Kirjoittaja Aihe: Kirkkonummelle väliaikainen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus  (Luettu 966959 kertaa)

Mika.H

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 528
 • Liked: 508

Oletko kirkkonummelainen valtuutettu/luottamushenkilö?

En ole. Tämä on kuitenkin pieni kunta, jossa tietokin liikkuu.

Siinä olen samaa mieltä, että luottamushenkilöitä tästä on turha syyttää. Syy on virkamiesten ja kunnanjohtajan, jotka ovat tästä tilivelvollisia luottamushenkilöille.

Tässä vaiheessa asiaan eivät ole puuttuneet kunna virkamiehetkään. Eikä kunnanjohtajakaan.

Viime maanantaina tästä tuli kuntaan ensimmäinen tieto ja keskiviikkona asukit.

Maahanmuuttovirasto tässä päävastuullinen on.
Ei niin voi sanoa, avoin shekki. Totta kai ollaan keskusteltu siitä, mitä ne palvelut tulee olla, mutta ei olla annettu mitään hintoja meidän taholtamme siihen, mitä tää pitäisi tai ei saisi maksaa. J.Kuuluvainen, Migri

ArtturiE

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 5163
 • Vitutuspuhe päivässä pitää unelman loitolla

Oletko kirkkonummelainen valtuutettu/luottamushenkilö?

En ole. Tämä on kuitenkin pieni kunta, jossa tietokin liikkuu.

Siinä olen samaa mieltä, että luottamushenkilöitä tästä on turha syyttää. Syy on virkamiesten ja kunnanjohtajan, jotka ovat tästä tilivelvollisia luottamushenkilöille.

Tässä vaiheessa asiaan eivät ole puuttuneet kunna virkamiehetkään. Eikä kunnanjohtajakaan.

Viime maanantaina tästä tuli kuntaan ensimmäinen tieto ja keskiviikkona asukit.

Maahanmuuttovirasto tässä päävastuullinen on.

Suomen Hallitus tästä on vastuussa.  Pm Sipilä varsinkin.
Peace. And that really has nothing to do with islam.
-Pat Condell
Jussi Halla-aho pääministeriksi 2019
Laura Huhtasaari presidentiksi 2024
Giorgia Meloni http://www.fratelli-italia.it
Matteo Salvini http://www.leganord.org

”keskiaasialainen”


Monokulttuuri FM
https://www.youtube.com/channel/UCXDMEjhhzvzqJQvXUPWVXfA

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Kuinkahan suuri osa tuon kylän asukkaista on äänestänyt RKP:tä tai kokkareita? Jos ovat niin nyt saavat mitä ovat tilanneet joten mitä he oikein valittavat? Ovatko he nimbyjä?

Täytyy nyt paikallisena kommentoida tätä.

Kunnalta ei ole kysytty yhtään mitään. Kunnanhallitus ottaa kantaa asiaan ensi viikolla. LÄhinnä kannaotto liittyy siihen onko toiminta määräaikaista vai voiko se olla jatkuvaa. Tällä hetkellä kunta ei ole osapuolena missään. Ihan samanlainen yllätys tuo juttu oli kunnallekin kuin asukkaille.

Valtatilanne täällä on se, että todennäköisesti päätös tulee olemaan tiukka. Tällä viikolla alkaa asiasta varmasti vilkas keskustelu. Kukaan kun ei tosiaan tiennyt yhtään mitään mistään. Kunnahallituksessa on 4 KOK , 3 RKP 2 SDP, 2 vihreää, 1 PS , 1 Kepu. Äänestystulos tulee olemaan tiukka.

"Pakolaisten" miehisyys on sekoittanut monenkin ajatusmaailman. Luulot kun kohtasivat faktat niin alkujärkytys on suuri. Samoin valtion toiminta ei herätä luottamusta.

Paikallista kokoomusta ei kuitenkaan kannata haukkua. Tämä ei ole hellsinki.

Tätäkin palstaa kun nyt seurataan ehkä hieman laajemmin kuin ennen niin toivoisin asiallista keskustelua ja vain heidän syyttelyä joiden syy tämä on. Tai tulee mahdollisesti olemaan. Tilanne elää koko ajan.

Se että suomeen tulee tällä hetkellä 1500 turvapaikanhakijaa kuukaudessa johtuu nimenomaan siitä maahanmuuttopolitiikasta jota kokoomus on ollut hallituksissa tekemässä vuosina 2007-2011 keskusta-kokoomus-RKP-vihreät jossa Astrid Thors oli sekoilemassa ja 2011-2015 kokoomus-SDP-RKP-vihreät-Vasemmistoliitto-Kristilliset jossa Päivi Räsänen loi maahanmuuttuvirastosta pakolais-status-automaatin vaatimalla nopeaa käsittelyä.

Nyt kokoomuslaisen pääministerin vetämässä hallituksessa Päivi Räsäsen toimesta 2011-2015 toteutettu maahanmuuttoviraston toiminnan kääntäminen päälaelleen tuo sitä hedelmää minkä nopeasti annetut pakolais-statukset ja muut oleskeluluvat ja tehoton palautus yhdessä ennätyksiä rikkovien suoraan sossun asiakkaaksi tapahtuvien perheenyhdistämisten kanssa ovat saaneet aikaan eli suomella on niin kova vetovoima Päivi Räsäsen ja kokooomuksen luomien vetovoimatekijöiden takia että Euroopan perälle raahautuu 1500 turvapaikanhakijaa kuukaudessa useiden EU-maiden halki joista kaikissa olisivat voineet hakea turvapaikkaa.

Lisäksi tällä hetkellä sisäministerinä on kokoomuksen Petteri Orpo jolla on komennossaan poliisi ja rajavartiolaitos ja joka ei ole eleelläkään reagoinut siihen että nämä 1500 turvapaikanhakijaa kuuukaudessa tulevat monien muiden turvallisten euroopan maiden halki suomeen ja yleisimmin viimeisenä etappina on Viking Line Ja Silja Line turkuun tai helsinkiin ruotsista.

Rajavartiolaitos ja poliisi voisivat alkaa valvoa pistokokeilla kaikkia laivaterminaaleja ja palauttaa ruotsissa laivalla tulleet turvapaikanhakijat heti ja ilman mitään käsittelyä takaisin ruotsiin mikä on Dublin-sopimuksen mukaan mahdollista.
Näin toimivat Itävalta ja Ranska jotka tekevät pistokokeita Italian vastaisen rajansa läheisyydessä ja ohjaavat turvapaikanhakijat takaisin Italiaan.
Petteri Orpo miettii miten Twitteriä käytetään ja ohjaa lisäresursseja uusnatsi-aivokääpiöiden tarkkailuun vaikka heidän aikaansaannoksensa on pari mustelmaa vasemmistolaiselle narkkarille ja samaan aikaan Petteri Orpon johdolla rajavartilaitos on vitsi ja Suomen poliisi on vitsi ja 1500 turvapaikanhakijaa seilaa ruotsista suomeen kuukaudessa.

Se ettei suomi tee pistokokeita Itävallan ja Ranskan tyyliin ja palauta ruotsin kautta tulleita turvapaikanhakijoita heti takaisin ruotsiin on kokoomuksen, Petteri Orpon, Rajavartiolaitoksen ja Poliisin täydellinen epäonnistuminen ja suoraan sanoen kaikilta mainituilta kusipäisyyttä jossa ei viitsitä omia töitä tehdä.

Se että paikalliset kokoomuslaiset ovat jotain mieltä ei merkitse mitään kun emopuolueen ja kaikkien tärkeimpien kokoomuslaisten toimijoiden mielipide on että rajat auki- ihmisoikeus-ihmisoikeus- schengen on hyvä juttu- kaikki valta EU:lle ja että nopea käsittely on hyvä juttu ja että monikulttuurisuus on ihanaa ja tarvitsemme kipeästi maahanmuuttajia paikkaamaan työvoimapulaa.

Kaikki kirkkonummelaiset ja suomalaiset jotka ovat kokoomusta äänestäneet ovat tilanneet nimenomaan tätä samoin kuin kaikki RKP:tä, SDP:tä,vihreitä, Vasemmistoliittoa, kristillisiä ja keskustaa äänestäneet.

Nauttikaa kirkkonummelaiset nyt siitä mitä olette äänestämisellänne tilanneet tai katsokaa että paikallispoliitikkojen lisäksi kaikki valtakunnan tason poliitikot kuulevat myös kuinka surkeaa paskaa heidän toimintansa on.
Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Samalla totean että ottaen huomioon kunnan koon, niin yllättävän monella Hommalaisella on joko kytköksiä sinne tai asuu alueella.

Seuraavaksi Hommakerho Kirkkonummi? Ainakin olisi ajankohtaista aihetta mistä puhua.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 343
 • Liked: 12016
 • Impivaaran mylvivä härkä
Lainaus
"Nuorukaisia, joilla on iPhonet ja tabletit" – Virossa kohistaan Suomen pakolaisista

Suomen pakolaispolitiikan koukerot ovat herättäneet kohun Virossa. Hätään joutuivatkin virolaiset keikkamiehet, kun Kirkkonummelle perustettiin pikaisesti vastaanottokeskus.

Õhtuleht kertoi viikonloppuna, kuinka virolaiset keikkamiehet joutuivat pakolaisavun uhreiksi. Heille annettiin tunti aikaa kerätä kimpsunsa ja kampsunsa ja lähteä hostellista. Kuka ei ehtinyt paikalle, löysi henkilökohtaiset tavaransa liikuntasalista.

Uutinen on kirvoittanut kovia kommentteja.

Lehden haastattelema virolainen mies päivittelee saapuneita pakolaisia: 98-prosenttisesti nuoria miehiä, joilla on taulutietokoneet ja iPhonet.


Hostellin johtaja Lili Vaismaa kertoi viime torstaina Länsiväylälle sähköpostitse, että hostelliin ei oteta nyt uusia varauksia.

– Talossamme on tiloja kaikille, Vaismaa viestitti.

Hostellissa on 150 huonetta, joista valtaosa on yhden hengen huoneita.

Evitskogin kiinteistö on alun perin rakennettu ammattijärjestö TVK:lle ay-opistoksi. TVK teki konkurssin 1993.
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/309748-nuorukaisia-joilla-on-iphonet-ja-tabletit-virossa-kohistaan-suomen-pakolaisista

Virolaiset saivat oppitunnin elintasopakolaisuudesta.
Mörökölli

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Kas, sama juttu Viisykkösessä, http://www.viisykkonen.fi/uutiset/kohu-virossa-keikkamiehet-tylysti-ulos-vastaanottokeskuksen-tielt%C3%A4-evitskogissa

Ei ihme että tuotiin ilmoittamatta, sillä:

Lainaus
Kirkkonummella keskusteltiin noin kuusi-seitsemän vuotta sitten kiivaasti edellisen kerran pakolaiskeskuksen perustamisesta Evitskogiin. Silloin nykyisen hostellin tiloissa toimi muun muassa Veikkolan väliaikaikainen sivukoulu.

Edellisen kerran pakolaiskeskuksen perustamisesta luovuttiin kovan vastustuksen takia.

Lainaus
Hostellin johtaja Lili Vaismaa kertoi viime torstaina Viisykköselle sähköpostitse, että hostelliin ei oteta nyt uusia varauksia.

– Talossamme on tiloja kaikille, Vaismaa viestitti tulloin.

Maahanmuuttovirasto kertoi viime keskiviikkona, että se sijoittaa pikavauhdilla Evistkogiin enintään 250 turvapaikanhakijaa. Keskus täyttyi jo kokonaan uusista asukkaista viime perjantaina.

Ei ilmeisesti ollut tiloja kaikille, kun virolaiset saivat väistyä arvokkaampien asukkien tieltä.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2015, 11:54:53 kirjoittanut Leijona78 »
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 116
 • Liked: 1109
Kas, sama juttu Viisykkösessä, http://www.viisykkonen.fi/uutiset/kohu-virossa-keikkamiehet-tylysti-ulos-vastaanottokeskuksen-tielt%C3%A4-evitskogissa

Ei ihme että tuotiin ilmoittamatta, sillä:

Lainaus
Kirkkonummella keskusteltiin noin kuusi-seitsemän vuotta sitten kiivaasti edellisen kerran pakolaiskeskuksen perustamisesta Evitskogiin. Silloin nykyisen hostellin tiloissa toimi muun muassa Veikkolan väliaikaikainen sivukoulu.

Edellisen kerran pakolaiskeskuksen perustamisesta luovuttiin kovan vastustuksen takia.

Niin, jos ei vapaaehtoisesti niin sitten pakolla.

Muuttohaukka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 338
 • Liked: 3892
Lainaus

Huvittavaa että jotkut paikalliset naiset ovat edelleen niin kujalla etteivät tajua että mamujen tavat plus se mitä mamut syövät on hieman eri kuin mitä Evitskogissa perinteisesti.

Vai olisko tuossa pikkuisen piilovittuilua mukana?  ;)

Kyllä tuo tattipekoni viittaa vinoiluun. Muukin tuossa ensimmäisessä viestissä viittaa siihen suutaan.
Ihanaa 245 nuorta, pulskaa tummasilmää.

Rusinapulla: En tietenkään ajatellut muuta kuin pullatuoksua ja punaposkista emäntää touhuamassa partapennuille huikopalaa.
Evitskogin luukut kolisevat, kun työnnetään pullaa uuniin ja vedetään valmiit takaisin. Piipusta, kun savu kohoaa. Pullat, kaukut leivotaan siellä.
Kyllä ovat pihalla!

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870

Oletko kirkkonummelainen valtuutettu/luottamushenkilö?

En ole. Tämä on kuitenkin pieni kunta, jossa tietokin liikkuu.

Siinä olen samaa mieltä, että luottamushenkilöitä tästä on turha syyttää. Syy on virkamiesten ja kunnanjohtajan, jotka ovat tästä tilivelvollisia luottamushenkilöille.

Tässä vaiheessa asiaan eivät ole puuttuneet kunna virkamiehetkään. Eikä kunnanjohtajakaan.

Viime maanantaina tästä tuli kuntaan ensimmäinen tieto ja keskiviikkona asukit.

Maahanmuuttovirasto tässä päävastuullinen on.

vastuulliset ovat:

-Pääministeri keskustan Juha Sipilä.

-Sisäministeri kokoomuksen Petteri Orpo

-Maahanmuuttovirasto jonka nopea käsittely ja muuttuminen pakolais-status automaatiksi vuodesta 2012 eteenpäin ja helposti suoraan sossun asiakkaiksi tehdyt perheenyhdistykset ja "toissijainen suojelu" kategorialla käytännössä kaikille lopuillekin irakilaisillle ja somaleille antama oleskelulupa toimivat vetovoimatekijöinä tulla nimenomaan suomeen.

-Rajavartilaitos jonka johtajat eivät tee töitään sillä että eivät ole alkaneet valvomaan laivaterminaaleja ja ruotsin vastaista maa-rajaa pistokokein vaikka se olisi Schengen sopimuksen mukaan mahdollista ja Ranska ja Itävalta valvovat näin Italian vastaista rajaansa ja sen ympäristöä ja palauttavat Italiasta tulevat turvapaikanhakijat takaisin Italiaan Dublin-sopimuksen mukaisesti heti ilman mitään käsittelyä vaikka kyseiset tulijat eivät ole turvapaikkaa italiasta hakeneet ja haluaisivat mennä pohjoisempaan ja hakea kiinni jäädessään turvapaikkaa edes Ranskasta tai Itävallasta mutta Ranskan ja Itävallan poliiisi ja rajavartilaitos tekevät työnsä ja ohjaavat tulijat takaisin Italiaan ja kertovat että turvapaikkaa pitää hakea Italiasta.

Suomen rajavartilaitoksen johto on surkeita palkkansa kuittaajia täynnä joita ei töidensä teko kiinnosta.
Suomeen poliisin johto ja Helsingin poliisin johto ja Turun Poliisin johto ja Lapin poliisin johto on surkeita palkkansa kuittaajia täynnä joita ei töidensä teko kiinnosta.

Kokoomuksen sisäministeri Petteri Orpo on vitsi joka käyttää aikaansa sen miettimiseen miten Twitteriä käytetään eikä tajua omasta työstään ja sisäministerin vastuusta yhtään mitään.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 757
 • Liked: 22223
 • Persuhtava keskustelija

Kokoomuksen sisäministeri Petteri Orpo on vitsi joka käyttää aikaansa sen miettimiseen miten Twitteriä käytetään eikä tajua omasta työstään ja sisäministerin vastuusta yhtään mitään.

Nyt Perussuomalaiset edustajat töihin!

Vaaditte Orpolta selitystä miksi näin on toimittu, ja selitystä sille miksi sisäministeri ehdoin tahdoin murtaa kansalaisten luottamusta johtajiinsa ja miksi sisäministeri toimillaan luo turvattomuutta kansalaisten keskuuteen.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Hirvensalmen kuha

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 265
 • Liked: 274
 • Varsinainen hupiveijari
Veikkolan julkisessa FB-ryhmässä taitaa vähän kulttuurit hangata:

"Odottelen itse vielä muutaman päivän, josko palsta palaisi takaisin normaaliin uomiinsa,mutta jos yp antaa tämän hommafoorumi-meiningin jatkua, niin kai se on parempi erota. Harmi vaan kun oli minusta mukava kylä-palsta ennen"

 ;D

Ja näinköhän on Hommaforum turmellut taas yhden mukavan kylän.

Kohtakohan pitää taas hommakerhossa levittää kartta seinälle ja heittää tikkaa: mikä kylä seuraavaksi? Josko meidän uskollinen FB-armeijamme tottelee...   ;D

Koko Kirkkonummen ölömölö ja kähinä on hommaforumin juonia ja masinoimaa. Ilman homman natseja ja rasisteja siellä laulettaisiin kumbayyaata, halittaisiin, katseltaisiin silmiin ja syötäisiin nisupullaa ja jaettaisiin pipareita ja tiskattaisiin talkoilla. Hommaforum on myrkyttänyt Kirkkonummen muumilaakson ja rasismin kääre on luikerrellut sinne pilaamaan paikallisten välit ja pilannut unelman.
- Kaikkea kivaa kaikille, varsinkin minulle. Ja oikeastaan muilla ei ole niin väliä.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Kokoomuksen sisäministeri Petteri Orpo on vitsi joka käyttää aikaansa sen miettimiseen miten Twitteriä käytetään eikä tajua omasta työstään ja sisäministerin vastuusta yhtään mitään.

Ei se ole vitsi. Se tekee juuri sitä mitä on suunniteltukin. Ei tämä ole kiinni sen epäpätevyydestä eikä tämä ole mitään yllättävää. Se tekee juuri sitä mitä se on laitettu tekemäänkin. Kun pesti on ohi, tulemme kuulemaan hänelle annetusta työtarjouksesta koskien rahakasta (joskin kenties tärkeydeltään yhdentekevää) EU-pestiä. Se on kiitos siitä että itsepäinen Suomi saatiin hänen avullaan vastaanottamaan paljon suuremman määrän maahanmuuttajia kuin aikaisemmin.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Kumkvatti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 295
 • Liked: 326
Koko Kirkkonummen ölömölö ja kähinä on hommaforumin juonia ja masinoimaa. Ilman homman natseja ja rasisteja siellä laulettaisiin kumbayyaata, halittaisiin, katseltaisiin silmiin ja syötäisiin nisupullaa ja jaettaisiin pipareita ja tiskattaisiin talkoilla. Hommaforum on myrkyttänyt Kirkkonummen muumilaakson ja rasismin kääre on luikerrellut sinne pilaamaan paikallisten välit ja pilannut unelman.

Ja oikeasti tänne kirjoittavat Kirkkonummen asukkaat ovat ainoastaan tyytyväisiä, kun voivat sanoa, että mitäs sanottiin. Nyt vain toivovat, että joku tulisi hakkaamaan ja ryöstämään, niin voisi kirjoitella lisähävyttömyyksiä.

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Jos tämä 1500 turvapaikanhakijan vyöry suomeen kuukausittain jatkuu niin sekä Viking Linea että Silja Lineä vastaan on aloitettava boikotti kampanja jos poliitikot eivät tee mitään sillä laivayhtiöt eivät tarkista henkilöllisyyksiä tarpeeksi hyvin eli Tukholman päässä juttu toimii niin että joku ruotsalaistunut somali on varannut hytin ja käy hakemassa tiskiltä maihinnousukortit (henkilöllisyyksiä ei tarkisteta kuin korkeintaan maihinnousukortin hakijalta ja ei häneltäkään jos on Viking Linen tai Silja Linen bonus-kortti) ja sitten antaa neljälle suomeen pyrkivälle somalille maihinnousu-kortit ja somalit kävelevät portista läpi ja portti piippaa vihreää ja kävelevät laivaan ja nukkuvat hytissään ehkä yhden hakiessa tax freestä jotain ja suomen päässähän portteja ei ole vaan kaikki vain kävelevät maihin.

se että suomeen matkustetaan väärillä nimillä rikkoo muuten meripelastusmääräyksiä eli sekä Viking Line että Silja Line toimivat törkeästi kun sallivat että matkustaja-luetteloissa on tekaistuja ja keksittyjä nimiä.

Viking Line ja Silja Line pitää saattaa vastuuuseen törkeästä toiminnastaan vaikka boikotilla jos Vikingin ja Siljan sikailu ei muuten lopu.

Miten tilanne korjataan:

1.Viking Linea ja Silja Linea velvoitetaan tarkistamaan jokaisen matkustajan henkilöllisyys lipputiskeillään niiin että näkevät että se nimi mikä on passissa vastaa lipun nimeä ja samalla tsekkaavat että matkustusasiakirja on jonkun EU-maan myöntämä tai sellaisen maan passi jolla on viisumivapaus EU-alueelle eli jos matkustajalla on Somalian /irakin passi niin kysytään että missäs viisumi.
Jos tämä ei onnistu niin kaikki verotuki pois varustamoilta ja kaikki mahdolliset byrokraatit ja tarkastajat sen asian kimppuun että Silja Line ja Viking Line rikkovat meripelastusmääräyksiä jos matkustajaluettelot sisältävät valheellisia nimiä.

2.
Porteilla pistokokeita eli välillä tsekataan siinäkin etttä lipun nimi ja matkustusasiakirjan nimi vastaavat toisiaan ja tämä siiis laivayhtiöiden toimesta jotta tarkistetaan että meripelastusmääräyksiä noudatetaan.

3.
Suomen puolelle pitää rakentaa portit joissa lippu pitää näyttää laivasta poistuttaessa ja ilman porttien läpi menemistä ei pidä päästä maihin ja pistotarkastuksia myös suomen pääässä laivayhtiön henkilökunnan osalta jotta tarkistetaan että meripelastusmääräyksiä noudatetaan.

4.
Laivaterminaaleihin porttien jälkeen pistotarkastuksia Rajavartiolaitoksen ja Poliisin toimesta joissa toimitaan niinkuin Ranska ja Itävalta toimivat Italian vastaisella rajallaan ja sen lähiympäristössä Schengen sopimuksen mukaisesti eli jos ei löydy matkustusasiakirjoja jotka osoittavat että on oleskelulupa jossain Eu-maassa ja asiakirjan henkilö on varmasti sama joka sitä käyttää esim. somalien ja Irakilaisten osalta niin sitten takaisin ruotsiin Dublin-sopimuksen nojalla ja turvapaikkahakemusta ei oteta vastaan vaan kerrotaan etttä turvapaikkaa pitää hakea ruotsista koska se on eka turvallinen maa jossa olet ollut suomen tietojen mukaan kun jäit laivaterminaalissa kiinni pistotarkastuksessa ja laivayhtiö vastaa siitä että tulijat laitetaan laivan putkaan ja viedään takaisin ruotsiin.


Pysäyttääkö Tulli muuten tällä hetkellä somaleita ja tarkastaa etteivät kuljeta Khattia tai liikaa savukkeita suomeen ja samalla tarkista matkustusasiakirjoja eli esim. passia ja viisumia?
Ei tietenkään sillä Tullissakin vain kuitataan oma palkka ja juoruillaan ja juodaan kahvia.


Jos edellä esittämäni asiat toteutetaan niin 1500 turvapaikanhakijan kuukausitahti putoaa 150 hakijaan tai jopa 15 hakijaan jos myös Lapin poliisi ja Rajavartilaitos heräävät ja alkavat tehdä pistokokeita ruotsin maarajan läheisyydessä.

1500 turvapaikanhakijaa ei ole mikään luonnonvoima vaan se on vain keskustan, kokoomuksen, kokoomuksen sisäministerin Petteri Orvon, Rajavartiolaitoksen, Helsingin, Turun ja Lapin poliisien ja Maahanmuuttoviraston laiskuutta ja sitä että nämä ihmiset eivät viitsi tehdä työtään.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Joku ehdotti, että autettaisiin mieluummin suomalaisia vanhuksia (jotka ovat avun tarpeessa yksinäisyyden ja säästöjen keskellä) samalla tarmolla kuin nyt halutaan auttaa näitä pakolaisia, joilla on iPhonet ja merkkivaatteet jne. Noh, joku englanninkielinen mummo lähti mesoamaan siihen siitä avusta mitä Suomi sai talvisodassa, että se huomioiden, kehtaat mies olla noin itsekäs että et halua auttaa ulkomaalaisia!
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Kokoomuksen sisäministeri Petteri Orpo on vitsi joka käyttää aikaansa sen miettimiseen miten Twitteriä käytetään eikä tajua omasta työstään ja sisäministerin vastuusta yhtään mitään.

Ei se ole vitsi. Se tekee juuri sitä mitä on suunniteltukin. Ei tämä ole kiinni sen epäpätevyydestä eikä tämä ole mitään yllättävää. Se tekee juuri sitä mitä se on laitettu tekemäänkin. Kun pesti on ohi, tulemme kuulemaan hänelle annetusta työtarjouksesta koskien rahakasta (joskin kenties tärkeydeltään yhdentekevää) EU-pestiä. Se on kiitos siitä että itsepäinen Suomi saatiin hänen avullaan vastaanottamaan paljon suuremman määrän maahanmuuttajia kuin aikaisemmin.


Petteri Orpoa vietiin maatalousministerinä kuin litran mittaa ja suomi ei saanut aluksi mitään tukia EU:lta vaikka venäjä-pakotteet kurittivat suomea raskaimmin ja Orpo palasi kokouksesta jossa kaikki muut saivat tukia tyhin käsin.
Petteri Orpo selitteli jotain ympäripyöreää ja ilmeisesti suomalaiset virkamiehet saivat pelastettua suomelle sitten jälkeenpäin muita maita huomattavasti pienemmät tuet joita kokoomusmielisessä mediassa esiteltiin jonain voittona vaikka kyse oli siitä etttä Petteri Orpo on kyvytön ja osaamaton.

Sama kyvyttömyys ja osaamattomuus näkyi taakanjako-neuvotteluissa joissa minä uskon Petteri Orpon oikeasti olleen niin pihalla ja osaamaton että luuli että taakanjaosta on jo yhteisymmärrys ympäripyöreiden korulauseiden takia.

Sama kyvyttömyys ja osaamattomuuus näkyyy siinä että Petteri Orpo ei osaa edes twitteriä käyttää ja sitten pyyytelee osaamattomuuttaan anteeksi twitter-seuraajiltaan.
Samalla asenteella ei ole mikään ihme että Petteri Orpoa viedään kuin litran mitttaa.
Petteri Orpo on stubbilainen ja siitä palkittiiin sisäministeriydellä vaikka vapaan median maassa hänen ministeriuransa olisi päättynyt hänen epäonnistumiseensa maatalousministerinä.

Jos keskustalaiset kuulisivat minkälaista paskaa Petteri Orpo puhuu keskustalaisista ja maaseudun asukkaista muille kokoomuslaisille niin Petteri Orpo olisi vihatuin suomalainen keskustan äänestäjien ja maaseudun ihmisten keskuudessa.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Lainaus käyttäjältä: Länsiväylä
Evitskogin kiinteistö on alun perin rakennettu ammattijärjestö TVK:lle ay-opistoksi. TVK teki konkurssin 1993.

...ja kaiken yllä leijuu ay-liikkeen haamu...
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 075
 • Liked: 39243
Miten tilanne korjataan:

Ansiokasta pohdintaa, mutta liian monimutkaista, hidasta ja silti voidaan aina vedota väliaikaiseen hätätilamenettelyyn. Eihän ihmisiä voi heitteille jättää, eihän? Sitä paitsi tätä sirkusta johdetaan Suomen ulkopuolelta.

Mutta;

"Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa toimeentulotuen lainsäädännöstä sekä johtaa, ohjaa ja kehittää toimeentulotukea osana sosiaalihuoltoa."

Sosiaali- ja terveysministeri on Hanna Mäntylä. Valtiot saavat itse päättää sosiaaliturvan määrän ja laadun, jota he turvapaikanhakijoille maksavat. Näissä on eroja EU-maiden kesken, joten emme me missään talutusnuorassa tämän asian suhteen ole.

Sosiaalietuudet pois pakolaisilta ja turvapaikanhakijoilta. Se ei ole mitenkään ristiriidassa sen kanssa, että etteikö Suomi auttaisi hädänalaisia. Voimme edelleen ottaa kaikki ne, jotka tänne kylmään pohjoiseen haluavat suojaan vainolta ja katastrofeilta tulla, kiintiöiden puitteissa tai väliaikaisen hätätilamenettelyn varjolla. Mutta rahaa me emme heille maksa. Veikkaan, että tänne tulijoiden määrä romahtaa välittömästi, ainakin nuorten miesten osalta.

Hanna, minä äänestin sinua. Sinä voit lopettaa sosiaaliturvamme väärinkäytön eli turvapaikkaturismin Suomeen. Eikä se edes maksa mitään, päinvastoin. Tee se.
There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 726
 • Liked: 21152
Salassa tehdyt päätökset ovat vain vastaus nopeutuneeseen tiedonkulkuun.
Maamme on aiemminkin ollut yhtä epädemokraattinen, mutta hitaamman tiedonkulun takia näin nopeaan toimintaan kansanvastaisissa päätöksissä ei ole tarvinnut ryhtyä.

Vanhasen hallitus kaiketi ensimmäisenä aloitti vastaamisen nykyaikaan runnailemalla salassa lakimuutoksia.
Politiikolle "työrauha" nähtävästi tarkoittaa sitä, että päätöksien tekemisiin ei puututa, eikä päätöksien valmistelua kritisoida.
Nyt sama menettelytapa on laskeutunut viranomaistasolle, tai olihan se jo ollut pitkään esimerkiksi tullihallituksen ja maahanmuuttoviranomaisen arkea, jossa käytäntö joko etenee ennen lakimuutoksia, tai laahaa lakimuutosten perässä kansalaisten vahingoksi.

Yhteistä näille kaikille tekemisille on se, että ne tapahtuvat joko kansalaisten oikeustajua tai etuja vastaan.
Siksi niiden käsittelyyn ei kansalaisten mielipiteitä kaivata.

Tuon mielivallan takia ajatus suorasta demokratiasta on ajankohtaisempi kuin koskaan.
Demokratia tarvitsee välineen demokratiana pysymiseen.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 995
 • Liked: 1561
Salassa tehdyt päätökset ovat vain vastaus nopeutuneeseen tiedonkulkuun.
Maamme on aiemminkin ollut yhtä epädemokraattinen, mutta hitaamman tiedonkulun takia näin nopeaan toimintaan kansanvastaisissa päätöksissä ei ole tarvinnut ryhtyä.

Vanhasen hallitus kaiketi ensimmäisenä aloitti vastaamisen nykyaikaan runnailemalla salassa lakimuutoksia.
Politiikolle "työrauha" nähtävästi tarkoittaa sitä, että päätöksien tekemisiin ei puututa, eikä päätöksien valmistelua kritisoida.
Nyt sama menettelytapa on laskeutunut viranomaistasolle, tai olihan se jo ollut pitkään esimerkiksi tullihallituksen ja maahanmuuttoviranomaisen arkea, jossa käytäntö joko etenee ennen lakimuutoksia, tai laahaa lakimuutosten perässä kansalaisten vahingoksi.

Yhteistä näille kaikille tekemisille on se, että ne tapahtuvat joko kansalaisten oikeustajua tai etuja vastaan.
Siksi niiden käsittelyyn ei kansalaisten mielipiteitä kaivata.

Tuon mielivallan takia ajatus suorasta demokratiasta on ajankohtaisempi kuin koskaan.
Demokratia tarvitsee välineen demokratiana pysymiseen.
Eikös tämä ole ollut jo pidempään "maan tapa" eli oikeasti tärkeissä asioissa ei kuunnella kansaa ollenkaan mutta samaan aikaan vaahdotaan jostain todella mitättömistä asioista tyyliin joku homolaki.. :D

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 815
 • Liked: 3844
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
tuossa juttua tatuoinneista

Greece's Muslim Immigrants Are Ashamed of Their Prison Tattoos

http://www.vice.com/en_uk/read/greece-muslim-immigrants-and-their-sinful-tattoos
Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Miten tilanne korjataan:

Ansiokasta pohdintaa, mutta liian monimutkaista, hidasta ja silti voidaan aina vedota väliaikaiseen hätätilamenettelyyn. Eihän ihmisiä voi heitteille jättää, eihän? Sitä paitsi tätä sirkusta johdetaan Suomen ulkopuolelta.

Mutta;

"Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa toimeentulotuen lainsäädännöstä sekä johtaa, ohjaa ja kehittää toimeentulotukea osana sosiaalihuoltoa."

Sosiaali- ja terveysministeri on Hanna Mäntylä. Valtiot saavat itse päättää sosiaaliturvan määrän ja laadun, jota he turvapaikanhakijoille maksavat. Näissä on eroja EU-maiden kesken, joten emme me missään talutusnuorassa tämän asian suhteen ole.

Sosiaalietuudet pois pakolaisilta ja turvapaikanhakijoilta. Se ei ole mitenkään ristiriidassa sen kanssa, että etteikö Suomi auttaisi hädänalaisia. Voimme edelleen ottaa kaikki ne, jotka tänne kylmään pohjoiseen haluavat suojaan vainolta ja katastrofeilta tulla, kiintiöiden puitteissa tai väliaikaisen hätätilamenettelyn varjolla. Mutta rahaa me emme heille maksa. Veikkaan, että tänne tulijoiden määrä romahtaa välittömästi, ainakin nuorten miesten osalta.

Hanna, minä äänestin sinua. Sinä voit lopettaa sosiaaliturvamme väärinkäytön eli turvapaikkaturismin Suomeen. Eikä se edes maksa mitään, päinvastoin. Tee se.

Se että laivayhtiöt eivät nykyisin valvo matkustaluetteloiden paikkansa pitävyyttä on vastoin merenkulun turvallisuusmääräyksiä ja se että kaikkien matkustajien matkustusasiakirjat katsotaan Silja Linen ja viking Linen tiskillä voidaan toteuttaa 1 päivässä.

Se että porteilla on laivayhtiön toimesta pistokokeita joissa katsotaan että maihinnousukortin nimi vastaa laivaan tukholmassa nousevan nimeä voidaan toteuttaa 1 päivässä.

Se että suomen puolelle rakennetaan laivaterminaaleihin portit joihin pitää lukea maihinnousukortti suomeen päästäkseen voidaan toteuttaa 7 päivässä.

Matkustajaluetteloiden pitää pitää paikkansa meriturvallisuus säännösten mukaan ja Viking Line ja Silja Line ja Turun ja Helsingin terminaalit ja niiden työntekijät eivät nykyisin tee työtään.

Jos nuo edellä mainitut toteutettaisiin niin kuukausittaiset tulijat putoaisivat heti 1000:lla.

Se että rajavartilaitos ja poliisi aloittavat terminaaleissa Schengen sopimuksen mukaiset pistokokeet (joita Itävalta ja Ranska tekevät Italian vastaisilla rajoillaan ja niiden läheisyydessä esim. junissa ja maanteillä) ja kiinni jääneet suomeen pyrkivät turvapaikanhakijat ohjataan takaisin ruotsiin ja kerrotaan että turvapaikaa pitää hakea Dublin sopimuksen mukaisesti ruotsista (niinkuin Itävalta ja Ranska ohjaavat tulijoita takaisin Italiaan) voidaan toteuttaa 1 päivässä jos Rajavartiolaitos ja Helsingin poliisi ja Turun poliisi lopettavat perseillään istumisen.

Jos Schengenin sallimat pistokokeet ja Dublin-palautukset laitettaisiin pyörimään niin kuukausittaiset tulijat putoaisivat vielä 300-400:lla jolloin suomeen tulisi 100-200 turvapaikanhakijaa kuukaudessa eli noin 1800 turvapaikanhakijaa vuodessa kun nyt yhdessä kuukaudessa tulee noin 1500 turvapaikanhakijaa.


Sosiaaliturvan leikkaus on 12-24 kuukautta työryhmineen ja sen läpimeneminen vihervasemmiston rasismi-itkun ja kokoomuksen/keskustan moraaliposeerailun pauhatessa on mahdottomuus koska suomessa on media joka esim. hehkutti paperittomien LAAJENNETTUA sairaanhoitoa jonain hienona tavoitteena viimeiseen asti ja kertoi totuuden kuinka huono ja järjetön paperittomien sairaanhoidon LAAJENNUS olisi ollut VASTA kun Kari Rajamäki ja Persujen Hanna Mäntylä olivat pähkähulluuuden estäneet.

Sosiaaliturva eli työttömyys-korvaus ja sossun tuki pitää pidemmällä tähtäimellä kyllä muuttaa työura-painotteiseksi eli pitää olla tehnyt suomessa töitä vaikkapa 36 kuukautta että pääsee työkkärin masseille ja sossun masseille ja tämän pitää koskea sekä maahanmuuttajia että suomalaisia sossupummi-nuoria.

Suomalaisille sossupummi-nuorille joista maahanmuuttajataustaisia on nykyään todella suuri osa pitää tarjota vain duunia 8-17 ma-pe jossa esim. keräävät roskia tai pitävät seuraa vanhuksille tai tekevät vesakon harvennusta metsässä jne. ja josta vastineeksi saa työttömyyspäivärahan tasoisen korvauksen.

Se että sossu kustantaa kotona pleikkaa pelaavalle ja bissee dokaavalle sossupummi-nuorelle oman asunnon pitää lopettaa ja laittaa asuntola tyylisiä ratkaisuja sossupummi-nuorille tai sitten voivat asua vanhemmillaan.
Oma asunto tulee saada vain omalla työllä eikä sossun masseilla ilman työuraa.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 259
 • Liked: 9536
Kotimaan media ei toistaiseksi katso mitenkään uutisen arvoiseksi aihetta, että suuri joukko tuon keskuksen laillisia asukkaita (ovat maksaneet majoituksensa itse ja etukäteen) pistetään taivasalle tunnin varoitusajalla turvapaikanhakijoiden tieltä, jotka muutenkin salaa ja seläntakana suhmuroitiin tuonne. 
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 815
 • Liked: 3844
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
Kotimaan media ei toistaiseksi katso mitenkään uutisen arvoiseksi aihetta, että suuri joukko tuon keskuksen laillisia asukkaita (ovat maksaneet majoituksensa itse ja etukäteen) pistetään taivasalle tunnin varoitusajalla turvapaikanhakijoiden tieltä, jotka muutenkin salaa ja seläntakana suhmuroitiin tuonne.

Kaveri oli käynyt paikan päällä, virolaiset ovat siirtyneet viereiseen rakennukseen.
Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Evitskogin yleisellä uimarannalla, jossa on koko kylän elämä kesäisin, ei ole vielä tehty havaintoa uusista asukkaista. Sellainen havainto kyllä on tehty, että ennen vanhemmat lähettivät isommat lapsensa/nuorensa rantaan keskenään uimaan, mutta nyt aikuiset ovat mukana.

Viittaatko tällä Tampajaan vai mihin?
Storträskin ranta. Tampaja on kaukana.
Storträskintie 37, Kirkkonummi.
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Seuraavaksi Hommakerho Kirkkonummi? Ainakin olisi ajankohtaista aihetta mistä puhua.
Kannatetaan
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Hauskaa. Õhtulehden vironkielisessä kommenttiosiossa linkitetään MV-lehteen. Näin nämä uutiset liikkuvat lahden kummallakin puolella ja vain näissä lehdissä kun muissa ei tästä asiasta kerrota, vaikka Veikkolan vapaaehtoiset-ryhmää vetää Sanoman toimittaja.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4316
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Virolaisille työmiehille: jos maksettu huoneenne vietiin vastoin sopimusta alta, haastakaa yrittäjäketku käräjille. Se, mikä on Maahanmuuttoviraston  :flowerhat:-armeijan mielestä ihan OK, raivostuttaa kansan - ja syystä.

 :flowerhat:-armeijan ykköstykki YLE yhä yrittää :D:

Kotouttamispalveluita tarjotaan maahanmuuttajille kolmen vuoden ajan. Röntysen mukaan tämä aika ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan palveluita tarvitaan sen jälkeenkin.

Maahanmuuttajalle esimerkiksi yksinäisyys on samanlainen syrjäytymisriski kuin kelle tahansa täällä syntyneellekin, Röntynen kertoo.

– Meillä on sellainen harhainen käsitys täällä, että kolme vuotta on kotouttamisaikaa ja sitten sieltä putken päästä pitäisi putkahtaa valmis, kotoutunut maahanmuuttaja. Kyllähän se itse kotoutuminen vie ihmiseltä kuitenkin useamman vuoden.


http://yle.fi/uutiset/vastaanottokeskukset_aariaan_myoten_taynna__oleskeluluvan_saanti_voi_kestaa_jopa_vuosia/8228828

KOMMENTTI:

Turvattomilla nuorukaisilla tuskin on harhakäsityksiä siitä, kuinka monta vuosikymmentä palveluita voidaan vastikkeetta Suomelta vaatia. Kenelle paikalliselle SPR:n vapaaehtoiselle seuraava tiskivuoro? :roll:

"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6002
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Lainaan vielä viime keskiviikon viisykköstä, jossa kirjoitettiin tilanteesta näin:

Lainaus
Enintään tiloihin mahtuu 250 henkilöä. Hotellihuoneita keskuksessa on 150.

Kiinteistön omistaja on ennenkin ollut halukas vuokraamaan tilat vastaanottokeskukselle. Toisaalta Maahanmuuttovirasto on kiinnostunut paikasta, joten hyvinkin Kirkkonummelle syntyy enemmän tai vähemmän pysyvä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.

Kirkkonummen kuntaa on informoitu asiasta viime maanantaina, ja ensimmäiset turvapaikanhakijat saattavat tulla Evitskogiin jo keskiviikkona. Toimintaan ei tarvitse tässä vaiheessa kunnan lupaa.

Kaikki on tapahtunut pikavauhtia, eikä mitään vastareaktiotakaan ole ehtinyt syntyä toisin kuin muutama vuosi sitten, kun vastaanottokeskusta viimeksi suunniteltiin.

Maahanmuuttoviraston kertoo, että pysyvämpää toimintaa harkitaan lähiaikoina myös Evitskogiin. Silloin kunnankin kanssa pitää neuvotella.

Jos turvapaikanhakijoita jää pidemmäksi aikaa, heille on järjestettävä kunnallisia palveluita kuten opetusta ja terveydenhuoltoa.

”Koomiseksi” tilanteen näin Kirkkonummen näkökulmasta tekee se, että paikallispoliitikot miettivät taannoin vuoden sitä, otetaanko Kirkkonummelle kiintiöpakolaisia.  Päätös oli: 15 pakolaista joka toinen vuosi.

Kysymys on siis ihmisistä, jotka ovat saaneet jo luvan jäädä Suomeen.

Yhdellä linja-autolla tulee nyt kerralla Evitskogiin 50 turvapaikanhakijaa.

Maailman tuli luoksemme haluttiin sitä tai ei.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 926
 • Liked: 9270
– Meillä on sellainen harhainen käsitys täällä, että kolme vuotta on kotouttamisaikaa ja sitten sieltä putken päästä pitäisi putkahtaa valmis, kotoutunut maahanmuuttaja. Kyllähän se itse kotoutuminen vie ihmiseltä kuitenkin useamman vuoden.

Ei nämä primitiivimaista tulleet mamut koskaan kotoudukaan, kun kaikki tuodaan eteen valmiiksi, kannustetaan omaan kulttuuriin kuuluvien tapojen säilyttämiseen, eikä minkäänlaista pakkoa esim. kielen oppimiseen / ammatin hankkimiseen ole.  Hölmöläisten harjoittama kotouttamistoiminta ainoastaan hidastaa sopeutumista.  Tosin tuo sopeutuminenkin taitaa jo olla rasistinen termi.
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Tagit: