Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - dothefake

Sivuja: [1] 2 3 ... 137
1
Kylänraitti / Vs: Kansalaisaloite: Maamiinakiellon purku
« : 21.02.2018, 17:57:37 »
Kieltääkö Ottawa myös maamiinaharjoittelun esim. puisilla näköismiinoilla?

2
Toivottavasti Anna Abea ja Metamfetamiini Kokaiini eivät koskaan törmää kadulla aitoon latinoon, se olisi rasismin huippu.

3
Voivoi, miksi kaikki eivät saaneet kokea 70- lukua, silloin oli maailman meno kohdallaan.

4
Se jäi hiukan epäselväksi ja tuo kaverikin katosi sittemmin Thaimaahan.

5
Muistan, kun oppikoulun alkuluokilla väittelimme kaverini kanssa, olemmeko oikeasti olemassa.

6
Niinpä, ei ole silmiin sattunut raittiista kansanosasta tehtyä vertailututkimusta.

7
Siinähän on jo tungosta, kun neljä poliisia kuristaa.

8
Hän oli paikallispersujen hallituksen kokouksessa haastateltava ja vastasi kiperiinkin kysymyksiin aivan asiallisesti ja tyhjentävästi. Mistä tiedän? No, pidin korvani auki.

9
Ulkomaat / Vs: Merirosvouutiset (yhdistetty)
« : 19.02.2018, 09:35:48 »
Öljyn kaataminen mereen on ympäristörikos, Suomen vesillä tuosta joutuisi tilille. Myös merirosvojen pahoinpitelystä saisi tuomion.

10
Ketjun otsikko väittää, että 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa, mutta kuinka tuo järkytys ilmenee ugandalaisten parissa?

He ovat oikeasti aika järkyttyneitä tai ainakin olivat silloin kun näistä kuolemista uutisoitiin ensimmäisen kerran. Facebookissa huomasin heidän kommenttejaan, joista oikeasti huomasi järkytyksen ja toisaalta myös inhon istuivaa presidenttiä kohtaan. Ugandalaiset ihmettelivät, miten on mahdollista, että kaksi länsimaalaista business-miestä kuolee tarkkaan vartioiduissa huippuhotelleissa ja toimittajia kaapataan keskellä kirkasta päivää. Kommentoijat ilmaisivat avoimia syytöksiä niin englanniksi kuin swahiliksikin korruptoitunutta hallintoa kohtaan.

Ilmeisesti tämä on melko harvinainen sattumus jopa Afrikan  mittapuulla.
Kyseessä ei siis olekaan korrelaattivirhe?

11
Ketjun otsikko väittää, että 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa, mutta kuinka tuo järkytys ilmenee ugandalaisten parissa?

12
Puhumattakaan, jos avannosta nousee merihevonen.

13
Älkään nyt, ties vaikka ovat tulossa kertomaan, kuinka koraania ja islamia on päivitetty 2000-luvulle.

14
Liiviläisetkin menevät suvakkien puolelle, ollaanko me sittenkin häviämässä tää peli?

15
Kylänraitti / Vs: Saimaannorppia on pian yli 400!
« : 13.02.2018, 12:54:50 »
Ja nyt ne hemmetin sudet ovat oppineet jättämään jäniksen jäljiltä näyttävät jäljet. Ilmankos ei ole norppia kuutteineen näkynyt, on ne ovelia, nuo suet.

16
Mahtaa se Lex-Soini hiukan hiertää timpsukkaa. Voisiko olla, ettei muistanut Jyväskylän  kokouskiimassaan koko lakia. Siinä iltajuhlan esipuheissa oli ilmeisesti etukäteen sovittu palkittavaksi joku elämänsä persuille antanut vanhempi mies, mutta oli kyllä hiukan väkinäistä timpsukan olo lavalla eikä viipynyt siellä yhtään ylimääräistä minuuttia.

18
Kylänraitti / Vs: Saimaannorppia on pian yli 400!
« : 12.02.2018, 17:32:47 »
Olen kolannut tontille pesimäröykkiöitä, muttei yhtään norppaa ole näkynyt.

19
Se, että natsos yrittää epätoivoisesti todistaa Suomen kirjastojen täyttyneen sivistyneistöllä, on säälittävää.

21
Ota huomioon, että matu tulee saamaan myös suuret vahingonkorvaukset maksettavakseen.

22
Siihen kalan suun luumaisuuteen varmaan tuo laki perustuu. Vähemmän hermoja, vähemmän kipua.

23
Sanoisin, että pää edellä. Perustelen 1.1.2016 voimaan tulleella lailla:

Mateen pilkintä on muuttunut uuden lain myötä. Vuoden alussa kiellettiin sellainen pilkkiminen, jossa kala pyritään tartuttamaan suun ulkopuolelta.
– Mateen pilkintää ei ole missään tapauksessa kielletty kokonaan. Vastedes madetta saa kuitenkin pilkkiä vain pilkeillä, joihin made iskee syömistarkoituksessa.

Tässä huomataan, ettei Torssonen ole aivan hakoteillä, kalojen kärsimystä on lievennetty jopa lailla.

24
Kyllä siitä löytyy, kunhan löydät silmälasisi.

25
ISIS ei ole halunnut ottaa tekoa omakseen, vaikka puukottaja on sen ISIKSEN kunniaksi tehnyt. ISIS siis ei halua Suomen tuntevan oloaan uhatuksi, kenties siksi, että Suomi on terroristien turvasatama ja lomaparatiisi.

26
Niitä kaloja on varmaan paiskottu jäälle senkin vuoksi, että kilpapilkintä jatkuu mahdollisimman nopeasti. Nyt kun kaikki sen teurastuksen tekevät, niin kukaan ei saa siitä etua.

27
Tässä on ilmassa vastakkainasettelua omenapuiden ja jänisten suojelijoiden välillä. Näkisin, että poliitikon tehtävä on ajaa äänestäjiensä etua ja yrittää oikoa vääryyksiä, joita äänestäjät tuovat esiin. Mutta poliitikko voinee omalla riskillään myös itse ottaa esille omasta mielestään väärän asian. Voi tulla lisää samanmielisiä tai jopa vanhoja kaikota. Oma riski. Usein syytetään yhden asian puoleeksi jotain puoluetta, mutta entä jos ajaakin montaa asiaa yhtäaikaa? Tee niin tai näin, aina tekee myös väärin jonkun mielestä. Se kai on sitä tavoiteltavampaa demokratiaa.

28
Olen kalastanyt hyvin paljon, aikoinaan reiluna satana päivänä vuodessa kymmenien vuosien ajan. Tietoisuus siitä, että jossain muualla on käynnissä kalojen joukkorääkkäys, ei ole estänyt minua saaliin välittömästä tainnuttamisesta ja verestämisestä. Motiivi osin myös itsekäs, nimittäin noin käsitelty paistinkala tai file säilyy ihan jääkaapissa ainakin kaksi kertaa pidempään ihan tuoreena.

29
Kyllä minua oikeasti kirpaisee sen madon laittaminen koukkuun, enkä myöskään sienimetsässä tallo tahallani muurahaisia, vaan esim. vältän niiden highwayllä kävelyä. Sisälle tulleet ampiaiset ym. öttiäiset poistan lasilla ja pahvilla, ehkä koetin hakea sitä häilyvää rajaa, pitääkö basilleilla ja viruksillakin olla oikeus arvokkaaseen kuolemaan? Missä raja menee?

30
Kotimaa / Vs: 2018-02-02 SK: Kumous taksin ratissa
« : 04.02.2018, 15:09:59 »
Onko tietoa, kuinka valvotaan, ettei puolet käteisestä mene juokseviin kuluihin?