Kirjoittaja Aihe: 2015-03-09 Red Ice Radio ja muut Ruotsin Pedigaa käsittelevät ääniohjelmat  (Luettu 3154 kertaa)

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 984
 • Liked: 8770
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Kuuntele tästä: Red Ice Radio: The Political Battle for the Future of Sweden

Red Ice Radio on eräs tunnettu kyseenalaisia aiheita -- eli salaliittoteorioita ja muinaisia mysteerejä -- käsittelevä nettiradio eli podcast eli pitkähköjä englannin kielisiä haastatteluja välittävä kanava. Sattumalta satuin kuuntelemaan sieltä erään Ruotsin tilannetta käsittelevän tarinan. Se on mielenkiintoisia, ja Hommaforumissa jo usein esillä olleita faktoja, sisältävä kertomus Ruotsista, ja ruotsalaisen maahanmuuton ongelmista. Kannattaa kuunnella, jos englannin kieli ei ole este.

Lainaus
Conrad - Hour 1 - The Political Battle for the Future of Sweden

January 16, 2015

Conrad from Gothenburg in Sweden joins us to speak about some of the numerous disturbing issues plaguing Swedish politics. He begins by sharing the awakening he experienced while researching the leftist ideas that shaped his previously accepted wisdom of this once noble country. In the process, Conrad stumbled upon many indications that the Swedish government was in fact committing cultural suicide, mainly through its investments in mass immigration and reckless altruism. [...]

http://www.redicecreations.com/radio/2015/01/RIR-150116.php

Haastattelu liittyy osin Ruotsidemokraatteihin, ja heidän politiikkaansa, mutta enemmän se liittyy Ruotsin Pedigaan. Ruotsin Pedigasta on olemassa oma ketju. Suosittelen yleisen keskustelun aiheesta jatkamista siellä. Tässä ketjussa voisi käsitellä Red Ice Radion ja samankaltaisten englanninkielisten haastatteluja tekevien nettiradioiden ja podcastien tarjontaa Ruotsin tilanteesta. Kyseisessä ohjelmassa haasteltavana olleen Conradin puoliksi juontama Radio Länsman, ja sen youtube-kanava, voisivat olla myös kiinnostavia kuunteltavia. Kuunnelkaa ja kertokaa, mitä piditte ja mitä haastattelu sisälsi. Älkää tehkö niinkuin minä tein, ja kopioiko englannin kielistä esittely tekstiä, vaan kertokaa itse. Ennenkaikkea kertokaa, mistä löydän lisää kuunneltavaa eli ääntä.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2016, 16:55:22 kirjoittanut Kemolitor »
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 984
 • Liked: 8770
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Red Ice Radio: Henrik Rönnquist - Art Censorship Swedish

Radiolähetyksessä Rönnquist kertoo taidenäyttelynsä, jossa oli esillä Dan Parkin töitä, kohtalosta. Hänen mielestään sen ei olisi pitänyt ketään häiritä, koska se oli yksityistiloissa, joihin kukaan ei eksy sattumalta ja joudu vastoin tahtoaan kohtaamaan väärää taidetta. Silti hänen taidegalleriansa edessä oli suuri mielenosoitusjoukko. Se uhkaili, syljeskeli ja taisi rikkoa ikkunankin. Kukaan mielenosoittajista ei myöntänyt nähneensä yhtäkään esillä ollutta taideteosta, eivätkä he niitä halunneetkaan nähdä. Lähetyksessä oli myös tunteellinen tarina vanhasta naisesta, joka tämän mielenosoituksen nähdessään oli samaistanut sen johonkin lapsena kokemaansa sotakauhuun. Hänet oli opetettu silloin pakenemaan huussiin. Nyt hän mietti pitäisikö taas paeta huussiin. Rönnquist kertoo poliisien tulleen ja vieneen kaikki teokset, joissa esiintyy mustaihoisia ihmisiä. Muut -- jopa Muhammedin pilakuvan -- poliisit olivat jättäneet paikalleen. Poliisien "taidetakavarikko" oli kuulemma jonkun yhden mustien etuja ajavan järjestön pyynnöstä tehty.

Minusta juttu on kuuntelemisen arvoinen, vaikka tietäsi jo ennestään tapahtumat noin suunnilleen. Yksityiskohdat kohteen itsensä ääneenlausumina selventävät tilannetta paremmin ja luovat aidomman tunnelman. Puhe on helposti ymmärrettävää perusenglantia hyvällä äänenlaadulla eli selkeää kuunneltavaa.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 984
 • Liked: 8770
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Mikael Jalving - Absolut Sweden: A Country Undergoing Change

Haastattelussa on tanskalainen mies, joka on kirjoittanut kirjan ruotsista: "Absolute Sweden - a country undergoing change". Se on ruotsissa tapahtunutta muutosta käsittelevä kirja, joka lähtee huomiosta ruotsin olleen erittäin homogeeninen maa vielä 40 vuotta sitten, mutta sitten tuli Olof Palme, jonka aikana älymystön ajattelumalli muokattiin uudenlaiseksi: Käsitys maahanmuuttajista muutettiin tarkoittamaan itsessään hyvää sekä humanitäärisessä maailmanparannusmielessä että kansankodin jatkuvuuden kannalta, ja ettei maahanmuuttajien tarvitse oppia ruotsalaisilta vaan ruotsalaisten maahanmuuttajilta. Kaikki maahanmuuttokehitys sen jälkeen on ollut tämän aateyhteisön leviämistä laajemmalle. Tähän liittyi olennaisesti myös ruotsalaisten käymä asekauppa: Ruotsi on -- tai on ollut -- yksi suurimmista asekauppiaista maailmassa, mutta samalla se luo itsestään mielikuvaa rauhanlähettiläänä.

Syvälle menevä ja asiallinen keskustelu siis. Merkittäviä huomioita olivat myös sanojen kehityskulut. Vierastyöläisistä -- sellaisista ihmisistä, jotka saapuvat maahan, tekevät työtä ja työn loputtua palaavat kotimaahansa tai ovat kotoutuneet, perustaneet perheen ja etsivät uutta työtä -- puhuminen on loppunut täysin. Samoin sulautumisesta -- "assimilation" -- on siirrytty ensin sopeutumiseen tai kotoutumiseen -- "integration" --, mutta koska sekään ei ole tullut todeksi, nyt puhutaan enää selviytymisestä. Näistä asioista keskustelu on tietenkin Ruotsissa tabu eli kielletty. Haastateltavan mielestä sillä ei kuitenkaan enää ole mitään väliä. Puhe ei ylipäätään enää merkitse mitään; se on ollut niinkauan kiellettyä, ettei se sitä kautta enää ole mahdollista ohjata muutosta. Tapahtumat ovat ottaneet vallan. Berliinin muurin murtuessa, alkoivat ihmiset alkoivat suuria puheita pitämättä suunnata länteen, eikä sitä voinut estää puheilla, eikä se tarvinnut puheita. Tilanteen kaoottisuus ja hallinnon kyvyttömyys vastata siihen muutti kaiken, ja pakotti itä-Saksan varsin nopeasti lakkauttamaan itsensä. Se, mitä kohden tapahtumat Ruotsia tulevat viemään, on vaikeampi veikata tai edes, mikä tapahtuma käynnistää ketjureaktion.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 700
 • Liked: 6879
Red Ice Radio - Sinéad McCarthy and Megan Elisabeth: European Preservation

Erittäin hyvä ketju naisten näkökulmasta, jossa kaksi naista (googlatkaa jos kiinnostaa) keskustelevat naisten näkemyksistä liittyen monikulturismiin ja muutenkin kaikesta rasismista, lasten kasvatuksesta monikulttuurisessa ympäristössä ja asioista, joita Hommaforumilla me keskustelemme. Ei nyt välttämättä ihan parasta tai novelleinta, mutta hiton hyvää settiä...Naiset tuolla muuten kehuvat kovasti soundtrackia kohudokumenttiin 'Hitler - The Greatest Story Never Told'. Osa forumilaisistakin tuon dokumentin tuntee ;)

Tässä haastattelijana Red Ice Radion Lana Lokteff.

https://www.youtube.com/watch?v=BUfUsYANNxg

Edit. Lisäys. Ah, näissä ketjuissa piti vähän analysoida sisältöä, muy bien! Eli tuossa Sineadin ja Meganin keskustelussa identitaarinen Lana Lokteff pohtii kahden terveen, myöskin identitaarisen naisen kanssa monikulturismiin liittyviä paradokseja ja asenteita. Kuten sanottua, on todella tervettä kuulla joskus naisten perustelevan näitä meille tuttuja asioita. Keskustelussa ihmetellään skandinaavisten miesten munattomuutta, salaliittoja tai muuten vaan teorioita monikulturismin takana, naisten logiikkaa liittyen uskomuksiin roduista ja parisuhteista. Sitten puhutaan identiteetistä...
« Viimeksi muokattu: 13.08.2015, 00:02:17 kirjoittanut J. Lanta »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 700
 • Liked: 6879
Tässä vielä toinen erittäin hyvä haastattelu, kyseessä maskulinisti, traditionalismin puolesta puhuja Jack Donovan.

https://www.youtube.com/watch?v=M8611xuCxzY

Vielä tuosta Red Ice -konseptista. Osa tarinoista menee tosiaan mystiikan puolelle, mutta nämäkin tutustumani ovat suht. hyvin toteutettuja. Mutta enemmän tuohon monikulturismin ideologiaan, sosiologiaan ja muuhun.

Edit. lisäys. Tuossa haastattelussa Lana Lokteff pohtii Jack Donovanin kanssa tribalismia, veljeyttä ja maskuliniisuutta sekä monikulturismin vaikutuksia Ruotsiin ja Eurooppaan. Jack Donovan lähinnä puhuu tutuista asioistaan, mutta tuo Lana on kyllä kova tekijä haastattelijana, saa hyvin irti oleellisia asioita.
« Viimeksi muokattu: 13.08.2015, 00:03:46 kirjoittanut J. Lanta »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 700
 • Liked: 6879
Red Ice Radio - Frank Salter: Radicalization of Social Sciences & Culture Wars

https://www.youtube.com/watch?v=ww4h0dAuF1w

Otsake kertoo kaiken, tässä aika hyvä kaksituntinen Australialaisen tutkijan kanssa. Lähinnä muistaakseni tuossa haastattelussa Aussi ihmettelee Henrik Palmgrenin kanssa tuota monikulturismiin liittyvää ristiriitaa ja kansan pirstaloitumista, sekä muuta kummastelua perusasioista.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 984
 • Liked: 8770
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Lainaus
Tuukka - Suomen Sisu: Finnish Resistance to Globalism

Published on Jan 11, 2017
Tuukka is a university student and member of Suomen Sisu, a Finnish nationalist organization.

We begin by discussing the recent 612 demonstration that took place in Helsinki. Scheduled on December 6, Finland’s day of independence, the event drew thousands of patriots and a sizable amount of Leftists as well. We discuss the ongoing efforts from the Left to redefine what it means to be Finnish, and the motivations that lie behind these efforts. This leads to a discussion on the history of non-White immigration to Finland. We’ll learn how the collapse of the Soviet Union was led to Somalis entering Finland, and how this country’s demographic plight differs from that of Sweden. The first hour concludes with a reflection on how Finland changed over the course of 2016.

In the members’ hour, we begin by discuss the Soldiers of Odin, including their origins and why they no longer have a significant presence in Sweden. We then briefly touch on the negative stereotypes many people harbor about nationalist. Switching gears, Tuukka explains that most peoples throughout history have ceased to be; continuing, he argues that this process happens as the result of a more dominant, dynamic group replacing or absorbing lesser ones. We then discuss the anti-White and anti-male propaganda so prevalent in the current year. Tuukka tells us that he hopes the Left continues this assault, for only helps the nationalism grow. The members’ hour also covers the red herring that is radical Islam, racism as an explanation for differing success between groups, and what 2017 may have in store for us.

https://www.youtube.com/watch?v=GPYzAaJJAl0
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Tagit: