Kirjoittaja Aihe: 2016-12-22 Geert Wilders: Euroopassa muhii poliittinen vallankumous  (Luettu 2911 kertaa)

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 276
 • Liked: 5102
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Meille kaikille tuttu Geert Wilders julkaisi kirjoituksen Breitbart-sivustolla. Ajan kuluksi ja huviksi käänsin suomeksi koko litanian:

Wilders: Euroopassa muhii poliittinen vallankumous

Isis otti eilen vastuun maanantaisesta Berliinin terrori-iskusta, jossa 12 ihmistä tapettiin kuorma-autolla joulumarkkinoilla.

Tappaja onnistui pakenemaan. Kuitenkin, kuorma-autosta poliisi löysi henkilöllisyyspaperit, jotka kuuluvat Anis Amrille. Tunisialaiselle, joka saapui 2015 Saksaan turvapaikanhakijana.

Kun viime vuonna Saksan liittokansleri Angela Merkel avasi Saksan rajat lähes miljoonalle pakolaiselle ja turvapaikanhakijalle, hän kutsui islamin Troijan hevosen omaan maahansa. Niin sanottujen pakolaisten mukana tuli islamilaisen taustan omaavia nuoria miehiä, täynnä vihaa länsimaita ja niiden sivilisaatiota kohtaan. Yksi heistä oli Anis Amri.

Saksalaisilta viranomaisilta kesti lähes vuoden hylätä hänen turvapaikkahakemus, mutta sinä aikana mies oli kadonnut. Poliisi etsii nyt häntä Berliinin maanantain iskun pääepäiltynä.

Saksalaiset viranomaiset aliarvioivat vaarallisesti islamin uhan. Merkit ovat kaikkien nähtävillä. Lokakuussa afganistanilainen turvapaikanhakija raiskasi ja murhasi 19-vuotiaan saksalaistytön Freiburgissa. Lisäksi 12-vuotias irakilaispoika pidätettiin ennen kuin hän pystyi räjäyttämään naulapommin Ludwigshafenin joulumarkkinoilla.

Viime kesänä afgaani hyökkäysi kirveen kanssa junassa matkustanutta kohti Heidingsfeldissä, syyrialainen murhasi raskaana olleen naisen machetella Reutlingenissä, toinen syyrialainen räjäytti itsemurhapommin musiikkifestivaaleilla Ansbachissa, palestiinalainen yritti mestata kirurgin Troisdorfissa. Ja kuka voisi unohtaa viime uudenvuoden aattoa, kun siirtolaisten ahdisteluporukka hyökkäysi satoja naisia vastaan Kölnissä?

Tänä vuonna, 1500 poliisia partioi Kölnin kaduilla uudenvuoden aattona. Kymmenen kertaa enemmän kuin viime vuonna. Mutta kuinka monta poliisia tarvitaan ensi vuonna? Tai sitä seuraavana? Ja mitä tapahtuu, kun he joutuvat alakynteen? Emme tarvitse ainoastaan enemmän poliiseja; tarvitsemme demokraattisen, poliittisen vallankumouksen.

Poliitikot ovat syyllisiä

Älkää antako kenenkään kertoa teille, että iskujen tekijät ovat syyllisiä. Poliitikot, jotka toivottivat islamn tervetulleiksi maihinsa, ovat syyllisiä myös. Enkä puhu nyt pelkästään Saksan Frau Merkelistä, vaan kyse on koko läntisen Euroopan poliittisesta eliitistä.

He ovat poliittisen korrektiuden nimissä tarkoituksella sulkeneet silmänsä islamilta. He ovat kieltäytyneet informoimasta itseään sen todellisesta luonteesta. He eivät suostu tunnustamaan, että tämä kaikki on koraanissa: lupa tappaa juutalaiset ja kristityt (Suura 9:29), terrorisoida ei-muslimeja (8:12), raiskata nuoria tyttöjä (65:4), orjuuttaa ihmiset seksiin (4:3), valehdella todellisista päämääristä (3:54) ja käsky aloittaa sota (9:123) ja alistaa koko maailman Allahin tahtoon (9:33).

Sen sijaan, että he informoisivat itseään, he ovat avanneet maidensa rajat massasiirtolaisuudelle ja kutsuneet turvapaikanhakijat sisään siitä huolimatta, että Isis julisti lähettävänsä terroristeja länteen turvapaikanhakijoiden seassa.

He jopa sallivat Syyriassa taistelleiden paluun Eurooppaan sen sijaan, että olisivat ottaneet heiltä kansalaisoikeudet pois ja estäneet heidän paluunsa maahan. He eivät ole edes laittaneet heitä vankilaan. Lyhyesti: he ovat syyllisiä vakavaan huolimattomuuteen. He ovat pettäneet omat kansalaisensa.

Vuoden 2015 turvapaikkatsunami on vain pahentunut ennestään huonoa tilannetta. Lähes vuosikymmen sitten, vuonna 2008, hyvin vasemmistolainen Amsterdamin yliopisto teetätti tutkimuksen, joka paljasti, että 11 prosenttia kaikista Alankomaiden muslimeista hyväksyy väkivallan käytön uskontonsa tähden joissain tilanteissa.

Se tarkoittaa, että minun maassani, Alankomaissa, on 100 000 muslimia, jotka ovat henkilökohtaisesti valmiita tekemään väkivaltaa. Alankomaiden armeijan vahvuus on kuitenkin vähemmän kuin 50 000 sotilasta. Siten, vaikka me sijoittaisimme koko armeijan suojelemaan joulumarkkinoita, teattereita, yökerhoja, festivaaleja, ostoskeskuksia, kirkkoja ja synagogia, me emme pysty takaamaan kaikkien kansalaistemme turvallisuutta.

Tämän vuoksi on on pieni epäilys, että vuosi 2017 tuo Saksaan ja koko länteen enemmän väkivaltaa, enemmän hyökkäyksiä ja naisiamme ja tyttäriämme vastaan, enemmän verenvuodatusta, enemmän kyyneleitä, enemmän surua. Kamala totuus on, että on varsin todennäköistä, ettemme ole nähneet vielä mitään.

Mutta se ei tarkoita sitä, että ei olisi toivoa.

Aivan kuten nykyinen vaarallinen tilanne on luotu poliitikkojen toimesta, jotka kieltäytyvät myöntämästä islamin kamalaa totuutta ja kieltäytyvät tekemästä velvollisuuksiaan, ratkaisu valtavaan itse aiheutettuun ongelmaan josta länsi parhaillaan kärsii, täytyy olla poliittinen.

Rikki olevan Euroopan korjaaminen

Meidän täytyy epä-islamisoida yhteiskuntamme. Kaikki toimenpiteet jotka teemme määränpään saavuttamiseksi, alkaen islamilaisista valtioista tulevan maahanmuuton lopettamisesta, radikaalien muslimien turvasäilöön paneminen, vapaaehtoisen paluumuuton edistäminen, kansalaisoikeuksien evääminen rikollisislta kaksoiskansalaisilta, ovat askeleita kohti turvallisempaa yhteiskuntaa meille ja meidän lapsille. Se kaikki alkaa siitä, että poliitikkojen toimesta, joilla on rohkeutta kohdata totuus ja sanoa se.

Yhä enemmän ja enemmän kansalaisia ovat tästä tietoisia. Tämän vuoksi poliittinen vallankumous muhii Euroopassa. Kansallismieliset puolueet kasvavat voimakkaasti kaikkialla. Ne ovat Euroopan paremman tulevaisuuden ainut toivo.

Meidän täytyy syöstä poliitikot, kuten Angela Merkel, minun oma heikko Alankomaiden pääministeri Mark Rutte ja heidän kaltaisensa kollegat muissa maissa, vallasta pois. Meidän täytyy vapauttaa maamme.

Ja uskokaa minua, hyvät ystävät, se on täsmälleen mitä me aiomme tehdä. Terroristit, jotka toivovat rikkovansa päättäväisyytemme verisillä julmuuksilla, eivät tule onnistumaan. Me tulemme valitsemaan uudet ja rohkeat johtajat, me tulemme epäislamisoimaan, me tulemme voittamaan!


Geert Wilders on Alankomaiden parlamentin jäsen ja Alankomaiden vapauspuolueen (PVV) puheenjohtaja

http://www.breitbart.com/london/2016/12/21/stop-terror-let-us-choose-new-leaders-de-islamize-countries/
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 757
 • Liked: 22223
 • Persuhtava keskustelija
Erinomainen kirjoitus.

Poliittisen eliitin kyvyttömyys isänmaalliseen toimintaan on EUn myötä kadonnut.

Jälki on hirvittävää, tuleville sukupolville vielä hirvittävämpää.

Historian suurin rauhanprojekti on osoittautunut täydelliseksi kuplaksi, koska se altistaa hyvinvointiyhteiskunnat hyväksikäytölle ja järjestelmälliselle hyökkäykselle.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Vredesbyrd

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 198
 • Liked: 2403
 • Destroyer of Discourse
Breitbart on vaarallinen ryssän valemedia, joka pyrkii hajottamaan ah niin auvoisen Euroopan unionimme.  :flowerhat:
Psykoanalyyttisessä näkökulmassa aikuinen on ihminen, jolle ei tarvitse valehdella. Aikuinen kestää, jos hänelle sanotaan, miten asia on.

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 367
 • Liked: 5715
Toivottavasti Sipilä, Orpo ja kumppanit lukevat tuon, ja ymmärtävät lukemansa!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 852
 • Liked: 583
Euroopan tapahtumat eivät johdu poliittisen eliitin heikkoudesta tai ymmärtämättömyydestä. Tämä kaikki on hyvin suunniteltua ja tehokkaasti toteutettu.
Geert Wildersin rooli tässä on luoda vastaan taisteleva oppositio, mikä mahdollistaa verisen sisällissodan syttymisen.

Tarkoitus on siis tappaa kaikki valkoiset.
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

Kuli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 990
 • Liked: 4131
 • Let no man pull you so low as to hate him. M.L.K.
Alkaa olla kohta muuten kohtuullisen kiire aloittaa tuo vallankumous mikäli meinattiin selviytyä voittajina. Omasta mielestäni rubicon on jo ohitettu, mutta olenkin hieman pessimistinen kyynikko.
Kiitos kaikesta Rähmis.

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 852
 • Liked: 583
Alkaa olla kohta muuten kohtuullisen kiire aloittaa tuo vallankumous mikäli meinattiin selviytyä voittajina. Omasta mielestäni rubicon on jo ohitettu, mutta olenkin hieman pessimistinen kyynikko.

Jos halutaan tappaa kaikki valkoiset eurooppalaiset niin vallankumouksen aika alkaa olla kohdillaan.
Mutta jos halutaan säilyttää eurooppalaiset kansat, on odotettava että Espanja ja Ranska romahtavat kalifaatin alle. Ja vasta sitten aloitettava vallankumous.
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17570
 • covfefe
Lainaus
Amsterdamin yliopisto teetätti tutkimuksen, joka paljasti, että 11 prosenttia kaikista Alankomaiden muslimeista hyväksyy väkivallan käytön uskontonsa tähden joissain tilanteissa.

Se tarkoittaa, että minun maassani, Alankomaissa, on 100 000 muslimia, jotka ovat henkilökohtaisesti valmiita tekemään väkivaltaa. Alankomaiden armeijan vahvuus on kuitenkin vähemmän kuin 50 000 sotilasta. Siten, vaikka me sijoittaisimme koko armeijan suojelemaan joulumarkkinoita, teattereita, yökerhoja, festivaaleja, ostoskeskuksia, kirkkoja ja synagogia, me emme pysty takaamaan kaikkien kansalaistemme turvallisuutta.

Widers ei ota huomioon yhtä asiaa.

Entäpä jos eutostoeliitin vallantavoittelusuunnitelma liittovaltion tyrannian mahdollistamiseksi EDELLYTTÄÄ USKONTOPOLIITTISEN väkivallan synnyttämistä ja edistämistä erityisesti islamilaisterroristien maahantuonnin avulla.

Katsotaan vaikkapa corp.com. kokoomuslaisten sisäministeriötyöntekijöiden intoa vakoilla ja haitata kansalaisten vapauksia? Luuleeko kukaan että mm antiterrorismilakien läpimeno olisi mahdollista ILMAN KOKOOMUKSEN TUKEA LAITTOMALLE MAAHANMUUTOLLE JA SCHENGENILLE?

EI MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA!

siis...kokoomuslaiset isäministerit tuotti tarkoituksella terrorismin ja sotarikolliset Suomeen että poliittiselle poliisihallinnolle saataisiin keinot vakoilla poliittisia vastustajia anti-terrorismilakien sivutuotteena!
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

koodari-inssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 672
 • Liked: 1329
 • Kaupan ulkopuolinen osapuoli maksaa laskun.
Toivottavasti Sipilä, Orpo ja kumppanit lukevat tuon, ja ymmärtävät lukemansa!
Jos lukevatkin, on nähdäkseni kaksi vaihtoehtoa:
1. Lukevat ja ymmärtävät -> jatkavat samaan malliin, koska ovat pahantahtoisia.
2. Lukevat ja eivät ymmärrä -> jatkavat samaan malliin, koska ovat hyödyllisiä idiootteja.

Johtopäätös meille: kokkarit ja kepu saatava pois vallasta välittömästi.
The hardest thing to explain is the glaringly evident which everybody has decided not to see. - Ayn Rand

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 099
 • Liked: 4129
 • muurinrakentaja
Toivottavasti Sipilä, Orpo ja kumppanit lukevat tuon, ja ymmärtävät lukemansa!
Jos lukevatkin, on nähdäkseni kaksi vaihtoehtoa:
1. Lukevat ja ymmärtävät -> jatkavat samaan malliin, koska ovat pahantahtoisia.
2. Lukevat ja eivät ymmärrä -> jatkavat samaan malliin, koska ovat hyödyllisiä idiootteja.

Johtopäätös meille: kokkarit ja kepu saatava pois vallasta välittömästi.

Ja mitä tilalle? Vihreät, vasemmistoliitto ja SDP?
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

koodari-inssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 672
 • Liked: 1329
 • Kaupan ulkopuolinen osapuoli maksaa laskun.
^ juu ei. Eikä myöskään KD:tä taikka RKP:tä. Persuthan ovat hallituksessa, vaan ilmeisesti eivät vallassa tai sitten ovat samaa sakkia muiden kanssa? Jos persut todellisuudessa ajaisivat meidän suomalaisten etuja, vastaus olisi helppo. Jos (kun?) näin ei ole, tarvitaan kuvioihin sellainen uskottava taho, joka niin tekee. Se voisi olla uudelleen muodostetut persut Halla-ahon johdolla mutta ei missään tapauksessa persut Soinin johdolla.

Pahalta näyttää.
The hardest thing to explain is the glaringly evident which everybody has decided not to see. - Ayn Rand

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 007
 • Liked: 55222
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Jotakin Wildersin tekstin tyyppistä julkilausumaa Persuja äänestäneet nuivat toivoivat ja odottivat Soinilta ja joukoiltaan, kun sankoin joukoin äänensä vaaliuurnilla heille antoivat. Edes jotakin sinne päin olevaa kannanottoa, tai ottoja olisi luullut kuulevan puheissaan.

Mitä saimme. Emme sitten niin yhtikäs mitään. Täysin hampaaton ja sisuton lauma, joka kyyristelee johtajansa selän takana harjaa peläten ja omaan poliittista suojatyöpaikkaansa ajaen.

Wilders on mies, joka ajaa rohkeasti nuivaa agendaa, seisten sanojensa takana. Meidän poliitikkomme ovat vain irvikuvia hänen rinnallaan, kun rohkeutta kysytään.

Se vain on niin, että se askel pitää ottaa, jos halutaan että jotain muutakin tapahtuu, kuin jatkuvaa EU-mielistelyä ja omaan jalkaan ampumista. Lähes jokainen suomalainen ajatteluun kykenevä tajuaa, että meneillään oleva poliittinen linja on tuhon tie. Vain poliitikot omasta edustaan huolehtiessa eivät sitä tunnu sisäistävän. Nekin jotka ehkä sisäistävät, ovat vailla todellista rohkeutta rummuttaakseen asiasta. Muutama poikkeus löytyy, mutta heilläkin ote on kovin puolivillaista ja aina on edessä jokin mutku. Allekirjoittaneelle se mutku kertoo rohkeuden puutteesta, todellisesta taistelutahdottomuudesta asiansa puolesta. Se erottaa suomalaiset nuivat poliitikot Wildersistä, rohkeus, tai oikeammin sanottuna sen puute.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Tagit: