HOMMAN POLIITTINEN SIIPI => Puolueet ja kansalaisvaikuttaminen => Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat => Aiheen aloitti: presidentti - 05.04.2010, 23:21:23

Otsikko: Vaali/kampanja/blogisivusto
Kirjoitti: presidentti - 05.04.2010, 23:21:23
Tervehdys kaikille!
Olen tässä jo viime syksystä saakka seuraillut aina silloin tällöin tätä muutospuolueen kehitystä. Oikeastaan jo silloin kävi mielessä, että voisin tukea toimintaanne ja luovuttaa omistamani domainin ja sivutilan teille hetkellisesti käyttöön, esimerkiksi seuraaviin vaaleihin saakka ja aiheessa mainitun ehdotelman mukaisesti.

Domainin nimi on www.eduskunta.org.

Uskoisin, että puolueen tavoitteen mukaisesti ja seuraavien vaalien ajankohdan mukaan se olisi hyvä teille käyttöön. Toki ensi vaaleihin on vielä matkaa, mutta hakukoneissa näkyvyyden ja ihmismuistin katkonaisuuden vuoksi olisi ehkä hyvä, jos sitä alettaisiin rakentamaan ehkä jo nyt. Hakukoneet varsinkin pitävät pitkäikäisistä sivustoista, joten sivusto voisi toimia myös yhdenlaisena tapahtumakalenterina tai puolueen blogina jne.

Joten jos mielenkiintoa hallituksen puolelta löytyy, voidaan minun puolestani projekti pistää aluilleen. Seurailen tätä aihetta ja sähköpostillakin tavoittaa, osoite on yllättäen presidentti (at) eduskunta.org. Sivustolla ei juuri nyt ole mitään järkevämpää sisältöä tai käyttöä. En kuitenkaan ole valmis luopumaan kokonaan tai myymään domainiani.

Otsikko: Vs: Vaali/kampanja/blogisivusto
Kirjoitti: maahanmuuttaja - 06.04.2010, 00:43:52
Minkälaista sisältöä voisi sivuilla olla?
Otsikko: Vs: Vaali/kampanja/blogisivusto
Kirjoitti: presidentti - 06.04.2010, 09:26:55
Ulkoasu, sivustojärjestelmä ja muut on teidän valittavissanne. Itse sisältö on pääasin myös teidän valittavissanne, mutta ei mitään törkeyksiä/roskapostitusta/aikuisviihdettä/muuta roskaa. Asialllista sisältöä siis.