkiä suhtautuvat ja sen takia siitä oman ideologiansa mukaista propagandaa vääntävät poliitikot, virkamiehet ja muut vaikuttajat yrittävät etsiä näitä esimerkkitapauksia 'menestyneistä' ja 'hyvistä maahanmuuttajista', sieltä kerta toisensa jälkeen löytyy uusi 'Husu'?

Pahimpia ovat tietysti nämä esimerkit, joissa menestyksen mittarina käytetään sitä, että maahanmuuttaja on saatu johonkin poliittiseen tehtävään tai muuhun virkaan veronmaksajien kustantamana. Usein tehtävä vielä perustettu maahanmuuton haasteiden hoitamiseksi. Hetken sitten ehditään tälllaista Suomessa 'menestynyttä' ja 'hyvää maahanmuuttajaa' hehkuttaa, ennenkuin ennemmin tai myöhemmin paljastuu, ettei keisarilla ole vaatteita. Tai enemmänkin: Keisarin puuttuvat vaaatteet paljastaisivat ehkä näiden henkilöiden kyvyttömyyden tehtäviinsä, mutta usein paljastuu vielä pahempia totuuksia, luurankoja kaapeissa, suoranaisia pahuuksiakin.

Isoin karhunpalvelus tässä tehdään niille ahkerille ja oikeasti hyvin integroituneille maahanmuuttajille.

Näistä 'husuista' tulee nyt mieleen ainakin:
* Abdirahim 'Husu' Hussein, SDP
* Hussein ' Rauhan-Taee' al-Taee, SDP
* Saido 'Vuoden pakolaisnainen' Mohamed, Vihreät
* Rami 'lelusalakuljettaja' Adham, SDP
* Oulun kohuimaami Asoev Muso, SDP
* Oulun insesti-isä Seydou Kouanda, SDP

Mitä muita näitä on?

Jotkut 'suvaitsevaiset' sitten tässä yhteydessä toteavat, että PS:ssä vasta rikollisia poliitikkoja onkin. No, onneksi kansa on gallupien mukaan jo muodostanut mielipiteensä siitä, kummat ovat pahempia rikoksia: insesti, lastenraiskaajien puolustelu, rahojen kavallukset, valehtelu, vaiko se, että näitä asioita ja riskejä tuo esille, perustaen väittämänsä muun muassa tilastoihin?

Myös se kauhea rasistisyytösmyrsky, jonka media aikoinaan nosti, kun 'bussi oli ajanut pienen tumman pojan ohi pysäkillä' tai 'rasisti oli työntänyt pientä ulkomaalaistaustaista lasta junasta poistuessaan' nousevat taas uuteen valoon. Molemmilla kerroilla etusivujen uutisia päivätolkulla ja suvaitsevaiset poliitikot paheksuivat suomalaisia rasisteja. Kukaan ei vaivautunut tarkistamaan näiden 'hyvien tarinoiden' faktoja, eikä niille yllätys yllätys tietenkään mitään faktatodisteita löytynytkään. Myös Husun oma tarina rasistin tehohoitoon puukottamasta maahanmuuttajasta 2017 kuuluu osin tähän samaan kategoriaan.

Oikeasti hyviä turvapaikanhakijoina maahantulleitakin on julkisuudessa näkynyt onneksi muutamia:
* Muutamia lääkäreitä, jos oikein muistan?
* Ainakin yksi iranista/irakista tullut erittäin menestynyt yrittäjä?

Muistaako kukaan nimiä?

Onko muita?

Olisi hienoa, jos asioista voitaisiin puhua faktoihin nojaten, ilman sen suurempia tunteita. Etenkin medialta odottaisi tietynasteista kriittisyyttä heille syötettyjen tarinoiden osalta. Tarinat ovat ihan hyödyllisiä, jos perustuvat edes suurelta osin faktoihin. Itse ainakin kuulusin näitä positiivisia esimerkkejä lisää, niistäkin voisi kai oppia. Ainakin sen, miten jo tänne tulleet saataisiin paremmin töihin.

Näistä usein kuuleekin ns. 'out-of-the-box' ajatuksia tänne tulleilta ja töitä tekeviltä maahanmuuttajilta. Suomalaisten vastaavat kommentit eivät kai menisi mediassa läpi tai saisivat liian pöyristyneen vastaanoton.

Tässä yksi esimerkki:

Yrittäjä Abdi Osman: Sosiaaliturva pois turvapaikanhakijoilta

https://www.ksml.fi/kotimaa/Yritt%C3%A4j%C3%A4-Abdi-Osman-Sosiaaliturva-pois-turvapaikanhakijoilta/235827

EDIT: Lisätty mamu-poliitikkojen listaan muutama nimi & kaikkien puolueet.

Lista senkun kasvaa.

John Marc Okello, SDP (kuntavaaliehdokas 2017), tuomittiin ehdottomaan 3,5 vuoden rangaistukseen törkeästä joukkoraiskauksesta.

Lainaus
Asunnossa miehet olivat yhdynnässä naiseen väkivaltaa ja tämän pelkoa hyväksikäyttäen. Oikeuden mukaan miehet vuorottelivat ja toimivat yhteisymmärryksessä. Raiskaus aiheutti oikeuden mukaan naiselle erityisen tuntuvaa henkistä ja ruumiillista kärsimystä.

”Tekoa on myös kokonaisuutena arvostellen pidettävä törkeänä”, kun otetaan huomioon sukupuoliyhteyksien lukumäärä ja teon kesto.

Käräjäoikeus tuomitsi Philip Mutisya Kimuyan, 31, ja John Marc Okellon, 43, kolmen ja puolen vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Tuomio on annettu viime torstaina.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006338817.html?fbclid=IwAR1uCxRkH2kngcYDf9OhopBTSYyZHKOnG71-hiLf2GDsrV4Dffw44pccVmo


Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 164
 • Liked: 22882
 • antikomintern
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2826 : 19.12.2019, 21:12:07 »
Vilhelm Junnila on tehnyt budjettiin muutosesityksen 100 €:n määrärahan myöntämiseksi Husun yhdistykselle "verkkokirjoittelusta aiheutuneeseen ahdistukseen ja mielipahaan".

Junnila tosin muuttuu kesken uutisen Junttilaksi, takaisin Junnilaksi, taas Junttilaksi ja sitten taas Junnilaksi. Onnea Mtv!

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaisten-kansanedustaja-ehdotti-100-euron-maararahaa-husu-husseinin-yhdistykselle-syyna-verkkokirjoittelusta-aiheutunut-ahdistus-ja-mielipaha/7666488
Lainaus
Perussuomalaisten kansanedustaja ehdotti 100 euron määrärahaa Husu Husseinin yhdistykselle – syynä "verkkokirjoittelusta aiheutunut ahdistus ja mielipaha" (19.12.2019)

Kansanedustajat tekivät tänään muutosehdotuksia Suomen valtion ensi vuoden budjettiesitykseen. Satojen ehdotusten joukosta löytyi myös astetta erikoisempia ehdotelmia.

Muutosehdotusten joukossa oli muun muassa perussuomalaisten Vilhelm Junnilan ehdotus, joka jättää myös tulkinnanvaraa. Junttila ehdottaa, että eduskunta lisäisi Berde ry:lle 100 euron määrärahan ”verkkokirjoittelusta aiheutuneeseen ahdistukseen ja mielipahaan”.

On ollut sydäntä särkevää seurata, kuinka tasa-arvo ja monikulttuurisuusaktiivi Abdirahim "Husu" Hussein on joutunut julkisuudessa kovan paineen alle verkkokirjoittelusta. Hänen kaltaisiaan on monikulttuurisessa maailmassa jo useita, Junnila avaa ehdotustaan.

(...)

Junttila viittaa valtioneuvoksen julkaisemaan tutkimukseen, josta käy ilmi, että esimerkiksi kukkahattutädistä on tullut seurattava hälytyssana, joka voi aiheuttaa ahdistusta ja mielipahaa. Sen sijaan hänen mielestään rasisti-sanaa ei ole määritelty vastaavanlaiseksi, eli negatiivisia tunnetiloja aikaansaavaksi sanaksi.

Sosiaalinen media on ankara, etenkin päättäjiä ja mediapersoonia kohtaan. Sen vuoksi meidän tulee osoittaa myötätuntoa ahdistuksesta ja mielipahasta kärsiville, Junnila toteaa.

(...)

newspeak

 • Vieras
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2827 : 19.12.2019, 22:25:02 »
Muutosehdotus: Ehdotetaan kansanedustaja Vilhelm Junnilan saavan antaa verovapaasti omista rahoistaan somehahmolle Abdirahim "Husu" Hussein 100 euroa kasvotusten vaikkapa jäätelön merkeissä.

Äänestys alkaa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 442
 • Liked: 21594
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2828 : 21.12.2019, 13:34:33 »
Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 570
 • Liked: 7777
 • Don't give me that you do goody good bullshit
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2829 : 21.12.2019, 13:39:23 »

husun mainitsema tutkimus vahvistaa omaa näkemystäni somaleiden tavasta puhua tilanteeseen nähden niin totta kuin osaa.

viittaan toki husun omaankin "niin totta kuin muistan ja osaan" kommunikointiin.
Tell me something, it's still "We the people," right ?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 442
 • Liked: 21594
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2830 : 01.01.2020, 20:22:23 »
Milloin Husu ja heimolaisensa pakenevat rasistisesta Suomesta turvalliseen kotimaahansa?On SOMALIA BEACH looking for PIRATES (Extreme Travel Somalia)
https://www.youtube.com/watch?v=0PUj8Qz2XIg

https://www.youtube.com/channel/UCXulruMI7BHj3kGyosNa0jA/videos

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 442
 • Liked: 21594
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2831 : 18.01.2020, 12:44:43 »

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 721
 • Liked: 2078
 • Elämältä piilopaikan saanut ahistunu pupu
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2832 : 18.01.2020, 13:29:13 »
^ Mikseivät mamut kelpaa ministereiden (ja vastaavien) assistenteiksi ja avustajiksi? Niimpä, erittäin hyvin sanottu siellä takana... ehkäpä heillä(kin on arvo(pohja)nsa, mutta jotakin vielä puuttuu.
Kun ei vaan tajuu

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 464
 • Liked: 6717
 • Kuuntele minua, kuuntelen sinua...
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2833 : 18.01.2020, 13:38:07 »
Aivan oikea huomio Husulla kyllä on kansallispuvusta. Tuskin ketään haittaa muiden maiden kansallispukujen näkeminen. Taas korjataan sitä mikä ei ole rikki.
Sanoja joita ei ole olemassa: vasemmistodiktatuuri, ihmisvelvollisuudet, tasavastuu, maskilisti, suomalaisvastaisuus, fennofobia, ihmisoikeuskerroin, misandria, afromaani

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 344
 • Liked: 25039
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2834 : 18.01.2020, 14:16:41 »
Lainaus
Husu Hussein
@husu78

Hei sinä netti velho. Voitko auttaa tämän kanssa? Joku
http://
playwhole.com
 
 nimisen sivu ottaa minun tililtä rahaa ilman mun lupaa enkä saa tämän lopettamaan. Kiitos. Pankki ei osaa auttaa!

Teksti tiliotteella:
http://
PLAYWHOLE.COM
 
Määrä: -90,00 EUR
päivä: 14.01.2020

Piti ihan uteliaisuudesta katsoa, mikä tuo tuollainen "playwhole" on. Ei ollut joku pornosivusto, vaan joku pelisivusto, joka kusettaa ihmisiä tarjoamalla lähes ilmaisia leffalippuja tai vastaavaa jotakin 1 euron ilmoittautumismaksua vastaan (huijarit saavat samalla uhrin korttitiedot). Samalla huomaamattaan uhri liittyy jäseneksi "klubiin" ja laskuja alkaa tulla, vaikka ei edes tiedä mistä hyvästä.

Tuollaisella sivustolla ei edes kannata käydä, mutta netistä löytyi erään ruotsalaisuhrin kertomus.

Lainaus
Jag fick för någon månad sen ett erbjudande om "fria" biobiljetter, man skulle bara in och anmäla sig och betala 10:- i anmälningsavgift. Jag hade tänkt att kolla film så jag tyckte det var ju lägligt erbjudande. Här ser ni SMS:et jag fick.

INTE smart tänkt, måste säga att det är sällan som jag är så kort i huvudet som jag var denna dag. Nu har detta blufföretag debiterat mig två gånger 849:- för något som jag inte vet vad det är. Här är vad jag tackade ja till (tydligen)

Jag kom i kontakt med dom idag och försökte förklara att jag inte beställt detta men fick kalla handen. Jag har idag spärrat mitt kort så dessa skojare inte kan debitera mer men dela gärna detta inlägg så inte fler går i denna enkla fälla!
Jag har skämsmössan på mig, så jäkla korkad var jag.

https://jannefors.blogg.se/2018/september/varning-for-playwholecom.html

Tässä tilanteessa ei enää mikään nettivelho pysty auttamaan Husua, vaan jäljelle jää vain yksi keinon - kuolettaa kyseinen kortti, jolta veloitukset napataan. Näin teki ruotsalainenkin.

Siinä se kaivattu neuvo Husulle ja vielä parempi neuvo on se, että ei kannata klikkailla netissä mitä vaan ja liian hyviltä kuulostavat tarjoukset eivät vaan voi olla totta. Jos luvataan ilmaista iPhonea, niin voi sanoa varsin varmuudella, että kyse on jostakin kusetuksesta.

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 301
 • Liked: 13882
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2835 : 18.01.2020, 14:44:36 »
Aivan oikea huomio Husulla kyllä on kansallispuvusta. Tuskin ketään haittaa muiden maiden kansallispukujen näkeminen. Taas korjataan sitä mikä ei ole rikki.
...tai rikotaan sitä, mikä on ehjä.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Uuvahti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 132
 • Liked: 838
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2836 : 24.02.2020, 19:00:13 »
Suomeen tulleiden tuhansien maahanmuuttajien joukossa, myös turvapaikanhakijoissa, on toki ihan oikeasti ja aidosti turvaa tarvitseviakin, sekä turvapaikan saamisen jälkeen Suomelle kiitollisia ja ahkeria ihmisiä.

Onko näitä kuitenkin niin pieni prosentti, että kun maahanmuuttoon ilman mitään kritiikkiä suhtautuvat ja sen takia siitä oman ideologiansa mukaista propagandaa vääntävät poliitikot, virkamiehet ja muut vaikuttajat yrittävät etsiä näitä esimerkkitapauksia 'menestyneistä' ja 'hyvistä maahanmuuttajista', sieltä kerta toisensa jälkeen löytyy uusi 'Husu'?

Pahimpia ovat tietysti nämä esimerkit, joissa menestyksen mittarina käytetään sitä, että maahanmuuttaja on saatu johonkin poliittiseen tehtävään tai muuhun virkaan veronmaksajien kustantamana. Usein tehtävä vielä perustettu maahanmuuton haasteiden hoitamiseksi. Hetken sitten ehditään tälllaista Suomessa 'menestynyttä' ja 'hyvää maahanmuuttajaa' hehkuttaa, ennenkuin ennemmin tai myöhemmin paljastuu, ettei keisarilla ole vaatteita. Tai enemmänkin: Keisarin puuttuvat vaaatteet paljastaisivat ehkä näiden henkilöiden kyvyttömyyden tehtäviinsä, mutta usein paljastuu vielä pahempia totuuksia, luurankoja kaapeissa, suoranaisia pahuuksiakin.

Isoin karhunpalvelus tässä tehdään niille ahkerille ja oikeasti hyvin integroituneille maahanmuuttajille.

Näistä 'husuista' tulee nyt mieleen ainakin:
* Abdirahim 'Husu' Hussein, SDP
* Hussein ' Rauhan-Taee' al-Taee, SDP
* Saido 'Vuoden pakolaisnainen' Mohamed, Vihreät
* Rami 'lelusalakuljettaja' Adham, SDP
* Oulun kohuimaami Asoev Muso, SDP
* Oulun insesti-isä Seydou Kouanda, SDP

Mitä muita näitä on?

Jotkut 'suvaitsevaiset' sitten tässä yhteydessä toteavat, että PS:ssä vasta rikollisia poliitikkoja onkin. No, onneksi kansa on gallupien mukaan jo muodostanut mielipiteensä siitä, kummat ovat pahempia rikoksia: insesti, lastenraiskaajien puolustelu, rahojen kavallukset, valehtelu, vaiko se, että näitä asioita ja riskejä tuo esille, perustaen väittämänsä muun muassa tilastoihin?

Myös se kauhea rasistisyytösmyrsky, jonka media aikoinaan nosti, kun 'bussi oli ajanut pienen tumman pojan ohi pysäkillä' tai 'rasisti oli työntänyt pientä ulkomaalaistaustaista lasta junasta poistuessaan' nousevat taas uuteen valoon. Molemmilla kerroilla etusivujen uutisia päivätolkulla ja suvaitsevaiset poliitikot paheksuivat suomalaisia rasisteja. Kukaan ei vaivautunut tarkistamaan näiden 'hyvien tarinoiden' faktoja, eikä niille yllätys yllätys tietenkään mitään faktatodisteita löytynytkään. Myös Husun oma tarina rasistin tehohoitoon puukottamasta maahanmuuttajasta 2017 kuuluu osin tähän samaan kategoriaan.

Oikeasti hyviä turvapaikanhakijoina maahantulleitakin on julkisuudessa näkynyt onneksi muutamia:
* Muutamia lääkäreitä, jos oikein muistan?
* Ainakin yksi iranista/irakista tullut erittäin menestynyt yrittäjä?

Muistaako kukaan nimiä?

Onko muita?

Olisi hienoa, jos asioista voitaisiin puhua faktoihin nojaten, ilman sen suurempia tunteita. Etenkin medialta odottaisi tietynasteista kriittisyyttä heille syötettyjen tarinoiden osalta. Tarinat ovat ihan hyödyllisiä, jos perustuvat edes suurelta osin faktoihin. Itse ainakin kuulusin näitä positiivisia esimerkkejä lisää, niistäkin voisi kai oppia. Ainakin sen, miten jo tänne tulleet saataisiin paremmin töihin.

Näistä usein kuuleekin ns. 'out-of-the-box' ajatuksia tänne tulleilta ja töitä tekeviltä maahanmuuttajilta. Suomalaisten vastaavat kommentit eivät kai menisi mediassa läpi tai saisivat liian pöyristyneen vastaanoton.

Tässä yksi esimerkki:

Yrittäjä Abdi Osman: Sosiaaliturva pois turvapaikanhakijoilta

https://www.ksml.fi/kotimaa/Yritt%C3%A4j%C3%A4-Abdi-Osman-Sosiaaliturva-pois-turvapaikanhakijoilta/235827

EDIT: Lisätty mamu-poliitikkojen listaan muutama nimi & kaikkien puolueet.

Lista senkun kasvaa.

John Marc Okello, SDP (kuntavaaliehdokas 2017), tuomittiin ehdottomaan 3,5 vuoden rangaistukseen törkeästä joukkoraiskauksesta.

Lainaus
Asunnossa miehet olivat yhdynnässä naiseen väkivaltaa ja tämän pelkoa hyväksikäyttäen. Oikeuden mukaan miehet vuorottelivat ja toimivat yhteisymmärryksessä. Raiskaus aiheutti oikeuden mukaan naiselle erityisen tuntuvaa henkistä ja ruumiillista kärsimystä.

”Tekoa on myös kokonaisuutena arvostellen pidettävä törkeänä”, kun otetaan huomioon sukupuoliyhteyksien lukumäärä ja teon kesto.

Käräjäoikeus tuomitsi Philip Mutisya Kimuyan, 31, ja John Marc Okellon, 43, kolmen ja puolen vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Tuomio on annettu viime torstaina.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006338817.html?fbclid=IwAR1uCxRkH2kngcYDf9OhopBTSYyZHKOnG71-hiLf2GDsrV4Dffw44pccVmo

Ja lista sen kun kasvaa. Tässä päivitetty versio, jossa mukana myös Samia Hagi Muse.
* Abdirahim 'Husu' Hussein, SDP
* Hussein ' Rauhan-Taee' al-Taee, SDP
* Saido 'Vuoden pakolaisnainen' Mohamed, Vihreät
* Rami 'lelusalakuljettaja' Adham, SDP
* Oulun kohuimaami Asoev Muso, SDP
* Oulun insesti-isä Seydou Kouanda, SDP
* Törkeästä joukkoraiskauksesta tuomittu John Marc Okello, SDP
* Petoksesta Kelan tuissa syytetty Samia Hagi Muse, SDP

Lainaus
Helsinkiläinen sosiaalidemokraatti Samia Hagi Muse on asetettu syytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa. Syytteen rikosnimikkeenä on petos. Asianomistajana on Kansaneläkelaitos (Kela).

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006417700.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=580a0bc953ea99c3808fc0d13e052b5e&fbclid=IwAR3mwbrOoFdXYYGisk8oRSw48_rdKGFDD45yyZu6V4NCo7PGz0oOByYpU-Q

Rehtiä väkeä. 'Hienoa', että heidänlaisiaan haalitaan näiden punaviherpuolueiden toimesta päättämään meidän yhteisistä asioista ja vaalimaan, että meidän yhteisiä verovaroja käytetään 'oikeisiin' tarkoituksiin.

Onko kunnollisia maahanmuuttajaehdokkaita tosiaan niin vaikea löytää, että kerta toisensa jälkeen SDP ja Vihreät osuvat siihen itseensä? Kun elää kuplassa, niin näköjään kaikki kriittisyys katoaa, kunhan vain löytyy ihku ehdokas. Vai mistä tämä kertoo?

« Viimeksi muokattu: 24.02.2020, 21:28:30 kirjoittanut Uuvahti »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 972
 • Liked: 3072
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2837 : 25.02.2020, 03:03:33 »
Siinä se kaivattu neuvo Husulle ja vielä parempi neuvo on se, että ei kannata klikkailla netissä mitä vaan ja liian hyviltä kuulostavat tarjoukset eivät vaan voi olla totta. Jos luvataan ilmaista iPhonea, niin voi sanoa varsin varmuudella, että kyse on jostakin kusetuksesta.
Hups, kun Husun rahat menevätkin Nigeriaan, eikä Somaliaan.
Melkein yhtä hyvään tarkoitukseen toki. :-*

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 157
 • Liked: 4610
 • junior koodari
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2838 : 25.02.2020, 03:47:53 »
Lainaus
Husu Hussein
@husu78

Hei sinä netti velho. Voitko auttaa tämän kanssa? Joku
http://
playwhole.com
 
 nimisen sivu ottaa minun tililtä rahaa ilman mun lupaa enkä saa tämän lopettamaan. Kiitos. Pankki ei osaa auttaa!

Teksti tiliotteella:
http://
PLAYWHOLE.COM
 
Määrä: -90,00 EUR
päivä: 14.01.2020

Piti ihan uteliaisuudesta katsoa, mikä tuo tuollainen "playwhole" on. Ei ollut joku pornosivusto, vaan joku pelisivusto, joka kusettaa ihmisiä tarjoamalla lähes ilmaisia leffalippuja tai vastaavaa jotakin 1 euron ilmoittautumismaksua vastaan (huijarit saavat samalla uhrin korttitiedot). Samalla huomaamattaan uhri liittyy jäseneksi "klubiin" ja laskuja alkaa tulla, vaikka ei edes tiedä mistä hyvästä.

Tuollaisella sivustolla ei edes kannata käydä, mutta netistä löytyi erään ruotsalaisuhrin kertomus.

Lainaus
Jag fick för någon månad sen ett erbjudande om "fria" biobiljetter, man skulle bara in och anmäla sig och betala 10:- i anmälningsavgift. Jag hade tänkt att kolla film så jag tyckte det var ju lägligt erbjudande. Här ser ni SMS:et jag fick.

INTE smart tänkt, måste säga att det är sällan som jag är så kort i huvudet som jag var denna dag. Nu har detta blufföretag debiterat mig två gånger 849:- för något som jag inte vet vad det är. Här är vad jag tackade ja till (tydligen)

Jag kom i kontakt med dom idag och försökte förklara att jag inte beställt detta men fick kalla handen. Jag har idag spärrat mitt kort så dessa skojare inte kan debitera mer men dela gärna detta inlägg så inte fler går i denna enkla fälla!
Jag har skämsmössan på mig, så jäkla korkad var jag.

https://jannefors.blogg.se/2018/september/varning-for-playwholecom.html

Tässä tilanteessa ei enää mikään nettivelho pysty auttamaan Husua, vaan jäljelle jää vain yksi keinon - kuolettaa kyseinen kortti, jolta veloitukset napataan. Näin teki ruotsalainenkin.

Siinä se kaivattu neuvo Husulle ja vielä parempi neuvo on se, että ei kannata klikkailla netissä mitä vaan ja liian hyviltä kuulostavat tarjoukset eivät vaan voi olla totta. Jos luvataan ilmaista iPhonea, niin voi sanoa varsin varmuudella, että kyse on jostakin kusetuksesta.

Onhan Husulla mahdollisuus tehdä ilmo poliisille..samaan n. vaaksan korkuiseen Husun rikosilmoitukset, paperikasan päällimmäiseksi, siihen missä on ; rasistinen taksin kuljettaja, uhkauskirje ja hirttosilmukka.

Uutena voisi olla;Epäilen että ps puolue vie tililtäni niska hiessä ansaitsemiani rahoja, tehkää jotain tai olette rasisteja te poliisit.

" nimisen sivu ottaa minun tililtä rahaa ilman mun lupaa enkä saa tämän lopettamaan. Kiitos. Pankki ei osaa auttaa!"

..ttu mikä imbesilli, siis tuo sivusto, ei suinkaan Husu.

Ota Husu yhteys J.Taposeen, ylikomisaarioon, on oivaltava nettitutkija varmaan selvittää sekunnissa, mikä sinun pankkitiliä vaivaa..Taponen on käynyt jopa Islannissa eli pätevyyttä löytyy.
« Viimeksi muokattu: 25.02.2020, 04:20:26 kirjoittanut simppali »

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 576
 • Liked: 3337
 • Je suis Charlie
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2839 : 25.02.2020, 13:02:21 »
Tiedän kyllä keinon, miten tuollainen rahan lähteminen saadaan loppumaan (joskaan se ei palauta jo kadonneita rahoja), mutta viitseliäisyyteni auttaa Husua asiassa on täysin kateissa. Se katosi viimeistään silloin kun Husu huuteli jokaisen persun olevan rasisti.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 190
 • Liked: 71855
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2840 : 25.02.2020, 17:36:01 »
Husun elämäkertakirjasta:
Lainaus
Olen tutustunut profeetta Muhammediin (siunaukset ja rauha hänelle) elämänkertaan. Toki siihenkin aikakauteen liittyy myös sotia. Mutta profeetta Muhammed (srh) oli jo nuoruudessaan tunnettu luotettavuudestaan ja rehellisyydestään.
...
Profeetta Muhammed (srh) oli noilla seuduilla ensimmäinen, joka vastusti rasismia.
...
En koe, että toiset uskonnot olisivat uhka. Juutalaiset ovat asuneet vuosisatoja muslimien alaisuudessa ilman minkäänlaista vainoa.
...
Maailmassa on noin puolitoista miljardia islaminuskoista ihmistä. Jos Islam oikeasti opettaisi vihaa, sotaa ja väkivaltaa, millainen tämä maailma olisikaan?

Aika Keijoa.

Tulihan tuo viimein lukaistua.

Kirja on Markku Hattulan Husun tarinoiden pohjalta minämuotoiseksi kirjoittama. Kantavana teemana näissä tarinoissa on ollut Husun ylivoimaisuus kaikessa, mitä hän tekee.

Naiset rakastavat Husua ja miehet ihailevat häntä. Nyrkkeilyä harrastanut Husu pieksee tai nolaa skinit, jotka kuitenkin haluavat hänen kavereikseen. Opettajat ja viranomaiset ylistävät Husun älyä ja lahjakkuutta. Husu neuvoo jopa pääministeri Vanhasta, joka ottaakin neuvoista opikseen. Työnteossa Husu on ahkera ja taitava, eikä rahantuloa voi estää. "Minulle on ollut alusta lähtien selvää, etten tule tänne muiden elätettäväksi." Tukipetoksista ei mainita mitään.

Ohkaisen kirjan loppupuolella sävy muuttuu katkerammaksi, kun Husu lähtee mukaan politiikkaan. Vaaleissa ei tule menestystä, minkä Husu arvioi johtuvan siitä, että keskustalaiset karsastavat muslimeita. Kuppi menee lopullisesti nurin, kun Husu kiertää ministeriöitä vuoden 2015 pakolaiskriisin aikaan, eikä häntä nosteta herrahissiin. "Ajattelin, että nyt minutkin varmaan kutsutaan vaikkapa neuvonantajaksi hoitamaan pakolaiskriisiä." Ei kutsuta, joten sen jälkeen loikka demareihin ja tavoitteeksi kansanedustajan tai suurlähettilään paikka.

Suomeen Husu tuli turvallisesta Keniasta klassisena ankkurilapsena, jonka suurperhe muutti tänne pari vuotta myöhemmin perheenyhdistämisen kautta myöskin Keniasta.
« Viimeksi muokattu: 25.02.2020, 17:44:19 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 442
 • Liked: 21594
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2841 : 25.02.2020, 18:09:20 »

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 101
 • Liked: 221
 • Maalaisjärkeä kehiin!!
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2842 : 25.02.2020, 20:18:18 »
Husu tekee sen virheen taas, että hän julkisuudessa jeesustelee, näillä burger King tarinoillaan jotka todennäköisesti ei ole ees totta. TUOLLAINEN EI KUULU SUOMALAISEEN LUONTEENPIIRTEIHIN.

Oikea ihminen olisi ollut hiljaa, eikä huudellut tommosia twitterissä. Voi vittu mikä talipää taas jauhotti itse itsensä.  :facepalm:

Syksyllähän se keksi tarinan jossa oli muka vienyt kerjäläisen syömään. No kun kukaan ei hänen takapuoltansa nuollut, sitten tuli se eräs taxi case...

Husu. Pelisi on game over.  >:(
"Ylen gallupin mukaan ps:n kannatus on noussut yli 10 prosenttiin. Selitys sille on seksuaalisen väkivallan puolustus. Ps:n kannatus nousee  todennäköisesti  vielä 11 prosenttiin, sillä erään tutkimuksen mukaan jopa 11% on valmiita hyväksymään raiskauksen tietyissä olosuhteissa."

Iiro orava vihr. 5.7.2018

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 302
 • Liked: 4016
  • The Rainforest Site
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2843 : 26.02.2020, 17:21:55 »
Husu on taas ollut twitterissä vauhdissa. Vahvaa jauhotusta, tai sitten ei....
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin (lähes aina)- http://www.kiva.org/

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 508
 • Liked: 711
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2844 : 26.02.2020, 17:41:31 »
Olen Husun kanssa täysin samaa mieltä siitä, että "Suomi tarvitsee asennemuutosta maahanmuutosta..." Mutta Husu unohtaa, että myös maahanmuuttajat tarvitsevat asennemuutosta suomalaisiin, Suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.
Sananvapaus kuuluu kaikille, eikä vain niille jotka ovat kanssani kaikesta samaa mieltä.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 622
 • Liked: 21318
Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Vastaus #2845 : 26.02.2020, 18:43:07 »
Olen Husun kanssa täysin samaa mieltä siitä, että "Suomi tarvitsee asennemuutosta maahanmuutosta..." Mutta Husu unohtaa, että myös maahanmuuttajat tarvitsevat asennemuutosta suomalaisiin, Suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Jos Husun tavoittelema muutos on mitään sorttia hänen (perinteiselle islamilaiselle) ajattelulle siitä että pilattu maine korjataan parhaiten haukkumalla muita, en odota hänen muidenkaan agendojen olevan paljon tuon rakentavampia tai laatuun keskittyvämpiä. Sellaista se kai on kun kykyä ei oikein mihinkään suotu, eikä edes ymmärrystä siitä mikä oma tilanne tässä suhteessa on. Normaali suomalainen joko tekisi hartiavoimin töitä oman maineensa puhdistamiseksi tai ainakin olisi varsin hiljaa aiempien töppäilyjensä jälkeen jos ei parempaan kykene, mutta Husu on imenyt islamin, somalialaisen kulttuurin ja vasemmistolaisuuden väkevimmät ajattelutavat niin tehokkaasti ettei hän edes tajua että häntä pidetään ongelmallisena pellenä jopa hänen oman puolueensa sisällä.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Tagit: