UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:  (Luettu 10475 kertaa)

Debatoija

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 12
Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« : 11.03.2009, 10:36:46 »
Monikulttuurilla ja maahanmuutolla on ollut tähän asti nyt erityisesti viimmesen 15 vuoden aikana Euroopassa taloudellista aktiviteettia lisäävä vaikutus. Siis vähän samaan malliin kuin mitä sodat nostavat sitä aktiviteettia. Tai miten vaikka tietyn aina kasvavan osuuden tuotannosta kippaamalla vaikka sinne kankkulan kaivoon tai vaikka suoraan Itämereen tai Atlanttiin. Tai kusemalla housuihinsa tai pumppaamalla paskaa juomavesikaivoon. Lisääntyyhän se pinta kaivossa kuten se taloudellinen aktiviteettikin vaikka noin esimerkiksi valmistamalla uudet autot poltettujen tilalle ja rakentamalla uudet koulut niiden poltettujen tilalle. Tai ruokkimalla ja elättämällä nämä turvapaikanhakijalaumat jälkikasvuineen. Mitään järkeä siinä ei kuitenkaan hiukankaan pidemmällä aikavälillä ole.

Sitten lisättiin ilmaa palloon kun nämä mamut asutettiin kunkin Euroopan maan suurimpiin kaupunkeihin. Juu, tulihan siittä taas kasvua ja rakennusbuumi ja kämppien hinnat nousi pilviin. Selväähän se on kun esim. pääkaupunkiseudulle tuli 15 vuodessa n. 80000 ulkomalaista. Näin myös syntyi se "työvoimapula" kun kaikki liikenevät vapautuvat asunnot annettiin ulkomaalaisille tyhjänpanteille sen sijaan että niissä asuisivat ne suomalaiset matalapalkka-alojen työntekijät.Näistä työntekijöistä on nyt sitten pulaa siellä kehä kolmosen sisäpuolella, kun niin pienellä palkalla ei siellä pysty asumaan kuten nämä tyhjänpantit sosiaalituilla. Ja nämä 80000 ulkomaalaista myös itsessään lisäävät sitä kantaväestöön kuuluvien helsinkiläisten tekemän työn tarvetta monituisilla tarpeillaan ja yleensä olemassaolollaan. Ja monikultturistajien lääke tähän täten itse luotuun työvoimapulaan on - maahanmuuton lisääminen - kuinkas muutenkaan.

Pyramidi senkuin aina kohosi uusille tasoille ja kaikki näytti menevän mukavasti. Nyt sitten onkin käynyt ilmi, että sitä substanssia ei monikulttuurissa ollut Wincapitaa tai IT-kuplaa enempää vaan kyseessä on täysi huijaus. Monikulttuurin reaaliteetit ovat paljastuneet riittävän monelle eikä muun vielä sen entisen talouden kantokyky riittänyt eikä tule riittämäänkään. Mitä jää käteen tästä hullujen yhteiskuntakokeilusta? Kultamunista kuoriutui käenpoikia. Jäljelle jää sekasortoinen yhteiskunta vailla koheesiota ja päämäärää. Jäljelle jäävät slummiutuvat etnokaupungit ja rikollisuus. Ja jäljelle jää Euroopanlaajuisesti kymmenien miljoonien mamujen painolasti jonka vaatimukset eivät totisesti ainakaan vähene nyt talouslaman oloissa. Nämä eivät työllistyneet juurikaan korkeasuhdanteessakaan eivätkä taatusti nyt sitten laman aikana kun ei niitä töitä, ainakaan tuottavia sellaisia edes ole tarjolla. Euroopan sosialidemokraattinen systeemi on tietty pahentanut tätä ilmiötä ja on nyt kyvytön korjaamaan tilannetta. Voinee arvata, että maahanmuuttajien tarpeista kyllä huolehditaan ensimmäiseksi ja ne resurssit otetaan väkisin kantaväestöstä välittämättä. Kuten ilmeisesti kehitysapukin velkaa vain kylmästi kasvattaen. Kantaväestön mitta vain tulee todennäköisesti täyteen ja nykyiset mädättäjät kipataan vallasta. Koko tästä sopasta selviäminen, jos siitä selvitään kestää ainakin 20 vuotta eli saman ajan kuin pyramidia rakennettiinkin. Tämä on euroopan kaltaisen monikulttuuripolitiikan loppu. Se on myös "hyvinvointivaltioden" loppu. Nykyisenkaltainen sosiaalitukijärjestelmä on mahdollinen ainoastaan monokulttuurisessa kansallisvaltiossa, joissa altruismi ja jonkinlainen rehellisyys ja työmoraali ovat vielä hallitsevina. Muuten tilanne ajautuu nopeasti kestämättömään tilanteeseen ja perikatoon."Monikulttuuriset" ja monirotuiset yhteiskunnat ovat siis väistämättä luokkayhteiskuntia ja suurten tuloerojen yhteiskuntia joissa aina ja kaikkialla se nokkimis- ja varakkuusjärjestys on kääntäen verrannollinen ihon pigmentin määrään.

Ja toinen pidemmän aikavälin vielä mahdottomampi pyramidi peli on se väestön huoltosuhde ja maahanmuuton perusteleminen sen takia. Mamuja tuomallahan Suomen väkimäärä rähähtäisi kymmeniin miljooniin muutamassa sukupolvessa, vaikka edes nämä mamut tekisivät töitäkin kantaväestön tavoin, mikä tietenkin on utopistista. Ja tämä kaikki nyt kun samat ihmiset on huolissaan päästöistä ja kulutuksista jne. (Väestöräjähdys, resurssien loppuminen ja maapallon kantokyky sen sijaan ei tunnu huolettavan esim. vihreitä).

Eikä noista mamuista tosiaankaan ollut sitä aitoa tuottavan työn työvoimapulan paikkaajiksi. Surullisenkuuluissa pääkaupunkiseudun mamuille suunnatussa värväystilaisuudessa Turun telakat eli Åker Yards vai mikä se nykyään on niin saatiin sitten näiden 70000 mamun joukosta noin viisi värvättyä, koeajalle.
Juu, siinä se huoltosuhde tosiaan on kohdallaan kun 70000:sta perseenpyyhkijästä viisi käy tuottavassa vientiteollisuudessa töissä tai edes vientiä korvaavassa tuotannossa, jolla heidänkin elatuksensa viimekädessä maksetaan. Poliisilaitoksella tai sossussa toisilleen tulkkaaminen, kebabbien vääntäminen joka kadunkulmassa tai monikulttuurisia elämyksiä kantaväestölle tuottamalla tuskin systeemi pysyy kovin kauaa pystyssä.

Ja nyt ne laivatilauksetkin finito ja Royal Caribbeanin eli telakan pääasiakas on vaikeuksissa. Kurssi rommannut lähes kymmenesosaan ja tulos rommannut ja luottohanat ilmeisesti tukkeutumaan päin. Eipä tule enää näitä tilauksia ja sama tilanne on kaikessa muussakin vientiteollisuudessa.

Ajat ovat ankeat ja aina vain ankeammaksi muuttuvat. Mutta tylsää ei Euroopassa varmaan tule nyt vähään aikaan olemaan vaan saadaan koko rahalla nyt sitä "säpinäkulttuuria" jota on niin haluttu.

----

Lisää maahanmuuton aiheuttamasta työvoimapulasta: Asuntomarkkinat Helsingissä ja monissa muissakin Eurooopan pääkaupungeissa ylikuumenivat siitä yksinkertaisesta syystä, että mamuja pakkaa hirveet määrät näihin "kasvukeskuksiiin". 15 vuodessa Hälssingin ja koko pääkaupunkiseudun väkimäärä on lisinnyt 50000-70000. Kaikki tämä on siis yksinomaan mamujen aikaansaannosta. Tai tarkemmin ottaen syy on Thorsin kalstaisten maanpettureiden, jotka ovat nämä mamut tänne päästäneet/ haalineet. Suomessahan ei ole ainuttakaan asunnotonta mamua, kuten tiedämme. Eli siis kaikille mamuille on annettu ilmaiseksi kämppä Suomen jo ennestäänkin kalleimmilta alueilta, eli esim. pääkaupunkiseudulta. 70000 mamua näin lyhyen ajan sisään on tietenkin merkinnyt asuntomarkkinoiden ylikuumenemista.

Normaalit työtätekevät ihmiset ovat joutuneet kilpailemaan asunnoista mamujen kansssa, joilla on näköjään piikki auki yhteiskunnan puolesta. Siispä lopputulos on selvä. Mamut ovat vallanneet ne kämpät, joissa muuten asuisi suomalaisia TYÖTÄTEKEVIÄ, työväenluokkaisia/keskiluokkaisia ihmisiä. Ihan niinkuin kymmenia ellei satoja vuosia kautta historian. Mut nytten monikultturistajat ovat mullistaneet nämä entiset markkinatalouden lait niin Helsingissä kuin ilmeisesti kaikissa Euroopan suurimmissa kaupungeissa.
Ja ne 70000 mamua syö ja paskantaa niinkuin me riistäjätkin, niin että heidän pelkkä läsnäolonsa vaatii lisää siis todellisia työtätekeviä suomalaisia, joiden potentiaali työhön tarttumiseksi on realisoitunut, niin huolehtimaan kaikesta ifrastruktuurista näiden mamujen elättämiseksi kohdusta hautaan aina lisääntyvissä määrin. (joka ei sekään käsittääkseni helpota tätä "työvoimapulaa")
Nytten ei sitten enää siis normaalilla suomalaisella bussikuskilla, tarjoilijalla tai siivoojalla ole enää mitään mahdollisuuksia asua järkevän työmatkan päässä Helsingin keskustasta. Kaikki muuten edulliset asunnot ovat miehitetyt mitään tekemättömillä mamuilla. Markkkinavääristymä. Nyt sitten, kun näköjään Hälssingissa on työvoimapula, kun työtätekevillä ei ole varaa asua sielllä mamujen takia, niin virheet ja muut höynät vaatii lisää mamuja tämän ongelman korjaamiseksi Sweet.

Hälssinkikeskeiset poltiitikot virheet etupäässä ei tietenkään edes näe kehäkolmosen ulkopuolelle. Mitään työvoimapulaa ei ole. Se ainoa työvoimapula on itseaihetutetusta syistä johtutuen juuri siellä KEHÄKOLMOSEN SISÄPUOLELLA Nyt tämä mukava asuntojen hintoja nostattanut pyramidipeli luhistuu Wincapitan tavoin, kun se reaalitalous eikä mamujen potentiaali nyt reaalisoitunutkaan monikultturististen teorioiden ennustamalla tavalla. Itse asiassa onko kaukaa haettua, jos katsoisimme koko nykyisen finanssikriisin ja nyt tulevan laman johtuvan "monikulttuurista"? Minä luulen, että näin on, sehän selviää myöhemmässä historiankirjoituksessa, mikäli näitä kirjoittajia vielä on ja kukaan piittaamassa moisesta touhusta (kun ei pyllistelyltä Mekkaa kohden ehdi eikä kiinnosta).

---

Maahanmuuttovastaisuuteni ydin: Minun maahanmuuttovastaisuuteni (ei siis maahanmuuttajavastaisuuteni) ynnä monikulttuurin vastaisuuteni ydin perustuu siihen tosiasiaan, että Maapallon resurssit ovat rajalliset. Ideaalitilanteessa kaikilla olisi maailmassa hyvin ja pakolaisia voisi ottaa rajattomasti vastaan. Tai eihän niitä ideaalimailmassa olisikaan. Valitettavasti kuitenkin Maapallo pystyy elättämään vain ehkä 1 miljardia ihmistä. Ja Suomessa nyt sattuu olemaan sopiva määrä ihmisiä. Vähän yläkanttiiin alkaa sekin olla jo.

Sademetsien hakkuu, aavikoituminen, villieläinten kuten simpanssien ja leijonien ja kaikkien muidenkin tuhoaminen ihmisen eli lähinnä kehitysmaalaisten tieltä on järkyttävää.Tämä on todellinen "holocaust". Sitä kehitysapu edesauttaa. "Humanismi" on vastuutonta Maapallon asioiden hoitamista.

Siis 5 miljardia on ylijäämää nykyihmiskunnassa ja se kriisi iskee sitten samalla lailla voimakkaasti ja "yllättäen" kuin tämä nykyinen finanssikriisikin. Tähän tulevaan kriisiin on aikaa 3-20 vuotta.
Eli siis näitä eri syistä johtuvia pakolaisia alkaa olla maailmassa exponentiaaliesesti kohoava määrä. Se on täysin päivänselvää, vain ajan kysymys. Nythän uusi ulkomaalaislaki siis antaa oleskeluluvan "ympäristökatastrofista" paenneille henkilöille. Heitä siis rupeaa riittämään pian miljareittain.Suomeen ottamalla vaikka 10 miljoonaa näitä tietenkin olisi Suomen kansan tuhon allekirjoitus ja sen lisäksi suistaisi Suomen samaan tuhoon. Jos jokin kansa on tuhonnut oman asuinalueensa vastuuttomalla lisääntymisellä ja holtitomalla aavikoittamisella miksi siitä pitäisi rangaista järkevän asukasluvun omaavaa kansaa kuten Suomalaisia? Se vain sinetöisi ehkä koko ihmiskunnan lopun ja taatusti sen järkevän länsimaisen teknologisen sivilisaation lopun. Sen ylijäämäväestön siirtäminen entistä pienemmälle vielä elinkelpoiselle alueelle tarkoittaisi tämänkin alueen tuhoutumista nopeassa ajassa entistä suuremman kuormituksen per neliökilometri asuinkelpoista maata tapahtuessa.
Raaka-aineiden ja resurssien hiipuessa fakta on se, että me suomalaiset hädin tuskin pystymme elättämään itsemme, 5 miljoonaisen populaation. Öljy on nyt halventunut ja Peak Oil taas kuulostaa hullujen houreilta ja kaukaiselta. Ei tarvitse mennä kuin 50 vuotta taaksepäin jolloin oli pula-aika ja puutetta jopa perusravinnosta. Se aika tulee takaisin ja on lähempänä mitä moni kuvittelee tai uskoo mahdolliseksi. Tämä on tietty julmaa., mutta katson maapallon kokonaisetua enkä pelkästään ihmisen näkökulmaa. Myös muilla maapallon eläinlajeilla on oikeus olla olemassa ja elää. Nykyinen meno tarkoittaa valtavia sukupuuttoaaltoja. Ja todennäköisesti siis tämä "humanitaristinen" linja myös siis sinetöisi Maapallon laajuisen ekokatastrofin. Siis todellisia luonnon ystäviä ovat "nuivat" ja tällaista maahanmuuttoa vastustavat tahot, kuten vaikka minä ja Suomen Sisu. Myös ihmiskunnan kokonaisetua ajatellen monikulttuurisuus on tuhon tie. Vaikka suuret massat ovatkin tuomitut, jäljelle jäävät voisivat aloittaa uudelta pohjalta, kenties jopa aloittaa avaruusmatkailun ja levittäytyä muille planeettakunnille.. Mikäli se jäljelle jäävä osa on siis siihen geneettisesti ja älyllisesti pystyvää. Tämä on se rasistinen osuus: En usko että afrikkalaiset siihen ikinä pystyisivät. Tämä ei tosiaan ole asia miten haluaisin tai toivoisin niiden olevan. Se on vain asiat miten ne näen ja joudun pakon ja faktojen edessä tunnustamaan.
-----------
Ja mitä tulee tuohon mamu-iltaan (helmikuu -09 TV2), niin koko hommasta sai sen kuvan että puhumme jostain parista tuhannesta mamusta vuosittain verrattuna yli 5 miljoonaan suomalaiseen. Kulttuurimme ja maamme ei siis ole vaarassa? Tosiassiassahan jo esim. Ranskassa jo 42 prossaa vastasyntynyneistä noin valtakunnallisesti ovat maahanmuuttajien eli siis lähinnä muslimien tai mustien jälkeläisiä. Puhumme siis oman kulttuurimme ja kansamme vääjäämöttömästä tuhosta nykymenon vallitessa. Jos joku uskoo, että tulevat muslimit ja afrosukupolvet välittävät hevon halvatin vertaa talvisodasta, saunomisesta, Sibeliuksesta tai Runebergistä, se on harhaa. Suomesssakin jo n. arvioltani 8 prosenttia vastasyntyneistä on tätä samaa porukkaa, ja se lisii matemaattisesti NYRKKISÄÄNNÖN MUKAAN aina 1 prosentin vuositahtia. Ja mitään voimaa sitä pysäyttämään ei ole ainakaan siinä Suomalaisessa tai Eurooppalaisess todellisuudessa mitä elämme. Ainoa toivo on kansallismielisten Euroopanlaajuinen valtannousu nyt 10 vuoden sisään ja kehityksen pysäyttäminen siihen vaadittavin keinoin, joita taatusti humanistit ja ihmisoikeusaktivistit eivät hyväksy.

tuukka

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 38
 • Liked: 1
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #1 : 11.03.2009, 12:35:31 »
Aivan loistava kirjoitus. Olen äkkiä ajatellen 100% samaa mieltä.

Jokunen viikko sitten tuli muuten dokumentti genetiikasta. Siinä puhuttiin Saksalaistutkimuksesta jonka mukaan maailmankaikkeuden viimeinen blondi löytyy Suomesta 2200-luvulla. Sitten tutkimusta kommentoi 2 eri tutkijaa hieman eri tavalla asian selittäen (toinen puhui väistyvistä geeneistä, toinen maahanmuutosta), itse tutkimustulos selvästi oli heillä jo aiemmin tiedossa ja tuntui että sen tulokset ovat tiedeyhteisössä yleisesti hyväksytyt.

Hevonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 228
 • Liked: 1336
 • Tamma
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #2 : 27.05.2012, 20:52:04 »
Nostan vanhaa aihetta, kun oli aika hyvä. Yläasteen äidinkielenkirjassa (vuosi oli joko 1997, 1998 tai 1999) luki, että viimeinen suomalainen tulee olemaan naispuolinen muslimi. Ihmettelin tuolloin, että miten muka - mutta enpä ihmettele enää.
"Olisi virhe uskoa, että kansa voisi poistaa jaottelun ystävään ja viholliseen julistamalla ystävyyttään koko maailmalle tai vapaaehtoisesti riisumalla itsensä aseista." — Carl Schmitt 1927

18.8.2017 - Emme ikinä unohda.

PataÄssä

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 43
 • Liked: 1
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #3 : 27.05.2012, 21:23:48 »
Turha vastaus, mutta pakko kirjoittaa: hyvä kirjoitus.

Mikä tulee sekopäiselle MoKu-valtaeliitille yllätyksenä: on jo alkanut totaalinen LAMA. Fyrkat on finito, myös Suomessa.  En pitäisi mahdottomana, että viiden vuoden päästä saattavat tietyt poliitikot joutua todelliseen vastuuseen, myös Suomessa.

Konnetaabeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 93
 • Liked: 23
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #4 : 28.05.2012, 23:32:46 »
Nänhän se on, nykyisen kaltainen maahanmuutto vastaa täysin pyramidihuijausta.

Se vaatii jatkuvaa itsensä kasvattamista, ettei pyramidi sorru.

Erona on vain, että pyramidihuijauksesta saattaa joutua linnaan, mutta maahanmuuton kasvattamisesta pääsee bileisiin presidentinlinnaan.

 :flowerhat:
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2329
 • Normaali erilainen.
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #5 : 29.05.2012, 02:18:52 »
Hyvä kirjoitus aloittajalta ja pääpiirtein komppaan.
Vaaleista ihmisistä ja Suomesta yleisesti ottaen sanoisin, (en siis viittaa aloittajaan enkä edellisiin*) että suomalainen kulttuuri saattaa muutaman sadan vuoden kuluessa kyllä muuttua paljonkin, jopa liudentua tunnistamattomaksi tämän päivän ihmiselle.

Mutta vaaleiden ihmisten häviäminen maailmasta tai varsinkaan pohjoisesta on jotain kummallista itseensäpettyneiden tuhon toivojien haaveunta*. Luonto ei toimi siten.

Vaan: primitiivisemmät muodot, varsinkin älykkyyden suhteen, ja erityisesti ihmisen kohdalla ovat aina poistuneet ensin, asteittain hitaasti, tai joskus nopeammin.
Evoluutio ei välitä haavekuvista, eikä vaaleilla ihmisillä ole mitään hätää. Päinvastoin heillä on tulevaisuus.

Kunnes aikaa kuluu taas tarpeeksi, olosuhteet muuttuvat ja valintapaineet muokkaavat uuden, vielä älykkäämmän olennon. Mutta tummaihoisuus ei tule olemaan valttia yhä enemmän monimutkaistuvassa luonnossa ja ihmisen maailmassa.

Enkä missään tapauksessa usko, että älyn kehityskulku maailmassa loppuisi. Edes koko maailmaa kohtaava luonnonkatastrofi ei sitä pysäyttäisi, vaan se vain alkaisi uudestaan. Miltä tasolta, riippuisi siitä, mitkä organismit jäisivät jäljelle.
Tietenkin kaikki loppuu aikanaan, mutta sitä ennen evoluutio on maapallolla täydessä toiminnassa.
Ja avaruudessa se jatkuu kenties loputtomiin...

Mutta meidän aikamme olennoista tulevaisuuden älyn rakentumisen valttikortit ovat ehdottomasti vaaleiden ihmisten geeneissä.
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

randomi7

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 212
 • Liked: 11
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #6 : 29.05.2012, 02:38:06 »
Eurooppa ehkä tuhoaa itsensä mutta esim. Venäjä, Kiina,Japani ja aasian maat sekä esim. Israel ei ole osoittanut juurikaan merkkejä että he haluaisivat lähtä tähän vihreitten "maailmanpelastamis" itsemurha kelkkaan joten en ihmiskunnan tuhosta tai taantumisesta niin kovin huolissani olisi.
Eurooppa on jokatapauksessa jo menettänyt/menettämässä merkitystään maailmassa ja ehkäpä eurooppa taantuu loistonsa päiviltä merkityksettömäksi, levottomaksi ja köyhäksi pläntiksi maailmalla.
Eurooppa saa syyttää itseään tästä 100%

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 779
 • Liked: 6240
 • Minä olen kaapumies!
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #7 : 29.05.2012, 22:48:24 »
Eurooppa ehkä tuhoaa itsensä mutta esim. Venäjä, Kiina,Japani ja aasian maat sekä esim. Israel ei ole osoittanut juurikaan merkkejä että he haluaisivat lähtä tähän vihreitten "maailmanpelastamis" itsemurha kelkkaan joten en ihmiskunnan tuhosta tai taantumisesta niin kovin huolissani olisi.
Eurooppa on jokatapauksessa jo menettänyt/menettämässä merkitystään maailmassa ja ehkäpä eurooppa taantuu loistonsa päiviltä merkityksettömäksi, levottomaksi ja köyhäksi pläntiksi maailmalla.
Eurooppa saa syyttää itseään tästä 100%

Ja kun me tarvitaan näitä, ko. maita määrittelemään ihmiskunnan tulevaisuutta, pääsemme asian ytimeen, että mokutus on misantropiaa puhtaimmillaan.

Konnetaabeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 93
 • Liked: 23
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #8 : 31.05.2012, 23:28:46 »
Monikulttuuristen moniosaajien erityinen taito on erilaisten avustusten vastaanotto.

Daily Mail kertoo tänään:

Brazilian mother jailed for two years after claiming £190,000 for 12 children despite only ever having one in the UK.
 
Fabiola Peixe Dantas, 49, was jailed at Harrow Crown Court, pictured, for two years after Brent Council found that she actually only had four children and had spent the money on luxury holidays.

40 000 puntaa meni luxusmersuun ja "monille lapsille" tarvitusta isosta asunnosta vuokrattiin ulos 4 huonetta, millä kerättiin lisätuloja.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2152684/Brazilian-mother-jailed-claiming-190-000-12-children-despite-having-UK.html

Mutta eihän se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa. Tosin veronmaksajilta ei edes kysytä, haluaisivatko kenties maksaa.
Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Konnetaabeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 93
 • Liked: 23
 • Alkuperäislajien säilymisen puolesta
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #9 : 31.05.2012, 23:33:20 »
Toinen moniosaamisen laji on verotaide. Näin Skandinaviassa:

Läntisessä Aarhusissa tarkastettiin verotusta 269 somalitaustaisen veronmaksajan osalta, ja 248 näistä huijasi mm vähennyksissä aiheuttaen kaikkiaan 12 500 000 Dkr menetykset. (Yksittäistapauksia tietenkin kaikki huijanneet. Ihan kaikki ei huijanneet.)

Artikkelissa todetaan viranomaisten sanoneen, että somalit elävät eräänlaisessa rinnakkaisyhteiskunnassa, omine sääntöineen. Ovat lojaaleja tälle rinnakkaisyhteisölleen ja alkuperäiselle kotimaalleen, mutteivät Tanskalle. Rahaa virtaa maasta ulos, muttä hyvinvointivaltio vaarantuu, sillä se perustuu ja ylläpidetään tietenkin veroilla.

"I en særlig skattekontrol har Skat konstateret omfattende snyd med for høje fradrag hos somaliere i den vestlige del af Aarhus. Skat har kontrolleret i alt 269 personer med somalisk baggrund, som havde skrevet meget høje fradrag ind i deres skatteopgørelse, og ifølge Skat har 248 af dem snydt for tilsammen 12,5 mio. kr.

Somaliere har systematisk brugt den såkaldte Tast-Selv-ordning til at give sig selv uberettigede skattefradrag. Eksempelvis har somaliske kvinder trukket store beløb fra som dagplejemødre uden at være det, og somaliske mænd har trukket lønmodtagerudgifter fra, selv om de var på kontanthjælp."

Lue koko juttu, onnistuu kouluruotsilla, tai kuukkelin kääntäjällä:

http://jp.dk/indland/article2788322.ece

Viisas mediamme saa nalkutuksellaan minut muistamaan joka päivä miksi nuivuus on tarpeellista!

Noottikriisi

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 748
 • Liked: 4912
 • Kulttuuriterapeutti
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #10 : 01.06.2012, 00:05:43 »

Mutta vaaleiden ihmisten häviäminen maailmasta tai varsinkaan pohjoisesta on jotain kummallista itseensäpettyneiden tuhon toivojien haaveunta*. Luonto ei toimi siten.

Vaan: primitiivisemmät muodot, varsinkin älykkyyden suhteen, ja erityisesti ihmisen kohdalla ovat aina poistuneet ensin, asteittain hitaasti, tai joskus nopeammin.
Evoluutio ei välitä haavekuvista, eikä vaaleilla ihmisillä ole mitään hätää. Päinvastoin heillä on tulevaisuus.


Käsittääkseni on valitettavasti niin että evoluutiossa on kyse vain lisääntymisestä ja eloonjäämisestä. On ihan sama kuinka älykkäitä tai muuten mainioita meidän jälkeläisemme ovat mikäli tyhmemmät ja huonommat vanhemmat tuottavat enemmän jälkeläisiä. Niinhän tässä näyttää olevan käymässä, loistelias länsimainen kristillinen kulttuurimme on evoluution umpikujassa.

Onko sinusta jo kauan tuntunut siltä että monikulttuurisuus on rikkaus?

FatFrank

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 820
 • Liked: 85
 • an organized minority is a political majority
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #11 : 01.06.2012, 00:45:41 »
Monikulttuurilla ja maahanmuutolla on ollut tähän asti nyt erityisesti viimmesen 15 vuoden aikana Euroopassa taloudellista aktiviteettia lisäävä vaikutus. Siis vähän samaan malliin kuin mitä sodat nostavat sitä aktiviteettia. Tai miten vaikka tietyn aina kasvavan osuuden tuotannosta kippaamalla vaikka sinne kankkulan kaivoon tai vaikka suoraan Itämereen tai Atlanttiin. Tai kusemalla housuihinsa tai pumppaamalla paskaa juomavesikaivoon. Lisääntyyhän se pinta kaivossa kuten se taloudellinen aktiviteettikin vaikka noin esimerkiksi valmistamalla uudet autot poltettujen tilalle ja rakentamalla uudet koulut niiden poltettujen tilalle. Tai ruokkimalla ja elättämällä nämä turvapaikanhakijalaumat jälkikasvuineen. Mitään järkeä siinä ei kuitenkaan hiukankaan pidemmällä aikavälillä ole.

Sitten lisättiin ilmaa palloon kun nämä mamut asutettiin kunkin Euroopan maan suurimpiin kaupunkeihin. Juu, tulihan siittä taas kasvua ja rakennusbuumi ja kämppien hinnat nousi pilviin. Selväähän se on kun esim. pääkaupunkiseudulle tuli 15 vuodessa n. 80000 ulkomalaista. Näin myös syntyi se "työvoimapula" kun kaikki liikenevät vapautuvat asunnot annettiin ulkomaalaisille tyhjänpanteille sen sijaan että niissä asuisivat ne suomalaiset matalapalkka-alojen työntekijät.Näistä työntekijöistä on nyt sitten pulaa siellä kehä kolmosen sisäpuolella, kun niin pienellä palkalla ei siellä pysty asumaan kuten nämä tyhjänpantit sosiaalituilla. Ja nämä 80000 ulkomaalaista myös itsessään lisäävät sitä kantaväestöön kuuluvien helsinkiläisten tekemän työn tarvetta monituisilla tarpeillaan ja yleensä olemassaolollaan. Ja monikultturistajien lääke tähän täten itse luotuun työvoimapulaan on - maahanmuuton lisääminen - kuinkas muutenkaan.

Pyramidi senkuin aina kohosi uusille tasoille ja kaikki näytti menevän mukavasti. Nyt sitten onkin käynyt ilmi, että sitä substanssia ei monikulttuurissa ollut Wincapitaa tai IT-kuplaa enempää vaan kyseessä on täysi huijaus. Monikulttuurin reaaliteetit ovat paljastuneet riittävän monelle eikä muun vielä sen entisen talouden kantokyky riittänyt eikä tule riittämäänkään. Mitä jää käteen tästä hullujen yhteiskuntakokeilusta? Kultamunista kuoriutui käenpoikia. Jäljelle jää sekasortoinen yhteiskunta vailla koheesiota ja päämäärää. Jäljelle jäävät slummiutuvat etnokaupungit ja rikollisuus. Ja jäljelle jää Euroopanlaajuisesti kymmenien miljoonien mamujen painolasti jonka vaatimukset eivät totisesti ainakaan vähene nyt talouslaman oloissa. Nämä eivät työllistyneet juurikaan korkeasuhdanteessakaan eivätkä taatusti nyt sitten laman aikana kun ei niitä töitä, ainakaan tuottavia sellaisia edes ole tarjolla. Euroopan sosialidemokraattinen systeemi on tietty pahentanut tätä ilmiötä ja on nyt kyvytön korjaamaan tilannetta. Voinee arvata, että maahanmuuttajien tarpeista kyllä huolehditaan ensimmäiseksi ja ne resurssit otetaan väkisin kantaväestöstä välittämättä. Kuten ilmeisesti kehitysapukin velkaa vain kylmästi kasvattaen. Kantaväestön mitta vain tulee todennäköisesti täyteen ja nykyiset mädättäjät kipataan vallasta. Koko tästä sopasta selviäminen, jos siitä selvitään kestää ainakin 20 vuotta eli saman ajan kuin pyramidia rakennettiinkin. Tämä on euroopan kaltaisen monikulttuuripolitiikan loppu. Se on myös "hyvinvointivaltioden" loppu. Nykyisenkaltainen sosiaalitukijärjestelmä on mahdollinen ainoastaan monokulttuurisessa kansallisvaltiossa, joissa altruismi ja jonkinlainen rehellisyys ja työmoraali ovat vielä hallitsevina. Muuten tilanne ajautuu nopeasti kestämättömään tilanteeseen ja perikatoon."Monikulttuuriset" ja monirotuiset yhteiskunnat ovat siis väistämättä luokkayhteiskuntia ja suurten tuloerojen yhteiskuntia joissa aina ja kaikkialla se nokkimis- ja varakkuusjärjestys on kääntäen verrannollinen ihon pigmentin määrään.

Ja toinen pidemmän aikavälin vielä mahdottomampi pyramidi peli on se väestön huoltosuhde ja maahanmuuton perusteleminen sen takia. Mamuja tuomallahan Suomen väkimäärä rähähtäisi kymmeniin miljooniin muutamassa sukupolvessa, vaikka edes nämä mamut tekisivät töitäkin kantaväestön tavoin, mikä tietenkin on utopistista. Ja tämä kaikki nyt kun samat ihmiset on huolissaan päästöistä ja kulutuksista jne. (Väestöräjähdys, resurssien loppuminen ja maapallon kantokyky sen sijaan ei tunnu huolettavan esim. vihreitä).

Eikä noista mamuista tosiaankaan ollut sitä aitoa tuottavan työn työvoimapulan paikkaajiksi. Surullisenkuuluissa pääkaupunkiseudun mamuille suunnatussa värväystilaisuudessa Turun telakat eli Åker Yards vai mikä se nykyään on niin saatiin sitten näiden 70000 mamun joukosta noin viisi värvättyä, koeajalle.
Juu, siinä se huoltosuhde tosiaan on kohdallaan kun 70000:sta perseenpyyhkijästä viisi käy tuottavassa vientiteollisuudessa töissä tai edes vientiä korvaavassa tuotannossa, jolla heidänkin elatuksensa viimekädessä maksetaan. Poliisilaitoksella tai sossussa toisilleen tulkkaaminen, kebabbien vääntäminen joka kadunkulmassa tai monikulttuurisia elämyksiä kantaväestölle tuottamalla tuskin systeemi pysyy kovin kauaa pystyssä.

Ja nyt ne laivatilauksetkin finito ja Royal Caribbeanin eli telakan pääasiakas on vaikeuksissa. Kurssi rommannut lähes kymmenesosaan ja tulos rommannut ja luottohanat ilmeisesti tukkeutumaan päin. Eipä tule enää näitä tilauksia ja sama tilanne on kaikessa muussakin vientiteollisuudessa.

Ajat ovat ankeat ja aina vain ankeammaksi muuttuvat. Mutta tylsää ei Euroopassa varmaan tule nyt vähään aikaan olemaan vaan saadaan koko rahalla nyt sitä "säpinäkulttuuria" jota on niin haluttu.

----

Lisää maahanmuuton aiheuttamasta työvoimapulasta: Asuntomarkkinat Helsingissä ja monissa muissakin Eurooopan pääkaupungeissa ylikuumenivat siitä yksinkertaisesta syystä, että mamuja pakkaa hirveet määrät näihin "kasvukeskuksiiin". 15 vuodessa Hälssingin ja koko pääkaupunkiseudun väkimäärä on lisinnyt 50000-70000. Kaikki tämä on siis yksinomaan mamujen aikaansaannosta. Tai tarkemmin ottaen syy on Thorsin kalstaisten maanpettureiden, jotka ovat nämä mamut tänne päästäneet/ haalineet. Suomessahan ei ole ainuttakaan asunnotonta mamua, kuten tiedämme. Eli siis kaikille mamuille on annettu ilmaiseksi kämppä Suomen jo ennestäänkin kalleimmilta alueilta, eli esim. pääkaupunkiseudulta. 70000 mamua näin lyhyen ajan sisään on tietenkin merkinnyt asuntomarkkinoiden ylikuumenemista.

Normaalit työtätekevät ihmiset ovat joutuneet kilpailemaan asunnoista mamujen kansssa, joilla on näköjään piikki auki yhteiskunnan puolesta. Siispä lopputulos on selvä. Mamut ovat vallanneet ne kämpät, joissa muuten asuisi suomalaisia TYÖTÄTEKEVIÄ, työväenluokkaisia/keskiluokkaisia ihmisiä. Ihan niinkuin kymmenia ellei satoja vuosia kautta historian. Mut nytten monikultturistajat ovat mullistaneet nämä entiset markkinatalouden lait niin Helsingissä kuin ilmeisesti kaikissa Euroopan suurimmissa kaupungeissa.
Ja ne 70000 mamua syö ja paskantaa niinkuin me riistäjätkin, niin että heidän pelkkä läsnäolonsa vaatii lisää siis todellisia työtätekeviä suomalaisia, joiden potentiaali työhön tarttumiseksi on realisoitunut, niin huolehtimaan kaikesta ifrastruktuurista näiden mamujen elättämiseksi kohdusta hautaan aina lisääntyvissä määrin. (joka ei sekään käsittääkseni helpota tätä "työvoimapulaa")
Nytten ei sitten enää siis normaalilla suomalaisella bussikuskilla, tarjoilijalla tai siivoojalla ole enää mitään mahdollisuuksia asua järkevän työmatkan päässä Helsingin keskustasta. Kaikki muuten edulliset asunnot ovat miehitetyt mitään tekemättömillä mamuilla. Markkkinavääristymä. Nyt sitten, kun näköjään Hälssingissa on työvoimapula, kun työtätekevillä ei ole varaa asua sielllä mamujen takia, niin virheet ja muut höynät vaatii lisää mamuja tämän ongelman korjaamiseksi Sweet.

Hälssinkikeskeiset poltiitikot virheet etupäässä ei tietenkään edes näe kehäkolmosen ulkopuolelle. Mitään työvoimapulaa ei ole. Se ainoa työvoimapula on itseaihetutetusta syistä johtutuen juuri siellä KEHÄKOLMOSEN SISÄPUOLELLA Nyt tämä mukava asuntojen hintoja nostattanut pyramidipeli luhistuu Wincapitan tavoin, kun se reaalitalous eikä mamujen potentiaali nyt reaalisoitunutkaan monikultturististen teorioiden ennustamalla tavalla. Itse asiassa onko kaukaa haettua, jos katsoisimme koko nykyisen finanssikriisin ja nyt tulevan laman johtuvan "monikulttuurista"? Minä luulen, että näin on, sehän selviää myöhemmässä historiankirjoituksessa, mikäli näitä kirjoittajia vielä on ja kukaan piittaamassa moisesta touhusta (kun ei pyllistelyltä Mekkaa kohden ehdi eikä kiinnosta).

---

Maahanmuuttovastaisuuteni ydin: Minun maahanmuuttovastaisuuteni (ei siis maahanmuuttajavastaisuuteni) ynnä monikulttuurin vastaisuuteni ydin perustuu siihen tosiasiaan, että Maapallon resurssit ovat rajalliset. Ideaalitilanteessa kaikilla olisi maailmassa hyvin ja pakolaisia voisi ottaa rajattomasti vastaan. Tai eihän niitä ideaalimailmassa olisikaan. Valitettavasti kuitenkin Maapallo pystyy elättämään vain ehkä 1 miljardia ihmistä. Ja Suomessa nyt sattuu olemaan sopiva määrä ihmisiä. Vähän yläkanttiiin alkaa sekin olla jo.

Sademetsien hakkuu, aavikoituminen, villieläinten kuten simpanssien ja leijonien ja kaikkien muidenkin tuhoaminen ihmisen eli lähinnä kehitysmaalaisten tieltä on järkyttävää.Tämä on todellinen "holocaust". Sitä kehitysapu edesauttaa. "Humanismi" on vastuutonta Maapallon asioiden hoitamista.

Siis 5 miljardia on ylijäämää nykyihmiskunnassa ja se kriisi iskee sitten samalla lailla voimakkaasti ja "yllättäen" kuin tämä nykyinen finanssikriisikin. Tähän tulevaan kriisiin on aikaa 3-20 vuotta.
Eli siis näitä eri syistä johtuvia pakolaisia alkaa olla maailmassa exponentiaaliesesti kohoava määrä. Se on täysin päivänselvää, vain ajan kysymys. Nythän uusi ulkomaalaislaki siis antaa oleskeluluvan "ympäristökatastrofista" paenneille henkilöille. Heitä siis rupeaa riittämään pian miljareittain.Suomeen ottamalla vaikka 10 miljoonaa näitä tietenkin olisi Suomen kansan tuhon allekirjoitus ja sen lisäksi suistaisi Suomen samaan tuhoon. Jos jokin kansa on tuhonnut oman asuinalueensa vastuuttomalla lisääntymisellä ja holtitomalla aavikoittamisella miksi siitä pitäisi rangaista järkevän asukasluvun omaavaa kansaa kuten Suomalaisia? Se vain sinetöisi ehkä koko ihmiskunnan lopun ja taatusti sen järkevän länsimaisen teknologisen sivilisaation lopun. Sen ylijäämäväestön siirtäminen entistä pienemmälle vielä elinkelpoiselle alueelle tarkoittaisi tämänkin alueen tuhoutumista nopeassa ajassa entistä suuremman kuormituksen per neliökilometri asuinkelpoista maata tapahtuessa.
Raaka-aineiden ja resurssien hiipuessa fakta on se, että me suomalaiset hädin tuskin pystymme elättämään itsemme, 5 miljoonaisen populaation. Öljy on nyt halventunut ja Peak Oil taas kuulostaa hullujen houreilta ja kaukaiselta. Ei tarvitse mennä kuin 50 vuotta taaksepäin jolloin oli pula-aika ja puutetta jopa perusravinnosta. Se aika tulee takaisin ja on lähempänä mitä moni kuvittelee tai uskoo mahdolliseksi. Tämä on tietty julmaa., mutta katson maapallon kokonaisetua enkä pelkästään ihmisen näkökulmaa. Myös muilla maapallon eläinlajeilla on oikeus olla olemassa ja elää. Nykyinen meno tarkoittaa valtavia sukupuuttoaaltoja. Ja todennäköisesti siis tämä "humanitaristinen" linja myös siis sinetöisi Maapallon laajuisen ekokatastrofin. Siis todellisia luonnon ystäviä ovat "nuivat" ja tällaista maahanmuuttoa vastustavat tahot, kuten vaikka minä ja Suomen Sisu. Myös ihmiskunnan kokonaisetua ajatellen monikulttuurisuus on tuhon tie. Vaikka suuret massat ovatkin tuomitut, jäljelle jäävät voisivat aloittaa uudelta pohjalta, kenties jopa aloittaa avaruusmatkailun ja levittäytyä muille planeettakunnille.. Mikäli se jäljelle jäävä osa on siis siihen geneettisesti ja älyllisesti pystyvää. Tämä on se rasistinen osuus: En usko että afrikkalaiset siihen ikinä pystyisivät. Tämä ei tosiaan ole asia miten haluaisin tai toivoisin niiden olevan. Se on vain asiat miten ne näen ja joudun pakon ja faktojen edessä tunnustamaan.
-----------
Ja mitä tulee tuohon mamu-iltaan (helmikuu -09 TV2), niin koko hommasta sai sen kuvan että puhumme jostain parista tuhannesta mamusta vuosittain verrattuna yli 5 miljoonaan suomalaiseen. Kulttuurimme ja maamme ei siis ole vaarassa? Tosiassiassahan jo esim. Ranskassa jo 42 prossaa vastasyntynyneistä noin valtakunnallisesti ovat maahanmuuttajien eli siis lähinnä muslimien tai mustien jälkeläisiä. Puhumme siis oman kulttuurimme ja kansamme vääjäämöttömästä tuhosta nykymenon vallitessa. Jos joku uskoo, että tulevat muslimit ja afrosukupolvet välittävät hevon halvatin vertaa talvisodasta, saunomisesta, Sibeliuksesta tai Runebergistä, se on harhaa. Suomesssakin jo n. arvioltani 8 prosenttia vastasyntyneistä on tätä samaa porukkaa, ja se lisii matemaattisesti NYRKKISÄÄNNÖN MUKAAN aina 1 prosentin vuositahtia. Ja mitään voimaa sitä pysäyttämään ei ole ainakaan siinä Suomalaisessa tai Eurooppalaisess todellisuudessa mitä elämme. Ainoa toivo on kansallismielisten Euroopanlaajuinen valtannousu nyt 10 vuoden sisään ja kehityksen pysäyttäminen siihen vaadittavin keinoin, joita taatusti humanistit ja ihmisoikeusaktivistit eivät hyväksy.

Hyvä kirjoitus, jos olisit sanonut että, 3-5 vuoden päästä alkaa tapahtua olisin antanut aploodit.

Kyllä maapallo kestää enemmän kuin miljardi ihmistä ja vielä hyvät olosuhteet näille. Mutta maailma ei välttämättä pysty vastaamaan tahtiin jolla lisäännytään tällä hetkellä.
''The only thing necessary for the triumph of evil..
is for good men to do nothing..''

Edmund Burke

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 592
 • Liked: 3989
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #12 : 01.06.2012, 01:09:08 »
On se jännää miten maailma on muuttunut meidän elinaikanamme. Muistan vielä sen kun näin ensimmäisen kerran eläissäni mustan ihmisen Uumajassa joskus 80-luvulla ja tänä päivänä niitä näkee laumoittain joka päivä Vaasassa.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 001
 • Liked: 1434
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #13 : 02.06.2012, 14:20:57 »
Luulen että monikulttuurisuutta ei ole vielä huomioitu yhdeksi selitykseksi Fermin Paradoksiin. Minä alan uskoa tähän selitykseen. Eihän tässä ihmiskunnan tuhoutumista kannata alkaa esittämään vaan taantuminen riittää.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Octavius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 253
 • Liked: 117
 • Kiljuhuuruinen maallikko (via tyhmyri)
  • Octavius
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #14 : 03.06.2012, 19:57:18 »
Täydellinen off-topic.

Kiitän tässä yhteydessä Debatoijaa vinkistä yhdestä parhaasta sijoituksestani, jota olen koskaan tehnyt. Kirjoitit muutama vuosi sitten loistavaa analyysiä peak-oilista/off-shore-liiketoiminnasta ja se antoi alkusysäyksen tutustua toimialaan paremmin.

Seadrillin omistaja kiittää.
Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan Irlannin vaikea tilanne todistaa ilman pienintäkään epäilystä, että Kreikan lainajärjestelyjen arvostelijat olivat väärässä.

femacco

 • Vieras
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #15 : 03.06.2012, 21:20:28 »
Hieno kirjoitus. Teksti summaa maahanmuutto-ongelmat tyhjentävästi. Nyt, kolme vuotta tekstin kirjoituspäivästä, kuvio alkaa seljetä.

Työvoimapulasta pääkaupunkiseudulla: yksinasuvalla matalapalkka-alan työssäkäyvällä on vielä joten kuten varaa asua yksin, mutta elämänsuunnittelu ja perheen perustaminen on vaikeaa. Kaupungin asuntoihin on pitkät, jopa vuoden jonot ja yksityisillä markkinoilla on Vuokraturvan tyylisiä kepulipelaajia, jotka nyhtävät asunnoista ylimääräistä (100-200 €/kk tuulesta temmattua vuokralisää) ja teettävät toistaiseksi voimassaolevia vuokrasopimuksia 11 kuukauden määräaikaisuudella. Eroon päätyvä pariskunta joutuu päättämään kumpi jää asuttamaan liian kallista vuokra-asuntoa. Jos työpaikka menee alta kaatuu talous nopeasti.

Linkki entisen asuntoministerin Jan Vapaavuoren puheeseen Vuokraturvan tilaisuudessa. Ent. asuntoministeri puhuu vuokrien mystisistä korotuspaineista, mutta saatavuudesta hän ei sano juuri mitään. Tuon puheen jälkeen pk-seudun nuori työväenluokka, 19-30-vuotiaat, ovat saaneet katkerasti tuta asunnottomuuden (ja työttömyyden) vaikutukset. Outoa on myös se, miten asuntoministeri puhuu asuntomarkkinoista tavalla, joihin hänellä ei ole virkansa puolesta mahdollista puuttua. Tahtooko hän sanoa, että asuntoministerin viran voisi turhana lakkauttaa? Se kai olisi vähän tylsää kun ei pääsisi työministerin kanssa juopottelemaan viiniä veronmaksajien laskuun.

Sipoohon mahtuisi työväenluokan ja keskiluokan tarpeisiin soveltuvia lähiöitä helpottamaan asuntopulaa. Itä-Vantaan somalit voisi myös heivata hiuksista vittuun. Tehdään heille vaikka Nurmijärvelle reservaatti ja somaliteemapuisto. Jaetaan heidät klaaneihin, joka on heille ominaista ja seurataan livenä kuinka suvaitsevaisesti he osaavat suhtautua toisiinsa. BB-tähdet voi vaikka lykätä saman katon alle ja katsojaluvut nousevat taivaisiin.

nuivanniemi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 022
 • Liked: 184
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #16 : 05.06.2012, 12:24:31 »
Hyvä kirjoitus aloittajalta ja pääpiirtein komppaan.
Vaaleista ihmisistä ja Suomesta yleisesti ottaen sanoisin, (en siis viittaa aloittajaan enkä edellisiin*) että suomalainen kulttuuri saattaa muutaman sadan vuoden kuluessa kyllä muuttua paljonkin, jopa liudentua tunnistamattomaksi tämän päivän ihmiselle.

Mutta vaaleiden ihmisten häviäminen maailmasta tai varsinkaan pohjoisesta on jotain kummallista itseensäpettyneiden tuhon toivojien haaveunta*. Luonto ei toimi siten.

Vaan: primitiivisemmät muodot, varsinkin älykkyyden suhteen, ja erityisesti ihmisen kohdalla ovat aina poistuneet ensin, asteittain hitaasti, tai joskus nopeammin.
Evoluutio ei välitä haavekuvista, eikä vaaleilla ihmisillä ole mitään hätää. Päinvastoin heillä on tulevaisuus.

Kunnes aikaa kuluu taas tarpeeksi, olosuhteet muuttuvat ja valintapaineet muokkaavat uuden, vielä älykkäämmän olennon. Mutta tummaihoisuus ei tule olemaan valttia yhä enemmän monimutkaistuvassa luonnossa ja ihmisen maailmassa.

Enkä missään tapauksessa usko, että älyn kehityskulku maailmassa loppuisi. Edes koko maailmaa kohtaava luonnonkatastrofi ei sitä pysäyttäisi, vaan se vain alkaisi uudestaan. Miltä tasolta, riippuisi siitä, mitkä organismit jäisivät jäljelle.
Tietenkin kaikki loppuu aikanaan, mutta sitä ennen evoluutio on maapallolla täydessä toiminnassa.
Ja avaruudessa se jatkuu kenties loputtomiin...

Mutta meidän aikamme olennoista tulevaisuuden älyn rakentumisen valttikortit ovat ehdottomasti vaaleiden ihmisten geeneissä.

Valkoihoisten ylivoima tulee näkymään silloin, kun teollinen yhteiskunta kaatuu. Silloin jyvät erotellaan akanoista. Pohjolan luonto on armoton.
Baruch haba b'Shem Adonai

nuivanniemi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 022
 • Liked: 184
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #17 : 05.06.2012, 12:30:22 »
Sipoohon mahtuisi työväenluokan ja keskiluokan tarpeisiin soveltuvia lähiöitä helpottamaan asuntopulaa. Itä-Vantaan somalit voisi myös heivata hiuksista vittuun. Tehdään heille vaikka Nurmijärvelle reservaatti ja somaliteemapuisto. Jaetaan heidät klaaneihin, joka on heille ominaista ja seurataan livenä kuinka suvaitsevaisesti he osaavat suhtautua toisiinsa. BB-tähdet voi vaikka lykätä saman katon alle ja katsojaluvut nousevat taivaisiin.

Jospa laittaisimme uudet tulokkaat saareen. Vaikkapa Ahvenanmaalle?  ;)
Baruch haba b'Shem Adonai

ruikonperä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 084
 • Liked: 1057
 • Nazis everywhere!
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #18 : 05.06.2012, 12:32:43 »
Valkoihoisten ylivoima tulee näkymään silloin, kun teollinen yhteiskunta kaatuu. Silloin jyvät erotellaan akanoista. Pohjolan luonto on armoton.

Samaa mieltä. Jos keskimääräinen neekeri ja maitonaama heitettäisiin autiolle saarelle tarkoituksena tappaa toinen, niin löisin rahani valkoisen puolesta. En siksi että se olisi rotuni edustaja vaan pelkillä kertoimilla laskettuna.
Mikä on Valitun kansan osuus Euroopan tuhossa

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 119
 • Liked: 34738
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #19 : 05.06.2012, 12:36:31 »
Valkoisen ihon ylivoima tulee NÄILLÄ LEVEYSASTEILLA esille siinä, että meille riittää vähempikin auringonvalo D-vitamiinituotantoon. Sinä päivänä, kun vitamiinipilsuja ei saa enää purkista ja luonnonvalinta jyllää, niin mustaihoisen luut pehmentyvät ja murtuvat.

Vastaavasti valkoihoinen kehittää päiväntasaajalla melanooman, mutta kuka päiväntasaajalle edes hikoilemaan haluaa?

Survival of the Fittest!

nuivanniemi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 022
 • Liked: 184
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #20 : 05.06.2012, 12:40:50 »
Valkoisen ihon ylivoima tulee NÄILLÄ LEVEYSASTEILLA esille siinä, että meille riittää vähempikin auringonvalo D-vitamiinituotantoon. Sinä päivänä, kun vitamiinipilsuja ei saa enää purkista ja luonnonvalinta jyllää, niin mustaihoisen luut pehmentyvät ja murtuvat.

Vastaavasti valkoihoinen kehittää päiväntasaajalla melanooman, mutta kuka päiväntasaajalle edes hikoilemaan haluaa?

Survival of the Fittest!

Tämäkin vielä. Afrikkalaisten eläminen Pohjolassa on mahdollista vain jatkuvalla D-vitamiinihoidolla ja sosiaalivaltion anteliaalla tuella. Jos D-vitamiinihoidot lopetettaisiin, niin kävisi kuten Ruotsissa ja USA:n pohjoisvaltioissa, joissa merkittävä osa somalilapsista on autisteja. Eli kyse on loogisesti ajatellen luonnonvastaisesta toiminnasta, joka on mahdollinen vain pitkälle kehittyneen lääketeollisuuden ja hyvinvointivaltiomallin ansiosta.

Suomen sisälläkin näkyy muuten ankarien luonnonolosuhteiden jalostava vaikutus. Länsi-Suomessa on eri geeniperimä kuin Itä-Suomessa. Länsi-Suomen lauhoilla rannikkoalueilla on menestynyt mannereurooppalaisempikin geeniperimä. Sen sijaan Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen brutaaleissa luonnonoloissa (Savo, Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi) on ollut jakoa vain Siperiasta peräisin olevalla N-geenityypillä. Kuulemani mukaan Kainuussa oli vielä 1800-luvulla tavallista, että kovan pakkastalven myötä saattoi lähes koko kylä kuolla pakkaseen ja nälkään, ehkä vain yksi perhe kylää kohden selvisi. Ja tämä luonnonvalinta muovasi sitten tuleviakin sukupolvia, että vain Pohjolan olosuhteisiin soveltuvat pärjäsivät elossa. Tämänkö seurauksena monilla maaseudun kylillä asujaimisto muodostuu vain yhdestä tai muutamasta eri suvusta? ;D
« Viimeksi muokattu: 05.06.2012, 12:46:52 kirjoittanut nuivanniemi »
Baruch haba b'Shem Adonai

nuivanniemi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 022
 • Liked: 184
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #21 : 05.06.2012, 12:48:32 »
Vastaavasti valkoihoinen kehittää päiväntasaajalla melanooman, mutta kuka päiväntasaajalle edes hikoilemaan haluaa?

Valkoihoinen pärjää päiväntasaajallakin suunnitelmallisuutensa ja teknologisen tietämyksensä ansiosta ;)
Baruch haba b'Shem Adonai

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 119
 • Liked: 34738
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #22 : 05.06.2012, 13:22:27 »
Vastaavasti valkoihoinen kehittää päiväntasaajalla melanooman, mutta kuka päiväntasaajalle edes hikoilemaan haluaa?

Valkoihoinen pärjää päiväntasaajallakin suunnitelmallisuutensa ja teknologisen tietämyksensä ansiosta ;)

No joo, helpompi varjoa on hankkia kuin D-vitamiinia.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 001
 • Liked: 1434
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #23 : 05.06.2012, 13:36:40 »
No onpas taas tekstiä. Kumman isä voittais?

Taloudellinen romahdus voi kyllä syödä aika paljon valkoistenkin mahdollisuuksia. Vaikka Afrikan valloitus saattoi hyvinkin perustua suunnitelmallisuuteen ja organisointikykyyn, niin ei se nyt ihan oikeuta tähän mouhoamiseen. Tuleva romahdus ei ole mikään Mad Max, vaan vastaa enemmän Balkania tai Kreikkaa. Siinä 'valkoisten pärjääminen' vaatii aika paljon sitä organisointia. Ja tuo mainostamanne paluu vaatisi päin vastoin uuden hirmutekojen ajan.
Yritetään nyt ensin ihan demokratian kautta. Nyt ei näytä hyvältä, mutta niinkuin hommallakin näkyy niin laiva kääntyy.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 119
 • Liked: 34738
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #24 : 05.06.2012, 13:49:02 »
No onpas taas tekstiä. Kumman isä voittais?

Taloudellinen romahdus voi kyllä syödä aika paljon valkoistenkin mahdollisuuksia. Vaikka Afrikan valloitus saattoi hyvinkin perustua suunnitelmallisuuteen ja organisointikykyyn, niin ei se nyt ihan oikeuta tähän mouhoamiseen. Tuleva romahdus ei ole mikään Mad Max, vaan vastaa enemmän Balkania tai Kreikkaa. Siinä 'valkoisten pärjääminen' vaatii aika paljon sitä organisointia. Ja tuo mainostamanne paluu vaatisi päin vastoin uuden hirmutekojen ajan.
Yritetään nyt ensin ihan demokratian kautta. Nyt ei näytä hyvältä, mutta niinkuin hommallakin näkyy niin laiva kääntyy.

Äläpäs suvistele, teksti on kuten sen kuuluukin olla kun sitä ei ole hyväksytetty jollain vihapuhetyöryhmällä etukäteen  :D

Molemmat isät voittavat, kun älyävät molemmat pysyä omalla kotiseudullaan. Spermanaama pysyy pohjoisessa tekemässä ihossaan D-vitamiinia ja mutanaama asustelee melanoomariskittömästi paahtavassa auringossa. Tuossa maailmanajanversiossa  ovat  hyvinvointiyhteiskunnat romahtaneet eikä D-vitamiinia saa apteekista. Ihmiset elävät niissä maailmankolkissa, jotka suuri ja ihmeellinen evoluutio on heille aikojen saatossa asuinpaikaksi osoittanut.

Hirmutekoja on varmasti tulossa. Katsomme ihmiskunnan historiaa, niin näemme ihmiskunnan tulevaisuuden. Demokratia on ylellisyyttä, johon ei ole varaa eikä meillä ole demokratiaa Euroopassa enää nykyäänkään.

ruikonperä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 084
 • Liked: 1057
 • Nazis everywhere!
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #25 : 05.06.2012, 13:49:05 »
No onpas taas tekstiä. Kumman isä voittais?

Taloudellinen romahdus voi kyllä syödä aika paljon valkoistenkin mahdollisuuksia. Vaikka Afrikan valloitus saattoi hyvinkin perustua suunnitelmallisuuteen ja organisointikykyyn, niin ei se nyt ihan oikeuta tähän mouhoamiseen. Tuleva romahdus ei ole mikään Mad Max, vaan vastaa enemmän Balkania tai Kreikkaa. Siinä 'valkoisten pärjääminen' vaatii aika paljon sitä organisointia. Ja tuo mainostamanne paluu vaatisi päin vastoin uuden hirmutekojen ajan.
Yritetään nyt ensin ihan demokratian kautta. Nyt ei näytä hyvältä, mutta niinkuin hommallakin näkyy niin laiva kääntyy.

Ajatusleikkiä, ainakin omalta osaltani.
Mikä on Valitun kansan osuus Euroopan tuhossa

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 119
 • Liked: 34738
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #26 : 05.06.2012, 13:50:42 »
No onpas taas tekstiä. Kumman isä voittais?

Taloudellinen romahdus voi kyllä syödä aika paljon valkoistenkin mahdollisuuksia. Vaikka Afrikan valloitus saattoi hyvinkin perustua suunnitelmallisuuteen ja organisointikykyyn, niin ei se nyt ihan oikeuta tähän mouhoamiseen. Tuleva romahdus ei ole mikään Mad Max, vaan vastaa enemmän Balkania tai Kreikkaa. Siinä 'valkoisten pärjääminen' vaatii aika paljon sitä organisointia. Ja tuo mainostamanne paluu vaatisi päin vastoin uuden hirmutekojen ajan.
Yritetään nyt ensin ihan demokratian kautta. Nyt ei näytä hyvältä, mutta niinkuin hommallakin näkyy niin laiva kääntyy.

Ajatusleikkiä, ainakin omalta osaltani.

Ajatusleikkiä tietenkin myös minun osaltani. Mutta sepäs ei tarkoita sitä, etteikö tämä leikkimielinen ajattelu toteudu Euroopassa. Minä tuskin joukkoja johdan suurena "sotasankarina", mutta tulinpa ajatelleeksi kesäkuussa 2012.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 001
 • Liked: 1434
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #27 : 05.06.2012, 14:05:24 »
Hyvä, jatkakaa asekätkön kaivamista.

Kyllä minäkin olen erittäin huolissani Euroopan tulevaisuudesta. Helppoa ei tule olemaan, ei samalla tavalla kuin tähän asti. Ja kaikki syy ei ole maahanmuuton, vaan myös Euroopan rajun rakennemuutoksen. Ja osasyy siinä on ihan laiskojen meidän. Tulokset näkyvät esim Euroopan autioituvilla syrjäseuduilla. Niin Pohjolassa kuin Keski-Euroopassakin.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

ruikonperä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 084
 • Liked: 1057
 • Nazis everywhere!
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #28 : 05.06.2012, 14:17:53 »
Hyvä, jatkakaa asekätkön kaivamista.

Kyllä minäkin olen erittäin huolissani Euroopan tulevaisuudesta. Helppoa ei tule olemaan, ei samalla tavalla kuin tähän asti. Ja kaikki syy ei ole maahanmuuton, vaan myös Euroopan rajun rakennemuutoksen. Ja osasyy siinä on ihan laiskojen meidän. Tulokset näkyvät esim Euroopan autioituvilla syrjäseuduilla. Niin Pohjolassa kuin Keski-Euroopassakin.

Jos annat hyväksynnän, niin voimme jatkaa puhtain mielin.
Mikä on Valitun kansan osuus Euroopan tuhossa

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10566
Vs: Monikulttuuri romahtaa taloudellisesti:
« Vastaus #29 : 05.06.2012, 14:27:43 »
Hirmutekoja on varmasti tulossa. Katsomme ihmiskunnan historiaa, niin näemme ihmiskunnan tulevaisuuden. Demokratia on ylellisyyttä, johon ei ole varaa eikä meillä ole demokratiaa Euroopassa enää nykyäänkään.

Jenkkien armeija on julkistanut vahingossa asiakirjan, josta ilmenee että siellä suunnitellaan uudelleenkoulutusleirejä toisinajattelijoille.

Mikäli niitä ei olisi suunnitteilla Eurooppaankin, täällä olisi noussut asiakirjan takia älämölö tai se olisi ainakin mainittu tiedotusvälineissä.

Länsimaiden tulevaisuus muistuttanee paljolti Kiinaa.

http://www.google.com/search?client=ms-opera-mini-android&channel=new&sky=ee&hl=fi&ie=UTF-8&q=fm+3-39.40+internment+and+resettlement+operation

Tagit: