Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 11:21:10 »
Jos jollain on epäselvää miten palestiinalaisten ajatusmaailma eroaa tyypillisen länsimaisen ihmisen ajatusmaailmasta niin seuraava tweetti saattaa auttaa asian ymmärtämistä.

2
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:17:10 »
Tästä ruskeatyttöhubaran "ei valkoisille" sattumuksesta tulee etsimättä mieleen sattumus Alabamassa 1955, jossa Rosa Parks ei ollut bussin oikeassa rotulaarissa. Näitä "whites only" rotulaareja USA olivat julkiset alueet ja yritykset täynnä tuolloin. Kuvia täällä: https://www.google.com/search?sca_esv=173e16c3c997395a&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIKqtAs9GE52LHCMHLkryHuNVodDtg:1716710507768&q=whites+only&uds=ADvngMgpYEU-_VPft0z-hmM5h-H0XoUVzMBaZ7KoRAgNVTzXB1vHFKslfX3RSbPWMF8H_pWWpfoWrDMGS8wGC38Qzdd7f08BGmCmi8kSYAxWx9sBBYgp4c14kf2Xgz4UDUjJf1pwQWwMkfX_V65lUNBxwJRQcnlQY8IQHXcJoYGqfTQaX1kacNs8SUoO4abMSqDQL5Jy5TtbgpKgl93Lp7M_z8dBq31q4KgmEgLHd2wih9RRicjyJSk&udm=2&prmd=ivsbz&sa=X&ved=2ahUKEwjIpP3_7KqGAxXyHBAIHR6ZBv4QtKgLegQIERAB&biw=1120&bih=540&dpr=1.71

Nyt hubarat ja valkoinen edistyneistö yrittävät jälleen eriyttää rodut toisistaan ruskeasegregaatiolla. Se on samaa jälki-apartheidista rasismia kuin edellisen hallituksen intersektuaalinen feminismi, jossa ihmiset luokitellaan eri ryhmiin ja kohdellaan sitten eri tavalla riippuen ryhmästä.

Rotufasismi on saapunut kaupunkiin, mutta markkinointisyistä sitä kutsutaan suvaitsevaisuudeksi ja tasa-arvoksi.
3
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut Niobium tänään kello 10:42:43 »
Jos ihmisiä ei voi jaotella ihonvärin mukaan, niin miksi valkoihoinen, joksi itseni luokittelen ihan vain katsomalla peiliin, on automaattisesti rasisti?

Minä luokittelen ihmisiä heidän käytöksensä mukaan. Se on yksi ja sama, minkä värinen tyyppi ajaa bussia tai hakkaa koodia johonkin sovellukseen.

Mut jumaliste sentään, jos valkoihoiseksi luokittelemani Tynkkynen esiintyy julkisesti, niin tapetit ja tunnelma on pilalla.

Jos siitä tapahtumasta tulee turvaton olo siksi, että Tynkkynen puhuu, niin peruttakoon koko Hubara tapahtuma. Sekä palautettakoot kaikki apurahat, mitä on saatu eri yhteyksistä.

Se olisi suoraselkäistä toimintaa. Sitä odotellessa.4
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Pankkaaja tänään kello 09:26:57 »
Chilen Suomessakin laajasti uutisoidut ilmastomuutokset ovat jääneet kiinni  :'(
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010453696.html
Actio toteutettiin virkatyönä:
Syyttäjänviraston mukaan Francisco Pinto Chilen metsähallinnosta (Conaf), jonka tehtävä on ehkäistä metsäpaloja, oli juonen takana ja vapaapalokuntalainen Francisco Ignacio Mondaca toteutti sen.
5
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 09:14:02 »
Metsät palaa koska liian kuivaa koska ilmastonmuutos. Papua-Uudessa-Guinessa oli juuri valtava maanvyörymä koska liian märkää koska ilmastonmuutos. Jossain on kuumaa, jossain kylmää koska ilmastonmuutos. Lajeja kuolee sukupuuttoon koska ilmastonmuutos. Afrikka tulee Suomeen koska ilmastonmuutos.

Kuolisipa ihmislaji nopeasti tähän ilmastonmuutokseen, niin loppuisi tuo ainainen vikinä.

No ainakin syntyvyys laskee kovaa tahtia, koska ilmastonmuutos ja tiedostavat eivät synnytä uusia hiilidioksidilähteitä.

Siinä on myös se huono puoli, että kun ei tarvitse hoitaa ja kasvattaa lapsia, voi koko aikusikänsä painaa kadulla che guevara -paidassa palestiinalippua hulmuttaen. Ja sitä me joudumme sitten katselemaan. Mieluummin katselisin lapsia vaunussa työntäviä äitiä ja isiä vaikkakin sitten niillä olisi palehuivi kaulassa.

-i-
6
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut F1nka tänään kello 09:07:34 »
Kiina pitäisi poistaa kehitysmaiden listalta maailman postitusjärjestelmissä. Nyt muut maat maksavat Kiinan maailmalle lähettämät rihkamapakettien toimituskulut, koska Kiina on luokiteltu kehitysmaaksi Universal Postal Unionin päätöksissä. Huonolaatuisten ja saastuttavilla menetelmillä tuotettujen tuotteiden toimitusta ei pitäisi Suomen tai muidenkaan EU:n maiden tukea, jos luontoa halutaan säästää.
7
Mylly / Vs: Mielipuolinen tuhlaus julkishankinnoissa
« Uusin viesti kirjoittanut Echidna tänään kello 08:39:47 »
Lainaus käyttäjältä: AL 2024-05-25
Pirhan uusi ”Ihan Pirhana” -henkilöstöopas herättää työntekijöissä ärtymystä – ”Sopisi paremmin eskarilaisten käyttöön”

Oppaan julkaiseminen osui huonoon ajankohtaan, sillä samana päivänä Pirha ilmoitti uusista yhteistoimintaneuvotteluista.

Pirkanmaan hyvinvointialue (Pirha) vietti keskiviikkona 22. toukokuuta ensimmäistä työkulttuuripäiväänsä, jonka kunniaksi julkaistiin Ihan Pirhana! – Opas pirhalaisuuteen -henkilöstöopas.
...
(maksumuuri)
https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000010452802.html

Pirhan sivuilla: https://www.pirha.fi/w/pirkanmaan-hyvinvointialue-julkaisi-ihan-pirhana-oppaan-pirhalaisuuteen

Geneeristä diipadaapaa, jota yrityksiin ja yhteisöihin koetaan tarpeelliseksi tuottaa. Tekijänä oppaassa mahdollisesti Eezy Flow Oy (oppaan viimeisellä sivulla logo).

Googlasin hankintoja tällä perusteella ja ainakin 58 900€ arvoinen pienhankinta saattaisi tähän liittyä:

Lainaus

Asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu asianhallintajärjestelmässä. Pirkanmaan hyvinvointialue 12.06.2023 klo 09:58.
13817/2023
Pirkanmaan hyvinvointialueen kulttuuritutkimus, kynnysarvon alittava pienhankinta
(hankintalaki § 25)

...
Pirkanmaan hyvinvointialue pyysi pienhankinnan rajoitetulla menettelyllä tarjouksia koskien kulttuuritutkimusta. Tarjouspyyntö lähetettiin sähköpostitse 17.5.2023 seuraaville palveluntarjoajille: Eezy Flow Oy, Innolink Oy, Siqni Oy ja Yrityspeili Oy.

Määräaikaan mennessä saatiin yksi tarjous. Tarjouksen jätti Eezy Flow Oy. Annettu tarjous vastasi asetettuja vaatimuksia.

Tarjousten vertailua ei tehty, koska saatiin vain yksi tarjous.

Edellä mainitun perusteella esitetään, että kulttuuritutkimus hankitaan Eezy Flow Oy:ltä hintaan 58 900 euroa (ilman arvonlisäveroa). Hinta sisältää kaikki palvelun tuottamisesta aiheutuvat kustannukset kuten mahdolliset matka- ajat ja -kustannukset.
...

Melko lyhyt tarjousaika, vain yksi kerkesi tarjota...
8
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut F1nka tänään kello 08:34:26 »
... ja kuinka mies on perheen pää, joka rakastaa vaimoaan kohdellen häntä hyvin (Efesolaiskirje 5:22-25), ...

Jos tulee perheestä, jossa mies ja isä ei ole perheen rakastava pää, niin on vaikea samaistua tuohon Efesolaiskirjeen lauseeseen. Toki jokaisen meistä pitää pyrkiä korjaamaan itsessämme olevia puutteita ja laajentamaan näkökulmaamme.  On kuitenkin vaikeampaa luoda ihmissuhteita, jos ensikosketus on negatiivinen.
9
Kylänraitti / Vs: Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta
« Uusin viesti kirjoittanut Paawo tänään kello 08:27:04 »
Työvoimapulaa sekä ilmastonmuutosta on nyt suhdanteista ja hallituskokoonpanoista riippumatta toistettu joka ikisessä valtakunnallisten sekä alueellistenkin sanomalehtien numerossa sen viimeiset noin kolmekymmentä vuotta.

Mitään konkreettista ja toimivaa ratkaisua ei mikään asiantuntijataho ole toistaiseksi pystynyt kumpaankaan haasteeseen esittämään. Siitä huolimatta sama paasaus jatkuu, miksi?

Pihtiputaan mummokin ymmärtää että neekeri ei saa Afrikassakaan maasta viljaa tai lapsesta aikuista, miksi sitten täällä? Ymmärtää myös sen että uusilla veroilla tai maksuilla ei lapsuuden kesät palaa.

Kysyn siis uudelleen medialta; miksi?
10
Kylänraitti / Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Caucasian tänään kello 08:06:19 »
Kuoleman kulttuuri tappaa kansan. Se ei tarkoita pelkästään sitä, että esimerkiksi syntymättömien lasten ja vaivaisiksi katsottujen vanhusten surmaaminen sallitaan.

Se tarkoittaa myös kyynistä suhtautumista elämään - ajatusta siitä että elämä on vain jotain väliaikaista, emmekä olekaan kuolemattomia. Ajatusta siitä että naiselle resurssien haalinta ja 'itsenäisyys' ja hetkellisestä elämästä nauttiminen ovat olennaisempia kuin vaimous ja äitiys.

Vanhemmuus vaatii uhrauksia. Mitäs mieltä sellaisiin ryhtymisessä on, jos lapsesikin ovat vain päiväperhoja, joiden elämän kuolema pian niittaa ja litistää olemattomiin? Ja jos lopulta koko ihmiskunnalle käy samoin?

Jeesus nujersi kuoleman, mutta hylkäämällä hänet olemme kansana uudelleen alistuneet kuoleman ikeeseen. Vapaaehtoisesti. Olemme kuoleman omia.  :-\
Niin, en ymmärrä näitä jotka heittelevät näitä, "hyvä vaan jos ihminen katoaisi maapallolta ja "kuka nyt haluaisi elää ikuisesti" sellaisiakin kuulee, että kuka nyt 150 vuotiaaksi haluaisi elää, kun on ollut puhetta elämän pidentämisen mahdollisuuksista.
Tällainen vassarien (useimmiten) ja ateistien ajattelu johtaa helposti siihen, että ei mitään väliä elämällä, toisten elämällä. Ja vaikkapa Stalinin, Hitlerin ja Maon temppuihin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10