Kirjoittaja Aihe: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)  (Luettu 306848 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54614
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #180 : 24.10.2017, 17:41:50 »
En oikein keksi enää kuin todellinen maanpetos joka olisi pahempaa kuin tämä puhdas valehtelu, hallituskumppanipuolueen kanssa vehkeily hallituspuoluetta vastaan ja yrittäminen saada jopa presidenttiä tähän ilveilyyn mukaan.

Minä pidän 32000 jihadpotentiaalin kutsumista ja päästämistä maahan maanpetoksena x 10. Avaa portit viholliselle, ja pakottaa armeijan harmaissa olevat vielä kantamaan laukut sisään. Ei tuollaista ole sattunut ikinä missään. Tällä se muslimilutkuttaja saa nimensä maailmanhistoriaan.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 911
 • Liked: 64242
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #181 : 24.10.2017, 17:44:44 »
Alla Ylen juttua aiheesta, ei mitään erikoista aiempiin verrattuna. Toin tämän ketjuun lähinnä tuon boldatun/alleviivatun kohdan vuoksi.

Jotkut keskustalaiset ovat olleet Sipilään jo jonkin aikaa tyytymättömiä huonojen kannatuslukujen, Kokoomuksen hännystelyn yms. vuoksi. Nurmi antoi kirjaprojektillaan näille nimettömille kepulaisille varsin vahvan aseen Sipilän kampeamiseksi pois puoluejohdosta, joten lausuntoja tuskin on tarvinnut erityisesti kärttää kyseisiltä henkilöiltä :D Varmaan ovat itse soitelleet Nurmelle ja tehneet paljastuksia, kun näin herkullinen tilaisuus sattui kohdalle.

Tavallaan tämän perussuomalaisista kertovan kirjan avulla käydään myös kepun sisäistä poliittista peliä.

Onko muuten missään vaiheessa käynyt ilmi, että onko itse kirjailija selvästi jonkin puolueen kannattaja? Ihan mielenkiintoista taustatietoa olisi. Tarkoitus ei ole tällä kysymyksellä kuitenkaan lytätä Nurmea tai hänen kirjaansa, sillä tällaista kunnollista tutkivaa journalismia todellakin tarvittaisiin ehdottomasti enemmän Suomessa. Saatanpa jopa ostaa tämän.

ps. Kiitos vielä Lallille oivallisesta Homma-journalismista! :)

https://yle.fi/uutiset/3-9897780

Lainaus
Sipilä kiistää uutuuskirjan väitteen – "insinöörin mielikuvitus ei riittänyt etukäteen ennakoimaan PS:n hajoamista kahteen puolueeseen"

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ei puhunut totta eduskunnan täysistunnossa, kun hän antoi kesällä hallituksen tiedonannon perussuomalaisten hajoamisen jälkeen.

Näin väitetään toimittaja Lauri Nurmen kirjassa perussuomalaisten hajoamisesta.

Sipilä totesi täysistunnossa oppositiolle, että perussuomalaisten puoluekokouksen lopputuloksen varalta ei laadittu suunnitelmia ja kuvasi tällaista ajattelua mielikuvitustarinaksi. Aamulehden ja Lännen Median politiikan toimittaja Nurmi oli ennen perussuomalaisten puoluekokousta kirjoittanut jutun, jossa ennustettiin soinilaisten lähtö perussuomalaisista Jussi Halla-ahon voiton jälkeen.

Sipilän mukaan hän oli kuullut vain huhuja yksittäisten perussuomalaisten kansanedustajien aikeista loikata toiseen puolueeseen kesäjuhlissa, jotka järjestettiin neljä päivää ennen Halla-ahon valintaa.

Sipilä kiistää

Juha Sipilä kiistää kirjan väitteen. Sipilä kirjoittaa viestipalvelu Twitterissä, että hänen puheensa eduskunnassa pätee edelleen.

– Insinöörin mielikuvitus ei riittänyt etukäteen ennakoimaan PS:n hajoamista kahteen puolueeseen, Sipilä kirjoittaa.

Sipilä on parhaillaan Etelä-Amerikan Kolumibiassa avaamassa Suomen suurlähetystöä.

Orpo päätti jo tammikuussa, ettei tee yhteistyötä Halla-ahon kanssa

Nurmi kertoo kirjassa keskustalaisiin nimettömiin lähteisiin viitaten, että keskustalaiset olivat jo toukokuun alkupuolella toteuttaneet operaation, jossa he pyrkivät selvittämään miten perussuomalaisia loikkareita voitaisiin saada keskustan riveihin. Keskusteluissa oli esillä myös soinilais-terholaisen ryhmän perustaminen.

Soinin lähipiirissä keskustan operaatiosta keskusteltiin kirjan mukaan jo 24. toukokuuta.

Kirjassa väitetään myös, että kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo oli jo tammikuussa tehnyt päätöksen siitä, että kokoomus ei tee yhteistyötä Halla-ahon johtaman puolueen kanssa. Orpo itse kiistää kirjan väitteen Aamulehden haastattelussa.

Kirja ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” julkistettiin tänään Helsingissä.
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 1623
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #182 : 24.10.2017, 17:46:08 »

Esimerkiksi Lauri Nurmen tulkinta Homman Muutos2011 keskusteluista vuonna 2009 on vain yksi tulkinta.

Itse pidin Muutoksen perustajaporukkaa sellaisena, että homma menee aivan varmasti karille tai puihin.

Siinä olisi vain sotannut itsensä.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017, 17:47:40 kirjoittanut sattuma »

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 136
 • Liked: 14817
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #183 : 24.10.2017, 17:48:32 »
YLEn viiden radiouutiset: zero, zip, zilch, nada, ingenting, mikään ei oo mittään.

EDIT: Ehkä he lukevat vielä kirjaa, ja yrittävät löytää asiaan omaa narratiiviaan tulevan näkökulman. Katsotaan mitä 20:30 tulee tuutista ulos.

Vai tuleeko mitään.

Mutta kyllä viimeistään huomenna alkaa jotain tapahtua, luulisin, koska paikalla oli aika paljon median edustajia.

Moni on varmaan eri mieltä kuin minä. Mutta pääministerin ilmeinen valehtelu eduskunnalle on pienempi uutinen kuin se ettei pääministerin radio (Yle) kerro pääuutislähetyksessään ilmeisestä valehtelusta mitään.

Tämä osoittaa että pääministerin radiojärjestelmä(Yle) on läpimätä ja korruptoitunut. Ja että Atte Jääskeläisen kiinni jääminen Sipilän juoksupoikana toimimisesta ei ole muuttanut yhtään mitään Ylessä. Ja kaiken päälle Sipilä tukee Yleveroa. Kansalaisten on pakko maksaa siitä että sille jätetään kertomatta uutisia. 

Nyt olisi todellinen tilaisuus ja velvollisuus yrittää nostaa tästä mädästä suuri meteli. Toivottavasti Halla-aho, Huhtasaari, Turkkila ja Suomen Uutiset tajuavat tämän.

Lisäys: Ylen ja Sipilän pihvi on ettei asiasta ole Yle radiouutisissa mitään. Asian esiintuominen vain netissä on asian peittelyä.
Estolista: Ajatolloh, Don Nachos, Puuha-Pepe, justustr, RP, vastarannan kiiski, Mikke70, no future

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54614
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #184 : 24.10.2017, 17:48:45 »
Media sai omat ilmaiskappaleensa Akateemisessa kirjakaupassa.
...
Jos olisit Lallina pyytänyt mediakappaletta kustantajalta, niin olisit luultavasti saanut.

Epäilemättä näin, mutta koko show sellaista improvisaatiota, että oli muutakin siinä mielessä. Mutta omistuskirjoituksen tajusin kuitenkin pummata!
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 168
 • Liked: 20926
 • Blues for Allah
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #185 : 24.10.2017, 17:52:52 »
Mielenkiintoista tulee olemaan Sipilän kannatus seuraavassa puoluekokouksessa. Wanhan linjan änkyrät voivat olla vahvoilla, mutta toisaalta uskovaiset äänestävät omaa ehdokastaan, oli hän mitä mieltä tahansa.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5196
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #186 : 24.10.2017, 17:55:04 »
Demokraatissa on toinenkin artikkeli Nurmen kirjasta.

Lainaus
Miten yksilöit sen, mistä pääministeri puhui eduskunnan täysistunnossa muunneltua totuutta tai valehteli?

[Nurmi:]
– Kun pääministeri 19.6. totesi, että olisi ennenkuulumatonta laatia suunnitelmia ja varautua toisen puolueen puoluekokouksen valintoihin. Sen voi eduskunnan pöytäkirjoista katsoa, hänen käyttämänsä sanatarkan puheenvuoron. Muun muassa kello 13.59 hän sanoi, että tällaista keskustelua ei ole ollut olemassa.
...
– Hän ei puhunut totta. Koska keskustalaisista luotettavista henkilölähteistä kerrotaan, että keskustalla päinvastoin oli jo toukokuussa esimerkiksi aloitettu operaatio sen selvittämiseksi, miten voitaisiin saada loikkareita keskustan riveihin niin sanotuista soinilaisista. Samalla myös pohdittiin sitä vaihtoehtoa, että 20 kansanedustajaa voisi siirtyä.

https://demokraatti.fi/lauri-nurmi-jos-sipila-de-facto-on-valehdellut-paaministerina-eduskunnan-taysistunnossa-hanen-olisi-erottava-tehtavastansa/

Kyllähän tämä jupakka pitkittyessään vain laskee Keskustan ja Sipilän osakkeita. Keskustan äänestäjät ja muutkin näkevät Sipilän tulevien saivartelujen läpi.


"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12053
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #187 : 24.10.2017, 17:55:34 »
Sipilän CV alkaa olla jo aika pitkä
- 30k+ elintasoshopparin houkuttelu Suomeen lupaamalla kämppänsä ja lupauksensa peruminen
- 30k+ elintasoshopparia olisi voitu palauttaa takaisin Ruotsiin, jos olisi halunnut
- Terrafame ja sukulaisia suosivat diilit siellä sun täällä.
- PerusSuomalaisten hajoittamisen takapiru
- Cessna&saunanuuni teatteri
- Vihapuhe teatteri
- Kyvyttömyys saada mitään aikaan työllisyyden edistämiseksi vaikka tavoite ja huutelu oli kova. Onnistui kyykyttämään palkansaajia kikyllään kuitenkin.
- Maaseudunpuolueen nokkamies, jonka johdolla maaseudulla menee huonoiten itsenäisen Suomen aikana.

Minusta tuolla listalla pitää irrota Sipilälle elinkautinen, vähintään. Tuhoaa maatamme pahemmin kuin yksikään johtaja tätä ennen.

Keskustan Juha Sipilä myös päästi 30k+ turvapaikkamatkailijaa Suomeen vaikka heidät olisi voinut pysäyttää laittamalla rajatarkastukset ja lisäämällä yksi lause Suomen lakiin "rajaviranomainen ei ota turvapaikkahakemusta vastaan jos Suomeen pyritään turvallisen maan kautta jossa on mahdollisuus jättää turvapaikkahakemus".
Norja teki vastaavan lakimuutoksen Lokakuussa 2015.
Kyseinen lakimuutos ei riko millään lailla Geneven sopimusta koska Geneven sopimus vaatii päästämään maahan tilanteessa jossa paetaan suoraan alueelta jossa vainotaan eli jos Suomen naapurina olisi esim. Syyria niin silloin Syyriasta tulevia ei saisi pysäyttää rajalle.

Suomen naapurina on kuitenkin Ruotsi eli turvallinen maa jossa saa turvapaikan pohjoismaiden toiseksi helpoiten (Suomi oli vuonna 2015 löysin turvapaikkojen jakelija pohjoismaista eli irakilaisille noin 85% käsitellyistä ja somaleille noin 100% käsitellyistä) eli jokaisen olisi voinut pysäyttää rajalle ja kehottaa hakemaan turvapaikkaa Ruotsista.

Yksikään Suomeen Ruotsin kautta tullut turvapaikanhakija ei ollut enää hädässä Ruotsissa ollessaan!

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

oinas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 170
 • Liked: 1025
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #188 : 24.10.2017, 18:03:05 »
Klo 18 TV-uutiset menossa. Toimittaja ei ainakaan otsikoissa maininnut tapauksesta yhtään mitään.  :roll:
No nyt uutisissa sanotaan, että Sipilä kiistää väitteen, että hän olisi tiennyt perussuomalaisten hajoamisesta. Insertissä Nurmi ihmettelee, miksi pm. kiistää asian.   
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017, 18:13:35 kirjoittanut oinas »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 911
 • Liked: 64242
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #189 : 24.10.2017, 18:03:19 »
Media sai omat ilmaiskappaleensa Akateemisessa kirjakaupassa.
...
Jos olisit Lallina pyytänyt mediakappaletta kustantajalta, niin olisit luultavasti saanut.

Epäilemättä näin, mutta koko show sellaista improvisaatiota, että oli muutakin siinä mielessä. Mutta omistuskirjoituksen tajusin kuitenkin pummata!

Olisit pyytänyt kirjoittamaan, että Lallille antoisia tulevia hallituksenkaatohetkiä ;)

Kuten tuossa joku muukin aiemmin mainitsi, koin videosi perusteella, että Nurmi vaikutti varsin innostuneelta antamaan hommalaiselle ja nimenomaan Lallille haastattelun, kun tämä foorumi on kuitenkin yksi osanen tähän uuvattien loikkaamiseen liittyvää kokonaisuutta. Veikkaisin, että hän varmaankin myös lueskelee näitä kirjan ja koko kuvion kirvoittamia kommentteja jossain välissä täältä, heh.

Kova meininki kyllä ollut kaiken kaikkiaan. Saattaa tuo teos nousta vielä melkoisen tunnetuksi, jos tästä oikeasti tulee enemmänkin seuraamuksia tietyille poliitikoille.
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 4574
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #190 : 24.10.2017, 18:03:44 »
[ ...Mutta omistuskirjoituksen tajusin kuitenkin pummata!


Hätäisesti kirjaa selattuani pisti silmään, että Lalli "hallituksen hajottaja" IsoTalo huomioidaan kirjassa asiaan kuuluvalla tavalla.
Mahtoi Nurmella olla hauskaa, kun kuuli haastattelijan henkilöllisyyden.

Täytyy nautiskella lisää, kunhan yö koittaa.
Taitaa Suomi sittenkin saada upean 100-vuotislahjan, kun kieroilevat paskiaiset lentävät aikaistettuun vaalityöhön selittelemään tekojaan.

Saattaa kannatusprosentti olla Persuilla mahtava, kun ihmiset kuulevat kusetuksesta.

Ostakaa ihmeessä se kirja!

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54614
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #191 : 24.10.2017, 18:03:53 »
Kyllähän tämä jupakka pitkittyessään vain laskee Keskustan ja Sipilän osakkeita. Keskustan äänestäjät ja muutkin näkevät Sipilän tulevien saivartelujen läpi.

Jeps.

Ja tämä kirja on persujen sateentekijä.

Rainmaker
An employee who creates a significant amount of new business to a company. This term is often used in the context of a financial services company, such as a brokerage.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

etnis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 263
 • Liked: 340
 • Kaikkien alojen asiantuntija
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #192 : 24.10.2017, 18:09:05 »
En huomannut että kukaan olisi linkannut Turun Sanomien juttua:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3701652/Toimittaja+kertoo+perussuomalaisten+jaon+salat
Chaos rampant in age of distrust
Confrontations impulsive habitat

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 796
 • Liked: 34756
 • Easter Worshipper
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #193 : 24.10.2017, 18:09:37 »
Lainaus käyttäjältä: Timo Soini

Vuoden 2017 puoluekokouksessa en ollut ehdolla, joten en voinut sitä hävitä. Sen sijaan puolue hävisi. Puheenjohtajistovaalin kokonaisuus toi hajaannuksen.

Ei kai kukaan voi vakavalla naamalla väittää, että ” tiesi ” Laura Huhtasaaren voittavan Jussi Niinistön varapuheenjohtajavaalissa. Minulle ei moinen pälkähtänyt päähänkään. Onhan Jussi tiedoiltaan ja taidoiltaan aivan ylivoimainen. Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola ovat lukuja sinänsä.

Puolue voitti, kun pääsi eroon diktatuurista.

Jo Peruspomo-kirja, missä Soini ruoti lähipiiriään, kertoi mitä mieltä Soini on monesta lähipiirinsä ihmisestä. Moni nieli katkeran kalkin. Nyt sitä kalkkia saa juoda Soini itse. Silti vielä jaksaa "sivarista ei ole puheenjohtajaksi" "Teukka on luku sinänsä". Mikä ihmeen luku sinänsä. Soini on kuin kolehdin kerääjä. Kaikki kolikot ja niitä tuovat kolehdinkantajat ovat tervetulleita, kun kolehdilla ostetaan hänelle kultatuolia. Jos hän istuukin sen kultatuolin linttaan, kaikki kolehdinkantajat ovatkin olleet luku sinänsä tai jotain muuta halveksittavaa.

Johtajasta, joka jakaa "alaisensa" hyviksiin ja pahiksiin eikä luo yhteishenkeä, ei ole puheenjohtajaksi. Vaikka olisi Ali Kersantti.

-i-

PS. Ylen viiden uutisissa pääaihe oli "puhuiko pääministeri totta". Kuuden uutisten uutisotsikoissa ei sanaakaan (lähetys ei ole vielä päättynyt, joten en tiedä tuleeko aiheesta jotain). Onko uuden päätoimittajan Jouko Jokisen harja käynyt?
MUOKS: Sipilän totuudenpuhuminen oli uutisissa, muttei otsikoissa eikä alussa.
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54614
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #194 : 24.10.2017, 18:11:20 »
Kuuden uutiset uutisoi asiasta. Hyvä haastattelu.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54614
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #195 : 24.10.2017, 18:13:51 »
En huomannut että kukaan olisi linkannut Turun Sanomien juttua:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3701652/Toimittaja+kertoo+perussuomalaisten+jaon+salat

Se mainittiin tuolla jossain alkupäässä, mutta eihän toisto pahaa tee.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12053
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #196 : 24.10.2017, 18:15:07 »
Kirjassa väitetään myös, että kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo oli jo tammikuussa tehnyt päätöksen siitä, että kokoomus ei tee yhteistyötä Halla-ahon johtaman puolueen kanssa. Orpo itse kiistää kirjan väitteen Aamulehden haastattelussa.

Kirja ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” julkistettiin tänään Helsingissä.
[/quote]

Eli Vapaavuoren profiilin nostatus sillä että Halla-ahoa ei saa ottaa hallitukseen oli vain pelleilyä koska Vapaavuorikin varmasti tiesi jo tuolloin Orpon mielipiteen.

Orpo siis piti Halla-ahoa pellenä kutsuen hänet pelle-neuvotteluihin näön vuoksi  vaikka jo tammikuussa 2017 oli päättänyt että Halla-ahon kanssa ei aio olla hallituksessa.

Suomea hallitsee valehtelijoiden hallitus ja Suomen presidenttinä on valehtelija-presidentti joka tietoisesti toimi Halla-ahon sulkemiseksi ulos hallituksesta omalla arvovallallaan tietäen sen että Soinilla oli takinkääntöloikkaus suunnitelma ja tietäen että Orpo ei aio Halla-ahoa hallitukseen ottaa vaikka Halla-aho olisi ruoskinut itsensä eduskuntatalon portailla ja nuollut Sipilän ja Orpon kengät puhtaiksi.

Suomi on moraalisesti konkurssissa...

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 964
 • Liked: 9830
 • On a mission from The God
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #197 : 24.10.2017, 18:17:14 »
Näyttää olevan kiistämätön tosiasia, että Pää, Sisä, ja Ulkomisterit ovat valehdelleet operaation synnystä. Myös Tasavallan Presidentti vaikuttaa olleen asiasta informoitu etukäteen ja tarjonnut propaganda apua "tehokas katuminen" lausunnollaan. TP tiesi, ettei mikään maailman katuminen muuttaisi mitään.

Koko Suomen hallitseva poliittinen eliitti on osoittanut olevansa nilkkimäisiä kieroilijoita ja valehtelijoita.
Ceterum censeo Multiculturam esse delendam

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 4574
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #198 : 24.10.2017, 18:21:04 »
Mielenkiintoista tulee olemaan Sipilän kannatus seuraavassa puoluekokouksessa. Wanhan linjan änkyrät voivat olla vahvoilla, mutta toisaalta uskovaiset äänestävät omaa ehdokastaan, oli hän mitä mieltä tahansa.


Kunniapuheenjohtaja Paavo "Fenix" Väyrynen hieroskelee käsiään.
Ja syytä onkin, sillä melko ikävästi Sipilä kohteli mukaan pyrkivää Paavoa.

Tästä tulee vielä hauskaa, vaikkei enää uskonutkaan.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 329
 • Liked: 12813
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #199 : 24.10.2017, 18:22:42 »
Eihän toisto pahaa tee.

Ei niin. Aamulehti: Kaikki lähti salaisesta kokouksesta vuotta aiemmin – Näin Jussi Halla-aho juonittiin Soinin seuraajaksi Päivitetty 13:31. Nyt mukana myös Nurmen haastattelu (3:28). Poiminta tuon jutun lopusta.
Lainaus
Salaisessa kokouksessa Halla-ahon kannattajat sopivat, että Teuvo Hakkarainen pyytäisi Toimi Kankaanniemeä julkaisemaan Halla-ahon ehdokkuutta tukevan blogikirjoituksen. Kankaanniemi kehui Halla-ahon ylivertaisuutta blogissaan 16. kesäkuuta 2016, mutta kirjoitus jäi vaille huomiota.
Katseet kohdistuvat Juhaan ja varsinkin Timoon! "Tulos tai ulos!"
16.6.2016 11:46 Toimi Kankaanniemi
Lainaus
... Päteviä, vankkaa kokemusta saaneita nuorehkoja naisia ja miehiä kakkosrivistä löytyy.  Valtakunnan "kakkonen" puhemies, naisministeri, miesministerit, ryhmän puheenjohtaja? Brysellissä on yksi erittäin varteen otettava, alallaan huippuasiantuntija,  jolla on taskussaan ylivertainen 80 000 äänestäjän luottamus.
 
Vaikka Timo ansaitsee kiitoksen ja politiikanteon nobelin, olisi virkistävää ja puolueelle eduksi, jos uskottava haastaja astuisi esiin.  Kunnon kisa aina puhdistaa ja notkeuttaa. Hiki pintaan ja sitten suihkuun!  Raikkaana kansan keskuuteen.
 
Timon ja puolueen ja eduskuntaryhmän on yhdessä ryhdistäydyttävä. On uskallettava haastaa muut.  Koko poliittisen kentän leveydeltä.  Oppositio ja hallituskumppanit...
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4316
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #200 : 24.10.2017, 18:29:04 »
Ei Perussuomalaiset hajonnut, vaan PerusKorjattiin puolueohjelmien mukaiseksi korruptoituneen eliitin lähtiessä jatkamaan maansa myyntiä ja sanojensä syöntiä vastoin jäsenten tahtoa.

Vaalit hävinneiden ja kunniansa moneen kertaan menettäneiden uuvattien itku on taustakohinana kaunista kuin raikas kevätsade.

Edit.

Hmm. Onkohan virhevasemmisto sittenkään yhtä merkittävä mädättäjä kuin arvopohjalaiset? Tuloksiin katsoen verikäsi-Sipilän hallitus vie mielestäni voiton Suomen rauhanaikojen historiassa.

Typon nakkas.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017, 22:31:25 kirjoittanut Uimakoulutettava »
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 1623
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #201 : 24.10.2017, 18:31:03 »
Lännen Median lehdissä näkyy olevan Unto Hämäläisen kirja-arvostelu. Hän on ilmesesti saanut kirjan ennakkoon.

Sipilän, Soinin ja Orpon lehmänkauppa – Unto Hämäläinen arvioi perussuomalaisia ruotivan kirjan
Uutuuskirja osoittaa, että hallituksen erokirje oli pelkkä lavastus. Sipilän ei ollut tarkoitus erota, sillä hän tiesi perussuomalaisten hajoavan.

KOTIMAA24.10.  18.01
JOEL MAISALMI
Sipilän, Soinin ja Orpon lehmänkauppa – Unto Hämäläinen arvioi perussuomalaisia ruotivan kirjan
Timo Soini lähti perussuomalaisten Jyväskylän puoluekokouksesta yksinäisenä miehenä sunnuntaina 11. kesäkuuta. Jo maanantaina illalla ilme kirkastui, kun iso osa puoluetovereista aikoi loikata uuteen ryhmään.

Unto Hämäläinen
Lauri Nurmi. Perussuomalaisten hajoamisen historia. Into Kustannus. 317 sivua.

https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/sipilan-soinin-ja-orpon-lehmankauppa-unto-hamalainen-arvioi-perussuomalaisia-ruotivan-kirjan-200483702/

Rauli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 564
 • Liked: 339
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #202 : 24.10.2017, 18:31:10 »
Ei Orpo ole jäämässä Sipilää pekkaa pahemmaksi. Arvo Pohja on tullut taas kyläilemään:

Lainaus
Orpo kiistää Nurmen kirjan väitteitä – sai tietää eroavista perussuomalaisista "maanantain kintaalla"

Loput:https://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/orpo-kiist%C3%A4%C3%A4-nurmen-kirjan-v%C3%A4itteit%C3%A4-sai-tiet%C3%A4%C3%A4-eroavista-perussuomalaisista-maanantain-kintaalla-1.2431853

Orpon johtotähtenä haastatteluna on kiistäminen, joskin hän myöntää kokoomuksella oli hyvä valmius Halla-ahon valinnanvaralle :facepalm:
"No one among us can complain about his death, for whoever joined our ranks put on the shirt of Nessus. A man's moral worth is established only at the point where he is ready to give up his life in defense of his convictions." - Henning von Tresckow, 21.07.1944

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17570
 • covfefe
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #203 : 24.10.2017, 18:52:49 »
Juha Sipilä on valehtelija ja velehteli eduskunnassa. Ajatella. Kuka olisi voinut uskoa? Ja korporaatiokommunistit kokoomuksessa umpikieroja. Onneksi sote-uudistusta valmistellessaan ovat niin paljon rehellisempiä suomen kansalle...öö sitten kun nämä itsestäänselvyydet ovat laajalti tiedossa, uskon että niinkin vaikea ja vaarallinen ilmiö kuin holtiton maahanmuuttopolitiikka saadaan menestyksellisesti ja poliittisesti korjattua kestävälle.

Suomi juhlii 100-vuotista historiaansa, mutta jotenkin tuntuu siltä että 200-vuotisjuhlat jäävät tällä menolla juhlimatta.


Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 550
 • Liked: 22266
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #204 : 24.10.2017, 18:58:47 »
Kun taustalta on nyt paljastunut Saulin hyviäkin toimia, niin pyydän seurakuntaa miettimään Jussin katumislausuntoakin joistain muista katsantokannoista. Olisiko sillä pedattu jotain tulevaisuuteen, kun kuitenkin on lakimies ja varmaan tietää, ettei tuollaista katumista ole laissa olemassakaan, jos on tuomion täyttänyt kokonaan. Olisiko se ollut vinkki, millä Jussi pääsisi pannasta? Anyone.
Reservaatin asukki.

”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Mielenvigast läpändeerust!

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17570
 • covfefe
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #205 : 24.10.2017, 19:13:21 »
Katumisvaatimus: poliittinen vaatimus antautua kokoomuksen määräysvallan alle kuten uuvatit. Kynäkotelon sisällön saat päättää ihan itse, mutta se mihin ja mitä kirjoitat päätää kokoomuksen johtoryhmä.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13221
 • Puhekin on teko
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #206 : 24.10.2017, 19:28:52 »
Perussuomalaisten hajoamisessa monia tuntui yllättävän myös politiikan epärehellisyys ja varsinkin Timo Soinin ei uskottu olevan sen kaltainen hupiukko äänestäjilleen kuin todellisuudessa paljastui olevan eli mitkään äänestäjille annetut lupaukset eivät lopulta merkinneet yhtään mitään. Ainoastaan hillotolpalla oli merkitystä ja sinne pääsemisellä.

Juha Sipilän ja Petteri Orpon valehtelut arvopohjasta on hyvä nostaa esiin, koska tämän hätävalheen avulla saatiin poistettua hallituksesta ainoa puolue, joka vaati noudattamaan hallitusohjelmaa.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #207 : 24.10.2017, 19:37:19 »
Kun taustalta on nyt paljastunut Saulin hyviäkin toimia, niin pyydän seurakuntaa miettimään Jussin katumislausuntoakin joistain muista katsantokannoista. Olisiko sillä pedattu jotain tulevaisuuteen, kun kuitenkin on lakimies ja varmaan tietää, ettei tuollaista katumista ole laissa olemassakaan, jos on tuomion täyttänyt kokonaan. Olisiko se ollut vinkki, millä Jussi pääsisi pannasta? Anyone.

Protestoin! Kaksi pointtia.

1. Pitäisi tietää, mutta dementoitujen lakimiesten iltamissa lausutaan hartaudella, että laki ennen mua laadittu on kauas jälkeeni jäänyt.

2. Niinistö aliarvioi karkeasti kuulijoitaan ja lavensi, levensi ja huithapeloitti sinänsä eksaktin rikoslain käsitteen sinne, mihin se ei kuulu.

Eli voi valita kahdesta. Niinistö on epäpätevä tai Niinistö on ylimielinen.

Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

guest11919

 • Vieras
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #208 : 24.10.2017, 19:40:25 »
Kun taustalta on nyt paljastunut Saulin hyviäkin toimia, niin pyydän seurakuntaa miettimään Jussin katumislausuntoakin joistain muista katsantokannoista. Olisiko sillä pedattu jotain tulevaisuuteen, kun kuitenkin on lakimies ja varmaan tietää, ettei tuollaista katumista ole laissa olemassakaan, jos on tuomion täyttänyt kokonaan. Olisiko se ollut vinkki, millä Jussi pääsisi pannasta? Anyone.

Mikä hyvä toimi on paljastunut?

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 4574
Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Vastaus #209 : 24.10.2017, 19:42:44 »
Insinöörille sataa Twitterissä kuraa niskaa oikein urakalla.  ;D

https://twitter.com/juhasipila/status/922776552756142080

"Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia."

Odotamme Insinööriliiton paheksuntaa insinööri-kansanryhmän dissauksesta!

Edit: Tämän päivän postaukset siivottu. Viimeisenä Veronika Honkasalo paheksui inssiä.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017, 20:11:38 kirjoittanut K.L.O »