Kirjoittaja Aihe: 2015-02-09 Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon (yleinen Husu-ketju)  (Luettu 589383 kertaa)

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 8457
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Husu tekee itsestään näkyvän ja ainakin ne jotka ajattelevat vielä asioita loogisesti, välttelevät husun taksia, suurella todennäköisyydellä muitakin rikkaampia takseja.
Husun menneisyyden sekä muiden ulostulojen vuoksi avautumisia tulee. Tilanne on vähän sama kuin se että välitunnilla ärsyttää muita ja sitten kun annetaan takaisin niin tunnin alussa mennään itkemään opettajalle että muut kiusaa.
Tämähän on sitä "rasismia" nykyisin. Paskotaan asioita jopa niiden puolesta jotka haluaa olla ihan hiljakseen ja tehdä töitä, sitten kun jotain tapahtuu niin itketään rasismista. Mitä enemmän paskovat asioita, sen enemmän saavat tehdä töitä etteivät kohtaisi "rasismia", eli negatiivisia ajatusmalleja tyypeistä jotka ovat oikeasti tehneet rikoksia, valehdelleet ja pettäneet. Sitä odotellessa kun Husu sekoittaa nykyisessä toimessaan omansa ja firman kortit.

En voi kyllä uskoa että tuollaisella husuttelijalla on kunniaa mitä loukata.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 757
 • Liked: 12657
Asettuuko termi 'vieraskielinen', termien 'maahanmuuttaja' - 'vieraslaji' väliin vai ulkopuolelle jommalle kummalle laidalle?

Aika rasistista. Miten esim. uussuomalainen voi olla vieras, kun hän on jo suomalainen rajan yli läpsyteltyään tai halutessaan Suomeen Balkanin vuorilla tulevana akavalaisena vaeltaessaan. Koko termi "vieraskieli" on selkeän syrjivää ja rasistista, kun suomalainen voi puhua vaikka pelkästään daria.   ;D
« Viimeksi muokattu: 01.06.2021, 11:05:07 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 757
 • Liked: 12657
Siis tämä sama kaveri, jonka mielestä on korrektia sanoa "Syö paskaa ja kuole pois"?

Se on uutta suomalaista rikkaampaa kieltä?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 601
 • Liked: 17663
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Omatkaan ei varauksetta tue valehtelijaa. Kaksi kommenttia alla:

Lainaus
Naasir
Pyysikö husu anteeksi myös , muistaakseni sai tilaisuuden kertoa totuus mutta sinnikkääksi kaveriksi osoittautui ja valehteli ! Ei savua ilman tulta!!

Vida
Husu ei sovi poliitikoksi... olisi vaan valehdellut itsensä pois tilanteesta, kun muutki politiikot....voi voi..
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/4265686960109162/
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 474
 • Liked: 4216
Rasmuksen linkki ei useimmille näy tänne. Ota kuvakaappaus mieluummin.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 589
 • Liked: 21994
 • Blues for Allah
Husutteleeko Husu lastensa kohtaamasta rasismista uimahallisssa?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/abdirahimhussein/se-paiva-on-koittanut/

Kuvittele tällainen tilanne sinulle tai lapsellesi: kaksi lapsiryhmää, molemmissa kolme poikaa, tummia ja iältään 10 – 15 vuotiaita jonossa. He odottavat vuoroansa, päästäkseen maksamaan sisäänpääsyn uimahalliin.

Kun ensimmäiset kolme poikaa tulevat vuoroon, käskee virkailija nämä sivulle koska hänellä on heille asiaa.

Samalla virkailija näkee, että myös seuraavat kolme poika ovat tummia ja pyytää myös heitä siirtymään syrjään ja päästää heidän takanaan olleet, ei tummat asiakkaat kassalle.

Nämä lapset tottelevat virkailija ja siirtyvät pois tieltä koska eivät vielä ymmärrä mistä on kyse. Hetken päästä rouva kassalta pyytää henkilökuntaan kuuluvaa mieshenkilöä kertomaan lapsille, ettei heillä ole asiaa uimahalliin, koska he olivat eilen käyttäytyneet siellä huonosti.

Ensimmäinen kolmen pienen pojan joukko lähtee pois ilman puheita. Sitten on toisen kolmen pojan vuoro. Mies, uimavalvoja, tulee taas sanomaan samaa, mutta pojat kysyvät mistä syystä he eivät saa mennä uimaan ja mies toistaa saman selityksen. Olitte eilen täällä riehumassa ja kutsuitte työntekijöitä huoriksi ym. Pojat eivät saa suunvuoroa, mutta koska kokevat olevansa syyttömiä, he päättävät soittaa minulle, isälleen.

14- ja 11-vuotiaat poikani Habiib ja Hudeyfa, sekä heidän serkkunsa 11-vuotias Ilyas kertovat tilanteesta. Minä pyydän aikuisen ottamaan puheluni ja vastamaan, mutta tämä kieltäytyy. Pyydän poikaani laittamaan puhelimen kaiuttimen päälle, jotta mies kuulee ääneni. Ilmoitan olevani näiden lasten isä ja myös kaupunginvaltuutettu. Selitän hänelle puhelimessa, että se mitä hän on juuri tekemässä, on etninen profilointi. Hän tuomitsee tummia lapsia jonkun muun tummaihoisen henkilön tekojen perusteella.

Lapseni ovat hyvin ihmeissään ja minä hyvin surullinen ja vihainen. Voiko olla totta, että kaupungin työntekijä toimii näin tökerösti, etnisesti profiloi pieniä lapsia.

Lähden töistä pois ja käyn paikan päälle selvittämään asiaa. Kysyn millä perusteella lapseni eivät saaneet mennä uimaan. Miehen mukaan lapset ovat olleet eilen uimassa ja olivat käyttäytyneet huonosti. Sanon, ettei kyseessä ole voinut lapseni, koska emme olleet uimassa eilen. Hän vaihtaa väitettä, että se ei välttämättä tapahtunut eilen vaan edellisen päivänä. Totesin, että viimeksi lapseni olivat uimassa kanssani viikko sitten, jolloin olin itse paikalla.

Herralle selviää, että olen kaupunginvaltuutettu ja että en aio jättää asiaa tähän. Kerron hänelle, että vien asian hänen esimiehilleen ja että tässä ei tule riittämään anteeksipyyntö mikäli selviää, että on syytetty viattomia lapsia, vaan heidät on käännytetty pois ihonvärin vuoksi.

Mies ei vaikuta ymmärtävän, miten suuri henkinen kärsimys tämä on pienille lapsille. Heille on osoitettu, että he ovat toisen luokan kansalaisia päästämällä muun värisiä jonon ohi ja oletettu syyllisiksi vain ihonvärin vuoksi.

Tiedän isänä, kuten moni muu tumman lapsen isä tietää, että rasismi tunkee lapsen elämään jossain vaiheessa, emmekä kykene suojelemaan lapsia syrjinnältä.

Voimme valmistautua teini-ikään, puberteettiin, kahteen kulttuuriin, kieleen tai uskontoon, mutta rasismi on jotain sellaista, johon ei ole keinoja. Se on kokemuksena niin ehdottoman väärin.

Lapsen kasvun tulisi johtaa hyvään suhteeseen ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Teemme tämän ongelman kanssa paljon ylimääräistä työtä, jota valtaväestö ei näe tai kohtaa. Panostan itse paljon siihen, ettei lapsistani olisi yhteiskunnalle haittaa vaan hyötyä. Pyrin kasvattamaan heistä aikuisia, jotka rakastavat ja rikastavat tätä maata.

Olen monelta isältä saanut viestejä, että lapsille pitää kertoa näistä asioista. Osaltani olen viivyttänyt tätä ja toivonut joka päivä, ettei se tänään sattuisi. Olin väärässä. Vanhin poikani on nyt kokenut ensi kerran tämän ja on ilmiselvästi traumatisoitunut.

Olemme nyt paljon puhuneet tästä tapauksesta. En ollut heti valmis, koska tunteeni olivat esillä. Poika myös huomasi, että tämä suututtaa minua.

Toivon, että olen onnistunut avaamaan asiaa, mutta tajusin pojan tarvitsevan vastauksen tekijältä. Ei minulta. Poikani on sitä mieltä, että koska häntä on aina käsketty pyytämään anteeksi, jos on jollekin tehnyt väärin, myös aikuisen on osattava pyytää anteeksi. Olen aivan samaa mieltä. Olen opettanut lapsilleni, että erehtyminen kuuluu ihmisyyteen, mutta omia mokia on myönnettävä ja anteeksi pyydettävä. Eiköhän tämä ole lasten kasvatuksessa ihan normaali tapa toimia.

Suojelen lapsiani ja haluan heille hyvitystä ja oikeutta, kuten kuka tahansa vanhempi. Tämä asia kuohuttaa mieltäni, koska toiseuden kokemus on merkittävä yhteiskunnasta syrjäytymisen vaikutin.

En tule hyväksymään tapahtunutta enkä jätä asiaa tähän. Meidän tulee suojella lapsiamme syrjiviltä, alistavilta tai rasistisilta käyttäytymismalleilta. On kaksinaamaista ja tuomittavaa ensin nöyryyttää ulkonäöltään erilaisia lapsia ja myöhemmin syyttää, jos joku heistä ei ole sopeutunut suomalaiseen yhteiskuntaan.

PS: Olen antanut yhdenvertaisuusvaltuutetulle tiedon tapahtuneesta.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16630
^mitäs Husu jos ENSIN selvittäisit miksi kymmenen pientä neekeripoikaa jatkuvasti sikailee ja huorittelee (valkoista) henkilökuntaa uimahalleissa (ja kirjastoissa, busseissa, metroissa, kauppakeskuksissa jne jne jne)? Kun se RASISMI kerran sinua niin huolettaa.

En näe oikein muuta järkevää ratkaisua (koska Husua klaaneineen ei kuitenkaan saa lähetettyä takaisin Somaliaan), kuin omat uimahallit neemuille. Sellaiset, joissa saa vapaasti huoritella henkilökuntaa ja vaikka syödä grillikanaa ja vesimelonia altaassa, jos siltä tuntuu.

PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 747
 • Liked: 1966
Lainaus
Herralle selviää, että olen kaupunginvaltuutettu ja että en aio jättää asiaa tähän. Kerron hänelle, että vien asian hänen esimiehilleen ja että tässä ei tule riittämään anteeksipyyntö mikäli selviää, että on syytetty viattomia lapsia, vaan heidät on käännytetty pois ihonvärin vuoksi.

Mitenköhän Husseinin asema kaupunginvaltuutettuna liittyy asiaan? Toivottavasti kyseisestä uimahallista löytyy nauhoitukset edellisiltä päiviltä. Taitaa olla, että kaupunkien ei kannata enää rakentaa julkisia uimahalleja, ovat kalliita ja liikaa sattuu ja tapahtuu. Muutama avovedessä ympäri vuoden käytössä oleva uimapaikka riittänee.

Tottelematon tieto aktivismissa

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 155
 • Liked: 3586
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Husutteleeko Husu lastensa kohtaamasta rasismista uimahallisssa?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/abdirahimhussein/se-paiva-on-koittanut/

[...]

Kohtalaisen perusreaktio tavanomaiselta arvostelukyvyttömältä ei-minun-lapseni-koskaan-idiootilta. Näitähän löytyy joka ihonvärillä varustettuna. Samoin löytyy näitä samoja etkö-tiedä-kuka-minä-olen -idiootteja, joiden ensimmäinen funktio minkään sortin valtuutettuna on käyttää kyseisen tehtävän valtaa ja puheoikeutta väärin - siis oman edun tavoitteluun.

Vähemmän yllättävää on, että husussa yhdistyvät nämä kaksi huonoa ominaisuutta ja vielä vähemmän yllättää, että husu pyörittää rasismin keskusteluun mukaan.

Kaikkein vähiten yllättää, että husu ei näe mitään valtakunnan ongelmaa ongelmaa työntekijöiden huorittelussa. Tämän kasvatusesimerkin pohjalta olen ihan valmis uskomaan, että valvoja oli arvioinut huorittelijat oikein husun mukuloiksi.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 8457
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Ensimmäinen reaktio oli että nyt taas husuttelee koska ensin kirjoitetaan ulostulo, tai pyydettiin kirjoittamaan koska kieli on parempaa kuin Husun ulostulot yleensä normaalisti. Sitten tehdään ilmoitus valtuutetulle ja vasta sen jälkeen lähdetään selvittelemään asiaa. Saas nähdä miten käy. Toivoisin että asia käsitellään mahdollisimman maltillisesti ja jos mitään kuvatunlaista ei ole tapahtunut niin toivottavasti tulee myöskin anteeksipyyntö. Sehän on tietenkin selvä että jos oikeasti tapahtunut niin silloin vaaditaan jo polvistumista.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 532
 • Liked: 5214
 • Generating Hatespeech since 2011
Kuka lienee tuonkin vuodatuksen kirjoittanut, mutta Husu se ei ole, liian hyvää suomea. Ariela Säkkinen oli sen "suomentaja" ennen, mutta onko vielä?
Tom Packalenin (PS) yritys tuottaa huonolaatuisia vihapuhetutkimuksia nuivia vastaan eikä kukaan PS:stä kommentoi asiaa.

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3299671.html#msg3299671

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 289
 • Liked: 42223
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Ylineekeri Husun husutteluihin kannattaa toki suhtautua aina siten, että vastuu on lukijalla. On toki täysin mahdollista, että Husun huonokäytöksiset penskat ovat saaneet porttarin uimahalliin, mutta takuuvarmasti se ei ole johtunut heidän ihonväristään. Millaisiahan mimosanherkkiä rasismibongareita heistä vielä kasvaakaan kasvatetaankaan?
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 589
 • Liked: 21994
 • Blues for Allah
Mitenköhän Husseinin asema kaupunginvaltuutettuna liittyy asiaan?

Koska normaaliin afrikkalaiseen ajatteluun liittyy se, että virkamiesasemassa olet oikeudessa ylivoimainen tavis-kansalaiseen nähden.

Husu ei ymmärrä vieläkään länsimaista demokratiakäsitystä siitä, että kaikki on lain edessä tasavertaisia klaaniin, tai yhteiskunnalliseen asemaan riippumatta.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 186
 • Liked: 32577
 • Ego sum Spartacus
Husu oli touhunnut jotain omituista, kun tuota tweettiä klikkasi niin tuli ilmoitus
Lainaus
Hmm... tätä sivua ei ole olemassa. Kokeile muulla haulla.

Mutta tuossa alla on malliesimerkki Husun omasta kirjallisesta tuotannosta.

Lainaus

Abdirahim Husu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippuSomalian lippuSuomen lippu
@husu78
·
4min
Nyt on Suomen valtio ja eritysesti pm ⁦
@MarinSanna
⁩ ja um ⁦
@Haavisto
⁩ reagoitava tähän Israelin pommituksiin. Israelin valtaa ei ole Palestiinalaisten verrattavissa. Suomi ei käydä asekauppaa Israelin kanssa.

#GazaUnderAttack #FreePalestine


https://twitter.com/husu78?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 757
 • Liked: 12657
Ei vaikuta mediakaan tarttuvan haamukirjoittajan husutukseen? Taitavat näpit olla palaneet Husun tarinoita uutisoidessa liian monta kertaa? Taksitarina taisi katkaista kameliksi väitetyn dromedaarin selän?

Tässäkin tarinassa lie varmoja faktoja:

1. Husu on vielä ehkä yhden kokouksen verran kaupunginvaltuutettu.

2. Husu on suurella todennäköisyydellä kertonut olevansa kaupunginvaltuutettu.

3. Husu on uhannut tehdä asiasta kantelun .


Aikaisempian useiden Husu-tarinoiden perusteella on vielä auki:

1. Oliko tapahtumapaikka uimahalli?

2. Olivatko väitetyt syrjinnän kohteet Husun lapsia.

3. Tapahtuiko tapahtumaa? Ja jos tapahtui, niin missä ja milloin se tapahtui ja miten?

4. Aikaisempien kokemusten valossa. Vähän vielä kaikki muukin.


Mutta odotellaan.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2021, 12:49:12 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 238
 • Liked: 1622
Lainaus
Abdirahim Husu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippuSomalian lippuSuomen lippu
@husu78
·
4min
Nyt on Suomen valtio ja eritysesti pm ⁦
@MarinSanna
⁩ ja um ⁦
@Haavisto
⁩ reagoitava tähän Israelin pommituksiin. Israelin valtaa ei ole Palestiinalaisten verrattavissa. Suomi ei käydä asekauppaa Israelin kanssa.

#GazaUnderAttack #FreePalestine

Husu on pihalla. Arabiemiraatit Saudien kanssa pommittavat Jemenissä.

Ei taida miespolo tietää, mitä muslimiveljet hääräävät Arabian niemimaalla.Ovatko palestiinalaiset tärkeimpiä kuin muslimimiveljet Jemenissä?

"All muslims are brothers."

Huutonaurua, naamapalmu.

Arabiemiraatteihin ei ole sompuilla pääsyä. Sinne tarvitaan kunnollista työvoimaa. Länkkärit kelpaavat asiantuntijahommiin, ja Itä-Aasian porukka rakennustyömaille ja palvelijoiksi.

edit typoja
« Viimeksi muokattu: 16.06.2021, 13:17:42 kirjoittanut pörrö »

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 589
 • Liked: 21994
 • Blues for Allah
Toivottavasti Husu saa jatkaa husutteluaan mahdollisimman pitkään SDP:n nimissä...

Eiköhän tästäkin joskus totuus selviä, jos lipunmyyjä ja vahtimestari joutuu tilille "rasismistaan".
Voi tulla jopa ilmi afrikansarvelaisten yleisestä perseilyistä, niin uimahalleissa kuin kirjastoissa ja muissa yleisissä tiloissa...

Melko varmasti oletan, että lipunmyyjä ja vahtimestari saavat koottua taakseen todistajien ryhmän, jotka ovat kyllästyneet tummien perseilyyn yleisissä tiloissa.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 289
 • Liked: 42223
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
^ "Kyseessä olisi voinut olla rasismi" -periaatteella on kyllä syyttömiä rangaistu ennenkin.  :-\
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 080
 • Liked: 4782
On toki täysin mahdollista, että Husun huonokäytöksiset penskat ovat saaneet porttarin uimahalliin, mutta takuuvarmasti se ei ole johtunut heidän ihonväristään. Millaisiahan mimosanherkkiä rasismibongareita heistä vielä kasvaakaan kasvatetaankaan?

Apropoo, Husuhan kertoi ihan itse tätä caustia koskevassa avauksessaan, että millaisia lapsia hän kasvattaa. Tosin, pannaan asia freudilaisen lipsahduksen piikkiin:

Lainaus käyttäjältä: Husu "parempaa tarinankerrontaa" Hussein
Panostan itse paljon siihen, ettei lapsistani olisi yhteiskunnalle haittaa vaan hyötyä. Pyrin kasvattamaan heistä aikuisia, jotka rakastavat ja rikastavat tätä maata.

Niin paljon, kuin Husu onkin rikastanut tätä maata, niin nyt hän sitten oikein panostaa siihen, että saadaan lisää rikkautta. On se kyllä melkoinen mies, tuo Afrikan sarven lahja valkoiselle veronmaksajalle. Mies on lahja, joka vaan jatkaa antamistaan!  ;D
"Tässä on mun pippeli! Se on huippu pippeli!" X2

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 545
 • Liked: 1835
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Veikkaan että Husu luulee sitä UAE:n lippua Palestiinan lipuksi.

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 238
 • Liked: 1622
@Charlie :

Lainaus
Veikkaan että Husu luulee sitä UAE:n lippua Palestiinan lipuksi.

Näinhän se luultavasti on. Odottaisin kuitenkin edes jonkinlaista tuntemusta wannabe-valtuutetulta.

Jos lusikalla on annettu, on turha kauhalla vaatia.  :facepalm:

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 186
 • Liked: 32577
 • Ego sum Spartacus
Mytomaanin haamukirjoittaja on lomalla.

Lainaus

Abdirahim Husu 🇸🇩🇸🇴🇫🇮
@husu78
Toiminnanjohtaja/Executive director
@Moniheli
 ry. Father of 5. All my Kids can swim but i still can't. Tweets reflect my own thoughts. Tweets about life.https://twitter.com/husu78/status/1416048810355273735

Lainaus

MONIHELI RY
www.moniheli.fi
Nimihistoria
PÄÄKAUPUNKISEUDUN MONIKULTTUURIJÄRJESTÖJEN YHTEISTYÖVERKOSTO MONIHELI
Haettu yhteensä:4 209 368 € Myönnetty yhteensä:2 679 169 €

X

https://avustukset.stea.fi/organisation/281

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 289
 • Liked: 42223
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Tweets reflect my own thoughts. Tweets about free life.   :flowerhat:  :silakka:
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 601
 • Liked: 5515
^^ No nyt sillä on Sudanin lippu (punavalkomusta vihreällä kolmiolla) rivissä Somalian ja Suomen lippujen kanssa.
Mitä tekemistä Husulla on Sudanin kanssa?.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 432
 • Liked: 36565
^^ No nyt sillä on Sudanin lippu (punavalkomusta vihreällä kolmiolla) rivissä Somalian ja Suomen lippujen kanssa.
Mitä tekemistä Husulla on Sudanin kanssa?.

Panarabialaiset lippuvärit ovat tehneet Husulle varmaan jälleen tepposet.

Veikkaan että Husu yrittää signaloida olevansa hyvä ihminen eli tukevansa kaikkien juutalaisten mereen ajamista, eli luulee kyseessä olevan Palestiinan lipun.

Sudanin lippu on muutoin identtinen Palestiinan lipun kanssa paitsi että mustan tilalla on punainen, vihreän tilalla musta ja punaisen tilalla vihreä...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 601
 • Liked: 5515
^"Sudanin lippu on muutoin identtinen Palestiinan lipun kanssa paitsi että..".
Jospa Husu on paitsi tyhmä myös värisokea?. Erottaa afrikkalaiset, aasialaiset ja rasistit vain kasvojen muodosta ja hiuksista, ei ihonväristä.


Kotikokki

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 19
 • Liked: 93
Me alamaiset tehkäämme kunniaa, kumartakaamme.

Hän kävi intiassa ja tykkäsi kovasti ruokakulttuurista.
Minulla on ainakin 2 yhteistä asiaa pen palkitun henkilön kanssa.

Olen käynyt Intiassa ja tykkäsin todella paljon ruuasta. Etelässä meren äärellä,
paistetut pienet kalat (muikut) ja curryn lehdet, tuore sipuli ja limen mehu, aah. Hyvää oli.

Poliittisesti olen kaukana hänestä ja en allekirjoita hänenkään näkemyksiä.

Puolueet, ainakin perinteset haluavat maahanmuuttajia listoilleen kuntavaaleihin.
Saavat näin kerättyä lisää ääniä ja lisää valtaa.

Hyvää Syksyn alkua
syökää tuoreita juureksia, ovat pirun hyvä.


Nimimerkki ei viittaa kaupallisiin toimijoihin.
Kokkailen omaksi iloksi kotona.

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 8457
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Husu kertoo miten asiat on... Mutkia suoriksi vetämällä


Lainaus
Abdirahim Husu Sudanin lippuSomalian lippuSuomen lippu
@husu78
·
3t
On vain kaksi joukkoa ihmisiä, jotka uskovat, että Talebanit edustaa koko islamia:

1) Taleban
2) Islamofobit

#AfghanTaliban
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 542
 • Liked: 93393
Sittenhän Husu varmaan vastaa mielellään kysymykseen, onko olemassa useampia islameita.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: