HOMMAN POLIITTINEN SIIPI => Puolueet ja kansalaisvaikuttaminen => Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat => Aiheen aloitti: kgb - 06.03.2022, 11:17:07

Otsikko: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: kgb - 06.03.2022, 11:17:07
Aika sakeaa settiä.

Korttikeräys puoluerekisteriin (https://puoluerekisteri.fi/puolue/34)

Periaateohjelma on aika mielenkiintoinen ja ajan hermolla.

"Näin ollen Pohjoinen Maa tähtää siihen, että valta luovutetaan perustettavalle kuningaskunnalle. Eduskunta ja presidentti-instituutio tullaan lopettamaan, kuten myös kaikki maamme tekopyhät ja korruptoituneet poliittiset rakennelmat. "

"Sionismi on laajalti onnistunut maalaamaan Lähi-Idästä lännen vihollisen ja Suomenkin valtavirtaan ollaan ujutettu mielikuva, jossa sionismi nähdään pelastajana Islamiin nähden. Haluamme luoda mahdollisuuden Kristinuskon ja Islamin yhteiselolle, kuten keskiajan parhaiden hallitsijoiden keskuudessa. Valtaeliitin ajama “monikulttuurisuus” on itse asiassa kulttuurien tappaja, jossa jokainen halutaan alistaa globaaliin hengettömään kontrolliin, ja todellisuudessa erilaisuutta ei hyväksytä. Suomessa kunnioitetaan suomalaista kulttuuria ja Suomesta ei ikinä tule maata, jossa kommunistisella valittamisella voi saavuttaa etuja, tai jossa terroristit latelevat säännöt, olivat he sitten islamisteja, sionisteja tai omia korruptoituneita viranhaltijoitamme. Suomessa kunnioitus ansaitaan hyvyydellä maatamme ja toisiamme kohtaan. Sen suhteen emme tee eroa kansallisella alkuperällä."

"Koronaviruksen alkaessa uskoimme, että olemme tilanteessa, jossa taistelemme pandemiaa vastaan suojellakseen ihmisiä. Mutta asia onkin niin, että taistelemme ihmisiä vastaan suojellaksemme “pandemiaa”. Maailmaa kiertää jatkuvasti miljoonia eri viruksia ja ihmisiä on aina kuollut keuhkokuumeisiin, joten mihin oireisiin valepandemia olisikaan helpompi naamioida? Valepandemialla tarkoitamme sitä, että vaikka koronavirus osoittautuu yhä vaarattomammaksi, niin silti poliittisesti tapahtuu aina huonoin skenaario ja mitään konkreettista reittiä vapaaseen yhteiskuntaan ei ole."

"Visiomme on uusi digitaalinen raha (ei kryptovaluutta), joka on sidottu kultaan / muihin arvometalleihin, tai mahdollisesti energiaan, joka saattaa toimia tulevaisuudessa merkittävänä arvonmittarina. Ainoa vero tulee olemaan 20% myydyistä lopputuotteista ja palveluista. Vero on automatisoitu ja menee automaattisesti rahansiirtojen yhteydessä, joissa vaihdetaan lopputuotteiksi merkittyjä tuotteita tai palveleuita (automatisoitu vero edellyttää digitaalista rahaa ja perinteinen raha on muutenkin vanhanaikaista normaalissa käytössä). Näin ollen verobyrokratiaa ei juuri ole. Kaikki muut verot poistetaan. Uuden rahajärjestelmän tullessa voimaan kaikkien kansalaisten vanhat velat annetaan anteeksi. "

Jne jne jne... lukekaa itse. Tällä hetkellä 7 kannattajakorttia kasassa.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Liqua - 08.03.2022, 23:13:35
Huutista tälle nonamer-jäbän käppäprojektille.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: käpyQaarti - 08.03.2022, 23:24:25
Mä ❤ Pohjoinen Maa ry

 ;D

Vähän toi ostovoiman digitalisointi hiertää, lähinnä se elektroniikkariippuvaisuus, mutta muutenhan tämä on ainakin paperilla poikkeuksellisen tervehenkistä meininkiä.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Hämeenlinnan Oraakkeli - 09.03.2022, 00:13:22
Hieman hitaasti tullut kortteja. Joten tästäkin voi todeta että hörhöilemällä ei suomessa saa puoluetta.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Outo olio - 09.03.2022, 11:06:47
Onnistuin lukemaan periaateohjelmaa ensimmäiset kolme ja puoli riviä, ennen kuin purskahdin nauramaan. Ihan hyvää tv-sketsimateriaalia. :)
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: ikuturso - 09.03.2022, 11:32:39
Kuningashan on perimysarvonimi.

Mistähän suvusta tulisi Pohjoisen maan kuningassuku? Wahlroos? Biaudet? Harkimo? Kummola?

Vai Väyrynen?

-i-
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Faidros. - 09.03.2022, 11:38:28
Kuningashan on perimysarvonimi.

Mistähän suvusta tulisi Pohjoisen maan kuningassuku? Wahlroos? Biaudet? Harkimo? Kummola?

Vai Väyrynen?

-i-

Ehkä kuitenkin Tsaari Putin? Niiden maalitolppien siirtelyiden jälkeen? ;)
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Outo olio - 09.03.2022, 11:46:56
^^Miten olisi vaalikuningas? Eli joku ukko valitaan vaaleilla eliniäksi, ja sitten aikanaan valitaan vaaleilla seuraava, jne. Tämä voisi olla "toimiva" malli. Vähemmän huono kuin nyt ehdotettu, ja eräänlainen kompromissi tavallisen kuningasvallan ja nykyisen valtiomuodon välillä. Ja en siis tuotakaan kannattaisi, kunhan vain mietin ääneen miten tästä saisi vähemmän huonon.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: Tsuudi - 09.03.2022, 12:03:38
Onnistuin lukemaan periaateohjelmaa ensimmäiset kolme ja puoli riviä, ennen kuin purskahdin nauramaan. Ihan hyvää tv-sketsimateriaalia. :)

Samaa ajattelin minäkin. Kummelin alkuaikojen ja Studio julmahuvin parhaiden palojen jälkeen on ollutkin vähän hiljaisempaa. Nyt täytyy kyllä sanoa, että en kehtaa kannatuskorttia allekirjoittaa ainakaan omalla nimellä, vaikka olen kyllä kirjoittanut lähes kaikkiin paitsi marksilaisiin virityksiin vähintään viihdearvon takia. Tutuksi on tulleet erilaiset viritelmät joogalentäjistä Suomi isänmaa kansanpuolueisiin. Osa on tuonut keskusteluun ihan asiaakin. Kerran Eurovaaleissa äänestinkin Suomi-isänmaan naamaan asti tatuoitua aluejohtajaa ihan vaan kannanottonank EU:n luonteeseen. Pääosassa on kuitenkin ollut viihteelliset arvot. Esimerkiksi ilmavoimien korvaaminen joogalentäjillä. Ennemmin tai myöhemmin, viimeistään kun kortit on saatu kasaan, alkaa jäsentenväliset, jossa ei sanoja ja likaisia temppuja säästellä. Tahattoman kohelluksen jälkeen homma päättyy pirstaloitumiseen ja useamman fraktion uusiin korttikeräyksiin.
Otsikko: Vs: Pohjoinen Maa ry
Kirjoitti: b_kansalainen - 09.03.2022, 19:55:29
Eniten ihmettelen, miten tämä viritys on läpäissyt oikeusministeriön seulan kun Sinimustan liikkeen kohdalla nikottelivat paljon pienemmistä asioista. Etnisen rekisterin tavoittelu ja sananvapauteen kajoaminen ei käy, mutta vallankumoukseen pyrkiminen ja valtion korvaaminen toisella sitten onkin ihan OK.