Kirjoittaja Aihe: 2015-02-09 Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon (yleinen Husu-ketju)  (Luettu 502131 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43458
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Hesarin kommenttiosuudessa voivoteltiin tilannetta Husujen kannalta:

"Rasimista on tällä hetkellä enemmän kysyntää, kuin sitä on tarjolla."

Jos valkoisen suomalaisen rasismia enemmän pigmentuja vastaan ei ole, sitä pitää keksiä. Suomessa hengailevien pigmentujen rasismia suomalaisia kohtaan ei tarvitse keksiä  (islam on umpirasistinen himmeli), se täytyy vain kaivaa valtamedian propagandasta, jossa tärkeintä ei ole se mitä sanotaan. Tärkeintä on se mitä jätetään sanomatta.

Rasismia ei ole siellä mistä valemedia sitä löytää, mutta on siellä mistä valemedia ei sitä löydä.

Entistä enemmän, sota on rauhaa. Suomalaiset eivät vaan vielä tajua olevansa sodassa, tai kuka vihollinen on.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 12:14:20 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Liked: 2613
Sananvapauden tilasta ja hallituksen haaveilemista tulevista vihapuhelaeista (eli suukapulalaeista) on keskusteltu eduskunnassa, eikä liene sattumaa että lööppeihin on viime aikoina jälleen ilmaantunut maahanmuuttovastaisuuden, vihapuheen ja rasismin lisääntymistä koskevia juttuja. Jopa sellaisia jossa maahanmuuttovastaisuus yhdistetään perussuomalaisten nousuun. Husu olisi toiminut demareiden rassissmimannekiinina joten kuten tässä kuviossa, mutta hän mokasi. Pahasti. Kuten ne aiemmatkin mannekiinit. Ilmeistä on että Husua ei voi enää käyttää tällaiseen tarkoitukseen, joten on järkevämpää viheltää peli hänen osaltaan poikki.

Pottunokkaisten puolueaktiivien ja kommunistitaustaisten asiantuntijoiden haastattelu vihapuhelakien tarpeisiin tuskin riittää vakuuttamaan enää yhä mediakriittisempää kansaa. Melkein toivoisin että löytäisivät jonkun uuden Husun, sillä hallituksen kuvitelmat siitä että tietyn "natsihätätilan" ja mediakattauksen avulla kansa kääntyy tukemaan vihapuhelakien laatijoita ovat perusteetonta hybristä, johon tuudittautumalla hallitus varmistaa sen että PS pääsee seuraavissa eduskuntavaaleissa reilusti yli 25%. Sananvapauden arvostajia löytyy PS:n ulkopuoleltakin niin paljon, että suukapulalait tuovat uusia äänestäjiä niitä vastustavalle oppositiopuolueelle.
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Tällaisia nämä kommentit suomalaisten hirvittävästä rasistisuudesta ovat, kun ääneen pääsevät maahanmuuttajat itse eikä naama punaisena uliseva kotoperäinen suvaitsevaisto tai heidän toteeminsa:

Lainaus
Abdullahi on asunut lähes kolmekymmentä vuotta Suomessa ja sanoo kohdanneensa joskus rasismia. Suurin osa asiakkaista on kuitenkin mukavia.
----

26-vuotias nimettömänä pysyttelevä somalitaustainen taksikuski harmittelee, että Hussein on sekoittanut taksikuskin työn ja politiikan keskenään.
– Hänen käytöksensä leimaa jonkin verran kaikkia taksinkuljettajia, mutta se asia kuuluu vain hänelle. Hänen pitää itse vastata teoistaan.

– Minulla riittää ihan hyvin asiakkaita. Olen Husseinin puolesta pahoillaan, että hän on samasta taustasta kuin minä. Toivoisin, että hän edustaisi meikäläisiä paremmin.

Kymmenen vuotta Suomessa asuneen miehen mielestä suurin osa suomalaisista on suvaitsevaisia ja huomioonottavaisia.

– Joskus asiakas käyttäytyy rasistisesti. Silloin pitää olla paksu nahka. Annan juttujen mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos.
----

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006304770.html
Maailmassa on oikeaa rasismia, niin sitä on myös Suomessa. Eri puolilla maapalloa eri valtioissa sen määrä vain vaihtelee. Suomesta luodaan kuvaa muka "rasifistisena helvettinä", mikä ei alkuunkaan pidä paikkaansa. Totuus on se, että Suomi on yksi maailman ei-rasifistisista maista. Tässäkin tapauksessa Hutsu ei löytänyt oikeaa rasifismia, niin sellaista piti sitten keksimällä keksiä.

Aamuyön tunteihin liittyy baariasiakkaat ja kuningas alkoholi sekä alhainen verensokeri. Sen vuoksi sattuu ja tapahtuu, yhtä sun toista. Silloin on tappeluita ja suunsoittoa, joten osansa tästä saa myös taksisuharit. Jotkut ihmistyypit oikein hakemalla hakee riitaa (kuten Hutsu rasifismia), niin helppo riidan aihe matukuskin kanssa on sitten vaikka se yhteiskunnallinen kysymys, miksi olet Suomessa.

@Golimar kaivoi Hutsun edellisen FB-päivityksen, jossa romppanen oli kysynyt rahaa, Hutsu ei ollut rahaa antanut vaan oli vienyt hänet syömään. Jos minä saan arvata, niin Hutsu haki tällä julkisuutta. Nykyään mediassa on kaikkia juttuja, kuinka joku urheilu"sankari" on tehnyt "hienon ja koskettavan eleen". Hutsu haki samaa, kertomalla FB:ssä vieneensä romppasen syömään. Media ei nielaissut koukkua. Seuraavana päivänä sitten heitti uuden koukun, tämän taxijättöcaustin. Sen media nielaisi, kuten media hotkaisee lähes joka koukun, mistä saa rasifismiskandaalin. Loppu oli vain nolo.

Edit: Kuva
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 12:37:20 kirjoittanut internetsi »
Lohjan persut

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 831
 • Liked: 9260
Se myös ihmetyttää millaista epärehellisyyttä se vaatii Husun haamukirjoittajalta ylläpitää tätä kulissia ja millaista typeryyttä se vaatii yrittää ylläpitää kulissia kun kulissi on ajat sitten paljastettu.

Epärehellinen vasemmistolainen? Kuka olisi ikinä voinut uskoa?  ;D

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43458
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Melkein toivoisin että löytäisivät jonkun uuden Husun, sillä hallituksen kuvitelmat siitä että tietyn "natsihätätilan" ja mediakattauksen avulla kansa kääntyy tukemaan vihapuhelakien laatijoita ...

No niinpä.

1. YLEkin on esittänyt varmaan kaiken natsiaineiston mitä maailmassa on tarjolla.

2. Suuret mamumenestystarinat päätyvät ennemmin tai myöhemmin Homman Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketjuun, joka on tässä: https://hommaforum.org/index.php/topic,124098.0.html.

Laarin pohjia raavitaan. Mitä seuraavaksi? Pukkaako false fläggiä (=lavastettu hyökkäys)? Siis sellaista ihan todellista, vähän suuremman maailman meininkiä? Jotenkin ne dystooppiset lait pitää saada voimaan.

A false flag is a covert operation designed to deceive; the deception creates the appearance of a particular party, group, or nation being responsible for some activity, disguising the actual source of responsibility.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 12:39:06 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 666
 • Liked: 76244
Tais nyt mennä Husun mediaoperaatio vähän, näin sanoaksemme, munilleen.
Jos Husu olisi kertonut twitterissä sattumuksesta jossa rasisti oli solvannut, ollut agressiivinen jne. mutta notta Husu vaan olisi hymähtänyt ja vienyt rassen kotiin niin mediarummutus olisi ollut ihan toisenlainen. Siinä olisi voinut jeesustella kuinka oli vihainen ja pettynyt mutta nousi sen yläpuolelle ja haluaa avata keskustelua ulostulollaan. Vastuumedia olisi syönyt kädestä, taksiliitto, tasa-arvovaltuutettu ja ehken jopa TP olisivat ottaneet kantaa ja vaatineet tolkkua touhuun. Bonarina jokainen joka uskaltaisi kyseenalaistaa tarinan todellisuuden olisi tietty rasse. Kirsikaksi kakun päälle Husu olisi voinut väittää että myöhemmin rasse olisi tullut katumapäälle ja olisi lähettänyt hänelle anteeksipyynnön vaikka sinne valtuustoon, kukkakortilla... ilman kaulanyöriä.

Mutta ei, piti kertoa rankaisseensa sitä rasistia, like a boss, heittämällä se lumihankeen (vesisateeseen) keskelle motaria ja samalla kertoa rikkoneensa lakia. Kohu nousi, taksifirma kiinnostui, Husu selvensi mutta ikävä kyllä hyvään valeeseen oli lipsahtanut helposti tarkastettava paikannustieto. Kohu yltyi, Husu tunnusti valehdelleensa vaikka ei tuntenut valehdelleensa ja olleensa vihainen rasistista josta teki rikosilmoituksen tai ainakin tunsi tehneensä koska posliini ei siitä ilmosta mitään tiennyt.

Husun piti kehittää jotain erityisen raflaavaa, jotta sai aikaan haluamansa reaktion, jonka kautta media pääsi liittämään tapauksen perussuomalaisten rasistisuuteen. Kun Halla-aho twiittasi aiheesta, toimittajat haistoivat klikkejä, ja taas oli luotu uusi "kohu" seurattavaksi. Husu ei kuitenkaan ottanut huomioon, että tarinan uskottavuuden parantaminen yksityiskohtia lisäämällä toimii myös toiseen suuntaan.

Lainaus käyttäjältä: Husu Hussein
Tarkoitus ei ollut tehdä rasisteille salapoliisitehtävää, vaan yhteen vetävä kertomus taksikuskin rasistisesta arjesta.

"Ei tullut mieleenkään, että joku voisi osoittaa minun valehdelleen. Ei tällaista ennen ole tapahtunut."

Lainaus käyttäjältä: Husu Hussein
Sosiaalinen media elää omaa elämäänsä ja kun keskustelu haluttiin viedä eri raiteille, niin se myös tapahtui, iltapäivälehtien suosiollisella avustuksella.

"Valtamedia toimi aluksi haluamallani tavalla, mutta todisteet valehtelustani kasautuivat liian suuriksi, ja julkisuus kääntyi minulle epäedulliseksi. Syytänpä somea ja iltapäivälehtiä."

Lainaus käyttäjältä: Husu Hussein
Tein myös rikosilmoituksen Jussi Halla-ahon solvaavasta tavasta yhdistää minut toisen taksikuskin tekemään raiskaukseen.

Haluan siirtää keskustelun pois itsestäni ja takaisin yhteiskunnalliseen keskusteluun: millainen kohtelu on sallittua, miten taksiyritykset , lainsäätäjät ja Suomen poliisi turvaavat ulkomaalaistaustaisten taksikuskien mahdollisuuden tehdä työtään rauhassa.

"Yritän epätoivoisesti kääntää keskustelun takaisin Jussi Halla-ahoon ja perussuomalaisiin."

Mitä lie pitäisi ajatella siitä, että vaikka Halla-aho muuten kelpaa pienimmänkin aasinsillan kautta toimittajille klikkiotsikon aiheeksi, Husun Halla-ahosta tekemästä rikosilmoituksesta ei kai ole valtamediassa mainintaa kuin ohimennen yhden Verkkouutisten jutun Facebook-siteerauksessa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 346
 • Liked: 11370
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Tuon Husun toiminta on kyllä melko legendaarista. Twitteriin postatussa anteeksipyynnössäänkin "mies" oli sen verran vilpitön, että senkin oli kirjoittanut joku muu kuin Husu.

"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Laskentanuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 326
 • Liked: 2140
 • Mämmi on mielestäni rasismia
Taisipa Husu paljastaa suutuspäissään "isomman" skandaalin:

"Taksi Helsinki vahvistaa HS:lle: Osassa takseista tallennetaan asiakkaiden keskusteluja
”Husu” Husseinin mukaan häneen taksissa kohdistuneet solvaukset on helppo todentaa, sillä takseissa käydyt keskustelut tallennetaan. ....

Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen myöntää Helsingin Sanomille, että väite pitää osittain paikkansa. Hänen mukaansa kaikissa Taksi Helsingin takseissa on tallentavat kamerat turvallisuuden takaamiseksi."
linkki https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006304894.html

Taksi Helsingin tietosuojaseloste:
https://taksihelsinki.fi/taksi-helsinki-oy/tietosuojaselosteet/tietosuojaseloste/

Sieltä voi jokainen lueskella mihin kaikkeen henkilötietojasi voidaan käyttää.

Tuosta nousee iso äläkkä vielä. Tietosuojavaltuutettu jne.
"Monilla on asioihin vain yksi näkemys, vaikka kuinka sanotaan, että ollaan suvaitsevaisia." - Teemu Selänne
(HS 31.1.2017)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43458
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Taisipa Husu paljastaa suutuspäissään "isomman" skandaalin:

"Taksi Helsinki vahvistaa HS:lle: Osassa takseista tallennetaan asiakkaiden keskusteluja

1. Mihin Taksi Helsingin taksien keskustelut tallennetaan? Välitysfirman palvelimelle? Taksifirman palvelimelle? Kaikkien taksien yhteiselle palvelimelle? Poliisin palvelimelle?

2. Tallentavatko muut taksifirmat keskusteluita?

3. Kauanko keskusteluja säilytetään ja miten ne tuhotaan, varakopioineen?

4. Millä tahoilla on pääsy keskusteluihin?

5. Voiko näitä keskusteluita käyttää oikeudessa todisteina? Arvaisin että voidaan, mikä järki niitä muuten olisi tallentaa?

"Puheluita ja chat-keskusteluja voidaan myös nauhoittaa ja tallentaa toimeksiantojen vahvistamiseksi tai dokumentaatio-, laaduntarkkailu- ja kehitystarkoituksiin."

6. Onko tämä laillista, ja riippuuko laillisuus siitä ajaako kuljettaja omaa autoaan, vaan on renki?

7. Tallentuuko sekä kuva että ääni?

Tuolla tietosuojaselosteessa kerrotaan, että kaninkolo ulottuu paljon syvemmälle kuin keskustelujen nauhoittamiseen. Näyttäisi siltä, että jo matkojen tilaaminen mahdollistaa yhtä sun toista tietourkintaa (jos taksia ei ota tolpalta). Matkat varmaan kannattaisi ainakin maksaa käteisellä.

https://taksihelsinki.fi/taksi-helsinki-oy/tietosuojaselosteet/tietosuojaseloste/
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 14:13:31 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43458
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Lainaus
Taksi Helsinki: ”Husu” Husseinin kohukyydin tallenteet ovat jo tuhoutuneet

Taksi Helsingin mukaan tallenteita säilytetään vain lyhyen ajan, ennen kuin ne tuhoutuvat.

Tämä "vain lyhyen ajan" kuulostaisi paljon luotettavammalta, jos tuo aika kerrottaisiin. Tuhotaanko data samalla kuin Googlessa, jossa käyttäjän tuhoamat postaukset jäävät talteen varmuuskopioille?

Tämä keskustelu kääntyy nyt pois Hususta. Taksitallenteita varten kannattaisi varmaan perustaa oma ketju?

@hulaq
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 14:22:27 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 636
 • Liked: 6967
 • Lives matter.
Henkilökohtainen, pilveen tallentava bodycam on ainoa suoja perusteettomia rasismiväitteitä vastaan. Seksisuhteissa vähintään äänitallenne. Samaan aikaan henkilön perusteeton syyttäminen nimeä tai muuta tunnistetta käyttäen pitäisi rangaista aina. Ja tietysti se todistetaakka syyttävällä sekä syyttömyysolettama.

Luonnollisesti viranomainen vaatisi pääsyä tällaiseen tallenteeseen koska se nyt vain on viranomaisen luonto.

Eli tiivistäen, kaikkien pitäisi aina olettaa että tekemisistä jää todisteet ja käyttäytyä sen mukaan. Ja paksumpi nahka sekä korkeampi kiihottumiskynnys kaikille.

Miten olisi Lex Husu: älä väitä mitään mistä et menisi valalle, koska uskottavuuden menettää vain kerran.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 553
 • Liked: 868
Minulle jäi vähän sellainen tuntuma, että Husu todellakin uskoi, että "hyvät ihmiset" rientävät auttamaan häntä ihan kaikessa aina ja ikuisesti, riippumatta siitä mitä hän sanoo ja väittää tekevänsä.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 14:42:51 kirjoittanut Näkkileipä »
Sananvapaus kuuluu kaikille, eikä vain niille jotka ovat kanssani kaikesta samaa mieltä.

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 673
 • Liked: 3731
 • Roturomanttinen
Ketjussa on 82 sivua - siitä huolimatta moni kokee jonninjoutavien roiskimisen tarpeelliseksi. Luuta kiittää, moderaatio ei.

Aiheesta on jo kertaalleen huomautettu, tämä siniväri olkoon viimeinen muistutus siitä.
Sarjavihaaja.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 666
 • Liked: 76244
Husu on valehtelusta kiinni jääneenäkin ennen muuta suomalaisten rasismin symboli:

Lainaus
HS-analyysi: Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein rikkoi politiikan tärkeintä sääntöä, ja nyt maahanmuuttajat laitetaan maksamaan siitä

Kun tällä viikolla on puhuttu Abdirahim Husseinista, ei olla puhuttu vain yhdestä taksia työkseen ajavasta maahanmuuttajataustaisesta suomalaisesta, kirjoittaa HS:n kaupunkitoimittaja Valtteri Parikka.

[...]

Valehtelu oli Husseinin kohdalla ilmiselvästi poliittista, koska hän on profiloitunut poliitikkona nimenomaan maahanmuuttajien edunajajana. Hussein käytti valheita oman rasismin vastaisen viestinsä tehostamiseksi. Nyt maahanmuuttajat ovat kuitenkin juuri niitä, jotka kärsivät Husseinin päätöksestä ajaa asiaansa totuuden ulkopuolisin keinoin.

Kun tällä viikolla on puhuttu Abdirahim Husseinista, ei olla puhuttu vain yhdestä taksia työkseen ajavasta maahanmuuttajataustaisesta suomalaisesta. Husseinista on verkkokeskusteluissa tehty symboli, johon liitetyillä ominaisuuksilla pyritään määrittelemään sitä, miten maahanmuuttajiin pitäisi Suomessa suhtautua.

[...]

Tampereen yliopiston mediatutkimuksen professori Kaarina Nikunen totesi HS:lle elokuussa, että julkisessa puheessa maahanmuuttajille jaetaan kovin yksipuolisia rooleja.

”On tullut monissa tutkimuksissa esille, että maahanmuuttajilla on joko kiitollisen uhrin tai vaarallisen rikollisen rooli.”

Suomen koko ajan kasvava maahanmuuttajataustaisten nuorten joukko ansaitsee monipuolisia roolimalleja. Hetken näytti siltä, että voimakkaasti rasismia vastaan taistelevalla Husseinilla olisi mahdollisuus nousta tällaiseksi henkilöksi. Samaa mahdollisuutta tarjoiltiin myös viime keväänä kansanedustajaksi nousseelle, niin ikään Sdp:tä edustavalle Hussein al-Taeelle.

Nyt molemmat ovat jääneet kiinni vilpillisten keinojen käytöstä. Hussein teki virheensä politiikassa, al-Taee ennen poliittista uraansa.

Verkkokeskusteluissa al-Taeelle annettu palaute oli suurilta osin ihmisarvon vastaista ja samantyylinen kommentointi on jatkunut myös Husseininkin kohdalla. Husseinin twiittien monin paikoin painokelvottomista vastauksista löytyy sellaisia yleistyksiä kuin: ”Kuuluu afrikkalaiseen kulttuuriin”.

Kyse ei ole siitä, etteikö valehtelua pitäisi tuomita. Hussein ja al-Taee ovat romuttaneet oman uskottavuutensa. Valehtelijan maineesta pääseminen ei ole ihan helppo tehtävä, molempia tullaan katsomaan tulevaisuudessakin näiden juuri tapausten läpi.

Se, että al-Taaen ja Husseinin hairahdukset maalataan jonkinlaiseksi yleiskuvaksi maahanmuuttajasta, ei kuitenkaan kerro maalarin kädentaidoista. Se kertoo rasismista.

On helppo uskoa, että Hussein todellakin on myös taksinkuljettajan työssään kohdannut paljon rasismia. Tämä on ongelma, johon kaikkien poliitikkojen, niin maahanmuuttajataustaisten kuin muidenkin, pitäisi puuttua.

[...]

Viimeaikaiset Husseinin julkiset ulostulot ovat paljastuneet selvästi valheellisiksi ja huonosti harkituiksi. Siitä luottamustoimessa työskentelevä poliitikko ansaitseekin kovan läksytyksen. Hän on pettänyt äänestäjiensä luottamuksen kuten itsekin myönsi.

Rasismia hänkään ei silti ansaitse. Valehtelun voi tuomita ilman minkäänlaista rasismia.
Helsingin Sanomat 12.11.2019

Lainaus käyttäjältä: Valtteri Parikka, HS
Nyt molemmat ovat jääneet kiinni vilpillisten keinojen käytöstä. Hussein teki virheensä politiikassa, al-Taee ennen poliittista uraansa.

Ei al-Taee käyttänyt vilpillisiä keinoja ennen poliittista uraansa vaan heti sen alussa. Hänet palkittiin valehtelustaan kansanedustajan paikalla. Sdp hyväksyy tämän ja näköjään myös valtamedia.

Edit: Hesari siirsi jutun piiloon maksumuurin taakse.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 17:22:19 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 939
 • Liked: 6042
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
^Kaikki ovat rasisteja jos vähäänkään mielipide poikkeaa yleisesti hyväksytystä. Sen sijaan valehtelut ovat vain hairahduksia  :facepalm:

Ettei nyt vain ajettaisi kaksilla rattailla. Jos data näyttää että porukka x tekee juttuja y enemmän kuin porukka z niin miksei siitä voisi sitten sanoa suoraan että porukka x vain yksinkertaisesti tekee niin? Tänne tulijat tekevät kupruja enemmän niin totta kai niistä pitää puhua koska pitää samalla miettiä että onko turvallisuuspoliittisesti järkevää hommata tänne porukkaa jotka valehtelevat ja pahimmassa tapauksessa rikkovat lakia. Meillä on kyllä omastakin takaa kyseisen kaltaisia henkilöitä ettei lisää tarvittaisi tuontitavarana. Poliisitkin riittäisivät meidän omille rikoksentekijöille.
I am not an employee of HP but I am an engineer @ HP Partner and I am share my knowledge from my own time.

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 1568
Se myös ihmetyttää millaista epärehellisyyttä se vaatii Husun haamukirjoittajalta ylläpitää tätä kulissia ja millaista typeryyttä se vaatii yrittää ylläpitää kulissia kun kulissi on ajat sitten paljastettu.

Epärehellinen vasemmistolainen? Kuka olisi ikinä voinut uskoa?  ;D

Haamukirjoittajallahan on hyvä olla, voi keksiä vähän mitä tahansa tapahtuneeksi eikä kukaan ole uskaltanut epäillä etteikö näin olisi tapahtunut. Nyt vaan voi olla, että pitää ihan oikeasti jo tapahtua hyviä asioita ja sellaisia mitä voi todistaa, kun voi olla ettei enää uskota mitä tahansa pajunköysiä.

Melba

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 315
 • Liked: 1383
Tuntemattomassa on kohtaus, jossa Hietanen toteaa jotenkin näin ..mut kattoka... mää näin ku pommit irtosiva. Tais jumalaut loppu puseropyykki oja rannas..."

Tämä tilannekuva tuli elävästi mieleeni, kun muistelin Husun vuoden takaisia kouluvierailuja paremman väen Sipoossa ja muualla Helsingin puolessa, rahastusta ja persumollausta, josta silloin netissä kohistiin. Löytyy viljalti kirjoituksia, kun guuglaa  haulla "husu hussein kouluvierailut".
Taisi nyt tulla totuuden ranaattiloita sitä vauhtia sankarimme niskaan, että loppuu se paskan puhuminen alaikäisille.  Ja ihan hyvä niin - ehkä opettajakunnankin olisi tykönään hiukan syytä päivittää, mitä porukkaa kouluissa juoksee agitoimassa.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 378
 • Liked: 9297

Lainaus
HS-analyysi:
[...]

Valehtelu oli Husseinin kohdalla ilmiselvästi poliittista, koska hän on profiloitunut poliitikkona nimenomaan maahanmuuttajien edunajajana.
(...)
Kun tällä viikolla on puhuttu Abdirahim Husseinista, ei olla puhuttu vain yhdestä taksia työkseen ajavasta maahanmuuttajataustaisesta suomalaisesta.Husseinista on verkkokeskusteluissa tehty symboli, johon liitetyillä ominaisuuksilla pyritään määrittelemään sitä, miten maahanmuuttajiin pitäisi Suomessa suhtautua.
(...)
Suomen koko ajan kasvava maahanmuuttajataustaisten nuorten joukko ansaitsee monipuolisia roolimalleja. Hetken näytti siltä, että voimakkaasti rasismia vastaan taistelevalla Husseinilla olisi mahdollisuus nousta tällaiseksi henkilöksi. Samaa mahdollisuutta tarjoiltiin myös viime keväänä kansanedustajaksi nousseelle, niin ikään Sdp:tä edustavalle Hussein al-Taeelle.
Vika on siis siinä, että Husseinista on tehty symboli.

Paitsi, että symbolia hänestä rakensivat muut kuin häneen kriittisesti suhtautuvat.

Vika on siis siinä, että asiaa ei haudattu kaikessa hiljaisuudessa, kun kävi ilmi, että mamutoteemilla ei ollut uusia vaatteita sen enempää kuin taksin GPS-järjestelmässä haluttua dataa.

Vika siis ei ole esimerkiksi Hesarissa, joka valitsee maahanmuuttajaroolimalleikseen kernaasti näitä rasismin elämäntyön ottaneita, riippumatta siitä, onko muita meriittejä mainittavaksi. Jopa niin, että mamujulkisuushissiin päässyt huomaa, että julkisuutta saa lisää kun kohtaa riittävästi rasismia (muistelen, että joskus nuorempi ja vähän huumorintajuisempi Husseinkin oli sitä mieltä, että keskustalaisuus (silloinen puoluekanta) oli sentään Helsingissä somaliutta suurempi taakka). Ongelma tulee siitä, kun tarinat menevät liian lennokkaiksi ja unohtuu liian pitkälle, mitkä asiat voidaan varmistaa riittävän selkeistä toisista lähteistä.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 966
 • Liked: 5705
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Lainaus käyttäjältä: Hesarin toimittelija-aktivisti Valtteri Parikka
On helppo uskoa, että Hussein todellakin on myös taksinkuljettajan työssään kohdannut paljon rasismia.

En oikein ymmärrä edellä siteeratun toimittaja-aktivistin mielenmaisemaa. Normaalille ihmiselle luulisi olevan nimenomaan vaikeaa uskoa runsaaseen rasismin kohtaamiseen, jos niitä kohtaamisia täytyy keksiä päästään.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 571
 • Liked: 14787

Lainaus
HS-analyysi: Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein rikkoi politiikan tärkeintä sääntöä, ja nyt maahanmuuttajat laitetaan maksamaan siitä


Minusta toimittaja Parikka paljastaa otsikossa itsestään sen, että hän näkee mamut vain kollektiivina.

Se, että "maahanmuuttajat laitetaan maksamaan" tarkoittaa, että he kaikki niputetaan yhteen ja yhden teot koskevat kaikkia. Mamu ei siis ole Parikan silmissä yksilö vaan osa kollektiivia.

Tämä tietenkin sopii yhteen vasemmiston luokkakäsityksen kanssa: kaikki ovat osa jotain luokkaa, joka määrittää heidät ja jonka perusteella politiikkaa pitäisi tehdä.

Toinen asia on se, että tuskin kukaan rehellisesti uskoo että jutun väitetyt "rasistit" näkisivät Husun edustavan kaikkia mamuja kuten Parikka väittää. Tällainen väite on vain Parikan oma olkiukko, jota hän lätkii läpi kolumninsa kunnes kaikki oljet ovat lattialla.

Husu on ollut mallimamu suvakeille. Kuten tämän ketjun otsikkokin sanoo, hänelle on jopa jaettu sananvapauspalkinto. Tosin täysin ansiotta, mutta suvakeille pienikin silakka riittää joulukalaksi kun "rasisteille" "pitä näytä kapin paika".

Husu osoittautui kuitenkin monen muun mallimamun tapaan olevan täysin läpimätä. Mies valehtelee kun hevonen laukkaa ja kun hän ei edes osaa valehdella uskottavasti, hän jää toistuvasti kiinni nolaten itsensä ja hyväntekijänsä.

Tämä taksiepisodi on erityisen nöyryyttävä suvakeille koska se paljastui välittömästi täydeksi paskaksi vaikka moni yritti puolustaa sitä. Tarina ei ollut vain epäuskottava, vaan myös todistetusti valheellinen alusta loppuun.

Parikan kaltaiset bimbot yrittävät vielä epätoivoisesti korjaa jo romahtanutta korttitaloa siirtämällä fokus pois Hususta kantaväestöön. Siis Halla-ahon twitter-sanoin

Lainaus
Arveluni mukaan oleellista tapauksessa oli, että se olisi VOINUT olla totta ja että herätettiin keskustelua tärkeästä aiheesta.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 189
 • Liked: 9597
Lainaus
”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.
Valehtelun takia Sdp:n Helsingin valtuustoryhmästä jäähylle joutunut Abdirahim ”Husu” Hussein teki maanantaina kaksi rikosilmoitusta poliisille. Toinen niistä koskee taksimatkaa, jonka aikana kuljettajana toiminut Hussein sanojensa mukaan joutui asiakkaansa rasististen solvausten kohteeksi.

Poliisi ei vahvista henkilöllisyyksiä, mutta teonkuvausta vastaava ilmoitus on poliisin mukaan tehty.

– Poliisin sähköiseen rikosilmoitusjärjestelmään on maanantaina tehty ilmoitus, joka vastaa kuvatun kaltaista tekoa, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin polisiisista kertoo.

Ilmoitus on kirjattu poliisin järjestelmään maanantaina kello 11.17. Se siis tehtiin ennen kuin Sdp:n valtuustoryhmä myöhemmin maanantai-iltana erotti Husseinin määräajaksi ryhmästä valehtelusta johtuvan luottamuspulan vuoksi. Hyllytys jatkuu kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Taksiajoa koskevan rikosilmoituksen mukaan kuljettajaa oli matkan aikana haukuttu rasistisesti. Rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus.

TOINEN Husseinin maanantaina tekemä rikosilmoitus ei liity taksin ajamiseen. Hussein itse kirjoitti Facebookissa tehneensä rikosilmoituksen perussuomalaisten puheenjohtajasta Jussi Halla-ahosta.

”Tein myös rikosilmoituksen Jussi Halla-ahon solvaavasta tavasta yhdistää minut toisen taksikuskin tekemään raiskaukseen,” Hussein kirjoitti. Hän ilmeisesti viittasi Halla-ahon 4. marraskuuta lähettämään Twitter-viestiin, joka koski uutista taksinkuljettajan raiskaustuomiosta.

– En ole kuullut asiasta muuta kuin olen lukenut Husseinin kirjoituksen. Hän on tietysti vapaa toimimaan haluamallaan tavalla, Halla-aho sanoo.

Julkaistu: 12.11. 16:14

Abdirahim ”Husu” Hussein teki kaksi rikosilmoitusta – tapahtumapäivä muuttui taas
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305355.html


husu yrittää viimeiseen asti persurazzekorttia, mutta taitaa olla jo vähän myöhäistä.

Lisätty uutisen otsikko, jotta linkkien mahdollisesti lakatessa toimimasta juttu löytyisi helpommin, sekä merkattu lainattu teksti lainausmerkinnällä.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 19:29:43 kirjoittanut Skeptikko »
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 378
 • Liked: 9297
Taksiajoa koskevan rikosilmoituksen mukaan kuljettajaa oli matkan aikana haukuttu rasistisesti. Rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus.

Siinäkin tapauksessa, että Husun tarina olisi edes osapuilleen tältä osin totta, minun on hankala uskoa, että tämä etenisi mihinkään, ellei toinen osapuoli ole niin tyhmä, että asian suoraan poliisille tunnnustaa. Mitään muuta näyttöä ei tunnetusti ole, joten tämä on puhtaasti yhden sana vastaan toista ja Husu on jo myöntänyt valehdelleensa asiasta.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Lainaus
Valehtelu oli Husseinin kohdalla ilmiselvästi poliittista, koska hän on profiloitunut poliitikkona nimenomaan maahanmuuttajien edunajajana.
No ei kyllä ole profiloitunut maahanmuuttajien edustajana, vaan enemmänkin kehitysmaalaisten, erityisesti somalien edustajana. Mitään poliittista sisältöä Hutsulla ei ole, muuta kuin ruikuttaa rasismista (ja haalia omalle intressiryhmälleen lisää mammonaa eri muodoissa.) Tämäkin politiikka sitten pitää tehdä valheilla.

Media on nostanut hänet vaan toteemiksi. Paras toteemi on tietenkin median kannalta somali, koska heillä on suurin uhripääoma ja heistä saa eniten moraalipisteitä. Ongelmana on vaan se, että media ei löydä toteemiksi juuri ketään, niin sitten on pakko hehkuttaa vähän heikompaa toteemia. Se nyt on tähän asti ollut sitten Hutsu. Nyt olisi siis mediatyhjiötä tarjolla somalitoteemille. Nähtäväksi jää, kuka on sitten seuraava, joka sen paikan ottaa.

Vai kaivetaanko naftaliinista vanha kunnon Ali Qassim?

Lainaus
Suomen koko ajan kasvava maahanmuuttajataustaisten nuorten joukko ansaitsee monipuolisia roolimalleja. Hetken näytti siltä, että voimakkaasti rasismia vastaan taistelevalla Husseinilla olisi mahdollisuus nousta tällaiseksi henkilöksi.
Hutsuun oli tyytyminen, koska muuta ei ollut tarjolla. Tosin Hutsun nostaminen toteemiksi on sangen noloa. Maassa 25 vuotta, eikä kukaan saa selvää hänen puheestaan. Työpaikkana on joku huuhaakonsultti, jonka tehtävänä on pumpata veronmaksajien rahaa kehitysmaihin ja kun konsulttihommia ei ole, niin ajeli sitten välillä taksia. Tämä nyt oli sitten se roolimalli, kun parempaan ei media pysty. Suomalaisten silmin tuo näyttää naurettavalta. Ainakin minusta näyttäisi nololta, jos suomalaisen roolimalliksi nostettaisiin osa-aikainen ruikuttava 40 vuotias taksisuhari-Markku Jakomäestä.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 151
 • Liked: 8266

”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.
Valehtelun takia Sdp:n Helsingin valtuustoryhmästä jäähylle joutunut Abdirahim ”Husu” Hussein teki maanantaina kaksi rikosilmoitusta poliisille. Toinen niistä koskee taksimatkaa, jonka aikana kuljettajana toiminut Hussein sanojensa mukaan joutui asiakkaansa rasististen solvausten kohteeksi.

----

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305355.html

Eipä tällainen sekoilu ainakaan auta Husua poliittisen comebackin suhteen.

Juridiikkaa tunteville kysymys:  kuinka usein nostetaan kunnianloukkausyyte koskien sanomisia kahdenkeskisessä kanssakäymisessä?  Mitä itse olen seurannut, kunnianloukkausoikeudenkäynneissä kantaja on pitänyt ongelmallisena halventavien väitteiden levittämistä kolmansille osapuolille.

Voisivat poliisit joutua melkoisiin ylitöihin, jos muutkin kunnallispoliitikot ilmoittaisivat poliisille kunnianloukkauksina kaikki tilanteet, joissa yleisön edustajat ilmaisevat heille halveksuntansa.

Edit:  kyllä ilmeisesti ihan f-to-f sanominen voi tuoda kunnianloukkaustuomon:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/oikeus-rasistiksi-haukkuminen-oli-kunnianloukkaus/3512916#gs.fkqjxx
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 17:05:34 kirjoittanut Siili »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 598
 • Liked: 26332
Ainakin minusta näyttäisi nololta, jos suomalaisen roolimalliksi nostettaisiin osa-aikainen ruikuttava 40 vuotias taksisuhari-Markku Jakomäestä.

Niin. Sinälläänhän ongelmaa ei Markussa olisi jos hän elättää itsensä ja noudattaa lakeja. Noloa olisi se että sadat kellokkaat kehuisivat hänet taivaisiin vain siksi, että hän osaisi toistella sopivia fraaseja ja väitteitä - jopa paikkansapitämättömiä, mutta kellokkaille kuitenkin sopivia.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 636
 • Liked: 6967
 • Lives matter.

Lainaus
HS-analyysi: Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein rikkoi politiikan tärkeintä sääntöä, ja nyt maahanmuuttajat laitetaan maksamaan siitä


Minusta toimittaja Parikka paljastaa otsikossa itsestään sen, että hän näkee mamut vain kollektiivina.

Se, että "maahanmuuttajat laitetaan maksamaan" tarkoittaa, että he kaikki niputetaan yhteen ja yhden teot koskevat kaikkia. Mamu ei siis ole Parikan silmissä yksilö vaan osa kollektiivia.

Tämä tietenkin sopii yhteen vasemmiston luokkakäsityksen kanssa: kaikki ovat osa jotain luokkaa, joka määrittää heidät ja jonka perusteella politiikkaa pitäisi tehdä.

Toinen asia on se, että tuskin kukaan rehellisesti uskoo että jutun väitetyt "rasistit" näkisivät Husun edustavan kaikkia mamuja kuten Parikka väittää. Tällainen väite on vain Parikan oma olkiukko, jota hän lätkii läpi kolumninsa kunnes kaikki oljet ovat lattialla.

Husu on ollut mallimamu suvakeille. Kuten tämän ketjun otsikkokin sanoo, hänelle on jopa jaettu sananvapauspalkinto. Tosin täysin ansiotta, mutta suvakeille pienikin silakka riittää joulukalaksi kun "rasisteille" "pitä näytä kapin paika".

Husu osoittautui kuitenkin monen muun mallimamun tapaan olevan täysin läpimätä. Mies valehtelee kun hevonen laukkaa ja kun hän ei edes osaa valehdella uskottavasti, hän jää toistuvasti kiinni nolaten itsensä ja hyväntekijänsä.

Tämä taksiepisodi on erityisen nöyryyttävä suvakeille koska se paljastui välittömästi täydeksi paskaksi vaikka moni yritti puolustaa sitä. Tarina ei ollut vain epäuskottava, vaan myös todistetusti valheellinen alusta loppuun.

Parikan kaltaiset bimbot yrittävät vielä epätoivoisesti korjaa jo romahtanutta korttitaloa siirtämällä fokus pois Hususta kantaväestöön. Siis Halla-ahon twitter-sanoin

Lainaus
Arveluni mukaan oleellista tapauksessa oli, että se olisi VOINUT olla totta ja että herätettiin keskustelua tärkeästä aiheesta.
Ainakin minun käsitykseni Hususta, somaleista ja suviksista ovat aivan ennallaan. Vanhamedia saa pointsit siitä että edes tällainen ääritapaus tuomitaan.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 933
 • Liked: 2838

”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.
Valehtelun takia Sdp:n Helsingin valtuustoryhmästä jäähylle joutunut Abdirahim ”Husu” Hussein teki maanantaina kaksi rikosilmoitusta poliisille. Toinen niistä koskee taksimatkaa, jonka aikana kuljettajana toiminut Hussein sanojensa mukaan joutui asiakkaansa rasististen solvausten kohteeksi.

----

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305355.html

Eipä tällainen sekoilu ainakaan auta Husua poliittisen comebackin suhteen.

Juridiikkaa tunteville kysymys:  kuinka usein nostetaan kunnianloukkausyyte koskien sanomisia kahdenkeskisessä kanssakäymisessä?  Mitä itse olen seurannut, kunnianloukkausoikeudenkäynneissä kantaja on pitänyt ongelmallisena halventavien väitteiden levittämistä kolmansille osapuolille.

Voisivat poliisit joutua melkoisiin ylitöihin, jos muutkin kunnallispoliitikot ilmoittaisivat poliisille kunnianloukkauksina kaikki tilanteet, joissa yleisön edustajat ilmaisevat heille halveksuntansa.

Oikeassa elämässä tuskin kovin montaa minuuttia kuluu kun tutkivan poliisin hiirikäsi napsauttaa täpän kohtaan "Ei aihetta epäillä rikosta" ja case closed. Mutta saapahan lehdet palstantäytettä.

proi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 119
Olen henkilökohtaisesti tyytyväinen että SDP:llä on nyt kädet palaneet pari kertaa tässä mokutuskosiskeluleikissä kivasti. Jokohan ensi kerralla olisivat varovaisempia värväämään suosikkipalleroita vaalilistojen kärkeen. 

Taksi Helsinki taisi kommentoida asiaa että heillä saattaa olla audiotallenteita (eivät ole varmoja onko missäkin taksissa millainen kamera), mutta eivät aukaise nauhoja kuin poliisiasioissa. Mutta niin Husuhan teki asiakkaasta rikosilmoituksen, eli nähdäänkö vielä nauhojenkatseluepisodi? Poliisi ei liene nauhojen sisältöä kommentoi tarkemmin, mutta varmaan kuulemme että meneekö juttu käräjille vai eikö.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019, 17:16:17 kirjoittanut proi »

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 835
 • Liked: 5160

 En osaa näitä yhdistää laisinkaan. Hussein al-Taee on eduskuntaryhmän jäsen ja hän ei ymmärtääkseni ole niitä kirjoituksiaan tehnyt eduskuntaryhmän jäsenenä eikä kansanedustajan tehtävässä. Nyt on kysymys Helsingin valtuustoryhmän jäsenestä, jolla ei ole mitään tekemistä eduskunnan kanssa, Rinne sanoi.


Miten SDP on soveltanut tuota ylevää periaatetta case Halla-ahoon?
Torstaina 3.7.2014 pääministeri Fredrik Reinfeldt Almedalenisa maahanmuuttajista:
“…kiitos, että valitsitte Ruotsin...”

ejmantyla

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 466
 • Liked: 716
Mistä Husu tekisi rikosilmoituksen? On todettu ettei hän ole ollut siellä missä väittää rasismia kokeneensa,eli tuusulanväylällä. Joten matkasta ei voi löytyä maksutietoja,koska tuota ajoa ei ole tehty. Kyseessä on tuulesta temmattu väite,jonka Husu itsekin myönsi. Ei tässä ole mikään sana sanaa vastaan tilanne,koska toista osapuolta ei ole.
On vain Husun satu.

Tagit: