UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen  (Luettu 3449272 kertaa)

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 368
 • Liked: 5718
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12420 : 17.12.2017, 22:13:31 »
¨ Ja kohta kauhistellaan kun avioerot lisääntyvät dramaattisesti :facepalm:
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12421 : 17.12.2017, 22:29:01 »

Tilastokeskuksen sivuilta @Pullervo bongasi tilastot ja vuonna 2016 vähän yli 130 irakilaista ja 120 turkkilaista menivät naimisiin suomalaisten naisten kanssa eli karkeasti noin 250 avioliittoa geelitukkien ja tättähäärien välille solmittu vuodessa. Tämän vuoden tilastot julkaistaan ensi vuoden huhtikuussa. Irakilaisten kanssa solmitut avioliitot kaksinkertaistuivat vuodesta 2015.

Onko tämä nyt se kysynnän ja tarjonnan laki?

 :facepalm:

Hiukan erikoinen tilasto (vai onko sittenkään..). Afganistanilaiset ja median rummuttama ryhmä "Syyrian pakolaiset" loistavat poissaolollaan. Entä mistä koostuu ryhmä "tuntematon" (passit Välimeressä, mutta naimisiin on päästy? Lymyävätkö afganistanilaiset ja syyrialaiset tuossa ryhmässä?)?
« Viimeksi muokattu: 18.12.2017, 10:36:24 kirjoittanut Vellamo »

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 238
 • Liked: 6462
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12422 : 18.12.2017, 02:29:39 »

Entä mistä koostuu ryhmä "tuntematon" (passit Välimeressä, mutta naimisiin on päästy?


Mistäköhän esteettömystodistus on hankittu?
Sana ”solidaarisuus” tarkoittaa, että asiansa hyvin hoitanut joutuu aina maksumieheksi.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12423 : 18.12.2017, 10:36:58 »

Entä mistä koostuu ryhmä "tuntematon" (passit Välimeressä, mutta naimisiin on päästy?


Mistäköhän esteettömystodistus on hankittu?

Ehkäpä moiseen yksityiskohtaan ei ole takerruttu..?  :roll:

og1967

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 469
 • Liked: 1272
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12424 : 18.12.2017, 11:59:34 »

Entä mistä koostuu ryhmä "tuntematon" (passit Välimeressä, mutta naimisiin on päästy?
Mistäköhän esteettömystodistus on hankittu?

Eikös tuo perinteisesti mene niin, että vaimo ja lapset on tapettu Irakissa ja siten kun ole on käsissä, ne yllättäen löytyvätkin ja tulee avioero ja sen jälkeen perheenyhdistäminen?

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 296
 • Liked: 11576
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12425 : 18.12.2017, 16:16:19 »
Nyt on kaksi Migrin tutkijaa käyneet ihan Bagdadissa tutkimassa, missä se Varma Kuolema lymyilee. Raportti pitäisi tulla lähiaikoina. Jäämme jännityksellä odottamaan. Veikkaan, että RHC ämmät jännittävät meitä enemmän.

Nyt on sitten raportti julkistettu tänään. Tässä lehdistötiedote, mistä käy ilmi Varma Kuolema(TM) tilanne Afganistanissa, Somaliassa ja Irakissa:

18.12.2017
Afganistanin, Irakin ja Somalian tilannekatsaukset päivitetty

Maahanmuuttovirasto on päivittänyt Afganistanin, Irakin ja Somalian turvallisuustilannetta koskevat tilannekatsaukset.

Tilanne kaikissa kolmessa valtiossa jatkuu epävakaana ja tietyillä alueilla on tapahtunut muutoksia huonompaan. Esimerkiksi Afganistanissa väkivallan taso on äärimmäisen korkealla tasolla aikaisempaa useammalla alueella. Tällaisille alueille ei palauteta ketään. Toisaalta Irakin tilanteessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia kesällä ja syksyllä, kun taistelu ISISiä vastaan on edennyt voitokkaana.

Se, että aikuinen tai Suomeen ilman huoltajaa tullut alaikäinen turvapaikanhakija ilmoittaa olevansa kotoisin joltakin tietyltä alueelta, ei ole automaattisesti peruste kansainvälisen suojelun saamiseen missään näistä kolmesta maasta. Kaikista maista tuleville hakijoille myönnetään kansainvälistä suojelua aina, jos heitä uhkaa henkilökohtainen vaino tai vakava haitta kaikkialla kotimaassaan.

Tuoreen korkeimman hallinto-oikeuden linjauksen mukaan on aina varmistettava, että ilman huoltajaa matkustava alaikäinen palautetaan perheenjäsenelle tai nimetylle holhoojalle tai häntä varten on järjestetty asianmukainen vastaanotto. Käytännössä paluu kotimaahan on järjestettävä aina alaikäisen huoltajien tai viranomaisten kanssa.

Raportit päivitetään puolivuosittain, mutta päätöksenteossa käytetään aina ajantasaista maatietoa. Maiden turvallisuustilanne voi vaihdella hyvin nopeasti, ja siksi ehdoton ohje päätöksentekijöille on, että päätöstä tehtäessä on tarkasteltava viimeisintä maatietoa. Päätöskäytäntöä muutetaan tarpeen mukaan raporttien välillä, jos lähtömaiden tilanne muuttuu.

Afganistanin sota on pattitilanteessa

Taliban ei ole vuoden 2017 taistelukaudella vallannut suuria asutuskeskuksia, mutta on laajentanut valtapiiriään maaseudulla. Afganistanissa toimiva ISIS-haara on tehnyt terrori-iskuja erityisesti Afganistanin shiiavähemmistöä vastaan.

Yhdysvallat on ottanut sodankäynnissä aiempaa aktiivisemman roolin, minkä seurauksena ilmaiskut ja niiden aiheuttamat siviiliuhrit ovat lisääntyneet. Siviiliuhrien kokonaismäärä on kuitenkin laskenut hieman vuoteen 2016 verrattuna. Myös maan sisäisesti siirtymään joutuneiden määrät ovat laskussa.

Maan tietyissä osissa mielivaltaisen väkivallan uhka on äärimmäisen korkea, eikä niihin palauteta ketään. Näitä alueita ovat:

 • Helmandin maakunta
 • Uruzganin piirikunnat Tirin Kot, Dehrawud ja Chora
 • Nangarharin maakunnan eteläiset piirikunnat Achin, Kot, Nazyan, Chaparhar, Bati Kot, Pachir wa Agam, Khogiani ja Deh Bala/Haska Mina
 • Kandaharin maakunnassa piirikunnat Ghorak, Khakriz, Maiwand, Nish ja Shah Wali Kot.

Näistä Kandaharin maakunnan piirikunnat, Nangarharin maakunnan Khogianin piirikunta sekä Uruzganin maakunnan Choran piirikunta ovat uusia kevään 2017 tilannekatsaukseen verrattuna.

Jokaisen hakijan kohdalla tutkitaan myös mahdollisuus sisäiseen pakoon, eli se, onko hänen mahdollista asettua asumaan kotimaassaan toiselle alueelle. Harkinta on yksilöllinen ja siinä otetaan huomioon hakijan henkilökohtaiset olosuhteet kokonaisuudessaan. Siksi yllä mainituilta alueilta tuleville ei myönnetä automaattisesti kansainvälistä suojelua.

Esimerkiksi yksin Suomeen tulleiden alaikäisten lasten ei kuitenkaan edellytetä pakenevan maan sisällä. Myöskään yksinäisen naisen ei edellytetä pakenevan maan sisällä alueelle, jossa hänellä ei ole turvaverkkoa.

Sisäistä pakoa ei myöskään sovelleta, jos on todennäköistä, että hakija joutuisi palatessaan asettumaan maansisäisten evakkojen leiriin asumaan.

Somalian tilanne on pysynyt epävakaana

Somalian yleiset turvallisuusolosuhteet ovat pysyneet epävakaina, ja maa on kärsinyt vakavasta kuivuudesta ja humanitaarisesta kriisistä. Kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä 1 062 000 ihmistä on joutunut siirtymään maan sisäisesti, ja yleisin syy siirtymiseen on ollut kuivuus.

Pääkaupunki Mogadishun tilanne jatkuu epävakaana ja kaupungissa tapahtuu myös siviiliuhreja vaativia iskuja. Tilanne ei kuitenkaan ole sellainen, että jokaiselle Mogadishusta kotoisin olevalle henkilölle olisi perusteita antaa turvapaikka tai myöntää toissijaista suojelua ainoastaan kotipaikan perusteella. Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ja kotimaiset hallinto-oikeudet ovat ratkaisukäytännössään katsoneet, ettei Mogadishun turvallisuustilanne ole sellainen, että jokainen kaupungissa oleskeleva olisi vaarassa joutua vakavien oikeudenloukkauksien kohteeksi pelkästään siellä oleskelunsa vuoksi.

Jokaisen hakijan kohdalla tehdään yksilöllinen harkinta ja arvioidaan, onko hänellä mahdollista hakeutua asumaan muualle kotimaahansa. Mogadishun kaupunki on yleisin sisäisen paon kohde. Esimerkiksi yksintulleiden alaikäisten hakijoiden, vailla turvaverkkoa olevien yksinäisten naisten tai vailla työkykyistä elättäjää olevien perheiden ei kuitenkaan edellytetä pakenevan maan sisäisesti.

Sisäistä pakoa ei myöskään sovelleta, jos on todennäköistä, että hakija joutuisi palatessaan asettumaan maansisäisten evakkojen leiriin asumaan.

Irakin aktiivisten taisteluiden keskelle ei palauteta ketään

Irakin tilanteessa on tapahtunut jatkuvia ja merkittäviä muutoksia kesällä ja syksyllä 2017. Irakin asevoimien ja niitä tukevien militioiden voittokulku ISISiä vastaan on edennyt siten, että ISIS on marraskuun loppuun mennessä menettänyt kaikki hallinnassaan olleet kaupungit ja laajemmat alueet Irakissa.

Irakissa väkivallan uhka on äärimmäisen korkea alueilla, joissa käydään aktiivisia taisteluja, eikä näille alueille palauteta ketään. Lisäksi ketään ei palauteta tietyille ISISin hallinnasta hiljattain vapautetuille aluille, kuten Mosuliin. Turvallisuustilanne näillä alueille voi vaihdella hyvin nopeasti, ja tilannetta seurataan jatkuvasti.

Päätöksenteossa arvioidaan aina, onko hakijalla mahdollisuus hakeutua asumaan muualle kotimaahansa. Jos sisäinen pako on mahdollinen, myöskään yllä mainituilta alueilta tuleville hakijoille ei myönnetä kansainvälistä suojelua.

Bagdadin kaupungin turvallisuustilanne on selvästi parantunut vuonna 2017. ISISin vuosina 2014–2016 Bagdadiin kohdistama terroristi-iskujen kampanja hiipui syksyllä 2016, kun Mosulin valtaamiseen tähtäävä operaatio alkoi. Samalla Bagdadin operaatiokeskus keskittyi puhdistamaan Bagdadia ympäröivää maaseutua, ja ISIS veti joukkojaan muualle. Bagdadin parantunut turvallisuustilanne näkyy siinä, että useita tarkastuspisteitä on lakkautettu, ja katuelämä on vilkasta.

Sisäistä pakoa Bagdadiin ei sovelleta edelleenkään esimerkiksi ISIS-alueilta lähteneiden sunnien kohdalla, jos he ovat vaarassa joutua shiiamilitioiden oikeudenloukkausten kohteeksi eivätkä saa viranomaissuojelua. Myöskään yksintulleiden alaikäisten, vailla turvaverkkoa olevien yksinäisten naisten tai vailla työkykyistä elättäjää olevien perheiden ei edellytetä pakenevan maan sisäisesti.

Sisäistä pakoa ei myöskään sovelleta, jos on todennäköistä, että hakija joutuisi palatessaan asettumaan maansisäisten evakkojen leiriin asumaan.

Lisätietoja medialle

Oikeus- ja maatietoyksikön johtaja Hanna Helinko, puh. 0295 430 431, s-posti: etunimi.sukunimi@migri.fi

http://www.migri.fi/medialle/tiedotteet/lehdistotiedotteet/lehdistotiedotteet/1/0/afganistanin_irakin_ja_somalian_tilannekatsaukset_paivitetty_74851

RHC itkua raportista: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155441905513533/Eli Bagdadin katuelämä on vilkasta ja useita tarkastuspisteitä on lakkautettu. Somaliassa on kuivaa, joten kaikki haluaa Mogadishuun. Afganistanissa pääsee isoihin asutuskeskuksiin asumaan rauhassa jne.

Varma Kuolema(TM) vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä kaikissa kohteissa. Ei muuta kuin reppu selkään ja takaisin kotiin. Sadat suomalaiset vaimot mukaan.

Tervemenoa. Älkää tulko takaisin.
« Viimeksi muokattu: 18.12.2017, 16:24:28 kirjoittanut Aksiooma »
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 907
 • Liked: 18072
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12426 : 19.12.2017, 08:04:26 »
Lainaus käyttäjältä: Aksiooma
Varma Kuolema(TM) vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä kaikissa kohteissa.
"Varma Kuolema"-termi tarkoittanee sitä että RHC-puuma kuolee puutteeseen, jos vekkuli ananastukka palautetaan takaisin lähtöruutuun notkumaan. Siksi ehdotankin, että jokaiselle pakkopalautettavalle geeligepardille annetaan läksiäsilahjaksi mukaan yksi RHC-puuma. Win-win tilanne Suomen yhteiskunnalle.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Teaparty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 311
 • Liked: 4512
 • I will stand my ground
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12427 : 19.12.2017, 12:23:53 »
Lainaus
Kaikista maista tuleville hakijoille myönnetään kansainvälistä suojelua aina, jos heitä uhkaa henkilökohtainen vaino tai vakava haitta kaikkialla kotimaassaan.

Mikä tämä "vakava haitta" on? Mihin lakiin tai kv. sopimukseen se perustuu?

Ensin liudennettiin poliittinen vaino koskemaan kaikkea henkilökohtaista vainoa ja nyt on lyöty tiskiin "vakava haitta".
Onko tämä sitä samaa paskaa, jolla valta on muutenkin siirretty virastoihin? Lakeihin kun on pikkuhiljaa ilmaantunut näitä "tai muu" -lisäyksiä.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13904
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12428 : 19.12.2017, 12:25:37 »
Jos joku on sellaiselta alueelta, että siellä taistellaan, niin ei häntä tarvitse lentokoneesta tiputtaa laskuvarjolla rintamalinjojen väliin, vaan voidaan palauttaa maan rauhallisille alueille. Koska kyseessä on sama maa, niin sen maan viranomaiset huolehtivat sitten siitä että siellä rauhallisella alueella vastaanotto pelaa. Vai eikö Iraq ja Afganistan kanna vastuuta, hä? Sehän on nykyään muotia sanoa, että pitää kantaa vastuuta. Mogadishuun voidaan palauttaa kaikki, jo ihan siitä syystä, että mm. Somaliliiton nokkamiehet ramppaavat siellä (veronmaksajien rahoilla perustamassa jotain huuhaaprojekteja myös veronmaksajien rahoilla). Jos on kuivuutta ja köyhyyttä, niin Afrikan Unionin pitää sitten laittaa sinne tukipaketteja, koska sillä tavalla kantavat vastuuta. Vai eikö AU halua kantaa vastuuta?
Lohjan persut

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 13 059
 • Liked: 19695
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12429 : 19.12.2017, 12:33:45 »
Sisäistä pakoa ei myöskään sovelleta, jos on todennäköistä, että hakija joutuisi palatessaan asettumaan maansisäisten evakkojen leiriin asumaan.

Miksei sovelleta?
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13904
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12430 : 19.12.2017, 13:03:51 »
Sisäistä pakoa ei myöskään sovelleta, jos on todennäköistä, että hakija joutuisi palatessaan asettumaan maansisäisten evakkojen leiriin asumaan.

Miksei sovelleta?
Kai nyt Iraqqilassa on joku paikallinen ASO johtajanaan paikallinen Veikko Fennander. Jos ei ole, niin ehkä sellainen kannattaisi perustaa ja säätää joku maanhankintalaki. Tai no, ehkä ei nyt maanhankintalakia, koska sota ISISiä vastaan on ohi ja alueet vapaat. Jos ne on kurjassa kunnossa, niin sitten vaan öljyrahalla alueet kuntoon paikallisen viranhaltijan toimesta. Tähän me voidaan tarjota apua. Esimerkiksi Suomen ulkoministeri voidaan lähettää Iraqqilaan kertomaan, millainen veikko se kyseinen Veikko oli ja mitä se teki aikanaan, josta iraqqilaiset sitten voi ottaa mallia. Iraqqilassa voidaan myös tehdä samalla tavalla kuin täällä, ettei kieliryhmiä sekoiteta, ei kielen vuoksi vaan siksi, ettei siellä ala sitten asuttamisen jälkeen etniset kärhämät jotka varmaan olisi "hieman" pahempia kuin Suomen "kieliriidat". Silloin ei tarvitse ängetä tänne umpirasifistiseen hellholeen jossa rasistiset rakenteet kaatuvat päälle ja pottunokat sylkee siihen päälle vielä 25 tuntia vuorokaudessa.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2017, 13:06:00 kirjoittanut internetsi »
Lohjan persut

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 296
 • Liked: 11576
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12431 : 20.12.2017, 20:53:19 »
Täällä on nykyisin hyvin vähän esityksiä miten auttaisimme hädässä olevia pakolaisia. Mistä löytyisi äänitorvi kuten Marjaana oli? HERÄTKÄÄ!!

Täällä on nykyisin hyvin vähän esityksiä miten auttaisimme hädässä olevia pakolaisia. Oletteko jo taistelunne taistelleet ja katsotte vierestä kun ihmiset pakkopalautetaan kuolemaan. Tarvitaan enempi ääntä enempi mielenosoituksia, enempi päättäjiin vetoamista, enempi kaikkea..HERÄTKÄÄ. !!

Ihmiset keskustelevat nykyään enimmäkseen muissa pienemmissä ryhmissä. Tässä julkisessa ryhmässä kun löytyy niin monta ulkopuolista jotka eivät jaa ryhmän arvoja ja tavoitteita vaan haluavat vaan nauraa niille. Katsotaan montako naurua tämäkin kommentti saa. Kiva toisaalta myös tuottaa iloa heille, ehkä ovat sen tarpeessa.

Niin toimitte pienemmissä ryhmissä jättäen muut täällä olevat ulkopuolelle, mistä löytyisi äänitorvi kuten Marjaana oli. Hänetkin hiljennettiin. Parempi huutaa ja taistella kuin nyhjöttää. Eikä ne puheet auta ketään vaan teot ja näkyvyys...mitä haittaa nuo naurajat ei ne pure hulluilla on aina ollut halvat huvit.

Mitä virkaa tällä koko palstalla yleensä on jos juttelut tapahtuu pienissä piireissä, ja naurajat loppuisi jos tästä tehtäs ryhmä mihin ei naurajjat pääse.

Olen ainakin kyllästynyt niihin naureskelijoihin, joita ilmestyy jokaiseen postaukseen. Toimin paikallisesti.

Ainakin omakohtaisesti mielummin nyt keskityn muutamiin läheisiin, jotka ovat tuen tarpeessa näissä kuvioissa. Pienemmissä ryhmissä koen saavani enemmän tukea ja apua. Täällä keskustelu on muuttanut muotoaan.

Tämä ryhmä on paisunut liian suureksi, jäsenet eivät kaikki ole varmasti täällä kaikki mukana puhtaat jauhot pussissa. Tänne ei uskalla enää kirjoittaa. Täällä on paljon ”hiljaisia” jäseniä, jotka saattavat vastata vihapuheella yksityisesti.

Meidän pitäisi ottaa mallia Ruotsista siellä on näkyvyyttä paljon enempi, meillä kun poliisit kielsi lentokentällä mielen osoitukset taisi loppua muutkin. Kaikki ei pääse Helsinkiin joten jokainen kaupunki järjestämään oman mielenosoituksen kaikilla yhtäaikaa.. Tulee tunne että natsit on voittaneet sodan.


https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155444136573533/Aktiivisimmat RHC ämmät ovat menneet jo naimisiin oman geelitukkansa kanssa ja jäljelle on jäänyt eläkkeellä olevat kirkon työntekijät ja ne, jotka jäivät ilman omaa palleroa.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 767
 • Liked: 5632
 • Uuvattivastainen
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12432 : 21.12.2017, 08:29:39 »
Voi olla, että meillä hulluilla RHC:n naurajilla on halvat huvit, mutta hulluilla RHC-mammoilla on kalleimmat mahdolliset huvit. Vaikka heidän touhunsa naurattaakin tervettä ihmistä, niin lopulta he onnistuvat kaakottamisellaan tuhoamaan kansantalouden, jos saavat tahtonsa läpi. Sitten on "Varma Kuolematm" saatu tännekin.
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12433 : 21.12.2017, 08:50:14 »
Täällä on nykyisin hyvin vähän esityksiä miten auttaisimme hädässä olevia pakolaisia. Mistä löytyisi äänitorvi kuten Marjaana oli? HERÄTKÄÄ!!

Marjaana-pappinen, niin kuin kaikki muutkin häärääjät, oli vain omalla asiallaan. Oli ilmeisesti rakastunut karkotettuun geelitukkaan tmv ja sen vuoksi lähes hysteerisesti yritti kaikin tavoin saada rakkaansa jäämään, naamioiden itsekkyytensä mukamashyväntekeväisyydeksi ja maailmanparantamiseksi. Ei sitä oikeasti kenenkään muun kuin omat asiat kiinnosta.

Tyypillistä tuon kaltaisille ihmisille.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 528
 • Liked: 12003
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12434 : 21.12.2017, 14:54:23 »
No jo on pilkunnu###taa? Avioliiton perusteella oleskelulupaa vartoovan turviksen pitäisi ilmoitella kotimaanmatkoistaan? Johan on vaskismia? ;D

"Noniin, jälleen hieman tiedustelua;
Mikä on tällähetkellä keskimääräinen käsittelyaika avio-oleen? Elokuussa hakeneille oli sanottu että hyvässä lykyssä jouluksi on päätös, no eipä ole.
Onko todella niin ällöttävästi että töissä, koulussa ja suomalaisen kanssa naimisissa olevan ja omalla vuokrasopimuksella omassa kodissaan asuvan tph:n on ilmoitettava silti vokkiin kaikista liikkeistään, kotimaan matkoistaan jne?? Kys.om. tph-henkilölle punaisen ristin työntekijä "vokin toimistossa" oli ilmoittanut että vaikka olisi yhden yön jossain kaverilla, se on ilmoitettava heille että missä on?? Jumalauta....https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155446851043533/
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Kelpo Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 834
 • Liked: 319
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12435 : 21.12.2017, 15:44:45 »
Lainaus
... äänitorvi kuten Marjaana oli

Siis lyönyt hanskat tiskiin? Ei ole enää? Muutti kuitenkin Tansaniaan?
Vittu mitä paskaa, sanoi Alexander Stubb.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 531
 • Liked: 10643
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12436 : 21.12.2017, 15:56:15 »
Käsittääkseni hän sai jonkin sortin hermoromahduksen eikä häntä suinkaan hiljennetty vaan hän toimi täysin esimiestensä, jos ei suorasti kannustamana, niin ainakin heidän siunauksellaan.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 824
 • Liked: 16459
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12437 : 21.12.2017, 18:30:04 »
Lainaus
Kaikista maista tuleville hakijoille myönnetään kansainvälistä suojelua aina, jos heitä uhkaa henkilökohtainen vaino tai vakava haitta kaikkialla kotimaassaan.

Mikä tämä "vakava haitta" on? Mihin lakiin tai kv. sopimukseen se perustuu?

Ensin liudennettiin poliittinen vaino koskemaan kaikkea henkilökohtaista vainoa ja nyt on lyöty tiskiin "vakava haitta".
Onko tämä sitä samaa paskaa, jolla valta on muutenkin siirretty virastoihin? Lakeihin kun on pikkuhiljaa ilmaantunut näitä "tai muu" -lisäyksiä.

Kela Gold ei toimi Bagdadin pankkiautomaateissa, eikä bagdadilainen hammaslääkäri huoli KELAn maksusitoumuksia = vakava haitta. Näin se menee.
« Viimeksi muokattu: 21.12.2017, 18:37:19 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

John Doe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 949
 • Liked: 302
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12438 : 21.12.2017, 19:07:23 »
"Kela Gold ei toimi Bagdadin pankkiautomaateissa"

Toimii kun vaan muistaa poistaa maarajat.

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 880
 • Liked: 6966
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12439 : 21.12.2017, 19:40:31 »
"Kela Gold ei toimi Bagdadin pankkiautomaateissa"

Toimii kun vaan muistaa poistaa maarajat.

Tähän kyllä tarvittaisiin ehdottomasti parannusta. Kela-Gold ja kaikki Suomen valtion maksusitoumukset tulisi toimia joka maailman maassa. Ja niitä pitäisi saada laskuttaa ehdoitta ja ne tulisi antaa loppuelämäksi vähintään kaikille niille jotka ovat Suomen maaperällä joskus edes käyneet tai edes harkinneet käyntiä tai voisivat harkita. Eli olisi vaikka joku "Kela Platinum Card" tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaat sekä kavereillesi edut sekä ainutlaatuisen palvelun kaikkialla maailmassa

 ;D

Sen lisäksi voisi olla vielä sen yläpuolella joku "Kela Black Card" jolla saisi kaikenlaisia lisäetuja ja jota vilauttamalla voisi vuokrata tai ostaa yksityisiä suihkukoneita ja muuta hauskaa eikä papereita edes kysyttäisi eikä saldorajoja tunnettaisi.

 ;D


Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 174
 • Liked: 89974
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12440 : 21.12.2017, 19:57:23 »
Vaikuttaisi siltä että Ruusu, ilmeisestikin Rozina, on Marjaanan auttamisesta huolimatta hengissä edelleen, Svenska Ylen uutinen 10.12.2017 (ruotsiksi). Myös Yle Areenassa juttu, jossa haastatellaan tätä suomea ja englantia osaavaa lakinaisen alkua (linkki).

Lainaus
18-åriga Rozina utvisades från Finland till Afghanistan - men vad hände med henne sedan?

Vad händer med de som deporteras från Finland? Är Afghanistan ett tryggt land att återvända till? Den 15 december kommer Migrationsverket med sin uppdaterade landrapport gällande Afghanistan, Irak och Somalia.

- “Mitä kuuluu”, hörs det i andra ändan av luren. Linjen på videosamtalet är dålig och den brister flera gånger.

Ingen har sett Rozina sen hon sent på kvällen den tredje april 2017 tvingades på ett flygplan ledsagad av två poliser. Då slutade hennes liv i Finland.

- De behandlade hela min familj som kriminella. Det var fyra eller fem poliser som kom och sade att vi skulle följa med dem, berättar Rozina.

[...]

Demonstranter och aktivister försökte förhindra polisbilarna från att komma fram. De ville stoppa polisen från att utvisa Rozinas familj och andra till Afghanistan. Polisen tog till hundar och pepparspray för att skingra demonstranterna, det var dramatiskt med finländska mått mätt.

Följande morgon landade Rozina och hennes familj i Kabul. De var rädda. De höll sig inomhus hela tiden. Rozina och hennes syster vågade inte alls gå ut.

Efter fem månader flydde familjen på nytt.

- Vi är nu i Indien. Vi har det bra men vi får varken jobba eller gå i skola här.

Videosamtalet till Indien brister gång på gång. Jag ber Rozina visa hur det ser ut där hon är nu men hon vill inte. Trots att hon är i säkerhet så är hon ännu rädd.

[...]

Afghanernas möjligheter att få asyl i Europa varierar stort trots att EU har jobbat för en gemensam linje. Enligt en undersökning som Sverige har beställt av Europeiska migrationsnätverket (EMN) ligger andelen beviljade ansökningar i flera medlemsstater, bland andra Frankrike, Italien, Spanien och Luxemburg, på mellan 80 och 90 procent.

I Ungern ligger samma siffra på knappt 10 procent, medan den i Sverige och Tyskland ligger strax under 50 procent.

Säkerhetsläget i Afghanistan bedöms väldigt olika i de olika EU-länderna. Till exempel Finland som beviljade 42 % av afghanerna asyl förra året anser att huvudstaden Kabul är tryggt att återvända till, också för dem som ursprungligen kommer från andra områden i Afghanistan.
Svenska Yle 10.12.2017

Ihan kauheata, kun poliisi on kohdellut Suomessa laittomasti oleskelevia kuin rikollisia ja poliisin työtä estäviä on uhkailtu koirilla ja pippurisumutteella. Poliisin toimintaa ihmettelevä Marjaana on jutun oheiskuvassa syystäkin huuli pyöreänä.

Toimittaja Jessica Stolzmann aluksi ihan vähän juksasi dramatiikan lisäämiseksi väittäessään Rozinaa alaikäiseksi, mutta myöhemmin katumapäälle tultuaan korjasi, että täysi-ikäinenhän se meidän ruusunen oikeasti on.

Toimittaja antoi myös ymmärtää, että afganistanilaisten hakemusten hyväksymisprosentti olisi Euroopassa tyypillisesti 80-90, kun oikeasti se oli tämän vuoden kolmannella neljänneksellä (heinäkuu-syyskuu) 48 prosenttia, josta 12 prosenttiyksikköä oli muusta syystä kuin suojeluntarpeesta annettuja oleskelulupia. Tämän vuoden marraskuussa afganistanilaisten hyväksymisprosentti oli noussut Suomessa toimittajan kertomasta viime vuoden 42 prosentista jo 71 prosenttiin.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 296
 • Liked: 11576
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12441 : 21.12.2017, 20:32:59 »
No jo on pilkunnu###taa? Avioliiton perusteella oleskelulupaa vartoovan turviksen pitäisi ilmoitella kotimaanmatkoistaan? Johan on vaskismia? ;D

"Noniin, jälleen hieman tiedustelua; Mikä on tällähetkellä keskimääräinen käsittelyaika avio-oleen? Elokuussa hakeneille oli sanottu että hyvässä lykyssä jouluksi on päätös, no eipä ole. Onko todella niin ällöttävästi että töissä, koulussa ja suomalaisen kanssa naimisissa olevan ja omalla vuokrasopimuksella omassa kodissaan asuvan tph:n on ilmoitettava silti vokkiin kaikista liikkeistään, kotimaan matkoistaan jne?? Kys.om. tph-henkilölle punaisen ristin työntekijä "vokin toimistossa" oli ilmoittanut että vaikka olisi yhden yön jossain kaverilla, se on ilmoitettava heille että missä on?? Jumalauta....

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155446851043533/

Täällä oli aikaisemmin tietoa, että vuonna 2016 vähän yli 130 irakilaista ja 120 turkkilaista menivät naimisiin suomalaisten naisten kanssa ja lisäksi oli vielä hieman yli yhdeksänkymmentä TUNTEMATON statuksella olevia avioituneita miehiä. Mitä sitten ikinä olivatkaan? Afgaaneja?

Tuon keskustelun kommentointeja kun lukee, niin kyllä on kirkon tai maistraatin ovet käyneet kuin pyöröovet:

- Nyt on mennyt jo joillain yli 10kk, eli jonoa on.
- Tuttava pariskunta jätti kesäkuun loppupuolella hakemuksen ja parin viikon päästä haastattelu.
- Mun tutulla nyt haastattelu ja menivät toukokuussa naimisiin.
- Kirjallisiin kysymyksiin vastattiin tuossa lokakuun tienoilla. Muita lisäselvityksiä ei ole pyydetty.
- Me mentiin helmikuussa naimisiin, käytiin haastattelussa kuukausi sitten, mitään ei ole vielä kuulunut.
- Huhtikuussa naimisiin. Yhtään mitään ei ole kuulunut.
- Maaliskuussa hakemus vireille, lokakuun alussa otettu käsittelyyn, edelleen odotetaan vastausta.


Mutta ei tuossa vielä kaikki. Näköjään aika moni on raskaana ja moni on jo synnyttänyt:

- Kaverini aviomies sai oleskeluluvan viikko sitten, haettu heinäkuussa. Heillä tosiaan on yhteinen vauva ja pari kiirehtimispyyntöä laitettu.
- Siihen pitää olla hyvä syy, esim. Lapsi. Syntymässä oleva lapsi ei riittänyt.. ;(
- Ei näytä vauvat tai muut yhteiset kuviot ja kiirehtimispyynnöt auttavan. Meillä olea ootettu kohta 11 kuukautta ja vauvakin kerennyt syntyä jo


Ihan vaan näin maalaisjärjellä ajateltuna, niin täytyy olla kyllä aika suvaitsevainen, jos täysin tuntematon irakilainen, turkkilainen tai afganistanilainen kaveri tulee vuoden 2015 mutavyöryn yhteydessä maahan ja 2017 on jo lapsi tehtynä tai tulossa, niin kyllä hirvittää.

Kyllä noita pika-avioliittoja ja raskauksia varmasti tapahtuu myös ihan kantasuomalaisten kesken, en minä sitä ihmettele, mutta jos oma tyttäreni olisi tuonut Ahmedin näytille ja kertonut, että aikovat naimisiin ja tehdä lapsen, niin kyllä ensimmäisenä olisin kysynyt, että kauan olette tuntenut ja kuka tämä kaveri ylipäätään on ja mistä kukaan voi olla varma kaverin kurpitsavankkuritarinasta. Kantaväestöön kuuluva sulhanen sentään puhuu suomea ja kaverilla varmasti sisaruksia ja sukulaisia elossa, jotta saa edes hieman kuvaa, millaisesta kaverista on kysymys, mutta nämä geelitukat ovatkin sitten ihan eri maata. Varsinkin ne TUNTEMATTOMAT. Ei muuta kuin Good Fucking Luck.

O tempora, o mores.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Rokka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 086
 • Liked: 2602
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12442 : 22.12.2017, 09:11:27 »
First world problems with 3rd world husbands...

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12443 : 22.12.2017, 09:40:59 »
First world problems with 3rd world husbands...

Järkyttävä ihmiskohtalo. Joutuu olemaan naimisissa yli vuoden.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12444 : 22.12.2017, 10:00:27 »


Kyllä noita pika-avioliittoja ja raskauksia varmasti tapahtuu myös ihan kantasuomalaisten kesken, en minä sitä ihmettele, mutta jos oma tyttäreni olisi tuonut Ahmedin näytille ja kertonut, että aikovat naimisiin ja tehdä lapsen, niin kyllä ensimmäisenä olisin kysynyt, että kauan olette tuntenut ja kuka tämä kaveri ylipäätään on ja mistä kukaan voi olla varma kaverin kurpitsavankkuritarinasta.

Kaikki kunnia vanhoille Suomi-filmeille, joissa se kulkija tai reipas tukkilainen olikin lopussa agronomi ja suuren tilan perijä.

Osa ihmisistä elää vielä siinä fantasiamaailmassa ja yrittää epätoivoisen turhaan suudella sitä sammakkoa, joka onkin väkivaltaan taipuvainen mahdollisesti marokkolainen taparikollinen.

Diskleimeri: Ei, en vihaa typeriä hyväuskoisia sinisilmäihmisiä. En ole ylimielinen. En ilku kenenkään vahingolla. Säälin. Epäilyksen hetkillä luen avioliittolain 1 osaa.

Lainaus
2 § (16.4.1987/411)

Puolisot ovat keskenään yhdenvertaiset. Heidän tulee avioliitossa osoittaa keskinäistä luottamusta sekä yhteisesti toimia perheen hyväksi.


...yhteisesti toimia perheen hyväksi. Se ei kai tarkoita sitä, että yhteisesti kierretään ulkomaalaislain pykäliä?

Avioliittoinstituutiolle tehdään karkeaa pilkaa ja osa päättäjistä vielä kannustaa tähän.

 
« Viimeksi muokattu: 22.12.2017, 10:07:47 kirjoittanut Ernst »
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 145
 • Liked: 1649
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12445 : 22.12.2017, 10:40:36 »
Olen kovin kiinostunut tietämään, miten avioliiton  solmiminen onnistuu henkilöltä, jonka identteettiä ei  pystytä varmentamaan.
Vai löytyvätkö ne paperit sitten kuitenkin tiukan paikan tullen ?

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12446 : 22.12.2017, 10:51:12 »
Nykymaailmassa suvakin suudelma muuttaa paperittoman koulujakäymättömän kehitysmaalaisen korkeastikoulutetuksi aivokirurgiksi ja tekee siitä tasa-arvoisen ja lempeän aviomiehen.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 092
 • Liked: 11075
 • Anyone?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12447 : 22.12.2017, 11:02:04 »
Nykymaailmassa suvakin suudelma muuttaa paperittoman koulujakäymättömän kehitysmaalaisen korkeastikoulutetuksi aivokirurgiksi ja tekee siitä tasa-arvoisen ja lempeän aviomiehen.
Tämä suudelma on lisäksi kehittyneempi versio sammakko-prinssi vastaavasta. Tässä suudelma tekee prinsessasta säkkioletetun.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12448 : 22.12.2017, 14:25:06 »
Nykymaailmassa suvakin suudelma muuttaa paperittoman koulujakäymättömän kehitysmaalaisen korkeastikoulutetuksi aivokirurgiksi ja tekee siitä tasa-arvoisen ja lempeän aviomiehen.

Pahoin pelkään, että suvakin suudelma muuttaa tasa-arvoisen ja lempeän korkeastikoulutetun sammakoksi. Esimerkkejä ei tarvitse vallan suurella vaivalla etsiä.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Randy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 615
 • Liked: 1882
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #12449 : 23.12.2017, 07:51:47 »
Rautatieaseman parinhakuleirin aikoina siellä taisi olla ihan juhlat pystyssä, kun ensimmäinen lapsi syntyi turvisturistimiehen ja suomalaisen tantan "perheeseen". Muistaakseni lasta kutsuttiin ihan laajasti tuolla demovauvaksi. Omaan korvaan tuosta tuli Damien- elokuvat ensimmäisenä mieleen, mutta jotain muuta sillä oli kai tarkoitus viestittää.

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä tilasto, kuinka moni näistä turistimiehistä on muksun suomalaisen kanssa jo onnistunut vääntämään ja onko toisinpäin vielä ensimmäistäkään tapausta, jossa siis turviksena Suomeen tullut nainen vuonna 2015 olisi perustanut perhettä suomalaisen miehen kanssa.

Tähän toki voi vaikuttaa sellaiset kulttuurierot, joissa suomalaiset lähinnä säälivät omia naisiaan jotka tuohon lähtee, kun taas siinä paremmassa kunniakulttuurissa on ollut tapana heittää perheen voimin tytär/sisko parvekkeelta alas lentomatkalle, mikäli suomalaiseen mieheen ottaa liikaa kontaktia.

Tagit: