Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Outo olio 28.05.2024, 22:42:35 »

Mäkelää kompatakseni, noihin tutkiin kajoaminen on kyllä erittäin tarpeellista F-16-koneiden saapumista varten.

Tosin nuo ovat osa mannerten välisten ohjusten ennakkovaroitusjärjestelmää... Sellainen Venäjä strategiseen pelotteeseen liittyvä juttu.

Luksussota alkaa kuluttamaan myös strategisia resursseja, kuten mannertenvälisiä varoitustutkia. Venäjän asema suurvaltana on hitaasti heikkenemässä. Jos armeija ei olisi niin korruptoitunut, sotilasvallankaappauksen riski kasvaisi.
22
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Betonikostaja 28.05.2024, 22:33:28 »
Kun suomalainen mies syyllistyy rikokseen naista kohtaan, feministit huutavat, kuinka Suomi on vaarallinen maa naisille.

Kun matu syyllistyy rikokseen naista kohtaan, feministit huutavat, kuinka suomalaisetkin raiskaavat ja kuinka matujen syyttäminen on rasismia.

Kummankaan tyyppisiä rikoksia ei tietenkään saisi tapahtua, ja kummistakin pitäisi antaa paljon nykyistä kovempia tuomioita. Mutta toisia näistä voimme ehkäistä tehokkaammin kuin toisia - jos vain haluamme. Se kannattaa muistaa.

Tai sitten voimme vain tokaista, että tällainen paskamaa tämä nyt on, sori naiset. Kiihkomielinen suomalaisten miesten syyttely ei ainakaan auta mitään eikä ketään.
23
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Cassa 28.05.2024, 22:12:30 »
Tuo putlerin halla taitaa olla ihan itse aiheutettua - asiaahan on tutkittu ja mm. 911 jälkeisen lentokiellon aikana lämpötilat kohosivat 2 C - toisinsanoen lentokoneiden päästöt olivat viilentäneet ilmaa. Nyt siellä on sen mallinen erikoisoperaatio, että ei puhuta enää pelkästään jättövanoista, vaan ilmassa leijuu jos jonkinlaista muutakin aerosolia, jotka sitten estävät auringon lämmittävän vaikutuksen. Ja kuten tiedämme, ei tarvita suurtakaan muutosta lämpötilassa, kun halla vie kasvit.

Onneksi Ukraina on vähän etelämpänä.
24
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Karjala 28.05.2024, 22:03:26 »
Pian koko israel on tulessa , hamas iskee myös länsirannalla , siirtokuntalaiset ovat kauhuissaan ja monet haluaisivat paeta mutta minne ?
Turvallista paikkaa ei ole lähimaillakaan , pitäisikö mm suomen ottaa vastaan sotapakolaisia länsirannan kriisialueilta ?
Juutalaisia pakolaisia tietenkin otetaan vastaan. Länsimaisina sopeutuvat ja integroituvat hyvin. Toisivat myös vastapainoa islamisaatiolle, joka on negatiivinen asia.
Katsotaan nyt onnistuuko islamilainen ja vihervasemmistolainen maailma ajamaan juutalaisia pakosalle. Yritystä from river to the sea kyllä on.
Juutalaiset ovat kyllästyneet olemaan irtolaisina (ainakin he jotka ovat asettuneet Israeliin) ja olemaan alamaisia milloin millekin hallitsijalle, polittiselle järjestelmälle, vaihteleville lakiasetuksille. Sopeutuvat toki, mutta saraseenit eivät sopeudu heihin. Reilu sata vuotta sitten ryssät toimi vastapainona hurreille, asiasta oli hyötyjä mutta asia pitää ratkaista ratkaisemalla itse asia eikä kaikille painoille kannata löytää vastapainot (esim. vahtamalla pakkoruotsin pakkovenäjään).


Vuonna 1903 britit halus lohkaista Ugandasta 13 000 km2 juutalaisille, sitä pohdittiin vakavissaan ja pieni osa juutalaisistakin piti ratkaisua hyvänä, mutta enemmistö ei koska juutalaisilla ei ole mitään tekemistä Uganda kanssa eikä ugandalaisetkaan siitä tykänny että heidän mailleen tullaan. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ison-Britannian_Uganda-ohjelma


Yksi historiallinen koti heillä on ja ovat päättäneet jäädä sinne. Kuulostaa loogiselta. Meikäläisetkin haluttiin siirtää Siperiaan, kotona omalla maalla on reilusti parempaa.


Paras vastapaino islamisaatiolle Suomessa ovat suomalaiset itse.
25
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Totti 28.05.2024, 22:00:31 »
Naisten ei tarvitse innovoida.

Periaatteessa ei koska miehet tekevät sen heidän puolestaan.

Innovaatioasiaa on kuitenkin tutkittu varsin seikkaperäisesti ja kattavasti ja tilanne nyt vain on se, että miehet ovat luonteeltaan tutkijoita ja kokeilijoita kun taas naiset ovat (kodin) ylläpitäjiä ja hoivaajia.

Tausta löytyy evoluutiosta. Miesten vahvempi fysiikka allokoi heille metsästysroolin (massaruoanhankinnan roolin), johon liittyy uusien metsästysalueiden (tutkija) ja uusien -menetelmien löytäminen (kokeilija). Miehet, jotka eivät kyenneet innovoimaan ruoanhankinnassaan, karsiutuivat geenipoolista. Tästä sitten syntyi aikanaan eroavaisuus naisten ja miesten välisessä innovatiivisuusalttiudessa.

Pohjoisimmilla leveysasteilla vaadittiin vielä paljon muutakin innovaatiokykyä miehiltä kun vain ruoanhankintaan liittyen. Piti myös ratkaista lämmin asuminen talven yli eli käytännössä asumisen rakentaminen ja lämmittäminen, jotka nekin oli raskaita miehisiä töitä. Tästä syntyi vielä toinen innovatiivisuusjako pohjoisten ja eteläisten kansojen välillä.

Innovatiivisuus, kuten kaikki muutkin henkiset ominaisuudet, noudattavat kellokäyrää. Kaikki miehet eivät ole innovatiivisia mutta se murto-osa miehistä, jotka keskimäärin ovat innovatiivisempia kun naiset, ratkaisevat pelin miesten hyväksi, ja suurella marginaalilla.

26
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv 28.05.2024, 21:54:59 »
1460 päivässä???
Voiko olla? Tällä vauhdilla puoli miljoonaa vuodessa.

Näissä on nimi takana (liitekuva).

 Luvut voivat täydentyä ajan mittaan, ja olen näitä välillä laittanut, eli halutessaan voi arvioida, paljonko tuoreisiin viikkolukuihin tulee lisää.
27
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo 28.05.2024, 21:54:49 »
NATO-kyselyn mielenkiintoisia puoluekohtaisia tuloksia, liittyen Ukrainan ja Suomen/EU:n suhteeseen.

- Pitäisikö sinne lähettää EU:n joukkoja jos Ukr on häviämässä?
- Pitäisi Ukr hyväksyä EU:n jäseneksi vaikka ei täyttäisi vaatimuksia?
28
Kylänraitti / Vs: Mikä kaikki maailmassa on ilmastonmuutoksen syytä?
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv 28.05.2024, 21:50:20 »
Qwertyn ja Lallin listoilta ainoa puuttuva asia on juutalaisten salaliitto, joten onko kaiken takana?!
Niin, mutta tuollaisia oikeasti jotkut netisssä esittävät. (En siis tarkoita tällä qwertyä tai Lallia).

Leonard Nimoy teki elokuvan uhkaavasta jääkaudesta tms.
29
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Karjala 28.05.2024, 21:49:30 »
Mitä nyt olen näitä juttuja lukenut, niin Israelin koululaitos on rutiininomaisesti pelotellut lapsia sillä, että uusi holokausti on ihan nurkan takana, ja siihen on varauduttava, tai kaasu alkaa taas virrata. Siis samaan tyyliin, kuin suomalaisia lapsia pelotellaan nyt ilmastonmuutosmaailmanlopusta. Se aikaansaa tietynlaisen asenteen kansalaisiin, siis Hitlerin rotua ja muslimeja vastaan. Sitä asennetta ei pyyhitä pois millään asennekoulutuksella.
Toisaalta, olen myös nähnyt videon, jossa taaperojihadisti leikkaa valkoiselta nalleta pään irti aidolla veitsellä, aikuisten taputtaessa. Ja useimmat tilannetta seuraavat ovat nähneet vidoita, joissa noin 7-vuotiaita poikia sotilaskoulutetaan juutalaisten tappamiseen.
Kun kasvatuskulttuurit ovat tällaisia, on turha odottaa rauhaa ihan pian. Ja jos joku rauhaa Israelissa yrittääkin, niin se on nopeasti nirri pois.
Jitzhak Rabinin salamurha
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jitzhak_Rabinin_salamurha
"Israel" ei ole monoliitti. Siellä on monia poliittisia ja uskonnollisia suuntauksia. He tappavat toisiaankin. Siksi "kaikki juutalaiset sitä, kaikki juutalaiset tätä" ei ole erityisen älyllinen lähestymistapa.
Israelin kouluissa opetetaan holokausti joka on traumaattinen osa kansan historiaa. Holokaustin muistaminen on osa kansakuntaa ja valtiota, kerran vuodessa holokaustinpäivänä on muistotilaisuuksia, valtakunnalliseen tapahtumaan ottaa osaa pääministeri, pressa ym. Kouluissa järjestetään omat muistotilaisuudet jossa on puheita ja lauluja. Monesti kouluissa järjestetään omat tapahtumat ja suurimmassa osassa kouluissa luokiolaiset sen juontavat, laulavat ja lukevat tarinoita, rehtori voi pitää ns. pääpuheen.


Kyseisenä päivänä klo 10 on kahden minuutin sireeni ympäri maata jolloin kaikki hiljenevät, lopettavat askareensa ja muistavat uhreja. Kouluissa opetus holokaustista järjestetään kaikilla kouluasteilla 10-20 tuntia vuodessa ottaen huomioon lasten iän ja kehitystason. Päivän nimi on virallisesti "Muistopäivä holokaustille ja urheudelle" ja painotus on monesti ettei kaikki menneet teuraaksi kuin uhrilampaat, vain myös aseellista sissitoimintaa oli metsistä käsin ja käsitellään mm. Varsovan geton kansannousua. Painopiste on että vaikka maahan lyötiin, sieltä myös noustiin. Joten en kutsuisi opetusta ja muistamista holokaustilla pelottelemissa, erityisesti kun sisältöön kuuluu myös rohkaisua.


Israelin opetusministeriön Yleiset pedagogiset periaatteet:
Lainaus käyttäjältä: Israelin opetusministeriö
Menetyksen, holokaustin ja natsijärjestelmän kauhujen käsitteleminen tapahtuu oppijan emotionaalisen ja kognitiivisen kapasiteetin mukaisesti ja siten, että vältetään julmuuksien, kauhujen ja simulaatioiden graafista kuvaamista.


Aiheesta voi lukea valtion opetusministeriön opetushenkilöstön portaalista:

"Holokaustiaiheisen koulutusohjelman perusteet, tavoitteet ja pedagogiset periaatteet": https://pop-education-gov-il.translate.goog/maagal_hashana/memory-holocaust/rationale-program/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

Ohjelma yleisesti, luokkatasoittain: https://pop-education-gov-il.translate.goog/maagal_hashana/memory-holocaust/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

30
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont 28.05.2024, 21:45:50 »
Minusta joskus tuntuu, että feministien miesviha on näkyvämpi ongelma, kuin miesten perinteinen sovinismi...
Kammottava kirjoitus joka tapauksessa.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10